Aksjonærgruppe Nanovector - etablert 09.11.22

JMA
NANOV 09.11.2022 kl 19:27 12782

Undertegnede har vært aksjonær i NANOV siden 2018, og er nå største private aksjonær i selskapet. Jeg har i høst hatt møte med noen av de største aksjonærene i NANOV for å sondere veien videre. I morgen kommer en spennende kvartalsrapport som vil gi indikasjoner på kostnadssiden og forhåpentligvis noe om hva status pipeline utover det som børsmeldt i forrige uke.

Det positivt kjente er:
• NANOV har et børsnotert selskapsskall med en ukjent verdi.
• NANOV har en pipeline med en ukjent verdi og mye potensiale ref siste børsmelding.
• NANOV har etter avslutning av studie og nedskalering en cash posisjon på mellom 70 og 100 NOK.
• NANOV har et fremførbart underskudd som muligens har en verdi opp mot dagens prising dersom et nytt selskap/prosjekt kan nyttiggjøre seg av dette.
• Carnegie jobber med en strategisk løsning der det nå i Q4, når som helst, kan komme et forslag på bordet om oppkjøp, fusjon, nytt prosjekt, emisjon, kombinasjon av flere av disse. Mandatet er å ivareta aksjonærverdier.

Aksjonærer jeg har pratet med har reagert på følgende:
• Drift av selskapet og informasjonsflyt. Spesielt ifm emisjonene. Hvor mye viste selskapet før siste emisjon? Burde signalene fra sykehusene og rekrutterings takt medført en mye tidligere brems/stans av fase 2B?
• I hvilken grad har det vært kontakt med Big pharma underveis i studiet, og burde ledende personer i NANOV tatt ned risiko for eierne ved å få inn en partner på et mye tidligere tidspunkt?
• Med basis i ovennevnte ønsker mange aksjonærer en granskning og vurdering av ansvarsforholdet hos ledende personer i styret og ledelse.
• Hvorfor har ikke de resterende ansatte akseptert lønnskutt og heller gått over på bonusbasert lønn?
• Hvorfor er det ikke satt ned en studie på å granske Covid sin påvirkning på Paradigme, og konsekvensen av at de rekrutterte under Covid faktisk var for syke til å kunne ha effekt av Betalutin?
• Hvordan kan det ha seg at det koster 200 mill å avslutte en studie, med begrunnelse at man har en etisk forpliktelse ovenfor pasientene. Det er generelt sett altfor stort hemmelighold i selskapet.

Veien videre:
Jeg ønsker å samle små og store aksjonærer med mål å få negativ kontroll i selskapet. Det er viktig å være samlet når det etter hvert skal stemmes over forslaget som vil bli presentert av Carnegie i EGF. Vi vil på et tidspunkt be om fullmakter basert på et klart mandat. Dersom forslaget fra Carnegie ikke ansees tilfredsstillende vil vi vurdere alle alternativer inkludert nye prosjekter, bytte av styret og eventuell iverksetting av granskning. Jeg har dialog investorer om alternative løsninger.

Vi setter nå vår lit til Carnegie og tenker at de og resterende ledelse NANOV for øyeblikket (Q422) skal få arbeidsro til å ivareta aksjonærverdiene.

Jeg har opprettet en e-post adresse der dere kan kontakte meg på. Der trenger jeg fult navn, mobil nr og antall aksjer på person og selskap. Ved endringer på beholdning må jeg få vite om det underveis.

Jeg har også opprettet en facebook gruppe der vi kan diskutere caset med identitet. Jeg kommer ikke til å besvare spørsmål her inne på Hegnar da motpartene er anonyme. Fremdrift i gruppen vil bli meddelt via facebook gruppen, e-post og børsmeldinger.

Størrelsen på gruppen vil bli børsmeldt ved milepæler.

E-post: agnanovector@gmail.com
Facebook gruppe: AG Nordic Nanovector

JMA
Redigert 11.11.2022 kl 01:47 Du må logge inn for å svare
Kappa3278
17.11.2022 kl 18:18 4545

Tull og tøys, nærmest null værdier og null rally, garantert.
Slettet bruker
17.11.2022 kl 20:07 4384

Tenk å bruke så mye tid på et selskap du ikke eier.
Slettet bruker
17.11.2022 kl 20:07 4374

"garantert" og børs, slår aldri feil...
SomSa
18.11.2022 kl 09:31 4047

Skriver du kun om aksjer som du eier? I så fall får du begrenset info om selskaper og sektorer..

Man skal holde seg unna selskaper med søppelstatus og disse er blant annet , NANO, TRVX, PCIB, BGBIO, .....Det kan skje mirakel og aksjen stige kraftig.

Health Cap som er ekspert på biotek solgte sine og noen tror at North Energy med 0 peiling på biotek skal tilføye store verder til aksjonærene.

North Energy
The Company is an investment company, primarily focusing on industrial investments based on active ownership.

De kan slå Nano sammen med enn av sine selskaper (hvis skatteetaten godtar). Det er et fattig selskap og kan ikke kjøpe opp Nano. De hadde NOK 3.2 million in cash på slutten av 3Q. Hva vil aksjonærene få hvis de slår Nano sammen md et annet selskap med lite kapital?
--------------------

North Energy recorded NOK 3.2 million in cash at the
end of the quarter. This is down from NOK 54.6 million
at the end of the same quarter last year mainly due to
new investing activities of NOK 24.9 million as well as
cash used in operating activities of NOK 29.1 million
https://northenergy.no/wp-content/uploads/2022/11/NE-Interim-report-Q3-2022.pdf


North Energy´s aksjekjøp i NANO likner mye på privatinvestor Nicolay Grove som deltok i Flyr misjonen på 1 øre – Drømte egentlig om en Rolex for gevinsten, men er vel heldig hvis det blir en Timex.
https://e24.no/boers-og-finans/i/4o3XEV/grove-beholder-flyr-aksjene-foreloepig-er-det-tap-saa-liten-vits-aa-selge
Redigert 18.11.2022 kl 09:46 Du må logge inn for å svare
keane
18.11.2022 kl 10:15 3974

Svend Egil Larsen er inne på aksjonærlista nå.
SomSa
18.11.2022 kl 10:25 3938


Nan pleier å syter og klager når taper penger på trading. Dette viser bare at de seriøse holder seg unna aksjen

Investor reagerer etter emisjon: – Pumpet opp kursen
https://www.bt.no/nyheter/okonomi/i/weaW6n/investor-reagerer-etter-emisjon-pumpet-opp-kursen
stockwalker
21.11.2022 kl 08:51 3423

Nordic Nanovector kommenterer foreslått fusjon med APIM Therapeutics
Oslo, Norge, 21. november 2022

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANOV) ("Nordic Nanovector" eller "Selskapet") ønsker å dele mer informasjon med Selskapets aksjonærer om den foreslåtte fusjonen mellom Selskapet og APIM Therapeutics (“APIM”). Selskapet har planlagt en webcast, inkludert en spørsmål og svar økt, torsdag 24. november kl. 4.30 CET. Praktiske detaljer vedrørende webcast vil bli gitt i en egen melding. Eventuelle spørsmål kan sendes til ir@nordicnanovector.com.

Styret i Nordic Nanovector og dets rådgivere gjentar sin tro på at fusjonen med APIM er til beste for alle aksjonærer. Transaksjonen skaper en levedyktig vei til fremtidig verdiskaping. De største aksjonærene i Nordic Nanovector ble gjort innsidere og informert om den planlagte transaksjonen i forkant av kunngjøringen i samsvar med markedspraksis.

Den strategiske gjennomgangen for å utforske selskapets alternativer har konkludert med at en frittstående strategi ikke er et levedyktig alternativ. Gjennom gjennomgangen har Carnegie Investment Bank (“Carnegie”) og selskapet hatt diskusjoner med over 25 nordiske og internasjonale selskaper. Det har vært detaljerte diskusjoner med flere aktører i helsesektoren, inkludert selskaper med fase 2-aktiva, med verdivurderinger som representerer høyere utvanning for Nordic Nanovector-aksjonærene. Disse diskusjonene ble gjennomført med store farma- og andre bioteknologiselskaper, både børsnoterte og privateide. Mulighetene for en transaksjon utenfor helsesektoren, med selskaper spesielt interessert i notering på Oslo Børs hovedmarked og i selskapets balanseformue, ble også undersøkt.

Disse resulterte imidlertid ikke i vilkår som var konkurransedyktige eller som anerkjente en passende verdivurdering av selskapet.

Den foreslåtte anbefalte fusjonen med APIM gir tilgang til et svært attraktivt fase 2 onkologimiddel i ATX-101, en svært erfaren administrerende direktør og CMO, pluss en sterk investorbase som forstår bioteknologiindustrien og utviklingen av onkologiske legemidler og vil fortsette å støtte den nye fusjonerte selskapet gjennom neste fase av utviklingen. Som en del av fusjonsprosessen vil APIM og FoU-teamet ved Nordic Nanovector evaluere rørledningen til begge selskapene for å bestemme produktutviklingsplanen til den sammenslåtte enheten. Denne planen, inkludert forventede fremtidige milepæler, vil bli presentert for aksjonærene i nær fremtid.

Styret oppfordrer aksjonærene til å gjøre en egen vurdering for sin investeringsbeslutning og deltakelse på den kommende generalforsamlingen, enten ved fullmakt, forhåndsstemmegivning eller personlig oppmøte. Til tross for de uheldige omstendighetene til selskapet etter avslutningen av PARADIGME-rettssaken, er styrets oppfatning at den foreslåtte transaksjonen er i selskapets og dets aksjonærers interesse.

Bakgrunn for den foreslåtte sammenslåingen

Fusjonen, som støttes av styrene i begge selskapene, er resultatet av en omfattende gjennomgang som undersøkte en rekke strategiske alternativer for selskapet. Selskapet mener at denne transaksjonen, i dette svært vanskelige markedsmiljøet hvor mange bioteknologiselskaper har lite penger, representerer en spennende mulighet for alle aksjonærer gitt det betydelige og brede potensialet til ATX-101, et nytt anti-kreftpeptid som for tiden er i fase. 2 forsøk. I tillegg vil det kombinerte selskapet ha oppdagelses- og utviklingsekspertisen til å potensielt generere flere fremtidige nye medikamentkandidater fra sine teknologiplattformer.

Nordic Nanovectors styre har gjennomført en robust gjennomgang av sine strategiske alternativer de siste månedene i samarbeid med Carnegie. Etter denne gjennomgangen konkluderte styret med at en frittstående strategi ikke var et levedyktig alternativ gitt at Nordic Nanovectors pipeline var sentrert om prekliniske legemiddelkandidater som ville kreve betydelige ekstra økonomiske ressurser for å fremme og skape aksjonærverdier. Derfor mener selskapets styre at den foreslåtte fusjonen med APIM Therapeutics er i selskapets og alle dets aksjonærers interesse. Denne troen er basert på de attraktive utsiktene for det kombinerte selskapet, som er godt posisjonert til å generere aksjonærverdier.

I tillegg vil det nye sammenslåtte selskapet også ha støtte fra en gruppe kunnskapsrike life science-investorer inkludert Sarsia Seed AS, Trond Mohn Stiftelsen, Norsk Innovasjonskapital III AS og Investinor Direkte AS.

Rådgivere

Carnegie Investment Bank fungerer som finansiell rådgiver for Nordic Nanovector. Advokatfirmaet Selmer AS fungerer som juridisk rådgiver for Nordic Nanovector og KPMG AS bistod Nordic Nanovector med finansiell due diligence og en fairness opinion av bytteforholdet.

Advokatfirmaet Schjødt AS fungerer som juridisk rådgiver for APIM.
Gullhaugen
21.11.2022 kl 10:01 3267

Alternativet var styrt likvidering. Nå kan de bruke dette børsnoterte skallet til å hente ny penger/ emisjoner fremover. Dessverre så blir Nanov aksjonærene enda mer utvannet.
Redigert 21.11.2022 kl 10:02 Du må logge inn for å svare
Znabel
21.11.2022 kl 10:27 3197


Har det noengang kommet en beklagelse fra sjefshausserne på HO som gjennom flere år konstant prøvde å dra inn nye aksjonærer i dette sorte hullet?
Carrera
21.11.2022 kl 10:51 3133

Ja,hvor er de ? Merlin,focuss,Jimmi,Pentagon og Londonmannen ?
Gullit
21.11.2022 kl 11:04 3085

Ja de bør få til en bedre avtale. Så kan det på sikt bli enorme inntekter om de lykkes. Skal ikke bare se alt det negative.
HAS
21.11.2022 kl 11:11 3054

Der er nå der virkelig er grunn til å hausse. Mange innsidere sitter på informasjon som forhindrer dem å handle. God kjøpsmulighet i dag før seansen på torsdag setter fyr på kursen. Tror nå jeg, da:)
SomSa
21.11.2022 kl 11:11 3050


Healts Cap som investerer innen biotek hadde undersøkt diverse alternativer. Da de så det at det ikke finnes muligheter solgte sine. Noen trodde at North Energi som har noen få millioner på kontoen nå skulle redde selskapet.

Nano er finito, big pharma bryr seg ikke om Nano, de kan heller ikke hente penger og starte nye studier fra bunn. Enten butikken må stenges og resten av kontanter betaler til aksjonærer eller må de slås sammen med APIM og aksjonærene må delta i nye emisjoner og tape enda mer.

Ingen vits å satse på NANO, TRVX, BGBIO og PCIB selv om mirakler kan skje.

Aksjonærene må kreve publisering av fase 2A og fase 2B data. Hvis det viser at de har holdt fakta skjult må få konsekvenser........
SomSa
21.11.2022 kl 11:45 2972


Biotek-aksjene har lenge vært populære blant hobbyinvestorer på jakt etter raske gevinster, men nå har aksjekursene kollapset. Sektorens ledende investor Jonas Einarsson tror en oppkjøpsbølge er på vei.
https://www.dn.no/bors/dn-investor/fantasyfond/bioteknologi/ledende-biotek-investor-advarer-smasparere-etter-kollaps-vi-er-i-en-risikabel-bransje/2-1-1333021

Dessverre forstår han ikke hvorfor biotek aksjer har kollapset. Ledelsen har fått lite troverdighet i disse selskapene og de har heller ikke levert gode data. De produserer ikke varer men data. Uten gode data har selskapene lite verdi. Han kan bare hausse selskapene på sin Podcast og hente enda mer penger.
Znabel
21.11.2022 kl 11:48 2954

For ikke å snakke om TA-guruen Hugoil, som ennå har til gode å se et negativt teknisk signal i aksjen.
HAS
21.11.2022 kl 11:53 2936

Begge disse selskapene opererer i et segment av bioteknologi som er meget "hot". Bildet av presenterte data er slett ikke entydig negativt, og her kan det komme positive nyheter rundt neste sving.
Fjellgutten
21.11.2022 kl 12:15 2872

Du glemmer dr zhivago. Eller var det dr Stockman ? Og hvilken figur er egentlig Hugoil ? Du vet, han med strekene.
SomSa
21.11.2022 kl 12:16 2857


Det er greit at det er "hot", APIM skal starte fase 2 studier neste år og kassa må fylles opp uansett hva styrelederen sier. Når det blir en ny emisjon for å finansiere begge selskapene blir bankkontoen iskaldt.

Kagge
21.11.2022 kl 12:20 2840

Er APIM med på torsdag?

Hadde vert spennende hva dem ser som muligheter med denne dealen? Noe trigger det? Hva og til hvilken pris ?

Det er jo dette det handler om, APIM er jo ikke velgjørere ovenfor oss i Nano, de ønsker jo lavest mulig pris - hvordan kan vi stole på at Nanov selger seg til den beste pris, ikke bare beste løsning?
HAS
21.11.2022 kl 12:22 2830

Kanskje sitter de musestille og hamstrer aksjer fra skuffede aktører som hadde en drøm om at Big Pharma skulle kaste seg over selskapet. Må kanskje ha litt lengre perspektiv for å handle nå.....kanskje.
X-43 scramjet
21.11.2022 kl 12:30 2800

En god mulighet til å få kjøpt billige Nanovector aksjer idag. Tror på oppgang til jul
HAS
21.11.2022 kl 12:44 2748

Den kan komme som jula på kjerringa, og jula varer helt til påske... På tide med litt optimisme oppi alle dystre spådommer:)

Når styret gjentar sin anbefaling, og samtidig annonserer webcast, tar jeg det for gitt at de har ny informasjon som understøtter dette.
Redigert 21.11.2022 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
SomSa
21.11.2022 kl 13:39 2638


Det finnes ikke Big Pharma men det finnes Big Dream. Studiekostnadene skal økes i APIM og nåværende aksjonærene/eierne vil ikke bruke mye penger. De bruker Nano til å komme på børsen og hente penger.......
HAS
21.11.2022 kl 16:25 2433

Klart dette er en bransje preget av Dreams. Kan bli fint om noen måneder å våkne opp og huske at man fikk denne til 1kr.:)
Znabel
21.11.2022 kl 19:00 2261

Sannsynligvis blir det et mareritt.
HAS
21.11.2022 kl 19:26 2216

Jepp, enten for den som kjøpte - eller for den som solgte seg ut...:)
Znabel
21.11.2022 kl 19:42 2184

Hva i ditt enfoldige sinn er det du tenker deg skal kunne få opp kursen i denne aksjen? Magi?

Vet du i det hele tatt noe om denne aksjen og dette selskapet?
Redigert 21.11.2022 kl 19:43 Du må logge inn for å svare
HAS
21.11.2022 kl 19:50 2160

Vet lite om det nye selskapet som er under etablering. Forventer god informasjon på torsdag.
Redigert 21.11.2022 kl 20:47 Du må logge inn for å svare
SomSa
21.11.2022 kl 22:05 1964


Ikke stol mye på hva de sier på presentasjonen, undersøk litt selv. Jeg har dårlige erfaringer med hausse presentasjoner fra TRVX, NANO,.....Skulle ikke TRVX, BGBIO, PCIB revolusjonere kreft behandlingen?:

Best at du leser deres hjemmeside og undersøker litt før du hører på presentasjonen.

Deres hjemmeside
https://www.apimtherapeutics.com/pipeline/overview

fra 2019:
Vi har kombinert APIM-peptidet med et medikament brukt i målrettet kreftbehandling, kalt AEE788, i en brystkreftmodell i mus. AEE788 inhiberer reseptorer som aktiverer flere signaliseringsspor som støtter vekst og overlevelse av kreftceller. Vi observerte at APIM-peptidet økte effekten av AEE788 og gav mindre brystkreftsvulster og lengre overlevelsestid enn i mus behandlet kun med det ene medikamentet. I tillegg observerte vi endringer i cellesignaliseringsspor i cellelinjer behandlet med APIM-peptidet+AEE788, i forhold til celler kun behandlet med APIM-peptid eller AEE788. Funnene støtter at APIM-peptidet også angriper de ikke-etablerte rollene av PCNA i signalisering og ikke bare de kjente rollene til PCNA i DNA skade reparasjon og toleranse, samt at APIM-peptidet har potensiale til å forbedre både cellegift og målrettet kreftbehandling.
https://forskningsprosjekter.ihelse.net/prosjekt/90057100
HAS
21.11.2022 kl 22:33 1913

Alltid interessant å forsøke å skaffe seg innblikk i den forskning selskapene bedriver, men har sjølsagt ingen forutsetning for å ha en dypere innsikt i materien. Begge selskapene har utspring fra ulike globalt respekterte forskningsmiljøer ved NTNU og Radiumhospitalet. Kanskje kan samarbeidet gi grunnlag for en bredere faglig tilnærming og ytterligere framgang i forskninga?