Nå venter vi bare på at den siste optimisten skal bli......

Slettet bruker
RECSI 20.11.2022 kl 06:36 2332

PESSIMIST.
Og når man minst venter det kommer angrepet, det være seg i krigen eller i aksjeværden.
Det er vel det som er så forbandet ergelig, at man ikke kan være sanndrømt slik at man kan posisjonere seg slik Spetalen tydeligvis gjør når han kjøper dagen før melding, he he..

Ja ja da får vi vel fortsette og vente da, men en ting kan man allerede fastslå og det er at det er kun tre muligheter fremover : Flatt, Opp eller Ned.

Bybonden, mener fortsatt det er tomme tønner som skramler mest !!

PS : REC er stille !!
Redigert 20.11.2022 kl 06:37 Du må logge inn for å svare
Stabukk
20.11.2022 kl 14:24 1939

Ikkje alltid like lett å bli klok på Bybonden, men det med å fortsetta å venta er ei kjent øving for dei som satsar langsiktig på Rec. Akkurat no kan vi håpa at duppen under 16 var ein overreaksjon etter Q3. Det får vi ein peiling på i veka som kjem. Men vi kan gå frå at Butte leverer bedre i Q4.

Stillheten frå Rec bør ikkje vara lenger enn at det ekstra medlemmet i styret blir valgt seinast i desember. Hanwha-kontrakten var planlagt meldt i år, men vi kan vel leva med at meldinga kjem rett over nyåret. Då kan det jobbast for fullt med nye avtalar og at restart av ML går på skinner.
Skalleknarp
14.12.2022 kl 09:13 775

Innlegget er slettet
Det er vel nesten å anta at det ligger noen store gjedder i sivet og lurer. I en verden hvor man skriker etter grønne tiltak er det ikke unaturlig at "Noen" ser på RECSI som har et meget lavt carbonavtrykk på sin aktivitet som en god investering. Ingen over ingen ved siden kan man vel nesten si. Merkelig om ikke det skulle være svært så attraktivt. Så ligger det i USA som nå får intensiver - puter under armene. Say no more. :)