RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100


Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..

Vil det komme noen knakende fine nyheter fra RECSI parrallelt med klimamøtet som skal avholdes snart? Det har jo vært flere omfattende naturkatastrofer bare den siste tiden med kraftig vind, flom og tørke for å nevne noe. Ny oppdatert dyster miljørapport fra FN er også nylig utgitt. Vi ser at Norge nå skjerper sine klimamål fra 50 - 55% innen 2030 og det ligger nok mye sol i det skulle en tro.... Sikkert flere andre land som også vil skjerpe sine mål og dette vil selvsagt gagne produktene RECSI leverer og som vil utgjøre en forskjell på Carbonavtrykket. Dette ville i tilfelle vært svært god timing... Så vi får satse på det :)
Redigert 04.11.2022 kl 11:03 Du må logge inn for å svare
Stabukk
03.11.2022 kl 16:54 8301

Gode ord og tankar, Skalleknarp.
Og veldig god sluttauksjon….Mykje av dagens omsetning kom vel her.
Stabukk
04.11.2022 kl 10:40 8131

Rec har tydeligvis klare planar ut over å gjenåpna fabrikken i Moses Lake! Meldinga om å gå med på ein ekstra i styret er jo også positiv. Den viser at Hanwha-avtale er rundt hjørnet og at selskapet ikkje vil risikera rettslig krøll om den

Tippar vi får bra omsetning og stigande kurs fram til Q3 16. november, ny CEO Levens sin første opptreden. Skal ikkje haussa for mykje, men sjå ikkje bort frå positiv ny info eller vidare god guiding. Vi er på full fart mot 2023 og gjenåpning av ML er neppe etter skjema.
Nsxnsx
04.11.2022 kl 11:09 8130

De som ikke ser muligheten nå....MÅ bare takk seg selv. Ser man ikke at det er NÅ man skal hoppe på, så ser man heller INGENTING :)

Totalt blind er et passende uttrykk :) Jeg selv har sett "lyset" siden kroner 2.7. Det har selvfølgelig vært opp og nedturer underveis og man har måttet være risikovillig.

MEN på nivået vi er nå med alle gode avklaringer vi har fått, har jeg aldri følt at risikoen har vært mindre. Skjær i sjøen finnes alltid, men ganske sikker på at den langsiktige positive trenden vil fortsette.

50% i Recsi, 20% i Vow og 20% i Airthings og 10% i Kahoot etter fallet i går(klarte ikke holde meg unna) :)

Klar for fredagsrally 😎😎
Nsxnsx
04.11.2022 kl 13:13 7992

Litt motsatt vei akkurat nå......men er jo bare å kjøpe mer det :)

Yea please - Mer kjøp stigende kurs = rally

På tid med en liten fredagskommentar...
Etter å ha byttet ut x3 Bear REC med x3 Bull REC (ja, jeg fikk lykkeligvis med meg den voldsomme dippen for noen dager siden) så byttet jeg igjen tilbake til Bear i morges (bra gevinst på noen timer i Bull-posisjon). Desverre litt for tidlig, så foreløpig har ikke forventningen om ny sving nedover slått til...
Etter styrets respons på Lodbrok om utvidelse med en ekstra representant, så blir det nok nyhetstørke i noen uker rundt den etterlengtede Hanwha-avtalen frem til nytt styre er på plass. Og i tillegg har man usikkerheten rundt hvordan REC-satsingen skal finasieres ut over det de fremdeles har på bok. Det blir tøffe lånebetingelser fremover, og sannsynligheten for emisjon i kombinasjon md konvertibelt lån er etter min mening høy. I det større bildet må man også notere seg at polysilprisen nå er på vei nedover, som har vært varslet ganske lenge av eksperter i dette markedet. Det skyldes nok en kombinasjon av sesongeffekt og den voldsomme forventede produksjonsveksten på poly fra Kina i tiden som kommer (millioner av ekstra tonn i løpet av et par år). Minner også om nemi's betimelige innlegg den 27. august unde tråden "RECSIL". Kopierer inn litt av innlegget her:

"REC har omtalt sine høye driftskostnader i hele 2021-22. Jeg har forsøkt i lengre tid å gjøre det samme. Ekkokammeret derimot, hevder de blokkerer usannhetene mine når jeg sier at det er helt uvisst hva cash kost for FBR i ML vil være i 2025. Og argumentet er at REC har sist sagt i 2018, at den vil være på 8-10 $/kg. I muppetgjengens blokkerte verden er det utenkelig at verden forandres på sju år.
Jeg har sagt at det finnes ingen som etterspør noe som helst som kan produseres i ML. Det er så sant, så sant. Og det forklarer hvorfor ML fortsatt er stengt. Jeg har også hevdet at det er kun Hanwha som bestemmer når ML kommer til å produsere FBR. Sa2ri kommenterte nylig at "vel, vi får høre hvilke planer REC har på Q2". Nå fikk dere på Q2 høre CEO si at Hanwha fikk "speak for themselves" om sine planer. Nettopp! Og noen ingot- og wafer-fabrikk i US er ikke prosjektert, enda mindre finansisert. En slik fabrikk i US som skal ta unna 18.000 MT FBR tar flere år å bygge i US. Løgnhalsen Uchi sier det gjør ikke noe "fordi REC kan selge til Hanwha's andre fabrikker rundt om i verden". Rent bortsett fra at de de ikke finnes.
Det finnes fortsatt ingen prosjektert Hanwha eid-fabrikk! Og ingen vet når den kommer. Her kommer tiden til å gå mens ingenting skjer. Nettopp derfor trengs utsatte kontraktsforpliktelser; les MOU'er.
REC kommer til å levere sørgelige regnskapstall i 2022. Og i 2023-24. Å investere og drifte ML på redusert kapasitet med høy driftskost kommer ikke til å kunne gi kursen noe løft, tvert i mot. Bare vent og se. Hvordan fremtiden dere håper på egentlig vil kunne bli, får vi tidligst inntrykk av i 2025."

Så akkurat for øyeblikket er jeg rimelig komfortabel med min Bear-posisjon, men som trader skifter jeg stadig ut fra vindretning og -styrke. God helg!

PS: i motsetning til den støypregede skravlebobla på Discord ("menigheten") så kan de som følger FA Forum få presentert ulike meninger på en mer tibakelent og toøyet måte.
Redigert 04.11.2022 kl 15:10 Du må logge inn for å svare
Carrera
04.11.2022 kl 15:12 7871

Du sofasitter - du følger tydeligvis med på Discord?
Noen grunn til at du ikke kommer med dine "balanserte" innlegg der?
Redd for å bli "plukket" i stykker?

Den arenaen passer ikke meg, nei...

Først og fremst vil spotmarkedet deles når Amerikansk produksjon kommer fullt opp å stå, senest 6 juni 2024 som er seneste dato da tollbarriere høyst sannsynlig innføres, og tillegg mister man IRA tilskudd i de andre leddene dersom man kjøper polysilicon fra Kina, hjelper lite å spare noen dollar pr kg pga potensiell prisforskjell dersom man som konsekvens av dette mister 12 dollar i wafer støtte pr kg polysilicon man kjøper, samt en del dollar i støtte for modul/celle produksjon.


Prisene er vesentlig høyere for elektrisitet i Kina sammenlignet med USA, i indre Mongolia har nå myndighetene måtte se bort fra retningslinjen om ultra-billig subsidiert strøm.


Redigert 05.11.2022 kl 19:11 Du må logge inn for å svare

Husk at ESG ikke bare er grønt men også menneskerettigheter. Blir mer fokus på dette fremover.
https://bergen.dagbladet.no/nyheter/kan-knyttes-til-tvangsarbeid-harreisende/77483376
Stabukk
07.11.2022 kl 19:36 6288

Tok litt tid å finna ein «fersk» Recsi-tråd, såg eg løftar denne! Kursen opp vel 2% i dag utan nyhetar og på litt mindre omsetning enn normalt, knapt 60 mill. kr.
Siste tids nyhetar om tilskudd til batterianode-anlegg og utviding av Rec-styret gjer at eg blir sittande over Q3, som jo nærmar seg.

Tar med ein hevisning til denne lukka tråden, der MorganKane har summert greitt opp viktige ting ved q3. Andre med tilgang kan kanskje supplera/kommentera på den tråden, eventuelt på denne, om dei meiner det trengst.
https://www.finansavisen.no/forum/thread/152161/view

Minner også om tradertråden for oktober og vidare.
Stabukk
09.11.2022 kl 05:53 5733

Tydeligvis litt vanskelig å skapa entusiasme hos Carrera! Gjer eit nytt forsøk: Alle som er inne i Rec bør bli litt meir oppmuntra av den nye nettsida, dersom den ikkje alt er studert. Ei sterk forbedring. Også dei som vurderer å gå inn i Recsi og bli sittande eller vil gjera ein trade, bør ta ein grundig kikk på nettsida i forkant av Q3.

Husk at FØR restart av Moses Lake om eit knapt år, er Butte-anlegget med nesten 300 ansatte i full produksjon. Butte vil sikra inntekter på ca. 1,7 mrd kr i år, sannsynligvis meir i 2023 etter oppgradering.

Litt info frå Q2 i påvente av Q3 16/11:
«Semiconductor segment revenues were USD 44.9 million during the second quarter of 2022 compared to USD 34.5 million during the first quarter of 2022. Total polysilicon sales volumes increased by 204MT to 471MT in the second quarter of 2022 compared to 267MT during the first quarter of 2022.
Semiconductor grade polysilicon sales volumes increased by 146MT to 333MT. Solar grade polysilicon sales volumes increased by 58MT to 137MT. Average polysilicon prices for the second quarter increased by 5.8 percent compared to the prior quarter. Average prices realized for individual semiconductor grades increased by 2.7 percent compared to the prior quarter. Average prices for solar grade polysilicon increased by 25.6 percent compared to the prior quarter. Total silicon gas sales volumes increased by 88MT to 852MT during the second quarter of 2022».
Kvike11
13.11.2022 kl 20:15 5277

Kvartalstal i denne uge, og sikkert også gode nyheder.
Solen skinner på RECSI
Carrera
13.11.2022 kl 20:44 5229

Den gjorde ikke det på fredag !
Stabukk
14.11.2022 kl 00:18 5059

De som er aksjonærer og litt langsiktige, kan vente en bekreftelse på at en større utvidelse av Butte snart er gjennomført, i følge en lukket tråd styrt av MorganKane. Ved Q2 bør det også komme frem at det vil øke salg og inntekter utover i 2023. Så bør det bli bekreftet at restart i Moses Lake er i rute. Gjerne litt framskutt! Det siste vil gi positive overskrifter i finansmedia. Men vi bør heller ikke skru opp forventningen i forhold til nyheter.

Det aller viktigste blir i mine øyne at ny CEO Levens bekrefter selskapet sine stadig lysere utsikter. Det er vel også utsikter til direkte tilskudd fra vedtatte støttepakker. To batterianode-produsenter er som kjent nylig tildelt over en milliard kr hver til sine fabrikker. Rec som leverandør av råstoff bør vel og få tilskudd!

Om ikke konkrete nyheter på onsdag, så kommer nyheter senere. Både om Hanwha-avtale og Project Riser. Bare å være tålmodig. Svingninger i kursen, som nedgangen på fredag, får vi bare leve med. Inntil videre.
Redigert 14.11.2022 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
MikkeMus
14.11.2022 kl 06:37 4937

Ja Stabukk, det blir spennende å se hva som skjer med selskapet (og aksjekursen)i i tiden som kommer. Med tanke på de mange positive nyhetene som har kommet de siste årene (og siste år spesielt), så må aksjekursen på ett eller annet tidspunkt bryte kraftig opp fra den mer eller mindre horisontale trenden hvor aksjen har beveget seg siste to år, tenker jeg.

.... Jeg anbefaler deg og alle andre som har kunnskap om nær og fjern historikk til å "sitte stille i båten" . Hold på aksjene.
Redigert 14.11.2022 kl 06:41 Du må logge inn for å svare
Kvike11
14.11.2022 kl 09:51 4601

Helt enig, der er kun gode nyheder på vej.
Dagens kurs er præget af en manisk norsk aktionær, som gør alt for at komme i nyhederne og fortælle om hans køb og salg, udelukkende for egen vindings skyld.
Og netaviser hopper på den hver gang, de bliver aldrig klogere,
som jeg tidligere har skrevet,
den norske presse har en syg negativ kultur, som også alle i udlandet kan se.
Alt ser ellers positivt ud for RECSI, større aftaler på vej, fabrik som åbner snart m.m.
Husk på dagens aktieværdi er under 30 % af værdien af fabrikker, skattefradrag, know-how salg og ikke mindste forventningerne
Strong buy
Børs22
14.11.2022 kl 10:24 4536

Lagt inn en stor ordre på 18,99 nå. Håper jeg kommer meg inn igjen til den kursen, eventuelt må jeg opp litt høyere. Tror ikke det finnes stor nedside fra 19kr utifra fremtidsutsiktene. Hvis Atle P og de andre store «trading gutta» ønsker å sitte med når Q3 presenteres på onsdag så kan vi se en god kursutvikling utover dagen idag og imorgen! Spennende tider :)
Nsxnsx
14.11.2022 kl 11:12 4433

Ser ut som du må løpe litt etter....men hammer kan fortsatt komme...det har vi jo sett flere ganger.

Men tror ikke den kommer denne gangen.
Børs22
14.11.2022 kl 11:51 4333

Snudde opp igjen på 19 der, 1 øre unna…. kommer det en siste mulighet tro..

ja.ja hadde tenkt å slutte med aksjer, men fristelsen i dag ble for stor, inn igjen på 19.15
Stabukk
14.11.2022 kl 15:02 3990

I følge Rec si heimeside i dag er Dichesbuen AS inne med over 4,7 mill. aksjar. Oversikten er vel oppdatert pr fredag. Kan ikkje huska å ha sett Bergens-investor Pedersen registrert med så mange aksjar tidelegare, med ein 4. plass på lista. Topp 20 har knapt 45% av aksjane, som er ganske uendra dei siste vekene ut frå det eg har notert.

Betyr dette at Pedersen blir sittande long over Q3 på onsdag og vidare? Er nokså usikker på det, ettersom selskapet må ha trada ein god del i det siste. Men Pedersen som long hadde vel vore både betryggande og eit ekstra signal for andre om å bli sittande?

Uansett er det berre å ønska alle lykke til onsdag! Mitt utgangspunkt er at Levens inn som fast CEO er ein styrke, og han har tillit frå styret til å uttala seg meir tydelig enn May om selskapet sine utsikter. I så fall vil det dra kursen oppover. Husk at Levens hadde ein fersk og offensiv presentasjon av selskapet på ein konferanse i USA seinast 10. okt. Den er tilgjengelig på selskapet si ferske og sterkt forbedra heimeside.
Redigert 14.11.2022 kl 15:06 Du må logge inn for å svare
Børs22
14.11.2022 kl 15:49 3896

Siste oppdatering på Pedersen er 9/11. Han solgte nok alt han satt med 10/11-11. Se på oversikten imorgen :)
Stabukk
14.11.2022 kl 20:24 3616

OK og takk for tilbakemelding om Dichesbuen/Pedersen. Skal sjekka oversikten i morgen.
Pareto var nylig ute med en oppdatering som kanskje kan være nyttig for de som er i stuss om å bli sittande over Q3 på onsdag.
Den er tilgjengelig på Shareville og sikkert på andre forum. Pareto står fast på sin take position 36 med dagens kunnskap.
På sikt ser Pareto for seg atskillig höyere kurs og regner med at Rec vil levere årlig EBITDA på over 2 mrd. kroner.
Nsxnsx
15.11.2022 kl 08:42 3126

Solgte bare 305.000 aksjer.......så fremdeles over 4 mill(totalt privat+ firma).

Synes for øvrig at den nye hjemmesiden til Recsi er blitt meget bra. Spesielt interessant med bildet på startsiden :) En el bil som står å lader.....IKKE solseller på et bygg....:) :) KJØP NÅ og få med dere tidenes opptur...er min spådom.

Edit: 3.9 mill aksjer nå.
Redigert 15.11.2022 kl 08:45 Du må logge inn for å svare

Ta dere heller et godt lodd i denne og bli med på en skikkelig reise snart : Kjøp Alternus Energy Group. les deg opp : https://www.finansavisen.no/nyheter/energi/2022/10/13/7944980/clean-earth-acquisition-kjoper-alternus-energy

der over 20,-.
Ser ut som folk har trua på q3

Litt opp og ned, men kanskje det blir en opptur på slutten her nå...? We'll se.
****
Mange hauker der ute - så snart RT går litt ned så flokker kjøpersiden seg.. :)
Redigert 15.11.2022 kl 13:45 Du må logge inn for å svare

Hvilke forventinger har dere til q3 i morgen

Har forventninger om at de kommer med positive nyheter angående utviklingen i Moses Lake og et eller annet om samarbeidspartnere. Resultatet tror jeg kan bli hva som helst men hyggelig om de kan fortsette den forsiktige framgangen fra Q2. Ønsker ingen emisjon men ok om formålet er å oppnå forutsigbar vekst.