ULTIMO - Carlos i Sverige - BOOM


Carlos presenterte i Sverige og for en presentasjon det var, dette blir starten på jule og nyttårs rallyet!
En fremoverlente Carlos er « on fire» han har tidligere kommunisert at de har snakket med potensielle partnere, men ikke så tydelig som dette - han har heller ikke vært så til de grader selvsikker, retorikken er virkelig endret og positiv. Hold på aksjene folkes, dette blir gøy!

“We have been in touch with strategic partners - and we have been very public about this - that we are prepared as a company to move forward in development within one to two indications. But, we believe for the benefit of patients, that a big pharma could - and has all the pieces in place - to initiate five, six, seven different phase 3 studies in multiple indications. And we have been in touch with these pharmas, and basically, the only thing they are waiting for is the data.”

Se presentasjonen her; https://m.youtube.com/watch?time_continue=1105&v=akxBXcsSD5Y&feature=emb_title


Redigert 08.12.2022 kl 22:14 Du må logge inn for å svare
Capaz
08.12.2022 kl 21:17 2339

Som en liten kommentar må det legges til at dette ikke er presentasjonen til Ultimovacs i USA i går, men en presentasjon som ble holdt i Sverige i slutten av november.

Sett bort fra det, så er jeg helt enig i at presentasjonen er sterk, og spesielt i Q&A strutter CEO av selvtillit.
Sydney
08.12.2022 kl 21:55 2275

Ja om resultatene er gode. Hvordan velge rett partner? Merch er vel rimelig keen på å forlenge keytruda. Men vil de andre la dem gjøre det? Fytti for ett show dette kan bli i 2023.
Skier
08.12.2022 kl 22:11 2246

Er det ikke slik at Big Pharma selskapene styrer denne prosessen, der høyeste budgiver blir vinneren eller tar jeg feil?

Beklager, ble så ivrig at det gikk litt for raskt i fingrene, har endret til Sverige i hovedinnlegget.

Det handler om å holde seg fast og ikke miste fokus på målet. dette blir bra.

Ultimovacs er på Nordic American Life Science Conference I New York 7 og 8 desember.

Carlos sprudler og poengterer at de er nøktern og alltid leverer som de lover (som eneste bio på OSE?) nå er det bare å glede seg til avlesning. Carlos går langt i å si at flere avtale kan være klare relativt raskt ved positiv avlesning.

Her lukter det skikkelig bio-fredag. Ultimovacs er fremdeles under emisjonen på 125kr og ATH på 165kr og vi er nå overmoden for videre oppgang mot 200kr til nyttår.
Sydney
08.12.2022 kl 22:58 2139

Ja alle venter på data. Skal man sitte inne eller vente og kjøpe på data? Ved gode resultater tipper jeg vi ser en dobling eller der omkring. Mens den går nok 50% ned elelr mer ved tvetydige resultater.

En dobling fra hvilket nivå? I dag prises Ultimovacs minus cash til 3.4 mrd si den går 5X til 17mrd.

500 prosent oppgang og en prising på 17 mrd for verdens første kreftvaksine som viser klinisk effekt? Er INGENTING (!)

Markedet for CPI alene er på rundt 400 MILLIARDER i året…
Som kjente går disse CPIene ut på patent og om de kan kombineres med UV1 og gi økt overlevelse vil det være fantastisk, både for pasienter, pårørende og aksjonærer. UV1 er enkelt å injisere, produsere og transportere.

Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1. Altså potensialet er UFATTELIG stort!

Jeg mener at Ultimovacs raskt kan prises til 100mrd + i løpet av uker etter en positiv avlesning (samme hvor absurd det kan virke på nåværende tidspunkt)

Selv om selskapet og de større aksjonærene er nøktern, må vi nå kunne snakke om talle og 100mrd i denne sammenheng er heller ikke mye og hva er sannsynligheten for en god avlesning, rundt 80 prosent - bør selskapet da prises til 3.5mrd - nei!
Carrera
09.12.2022 kl 09:42 1769

Litt merkelig tråd dette her,menigheten er liten og det hausses noe voldsomt,lite deltakere på tråden og yppersteprestene står for 80% av innleggene der man fyrer hverandre opp - Hmm....

Yppersteprestene har rett en gang i blant! Veldig spennende aksje, men markedet har rømt sektoren.

Når man prater om en universal kreftvaksine så finnes det inget tak. Markedet er jo enormt og Ultimo kan bli en av de virkelig store. På den negative siden har du jo muligheten at vaksinen ikke fungerer som vil si at selskapet blir mer verdt 0kr.

Så det koker ned til om man tror selskapet lykkes eller ikke og her må man se på data. Til nå har all data vært utrolig bra og avlesning som vi nå venter på kan bli meget god. For hver dag som går øker sjansen for nettopp dette og kommer data på avlesning inn så bra som vi håper vil mye skje rundt selskapet. Det som er helt sikkert er at verdien på selskapet vil øke fra 3.5 milliarder. Hvor mye man verdsetter en universal kreftvaksine som fungerer og som gir mennesker med kreft en større sjanse for å bli kreftfri + man lever lengere ja den summen vet ikke jeg men jeg tipper 100 milliarder er lite om vaksinen kan hjelpe de aller fleste med kreft rundt om i verden.

Det er de som er, markedet klarer ikke å ta inn tallene - finnes ikke selskaper med større potensiell oppside i Skandinavia de neste ukene og månedene blir rå! Hold på aksjene!
Sydney
09.12.2022 kl 14:11 1422

Potensiale er der. Vi må bare bevare bakke kontakten før man har sett effekten. Bivirkningene er ingen. Så det er fantastisk. Blir enormt spennende å se.
Araber
09.12.2022 kl 15:35 1332

Metoden som ble funnet opp av Kristian Birkeland og iverksatt av Sam Eyde har satt store spor etter seg i hele værden.

Neste norske personer som kan lage enda større spor holder på med medisiner, og det kan bli store priser og medaljer også
Redigert 09.12.2022 kl 15:40 Du må logge inn for å svare

Gustav Gaudernack får nok nobelprisen i medisin om UV1 viser god effekt.