Digitale forretningsløsninger

Tecinvest
06.09.2022 kl 19:52 74163

Folkens ! Husk at moderne virksomheter må ha et kontinuerlig fokus på innovasjon for å være konkurransedyktige og effektive. Nye IT-løsninger tas i bruk daglig world vide i et marked hvor utviklingen går i en rasende fart. Brukerne stiller krav til tilgjengelighet og brukervennlighet. IT blir i større og større grad en strategisk differensiator som skiller de selskapene som lykkes fra de som stagnerer og forsvinner. Arribatec utforsker nye forretningsmuligheter knyttet til cloud, ERP,
maritime løsninger, hospitality programvare, EA & BPM og business intelligence.
Arribatec består av 400+ svært kompetente fagfolk
med lang erfaring fra programvare og rådgivning for bedrifter. På sikt kan dette bli svært bra :)husk at moderne virksomheter må ha et kontinuerlig fokus på innovasjon for å være konkurransedyktige og effektive. Nye IT-løsninger tas i bruk daglig world vide i et marked hvor utviklingen går i en rasende fart. Brukerne stiller krav til tilgjengelighet og brukervennlighet. IT blir i større og større grad en strategisk differensiator som skiller de selskapene som lykkes fra de som stagnerer og forsvinner. Arr utforsker nye forretningsmuligheter knyttet til cloud, ERP,
maritime løsninger, hospitality programvare, EA & BPM og business intelligence.
Arribatec består av 400+ svært kompetente fagfolk
med lang erfaring fra programvare og rådgivning for bedrifter. På sikt kan dette bli svært bra og inngang under emi kurs må vel være en trigger , jeg kaller dette en monsterrabatt ! Les deg opp og gjør dine egne vurderinger ta en kikk på hjemmesiden : https://norge.arribatec.com/
Redigert 20.03.2023 kl 06:11 Du må logge inn for å svare

Når selskaper som kan sammenlignes som peers med betydelig lavere omsetting (relativt sett da lavere markedsandel, selv om det ikke nødvendigvis er helt sammenlignbart ettersom markedet ikke er likt) tenker jeg at det kan være en fin inngang. Nå er det kun 70 mill aksjer i selskapet og hovedeier sitter på ca 30mill, kan være vanskelig å få tak i aksjer hvis den starter å gå. Jeg tviler på at ØSS i det hele tatt vil vurdere å selge under 10kr, når han ser hva andre selskaper i samme kategori selges for, hvis salg i det hele tatt skulle bli aktuelt.
yohoyoho
10.03.2023 kl 17:14 1481

Å selge selskapet for 10 kr aksjen vil være et hån mot flesteparten av aksjonærene i denne aksjen, vi må nok minst se 20-30 kr før et eventuelt salg skal være aktuelt, og mest sannsynlig nærmere 50 kr.
DF
12.03.2023 kl 00:28 1254

50 spenn går vi gjerne for yohoyoho. Bare å være tålmodig i denne aksjen folkens. Her kommer det til å skje mye fint fremover. Hold på aksjene og fyll på de som kan! 😎
elnomi
12.03.2023 kl 09:01 1155

Er ikke dette et selskap som har hentet inn penger i emisjon etter emisjon siden det ikke klarer å skape gode inntekter via sine produkter selv? Og der aksjonærene har tapt betydelige beløp de siste årene? Hvor lenge er det til ny kapital må hentes inn?
Med spleisen i aksjen er det etablert en ny mulig fallhøyde.

Gode poenger, det har ikke vært noe hyggelig selskap å vøre aksjonær i over tid dette. Men nå genererer de ihvertfall en betydelig inntekt, men lønnsomheten må jobbes med. Kan se tegn til at dette snur nå og da kan denne gå mye. Vi skal også ha i bakhodet at dette i likhet med psky er en oppkjøpskandidat her vi er nå.

Tragedien synes å være innfridd, tror 3,3 blir bunn. Thon avtalen spesielt spennende, andre avdelinger vokser saktere men stødig, Marine avd hyrer inn folk. Ser bedre ut nu.

Børsverdien på dette selskapet er jo en stor vits.

Er når blodet flyter man skal kjøpe. Den reelle verdien her hvis tech får litt medfart er mye mye høyere. Er nok flere som ser på selskapet som attraktivt priset som et oppkjøpsobjekt. Får med 500+mill i omsetting og voksende omsetting for en svært rimelig penge her.

Nå har blodet lekket i snart 3 år, på tide å stoppe blødningen.

Oppkjøper verdsetter deler av psky til 850-900mill, et selskap med en omsetting under 1/2 av arr. Arr er priset til 230 mnok. Differansen og potensialet her aksjen er nå gir en ganske brutal oppside hvis det snur. Kan også forvente flere kontrakter her fremover.