Hvordan Betalutin kunne vært reddet med riktig forbehandling

mlande
NANOV 01.01.2023 kl 21:59 11636

NNV's ledelse har gjort en fundamental feil ved å endre målgruppen for Betalutin forbehandlet med Rituximab til de sykeste 3L RR pasientene. Disse pasientene responderer pr definisjon ikke på forbehandlingen med Rituximab. Uten effektiv forbehandling blir det for mye skadelig radioaktivitet i beinmarg og for lite i lymfeknutenes svulstvev o.l.

Det var FDA som krevde behandling av de sykeste pasientene for å gi godkjennelse allerede fra fase 2 (AA). Men da måtte NNV's ledelse forstått og tatt opp med FDA at forbehandlingen også måtte endres. Problemet må umiddelbart ha vært synlig på gammakamerabildene etter behandling. Rekrutteringen stoppet raskt opp, så uteble effektresultatene uten at ledelsen grep inn.

Hensikten med forbehandlingen er å redusere antallet friske og syke B-lymphocytter i blod og beinmarg. CD20 reseptoren som Rituximab bruker til å initierer celledød, mangler i vesentlig grad hos 3L RR pasienter. Derfor er det testet ut bruk av Lilotomab (Betalutin uten radioaktivitet) som binder til CD37 både som forbehandling og predosering.

Problemet med Lilotomab er et det i liten grad utløser celledød ved binding til CD37 slik Rituximab gjør ved binding til CD20 (ref https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6717598/). Det som bør løse problemet er å "lade" Lilotomab med en alfa-emitter for å utløse celledød, dvs. bruke en humanisert versjon av NNV's Alpha37.

Forskjellen på en alfa- og en beta-emitter, er at alfa-emitteren er svært kortrekkende og dreper primært B-lymphocytten Lilotomab binder til. Strålingen fra en beta-emitter som Betalutin, rekker kanskje 20 cellediametere. Denne cross-fire effekten har en unike virkning på dårlig vaskularisert svulstvev i lymfeknuter hvor nye og gamle medisiner vanskelig når fram. I beinmarg har derimot betastråling tilsvarende uheldige effekter ved at den gir for mye stråling til frisk vev rundt enkeltcellene som sirkulerer i blodet eller modnes fra stamceller.

Det er godt nye koster overtar i NNV etter EGF 3.januar. Jon Magne Asmyrs aksjonæropprør framstår som beste alternativ så lenge oljeselskapet North Energy ikke forteller hva de vil med NNV. Tiden har gått, konkurransen er økt, finansiering blir komplisert, men Betalutin med riktig forbehandling har noen unike egenskaper mot 3L RR pasienter uten gode behandlingsalternativer. Asmyrs gruppe vil utrede dette og andre prosjekter for NNV.

(Innlegget redigert 2.1.23 for å unngå misforståelser ved begrepene forbehandling og premedisinering.)
Redigert 02.01.2023 kl 10:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.02.2023 kl 15:27 2605

Den eneste trollet som kommer med usannheter er du, mlande! Jeg er ikke engang en fjern slekning av deg. Når dere begynner å diskutere bispecific antibody data
fra pipelinen fra NANOV så har dere overholdet ingen oversikt over markedet. Roche stengte den muligheten for lenge siden. Forstår du det? Både i den humaniserte og i chimeric er det en lang oversikt over radio nuclider. Det er mange ulike radio nucklider. Dette kjenne du godt til, mlande. OranoMed og AlfaTera for å nevne noen har kommet så langt i dette løpet at det har ingen hensikt for Nanovector å begynne på dette i en discovery fase. Begge disse selskapene har en masse samarbeidsstudier med ulike universiteter i tillegg. Dette er kjent og åpen informasjon for alle. Du forfekter allikvel at det er mulig for Nanovector å komme dit. Det er altså helt umulig både pga tid, penger og kompetanse, og ikke minst markedet. Det finnes ingen muligheter som er kommesielle i CD37 for Nanovector. Patentene er bare en utgiftspost idag, og sannsynligvis vil de være utgått om 10 år allikvel når en evt behandling skulle vært ferdig utviklet. Nanovector mistet sin gyldne mulighet med APIM. Nå er alternativet en 5 prosenter. dvs. selskapet blir priset til kontantbeholdningen på 60 mill forutsatt at netto cash er 60 mill. Kjøper du NANOV idag betaler du 100 mill for å være med på en full priset deal. Det prosjektet som evt. blir foreslått vil jo ikke gi deg 40 mill i rabatt eller betale for noen verdiløse patenter. Du må skrelle av minst 40 mill til på markedsprisen før det blir handel. Og igjen, forskningssjefen har all grunn til å kalle deg en tulling. Jeg hadde blitt fristet til å kalle deg det også, og jeg er helt sikkert ikke alene, men det skal jeg holde meg for god til :)
Redigert 08.02.2023 kl 15:33 Du må logge inn for å svare
Superoptimist
08.02.2023 kl 16:24 2559

Leser jeg av det du skriver Curbstone at det hele har vært en elendighet og et manipulert bedrageri fra børsnoteringen av?
Slettet bruker
08.02.2023 kl 18:11 2468

Når du starter et studie på kreft er det ingen som kjenner gangens løp. Om det er et manipulert bedrageri har jeg ingen grunnlag for vite noe om, men det er klart at forskerne har en egeninteresse av å holde liv i dette lengst mulig. Mulig det burde vært stanset tidligere, men neppe, og spiller egentlig ingen rolle for alle pengene er brukt opp på høye smørbrød, lave biler og flotte damer, og litt patentsøknader allikvel. Det viktige spørsmålet er hva vi skal gjøre nå? Det beste er kanskje å be Asmyr dele ut cashen før han roter de bort på venner, kjente og bekjente kanskje, eller vil man være med på en rotten deal hvor du sitter igjen med nada og må ut med penger for å delta??
SomSa
09.02.2023 kl 11:26 2255


I følge tidligere presentasjoner begrunnet selskapet store utgifter blant annet pga patentkostnader. Når 4Q 2022 presenteres kan vi vite om disse fornyes.

Noen selverklærte gjestprofessorer på TI har regnet ut at selskapet kan brenne 1-3 mil per kvartal nå. Bare de 3 sjefene vil koste totalt 12 mil i året eller 3 mil per kvartal hvis de får like mye som i 2021. På toppen av dette kommer utgifter relatert til kontor, forskingmaterial og utstyr (hvis de bruker radioaktive stoffer vil koste flesk), styrehonorar, lønn til de ande......... + kostnader relater til fornying av mange patenter (årsavgift).

'Gjestprofessorene med sine eventyrfortellinggeir har vært katastrofe for de som har lite peiling på hvordan ting funger.
Superoptimist
09.02.2023 kl 16:20 2124

Det forundrer meg at folk kan ta seg tilrette og gjøre akkurat som det passer dem med at selskap notert på OSE! Noen må da stå til ansvar for denne elendigheten, og det skulle jo også være mulig med en straffeutmåling?
SomSa
09.02.2023 kl 20:09 2013


Ledelsen i TRVX har fått millionlønninger + bonuser (ikke Nanov ledelsen) + opsjoner og samtidig har de i flere tilfeller ikke sendt børsmelding hvis en klinisk/preklinisk studie er endt i fiasko. De eier selskapet og aksjonærene er kun melkekuer for dem. Jeg lurer på om hvor mye ledelsen skal få bonus i år mens kasse må fylles opp (hvis de kan).

Når disse folka ikke klarer å melke aksjonærene mer finner de en ny gård (selskap) og nye melkekuer og de blir feit som julegris ( økt formue).
Redigert 09.02.2023 kl 20:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.02.2023 kl 23:06 1891

Når selskapet har sagt opp alle ansatte er det naturlig at patentene ikke fornyes. Selskapet skal på sparebluss så det er åpenbart at patentene ikke blir fornyet. Det er bare å kontakte patentadvokaten så får man vite det svaret. Dette er altså spikeren i kista. Det er ingen tvil om årsgebyret ikke blir betalt.

Dette er også kjernen i kursraset som har vært siden apim dealen ble nedstemt. De fleste satset på en maktkamp mellom NE og AGNANOV, men det ble bare et blaff og kursen gikk ikke nevneverdig opp. Og i etterkant gar kursen ned 30% siden toppen i begynnelsen av januar, og ytterligere ned ca 15 % etter at tremeningen til Donald ble ansatt. De fleste i menigheten trodde prisen skulle opp mens de hadde vind i seilene, men det hele punktertr lynraskt. Kursen raser av den enkle grunn at selskapet brenner penger hver mnd og det sitter to ukvalifiserte personer i styret. Selvfølgelig så er kapitlmarkedet stengt av den grunnen. Det er ingen som satser penger på folk som ikke kan noe som helst. Det er den brutale sannheten.



Redigert 10.02.2023 kl 00:00 Du må logge inn for å svare
mlande
28.03.2023 kl 18:46 1333

Presentasjonen av Paradigme-resultatene viser at NNV har forsøkt en ytterligere, og for meg ukjent dosereduksjon, ned til 12.5/40 for de sykeste pasientene. Dette sannsynliggjør at feil forbehandling for de sykeste pasientene var en sentral årsak til at studien havarerte. Når dosen først ble redusert fra 20 mBq/m2 til 15 og så videre til 12.5, skyldes det neppe noe annet enn for store bivirkninger.

De sykeste pasientene er i det alt vesentlige de som ikke lengre responderer på standard Rituximab behandling, dvs. de er CD20-refraktære og havner i 3. linje replapsed/refractory kategorien (3L RR). NNVs forbehandling.med Rituximab vil ikke fungere for denne gruppen som pr definisjon ikke responderer på Rituximab. Det gir for mye hematologisk toxicitet. CSO Jostein Dahle skriver i den publiserte artikkelen https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32877524/ om hensikten med forbehandling med Rituxumab og predosering med Lilotomab:

To improve targeting of 177Lu-lilotomab satetraxetan to tumor tissue and decrease hematologic toxicity, its administration was preceded by the anti-CD20 monoclonal antibody rituximab and the "cold" anti-CD37 antibody lilotomab.

NNV ledelsen kan vel vanskelig skylde på at de ikke visste noe om de dårlige resultatene i Paradigme når de beviselig har valgt å redusere dosen ytterligere? Men dosereduksjon løste ikke problemet. De burde heller forsøkt en forbehandling som virket for de CD-20 refraktære. Dette problemet var synlig for så lang tid tilbake at de kunne tatt et skritt tilbake og kanskje kommet i mål med Betalutin.

Det Curbstone-teamet har skrevet på denne tråden, er feil på feil for å tåkelegge et betent tema for NNV ledelsen.
Hugoil
19.07.2023 kl 12:29 513

Vi fikk vel pasientfordelingen (på de ulike dosene) for 2020-2022 på Q4-presèn., men ikke den etterspurte fordelingen på vaksinerte, ikke vaksinerte og døde. Det hadde vært interessant å sett for de tilkomne pasientene i denne perioden. Tror dere det kommer på neste Q-pres, hvis de rekker den?

Den verdensledende kardiologen Peter McCullough mener at injeksjonene undertrykker kroppens evne til å bekjempe kreft.

Piggproteinet, som «vaksinen» får kroppen til å produsere, kaller han det mest sykdomsfremkallende proteinet noensinne.

McCullough peker på en studie som han sier viser at skuddene kan undertrykke kroppens system for å kontrollere svulster. (Se link på Covid tråden)

– Noe som gjør at vår evne til å holde kreftcellene i sjakk går tapt, sier Peter McCullough i Prather Point.
Se video + sammendrag her: https://twitter.com/P_McCulloughMD/status/1680608928235761665?s=20 med kommentarer
( Begynner ved min 7:50 her https://www.brighteon.com/dfaea9e8-0540-428f-82a2-21b3c667f82d )


Siden de ikke eksplisitt har sagt noe om utnyttelsen av det fremførbare udnerskuddet, så er det kanskje fordi de foretrekker å ha fleksibilitet til å utnytte den i det "utskilte NANOV" fra TRMED - om skattemyndighetene ikke godkjenner utnyttelse av det i TRMED.
Redigert 19.07.2023 kl 13:13 Du må logge inn for å svare