NANOV - AGNV oppslutning på 6,46%

Slettet bruker
NANOV 21.12.2022 kl 08:35 15579

Maktkampen mellom AGNV er avlyst. Lederen for småaksjonærene har en oppslutning på ca 750000 aksjer dvs. ca 6,46%. Et nytt styre vil være tvunget til å bruke emisjonsfullmakten fra mai 2022 eller be om en ny emisjonsfullmakt som er større.

Det gamle styret har oppgitt at det ligger ca. 20-30 øre i kontanter pr. aksje etter avviklingen av betalutin, sluttpakker osv. Det gir en kontantbeholdning på 23- 34 mill kroner. Selskapet har husleie og veldig høye lønnskostnader mv., ingen inntekter og veldig lite penger til å fortsette forskningen.

North Energi har et eierskap på ca. 20% og kontrollerer det nye styre. Et nytt styre vil naturligvis bli tvunget til å benytte seg av emisjonsfullmakten eller be om en ny emisjonsfullmakt for å drive selskapet videre. Med dagens fullmakt kan et nytt styre øke antall aksjer fra dagens 116 mill til 139 mill. aksjer. Dette gir verken nok kapital til å drifte selskapet videre eller gi handlekraft til å fortsette forskningen på noen av de gjenstående kandidatene til NANO. Det gamle styret står i en tvangssituasjon idag og har valgt å trekke seg. Et nytt styre får ingen andre valg enn det gamle, og stå i en situasjon med de samme vanskelig valgene. Kapitalkreftene til North Energi vil gå seirende ut av denne runden. Småaksjonærene vil tape alle pengene sine.

Lederen for AGNV, Jon Magne Asmyr, skriver "Ift antall fullmakter så er det mellom 300 og 400 personer som har meldt oppslutning på mail og FB. Av disse har 16% sendt mail og gitt oppslutning som er børsmeldt. Pr idag har jeg fullmakter for 7,5 milloner aksjer fra ca 70 personer. Det har kun gått noen dager, og dette er basert på de som har husket å sende mail til meg. Mao er vi langt unna å nå målet om flertall. Vi må aktivisere flere 100 av dere som er medlem i AG Nanovector for å nå målet.

Vi får gratulerer North Energy med seieren den 3 januar 2023







Redigert 21.12.2022 kl 08:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.02.2023 kl 22:18 1412

stockwalker skrev Innlegget er slettet
Mr stockwalker. Jeg forstår at det er vondt å tape penger, men det er enda værre å være en som har lurt andre til å tro at en aksje har håp. Den gjengen du tilhører er en haug med konspiratrikere som fikk drømmen knust idag, men bare vent, i morgen dukker det opp en ny klovn som forteller at Rituximab er gal forbehandling og Ludig kan gå på vannet. Asmyr bare "konkurser" bak seg ref. Sevan drilling og Dof. Konkurser som at aksjonærene ikke sitter igjen med noe som helst. Minner mer om desperste handlinger fra konspiratrikere. Asmyr har gått i den klassiske fellen om stole på Roy, Øyvind og Ludvig som skal støtte seg på gamle bragder og fortelle om sin storhetstid. Verdi = 0. Gjengen til Asmyr trodde sikkert aksje skulle gå til 100 idag. Gale eller dumme, løgnere eller bedragere. Jeg vet ikke, men de er aktive og får folk til å kjøpe aksjene de sitter i.
Redigert 01.02.2023 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.02.2023 kl 16:14 1232

Sluttkurs i dag blir 85 øre.

ALG ligger 925 mot 9330 med 324000.

Der røyk 92 gitt...ups...

hvem er det som spyr ut aksjer nå? har north innsett et totalt nederlag og overlatt skuta til å synke???
komplett kollaps snart.

det er ikke mange som har så mye aksjer så derfor må det være at North enten har lånt ut aksjene sine til short posisjoner eller så selger north energy, aavik eller denne støttegruppa kollapset helt og holdent.
Redigert 02.02.2023 kl 16:19 Du må logge inn for å svare
elnomi
02.02.2023 kl 18:23 1098

Støttegruppen i DOF mislykkes totalt (konkurs),hvorfor skal støttegruppa i NANO lykkes?
Slettet bruker
02.02.2023 kl 19:02 1050

Støttegruppen i NANO kommer garantert til å bli utslettet. De har pissa på North Energy og alle aksjonærene deres. Dette er pengesterke folk som følger boka til punkt og prikke. Ingen av disse gir noe ved dørene etter å ha blitt latterliggjort av asmyr og menigheten hans. Spørsmålet er bare hvem de kapper hue av først og så kommer bordet bli ryddet. AGNANOV gikk rett i fella og ga disse gutta med penger alle unnskyldninger til å bruke de værste knepene i boka. Nå blir det børspauser, hyling og grining, advokater og beskyldninger . Dette blir underholdning på høyde med exit. Uansett hva Asmyr foreslår så sier North energy nei. Rekkefølgen i dette er hoderulling, opprydning, rettsaker og kanskje en deal om kursen er over 35 øre om 6 mnd. Watch the movie. Det er sjelden man ser en gjeng med så mange inkompetente finansfolk på et sted. Det er billig pop corn på KIWI 😀
Slettet bruker
02.02.2023 kl 19:04 1044

De lykkes aldri. NORTH ENERGY har all makt på en GF som trenger 2/3 støtte.
Lady M
02.02.2023 kl 21:37 898

Etter hva han skriver, og tiden for å melde seg på med tilsynelatende gode kunnskaper om innsiden av Nanov, må vel dette være Eddie B? Men det kan selvsagt selvsagt ikke være han som nylig avgått styremedlem med karantene som kan ha behov for å sverte selskapet i håp om å få kjøpe aksjer på et meget lavt nivå?Gleder meg likevel til å sjekke aksjonærlisten om noen dager…..Uansett hvem han er, er det jo litt trist at han ikke har baller store nok til å si sin mening under eget navn. Bedre om slike besserwissere hadde kontaktet selskapet med ideer til hva de burde gjøre enn å shorte aksjen og lure småaksjonærene til å selge på lave kurser. Klem fra Lady M
Slettet bruker
02.02.2023 kl 22:00 872

Min kjære lady M,
Jeg ville aldri hatt en 2 ukers gjesteopptreden i børsens heteste short kandidat. Det sier seg selv og hva dette styremedlemet klarte å utrette på to uker må ha vært ingenting. At han trakk seg må bare bety at han fant noe han ikke vil ta ansvar for. Det er den eneste rasjonelle forklaringen. Nå er da dette miljøet ikke så veldig stort heller så jeg vet godt hvem du er, men nå er ikke personen vi skal ta her inne. Vi skal ha det morro med lottokupongen :) Eddie B kan du bare ringe og spørre selv. Han kommer sikkert til å lage hakkemat av deg.

Men jeg har sagt det før, og sier det igjen, jeg legger mer enn gjerne ut mitt navn når dere har lagt ut deres. Det er alltid enklere å tjene penger på short kandidater så hvorfor deres sitter i dette papiret er bare en våt drøm. Hvem har størst baller ? Spørsmålet er når det skal dekkes inn ?55 øre eller 38 øre ??
Lure til å selge på lave kurser?? Jrg har da vært helt åpen om at sporten sitter og skal dekke inn på 55 åre og 38 øre. Værre med deg som har lurt syltelabbene og disse dårlige kjøpsanbefalingene dine fra 100 kroner og ned til 91 øre. Vet ikke hvem som er besservisser jeg...

55 øre eller 38 øre ?? Og de som fortsatt sitter på den reelle makten er North Energy. At AGNANOV solgte et budskap full av løgner går kanskje opp for de nå etter børsmeldingen 31.01.2023. Ta deg en pinne og se deg selv i speilet. Skal du dra alle du har lurt inn i denne aksjen helt ned til helvete og kanskje aldri komme tilbake??
Redigert 02.02.2023 kl 22:51 Du må logge inn for å svare
mimer
03.02.2023 kl 09:27 669

Kantstein framstår som et nettroll og komplett tulling. Var full av bs og sprøyt for EGF. Alt viste seg å være feil og løgner. Nå er ny kampanje startet tydeligvis. Skulle tro han jobbet for et visst selskap. Men så dumme folk kan de vel ikke ansette...
Slettet bruker
03.02.2023 kl 09:47 629

frøken Mimer da :) har du blitt såret og tapt alle pengene dine og ikke klarer å se bare skogen for bare trær. De som står for løgnene her er vel den gjengen du tilhører. Bare tenk på alle de du har lurt inn en aksje som har falt fra 100 kroner til 90 øre på rekord tid. Du burde skamme deg. Det svir gjerne å høre sannheten, men du burde i det minste, ta deg en tur i kirken for selvransakelsen. til tross fra NANOV har meldt at alle forskningsprosjektene de har hatt er stengt ned, ansatte er sagt opp, husleieavtaler er kansellert, og selskapet har bare rundt 60 mill i kassa igjen med ingen inntekter og bare utgifter i millionklassen så vifter du med flagget om det kommer nye positive meldinger fra en ikke eksisterende prosjekt. Det burde vært straffbart å holde på slik som du og den menigheten din holder på med. I tillegg har dere utnevnt en våpendrager som har både sevan drilling og Dof bak seg der begge selskapene er konkurs. Hva er det som foregår i hode på folk?
Slettet bruker
03.02.2023 kl 10:01 613

Mimer
1) Har du snudd hver stein og funnet noe som den gamle ledelsen har gjort feil? Var det ikke dette som plutselig var en sannhet når dere stemte inn et nytt styre.
2) Var det ikke slik at den gamle ledelsen endret Paradigme studiet så mye at fase 3 ikke ble godkjent av den grunn?
3) var det ikke slik at hovedargumentet var at den gamle ledelsen hadde brukt feil forbehandling ?
4) har den nye menigheten kommet med noen svar på dette? Nei, overhodet ikke. Derimot har de svart at kapitalmarkedet er stengt og det betyr at de ble valgt inn på en falsk antagelse dvs. EGF ble kuppet av menigheten hvor de løy om de faktiske forholdene for å få tak i kontantene som ligger igjen.

Dette kommer garantert til å bli stygt. Du burde i det minste innrømmet at du er alt hva du beskylder alle andre for. North energy er proffe og kommer til å le hele veien til banken til slutt.
Mitt kursmål er 38 øre før sommeren.


Redigert 03.02.2023 kl 10:03 Du må logge inn for å svare