Morgan Kane tar feil.....

Slettet bruker
RECSI 08.11.2022 kl 20:26 614

når det gjelder Molnes.
MK tror vist for fult alvor at vår kjære venn i FA er en type som ikke skjønner bæra, for å sitere Kongen (på haugen ). Det er selfølgelig tull. Mannen er et resultat av FAs agenda gjennom de siste 50 år og det er å lure småaksjonærer til å selge billig og få kursen sørover for de store gutta i Tigerstadens lille finansmiljø og Trygve har lært opp "gutten" godt.

Gutta boys shorter RECSI dagen før Molnes lover å komme med en ræva artikkel om RECSI, Molnes finner på noe sprøyt som uerfarnne pappagutter uten noe særlig relevant erfaring med børsens slimåler og selger i panikk, derfor tjener da gutta boys penger på nedgangen og kjøper på bunn for deretter og bygge opp en longposisjon som blir større og større.

Morgan Kane har peiling på mye men han har åpenbare hull i sin erfaring med slimåler. Ettersom Bybonden har vært en observator i livets harde skole og lært seg å forstå menneskers psykologi er dette hva jeg har konkludert med helt uten hjelp.

Molnes er ikke så dum som Kane tror, han fortsetter bare der Trygve tonet noe ned, dette har vel vært en agenda siden vi så den filmen på 80 tallet om han som bygde opp et finansimperium på å lure andre. Husker ikke i farten hva filmen hette men den vart jo en mal for fremtidens slimåler på finanssektoren.

Vel vel, da får vi se da hvordan det går med RECSI, blir vel litt opp og ned fortsatt, men dæven suse den dagen alle gutta har fyllt opp og USA og Koreanerne har fått orden på de avtaler som må til og meldingen kommer da kommer det til å gå fort.

Bybonden leverer der andre kapitulerer !