REACH perfekt posisjon?


https://www.finansavisen.no/nyheter/energi/2022/10/14/7945949/fa-tv-putin-bidrar-til-brennhet-subsea-marked

Reach har med surveyor-systemet en ekstremt effektiv teknologi for overvåkning.
I tillegg har de Remote pågang.
Full aktivitet, rater opp mot ATH og ingen økning i kapasitet i markedet på kort sikt.

Interessant

Flott med en ny tråd om Reach. Det passer bra nå, da vi ser at markedet Reach opererer i både oil&gas og fornybart viser knapphet på tilbudssiden og press oppover på rater. Så kommer plutselig et ekstra behov fra sidelinjen med sikkerhet og overvåkning av offshore installasjoner og infrastruktur på toppen et marked på høygir. Jeg mener ellers at selskapet har timet de 2 siste oppkjøpene utrolig bra. Synergieffekter bidrar sannsynligvis positivt allerede i inneværende år. Her er det bare å holde long.
Arky
17.10.2022 kl 18:30 6432

Det er vel på tide å få denne over 4 igjen…..
Arky
25.10.2022 kl 15:12 6194

Like før vi får et rykk gjennom motstanden på 3,8....


Den har jo stått stand bye på mer eller mindre samme kursen i måneder. Hvordan ser du at den vil sprette opp nå? Håper selvsagt du har rett, men det bør være gode tall og fremtidsprognoser i Q3 8 nov. Jeg selger ikke mine "oppsparte" aksjer her. Har troen !! (PS Husk at WW er med og de vet normalt hva de holder på med). OK da - skal innrømme det: Hause hause :)
Arky
27.10.2022 kl 09:55 6065

3,8 nivået brytes nå...

Snart 4...

NOK 4 nivå nådd i REACH - endelig. Har vært en lang reise å komme dit. Håper det går Nordover enda et stykke frem mot Q3/22. Burde vel ligge til rette for det med gode tall og oppdragsmengde/guiding slik jeg ser det. Time will tell !!!

Uppsi daysan - ble da bra fart på REACH her på slutten. Fin kurs > N

Ikke mye blest om REACH her på HO. Uansett tirsdag er det klart for Q3 og det kan jo være spennende nok. Noen som tør å spå hvordan dette vil se ut og evt. hva dette betyr kursmessig?

I forhold til Mcap er remotesatsinga så stor at de som ikke vet hvordan det skal iverksettes må se noe fremdrift der FØR det skjer noe med kursen. men rart er det. alle andre oljeservice selskaper skuffer gang på gang, og reach gjør det motsatte.... med remote er i en helt annen liga. samme i reach som north. stol på nesa di og kjøp alt du kan, slik tenker jag vart fall.

Men jag er ikke noen børshai. min titel er "produksjonmedarbeider" så vad vet jag?

Nå er det tall på bordet i morgen! skal vi håpe på "beste Q3 noensinne"?
Evaldas
07.11.2022 kl 17:40 5210

Ja i morgen blir det gode tall 😁,videre fin oppgang fram i tid. Er bra å hoppe på toget her.
HitIT
08.11.2022 kl 07:15 5068

imponerende tall!

* Record result recorded for 3Q2022

I love it!
Redigert 08.11.2022 kl 07:20 Du må logge inn for å svare
R1234
08.11.2022 kl 07:37 5007

Dette er starten, raskt i hodet, 6-7kr enkelt på nærliggende kursmål.

Arctic sa 5,5kr lenge før "record results"

Ikke bare var resultatet bra, ordreboken økte med 200%. Selskapet er blitt en global aktør, og aktiviteten er høy. Får vi nye kursmål?

En krone her og en krone der. REACH sanker fortsatt kontrakter...men ikke noen stor entusiasme på HO for det...? Ja. ja slik går no dagan. https://www.finansavisen.no/nyheter/oljeservice/2022/11/22/7962362/reach-subsea-har-sikret-300-millioner-pa-to-uker

PS: Blir vel et solid utbytte til oss trofaste aksjonærer ved neste anledning da :)
Redigert 22.11.2022 kl 15:45 Du må logge inn for å svare

Veldig interessant at Reach nå kjøper skip. Jeg har vært litt bekymret for mulig økte kostnader ved å leie skip fra rederiene. Ratene på skip for 2023 forhandles nå, og de er veldig høye, vet jeg via kontakter. Reach har i siste presentasjon informert at kostnadssiden for de neste par år er oversiktlig. Det betyr nok at de har lange kontrakter på skip. Men hva skjer deretter? Kanskje det er billigere å eie egne skip enn å leie. Reach er på ballen. Det er bra!

Siden meldingen kom etter stengetid OBX blir spennende å se om dette vil påvirke kursen noen hakk Nordover. Uansett ha en fin fredag og god helg til att REACH interesserte. Ser ut til at det meste som REACH foretar seg er et museskritt i riktig retning >

Ble ikke så mye + på kursen som man skulle trodd etter meldinger om nye kontrakter inntil 300M og at det ellers går som det suser i REACH. Rimelig bra omsetning til REACH å være men RT er på stedet hvil. Kanksje det kan bli en nyttårsrakkett med remote som gulrot samt økt behov og kontinuitet på rørinspeksjon på rørgater/installasjoner på havbunnen i 2023 >? Time will tell :)

Bare noen ører til nå så passerer vi markedverdi på 1.000.000.000 i REACH. Blir i tilfelle en aldri så liten P-Cider i kveld da. (P-C kommer vel uansett....)

Reach sniker seg oppover.
Flott utvikling og drift av selskapet.
Fendi80
18.12.2022 kl 22:43 1843

Noen som har noen tanker her? Vært stille fra folk lenge.
Tjener jo i bøtter og spann, så kjedelig at det er så lav omsetning her, samt røde tall stadig vekk.

Venter liksom på at det skal løsne - ta litt av i REACH, men den gang ei. Når kan man evt. forvente at det skal gå litt oppover på RT, og hvor høyt opp kan man håpe på at det går? Har jo nesten bare vært positive tall, prognoser siste Q-presentasjoner. WW er inne som storaksjonær... Trøsten er at kursen har vært stabil i en ellers ustabil børs verden siste tiden... Godt Nyttår !!
Redigert 29.12.2022 kl 23:59 Du må logge inn for å svare
Arky
29.12.2022 kl 21:39 1340

Reach har en kortsiktig fallende trend. Kan være i ferd med å bryte ut av denne, men må bryte 4.20 og helst på økende volum for å bekrefte bruddet. Da kan nye topper nås….

Reach har ikke falt på langt ned så mye som andre selskaper den siste tiden. De følger sin egen vante rytme. Opp på nyheter, svakt ned på lavt volum i tider uten nyheter. Men zoom ut på kursen, det går sakte men sikkert nordover(egentlig ikke så sakte heller, siste 3 år). Det bygges stein på stein, ingen store ord og vage løfter.
Noen ting som er verdt å nevne er at det er en kjøper på 4,07 på rundt 300.000 aksjer som ikke har fått kjøpt de siste dagene. Oppgjøret til isurvey i form av aksjer som nå er overført de ansatte. Mulig det kommer noe nedsalg her.
Hvordan velger de å finansiere Edda Sun?
Hvordan skal de bemanne skipet når de går fra leier til rederi?
Vintersesongen er historisk alltid dårlig i reach, men med brasil/trinidad/vest afrika og rørinspeksjon tror jeg det går bedre enn tidligere.

Dette er selvsagt ikke en kjøpsanbefaling men er selv balls deep i reach

Arky
29.12.2022 kl 23:21 1265

Bruddet fra 3,80 skal vel kanskje testes først…

REACH står på stedet hvil. Det hender det er litt volum på kjøp/salg, men kursen er stanhaftig. Det positive er jo at den ikke synker noe, men hadde jo selvsagt håpet på at det skulle ta litt av snart. Må man vente til Q4 for å få tallenen + status/planen med det nye fartøyet de kjøpte. Noen som følger godt med på caset som kanskje har noe vettigt å komme med? Trist at det skal gå 14 dager ++ mellom hvert REACH innlegg. Ha en fin dag de som leser dette :)

Er så enig!
Har ikke så mye nytt men Havila subsea skal en tur i nordsjøen før den snart skal til Brasil. Stril explorer jobber på i Polen med vindkraft. Olympic Artemis er fremdeles aktiv i Mexicogolfen.
PerIvar
23.01.2023 kl 18:16 515

Hvor finner du denne informasjonen? :)

At Havila subsea skal i nordsjøen og Brasil har jeg fra en kollega som snakket med besetningen. Resten er en kombinasjon av tidligere meldinger og at jeg ser hvor skipene befinner seg på find ship (en app ala marine traffic). Følger alle skipene til reach der for å danne meg ett bilde av aktivitetsnivået. Tidligere fikk vi rapport hver måned om antall solgte rov døgn, personelldager etc. Men gjør jeg det samme manuelt. Eller det gir ivertfall en pekepinn.