Fin aksje med god inngang? Stor oppside (kursmål 18 kr)

Niel
MAHA A 08.12.2022 kl 15:58 401

Hei

Jeg er ikke særdeles kjent med denne aksjen og har ikke rukket å lese meg opp helt enda, kom over dette avsnittet i finansavisen i dag:

Maha Energy har produksjon flere steder, men mesteparten foregår i Brasil. Selskapet er muligens for smått for institusjonelle investorer, men kan bli en pengemaskin, ifølge Sveen-Nilsen.

Nylig kom den suksessrike brasilianske investoren Starboard inn på eiersiden etter å ha kjøpt aksjer fra Kvalitena. Starboard har vært nøkkeldriveren bak 3R Petroleum, som har vært en av de største suksesshistoriene i Brasil det seneste tiåret. Denne uken kom også Svein Harald Øygard, Kjetil Solbrække og Halvard Idlands DBO Energy inn på eiersiden. Det mener Sveen-Nilsen kan dytte kursen opp mange hakk.

«Av alle oljeselskaper i Brasil, er Maha Energy det med lavest prising. Det dukket opp en mulighet der. Vi så et selskap med forbedringspotensial», sa Svein Harald Øygard til Finansavisen i forbindelse med fusjonen denne uken.

SpareBank 1 Markets setter kursmålet på Maha Energy til 18 kroner, hvilket tilsier en dobling fra der aksjen handles i dag.


Noen som er godt kjent med aksjen?