RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 331744

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Stabukk
25.10.2022 kl 21:59 6368

Greitt svar om analytikere sine kursmål, polion. Synest det er OK å ha en kritisk stemme på dette punktet. Også på sin plass å slå tilbake mot udokumenterte påstander på forum. Det er litt for enkelt når vi er anonyme! Men vi får heller gjennsomskue en negativ ordbruk fra en som vil ha billigst mulig inngang. Og ikke hisse oss for mye opp over de som «sitter fast» på høyere kurs og hausser altfor mye!

Tar med en gammel nyhet fra 2011, da kinesiske Bluestar kom inn som hovedeier i Elkem med over 50% eierskap. Elkem er også inne på silisium. Administrerende direktør Aasen i Elkem uttalte den gang i en pressemelding: – Kina er eller vil bli det største og hurtigst voksende markedet for silisiummetall, støperiprodukter, høyrent silisium til solarindustrien og andre produkter som Elkem tilbyr.

Akkurat på høyrent silisium kan vi håpe at USA blir et hurtig voksende marked for Rec. Betryggende å lese at polion skal ha sine aksjer «inntil det FORHÅPENTLIGVIS kommer meldinger som får fart på denne nokså daue saken». Blir også sittende, og er sikker på at meldingene kommer, både i år og neste år.

Ser ikke bort fra at Hanwha også vil ha over 50% eierskap i Rec. Hvilke grep som eventuelt blir brukt, blir bare spekulasjoner.
KommersK
25.10.2022 kl 22:53 6282

Lesing både her inne og på discord er som å se en gjeng dypt religiøse. De KAN IKKE se for seg noe annet enn himmelferd for seg og sine. Helt sykt å lese. Og alle kritiske røster blir latterliggjorte. Patetisk gjeng.
Det kan godt hende at REC blir en kjempesuksess, men helt sikkert er det definitivt ikke. Og selvsagt er den forventede åpningen av ML priset inn i aksjen. Den er da forlengst opplest og vedtatt. Og da blir den jo automatisk priset inn. Markedet verdsetter for øyeblikket aksjen til rundt 18 kroner, med alle forventninger priset inn. Få det inn i hodet!! Om det er riktig eller feil verdi vil fremtiden vise. Hadde himmelferden vært garantert, så hadde aksjen selvsagt ikke kostet 18 NOK.
polion
25.10.2022 kl 23:30 6313

Så enig, så enig. Regner meg definitivt ikke inn i den nevnte «dypt religiøse gjengen» - vil mene Kvike11 anses som en yppersteprest i menigheten. Å bla. påstå at oppstart ML ikke er priset inn i aksjen, blir i en grad å idiotforklare "det inkompetente" markedet, mens det samtidig sitter en og annen besservisser her på forumet med den totale kompetansen. Og noe annet som markedet også har priset inn i aksjen, det er selvsagt markedets vurdering av hvilke usikkerheter som finnes i aksjen. Dagens kurs på kr. 18,05 er akkurat der den skal være, for det er nemlig det kjøper er villig til å gi.

PS. Leser ikke alternativforumet, men antar at den unyanserte hallelujastemningen kanskje er enda større der (m/bla. Uchi i spissen).
KommersK
25.10.2022 kl 23:43 6280

I aller høyeste grad. All antydning til kritikk eller skepsis blir saget ned. Av folk som vet bedre. Enda de knapt er skriveføre selv...
I tillegg virker det som om nesten alle som er i REC( i hvert fall der inne) har nøyaktig NULL andre verdipapirer i porteføljen. Noe som jo er skikkelig smart.
Jeg tror jo faktisk at REC blir en suksesshistorie etter hvert jeg også, men å legge alle eggene i en kurv? Nei. Det har vist seg å være idioti litt for mange ganger oppigjennom historien.
Småplukker
25.10.2022 kl 23:54 6370

Du klarer tydeligvis ikke la være å kikke der inne da Kommersk - men uten å si et kvekk. Sjarmerende.
Overdreven tro på egne aksjer er det i alle aksjeforum, og intet er skrevet i stein. Men på discord er det i det minste en rekke interessante nyheter som graves frem.
Her er det jo først og fremst bitter negativitet og folk som snakker med seg selv. Vel, hver sin smak.

polion
26.10.2022 kl 00:14 6356

Siden du nevner det, det var fryktelig mange som tidligere prediket at de hadde gått all in i REC. Dette beviser bare at kompetansenivået er temmelig skralt hos enkelte. De på forumet som skriver og argumenterer noenlunde bra og som samtidig legger REC frem som nærmest en GARANTERT sak (Uchi er her beste eksemplet), er ganske så farlige for de mange lett påvirkelige forumsjelene. Personer med dette ansvarsløse og unyanserte Messias-syndromet burde egentlig vært skrella bort av admin (eller kanskje Kripos?).

Og i nedenstående innlegg fra småplukker så er det visstnok både bitterhet og negativitet ute og går når noen forsøker dra de unyanserte hausserne noe nedpå. At man har short-interesser, er også en mye brukt beskyldning (i mangel på noe bedre). Som en av storhausserne i hina hårda dager prediket; "har man ikke noe positivt å si om REC, kan man like gjerne holde kjeft". GODT SAGT!
Redigert 26.10.2022 kl 00:15 Du må logge inn for å svare
KommersK
26.10.2022 kl 00:15 6412

Bitter negativitet? Jeg er nøytral til REC. Har noen penger i aksjen igjen nå. Men solgte heldig alt jeg hadde i august, på godt over 20. Jeg er enig i at gravearbeidet rundt REC er imponerende. Kan ikke tenke meg at det er en bedrift på OSE det graves dypere i. Og jeg kan godt skrive noe der inne. Men det blir i tilfelle at folk bør bite seg merke i at kursen er der den er av en grunn, TIL TROSS FOR at absolutt alle aspekter rundt aksjen er grundig belyste. Det i seg selv burde være en tankevekker...
Det er forøvrig akkurat en slik reaksjon man forventer seg fra en fra menigheten.
Jeg har egentlig blokkert deg for lenge siden, men siden du svarte meg, så leste jeg hva du skrev nå. Jeg blokkerte deg i sin tid fordi jeg synes du er en av dem som har veldig lite å komme med.
Hankmoody
26.10.2022 kl 06:32 6270

Kommersk - Når jeg leser det du skriver her er det nesten som om jeg kan høre at du griner på grunn av REC aksjonærer som ikke er enige med deg. I innlegg etter innlegg.

Kan du ikke heller komme med et par eksempler da, på brukere inne på Discord som blir latterliggjort?


Men jeg leser ikke alt, mulig du gjør det, får se hva du kommer med.

Hvordan går det forresten med Purapipe? Var vel din største investering?

Har de kommet seg på Nasdaq nå? Skulle vel skje i år?

Redigert 26.10.2022 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Kvike11
26.10.2022 kl 07:22 6233

Gider ikke kommenterer dig, viser bare hvor stor din IQ er.
Find et andet sted at skive, og stop dine dumme trusler.
RECSI skal op idag..
og snart ser vi nye høje kurser omkring 100, der er masser af skjulte værdier, og store indtjeninger i vente.
Det ved næsten alle, og dem der er short er klart til stort tab
MikkeMus
26.10.2022 kl 07:46 6206

Ja, enig med deg! ... Det er pussig, men uakseptabelt at noen av brukerprofilene du her refererer til har kunne bruke/misbruke dette forumet over lang tid.
Redigert 26.10.2022 kl 07:48 Du må logge inn for å svare
KommersK
26.10.2022 kl 09:48 5992

Det har ikke noe å gjøre med å være enige med meg eller ikke. For jeg har ingen klar formening om hvorvidt kursen skal opp eller ned. Det er bare den skråsikkerheten og evinnelige haussingen jeg vil til livs! All kritikk blir hakket på. Det samme som her inne. Kursen er jo ''ALLTID alt for lav!'' Dette er mantraet deres, og blir gjentatt ad nauseam av halleluja-koret.
Det er jo mange seriøse der borte også, og det er jo bra. Og grundigheten er det som sagt ingenting å si på. Hver sten er vendt og nøye studert.
Og det heter ''REC-aksjonærer''. Å skrive sånt uten bindestrek er på barneskolenivå. ''Liverpool spiller'' og ''Liverpool-spiller'' er ikke det samme. Irriterende for språkpetimetre som meg. Jeg gjør sikkert feil i farten jeg også, men aldri sånne (håper jeg...).

Når det gjelder Purapipe, så er det meste i rute. Har snakket med Ophaug selv på telefon, og alt ser lyst ut. Men børsnoteringen er litt utsatt pga det sure investeringsklimaet der borte nå. Ventes første halvdel av '23. Kursen er opp 50%, og aksjene er foreløpig bare omsettelige i gråmarkedet.
De jobber stadig med å utvikle det tekniske, skriver kontrakter, snakker med store investorer, flyttet hovedkontoret fra Kypros til Sveits, og også åpnet kontor/avdelinger i Tyskland(hvor mye av produksjonen foregår), England og USA(Florida). De mobile rørfabrikkene er ferdigstilte og uttestede.
De har noen info-videoer ute på youtube også, for spesielt interesserte. De er jo ikke på børs enda, så de går nok fremdeles under radaren for de fleste.
https://youtu.be/d-YkQTOZ6gs

polion
26.10.2022 kl 10:28 5886

Så du gidder ikke kommentere? Så jeg har vist min IQ? Så jeg bør finne et annet sted å skrive? Så REC skal opp i dag? Så snart skal vi altså se kurs på ca. 100? Så det er stor inntjening i vente? Så dette er noe nesten alle vet? Så de som er short er klare for stortap?

Da vil jeg gratulere, her hadde du mye veldig bra stoff. Grandiost og imponerende er to meget dekkende ord. Men snart kurs på 100? «Snart» er vel kanskje innen et halvår, eller? Uansett, du er en av de som forumet definitivt bør lytte til.
KommersK
26.10.2022 kl 11:02 5944

Jeg kjenner på en bruk av ironi her.
polion
26.10.2022 kl 11:07 6120

Nei, ingen ironi. Hvis innlegget var postet av en mindreårig (som jeg mistenker), så synes jeg faktisk det hele var ganske imponerende.
Småplukker
26.10.2022 kl 11:57 6037

Rec kan produsere produkt som er sentrale byggesteiner i intet mindre enn tre megatrender fremover: Solenergi, wafer/chips og batterier.
Samtidig ligger kursen og dupper der den har vært siste halvannet året.
Tror man satsingen på grønn energi i USA vil gagne Rec, så er det en utrolig spennende aksje.
Tror man for mye konkurranse, dårlige avtaler eller fallende priser ++ vil ødelegge for bedriften, så kan man holde seg unna.
Sånn, var det avmålt og balansert nok for deg, Kommersk? Håpet om spennende vekst fremover får vi tro vi har felles i det minste.
Det var alt fra meg.
Redigert 26.10.2022 kl 11:58 Du må logge inn for å svare
KommersK
26.10.2022 kl 12:45 6270

Så du var egentlig ikke interessert i Purapipe?
Ja, balansert og objektivt er det jeg er ute etter. Det burde jo alle være.
Og selvsagt er investorer i en spesifikk aksje optimister på dennes vegne. Ellers hadde de ikke vært der. Men ingen er tjent med en ensidig haussing på et forum, når det absolutt finnes spørsmålstegn og tvil vedrørende fremtiden. Der bør også samtlige aspekter ved fallgruver og snublestener belyses i en nøytral diskusjon. Jeg ber ikke om mer. Men der svikter det. Uchi, MB, Falco1, Nsx, Vilter med flere sørger for det.
Stabukk
26.10.2022 kl 14:44 6318

Recsi-trådane på dette forumet er kanskje meir balanserte i forhold til spörsmålstegn ved framtida?
Nsxnsx
26.10.2022 kl 15:11 6423

Så hyggelig at du nevner meg i ditt innlegg KommersK 😉

Jeg er enig med deg, jeg er ikke balansert mhht Recsi....dels fordi ALT ligger til rette for at Blue Sky skal inntreffe og dels fordi jeg har hatt en helt eventyrlig avkastning så langt. For meg har egentlig allerede Blue Sky inntruffet 😉😉🎉🎉 og det er fordi jeg kun har stolt på meg selv hele veien (ja ja har nok blitt påvirket noe) Men har unngått de største fallgruvene. Jeg er fremdeles ultrapositiv og blir mer og mer sikker på min investering hver gang jeg hører Molnes si noe om recsi 🤣🤣 Som jeg har sagt før, om ikke Recsi klarer å tjene noe helt insane med penger fremover, så hadde de ikke klart å holde fyllefest på Polet heller 🤣🤣🤣 hilsen en stolt hauser 🤟🤟
Skalleknarp
26.10.2022 kl 15:20 6435

ESG er også superviktig her. Prosessen til RECSI krever minst energi. Det er også meget viktig faktor fremover. Ha en fin aften :)
Sofafilosof
26.10.2022 kl 16:35 6432

Sterk avslutning på REC idag... "Teknikerne" har visstnok et kjøpssignal rundt dette nivået, og shortposisjonen til Worldquant begynner kanskje å henge i en tynn tråd?
Redigert 26.10.2022 kl 16:54 Du må logge inn for å svare
Kvike11
27.10.2022 kl 11:51 6031

Derfor bliver RECSI også en guld grube,
Tror vi skal op idag, selv om kursen er lidt nede idag..
Alle venter på melding og samhandel, og alle vil holde nøje øje med aftalen, så ingen bliver snydt.
Kan gå i kurs 100 inden for et år
Redigert 27.10.2022 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
Stabukk
27.10.2022 kl 13:36 6078

Sterk avslutning for tredje dag på rad? Ei forklaring kan vera at USA-investorer igjen våkner til det dei ser som en rimelig inngang - og legg inn store ordre før kursen går videre opp. Eller prøver å «liste seg inn» utan å pressa kursen for mykje opp? Men kanskje for enkel forklaring…
Stabukk
28.10.2022 kl 08:20 5866

Så blei det pen oppgang for tredje dag på rad i går, etter en ny sterk sluttauksjon. På ukas siste børsdag kan det vel hende Equinor er ekstra «i skuddet», etter å ha levert bedre enn forventningene i Q3. Men omsetningen i Recsi synest stigende, så «noen» har vært villig til å betale stadig høyere pris for å komme seg inn, som jo er lovende.

Får vi en shortskvis? Den ene synlige short vi har, blei satt 18. okt. sannsynligvis på kurs 18,75 til 18,79. Vi sluttet på 18,59 i går, så det begynner kanskje å haste med tilbakekjøp? Tirsdag går vi inn i ny måned, og Q3 16. nov. kan gi ny informasjon. Kanskje melding om Hanwha-kontrakt må vente til spørsmål om utvidelse av styre er avklart. Litt usikkerhet, men Hanwha synest å ha en fast plan. Ikke sikkert det er negativt for kursen. Min magefølelse er i alle fall god.
Nsxnsx
28.10.2022 kl 08:23 5898

Equinor kunne jo vurdert å kjøpe Recsi. Fin miljøprofil.

De vet jo ikke helt hva de skal bruke alle pengene på :)
Nsxnsx
28.10.2022 kl 10:29 5740

Nå har de ansatt over en lav sko i flere måneder, og 9 av 10 ledige stillinger nå er på ML fabrikken.

På tross av dette så tror ikke markedet på åpning av fabrikken. Hva skal til for å åpne øynene tro ?? At selskapet bekrefter åpning, at HS ønsker 100% av produksjonen, at ALLE politiske vedtak har gått i selskapets favør er IKKE nok i hvert fall.

Vi MÅ hjelpe den blinde mannen over gaten.....men hvordan ??
Stabukk
28.10.2022 kl 10:58 5700

Svaret er det samme som for mange andre aksjer: TÅLMODIGHET!
Recsi er opp over 450% siste 3 år. Opp «bare» 400% de neste 3 år, så er kursen ca. 73. Kanskje!
Markedet har alltid rett, sjølv om vi meiner kursen burde stått godt over 20 i dag.
Skalleknarp
28.10.2022 kl 15:56 5603

Da passerer vi RT 19,00. Hvem skulle trodd det med tanke på starten i morges? Hvor ender vi i dag da? Behøver jo ikke å spekulere så lenge for OBX stenger om 30 minutter. Har jo vært positive sluttauksjoner siste par dager. Fortsetter dette? God helg til alle som en.
Prewia
28.10.2022 kl 16:24 5567

Norska börs3n är eldorado för börsmanipulation, aktien handlas över 19 kr men i sluthandeln 18.50,
Børs22
28.10.2022 kl 16:42 5554

I det sekundet dichesbuen as er inne igjen med 4-5 millioner aksjer så blir sluttauksjonene farlige igjen. Han dumper alt han har etter 4-5% fortjeneste. Ikke umulig at han har kjøpt seg opp i går og idag. Så kan salget komme på mandag/tirsdag…
Stabukk
28.10.2022 kl 22:00 5321

Vi får berre sjå kva som skjer kommande veke. I følge Rec si heimeside no i kveld er ikkje Dichesbuen as inne på Topp 20. Nr. 20 er KBC Bank med 1.369.490 aksjar. Men oversikten er neppe oppdatert på nokre dagar, så Dichesbuen kan ha komme inn og fått med seg nokre % avkastning. Han kan då velja om han blir meir long eller dumpa ein stor post og senka kursen i ein sluttauksjon. Vanskelig å spå.

Elles peikar vel trenden oppover ifølge teknisk analyse? Nyhet om Rec sin omsøkte tilleggstomt kan komma ein av dei første dagane i veka som kjem. Også vanskeleg å spå om det i så fall vil påverka kursen.
Redigert 29.10.2022 kl 23:44 Du må logge inn for å svare
Stabukk
02.11.2022 kl 00:42 4724

Ikkje usannsynlig det var eit nedsalg frå Dichesbuen AS som kom i sluttauksjonen i dag tirsdag.
Kursen dumpa ned til 19,995, men var likevel ørlite opp for dagen.

Men tar med denne meldinga frå Shareville som også kom i kveld, frå småplukker

«I kveld godkjente den siste komiteen i Moses Lake at Rec får omgjort eiendommen rett ved sin egen, til industriformål. Med det ligger alt til rette for en utrolig spennende tid. Vi vet av innleverte papirer at et større industriprosjekt kalt Project Riser vil komme på eiendommen, høyst trolig med produksjon av wafer. Men hvem Rec skal samarbeide med og hvilke andre selskap som er involvert vil vi nok få melding om i løpet av få dager. Dette blir stort». (Nokon kan kanskje bidra med ei kjelde på dette)

Skulle uansett tru dette er noko Rec bør komma med ei børsmelding om i løpet av denne veka.
MikkeMus
02.11.2022 kl 08:24 4560

Jeg råder folk til å holde på aksjene sine, da aksjen skal betydelig opp etterhvert som vi nærmer oss gjenåpning av Moses Lake. Aksjen har også en tendens til å gå frem mot kvartalspresentasjonene - og det er ikke mange dagene til Q3. .... I tillegg vil det i kommende uker være klimatoppmøte i Egypt - og det vil mest sannsynlig gi RECSI (og andre grønne aksjer) betydelig større fokus.

.... NB: Det var mest sannsynlig "Bergen-Atle" som dumpet aksjer i sluttauksjonen i går - og dermed presset kursen ned med ca 3%. - La ham SLITE med å komme seg inn igjen. HOLD PÅ AKSJENE.
Redigert 02.11.2022 kl 08:31 Du må logge inn for å svare
Kvike11
02.11.2022 kl 08:35 4508

Fa skriver ikke noget de vil ikke nævne - bruge RECSI i overskrift.
Bliver en god dag for RECSI, er vi på vej mod 30 i denne uge.
Skal RECSI være med i byggeri på nabogrunden.
Forventer stor opgang, IDAG
nu det "5 element " kommer i bestyrelsen :-)
kruna
02.11.2022 kl 08:40 4513

FA idag
Recsi går med på et uavhengig medlem l
Styret.
Skalleknarp
03.11.2022 kl 10:13 4323

Ref tittel på hovedinnlegg. Blir vel mange longere som må kjøpe sterke beroliggende midler om RECSI når NOK 100,- en gang. Blir et langt strekke å falle på da og vi kjenner jo alle til hva som skjer når panikken som egentlig ikke burde være noe panikk brer seg og får fotfeste... fra NOK100.01 > NOK ??,??. Vel det er jo ennå et stykke opp til 100 da og det er mye vann som skal renne i elven før den tid... Ha en fortryllende dag.
Redigert 03.11.2022 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
Stabukk
03.11.2022 kl 15:02 4228

Truleg har det runne så mykje vatn i havet ved kurs 100 at underteikna er ute av historia. Men utbytte på 2-3 kroner året pr aksje frå 2026 kan eg muligens klara å nå og leva med. Men før den tid kan eg ha solgt!