Omtales som den mest spennende aksjen, enormt potensial, godt oppsatte studier, dagens kurs en god inngang,osv. Fin og sjelden omtale, vil tro omtalen rundt selskapet vil økes betraktelig fremover.

Kursmålet er forøvrig 200kr, så får vi se hva det eventuelt settes til ved positiv avlesning og mer info rundt TET.

Fin oppgang i dag, men lavt volum - tenk når vi får omsetning på 30-40 millioner. Markedet begynner kanskje så smått å våkne. Utrolig at denne handles på dette nivået.

Mange som har spurt meg i dag om hva som er på gang i aksjen. Saken er den at det er ikke noe annet på gang enn at vi nærmer oss den mest spennende biotek avlesningen i Skandinavia noen gang og for hver dag som går øker sannsynligheten for at dette blir veldig veldig bra. Med dette som bakteppet vil jeg tro kursen gjerne vil stige relativt jevnt 3-4-5% for dag til vi er rundt 200kr før avlesning. Aksjen er ned for året og utrolig nok under emisjonen som ble fulltegnet på 125kr, laber omsetning så langt - vi har bare så smått sett konjunkturene av hva vi har i vente.

Redigert 03.11.2022 kl 15:53 Du må logge inn for å svare

Må legge til at stigningen kan bli relativt bratt på forventning da 80% av aksjene er låst på innsiderne og topp 20. få frie aksjer i omløp gjør at det blir ekstremt trangt inn døra.
Araber
03.11.2022 kl 20:03 4300

Det må sies at bønnestengelen ikke vokser helt til toppen, men i Ulti sitt tilfelle er det ikke langt ifra. Det var bratte opp og nedkurver der Nono sin bønnestengel vokste, men det var nok et meget klokt valg, å hoppe over til rett bønnestengel.......... for en stund siden
Redigert 03.11.2022 kl 20:07 Du må logge inn for å svare

Da er det gått en dag til og sannsynligheten for positiv avlesning er enda litt høyere.
Gullit
04.11.2022 kl 07:25 4058

Huff, er det nå toget går her, håpet på litt rimeligere inngang.. vente eller bare handle mens den er under 100?? Har en liten beholdning fra før men den skulle bli betraktelig større.
Redigert 04.11.2022 kl 07:26 Du må logge inn for å svare

Har vært ok volum i dag og mulighet til å plukke litt under 100kr, kanskje en av de siste mulighetene man får, tror jeg.

Dette blir en spennende uke, to nye dager (lørdag og søndag) uten avlesning øker igjen muligheten ytterligere for positiv avlesning.

Vi går en spennende uke i møte med Q3 tall på torsdag. Selskapet taper naturligvis penger, men det som er spennende er inkluderingstakten i NIPU studien, her tror jeg nok vi nærmer oss 100 pasienter - noe som vil være svært bra. Kanskje vil Carlos gi oss nye hint om når Vinland forvente TET-news. Heng med, dette kan bli en heftig uke og startskuddet på en en fantastisk reise for Ultimovacs, pasienter, pårørende og investorer.
Sydney
07.11.2022 kl 06:43 3530

Jeg har lave forventninger helt fra til desember måned egentlig. Men tror vi fort kan stå i 150 kr før avlesning spesielt i slutten av desember.

Har stor tro på Ultimovacs og UV1, vanskelig å spå akkurat når kursen vil ta av, kan skje når som helst - vi så tendensene forrige uke. Q3 på Onsdag syns jeg uansett blir spennende, ingen inntekter og økte utgifter i takt med utviklingsprogrammet et guidet og en kom-event, men inkluderingstakten i NIPU studien er svært interessant å få oppdatering på, det samme på Carlos kommer inn på TET.

Ja det blir spennende, håper på 100 inkluderte pasienter og kanskje litt snadder fra Carlos.

Ultimovacs, spennende!Farmasi

En annen er Nykode T,
Ny på listen 7.11.22 her er Tigerstaden med hele 1.030.000

Takk, beklager - mente torsdag.

Fin dag for ULTIMOVAC og

NYKODE T, børsnews 16.30

Nok en dag der sannsynligheten for positiv avlesning økes. Ser frem til Q3 på torsdag, klarer Ultimo rundt 100 pasienter i rekrutteringen er det svært bra, dette sier noe om klinikerne sin tro på produktet.

Magnet mot 100kr iløpet av dagen, neste stopp emisjonskursen på 125kr.

Lav interesse, men vi glir oppover sakte, men sikkert hver dag i takt med økende sjanse for positiv avlesning. Noen som har fått handlet litt volum under 100kr i dag, gratulerer til dere.

Trodde vi skulle over 100kr i dag, ser vanskelig ut akkurat nå, men litt kjøpsinteresse så går den - åpner 3-sifret i morgen i hvert fall. Har tro på emisjonskurs allerede denne uken, men skal være enig at en stille og rolig økning dag for dag i takt med økt sannsynlighet for positiv avlesning er å foretrekke.
Gullit
10.11.2022 kl 09:49 2219

Fin utvikling, men tanken på att alt går på skinner her, god rekruttering, Bra beholdning og gode resultater så burde vi vert nærmer 200 enn hundre i mine øyner. Det vil selvsagt komme!

Gleder meg til presentasjon senere i dag og spesielt spørsmålsrunden.

Rekrutteringen til studiene går strålende og faktisk raskere enn jeg trodde. Noe viser klinikerne sin tro på UV1, dette i motsetningen til mye annen norsk biotek.

Legg spesielt merke til disse sitatene fra CEO;

“I sincerely thank all who have come with Ultimovacs on its journey thus far and look forward to making the transition with you as our remarkable company approaches its next crucial and potentially transformative phase.”

Og ikke minst denne, her trenger man knapt å lese mellom linjene; interessen for UV1 er enorm og selskapets teknologi treffer markedet perfekt.

« The fifth randomized phase II clinical trial started enrolling patients, and we shared positive new 3-year clinical data and biomarker analyses from the UV1-103 study in malignant melanoma. And elsewhere in pharma, two large innovative companies signaled just how commercially important cancer vaccines are likely to be for them this decade.»

Legg merke til at JP Morgan forsetter å øke på aksjonærlistene.

Statistisk øker nå sjansen for positiv avlesning hver dag, noe som blir en katalysator for kursen fremover. 125kr som er emisjonskurs er først mål, 200kr før jul er sannsynelig da sjansen for positiv avlesning er virkelig stor før den mest spennende avlesningen i norsk biotek historie finner sted.
Oppsiden i selskapet er enorm. Keytruda omsatte for mer enn 3 milliarder kroner i uken i 2021, slik tall setter gjerne en potensiell positiv avlesning av UV1 i perspektiv.
Rassen
10.11.2022 kl 12:35 2033

Ned ca 8% fra toppen i dag. Var morsomt på starten av dagen…

Fin fine kjøpsmuligheter, anbefaler og rette blikket fremover - så får vi se når Carlos snart skal presentere.
heilo888
10.11.2022 kl 16:09 1845

Det meste på stell, ikke mye nytt i dag, men det meste ligger til rette for en langt mer spennende Q4 på nyåret.
Eneste skuffelsen måtte være rekrutteringen til Dovacc-studien. På den andre siden var rekrutteringen i Nipu og Focus en del bedre enn forventet.
Jeg spurte om TET-plattformen og fikk, ikke overaskende, som svar at det vil komme mer info. i 2023.
Redigert 10.11.2022 kl 17:37 Du må logge inn for å svare