Biden og Nordstream II


https://swebbtv.se/w/u2Qn3xzCKyDP9ULUhP6S8z. (Se kl 2.20)
Jeg var litt rask i tolkningen av på forrige tråd som admin slettet. (Men resultatet omtrent det samme)

Det Biden i realiteten sa 7. feb. var at USA ville stoppe Nord Stream II om Russland krysset grensen mot Ukraina med soldater og militærutrustning.

Det han tydeligvis siktet til var den inngripen de hadde tenkt å gjøre, og gjorde, som gikk ut på å få Tyskland til å nekte godkjenning av ledningen.

Med andre ord ; det var USA som sto bak nektingen av godkjenningen av Nord Stream II.

Og trekker vi dette videre til dagens hendelse, er det ikke særlig tvil om hva som er hva her. Det er enkel 2 + 2 matematikk.
Redigert 27.09.2022 kl 23:04 Du må logge inn for å svare

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/8JBe0A/von-der-leyen-lover-kraftig-reaksjon-for-innblanding-i-europeisk-energiinfrastruktur

Von der Leyen er fly forbanna over spregningene av ledningene.

Det som er forkastelig er også at det står en diger gassflamme å brenner utenfor St. Petersburg. Utslipp er liksom viktig å begrense.
Men ingen løfter en finger mht. å få stoppet dette gigantiske utslippspunktet.

Norge burde ta mer for gassen ved å påberope seg at gassleveranser er høyrisikovirksomhet. Og Norge må ikke gi noe rabatt på
gassen til EU. EU har fått gass på billigsalg fra Norge i 30 år. Og EU bedriver syntetisk pengeutstedelse som undergraver Norge.

Tror egentlig ingen tør eller er tjent med å sabotere norske gassledninger. Men god beredskap og overvåking bør vi allikevel ha.
Fremmede droner må heller ikke aksepteres. (Kanskje det var et skinnspill som ledd i sprengningene utenfor Bornholm ? For å forvirre
mistankene ?)
Redigert 28.09.2022 kl 00:40 Du må logge inn for å svare
pengex
27.09.2022 kl 23:38 1761

Du må ikke gi staten flere intestiver til legge på skatt. Jo mer de beskatter utlandet jo mer av dette får vi i retur.

https://www.youtube.com/watch?v=OS4O8rGRLf8
Her er videoen fra SwebbTV. Men her fremkommer at Schulz er tilstede og samtykker. De samarbeider sier han.
Det kan altså være slik at US og Ger i full forståelse med hverandre har sabotert ledningen. For å sabotere Russland.
Og en kan spørre seg om andre russiske ledninger vil bli sabotert ?
Redigert 28.09.2022 kl 00:48 Du må logge inn for å svare

pengex,
Hva er det du snakker om her ? Har ikke nevnt noe skatt her.
Men Von der Leyen har snakket om å forhandle og møtes på halvveien.
Norge bør fronte med argumentene om at EU i 30 år har fått kjøpt billig gass av oss. Og at de driver med syntestisk pengeutstedelse.
Vi har også fått en sterk prissmitte på strøm, som vi ikke setter pris på. Nå må EU betale markedspris for gass.
solga
28.09.2022 kl 06:59 1559

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/russisk-ambassade-informasjon-om-gasslekkasjer-boer-offentliggjoeres.R6nlHJf1A?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row3_pos1&utm_medium=df-86-d092cab6 :erden styres av de store pengene og pengestrømmen. Siden dollar ikke er devaluert med gjeldsberget sitt, øker sjansen for at de står bak mye drit.
Redigert 28.09.2022 kl 07:01 Du må logge inn for å svare
Cartr
28.09.2022 kl 07:50 1457

Sannhet og sannhet? Sant er det vel bare når noe kan bevises, men det er all grunn til å stille spørsmål ved dette.

Mange har antydet at det er Russland selv som står bak sabotasjen på sin egen gasseksport, men hvorfor skulle Russland ødelegge sin egen rørledning som de har investert milliarder av dollar I, og når de allerede har stoppet gassleveransene til Europa?

Utgangspunktet for å stoppe gassen til Tyskland var jo nettopp gasslekasjer og vedlikehold, altså hadde de problemer før den påståtte sabotasjen og Russland skyldte på sanksjoner og vansker med å skaffe deler til vedlikehold. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/LlpV5Q/gass-stoppen-russland-skylder-paa-sanksjonene

Det er riktig at Biden truet med å stoppe gassen fra Russland til Europa onm Russland invaderte Ukraina. Det sa Biden allerede den 7. februar i år. https://twitter.com/ABC/status/1490792461979078662?s=20&t=HBqUxGZaVYRLzO_fo8dGyw

USA kom også på banen samme dag som «sabotasjen» var et faktum, med at USA var klare til å forsyne Europa med gass. https://twitter.com/AFP/status/1574764897203896322

Men også norske interesser vil være tjent med at gassleveransene fra Russland stoppes eller saboteres. Norge er nå den største eksportøren av gass til Europa og tjener rått på de høye gassprisene. Er det andre land eller interesser som kan være tjent med dette?

Store giganter av multinasjonale selskap er de største eierne i energiproduksjonen i verden, men det er et svært kompleks system å sette seg inn i. Likevel kan alt dette tyde på at man kanskje er litt snar med å gi Russland skylden.

En talsmann for president Vladimir Putin ville tirsdag ikke utelukke sabotasje på de to gassrørledningene fra Russland, ifølge Reuters. Russland ønsker derfor at dette skal undersøkes av kompetente myndigheter og at resultatene bør offentliggjøres. https://www.reuters.com/business/energy/kremlin-sabotage-cannot-be-ruled-out-reason-nord-stream-damage-2022-09-27/

Så hvem vet hva sannheten er?
solga
28.09.2022 kl 07:59 1423

De som sitter på mest penger desverre. Vi blir styrt mer enn folk flest aner og media er stort sett horene som formidler det de får betalt mest for. Derfor har jeg og stort sett mistet troen på menneskeheten.
Cartr
28.09.2022 kl 08:38 1343

Vi har et stort demokratisk problem når i hovedsak fem store multinasjonale selskap er de største eierne i all energi, våpenproduksjon, bank og finans, merkevarer, legemiddelindustrien, matproduksjon, grønn energi, - OG media.

Jeg er også bekymret for Ukraina når de gir store lån, selger enorme mengder våpen og kontrollerer det meste av et tilsynelatende enøyd media som hisser opp stemningen.

Vi får ofte høre at man gir Ukraina enorme midler i støtte, men er ikke det meste lån de aldri vil klare å betale tilbake? Ukraina er vel den største eksportøren av korn og mye annet disse giganthaiene som ser ut til å erverve det meste av viktige ressurser i verden, muligens har lagt sine øyne på.

Ikke vet jeg, men bekymringsfull er utviklingen. Politikerne gir fra seg makt å selvråderett når disse kyniske kreftene får kjøpe opp alt og er det ikke den som eier ressursene som egentlig bestemmer?

Jeg tror demokratiet nådde sitt høydepunkt ved årtusenskiftet og siden har det bare gått nedover. World Economic Forums våte drøm synes å være at folk ikke skal eie noe og verden skal styres av en klikk fra de multinasjonale gigantene, av superkapitalister.

Ifølge Transnational Institute (TNI) planlegger forumet derfor å erstatte en anerkjent demokratisk modell med en modell der en selvvalgt gruppe "interessenter" tar beslutninger på vegne av folket. https://en.wikipedia.org/wiki/World_Economic_Forum
Redigert 28.09.2022 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Cartr
28.09.2022 kl 14:18 1226

Tyske sikkerhetsmyndigheter tror Nord Stream-rørledninger kan være ubrukelige for alltid
https://www.finansavisen.no/nyheter/2022/09/28/7936881/avis-tyske-sikkerhetsmyndigheter-tror-nord-stream-rorledninger-kan-vaere-ubrukelige-for-alltid?internal_source=sistenytt

I såfall er det enda mindre grunn til å tro at Russland som har investert milliarder av dollar står bak, og her er hva Russland selv mener nå.

RUSSISK AVIS HEVDER MARINESTYRKER FRA OLAVSVERN STO BAK NORD STREAM-SABOTASJE
Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. https://www.finansavisen.no/nyheter/2022/09/28/7936847/russisk-avis-hevder-marinestyrker-fra-olavsvern-sto-bak-nord-stream-sabotasje?internal_source=sistenytt

https://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/eu-halt-pipeline-sabotage-fur-wahrscheinlich-und-droht-mit-sanktionen-8687140.html
Hvorfor får vi ikke se utslippsbilder fra alle de 3 utslippsstedene ? Å se bildene kan være relevant.
Nord Stream I og II består altså av 2 + 2 ledninger. Så en ledning er ikke skadet. Greit å ha i mente. Så ca 25 % av kapasiteten
fins intakt.

Kreml sier onsdag at de ikke vet hva som har skjedd med Nord Stream-rørledningene.

- Påstander om at Russland har sabotert er forutsigbare og tåpelige, sier talsmann for Vladimir Putin, Dmitrij Peskov, ifølge Reuters.

Videre sier han at det ikke er i Russlands interesse at forsyningene gjennom rørledningene stanser.
_______________________________________________________________________________
omans
28.09.2022 kl 15:36 1103

Alle oppegående vet at hva som kommer fra Kreml er kun ofte en forvridd virkelighet og propaganda. Et undertrykkende regime. Ser at Russland krever svar fra USA pga noen uttalelser før krigen. Alle vet at d er sånn regime holder på, finne på ting for å anklage andre.
Enhver fjått forstår at USA ikke har sprengt røret.

Vi meg ett utsagn fraKreml siste året som har inneholdt et snev av sannhet. Mitt tips: 99% sannsynlig at det er kjeltringene i Kreml som står bak, den restende % gir jeg til muligheten av at det er aliens som har sneiet ledningene når ufoene gjorde en kraftig u-sving.
Hellboy
28.09.2022 kl 15:45 1066

Marketwatch (og andre). Om du har sett det dette nicket har postet tidligere, så er det jo enkelt å skjønne at vedkommende enten er del av en trollfabrikk, alternativt Steigan i n`te potens....

Ignorer vedkommende og alle trådene. Alternativt anmeld dem til admin. Vedkommende har i alle fall ikke Norges beste som intensjon for å si det slik.
kazynor
28.09.2022 kl 15:52 1049

Nåja, om ikke annet så tilfører han og Hugoil's monologer noe underholdning her inne......

Så dukket PST-lakeiene opp. Patetisk å se.

Og hvorfor ville russerne ødelegge sine egne ledninger de har investert masse penger i, og som de vil selge gass igjennom ?
Mens f.eks. flere amerikanske selskaper gjerne vil selge LNG til Europa. Er det så vanskelig å legge sammen to og to ?
Noen har stor interesse av å slå ut Nord Stream ledningene. Og det er amerikanske olje- og gasselskap. Samt Deres
partnere i Qatar osv. En av de fire Nord Stream ledningene er fortsatt intakt. Tviler på at de tre skadede Nord Stream
ledningene er ødelagt for godt. Men skadene må selvfølgelig repareres og tørene tømmes for vann skal de bli brukbare.
Men ødeleggende korrosjon er neppe noe reelt tema. Blir rørene tette og tomme for vann, vil vel ny gass i rørene virke
beskyttende for innsideoverflaten av rørene. Å tømme rørene for vann kan kanskje bli en stor jobb ? Vi har ikke fått noen
opplysninger om hvorvidt det er avsperringsskillere bortetter rørene.
Redigert 28.09.2022 kl 16:22 Du må logge inn for å svare

Russland har til å hensikt å kalle inn til et møte i FNs sikkerhetsråd over skadene på de to Nord stream-rørledningene i Østersjøen. Det melder Reuters, som siterer talsperson Maria Zakharova ved det russiske utenriksdepartementet.

Det russiske utenriksdepartementet melder det samme på sin egen Twitter-konto.

Flere land har allerede pekt på Russland som skyldig for eksplosjonene i gassrørledningene Nord stream 1 og 2. Samtidig avviser president Vladimir Putins talsmann beskyldninger om at Moskva kan stå bak gasslekkasjene i Østersjøen og kaller dem «absurde».
____________________________________________________________________________
Det er kanskje på tide at det blir fokus på FEDs og ECBs syntetiske pengeutstedelser og $ og € grunnlagsløse valutakursøkninger.
Og EUs forsøk på å presse frem rabatt på den norske gassen.

PST snakker om norske interesser. Er det noe Norge taper vanvittig på, så er det de sterkt forræderske sikkerhetstjenestene. Som
opptrer som pudler for CIA & co.
omans
28.09.2022 kl 16:37 974

Du må skille mellom hvem som er kjeltringer/terrorister og hvem som i utgangspunktet følger internasjonale normer.
Når man er terrorist gjør man dumme ting. Russland er p.t en terrorist stat.

https://www.youtube.com/watch?v=OS4O8rGRLf8

President Biden on Nord Stream 2 Pipeline if Russia Invades Ukraine: "We will bring an end to it."

"I can ensure you, we will be able to do it."

"We will act together" (Germany and the United States)

https://www.produktion.de/wirtschaft/baustart-fuer-neuen-lng-terminal-in-lubmin-226.html
Der Nord Stream I og II ankommer Tyskland i Lubmin, bygges nå LNG terminal.
Tyskerne tenker altså å nyttegjøre seg gassdistribusjonsstedet videre fra Lubmin.

Så bortfall av Nord Stream I og II erstattes med LNG. Neppe full erstatning, men delvis.
solga
29.09.2022 kl 23:25 585

Ingen vil svare ? Ok da får vi si at svaret også her er Putin slik at freden kan senke seg for folket som lever på notoriske løgner for å kunne sove godt om natten. Putin er trolig årsaken til all elendighet og udugelighet/korrupsjon som finnes i vesten. Godt å få det slått fast en gang for alle. Terrorstat i Irak var altså Russland for de som skulle være i tvil. La det stå i historiebøkene slik at ingen blir usikker.
omans
30.09.2022 kl 00:48 549

Så du mener at Russlands invasjon av Ukraina og andre terrorhandlinger derfra kan forsvares med at USA gikk etter Saddam pga de mente bl.a han hadde masseødeleggelsesvåpen? Var mange i USA som var mot krigen, men de har nok innrømmet at forhåndsetteretningen ikke var patent. USA gikk ikke inn der for å okkupere/overta land. Jeg forsvarer ikke den krigen, men en kan ikke blande korta sånn.

https://www.youtube.com/watch?v=oSPfXLPUJHM

No Nord Stream 2 if Russia invades Ukraine, President Joe Biden says

"We will bring an end to it." "We will be able to do it."

"Pulling the plug"

And Germany are starting building an LNG terminal by Lubmin. The place where Nord Stream I and II come in.

Who are going to deliver the LNG ? - Its the USA.
Redigert 30.09.2022 kl 01:11 Du må logge inn for å svare
Cartr
30.09.2022 kl 03:35 490

Invasjonen i Ukraina kan ikke forsvares. Den er galskap, men det finnes mange gærninger.

Nå fant de jo masseødleggelsesvåpen i Irak, men de kunne ikke fortelle verden om dem. De var i hovedsak levert av USA. Donald Rumsfeld var der i 1981og forsynte Saddam. Ironisk nok var han med å henrette Saddam for det samme...

USA FORSYNTE SADDAM MED KJEMISKE VÅPEN - NÅ HAR IS DEM
De fleste av våpnene var utviklet i USA, produsert i europeiske land og satt sammen på produksjonsbånd i Irak bygd av vestlige firmaer før 1991. De kjemiske våpnene fikk Irak den gang fra Vesten for å bombe nabolandet Iran med dem. https://www.abcnyheter.no/amp/2014/10/16/209915/usa-forsynte-saddam-med-kjemiske-vapen-na-har-is-dem
solga
30.09.2022 kl 05:47 444

Ingen har sagt at det er ok at Ukraina invaderes men vesten har like mye skyld I dette. Og da i særdeleshet USA. Men for ensporede folk så er det enklest å se kun svart hvitt på ting. Dessuten er det mange russere som bor i disse områdene, så det er en delikat sak. Vesten burde gått Russland mer i møte. Men på Cuba bodde det få amrikanere og det er et totalt annet land. Der ryddet "heldigvis" USA opp. Hyklere er det tydeligvis flertall av på denne planeten. Denne krigen kan bli mye dyrere enn folk flest aner og det er vesten som har mye av skylden. Med lyvejens ved roret som logrer bare han ser makt og penger, så et jeg oppriktig bekymret for fremtiden. Norge er ok å ha som nyttige tullinger som deler alt og støtter alt. Jeg gir også vekk Taiwan til kina uten å blunke, men regner med at USA nekter og heller vil legge planeten død. Det bor tross alt for mange amrikanere også i Taiwan mener verdenspolitiet.
Redigert 30.09.2022 kl 06:03 Du må logge inn for å svare