⚠️ Arribatec 0,37 Når kommer oppkjøpet ?


Folkens ! Husk at moderne virksomheter må ha et kontinuerlig fokus på innovasjon for å være konkurransedyktige og effektive. Nye IT-løsninger tas i bruk daglig world vide i et marked hvor utviklingen går i en rasende fart. Brukerne stiller krav til tilgjengelighet og brukervennlighet. IT blir i større og større grad en strategisk differensiator som skiller de selskapene som lykkes fra de som stagnerer og forsvinner. Arribatec utforsker nye forretningsmuligheter knyttet til cloud, ERP,
maritime løsninger, hospitality programvare, EA & BPM og business intelligence.
Arribatec består av 400+ svært kompetente fagfolk
med lang erfaring fra programvare og rådgivning for bedrifter. På sikt kan dette bli svært bra :)husk at moderne virksomheter må ha et kontinuerlig fokus på innovasjon for å være konkurransedyktige og effektive. Nye IT-løsninger tas i bruk daglig world vide i et marked hvor utviklingen går i en rasende fart. Brukerne stiller krav til tilgjengelighet og brukervennlighet. IT blir i større og større grad en strategisk differensiator som skiller de selskapene som lykkes fra de som stagnerer og forsvinner. Arr utforsker nye forretningsmuligheter knyttet til cloud, ERP,
maritime løsninger, hospitality programvare, EA & BPM og business intelligence.
Arribatec består av 400+ svært kompetente fagfolk
med lang erfaring fra programvare og rådgivning for bedrifter. På sikt kan dette bli svært bra og inngang under emi kurs må vel være en trigger , jeg kaller dette en monsterrabatt ! Les deg opp og gjør dine egne vurderinger ta en kikk på hjemmesiden : https://norge.arribatec.com/
Redigert i går kl 08:51 Du må logge inn for å svare

Tenk litt fremover …. Arribatec leverer løsninger, tjenester, rådgivning og infrastruktur til selskaper og institusjoner hvor menneskelig kapital utgjør det meste av virksomheten. I hovedsak basert på Unit4 Business World og selskapets egen programvare.
Med sterke utsikter og betydelige markedsmuligheter vil Arribatec fortsette videre med M&A-tiltak og akselerere den organiske veksten….. Er Spetalen kapabel til å etabler sitt nye « gribb selskap» inn i Arr porteføljen tro ? Isåfall vil jeg ikke se motstand på svært lenge :)
Redigert 24.11.2022 kl 12:32 Du må logge inn for å svare
24.11.2022 kl 13:23 5288

Nettopp👍.. Synes denne er et must å ha i sin portefolie om dagen, midti alt det andre som styres av olje og inflasjon og resesjon , meglerhus, short osv, er denne en vekstaksje, solid i fundamentet, som vokser uten altfor stor dramatikk .. Men igjen , oppkjøp kjem!
24.11.2022 kl 17:17 5158

Riktig , bunn nå ,fokus på energisektoren ,vekst aksjene mørrbanket, Nasdaq henter seg inn osv..Med ARR konkret case( ikke noe ide stadiet) , nyansettelser og flere oppdrag på rekke og rad, det er å ta og kjenne på alt fra Vy til hoteller , Spetalen inn med kuk og kake , for the rest of us little to gruble over: gjelder å hamstre (8-10 ganger fra dagens kurs ved oppkjøp) ;) ..
DF
24.11.2022 kl 18:15 5101

Godt oppsummert. Denne aksjen blir Rå en dag!
DF
24.11.2022 kl 18:39 5075

Takk for alltid gode og innsiktsfulle betraktninger Tecinvest. La oss håpe Spetten gjør noen nye sprell som får kursen opp. Det er jo i hans interesse og vår interesse;-)
25.11.2022 kl 10:35 4777

Skriver under på at det er enormt etterspørsel;) …

Til info : Ser på aksjonærlisten at Arriba Invest 2 største eier i selskapet er på kjøper’n ! 25.11 & 28.11 har de vært inne og handlet :)
https://stocktalk.no/ShareHolders.php?n=ARR&Menu=0&extended=1

Det begynner nok etterhvert å butte litt i olje og oljeservice. Oppsiden her formidabel, så kommer nok mere oljeavkastningspenger inn i ARR snart.
Odi.1
28.11.2022 kl 11:03 4416

80 nye i dag her, så knappe 20 har andre handlet pr nå i dag, nytter anledningen å kjøpe når det er så ekstremt labert :)
Tiden vil vise om dette er givende ... Har troen da ceo så 4-5 Q frem i tiden her med god Revenue. Blir det avkastning også, så går den...

MACD indikerer at en trend kan være i ferd med å snu. Dette kan indikere at aksjen har en sterk positiv trend flg DN investor
28.11.2022 kl 12:23 4313

Digg med en aksje der det er fokus på det fundamentale og mindre sårbarhet for både oljepris , indeksen , ikke minst shortere🙏😅, den lille som oppfører seg og skal plutselig heises opp ved oppkjøp💪🏼👌🏼💯..

LES rapporten da folkens ! Der heter det at selskapet planlegger for at Hospitality-segmentet skal gå breakeven i løpet av 2023 ! Marine-segmentet har gjennomført justering av kostnadsbasen og vil ha vekstfokus for 2023. EA&BPM-segmentet vil ekspandere utenfor Norge i 2023 og partnerskap med Hypergene og Rambase vil drive vekst i Norden og Storbritannia, opplyses det. Kan ikke skjønne annet at på 0,40 øre er dette et uhyre stort kupp :-)

Følg ned nå utover : Vi har mange nye prosjekter på gang; ett stort og spennende prosjekt er billettautomaten til Flytoget. Dette kan åpne et helt nytt marked for oss, sier Alexander begeistret.

Arribatec Hospitality jobber også med flere fremtredende internasjonale kunder for å gjøre vårt fotavtrykk enda mer betydningsfullt.

– Jeg kan ikke si så mye mer enn det, så du må lese om det snart, legger Alexander til med et smil.
29.11.2022 kl 16:56 3749

Fornøyd og vært heldig med mine, men for tiden aller størst tro på ARR i multiplisering . Det er jo en aksje som er stille, men når det først gjør utav seg vil ta en solid hopp a ala 👇 … DET FØR OPPKJØP;)
Satellittaksjen Astrocast fortsatte oppturen og endte opp 53,9 prosent til 8,30 kroner. Aksjen er opp over 100 prosent bare denne uken.

Arr kommer hver du sikker !
Gjennom et pilotprosjekt med Flytoget har Arribatec Hospitality tatt på seg oppgaven å transformere og forenkle kundeopplevelsen til Flytogets kunder med nye billettautomater.
Målet er å sammen finne den optimale løsningen hvor reisende kan få digitale billetter uten å måtte laste ned en app eller registrere seg online, og dermed forenkle brukervennligheten for reisende og minske vedlikehold for Flytoget.
– Vi begynte å se på nye løsninger for billettautomatene våre, og syntes Arribatec Hospitality var veldig spennende. De har moderne og fremtidsrettede løsninger som vi ønsker å teste ut i vårt felt. Vi har nå inngått et samarbeid for å finne smarte, innovative løsninger for billettkjøp og kvitteringer på billettautomatene, sier Heidi L. Hansen, distribusjonssjef i Flytoget AS.

– Flere B2B-aktører anerkjenner at det å bygge merkevare er viktig
Primært leverer Arribatec Hospitality digitale løsninger til hotellbransjen, blant annet selvbetjenings-kiosker for inn-og utsjekk og systemer for møteromsbooking og gjestekommunikasjon.
Med muligheter for selvbetjening skaper disse løsningene verdi ved å frigjøre tid for de ansatte og forbedre den generelle kundeopplevelsen.
Pilotprosjektet er allerede i gang, og de første kioskene blir satt opp på Oslo Sentralstasjon til høsten. Med høy trafikk og mange reisende er Oslo S et gunstig sted å lansere prosjektet og teste løsningen før den eventuelt går ut til alle Flytogets stoppesteder.
For Flytoget er det viktig med en skalerbar løsning som raskt kan tilpasses ny maskinvare og programvare etter hvert som behov, produkter og tjenester endres. Med de nye «plug & play» kioskene til Arribatec Hospitality kan enhver plass bli et salgssted.
– Flytoget har allerede en av verdens beste billettautomatløsninger. Det at de kom til oss er en enorm selvtillitsboost og forteller oss at våre nåværende løsninger på hotell har satt standarden når det gjelder brukervennlighet, sier Bendik Kristiansen, Head of Design i Arribatec Hospitality.
Redigert 29.11.2022 kl 20:09 Du må logge inn for å svare
DF
29.11.2022 kl 21:21 3544

Herlig! Flytoget er dessuten i forhandlinger om togpakken Østlandet 2. Togrutene i pakken hadde over 30 millioner reisende før pandemien kom. Denne togpakken Østlandet 2, som Flytoget nå skal forhandle om innebærer togtransport på Skien-Eidsvoll, Drammen – Lillehammer, Kongsberg-Eidsvoll, Drammen-Dal, og Asker-Kongsvinger samt Bratsbergbanen.

Håper på noen saftige kontrakter med Flytoget!
Nettopp derfor sa han : – Jeg kan ikke si så mye mer enn det, så du må lese om det snart, legger Alexander til med et smil:-)
30.11.2022 kl 09:24 3262

Rå har vært på en lite fisketur, kommer til å ta helt av dette med flytoget , mere bull enn den 60 mill kontrakten detta 🥳.. Heldigvis er ARR beskyttet mot diverse kjepper i hjulan fra røde gjengen nå , Green peace😂☘️

Jepp ! Ikke avhengig av oljepris og annen uro vi :) Globale oppkjøpsfond støvsuger det norske SaaS-landskapet Arr kan fort bli slukt !
https://shifter.no/nyheter/globale-oppkjopsfond-stovsuger-det-norske-saas-landskapet/250821
Redigert 30.11.2022 kl 09:43 Du må logge inn for å svare

Sperrer litt på 0,39 hvor en del aksjer har byttet eiere de siste dagene. Tar nok snart av her.

Hvem prøver du å lure, eller har du bare ikke peiling? Sperrer på 0,39 sier du, med dagsomsetning på noen små 100.000 kr dagen? Aksjen ligger TOTALT i dvale, 0 problem for erfarne triksere å dytte kursen 10% opp eller ned..... Vi må vesentlig opp i volum før man kan påstå noen retninger.... Alt kan i teorien skje, men legg ikke alle egg i denne kurven hvis du vil være 100% sikker på å tjene penger.

Fremover forventer vi å se en omsetningsvekst for tjenester, primært i SaaS /gjentakende inntekter, ettersom vår pipeline er sterk og vårt tettere samarbeid med våre programvarepartnere har begynt å gi resultater, både i form av økt suksessrate og en forkorting av salgssyklusene», skriver selskapet.
30.11.2022 kl 20:57 2791

👏Det kommer💯, gjelder å ikke løpe etter aksjen da

Verdt å merke seg at etter oppkjøpet av det britiske ERP-selskapet Integra Associates i fjor, er Arribatec Group nå rangert som verdens største leverandør av Unit4 ERP. Med over 400 ansatte, utvidet fra 11 til 30 kontorer i løpet av det siste året, har Arribatec Group opplevd sterk vekst siden oppstarten i 2015 og markerer seg i IT-verdenen. Dette kan bli uhyre spennende )
Odi.1
01.12.2022 kl 09:55 2529

Har troen på sikt, nå er dette tørrere en tørkt fiken :)
037 Har grodd ordentlig fast her.

Trenger en mld, flytoget eller den andre de jobbet med som ble meldt på Q3. Parkert nå, men kommer. Hardt.
01.12.2022 kl 11:29 2431

Hehe, riktig, noe med det Buffet sa « børsen tar fra de utålmodige til de tålmodige» 😂💪🏼.. For tiden går ønskelisten til 🎅🏻, slenger på en positiv melding her på ARR, men redd det blir først til neste år, hvem vet kanskje oppkjøp til da;)

Mens vi venter på noen glad meldinger kan vi vel kose oss en kundehistorie :
AF Gruppens er Norges ledende bygg- og industrikonsern med over 5500+ ansatte, som alle skal få den lønnen de har krav på.

Med en enkeltklient-tilnærming har AF Gruppen gått fra å drive lønn fra hvert enkelt selskap for seg, til å samle alle lønnsfunksjoner i én kunde. Denne løsningen er unik for Unit4, og Arribatec tilbyr markedets beste dybdekompetanse innen ERP og lønn.

De bruker Unit4 ERP, tidligere Unit4 Business World, for å håndtere all lønn til ansatte. De har samarbeidet med Maksit, nå en del av Arribatec Group, om HR og lønn siden 2011.

Geir Wold Aarseth jobber som systemansvarlig for AF Gruppen, i en avdeling som driver lønnstjenester for noen av selskapene i konsernet. Aarseth forteller at det er ulike grunner til at de tok kontakt med oss;

– Konsulentene brukes mest når vi har gjort endringer, har spørsmål eller har oppdaget feil. Arribatec er alltid i stand til å svare på spørsmålene våre. De har erfaring og kunnskap fra Unit4 og har vært med på å utvikle og jobbe med løsningene vi bruker.

ERP står for enterprise resource planning, men hva betyr ERP? Den enkleste måten å definere ERP på er å tenke på alle de sentrale forretningsprosessene som er nødvendige for å drive et firma: finans, HR, produksjon, forsyningskjede, tjenester, anskaffelser med mer. Les mer :https://norge.arribatec.com/forretningslosninger/erp-systemer/

Prissjokk fra Visma
Visma øker prisene med rundt 13 prosent på sine økonomisystemer fra årsskiftet. – Det vi ser nå er en oppsiktsvekkende prisgalopp blant systemleverandørene, sier Rune Aale-Hansen, adm.direktør i Regnskap Norge. Ja tenker også at Arr følger etter :))

Ned 72.84 % i år, Når starter Spetalen med kjøp av aksjer under EMI kurs tro ?