Skier
08.11.2022 kl 22:52 1583

Takk SirJohnny. Mye som tyder på en fin tid fremover for aksjonærene, om en er litt langsiktig.

Om man reflekterer over virkemåten til UV1 opp i mot CPIer er de som skapt for å utfylle hverandre - UV1 og sjekkpunkthemmere har en synergistisk effekt. Sjekkpunkthemmerne tar av bremsene på immunsystemet og slipper T-cellene løs slik at de kan angripe tumorcellene. Mange kreftpasienter mangler imidlertid de nødvendige T-cellene som gjenkjenner kreftcellene. Det er her vaksinen kommer inn i bildet. Sammen med sjekkpunkthemmere øker UV1 andelen av T-celler som gjenkjenner tumoren og dermed øker styrken og effekten på immunresponsen,

Markedet for CPI alene er på rundt 400 MILLIARDER i året…Og disse går snart ut på patent, dette kan UV1 og Ultimovacs gjøre noe med….tenk på et tall verdiene og oppsiden kan være hinsides og overgår det aller aller meste.

Regner med vi skal over 100kr i morgen, fortjent tresifret - neste stopp emisjonskursen på 125kr!
Redigert 09.11.2022 kl 07:31 Du må logge inn for å svare

Vil tro her kan bli trangt i døren,ja - så får vi se. Jeg ser igjennom avlesning og partneravtale.

En dag nærmere avlesning og økt sannsynlighet for positiv avlesning.

Nettopp, og det er en undervurdert katalysator for kursutviklingen fremover, for hver dag som går øker sannsynligheten for positiv avlesning. Regner med kursen fortsetter å tikke oppover i takt med økt sannsynlighet for at dette blir det mest vellykkede og spennende avlesningen vi har hatt innenfor kreft siste 5-10 årene, og det fra et lite norsk selskap med 25 ansatte, helt utrolig. Markedet våkner til slutt, her handler det om å kjøpe aksjer og ikke minst holde på de.

Faktisk litt volum, snart hopper den over 100kr.

Ser JP morgen kjøper og er nå inn på topp 50 med minst to forskjellige kontoer.