Hvordan Betalutin kunne vært reddet med riktig forbehandling

mlande
NANOV 01.01.2023 kl 21:59 11596

NNV's ledelse har gjort en fundamental feil ved å endre målgruppen for Betalutin forbehandlet med Rituximab til de sykeste 3L RR pasientene. Disse pasientene responderer pr definisjon ikke på forbehandlingen med Rituximab. Uten effektiv forbehandling blir det for mye skadelig radioaktivitet i beinmarg og for lite i lymfeknutenes svulstvev o.l.

Det var FDA som krevde behandling av de sykeste pasientene for å gi godkjennelse allerede fra fase 2 (AA). Men da måtte NNV's ledelse forstått og tatt opp med FDA at forbehandlingen også måtte endres. Problemet må umiddelbart ha vært synlig på gammakamerabildene etter behandling. Rekrutteringen stoppet raskt opp, så uteble effektresultatene uten at ledelsen grep inn.

Hensikten med forbehandlingen er å redusere antallet friske og syke B-lymphocytter i blod og beinmarg. CD20 reseptoren som Rituximab bruker til å initierer celledød, mangler i vesentlig grad hos 3L RR pasienter. Derfor er det testet ut bruk av Lilotomab (Betalutin uten radioaktivitet) som binder til CD37 både som forbehandling og predosering.

Problemet med Lilotomab er et det i liten grad utløser celledød ved binding til CD37 slik Rituximab gjør ved binding til CD20 (ref https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6717598/). Det som bør løse problemet er å "lade" Lilotomab med en alfa-emitter for å utløse celledød, dvs. bruke en humanisert versjon av NNV's Alpha37.

Forskjellen på en alfa- og en beta-emitter, er at alfa-emitteren er svært kortrekkende og dreper primært B-lymphocytten Lilotomab binder til. Strålingen fra en beta-emitter som Betalutin, rekker kanskje 20 cellediametere. Denne cross-fire effekten har en unike virkning på dårlig vaskularisert svulstvev i lymfeknuter hvor nye og gamle medisiner vanskelig når fram. I beinmarg har derimot betastråling tilsvarende uheldige effekter ved at den gir for mye stråling til frisk vev rundt enkeltcellene som sirkulerer i blodet eller modnes fra stamceller.

Det er godt nye koster overtar i NNV etter EGF 3.januar. Jon Magne Asmyrs aksjonæropprør framstår som beste alternativ så lenge oljeselskapet North Energy ikke forteller hva de vil med NNV. Tiden har gått, konkurransen er økt, finansiering blir komplisert, men Betalutin med riktig forbehandling har noen unike egenskaper mot 3L RR pasienter uten gode behandlingsalternativer. Asmyrs gruppe vil utrede dette og andre prosjekter for NNV.

(Innlegget redigert 2.1.23 for å unngå misforståelser ved begrepene forbehandling og premedisinering.)
Redigert 02.01.2023 kl 10:28 Du må logge inn for å svare
bluesky2023
02.01.2023 kl 07:49 9445

« Rekrutteringen stoppet raskt opp, så uteble effektresultatene uten at ledelsen grep inn.»

Covid-vaksinene forstyrret hele prosessen og ledelsen ble handlingslammet? Spikeproteinet er gift og starter en immunrespons som vil påvirke alt i kroppen
Redigert 02.01.2023 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
leinad
02.01.2023 kl 08:41 9355

Fra AGNV på Facebook.

GODT NYTT ÅR @alle!!

Da kan vi avsløre AGNV arbeidsgruppe
1. Morten Lande
2. Jan-Tore Pedersen
3. Stian Øvrehus
4. Terje Dønvold
5. Knut Hausken
6. Eddie Berglund
7. Jon Magne Asmyr

De 4 første har utvist et eksepsjonelt høyt faglig nivå til å være "glade amatører", og fått annerkjennelse av grunderne.
Vi kan nemlig endelig avsløre at vi har unik støtte fra grunderne ROY HARTVIG LARSEN og ØYVIND BRULAND. Vi har hatt hyppig dialog og møtevirksomhet med disse i desember. Begge vil bistå oss videre dersom vi får kontroll på selskapet, og etablere et nytt medisinsk faglig råd der Roy Larsen vil inngå. Oncoinvent vil i tillegg være representert i vårt styreforslag.

Vi har i tillegg hatt et titall aksjonærer og andre interessenter som har bidratt med innspill og hjulpet oss siste 2 månedene. Dette har medført et unikt aksjonærnettverk vi skal benytte oss av dersom vi får kontroll over selskapet på tirsdag.

Vårt styreforslag og nye samarbeidspartnere blir meldt så fort det er klart og strategisk riktig å gå ut med. Det kommer senest på EGF.
Vi håper med dette å overbevise tvilerne at AGNV i dugnadsånd har kraftsamlet et meget bra team som står rustet til å redde selskapet.

Takk til Erik, Rune og Anders som hjalp oss å ringe og finne mobilnummer 1 januar.

Det er nå 10 timer igjen inntil påmeldingsfrist og frist fullmakter utløper kl 1600. Vi MÅ ha alle med for å nå målet om å vinne kampen mot kapitalistene i NE. Det mangler fortsatt en god del fullmakter for å klare dette. Alle mann til pumpene!

Til dere som er spesielt interessert. Under følger Morten Landes vurdering av predosering i Paradigme studien.

Hvordan Betalutin kunne vært reddet med riktig predosering:
NNV's ledelse har gjort en fundamental feil ved å endre målgruppen for Betalutin forbehandlet med Rituximab til de sykeste 3L RR pasientene. Disse pasientene responderer pr definisjon ikke på forbehandlingen med Rituximab. Uten effektiv forbehandling blir det for mye skadelig radioaktivitet i beinmarg og for lite i lymfeknutenes svulstvev o.l.

Det var FDA som krevde behandling av de sykeste pasientene for å gi godkjennelse allerede fra fase 2 (AA). Men da måtte NNV's ledelse forstått og tatt opp med FDA at forbehandlingen også måtte endres. Problemet må umiddelbart ha vært synlig på gammakamerabildene etter behandling. Rekrutteringen stoppet raskt opp, så uteble effektresultatene uten at ledelsen grep inn.

Hensikten med forbehandlingen er å redusere antallet friske og syke B-lymphocytter i blod og beinmarg. CD20 reseptoren som Rituximab bruker til å initierer celledød, mangler i vesentlig grad hos 3L RR pasienter. Derfor er det testet ut bruke av Lilotomab (Betalutin uten radioaktivitet) som binder til CD37 som forbehandling og predosering.

Problemet med Lilotomab er et det i liten grad utløser celldeød ved binding til CD37 slik Rituximab gjør ved binding til CD20 (ref https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6717598/). Det som bør løse problemet er å "lade" Lilotomab med en alfa-emitter for å utløse celledød, dvs. bruke en humanisert versjon av NNV's Alpha37.

Forskjellen på en alfa- og en beta-emitter, er at alfa-emitteren er svært kortrekkende og dreper primært B-lymphocytten Lilotomab binder til. Strålingen fra en beta-emitter som Betalutin, rekker kanskje 20 cellediametere. Denne cross-fire effekten har en unike virkning på dårlig vaskularisert svulstvev i lymfeknuter hvor nye og gamle medisiner vanskelig når fram. I beinmarg har derimot betastråling tilsvarende uheldige effekter ved at den gir for mye stråling til frisk vev rundt enkeltcellene som sirkulerer i blodet eller modnes fra stamceller..

Det er godt nye koster overtar i NNV etter EGF 3.januar. Jon Magne Asmyrs aksjonæropprør framstår som beste alternativ så lenge oljeselskapet North Energy ikke forteller hva de vil med NNV. Tiden har gått, konkurransen er økt, finansiering blir komplisert, men Betalutin med riktig predosering har noen unike egenskaper mot 3L RR pasienter uten gode behandlingsalternativer. Asmyrs gruppe vil utrede dette og andre prosjekter for NNV.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6717598/?fbclid=IwAR1b46kDP5AX1o-m91ifoEIN4C4VrHoGwoCa9qIRvKVrcMLuPcA4GAKwuLk
Redigert 02.01.2023 kl 08:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.01.2023 kl 08:51 9333

BULL nyheter! Asmyr og AGNV leverer! Bare å stemme de frem, folkens!
Jæims Bånn
02.01.2023 kl 08:54 9343

Jeg har stusset veldig på dette.
Hvorfor har de lagt ned hele studien/produktet om grunnen til kollapsen er så åpenbar som aksjonæropprøret peker på?

Jeg har ikke den medisinske kunnskapen, men det burde jo styret og selskapet inneha til å vurdere resultatene opp mot eventuelle effekter av covid?
Sydney
02.01.2023 kl 09:19 9278

At ingen prøver betalutin i kombinasjon med rituximab. Der var vel 5-7 med cr. Verdt å prøve 20 pasienter til der før man legger det ned?
Jæims Bånn
02.01.2023 kl 09:37 9226

En annen ting som er interessant er tidspunktet North gikk inn:
Etter kollapsen.
Hvis de har skjønt at corona har ødelagt studien, så er det et greit produkt å ha i porteføljen til den prisen.
Da vil det også være dumt med en fusjon og utvanning, dersom de har et produkt mer eller mindre klart bare det blir brukt riktig.

Gullit
02.01.2023 kl 09:41 9217

Kan du ikke starte ny trå med dette.. har selv ikke kommet så langt, men skal få ordna fullmakt før fire. Har dog bare 10000 aksjer, men alle bekker små….
leinad
02.01.2023 kl 11:36 8981

Det gjorde jeg i dag tidlig, Gullit.
mlande
03.01.2023 kl 09:19 8664

Godt spørsmål. Det kan virke som minst fire av de sentrale beslutningstakerne i NNV har vært opptatt med andre radioaktive legemidler:

https://www.bluewavetherapeutics.com/
mlande
04.01.2023 kl 12:54 8363

Asmyrs gruppe overtar nå styret av NNV. Den gamle ledelsen har gjennom årevis med forsinkelser og vingling med uttestingen av Betalutin prøvd nesten alt som ikke har ført fram. De har tapt tid i forhold til konkurrentene og tillit hos investorene. Det gjør det utfordrende for Asmyrs nye styre. Hva som kunne fått Betalutin godkjent tidligere, er noe annet enn hva som er realistisk å finansiere i dag. Men tilbakemeldingen fra de som har ringt rundt til aksjonærene, er et lyspunkt: Mange gamle aksjonærer ønsker å bidra hvis en finner en troverdig vei videre for kreftmedisinutvikling.
Slettet bruker
04.01.2023 kl 13:35 8280

Plukker det jeg får nå. Har troa på at Asmyr og co fikser dette.
mlande
18.01.2023 kl 13:00 7965

Ledelsen i NNV brukte CD20-basert forbehandling med Rituximab mot 3. linje RR pasienter som per definisjon ikke responderer på denne behandlingen. Det feilet. Humanisert Alfa37 kan være et alternativ. Men også CD19-basert forbehandling bør vel fungere ved å fjerne friske og syke B-celler slik at mer stråling ender i svulstvev og mindre i beinmarg(?) NNVs rådgiver Pier Luigi Zinzani har nylig publisert en artikkel om 3 godkjente CD19-baserte legemidler mot lymfekreft:

https://link.springer.com/article/10.1007/s00432-021-03833-x

Kan de som får tak i NNV’s patenter bare bytte forbehandling og restarte Paradigme? Noen som vet mer om det regulatoriske i dette? Selv om konkurransen i markedet har økt vesentlig, har betastråling en unik egenskap: Cross-fire effekten når fram til svulstvev med dårlig blodtilførsel.
Jæims Bånn
19.01.2023 kl 23:01 7327

Er det norgesrekord i kort engasjement?
bj111
19.01.2023 kl 23:39 7257

Noe dritt å sitte i styret i et selskap hvis det ikke er liv laga. At noen aksjonærer lever i en sky betyr ikke at det er verdier i selskapet.
SomSa
20.01.2023 kl 00:47 7215


Nano er ikke mer verdt enn sin slakteveri. Gud hjelpe de som kjøper grevlingen i en låst container eller PCIB. PCIB klarte ikke å hente mer penger eller de største aksjonerne sa nok er nok etter flere fiaskoer. Jeg er spent på hvordan TRVX skal hente mer penger etter flere fiaskoer. OBSERVE skal også hente penger og emisjonen i 2022 var veldig grisete.

Av og til bør fornuften tar over grådigheten. Mange betalte opptil 15 øre per Flyr aksje mens emisjonen ble gjennomført på 1 øre. Ikke alltid er det lett å forstå hvordan folk tenker og lever sitt liv......
Jæims Bånn
24.01.2023 kl 09:52 6674

Ifht Dof sin melding om styremedlem som trekker seg, er nanov sin mangelfull.
Er det noen som vet om det blir satt inn et nytt styremedlem i nanov?
Isåfall hvordan velges dette?
Redigert 24.01.2023 kl 09:52 Du må logge inn for å svare
mlande
05.02.2023 kl 13:24 5996

OpenAI søkemotoren elicit.org mot 175 millioner publiserte forskningsartikler tyder på at framtiden for radioimmunterapi ligger i alfa-stråling. Dette gir vesentlig bedre målretting enn beta-stråling. En "helhumanisert Alpha37" gir mulighet for repetert behandling. Da musebaserte (murine) Betalutin ble utviklet, var repetert behandlinger urealistisk både pga. farlige allergiske reaksjoner mot museprotein og.pga. rask nedbryting av medisinen (HAMA). "Helhumanisering", eventuelt ytterligere minimalisering av anti-CD37 molekylet, løser dette problemet.

Et spennende alternativ til Alpha37 som forbehandling for Betalutin, blir da repetert bruk av "helhumanisert Alpha37" uten Betalutin. Det vil neppe gi dosebegrensende beinmargstoksisitet. Strålingen vil være vesentlig mer effektiv. NNV behøver ikke gjenoppta den svært kostnadskrevende Betalutinproduksjonen. "Helhumanisert Alpha37" vil også kunne brukes mot de andre store kreftformene som uttrykker CD37.

En eventuell framtidig medisinutvikling i NNV bør trolig være basert på CD37 og alpha-emittere. All "støyen" fra APIM, North Energy, hemmelighold, styrehendelser og signaturer som curbstone kan dreie seg om å få tak i NNVs undervurderte patenter tilknyttet Alpha37.

Noen som har synspunkter? På tide å åpne en ny tråd med en mer optimistisk vinkling enn at finansiering umuliggjør videre medisinutvikling i NNV?

Noen interessante referanser:

https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S1939865419303480
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17536011/
https://link.springer.com/article/10.1007/s11523-018-0550-9
Bullinvestor
05.02.2023 kl 13:35 5972

Ganske sikker på at hadde vi ikke fått pandemien 2020, så hadde Betalutin blitt medisin, så enkelt er det ble alt for mange utfordringer! Var aksjonær fra 2015 og solgte meg ut på sen høsten i fjor. Glad jeg solgte og berget stumpene. Et stort fradrag ble realisert for 2022. Greit å komme seg videre i livet.
Har solgt meg ut av alle farma selskaper. Alt for høy risk i tillegg har dagens regjering øket skattene så mye på formue og ellers beskatning. Formueskatten over 7 år sier at dette ikke er forsvarlig.
Redigert 05.02.2023 kl 13:52 Du må logge inn for å svare
mlande
06.02.2023 kl 12:42 5734

Pandemien var utfordrende for Nano og konkurrentene. Forbehandlingen med Rituximab fjerner også friske B-lymphocytter vi er avhengig av for å utvikle antistoffer både ved Covid-vaksinering og infeksjon. Men det er også andre forhold involvert.

Dette blir litt "nerdete", men det er viktig: Hvis ikke friske og syke B-lymphocytter i blod og beinmarg fjernes, vil for mye radioaktivitet i beinmargen øke bivirkningene og for lite radioaktivitet i svulstene redusere behandlingseffekten. Dette blir spesielt alvorlig ved bruk av beta-emittere.

Ingen ønsket å snakke ned kursen ved å si at cross-fire effekten av beta-stråling gir minst skade på kreftcellen Betalutin binder til og mest skade der strålingen stanser flere titalls cellediametere unna. Søk på linear energy transfer (LET) for ladde partikler og Bragg peak for verifikasjon.

Cross-fire effekten ved betastråling er således svært gunstig for å behandle svulster med dårlig blodtilførsel der andre medisiner ikke når fram, Men cross-fire effekten er tilsvarende uheldig når Betalutin binder til enkeltceller under modning fra stamceller i beinmargen. Da bestråles primært frisk beinmarg.

Uten riktig forbehandling som reduseres antall friske og syke B-lymfocytter i beinmargen, vil Betalutin fungere dårlig. Trolig er dette en viktig årsak til at Betalutin feilet for sykere pasienter som ikke responderte på forbehandlingen. Gammakamerabilder har trolig vist dette tidlig uten at ledelsen foretok seg noe med forbehandlingen for de sykeste pasientene NNV måtte behandle for å få FDA godkjennelse allerede fra fase 2 av studien.

Kortrekkende alfa-stråling vil ikke gi slike skader på frisk beinmarg. Bruk av "helhumanisert Alpha37" som forbehandling burde fungere for CD20- refraktære pasienter. Hensikten med "helhumanisering" e.l.. er å unngå farlige allergiske reaksjoner ved repetert bruk. Dette åpner også for å bruke en serie Alpha37 behandlinger alene.
Slettet bruker
06.02.2023 kl 13:37 5678

mlande,
Dette budskapet om ikke riktig forbehandling som reduserer antall friske og syke b-lymfocytter i beinmarken er helt uten forankring i virkeligheten. Påstanden om dette er den mest signifikante årsaken til at Betalution feilet er ikke bare villedende, men det er faglig feil, moralsk forkastelig og tilbakevist. Du fortsetter med dette budskapet tross for at FDA ikke ville latt dette gå igjennom i paradigmestudiet. Dette såkalte sporet om helhumanisert alpha37 er ingen vei fremover. Det er umulig å gjennomføre markedsmessig og FDA vil aldri godkjenne det. Dette med gammakamerabilder må være du selv finner på? Det er vel ikke slik at disse forskerne er dumme eller ikke har tenkt på dette allerede. Du utelater tillegg nettopp hva Roy Larsen selv ble referert til MedWatch om hvordan markedet ser ut om 5 eller 10 år og uansett ville du være tilbake til discovery stage igjen. Denne problemstillingen kan du sende til selskapet og få svar på også. Kan de ikke svare på hvorfor de ikke har gjort det i så fall? det fremgår at du har markedsført dette omtrent som en sannhet til tross fra det er ren spekulasjon.
mlande
06.02.2023 kl 18:36 5530

Curbstone, er du fagmann?
Slettet bruker
06.02.2023 kl 20:37 5412

Det er korrekt, mlande. En god fagmann som kan det du ikke har lært deg.
mimer
06.02.2023 kl 22:59 5308

Jobbet i NANOV?
mlande
06.02.2023 kl 23:09 5294

NNV bruker en forbehandling med Rituximab 14 dager før predoseringen med kaldt lilotomab rett før Betalutininjeksjonen. De har også eksperimentert med mange tidkrevende varianter rundt dette. Dette viser vel klarere enn noe annet at forbehandling og predosering er viktige spørsmål. Curbstone, kan du som fagmann, forklare hensikten, fordeler og ulemper med valget som er tatt?
Slettet bruker
07.02.2023 kl 08:13 5154

lilotomab er ikke et alternativ mlande. Dette vet du godt, men istedet for å forsøke og konstruere en diskusjon rundt Rituximab og Liloromab er det ikke bedre å få selskapet til å bekrefte om Lilotomab ville forandre Paradigme eller om det ville vært mulig?? Kan du ikke snakke med f.eks sjefsforskeren om konsekvensen av å bytte til Liloromab og endring fra Beta til Alpha. Legg ut svaret så får vi lagt denne heksejakten på Lilotomab død en gang for alle. Jeg er overbevist om at du kjenner det tekniske svaret, men du nekter på å ta det innover deg. Det er uansett helt meningsløst å innlede en diskusjon på det premisset om at Lilotomab skulle gjøre en forskjell, og eneste forskjell mellom A og B emitter er dybden på strålingen i vevet og tiden. Det er synes merkelig at du fortsetter denne ufaglærte hausingen. Den er nesten en sykelig trang for å ha rett og dette medfører at folk kjøper aksjer på et argument som ikke eksisterer.
mlande
07.02.2023 kl 09:45 5070

Jeg har ingen motforestillinger mot bruken av Lilotomab som predosering? Derimot setter jeg spørsmålstegn ved å bruke Rituximab som forbehandling mot 3L RR pasienter i Paradigme. Denne gruppen pasienter responderer pr definisjon ikke på Rituximab. Curbstone, det hadde vært fint hvis du som fagmann, kan forklare hensikten, fordeler og ulemper med valget som er tatt rundt forbehandling og predosering.
Slettet bruker
07.02.2023 kl 10:27 4994

det helt grunnleggende er at du kan ikke endre forbehandlingen uten å endre designet på studiet.
Om du kommer frem til 3L RR pasienter ved å bruke Rituximab kan du ikke plutselig endre studie til å bruke Lilotomab på en annen gruppe pasienter i samme studie. Du viser en grunnleggende uvitenhet. En slik endring ville nødvendigvis kreve endring av hele studiet og all arbeidet med de andre pasientene måtte bli forkastet. Kriteriene for å få igjennom Betalutin hos FDA er rigide. Problemstillingen du reiser er helt meningsløs, og om det så allikvel skulle vist seg å være riktig ville du måtte gå helt tilbake og svi av nye 2mrd kroner. Men tror du virkelig ikke forskerne ikke har tenkt på dette? Det du driver med er forvirring av godtroende godtfolk og mer du preker om dette så ligger det igjen et snev av konspirasjon og maktkamp mellom forskerne. Det er ondsinnet ryktespredning basert på uvitenhet det du driver med. Nå er status uansett at alle pengene er borte og alle forskerne er sagt opp. Da er det uansett umulig å komme i gang igjen. Prisen på betalutin er ekstremt høy og oppfølging av nye pasienter har selskapet ikke lenger penger til. Dette er meldt så jeg forstår ikke hvorfor du fortsetter å preke om Lilotomab som om det var et slags mirakel. Kan du ikke bare få selskapet til å svare på dette for deg så du kan få alle svar om du fortsatt er i tvil? Og publiser svaret etterpå? Jeg tror ikke du vil gjøre det for da vil denne forelskelsen i NANOV være død for alltid. Det er vel det største problemet og ikke at Rituximab er rett eller gal forbehandling.
PerUlv Den ene
07.02.2023 kl 11:21 4925

Folkens...

Jeg vet at det i dag har vert møte med mulig agenda oppkjøp/fusjon. (Mulig budgiver og advokat firma Schjødt) Hvor dette ender er usikkert, men det er signaler om at aktuell budgiver ikke ønsker å gå videre med saken. Men det betyr ikke at det kanskje også er andre i sporet... Her er et utdrag fra dagens møte..

""I tillegg vil det i et slikt tilfelle som dette kreve en ganske omfattende Due Dill prosess av Nordic Nanovector for å være helt sikre på at det ikke ligger noen «skjelett i skapet» fra tidligere""
mlande
07.02.2023 kl 13:13 4825

Interessante mønstre i diskusjonsteknikkene du bruker, Curbstone:-) Jeg har aldri mast om Liliotomab slik du stadig hevder. Mest sannsynlig dreier både APIM, North Energy og dine tåkeleggsteknikker seg om å få tak i NNVs verdifulle teknologi knyttet til CD37 + alpha-emittere. Alle forstår at du er ute etter noe når du bruker så mye energi på å snakke ned NNV.

Du foreslår jeg skal be NNV granske seg selv. Jeg har allerede spurt forskingssjefen i NNV om forbehandlingen med Rituximab. Det skjedde på første EGF. Han kom med et faglig svar som neppe kan være den fulle og hele sannhet. Senere brølte han "tulling" til meg i alle andres påhør. Det er arrogant fra en forskningssjef som har vært ansvarlig mens aksjekursen har sunket fra over 100 kr til under 1 kr. En slik reaksjon tyder vel også på at det er noe svært betent ved spørsmålet?

Slettet bruker
07.02.2023 kl 15:36 4699

Du har skrevet om feil forbehandling både på HO og TI opptil flere ganger. Og Du er altså en som beskylder andre for tåkeleggingsteknikker hvor du selv sprer om deg uriktige påstander om feil forbehandling. Om forskningssjefen i Nanov har kalt deg tulling så har han jo helt korrekt i det utsagnet. Du burde kanskje dempe deg litt med dette medisinske våset ditt? Sist jeg sjekket var forskningssjefen en mann som har holdt på med dette i et tiår. Det er vel ikke sånn at han vil mislykkes? Han ville åpenbart endret studien om du hadde noe å komme med, men det forslaget kom nettopp fra en tulling for å bruke ditt eget utsagn, og det synes jeg han er berettiget til å kalle deg også. Du var vel en av disse medlemmene i AGNANOV som ringte rundt?? Det var en Lande på den lista som ble offentliggjort før gf. Du var altså med på å spred dette falske budskapet og fikk fullmakter for å stemme ned North Energy sitt forslag? Det har vært bra med en børsfall fra omtrent 1,20 til 83 øre. Gode 30% fall på dette budskapet ditt. Ingen tror på deg lenger.

Jeg tror ikke det nye styret har klart å avdekke noen feil i det hele tatt. Det er derfor de meldte at kapitalmarkedet er stengt. Men skal jeg legge påstanden din til grunn er det masse verdier i forskningen dvs. Du tilbyr forskningssjefen en ny jobb til 3,5 mill I året og vips så sitter du med all kunnskapet. Dvs. De verdiene du mener ligger her er i hodet på forskningssjefen. Dvs. NANOV har null verdier.
Merlin
07.02.2023 kl 16:40 4609

Curbstone: Du mener patentene ikke har noen verdi i seg selv? Kan du begrunne det?
Redigert 07.02.2023 kl 16:41 Du må logge inn for å svare
SomSa
07.02.2023 kl 17:03 4546


Når produktet ikke virker har patentene 0 verdi. Akkurat nå kan patentene være den største utgiftsposten pga fornying og avgifter. Hva fikk Clavis eller Bionor aksjonærer for patenter?

Slettet bruker
07.02.2023 kl 17:30 4445

1) Patentene går ut før du får et produkt på markedet. 2) det er ikke penger igjen til å begynne med ny forskning 3) Ingen vet hvor markedet er om 5 eller 10 år og ingen satser nye 2 mrd for å komme dit igjen. 4) det er allerede kommet konkurrende produkter på markedet som er 95% og da må et nytt produkt være signifikant bedre for å bli godkjent hos FDA.

Patentene til NANOV er verdt NULL:
Superoptimist
07.02.2023 kl 17:31 4438

Er det ikke på tide at noen blir straffet for denne gigantiske svindelen?
Slettet bruker
08.02.2023 kl 07:50 4041

Hvem tenker du er den største banditten ? Er det de som er ufaglærte og løftet opp konspiratiske teorier om hvorfor Betalutin ikke førte frem ? Tidligere ansatte som er kilden til usanne rykter og sprer disse for skade sin tidligere arbeidsgiver? Eller mener du at forskerne produsert feil forskningsresultater for å begynne i konkurrerende virksomhet ?? Eller er det en kombinasjon av disse forholdene og tilfeldigheter ? Hva tenker du om hva dagens styre har gjort før de meldte at kapitalmarkedet er stengt ?? Er det blitt avdekket noen ulovlig i granskningen ?
Slettet bruker
08.02.2023 kl 07:53 4034

Det går an å høre med selskapet om patentene er fornyet eller ikke ?? Hva tror du? Selskapet skulle jo ned på sparebluss så er de fornyet eller ikke ??
Slettet bruker
08.02.2023 kl 07:54 4030

Det går an å høre med selskapet om patentene er fornyet eller ikke ?? Hva tror du? Selskapet skulle jo ned på sparebluss så er de fornyet eller ikke ??
Jeg tenker jo at det burde vært børsmeldt i det minste? Det betyr i så fall selskapet ikke har noen juridisk beskyttelse av sine eiendeler lenger
Superoptimist
08.02.2023 kl 10:27 3845

Med et så elendig grunnlag burde man holdt seg langt unna børsen! Og, børsen skulle ha motsatt seg å ta opp slike selskaper! For mange av oss uten store medisinske kunnskaper har jo det hele vært en parodi! Ja katastrofeparodi.
mlande
08.02.2023 kl 11:22 3763

Det største spørsmålstegnet her er en forskningsjef som brøler "tulling" til en aksjonær som spør om følgende:

Hvordan kunne selskapet endre målgruppen for Betalutin forbehandlet med Rituximab til en gruppe som pr definisjon ikke pr definisjon ikke responderer på Rituximab?

Både forskingsjefen og du som fagmann, Curbstone, unnlater å svare. Detter en en ny oppfordring til å svare saklig.

Spørsmålet er tydeligvis så betent at du i stedet teppebomber forumet med åpenbare usannheter, gjentar at man må være tulling for å stille spørsmålet, latterliggjør og bruker alle de andre trolling-teknikkene til å avspore og tåkelegge.

Min målsetning er at alle muligheter for ny medisinutvikling i NNV skal undersøkes og at eventuell medisinutvikling skal skje slik at gamle aksjonærer får mulighet til å delta. Det er mulig Betalutin ikke lengre har en plass i dagens NHL marked, men optimalisert CD37 + alpha-emittere mot lymphome og leukemi framstår som et interessant alternativ. Jeg antar at din hyperaktive trolling har som mål å få tak i patentene for å videreføre medisinutvikling rundt CD37 og alpha-emittere uten gamle aksjonærer.

Håper på et faglig begrunnet svar på spørsmålet du hele tiden unngå, Curbstone.