This is the future

MorganKane
RECSI 18.01.2023 kl 20:43 22335

Så akkurat at Q-Cells sin pr ansvarlig, Scott Moskovitz, la ut denne på Twitter (nb! selve artikkelen er en uke gammel, men Scott la linken ut i går). Ikke tvil om at Q-Cells vil satse. Og de har ingen planer om alternativ polysilproduksjon enn ved Recsi.

https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2023/01/12/the-world-is-at-the-dawn-of-a-new-industrial-age-iea-says-.html


Jeg anbefaler alle som ikke tror at amerikansk polysil kan konkurrere mot kinesisk om å lese hele artikkelen. Med de tiltak som er gjort (les: IRA, Inflation reduction og chip act) vil hele energikjeden blomstre i USA. Mitt i dette er Recsi som et kinderegg med fantastiske muligheter innenfor alle tre kjeder, dvs semiconductorindustrien, solar og batteri.


Legg spesielt merke til følgende avsnitt:

"And why do governments do that? Because of climate change, because of the greenness of the issues? Not at all. The main reason here is energy security."

Kort fortalt, uten å nevne navn, er det enkelte kommentatorer som fortsatt har litt å lære. Det er merkelig at noen kommentatorer (en?) fortsatt ser på gass produsert i for eksempel Russland som "forutsigbar" energi, mens domestic vannkraft kombinert med solar eller vind som "uforutsigbart". Ingen, verken politikere, militære strateger, oppegående journalister eller menigmann i gata, er enige i det...
Redigert 18.01.2023 kl 20:47 Du må logge inn for å svare
Allroad18
14.02.2023 kl 11:51 797

Er i pluss på RECSI, men tenker å bli sittende til vi passerer det dobbelte av dagens latterlig lave kurs!
Skalleknarp
14.02.2023 kl 12:02 746

Det er vel mange som tenker i de tanker..... MÅ bare komme dit først. :) (Men da kommer man vel plutselig på andre tanker igjen....)