Interoil Exploration and production ( IOX)


Endelig er 2023 her og det er året IOX endelig skal lykkes.
Den store triggere er Altair og LLA-47 Block.
De alene kan sende IOX over 5 kr.

Nå er kursen 90 øre.

Ta plass og kjøp IOX


2022.
Selskapet vil investere i organisk vekst ved å gjenåpne nedstengte brønner i selskapets Santa Cruz-porteføljen, Mata Magallanes Oeste (MMO) og La Brea. Videre har Interoil utviklet en avtale-pipeline som vil gjøre det mulig å konsolidere porteføljen i Santa Cruz og vokse i andre områder. Selskapet har inngått en opsjonsavtale om å kjøpe en direkte eierandel i Bajo Guanaco-blokken.

-Vår akselererte vekststrategi vil levere opptil 270 prosent egenproduksjonsvekst, sier Leandro Carbone, administrerende direktør i Interoil.

2021
Interoil Exploration and Production har inngått en avtale i Colombia med SLS og Quantum. Avtalen innebærer boring av to letebrønner. Det kommer frem av en børsmelding. I tillegg melder selskapet at det vil investere i gjenåpningen av 19 brønner i Argentina.
Redigert 21.01.2023 kl 17:03 Du må logge inn for å svare

USA opp, olja passerer 88 dollar fatet.

Greit traderne vil ut og dermed gikk vi tilbake i dag.

Men vi er både 2-3 kr i 2023. Vær du sikker.

Benytt muligheten mens den er der.

Da ble det noen flere i dag, sjekk olja ;-)

Du har rett der, har lest den nyheten når den kom. Vi får se hva det betyr om litt. Kommer det økning i disse brønnene ?
klaesp
23.01.2023 kl 16:04 5532

Det skal være gjort betydelig infrastruktur forbrededelse i området slik at det skal produseres fra 3 nye brønner.. Det kommer ganske sikkert en oppdatering..

Konvertering og økt eierandel er hvertfall min "rettesnor"
Akte
23.01.2023 kl 16:33 5474

Man kan da kun lige være væk fra sin pc en enkelt dag så falder Iox. Men mod luk kom køberne stærkt tilbage og er sikker på at den stiger pænt tirsdag💰💰💰

Jeg håper selvfølgelig at du får rett og at økningen kommer. Grunnen til at jeg er skeptisk til uttalelser om økning er at økning har vært meldt siste år uten at det har skjedd. Tvert imot er produksjonen falt. Men jeg tar gjerne feil ☺️
Manzano drar i de trådene han vil. Det som jeg ble mer og mer «bekymret» over er at aksjen og verdiene i selskapet styres langt bort fra de som er aksjonærer. Fryktelig vanskelig å holde oversikt over utviklingen og ha innsikt i selskapet. Når Mimi Berdal gikk ut er det i utgangspunktet ingen link igjen til Norge. Annet enn CO advokatselskapet. IR /IOX ledelse var det også vanskelig å få svar hos. Mange av disse tingene og den mangelfulle utviklingen gjorde meg skeptisk til selskapet. Det så veldig bra ut frem til 2017 og Vikingo X1. Men etter det har det skjedd veldig lite. Var også positiv til inngang i Argentina når de gikk inn der. Men desverre har de igjen å vise til økte verdier her. Men penger er spyttet inn og Manzano som sagt har fått en del av midlene inn i sine selskap i Argentina. Så ja jeg er fortsatt skeptisk selv om at jeg leser den nyheten du viser til. Men for aksjonærenes del håper jeg økning og mer verdi kommer. Skriver fordi at den hausses opp uten grunnlag, enda….. Det er greitt å ha en balansert kunnskap om IOX. Så kan en selv ta avgjørelsen om en vil satse pengene. Jeg har aldri advart noen om å kjøpe aksjen. Men de kan ihvertfall kjøpe den med utgangspunkt i noe mer enn rein Haussing her. Jeg skjønner at det er irriterende at jeg uttaler meg om min erfaring. Men jeg henter ihvertfall ikke mine uttalelser ut fra en fantasi eller løgn verden som noen gjør her inne. Du er ikke inkludert i de.
Lykke til med IOX. Og ja jeg mener det også 😄
Redigert 23.01.2023 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
Abu
23.01.2023 kl 19:35 5085

Hei og kjekt at du ser innom oss og oppdaterar og delar av dine kunnskapar og erfaringar.

Og du har rett, eg handlar ofte på børsen, ofte 20 handlar og meir pr dag(ca. 120K kvar gong), og har vel dette etter far som var handelmann, og ofte reiste rundt med ein lastebil og selde epler, og kom tilbake med litt ekstra for oss ungar til matbordet. Du treng ikkje store marginar, men handlar du ofte blir resultatet bra, var hans måte. Og ein handel skal vere god for begge partar!

Etter at eg "slutta" på IOX trådar for å "byrja eit nytt og betre liv", argumenterte eg for å flytte til bygda, men du veit, familie medlemar har hus og heim i byen, jobb, og barnehageplass her etc. og eg møtte fort veggen.
Vi er fanga i nettet alle mann, skulle eg realisere ideane, måtte det bli åleine. Men som Håvard Hedde sa; "Jenta hev eg lova og svik ho ikkje hell!"
Så min plass er her for henne, born, barnebarn Noa og svigerson! Og skal du få oppleve fyrste ski stavtak i marka, lyt du vere der det skjer!

Eg har hatt hell i marknaden siste halvår og dobla portefylgja,(tru det eller ei) og kontoen no er 100% gevinst, så eg har råd å tape, og skatten blir stor! Og eg brukar far sin strategi.
Den er omtrent slik;
1. Fylg rørslene til 5-6 gode papir som ELK, NHY, YAR, EQNR, STB, DNB i opp og nedturar.
2. Kjøp i botnar og sel med 1-2% i oppturar, du treng ikkje ta tap om du har ekstrem uflaks og luten skulle gå 10% ned, for konkursrisiko er tilnærma null.
3. Vær tålmodig og ver ofte i 20-50% cash.
4. Ofte er lutar shorta kraftig ned, NB då er det viktig og vere på vakt og passe ekstra godt på, vent til botnen nærmar seg og så kjøper du for alt du har og sel på oppturar og i shortskvis. Dette har skjedd n- antall gongar, og ofte i alle desse og i tillegg i t.d. NOD, AKSO, ACR(Utlån).
5. Når du er mest 100% i cash, vis ekstrem varsemd med nye kjøp, vent og vent, for kniven som fell kan lett skade kontoen din, så ikkje ver tøff, den går oftast lenger ned enn du trur!!!

Ok, så no blir det vel å berre fylgje IOX frå sidelina og kjem den tilbake til 80 øre, blir det vel nye lodd om liv og helse er på lag, trur eg! Og så at storkrigen ikkje kjem!
Lukke til med dine nye investeringar.
fylla12
23.01.2023 kl 19:58 5015

Ref -- https://www.lse.co.uk/rns/ECHO/q4-2022-production-update-directorate-change-lqk11na0bx8qeo4.html
Får ikke inntrykk av at opgradering av infrastruktur er gjort ....

Men jeg fant en gammel kjenning ......
<< Company is also looking at options to increase working capital>>

Ny emisjon kan være på vei ......
Abu sin bønn om 0,8 blir kansje besvart .....
klaesp
23.01.2023 kl 20:43 4921

As previously announced on 10 November 2002, the scheduling of activities under the Plan is currently being optimised from cash flow at the asset level in order to maximise the benefit of funds available. Given the success of the Plan to date, the Company is also looking at options to increase working capital availability which can be used for the benefit of accelerating production increases in early 2023 under the Plan. These production increases target the reactivation of a total of approximately 30 or more wells in Santa Cruz Sur which, when combined with the infrastructure upgrades under the Plan, could result in further increases to net production.

Det er noe av hensikten med konvertering. Selskapet har da ledig midler til økningen av produksjon.. angående infrastruktur,.les siste avsnitt nøye.


Får håpe IOX har kontroll og får økt produksjon og at Colombia levere på Altair og LLA-47 Block.

Hold på aksjene og kjøp det som evt. er tilsalgs.

Abu ja det skjønte æ at du rommet mye, også god kunnskap. Takk for deling av din kunnskap og oppskrift på blrsadferd. Du har nok en god teft og en god strategi der. Jeg lærer jeg også og er blitt mer nøye på hvordan jeg investerer. Etter mitt utsalg av IOX gikk 2/3 til en skikkelig egotripp. En Nydelig MC. Den forrige hadde jeg i 22 år. Den tredjedelen som var igjen ventet jeg med pga mye uro i markedet. Men nu er pengene vokst bra i et selskap som er godt i drivet og fundamentale forhold er tilstede. Solgt litt på topper og kjøpt inn i bunner og økt beholdningen. Har 150% vekst i verdi siden Mai 2022. (PGS) Jeg er ikke så flink til dette med cash og liker best å være inni en aksje. Selvom jeg vet at det er lurt å fordele risiko. Men jeg lærer fortsatt så .. ☺️ Har som mål nu fremover opparbeide meg ei god beholdning til bruk i trangere tider (pensjon) 😅 Ungene er på tur å klippe båndet og begynne å erfare hvordan voksenlivet er. Kanskje vil det lette litt opp på økonomien det også. Det koster med tenårings nesten voksne jenter i hus. Men det gir godt liv også 😀 Lykke til til deg også du innholdsrike og flotte ABU👍🏻😊

KlaesP: påfyll av arbeidskapital. Hmmmm Det er noen år nu siden penger ble hentet til å få opp prod på MMO. Det var også boret en lovende brønn i sin tid, Clix, den er ikke i drift det jeg vet. På MMO har jeg ikke erfart at økning på ca 200 fat, er kommet i prod, etter emien. Siste emi var også for å øke prod. Men npr kommer den ? Nå må de kanskje ha påfyll igjen ! For å …. Utfordringen er at dette er forlatte brønner i gjennomhullete områder. Bare å se på kartet der feltene ligger. Poenget er at lovnader om økning har vørt gjennomgangstonen lenge nå. Når skjer det ei økning. Jo kanskje denne gangen… eller neste …. Jeg har ikke troa på at pengene brukes til annet enn å holde IOX i live. Nien henter verdiene etterhvert her, ref. De ulike selskaper som leies inn som underleverandør av tekniske tjenester. Flere knyttet til Manzano. Er blitt mer og mer oppmerksom på denne sammenhengen senere år. Tidligere trodde jeg ærlig at Manzano faktisk ønsket at selskapene skulle lykkes, men er i tvil om hva som er rollen hans og hvordan denne pengeflyten egentlig er her. Men håper at neste emi for prod.økning blir veldig bra 👍🏻☺️
Redigert 23.01.2023 kl 21:33 Du må logge inn for å svare
ag-3
23.01.2023 kl 22:53 4771

https://www.finansavisen.no/energi/2023/01/23/7979305/bjarne-schieldrop-spar-oljefest-i-ti-ar-til

Så får vi se da Fylla, Abu, Mdg Peter Sellers og øvrige kvalitets skribenter som raver rundt her.....
Kanskje det blir noen muligheter for iox neste 10 år 😅

Edit: glemte jo helt å ta med Kongen av Danmark her... Beklager
Redigert 23.01.2023 kl 22:57 Du må logge inn for å svare
Gullit
23.01.2023 kl 23:40 4701

Bull. Hamstrer videre!!
qestador
24.01.2023 kl 01:42 4598

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=%24brent,P

Ja nå ser vi her at oljen spaserer opp etter trippel topp kjøpesignal
Som jeg har nevnt ovenfor.
Akte
24.01.2023 kl 06:10 4568

Tror det bliver en god Iox dag💰💰 olien er nu over 88💰 og vil forsætte op 💰💰
Køberne var villige i lukkeaktionen igår 💰💰
sigj2
24.01.2023 kl 07:00 4501

Det trodde du i går også 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

Ikke vits å love og spå kursen. Man blir bare skuffet.

Målet i første omgang må være å få brudd over 1,20. Videre 1,30kr. Får vi til det, da da kan vi begynne å snakke.

😎

@vikingfan, det var en mer edruelig ,melding fra deg vikingfan, det liker vi, noe helt annet enn det hausse kjøret som Akte holder på med, ha en fin dag :))

Best å utnytte mulighetene nå før news om Altair og LLA-47 Block.

Jeg laster iallfall videre i IOX.

Se forsiden av finansavisen i dag:)

@Akte, er du fortsatt ikke overbevist om at forrige ukes oppgang var et klassisk pump og dump??

Neste melding blir nå emisjon på rundt 50 øre pr aksje
fylla12
24.01.2023 kl 12:31 3916

Emisjon svinet "50-øringen" kan på være på vei ut av skogen ...
Tviler på om IOX har noe valg ...........

Neste melding: Altair og LLA-47 Block ( enten forlengelse av Altair) eller tillatelse.

😎

@Gullhaugen, ja du fikk rett, nå er den nede på rundt 0,95 og så som elnomi skrev her om dagen denne aksjen er som dra kortet i Monopol " Rykk tilbake til start"!!

Det ble nok rykk tilbake til start her ja, dra kaninen opp av hatten og sett hoteller på rådhusplassen ;-)
qestador
25.01.2023 kl 17:01 2829

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=%24brent,P

Ja vi er nede å tester bruddet opp som typisk. Så får vi se om det kraftige kjøpssignaler holder vann . :-))
fylla12
25.01.2023 kl 17:41 2763

Ett annet kort fra Monopol passer bedre ...

"gå direkte i (emisjon)fengsel"

Stochastic indikerer at IOX er oversolgt.
Stochastic krysset under 20. Trigget ved 20 handler i dag

Ellers husker jeg at det var noe om at du har arvet en onkel i Amerika 1000000 kr eller noe sånt, fengselskortet tror jeg passer Mdg1, og hans investering i PNOR ;-)

Olja opp. Ledelsen er stille og svarer ikke på Mail.
Men se har nok fått med mine spørsmål.

Jeg er ny i IOX og er i pluss. Men vil ha mer action i aksjen.
Så da er spørsmålet
Juni 2022 da ledelsen at de skulle få opp produksjonen med inntil 270%.
Da er spørsmålet. Hva var det som skulle gi økt produksjon og hvorfor har ikke dette skjedd?

Trenger ikke svar med oppgulp om emisjoner og slik. Om det kommer, så for så være.

Du kan jo heller spørre de om hvorfor de etter minst 10 år fortsatt ikke har fått boret flere brønner på LLA47. Dette selskapet her er noe av det jævligste jeg har vært borti. På linje med TSU dette. En skam og det lukter så dritt av den ledelsen og det tullet de har holdt på med i alle disse årene. Selv har de seff hatt gode lønninger med null progresjon. Hadde tenkt meg inn igjen, men som noen andre her sier så trenger de snart penger og da lukter det maks 50 øre i kommende emisjon. Den blir brutal og er vel mer eller mindre umulig å komme seg unna. Trist for dere som har kjøpt dere inn over 50 øringen, men når det er sagt så skal jo kursen til himmels den dagen de melder oppstart LLA47. Før det. Stay the f... away.

Problemet er jo myndighetene og at de ikke har fått lov å
Bore nok. Mye tull i disse U-landene.

Enten må de få lisens i 25 år og få begynne å bore. Eller må vi saksøke dette u-land som gav lisensen i 2010 og så ikke leverer.

Colombia er ikke et U-land. Bare så det er sagt.
fylla12
26.01.2023 kl 21:22 2603

Saksøke ?

Det vil neppe føre frem fordi det er politisk motstand mot dette .....
Spørsmålet er hvor mye penger IOX slenger ut av vinduet før de opp ..


Blir likt som med QEC. Klart de skal hoste opp når de kødder det til.
Redigert 26.01.2023 kl 21:56 Du må logge inn for å svare

Men nok om det. Hva var det som skulle gi økning på 270%? Må vel ha vært noe i Argentina?

@vikingfan, til forskjell så er Qec gjeldfritt, har penger på bok og tjener godt med penger!! I tillegg så har myndighetene i Quebec innrømmet at erstatning er noe alle selskapene som har lisens i Lowlands krav på, så spørsmålet er jo hvor stor erstatningen blir, noen små selskaper har allerede fått erstatning....merk deg at verdien på Qec's arealer i Lowlands er verdsatt til ca 65milliarder....hvorfor kursen til Qec ligger og vaker rundt 1,50kr er jo en gåte den forsvarer en kurs 4-5kr så og sammenligne iox og Qec blir helt feil.....dessuten når man sender forespørsel til ledelsen i Qec har du svar asap!! Jeg sitter godt i Qec vesentlig tryggere enn iox som er HØY RISIKO spør du meg!! Les deg opp på Qec som også har Clean Tech teknologi med samarbeid med Schlumberger som kan gi pilot prosjekt i Quebec men den henger kanskje langt inne, ha en fin dag:))
ag-3
27.01.2023 kl 07:08 2265

Hvis du sitter så godt i qec, hvorfor bruker du da fritiden din på å skrive om iox som du mener er høy risiko?
Det finnes mange høy risiko aksjer, skriver du i alle disse?

Du har som fylla, Gullhaug mfl en agenda. Du er interessert i iox 👍