Ultimo - Anerkjent dansk kreftlege med stor tro på norske Ultimo


Anerkjent dansk kreftlege med stor tro på norsk Ultimovacs sin pågående studie;

https://www.healthtalk.no/eggstokkreft-esgo-kreft/dette-gjennombruddet-har-kurert-mange-kvinner-med-eggstokkreft/163165

«“Studien pågår i 11 europeiske land og jeg har stor tro på at den vil gi oss gode resultater, sier Mirza.”

Dette kan bli en månelanding for kreftforskning og norsk biotek.

Man kan også regne på sannsynlighet for effekt innen gitte datoer. Her er flere gode tråder om dette på tekinvestor. Man kan også bruke en konsulent som er ekspert på statistikk. Kort fortalt er vi inne i en periode hvor jeg mener positiv avlesning er sannsynlig og den øker dag for dag. Statistikk sett er det etter min vurdering stor sannsynlighet for positiv avlesning, og langt høyere enn hva markedet tror.
Redigert 31.10.2022 kl 22:02 Du må logge inn for å svare

Ja, markedet føler ikke med i timen i det hele tatt i dette selskapet. Men med en gang investorene våkner kommer det til å gå raskt, få frie aksjer i omløp og det blir svært trangt inn døren. En dag sier det pang og da begynner kursen virkelig å gå.

Tror ikke markedet våkner her før kursen er over 200kr. Oppsiden er hinsides og det verste er at sjansen for at UV1 vil vise god resultater er svært høy. Masse dårlig biotek på OSE siste årene bidrar nok til at flere ikke følger bransjen, men det tror jeg flere vil angre på.

Jeg vil ha stor interesse av at du deler dine beregninger, og antar det er flere som gjerne ønsker at du gjør det. Det er virkelig spennende tider foran oss, og de neste 6-8 mnd tror jeg vi virkelig får svar på hvilken retning dette kan gå.
Sydney
31.10.2022 kl 17:42 1267

Markedet våkner nok ikke før det kommer konkrete og overbevisende resultater i fase 2. Fram til da er risikoen der og prisingen deretter. Ingen grunn til at det skal prises til 10 milliarder uten noe godkjent produkt. Det finnes flere kreft selskaper med godkjente legemidler som er verdt under 10 milliarder. Potensiale er enormt ja. Men det er en del som gjenstår før det. Men alltid spennende å være inne tidlig. Dessuten er kursen nesten samme som ipo 2-3 måneder før avlesning. Spennende.

På 200kr er ikke Ultimo priset til mer enn 7mrd minus kontantbeholdning på 450 millioner. Tenk bare tenk om Ultimovacs kan bevise at UV1 fungerer som en universal kreftvaksine og i de største indikasjonene med de mest selgende checkpoint inhibitorene. For å sette det i perspektiv «The global checkpoint inhibitors market is expected to grow from $19.86 billion in 2021 to $23.93 billion in 2022 at a compound annual growth rate (CAGR) of 20.5%. The growth is mainly due to the companies resuming their operations and adapting to the new normal while recovering from the COVID-19 impact, which had earlier led to restrictive containment measures involving social distancing, remote working, and the closure of commercial activities that resulted in operational challenges. The market is expected to reach $46.27 billion in 2026 at a CAGR of 17.9%.»

https://www.globenewswire.com/news-release/2022/03/15/2403685/0/en/Checkpoint-Inhibitors-Global-Market-Report-2022.html


Mange har nok øynene på Ultimovacs, blir spennende å se om vi får litt volum og fortsetter mot 100kr i dag, kan raskt bli FOMO, men samtidig er disse tingene uinteressant og bare små bølger for oss som er langsiktig og vil ha utlisensiering/salg som endestasjon.

Langt opp til emisjonen på 125kr og enda lengre til ATH, med tanke på alt positivt som har skjedd siden emisjonen er det egentlig helt utrolig at kursen nå ikke er over 200kr (selv med et surt biotek segment).