sterk kjøpsanbefaling på Aker Horizons fra Nordea


Nordea har kjøpsanbefaling på Aker Horizons med target price kr 28. Nordea skriver :
As reported NAV came in at NOK 23,9 per share at the END of Q3 we estimate P/NAV at 0,6x, implying a signifikant discount on NON-listed assets. Hence,, we lower our SOTP-based target price to NOK 28 (29,5), maintaining our positive view AS we reitareted Buy given the appealing risk/reward

Klimatoppmøtet Cop27 er forventet å slutte fredag 18.11.22. Grønne aksjer pleier normalt å stige kraftig under og etter klimatoppmøtene. Ved siste klimatoppmøte i fjor så var kursen på AKH kr 39, nå er den på kr 14,42. Hvor høyt kan kursen på AKH komme nå i år ?

EU har vedtatt å kutte 57 % av utslipp fra 1990 nivå innen 2030. Enorme mengder med kapital må til for å nå klimamålene / frigjøre seg fra russisk olje og gass. Vil ikke dette ha betydning for Aker Horizons ?
Redigert 19.11.2022 kl 17:26 Du må logge inn for å svare

Kurs 14,00. Hva skjer ?
europa
16.11.2022 kl 19:08 5491

Det skjer antakelig svært lite, dessverre.

Peftaus skrev Innlegget er slettet
Betyr vel litt hva som skjer i dag også? Eller skal vi bare vente på at de beste gutta i klassen kommer på banen?

Er jo bare dritt detta her. Acc og akh stuper! Er alt bare tull eller? Blir jo depprimert og sitte med de tapene her…..

Ja. Spleiselag for lønn og reise.

Sluttkurs 13,48 i dag
synste
18.11.2022 kl 11:39 4375

Om det er noen trøst så er det andre som har vesentlig mer urealisert tap i denne en deg Meatskull pr i dag, om jeg husker rett.

Men for å se på litt på det som kan hjelpe litt på kursen så kan det komme lysglimt i 2022: US wind , Huemul x 2 i chile samt noe solnyheter i Afrika.
Videre i 2023 så løsner det litt, med mulig US wind, Norway wind, UK wind, Ireland Wind, noe sol i Andes, (der ireland og andes fordeles på 23/24) samt litt norske milepæler i Berlevåg , Aukra, Rjukan. Ut mot slutten av 2023 Twence ACC.

Så i 2024 har en Brevik sement ACC. Å så var det vel Taiwan wind.

Men ser ut som ACC tar grep og sikter mot US. Vil noe dukke opp der?
Mainstream skulle etter tidligere planer på børs i 2023, tipper dette blir utsatt til den grønne bølgen har slått til for fullt igjen.
Japan og Korea wind bør nok og nevnes. Aker Narvik vil nok og begynde å røre på seg i 2023.
Sikkert mer og, men dette vil nok ikke dra oss nedover i 2023. Men noe ATH vet jeg ikke om jeg tør påstå i 2023.

Hvorfor stiger ACC så mye på dårlig nyher???

Sluttkurs 13,88 på fredag

Sterk kjøpsanbefaling er vel dine ord.

Mine erfaringer med kursmål og dette selskapet er at de har helt siden oppstart hatt kunstig høye kursmål. Og at selskapet stort sett består av power point presentasjoner


Dette blir gull på silt. Snart jafser Røkke en haug med selskaper.. Han kan begynne meg MAG....m.m.m.masse gratis selskaper for Røkke å kjøpe nå.Her her det så mye kapital at han kan jafse alt som blir gull snart. Trodde dere virkelig at det grønne skifte var over fordi vi har litt trøkk i olja 1-2 år nå ?? Hallo ...get in now
For vår familie er dette den beste sparegrisen fremover. INGEN INHEN ANDRE ER I NÆRHETEN AV Å HA SÅ MYE KAPITAL SOM Røkke til å ta lead innen dette området sammen med Aker systemet og ditto relasjoner over hele verden.
Redigert 19.11.2022 kl 20:02 Du må logge inn for å svare
alfamale
19.11.2022 kl 19:56 3626

Som investorer MÅ dere følge med på det denne personen skriver. :-) Det går sikkert fint å spørre om HVILKE selskaper man skal kjøpe også, ikke BARE hvilke man skal holde seg unna.

Ok, du « nye» med 4 innlegg på forumet. Kan vi ikke holde oss til sak i stedet for person?

Vi er nok der hvor det er store sprik i manges økonomi. Ja noen kjøper men det er ikke manko på selgere. Med disse ringvirkningene blir det enda tyngre fremover, å snart Black Friday..
alfamale
19.11.2022 kl 23:15 3452

Ja, det er vel det du gjør her, holder deg til sak. DividendYield
21.10.2022 kl 16:09
2260
Ikke glem:
Aker beste gutta i klassen , ordner alltid op
Røkke og Aker kapital skal finisiiere alll prosjekter for os
Aker masse kasj og ingenting gjeld

Gratulerer med innlegg nr.5 på forumet, til og med klart å sitere innlegg før "din levetid" På forumet😊

Like før Aker.gutta kommer på banen nå, får litt liv i denne halvdaue fisken?
BOHICA
21.11.2022 kl 15:26 2704

Ja, leste den tidligere idag. Snodig at det er noen her som hevder havvind ikke genererer inntekter... Ja, det koster å bygge en havvindpark, men det genererer jammen mye cash også. Tar ikke mange årene før den er nedbetalt.

Det begynner virkelig å haste, regjeringen må nå også ta action for at Norge skal klare å levere i nærheten av klimamålene.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8Jp0bG/ny-rapport-om-norges-klimagassutslipp-varslet-katastrofe
Ruda9
22.11.2022 kl 09:11 2228

Før eller siden vil nok Aker H. bli gull verdt. Tror vi får en rakett i 2023

Delighted to be in such esteemed company at the European Chamber of Commerce, Singapore (EuroCham Singapore) Sustainability Awards, not least in our Road to #NetZero category.
🤞 it’s a EuroCham-pagne moment on the 29th!
View organization page for European Chamber of Commerce, Singapore (EuroCham Singapore)
European Chamber of Commerce, Singapore (EuroCham Singapore)
6,996 followers
1d Edited
EuroCham is proud to announce the 15 Finalists of the Sustainability Awards 2022. Out of the shortlisted applications, these are the finalists for this year:
- foodpanda
- H&M
- Siemens
- Mainstream Renewable Power
- Natixis Corporate & Investment Banking
- Signify
- CMA CGM
- Levande Subscription & Services
- Pernod Ricard
- greehill
- SAP
- Trustineo International
- Booking.com
- Lufthansa Group
- Neste

Congratulations to all the finalists! Join us for the Sustainability Awards 2022 Gala Dinner to find out who is the winners of the five categories: https://buff.ly/3pjJa1a

Bunn blir bare dypere og dypere.

Støtter den, så her blir det bare å sitte på gjerdet en stund fremover. Har ca. 50% fra utbytte AKSO men kjøpte 50% på NOK 14 blank da jeg trodde det var bunnen men det var det jo ikke. Vi satser på 2023.... :)
4300dk
23.11.2022 kl 12:18 1614

Wow 55.000 følgere 👍😁 Arbejder på at få 29 gigawatt i ordre 💪 Mainstream Renewable Power
55.103 følgere
2t • Redigeret • 2 timer siden

5️⃣5️⃣,0️⃣0️⃣0️⃣ followers 🥳🎉 That’s how many of you are now following us on LinkedIn! 🙌 Thank you to everyone for engaging with our daily posts about our:

🏗 Latest milestones in the delivery of our 29 GW project pipeline
👓 Outlook on developments in new markets and technology
📢 Leadership in energy transition and climate action campaigns
💪 Community initiatives that support health, education, cultural heritage and local enterprise.
😍 And, of course, our own people – the real power behind all of our mission accomplishments.

Keep liking, sharing and commenting to follow along as we realise our one vision – a world electrified by renewable energy.
retur
23.11.2022 kl 12:55 1549

Main Forsvarer alene dagens kurs . Så bra rabatt nå
Yostock
23.11.2022 kl 23:44 1320

På tide å skrive litt igjen. Dagens prising er lav, svært lav. Akh posisjonerer seg, de har ikke startet en gang. Men de har posisjonert seg som noen helter.

Å posisjonere seg betyr å ha prosjekter klare til avgang. Igjennom Mainstream er de på alle kontinenter og i flere land. Akh planlegger gjennom portoføljen for en svært enorm industri og næringer på tvers av land og havgrenser.

Så hvorfor skal Aker gå mot strømmen. Når politikerne på Stortinget, gjør alt de kan for å gjøre grønn industri svært uattraktiv. Spesielt sett i lys av at Aker tjener enorme summer på olje. De kunne jo bare rugget på oljepengene og bygd opp feks. Cognite.

Ganske enkelt fordi konsekvensene av klimaendringene kommer til å bli så enorme. At selve vår eksistens kommer til å bli endret.

Når politikere og investorer innser at klimakrisen er et faktum, som vi ikke kommer oss unna. Vil posisjoneringen og grunnarbeidet Akh har gjort, kunne føre til at de bygger opp en parallell kjempenæring, på tvers av land og kontinenter, som vi sjeldent har sett her til lands.

Som ikke bare gir strøm og energi til titalls millioner av mennesker. Men som gjør at de kan ekspandere videre i et like stort tempo.

Men hvordan skal Akh klare å gå i pluss. Aker har tilgang på den aller fremste teknologien, de aller mest kompetente menneskene og en erfaring gjennom Aker solutions (blant verdens mest ettertraktede havvproduksjonsselskaper). Aker selv mener at de vil klare det gjennom å tenke masseproduksjon i stor skala. Så må vi huske på at Aker har noen av de aller beste tallknuserne i konsernet, og det før Slyngstad kom med et titalls ansatte fra oljefondet.

Og for de som er bekymret for økonomien. Så tjener Aker et årlig milliardutbytte på olje, fra Aker bp og Aker Solutions. Som Øyvind Eriksen, selv gjentar og gjentar i utallige intervjuer. Så skal utbytte penger fra Aker bp være med på å finansiere den nye grønne næringen i Akh.

Hvor mange ganger må Øyvind Eriksen gjenta seg selv, før det går inn at selvfølgelig er Aker Horizons noe Aker i aller høyeste grad satser på.
Redigert 24.11.2022 kl 10:23 Du må logge inn for å svare

Ser vi en nyttårsrakett her?

Youstock - flott innlegg👍😀 Tror det kommer til å bli svært hyggelig å være AKH aksjonær om 3-10 år, når vi da ser oss tilbake tror jeg det vi angrer mest på er at vi ikke hamstret mer på disse nivåene.