***RØKKE*** STATSBUDSJETTET OG SKATTERANET 2023

*JBJB
12.09.2022 kl 18:39 15547

Hei folkens:))

Og...advarslene har stått i kø etter at Bjørn Dæhli flyttet til Sveits i fjor, men politikerne har vendt det døve øret til, folkens - politikerne på stortinget som selv har utnyttet alle lovlige og ulovlige triks i skatte og pendlerboligsakene reiser seg nå protest mot Røkke - selv har skatteakrobatikken til politikerne medført at skatteetaten har ilagt en rekke politikere straffeskatt - nå roper de samme politikerne ukvemsord etter Kjell I. Røkke for at han tar nødvendige, men helt lovlige grep for å sikre sine verdier - hva som skjer med alle hans bedrifter (Aker, Aker Solution, AkerBP+++) og andre underliggende firma vil bare fremtiden vise - zånn går no dagan...ZnageZz...

Kjell Inge Røkke sto foran et umulig dilemma. I 15 år har han levd uten inntekt, men betalt formuesskatt av beskattede midler. Den tiden er over. Nå ventet 250 millioner i utbytteskatt for å betale formuesskatten på 360 millioner.
https://www.finansavisen.no/nyheter/finans/2022/09/12/7928222/rokke-matte-ta-ut-612-millioner-i-utbytte-bare-for-a-betale-skatt

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 27.11.2022 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
*JBJB
12.09.2022 kl 20:01 7388

Hei folkens:))

Og...noen er mer aktiv enn andre når det gjelder fordømmelse av Røkkes lovlige disposisjoner, folkens - særlig Hadia Tajik (AP) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) som begge har svin på skogen i pendlerbolig sakene har vært aktiv med å formidle at Røkke er usolidarisk når han lovlig sikrer sine verdier - de har frekkhetens nådegave og hukommelse som en gullfisk våre politikere på Stortinget, det skal de ha - sånn er det bare...ZnageZz...

https://www.nrk.no/nyheter/tajik-overrasket-over-rokke-flytting-1.16100801

– Jeg har kontaktet Skatteetaten for å varsle innbetalingen og bedt skatteadvokat Einar Harboe gjøre en beregning av hva skattefordelen for årene 2006–2010 utgjør. Dette kommer jeg til å betale inn, skriver hun.
Det skjer etter at VG søndag skrev at Tajik endret opplysninger da hun fikk skattefri pendlerbolig fra SMK i 2006.
https://www.dagsavisen.no/nyheter/innenriks/2022/02/23/tajik-betaler-ekstra-skatt-for-a-rydde-opp-i-pendlerbolig-saken/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.09.2022 kl 20:08 Du må logge inn for å svare
aklm
12.09.2022 kl 20:21 7343

TV hadde som vanlig et balansert innlegg. 3 politikere fra venstresiden som fordømmer flyttingen. 2 av dem visste ikke hvor de bodde når de ble avslørt. . Man må tydeligvis ha pressestøtte for å kunne lage et slikt mesterverk av et intervju..Røkke har faktisk skapt arbeidsplasser.og bidratt mer enn alle på stortinget tilsammen.
omans
12.09.2022 kl 20:29 7314

Ikke lenge siden en hørte at flere sånne politikere hadde løsningen på hvordan få større inntekter til kommuner og stat; Bare øk formueskatten og arveavgift, så er saken biff. Hva trodde de ville skje da(?). Flere vil følge om denne regjeringa skal ture frem som de tenker....

Har er pensjonist nå, det er ikke uvanlig at pensjonister flytter til utlandet.
monitor1
12.09.2022 kl 21:11 7203

Norge få gjøre som USA: Er du skatteflyktning (shipping), så får dine skip ikke legge an i amerikanske havner.
Innføring av skattestraff for slike, samt beskatning av aktivitet i Norge til Norge haster nå, og da med tilbakevirkende kraft.
Jeg er drittlei disse grådige egotrippere, som gjerne lar sine barn benytte seg av det norske systemet, men ikke vil betale tilbake noe til felleskassen. Grådigheten er grenseløs, og overføringen fra felleskasser til de rikeste er nå på ekstreme nivåer, samtidig som fattigdommen i Norge ( målt med kapitalkreftenes redskap- OECD tall) er nå 50% over f. eks. Nederland, som har redusert sin fattigdom 7 år på rad, mens den har økt 7 år på rad i Norge. Overføringer til de rikeste fra felleskassen er nå det høyeste noensinne, og hele denne kapitalanarkistiske prosessen må reverseres umiddelbart. Norge er nå verstingen i OECD på denne helt uakseptabele og antidemokratiske prosessen.
SeanA
12.09.2022 kl 21:37 7143

Røkke tjente sine penger i USA på fiske og annet, så kom han tilbake til Norge og tok med seg pengene sine som han hadde tjent. Denne kapitalen brukte han til å skape konkurransedyktige globale norske selskaper.

Hatet og retorikken fra politikere mot rikinger(miliardærer) i Norge er egentlig bare ett bedrag og skygge spill - den virkelige rike skurken er den Norske Stat og den deler ikke med noen.
Redigert 12.09.2022 kl 22:21 Du må logge inn for å svare
Motti
12.09.2022 kl 21:57 7074

Kast ut de som bygger industri! Hva skal vi med det Hadia?
Røkke har skaffet tusenvis av arbeidsplasser og betalt sin skatt mer enn alle politikere tilsammen, inkludert manglende skatt på pendelerboliger Hadia og resten av hyklerne på Stortinget som snylter på skattebetalerne.
Nå er det faen meg nok!

*JBJB
12.09.2022 kl 21:58 7069

Hei monitor/folkens:))

Og...Røkke har holdt hele Stortinget gående med formuesbeskatning inkludert alle sosialistene som har unndratt store beløp på skattesnusk i pendlersakene, Monitor - at politikerne på Stortinget som er den lovgivende forsamling ikke vet hvor de selv bor sier egentlig det meste - skatteetaten har sendt ut skattekrav til en rekke folkevalgte for snuskete skatteakrobatikk, men da engasjeres jurister både på statsministerens kontor og stortingets presidentskap for å imøtegå kravene - Røkkes disposisjoner og flytting til Sveits er fullt lovlig og flere vil følge etter - skatte og avgiftstrykket i Norge ligger langt over gjennomsnittet i OECD - siden 1985 har inntektene fra skatter og avgifter i Norge ligget mellom 38 og 44 pst. av BNP - det gjennomsnittlige skattenivået i OECD har i samme periode variert mellom 32 og 35 pst. av BNP - zånn er bare...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Motti
12.09.2022 kl 22:05 7036

Regningene fra skattejuristene Stortinget har engasjert for idiotoppførselen til politikerne som skal være de beste av oss alle tilfaller oss, selvsagt.
Fy faen! Ja jeg er sint!
Kanin89
12.09.2022 kl 22:09 7013

Har respekt for Røkke. Dette er vemodig.

Å fjerne formueskatten er neppe politisk realistisk. Eg trur heller ikkje det er heilt bra for samfunnet å gjere det. Men - hadde det vert mogleg med eit system der formueskatt som har grunnlag i selskapsverdi blir trukket basert på inntekt og utbytte? Resten kan bli ført framover med rente som tilsvarer konsumprisindeks..

Bedriftseigerar vil då sleppe å måtte ta utbytte som dei eigenleg vil skal gå til nyinvesteringar i bedrifta. Røkke ville rett nok fått ei skattebombe når han først selger seg ut. Men - han ville lett hatt råd til dette med enormt med likvide midlar. (Motsetning til i år der å ta stort utbytte for å få råd blir ei kjempeulempe)

Sosialistane kan omfordele samtidig som verdiskapninga blir høg...
Litt ulempe for staten om nokon som skyldar masse skatt går personleg konkurs... men det hadde kanskje skjedd før eller seinare uansett?

Synspunkt?
True
12.09.2022 kl 22:14 6988

Derfor jeg jobber hardt for å bli finansiell fri ;-) Good for Røkke sier jeg bare, man kan bare holde ut så lenge med denne svindel-staten bygget på korrupsjon. Her i Norge skal alle tape og ha det like ille, så Janteloven virker fortsatt å leve i beste velgående.

På tide at Politikere lærer hvordan verden faktisk fungerer, så la gjerne flere rikinger flytte, så blir nok tonen raskt en annen...
Redigert 12.09.2022 kl 22:15 Du må logge inn for å svare

Jeg er imot formuesskatt da den beskatter allerede beskattede midler. Det er mye bedre å heller øke selskapsskatten fra nåværende 22% til f.eks 25%. Skal man likevel absolutt ha formuesskatt, bør systemet endres, slik at bedriften betaler selv formuesskatt av sin verdi. Da slipper man problematikken med at aksjonær først må ta ut utbytte og skatte av det, for å kunne betale formuesskatt på verdien av bedriften vedkommende er medeier i. Dette ville også ha stimulert sparing i aksjer, noede fleste hevder er bra for samfunnet. For berdifter som går med underskudd, kunne man da også innført en utsettelsesordning, slik at de betalte akkumulert formuesskatt først når de gikk med overskudd.
True
12.09.2022 kl 23:39 6852

Helt enig. Helt tåpelig med formueskatt, skulle aldri hatt den i utgangspunktet, men det beviser nok en gang poenget mitt ovenfor. Formueskatt er SV-stil så det holder. Bare ta alt fra de som har jobbet for det, men ikke gjør en dritt selv. Sosser i et nøtteskall.

Og btw, hvorfor i huelste trenger vi mer skatt nå som milliarder fosser inn på grunn av strømkrisen? Er det i det hele tatt noe poeng å jobbe lenger med mindre du jobber i Staten?
vicktor
12.09.2022 kl 23:41 6844

Forstår meget godt at Røkke flytter. På 1970 tallet rømte rederne landet pga. skattetrykket. Utflagging av nesten
hele handelsflåten og tap av titusenvis av arbeidsplasser til sjøs. Den gang var det også Arbeiderpartiet som satt med makten.
Har de ikke lært noen ting disse AP folka ? Nå vil ganske sikkert enda flere reise fra landet.
Staten trenger ikke mer penger, vi har mer enn nok. Derfor er denne poltikken dumskap, basert på ren misunnelse.


*JBJB
13.09.2022 kl 07:51 6649

Hei folkens:))

Og...følg Tajik (AP) og Fylkesnes (SP) i NRK1 nå, folkens - rare greier...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 13.09.2022 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Odi.1
13.09.2022 kl 08:41 6556

Sv og MDG må da ha egen Hengekøye i dette NRK huset ??
ap har vel bakket ut etter at GHB var på tv der og fortalte : " vi kontrollerer ikke lenger hva som blir fortalt "

RGI kom inn til ett skakk kjørt Norge innen Industri med 5 milliarder kroner og kjøpte opp KVERNER /Aker osv , dette husker jeg godt da han ( sammen med lån fra staten ) sikret hele Verftsindustrien langs kysten foran RUSSISKE investorer som nesten haiet hele industrien i Norge.
Takken fra disse ekstremist Sosialistene ser en jo nå , en må rømme fra galskapen . En kan sågar ende med å måtte Låne penger for å betale skattene sine.

Svaret ser en tydelig her nå , denne Jonas Gard AP og Mr Vedum SP kjører NORGE rett på skrothaugen !!
Redigert 13.09.2022 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Har tajik fått tilbake folkets tillit?
Hvis ikke, hva gjør hun på nyhetene?
Er det noen andre vi har tillit til som har satt henne i den posisjonen?
Jeg bare lurer på hvem vi eventuelt skulle ha den tilliten til, kan ikke komme på noen i farten........
Han fra Sorbone?
Vår "briljante" statsminister?
Som enkelte karakteriserte han😆

Greit nok, han er ikke dum, men briljant???

/P
*JBJB
13.09.2022 kl 09:12 6450

Hei folkens:))

Og...det var forstemmende å lytte til Tajik (AP) og Fylkesnes (SV) i politisk kvarter på NRK1 nå i morges, folkens - mantraet var rund baut at skattene måtte skjerpes enda mer selv om utbytteskatten økte 3% i fjor (fra 32 til ca, 35%) og 5 års regelen for botid i utlandet måtte skjerpes og gi tilbakevirkende kraft - begge talspersonene er tatt for skattesnusk og unndragelse av midler fra fellesskapet i pendlerbolig sakene, men har frekkhetens nådegave når de kritiserer fiskeren fra Molde for helt lovlig utøvelse av sine disposisjoner - det minner mistenkelig om narkomanen som advarer mot narkotika - ledelsen i AP og SV må ha svart belte i dårlig strategi når disse to skattesnuskerne blir talspersoner i kritikken av Røkke sine lovlige disposisjoner - regner med oppfølging i debatten med Fredrik Solvang i kveld på samme kanal - ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 13.09.2022 kl 09:51 Du må logge inn for å svare

Hadia Tajik. Helt utrolig at DU selv som har prøvd bevist og utnytte skattereglene tør å skrike høyest om dette. Det beviser hvordan du er som person.
Ikke kom med at det du gjorde var ukjent for deg - folk flest er ikke totalt idioter.
Kjell Inge har betalt skatt med glede - det burde du også gjøre - ikke prøve å lure deg unna skattereglene og trur du ikke visste hva du gjorde. Den største idiot tror nok ikke på det.
Odi.1
13.09.2022 kl 10:40 6312

Dem får TV tid ene og alene for at Støre taktisk bruker dem som Nyttige Idioter for å dekke over sin egen galskaps politikk , og håper folk "glemmer" EL faktura og snart 40% Høyere Matvare priser. Tørr ikke snakke om Drivstoff priser , alt er en tornado av total katastrofe politikk ene og alene fra SP og AP !
Dette har han ( JGS) blitt lært opp av JS og GHB .
Teppet ser nå ut som en Potetåker med alt dem soper under der i gården!
True
13.09.2022 kl 11:15 6246

Hadia ja. Største vitsen ever. Var jo bare snakk om tid før hun falt fra tronen også. Kanskje den mest utspekulerte politkeren vi noen gang har hatt. Jeg skal gi henne det dog, hun er en veldig smart sjakkspiller, men greide dessverre å spille seg selv til slutt.

Sjakkmatt.
*JBJB
13.09.2022 kl 13:57 6123

Hei folkens:))

Og...nestleder i Hoire - Tina Bru - er heller ikke enig med skatteetaten i pendler bolig sakene, folkens - at hun, ektemannen, barna og foreldrene var folkeregistrert på samme adresse med kun et soverom mener hun er innenfor regelverket og ikke gjort i vinning hensikt for å gjøre krav på gratis pendlerleilighet og vil "oppklarer" saken med skatteetaten - men at Røkke er en "skurk" som forholder seg til lovlige disposisjoner er politikerne enig om - hva med å se litt på skatte og avgiftssatsene for å forhindre utflytting, det er det få som tør å ta til orde for...ZnageZz...

Både Bru, ektemannen, barna deres og foreldrene til Bru var folkeregistrert på leiligheten med ett soverom. Ifølge Bru handler varselet derimot om hun ikke betalte nok i leie til foreldrene.
https://www.finansavisen.no/nyheter/politikk/2022/09/13/7928689/tina-bru-har-fatt-skattesmell-fra-skatteetaten

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 13.09.2022 kl 14:11 Du må logge inn for å svare
monitor1
13.09.2022 kl 14:20 6076

Ja, du har det med å politisere og moralisere, samt intens navletitting, og trangsynthet. Jeg har mine ting fra FAKTA, og ikke synsing. Politisk har verden beveget seg vekk fra de grunnleggende demokratiske prinsipper i 40 år nå ( siden Reagan og Thatcher begikk sine utilgivelige handlinger), og nesten ingen politikere har som grunnprinsipp at den demokratiske hovedoppgaven er å sørge for at flest mulig har best mulig livskvalitet til enhver tid.
De verste og raskeste overføringer skjer som regel når de blåsvarte få herje, men de rødsvarte er bare marginalt bedre.
Om du bare googler litt, så finner du fort ut at offentlig fattigdom og privat rikdom oppsto sent 70 tallet/ tidlig 80 tallet, og at det er gitt en Nobelpris for spådommen om en slik utvikling. Nesten alt av goder, penger og makt er nå på få hender, og fra demokratier er det lite igjen.
Det er kapitalanarki nå, og de fleste samfunn er i full fart inn mot fascisme ( ikke skjellsordet men strømningen). Norge er versting, med en ekstrem eksplosjonsartet utvikling i begge ender ( gigantiske overføringer til eliten, samt en fattigdomsstatistikk som aldri har akselert raskere).
Vanlige folk blir ranet som aldri før, og livet gjøres hakket verre for hvert nytt stortingsvedtak som fattes, eller gjennom endringer de store aktører og Staten/ kommuner stadig kommer med. Særlig undertrykking gjennom avgifter, bøter, strafffer, osv. for vanlige folk er på ekstreme nivåer.
Hele samfunnet ligger i grunn på ræva, og det forbauser meg overhodet ikke at 1 av 3 studenter har alvorlige psykiske plager ( det er verdensrekord). Viljen til endring er ikke politisk tilstede, og Norge er nå en blanding av det verste fra Russland og USA…. Og selvsagt: I Norge tror innbyggere at de er verdensmestere….og det gjør de i Russland, USA, Kina, India, Frankrike, Tyskland og Sør Afrika også…
Man kan jo begynne med å ikke holde fakta vekk/ fordreie sannheter gjennom media, slik at folk kan ta objektive valg, ikke valg basert på indoktrinering og fakenews/ fordreining av fakta.

Mht. Røkke og flere skatteflyktninger, samt de som har gjemt sine midler i skatteparadis: Selvsagt må det bli en slutt på slikt.

Redigert 13.09.2022 kl 14:28 Du må logge inn for å svare

Skatt på løpende inntekt er greit, for da har du inntekten å betale med.
Skatt på formue er oftest en skatt på midler som er bundet opp, og som det ikke er så lett å gjøre noe med.
Skal man ta ut utbytte for å betale formueskatt må man også ta ut mer enn 50% mer enn formueskatten for å også betale utbytteskatten.
Dette kan kanskje gjøres når bedriften din går bra, men går den bare akkurat rundt eller i minus så er det rett og slett vanskelig.

En bekjent arvet et hus i Oslo etter sine foreldre. OK det er ikke synd på en som arver sikkert.
Men hvorfor skal noen andre bestemme at han ikke skal få lov til å sitte med det.
Myndighetene sier at den har formuesverdi 20 mill pga den store tomten.
Men det er ikke lov til å bygge på tomten.
Huset er ikke beboelig, men det er ikke lov å rive det, eller bygge på det.
Han tjener ikke så mye, han pleier å klare seg med lite.
Nå må han ut med nesten hele sin netto inntekt til formueskatt dersom han ikke selger.
Redigert 13.09.2022 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
*JBJB
13.09.2022 kl 14:42 6031

Hei monitor/folkens:))

Og...ta deg en bolle og opprett dine egne tråder der du forfekter dine Marxistiske og kommunistiske ideer, monitor - denne tråden handler om Røkkes lovlige disposisjoner og politikernes opptreden selv etter å ha blitt fersket i pendlerbolig sakene og snusk med reiseregninger for å berike seg på skattebetalernes regning...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Lugano tar mål av seg til å bli en kryptovaluta og Bitcoin by i følge Luganos ordfører.
https://borsen.dagbladet.no/nyheter/ordforeren-i-lugano-vil-kontakte-rokke/77157236

Så skatt skal kunne betales i krypto. Litt av et opplegg.
Kalle 1
13.09.2022 kl 16:27 5897

Nå har prisene på a l t steget,da blir mantraet fra sosialister, og kommunister som prøver å få fokus vekk fra egen udugelighet og frekkhet; Nå skal de rike taes. De rike det her snakkes om, har da vert med på å skape arbeidsplasser,betalt sin skatt "med glede" i motsetning til dem på tinget som bevisst har svindlet fellesskapet, og det med åpne øyne.
Nei, bare å la KIR være i fred, han har virkelig bidratt til fellesskapet.
Så tusen takk,til KIR
True
13.09.2022 kl 17:29 5841

https://e24.no/naeringsliv/i/dwOdvo/ny-milliardaer-flytter-til-sveits?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no

Tok ikke lang tid nei! Viste at dette kom til å skje. La oss se om regjeringen lærer litt nå. God lærepenge dette her ;D

Btw, så mye for "nå skal rikingene tas" og "nå er det vanlige folks tur".

De lyktes med verken det ene eller det andre XD XD XD


Kan vi ikke bare ha en blå regjering så slipper vi det tullet her en gang for alle? Hvor mange år med rød regjering skal vi gå igjennom før folk faktisk lærer hvordan verden fungerer? Fordi ettersom jeg kan se har alt blitt verre, ikke bedre, og verre skal det vist bli...
Redigert 13.09.2022 kl 17:48 Du må logge inn for å svare
*JBJB
13.09.2022 kl 17:31 5840

Hei folkens:))

Og...nettavisens redaktør leser også på Hegnars forum, folkens - intet nytt under solen...ZnageZz...

Det er bare seks måneder siden Hadia Tajik måtte gå av som statsråd og trakk seg som nestleder for Arbeiderpartiet etter at det ble avslørt at hun fikk skattefri pendlerbollig basert på en leiekontrakt hun aldri tok i bruk:
– Gjennom mange dager har mine feil knyttet til pendlerbolig og skattespørsmål vært omtalt i offentligheten. Jeg erkjenner at jeg har gjort både feil og feilfurderinger, skrev hun i et brev til sentralstyret.
Senere etterbetalte hun skatt for årene 2006 til 2010 for å rydde opp i saken: – Jeg beklager. Jeg betaler ekstra skatt. Og jeg går av, skrev hun på Facebook.
På denne bakgrunn er det interessant at Arbeiderpartiet skyver frem akkurat Hadia Tajik som talsperson i saken om Kjell Inge Røkkes skattemoral.
https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/kjell-inge-rokke-mot-hadia-tajik-om-moral-skattemoral-og-dobbeltmoral/o/5-95-647536

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Mr Karma
13.09.2022 kl 17:48 5811

Der kom du inn på det jeg har ment er et av de utspekulerte formålene med formueskatten. Nemlig det at man skal bli nødt til å selge. på den måten tvinges fine verdier ut i markedet slik at de kan bli plukket opp av sterkere hender. Det gjør at ekte følelser blir eliminert. Se for deg du er super venn med en velstående i et land man ikke tenker formueskatt. Så arver du et Van Gogh maleri som minne fra avdøde og som avdøde vet du vil virkelig sette pris på. Men avdøde glemte av du er en vanlig fyr som må bli uteligger for å betal formueskatten for å beholde den. Altså må den selges, slik at neon velstående med en bedre systemtilpasset økonomi kan plukke den opp. Arvingen ender opp med penger javel, men er kanskje ikke utrustet til å håndtere de så noen får lurt de ut av han også. men maleriet kunne han håndtert, hadde ikke myndihetene blandet seg inn.

Det verste med formueskatten er at det er ikke formuen som betaler den men personen som eier formuen. Den bryter med alle skatte - og avgiftsprinnsipper. I stedet bruker den takstameter-prinnsippet. Så lenge du sitter i det så går takstameteret.......

Noe jeg ikke skjønner er hvorfor Sveits er stedet alle flytter til hvis målet er å unngå formueskatt. Så vidt jeg har skjønt er Norge, Sveits og Spania de eneste landene i Europa med formueskatt. Hadde han ikke tjent mer ved å flytte et annet sted? Eller er de andre skattene i Sveits så mye lavere så de oppveier en liten formueskatt?
*JBJB
13.09.2022 kl 18:09 5768

Hei fattig/folkens:))

Og...du finner kanskje noe her, fattig - ZnageZz....

https://direktefolkestyre.no/sveits/skattesytemet/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Fant mye interessant her også
https://taxfoundation.org/capital-gains-tax-rates-in-europe-2022/
Det er nok dette som betyr noe, og formueskatten har mindre betydning. Da hadde han flyttet et annet sted.

En milliardær som ser litt annerledes på det. Respekt.

«Milliardær ut mot Dæhlie og skatteflyktninger: − Det er usolidarisk
MILDE (VG) Milliardær Trond Mohn (78) har gitt bort fem milliarder kroner av sin formue og sier han vil gi bort nye milliarder. Han fnyser av rike som skatteflykter til Sveits.»

https://e24.no/naeringsliv/i/v5dRl5/milliardaer-ut-mot-daehlie-og-skatteflyktninger-det-er-usolidarisk
*JBJB
13.09.2022 kl 18:26 5733

Hei folkens:))

Og...tipper neste grunder og nyskapende skatteflyktning blir Bjørn Rune Gjelsten, folkens - stay tuned...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
nordnes
13.09.2022 kl 18:37 5700

«Banoun sier at om man flytter til et virkelig skatteland, så tar det mange år og det er veldig tyngende. Hun forteller at for å slippe formueskatten med en gang, er man nødt til å flytte til et annet land med formueskatt og man har skatteavtale. Det er derfor Sveits er attraktivt, sier hun. Hun forklarer videre at om man skal selge aksjer, så har vi i Norge exitskatt som varer i fem år.»

https://www.norskog.no/nytt-fra-andre-medier-forsiden-og-egen-side/banoun-om-skatteregler-i-norge-og-utland/
True
13.09.2022 kl 19:13 5656

Denne artikkelen og målingen snakker for seg selv. Helt tydelig at (vanlige) folk har fått nok...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/APdjd3/ny-vg-maaling-solberg-suverent-stoerst-ny-bunnotering-for-stoere

If it aint broken, don't fix it er det noe som heter... Men så igjen, så "MÅ" vi ha regjeringskifte etter to perioder fordi "sånn er det jo bare".

Jeg husker hvor godt jeg sov om natten før regjeringsskifte. Hvor mange sover godt om natten nå om jeg tør spørre? XD
*JBJB
13.09.2022 kl 19:29 5618

Hei folkens:))

Og...dagens møte i Arbeiderpartiets sentralkomite etterlater ingen tvil, folkens - når statsbudsjettet for 2023 legges på bordet om noen uker skyter utflyttingen fart, derom hersker liten tvil - det blir betydelig skjerpelser på de fleste skattesatser unntatt skjerpelser på pendlerleilighetene og fri WIFI /strøm+++ - red our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla