ENSU - Q3 2022 Results Webcast 16.11.22 - 08:00

scorn
ENSU 15.11.2022 kl 23:23 23582

https://channel.royalcast.com/landingpage/hegnarmedia/20221115_3

--

Following the release of the Company's Q3 2022 interim report and financial statements, Ensurge Micropower ASA ("Ensurge") will hold a web conference on Wednesday, 16 November 2022 at 8:00am Central European Time. The presentation by CEO Kevin Barber will be held in English and discuss the company's technology, manufacturing, and go-to-market activities.

At the time of the event, the conference can be accessed at https://channel.royalcast.com/landingpage/hegnarmedia/20221115_3/.

Following the event, a recording will be available on the Company's investor relations website at https://ensurge.com/investor-relations/presentations- webcasts/.

(https://newsweb.oslobors.no/message/575723)
Redigert 15.11.2022 kl 23:30 Du må logge inn for å svare

Det er jo helt tragisk at en emisjon må settes mer enn 20% lavere enn markedskurs og at aksjekursen faller ytterligere.

Skal vi under krona igjen og ny spleis ?
Redigert 25.11.2022 kl 16:19 Du må logge inn for å svare
True
25.11.2022 kl 16:22 3576

Hva slags utregninger eller harde fakta trenger du fra meg? Det står svart på hvit hva som skjer på børsmeldingene dersom du følger litt med i timen. Og så vidt jeg kan se, er harde fakta at alt går mer eller mindre etter planen hitil i allefall.

Kan ikke huske noe sted hvor jeg har skrevet at "kontrakter vil komme", men at kursen skal opp igjen sier seg selv, så jeg skjønner ikke dette gnålet...

Det virker for meg som at du har ekstremt dårlig tålmodighet og sitter med store tap. Selskapet har levert og levert basert på tidligere meldinger, og forhåpentligvis vil de fortsette å gjøre det fremover også. Virker som at folk forventer at ENSU skal tjene milliardær inntekter over natta. Dette er en prosess som tar tid.

Så slapp helt av nå. Ta en velfortjent lørdagspils og ro ned nervene.
True
25.11.2022 kl 16:26 3592

Vel, den jeg er i allefall enig i, men med mindre man trader ENSU på daglig basis, vet både du og jeg at kursen vil gå opp igjen over tid med mindre noe skulle gå fryktelig galt for ENSU. Tror folk her inne burde se det nyeste webinaret med Kevin Barber om igjen.

"vet både du og jeg at kursen vil gå opp"

Det eneste jeg "vet" er at ingen vet noe som helst.
True
25.11.2022 kl 16:38 3577

Tiden vil vise som alltid. Skjer ikke over natten uansett, men så lenge ting fortsetter å gå etter planen, kan mye positivt skje bare på et par måneder. Jeg har i allefall en solid plan inntil videre og kommer til å legge denne i ro nå og fokusere på helt andre produktive ting.

God helg.
Cpt MC
25.11.2022 kl 23:40 3445

Ja, så hva er egentlig poenget med å skrive dag inn og dag ut her? Jeg er tålmodig, men respekterer ikke dine og Gullhaugens haussende innlegg. Du må jo evne å se at det er en risiko for at dette går helt i dass? Du kan ikke bare skrive at kursen skal opp.. Hva vet du egentlig om selskapet?? For alt du vet kan ledelsen lyve! Jeg sier ikke at jeg tror det, men poenget er at du som aksjonær ikke har den villeste anelse når det gjelder sånne selskap som dette. De tjener ikke penger, og da er egentlig hele investeringen din basert på en fin power point presentasjon! Har du vært på besøk i anlegget i USA? Kjenner du noen som jobber der? Hvor mange jobber der? Hva har barber gjort tidligere? Hvordan har det gått med de selskapene barber har ledet tidligere? Jeg kan fortsette i det uendelige. Hvis alt viser seg å være så bra, så MÅ de få en kontrakt. Det er ikke noen annen vei rundt. Så inntil den kontrakten kommer så bør denne forum-siden egentlig være j**** kjedelig å følge med på. Men så klarer du og Gullhaugen å sprøyte ut noe drit hver eneste dag om at kursen skal ditt og datt osv…

Bra oppsummert! Er så mange slike hause innlegg uten dokumentasjon at en blir lei av forumene. Satser mann i slike selskap så kan alt skje +/-
True
28.11.2022 kl 00:11 3003

Helt utrolig at slike som deg faktisk har valgt å investere i ENSU.

Mitt råd: Selg deg ut nå, gå videre og slutt å klag!

Er det mulig...
True
28.11.2022 kl 00:18 3013

"Det er lov å være litt smådeppa akkurat nå som vi er så langt nede, men dette kan bli en hyggelig julereise så lenge alt fortsetter å gå etter planen. De skal jo begynne å levere i Q1 neste år, og det er ikke lenge til gitt. Da ser vi nok en mye hyggeligere kurs :-)"

Kaller du dette haussing? Ser du noen ville kursmål jeg har spådd her? Har jeg noe sted skrevet nøyaktig hva som vil skje og kommet med villedende påstander? Er det ikke fakta at de skal begynne å levere batterier i Q1?

Kan vi ikke da være fullstendige enige om at dersom ting fortsatt går etter planen, så vil det naturligvis gjenspeiles i kursen?

Føler som jeg jobber i Barnehagen her noen ganger.
True
28.11.2022 kl 00:30 3012

"Bare å følge nøye med på de neste meldingene de neste månedene nå, så kan dette bli veldig bra. Er ikke mye mer som skal til nå før denne tar av, men som sagt - de par neste månedene avgjør alt sammen. "

Hva med denne? Er dette haussing? Hva står det helt på slutten der?

Forbanna gjøker...
True
28.11.2022 kl 00:39 3017

"Bra skrevet og er helt enig. Mine tanker er at ENSU må bevise hva de er god for iløpet av desember og januar for at jeg skal ha tilstrekkelig tiltro til dette selskapet. Dvs, de må fortsette å holde det de har kommunisert og lovet, og både bekreftelser på batterier, ordrebekreftelser og produksjon bør være godt i gang innen den tid.

Dersom dette fortsatt ikke er tilfellet før februar, kommer jeg nok ikke til å sitte i denne aksjen mye lenger. Som sagt, det er nå eller aldri for ENSU - og ja, kursen akkurat nå er deprimerende, dog vi hadde aldri vært så langt nede hadde det ikke vært for verdensøkonomien. Alle unntatt 1 aksjonær i Topp 50 som solgte seg ut her om dagen har økt sine posisjoner.

Nå som kursen er under 2 kr vil også jeg gjerne øke mer for å snitte ned mens det fortsatt er mulighet. I verste fall kommer jeg meg nok trygt ut av denne aksjen på break-even nivå dersom ting ikke fortsetter å gå etter planen. Kursen har vært langt høyere tidligere uten noen tilstrekkelige resultater og fremdrift som vi er vitne til nå uansett, så det vil kun være snakk om tid. "

Fått med dere denne da? Eller bare ser dere det dere vil se, er forutinntatte og drar forhåndsatte konklusjoner? Fordi etter hva jeg kan lese, ser jeg kun et velbalansert og konstruktivt innlegg uten noen som helst form for haussing.
Cpt MC
28.11.2022 kl 04:56 2987

Takk for investeringsråd! Fakta er at de ikke tjener en eneste krone. Fakta er at de ikke har solgt noen batterier enda. Når de skal levere vet ikke jeg. De sier Q4/Q1, men det er nå bare det de sier. De kommer heller ikke til å få store kontrakter i første omgang, så selskapet kommer ikke til å stå på egne bein før 2024 tidligst. Tror du gjør det lurt å selge i februar dersom ingen ting har skjedd. Tror dog du undervurderer hvor mye lavere kursen er vet et slikt scenario. Vi kan være enige i at selskapet er priset svært billig dersom (!) de får noen av de ordrene som er skissert.

Ensu (tidligere thinfilm) er et godt eksempel på hvordan dette fungerer i praksis. Selskapet har kjørt rettede emisjoner i over 15 år. Skulle tro at "de store" etterhvert ble sittende med nesten alle aksjene etter alle disse rettede emisjonene. Men i praksis sitter de store omtrent med det samme de har hatt hele tiden, nok til å være sikkre på at EGF godtar kapital-utvidelsene som foreslås. Andelen som eies av topp 20 går noe opp og ned avhengig av hvor man er i emisjons-cyclene, men i snitt er det ingen stor endring.
Og "søsterselkapet" Idex (samme styreformann/storeier) har holdt på på den samme måte i 25 år. Begge selskapene er utrolig proffe på rettede emisjoner og utrolig dårlig på å levere inntekter. På tilsammen over 40år med samme styreformann, har de to selskapene hentet mer en 6 milliarder så å si helt uten en krone i inntekter.
Men dette er en ENSU tråd, og denne gangen har de muligens en mulighet til å rette på det siste. For første gang har disse selskapene en CEO som ser ut til å fokusere mer på å skape virksomhet enn å skape powerpoint til bruk mot aksjonærer. Men dessverre for dagens små-aksjonærer må det nok noen store rettede emisjoner til før de evt kommer i mål. Det kan kanskje kalles investment banker buying into US subsidiary e.l., men er fortsatt at deler av selskapet selges til få.
OPC1000
29.11.2022 kl 08:41 2598

Gullhaugen ble plutselig borte.
Nå holder han på i Flyr - en annen taperaksje.
scorn
29.11.2022 kl 16:42 2490

Gullhaugens aktivitet: https://www.finansavisen.no/forum/user/190331/view

Går mye i russiske prosenter, smelling og kurser som raskt skal gå opp...

En tankevekker for hauserne med ny ATL.
True
29.11.2022 kl 19:49 2456

Du har helt rett til din mening og negative innstilling. Jeg velger å være positivt innstilt enn så lenge og vil som nevnt tidligere selge meg ut fortløpende dersom ting ikke går etter planen. Har vært ganske tydelig på det, så spar meg for "hausse innleggene".

Det er faktisk lov å være positiv og ha tro på det man investerer i, spesielt når ENSU faktisk har hatt fremgang hele veien nå. Noe annet ville vært helt meningsløst.
True
29.11.2022 kl 19:58 2436

Og fortsatt sitter du på ENSU aksjer til tross for ny ATL... Merkelige greier ;-)
True
29.11.2022 kl 20:03 2436

Kan meget godt hende. Vi får se hva som skjer. Og forresten, hvis det blir en nay for rep.emi, hva tror du i såfall er hovedårsaken til det?
True
29.11.2022 kl 20:13 2474

Han har hatt meeeer enn god nok tid på å selge seg ut på tidligere høyere kurser. Ingen unnskyldning overhodet ;-)

Så med mindre han er spesielt glad i selvpining, har han fortsatt tro på selskapet.

Det er ikke så lett å realisere store tap. Man sitter i det lengste og håper på mirakler.
Som sagt - jeg har solgt mye på vei nedover.

Hellsikken det er lenge siden jeg fikk en slik latterkrampe. Dette var tidenes kommentar.🤣🤣🤣🤣
Redigert 30.11.2022 kl 00:26 Du må logge inn for å svare

Hva er folks tanker om morgendagen?
Tror dere rep emisjon blir vedtatt og at kursen holdes på dette nivået ut året, eller tror dere at det ikke blir noen rep emisjon?

Og hvis det ikke blir en rep... vil vi da kunne få litt moment i kursen og kanskje noen gode nyheter relativt kjapt?
True
30.11.2022 kl 14:50 2131

'Tro kan du gjøre i kirken var det en vis mann som fortalte meg en dag ;-) Neida, men tiden vil vise som alltid. Blir uansett spennende å se hva som skjer fremover de par neste månedene nå. Enten eller.

Hva håper du da;-) Håp kan man ha utenom kirka også
Dovretro
30.11.2022 kl 14:58 2132

Det trengs når man ser utviklingen.−0,0604 −3,22%
1 uke NOK −0,0914 −4,65%
1 måned NOK −1,0541 −36,00%
3 måneder NOK −1,5007 −44,47%
6 måneder NOK −0,9548 −33,76%
1 år NOK −4,5127 −70,66%
scorn
30.11.2022 kl 15:09 2163

"Håp"... Menneskets største styrke og svakhet...

Jeg vedder 1 ENSU aksje på at det ikke blir rep-emi.
Dovretro
30.11.2022 kl 15:17 2155

Det tror ikke jeg heller, jeg har i hvertfall kjøpt det jeg skal ha under repemi. Men denne aksjen er jo ikke til å forstå, den går fra -6% til +0,3% uten noen meldinger på noen minutter.
Den oppfører seg veldig rart. Lurer på hvem og hva som styrer denne
scorn
30.11.2022 kl 15:19 2152

Ja, det er dumt all handel på børsen ble anonymisert.
True
30.11.2022 kl 15:21 2191

Ikke mye håp i min natur for å være helt ærlig. Som Siviløkonom forholder jeg meg kun til harde fakta, selv om jeg så klart er optimist enn så lenge. Utfallet får bli hva det blir. Jeg er mest spent på de neste meldingene vedr. bekreftelse på prøvebatteriene og evt. ordrebekreftelser.

Det er jo det vi alle venter på her fordi dersom vi får et grønt signal på dette, så er jo det ganske gjennombrytende for ENSU.
scorn
30.11.2022 kl 15:22 2273

Synes du ikke at det er underlig at ingen (nye) proffer hamstrer denne aksjen nå?
True
30.11.2022 kl 15:30 2279

Vanskelig å svare på mtp. tidene vi lever i akkurat nå for å være helt ærlig. Men vi kommer nok ikke til å være på disse nivåene for evig ;-) Opp og ned som vanlig. Vi lå på 2 kr og under 2 kr i mai og september også. Så hva ellers er nytt?
Greed
30.11.2022 kl 18:21 2102

For de som snitter seg ned er det gode tider.... Det er mulig det blir lys i tunellen men det kan ta tid... En ny emisjon blir mer og mer sannsynlig og da til en lavere kurs.
scorn
30.11.2022 kl 18:51 2066

>En ny emisjon blir mer og mer sannsynlig og da til en lavere kurs.

Nei.
scorn
01.12.2022 kl 16:08 1606

https://newsweb.oslobors.no/message/577145

Veldig interessant at forslaget om rep-emi faktisk ble vedtatt.

Hvorfor? Og hvorfor skal de gidde bruke tid og penger på det når kursen er under kr. 2.00?
Redigert 01.12.2022 kl 16:08 Du må logge inn for å svare