Løsning på energi krisa.MEGET ENKEL!


EN ting jeg ikke forstår i det hele tatt. hvorfor snakker INGEN om skatteleggingen av vannkraftproduksjon?
Det er lønnsomt for kraft produsenter å produsere opp til 8,75 megawatt.
over dette skattelegger Løvebakkens idioter så kraftig at det lønner seg ikke å produsere mere selv om de har meget god kapasitet til det.
i nyhetene for en et par mnd siden var det et innslag fra SFE (Sogn og Fjordane energi), at de hadde renovert kraftverket, de hadde satt inn nye turbiner som
produserer 8,75 megawatt. DE kunne ENKELT satt inn 12 megawatt da de har stor kapasitet til det, men på grunn av skatte utslaget satte de inn samme som før, 8,75 megawatt.
hvor i helvette er politikerne hen, har de så lite kunnskap må de finne noe annet å gjøre.
det var også et innslag fra Rainpower, de lager turbiner som kan produsere like mye strøm i EN turbin som 400 vindmøller til sammen. disse kunne lett settes inn i blandt annet Sarpefossen og flere kraftverk UTEN større inngrep i natur etc.
At det er INGEN , ikke i en eneste debatt eller et eneste nettsted skriver et eneste ord om dette.
hvorfor ties dette?
eller er det fordi det er INKOMPETENTE politikere vi har med å gjøre?
blir så forbanna oppgitt.

er det bedre å ødelegge fjellheimen med vindmøller.?
Mdg1
20.09.2022 kl 14:07 220

12 megawatt turbiner bruker mere vann og det er hovedproblemet idag. Enten er man så langt nord at det ikke finnes kjøpere av strømmen. Eller så er man i sør der vannmagasinene er halvfulle og man ikke kan produsere på maks. Så da hjelper større turbiner veldig lite

MDG ja, har svar på alt;O))
ta deg en tur til vestlandet og Nordnorge, der spruuuter det vann ut som går rett i havet uten å bli brukt. og det har det gjort i hele år.
så jo her er meeer enn nok vann så her kunne vert produsert det dobbelte og vel så det.