NANOV - fugl Føniks opp av asken?

Slettet bruker
NANOV 28.01.2023 kl 19:25 34102

Hva skal til for at utbombede Nordic Nanovector skal løfte seg som fugl Føniks opp av asken....? Jeg har nedenfor samlet flere momenter fra andre fora, og med tillatelse til gjengivelse fra kilden.

Det at det er påfallende stille og heldigvis null haussing på aksjefora, fremstår for meg som signal om at bunnen trolig er inne i Nordic Nanovector.

Jeg var på en kvartalspresentasjon i Nordic Nanovector i 2016 da aksjekursen var på 13-14 kroner. Da var det bare jeg og en annen aksjonær til stede i tillegg til ledelsen og dem som styrte med webcast. Det var lite interesse. Aksjen var nesten ikke omtalt.

Noen kvartalspresentasjoner senere var kursen over 100 kroner og salen var så full at noen fikk ståplass. Da var det stor interesse, mye omtale og haussing på både Hegnar Online og Tekinvestor, det var nesten ingen begrensninger i forhold til hvor høyt aksjen kunne gå.

De siste dagers stillhet minner meg litt om da Nordic Nanovector var på 13-tallet, rett før aksjen gikk 8-gangeren. Sier ikke at det samme skjer nå, men helt usannsynlig er det ikke.

"Drukningsforsøkene" under én krone ser ut til å mislykkes og oppholdene der blir bare kortere og kortere, samtidig som det i intradagchartene dannes stadig høyere bunner. Dette kan tyde på at det endelig er i ferd med å danne seg et gulv, og det skal ikke så mye til for å få et markant løft herfra.

Asmyr har gjort det aller meste riktig, bortsett fra valget av Berglund som styremedlem (men i alt stresset før den ekstraordinære generalforsamlingen var det neppe tid til å ta en god bakgrunnssjekk av "the eagle"). Det at sistnevnte trakk seg er i grunnen positivt, da det åpner opp for at Nordic Nanovector nå kan få et mer robust styre.

Vil legge til at jeg synes det er glimrende at Asmyr/Aksjonærgruppen AGNV og North Energy sammen klarte å få stoppet tidligere ledelses forsøk på å fusjonere med APIM, og forstår at Asmyr i første runde ikke ville ha med et styremedlem fra North, da sistnevnte ønsket å kjøre et eget opplegg og prøvde å kuppe hele styret. Det skader dog ikke om de som største aksjonær nå får en styreplass.

Asmyr i egenskap av styreleder kan ikke legge ut informasjon til AGNV's Facebook-gruppe lenger, og det er nok derfor det er stille. Jeg har imidlertid full tillit til at han står på for aksjonærenes beste. Alle aksjonærer vil bli informert samtidig i form av børsmeldinger eller oppdatering ved kvartalspresentasjoner. Først må det "stakes ut" en retning eller strategi - og dette vil jeg anta skjer helt i tråd med det dokumentet som Asmyr og AGNV utarbeidet forut for den ekstraordinære generalforsamlingen der fusjonsforslaget ble forkastet.

I mellomtiden har aksjekursen falt. Det henger sammen med Folketrygdfondets, Healthcaps og Radforsks dumping av aksjer (selv om alle tre for lengst er ferdige med å selge), roboter og algoritmer som har bidratt til å forlenge og forsterke nedgangen, lite informasjon (men den kommer!) og nå sist unødvendig støy på grunn av at brumlebassen Berglund gikk ut av styret med umiddelbar virkning.

Magefølelsen sier meg at risk/reward er meget god nå. Viser til at de aksjene som nå dumpes for en drøy krone opprinnelig har kostet mellom kr. 14 og 114 per aksje da de ble emittert, det fremførbare underskuddet er verdt kr. 4,74 per aksje (ca. 550 millioner kroner dividert på antall aksjer, ca. 116 millioner stk) forutsatt at noen kan nyttiggjøre seg dette og som tidligere nevnt en mulig verdi på pipeline. Kontantbeholdningen som er igjen bør holde til å kunne ta en vurdering av hva som er igjen av mulige verdier her, eller i det minste hva det er lurt å prioritere. Avslutningsvis støtter jeg meg til at Asmyr selv har kjøpt 3.750.000 aksjer i Nordic Nanovector, hvorav de siste 750.000 rundt 1,20ish dagen før Asmyr ble valgt som styreleder og havnet i innsideposisjon.

Hvorfor patentene og forskningen til Nordic Nanovector fortsatt kan ha en viss verdi? Archer-studien såvel som Betalutin med den doseringen som var i tidlig fase har vist glimrende resultater.

https://www.nrk.no/innlandet/xl/tester-ny-kreftbehandling-1.12812228

Kvinnen omtalt i saken lever fortsatt i beste velgående, etter en injeksjon med Betalutin i 2012, altså for 11 år siden.

https://www.facebook.com/bente.kirkeby.5

Oppgitt av tradisjonell behandling. Betalutin har forlenget livet hennes med flere år...

Videre er det en kjensgjerning at big pharma går med gedigne overskudd og at det trolig bare er et tidsspørsmål før disse i større grad vil kjøpe opp skadeskutte biotech-selskap og/eller bli deleier/partner på spennende studier i disse (for å spare skatt, posisjonere seg innenfor satsinger de finner interessante etc.)

Det er ifølge dagens prising av Nordic Nanovector ikke tatt høyde for et fnugg av sannsynlighet for at noe slikt kan skje, men aldri si aldri...

Det er ganske ironisk at vanstyret og de dårlige veivalg som har vært i selskapet (helt siden Roy Hartvig Larsen forsvant ut av ledelsen) ikke bare har ført til denne latterlig lave prisingen, men også en negativ fokus og laber interesse som gjør at positive momenter og ny glød og innsatsvilje med støtte fra Roy Hartvig Larsen heller ikke blir verdsatt.

Men det er nok bare et tidsspørsmål - vil tro det kommer nyheter fra selskapet så snart viktige brikker faller på plass.

****************

https://medwatch.no/nyheter/legemidler_biotek/article14903010.ece

Sakset fra gårsdagens artikkel i MedWatch:

I januar ble det klart at grunnleggerne av Nordic Nanovector, Roy Larsen og Øyvind Bruland, støtter aksjonær-opprørerne i selskapet. MedWatch har spurt duoen bak Algeta-suksessen om hva de mener må til for at Nordic Nanovector skal ta seg ut av uføret. […]

–Var Aksjonærgruppens tanker om å fortsette bioteksatsingen eneste grunn til at de fikk støtte fra dere?

– En del av aksjonærgruppen støttet oss i en tidligfase, helt tilbake til Algeta-tiden, så vi har en viss lojalitet til dem, sier Larsen.

– Samtidig håper vi jo at det skal gå an å gjøre mer ut av CD37-plattformen. Det er mye patenter og investert mye penger. Så om man kan bygge videre på noe av det som ligger der, så tror vi at det er en vei fremover for selskapet. Men man må tenke helt nytt, og prøve å forestille seg hvordan markedet ser ut om fem til ti år - innen de sykdomsgruppene hvor man har CD37-reseptorene som kan benyttes som et mål for en målsøkende behandling, sier Larsen.

[Mye interessant lesning i artikkelen, man kan tegne 21 dagers gratis prøveperiode uten å gi fra seg kortinfo.]
Redigert 28.01.2023 kl 20:42 Du må logge inn for å svare
SomSa
28.01.2023 kl 22:42 17283


Forskjellen mellom Nano i 2016 og nano 2023 er:
De hadde en klinisk studie og resultatet var suverent i verden
Mange trodde at 20/100 skulle gi enda bedre resultater enn 15/40, eller nesten 100% ORR
FDA søknaden skulle sende i 1H 2019
De hadde 300 mil - 400 mil i kassa
Store og viktige investorer var blant topp 20
Selskapet hadde troverdighet

Hva har de nå?
Alle kliniske studier stanset
De fleste fagfolk har fått sparken
Ikke mye penger på kasse
Nye topp 20 viser at folk har knust sine sparegris og kjøpe aksjer
Selskapet har ikke troverdighet

Jeg fatter ikke hvordan Nano skal fortsette som selskap og skaffe penger hvis aksjonærene velger at Nano skal fortsette. Topp 20 er meget svakt og kan ikke bidra mye økonomisk og de blir nødt til å henvende seg til finansgribber for hente lommepenger.

Slettet bruker
28.01.2023 kl 22:58 17216

SomSa;

Du sier "Selskapet har ikke troverdighet".

Tidligere ledelse har ikke troverdighet. Ny ledelse må få sjans til å vise hva de står for.

For øvrig ser det ut til at flere av poengene i innlegget går deg hus forbi.

Redigert 28.01.2023 kl 22:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.01.2023 kl 12:07 16944

Interessant å se hvordan en aksje eller en bransje kan gå fra å være grovt undervurdert til grovt overvurdert og så helt tilbake til en ny bunn, der aksjen åpenbart er grovt undervurdert igjen.

Jeg tror Nordic Nanovector vil overraske positivt fremover.

Mulig bullscenario: noe i pipeline, for eksempel innenfor CD37-plattformen slik Roy Larsen snakker om, er verdt å satse videre på og har et potensielt milliardmarked, når dette meldes har også biotek globalt bunnet ut, big pharma får økt interesse og posisjonerer seg innenfor sektoren gjennom oppkjøp og/eller samarbeid - og vipps, så er aksjen på full fart oppover igjen. 🚀
Redigert 29.01.2023 kl 12:09 Du må logge inn for å svare
Skalleknarp
29.01.2023 kl 15:20 16752

Dette er jo en aksje hvor en liten lyttepost med litt flaks kan bli et hangarskip. Tja hvorfor ikke….?
Highflow
29.01.2023 kl 15:39 16671

Er vel snart så de bare melder konkurs her vel, alt har jo gått rett i dass
Slettet bruker
29.01.2023 kl 16:52 16573

Highflow;

Tipper at selskapet per nå har igjen tilsvarende cirka 50 øre per aksje i kontanter. Det har videre vært permitteringer og kostnadsbesparende tiltak, så dette bør holde en stund.

I tillegg til kontantene har selskapet patenter og forskning som bør utgjøre en verdi, samt fremførbart underskudd med en verdi på kr. 4,74 per aksje.
SomSa
29.01.2023 kl 17:33 16513


Lykke til hvis du får 30-40 øre per aksje, med tiden reduseres også slakteverdien.

Det blir sirkus for penger når 4Q 2022 presenteres 28. februar. Malene Brondberg har sagt opp, jobber midlertidig som CEO og CFO og har fortalt at det ikke finnes mye verdier i selskapet. Den nye styrelederen som har tapt mye penger i Nano tror på julenissen. Vi må håpe på at han forteller hvor julenissen hans kommer fra og hvordan ser ut.

Selskaper mangler CEO, CFO, og en styremedlem (det er 2 styremedlem og 1 styreleder).



Slettet bruker
29.01.2023 kl 19:22 16366

SomSa;

Veken verdien av patenter og forskning eller skattemessig verdi av fremførbart underskudd forsvinner over natten.

Malene ønsket å inngå den latterlige fusjonen med Apim, som ville representert en kraftig utvanning av Nanov-aksjonærene - og i denne sammenheng "snakket hun ned verdiene" i Nordic Nanovector. Snakk om illojal ansatt. Hun har med det selv besudlet sin egen CV.

Det er veldig fornuftig at det nedskaleres nærmest til null aktivitet inntil man får kartlagt mulighetene og hva det er verdt å fokusere på og satse på i fremtiden. Dermed varer kontantbeholdningen lenger.
Hardly
29.01.2023 kl 19:25 16354

Ingen må finne på å gå inn i denne aksjen. Rene taps bomben.

Hilsen gammel NANO aksjonær.
Slettet bruker
29.01.2023 kl 23:20 16180

Hardly;

Er vel en viss forskjell på å kjøpe NANOV under *) slakteverdi kontra å kjøpe på 14-114 kroner?

Men tusen takk, du tenker som de aller fleste - og beviser dermed hypotesen innledningsvis.

NANOV er etter mitt syn et stjerne-eksempelet på en upopulær og grovt undervurdert aksje før den tar av.


Slettet bruker
30.01.2023 kl 10:12 15995

Det er verdt å merke seg at NBI (Nasdaq Biotech index) har steget fra en tydelig dobbel bunn-formasjon fra mai-juni i fjor med LOD på 3.323 poeng til 4.378 poeng fredag, tilsvarende en oppgang på 31,7 prosent fra bunnen.

Som vanlig henger norske biotekselskap etter, men de kan snart begynne å røre på seg...
SomSa
30.01.2023 kl 13:17 15972

Hvor mye tror du Malene Brondberg får ekstra for å fortsette som CEO og CFO? I 2021 kostet hun totalt 5,028 mil. De 2 resterende sjefene Lars Nieba og Jostein Dahle kostet hhv. 4,946 mil og 2,495 mil. Skal ikke styret velge ny CEO og CFO? Et styremedlem avsluttet etter kort tid og hva vil skje nå? Skal ikke valgkomiteen velge et nytt styremedlem?
https://vp239.alertir.com/afw/files/press/nanovector/202204056326-1.pdf

Styrelederen har mest sannsynlig lite peiling på biotek og den store verden bortsett fra forumverden. Heldigvis skal han få tilbake litt av sitt tap gjennom styrelederjobben. Skal han redde selskapet? Alltid kan skje mirakler. Dette er hans CV i følge NANO:

Jon Magne Asmyr

Jon Magne Asmyr has an education from the National Police Academy and the Royal Norwegian Naval Academy, as well as an ongoing extension Master Business and Administration. He has experience from civilian police work, and 20 years of experience from the Armed Forces in military police service, intelligence, security, HR/leadership training and organizational development. Mr. Asmyr has headed a multinational military police department in international operations abroad. Mr. Asmyr has been an investor since 2008 and has assumed management responsibility in several shareholder groups, including Sevan Drilling, DOF and AG Nanovector. He is a Norwegian citizen and resides in Norway.

https://www.nordicnanovector.com/our-company/leadership/board-of-directors


Dette er CV til styreleder i Nykode:
Fom 2007 to end 2010, Martin served as President and Chief Executive Officer of Biovitrum AB and Sobi AB. From 1999 to 2007 he held various Executive Vice President positions at AstraZeneca Plc. and was a member of the Senior Executive Committee. He has held and holds various chairman and board member positions in
biotech and biopharma companies. Currently he serves as Chairman of Zealand Pharma AS and is a board member of Basilea Pharmaceutica Ltd. Martin is a certified pharmacist and holds a Ph.D. in Pharmaceutical Technology from Uppsala University.
https://nykode.com/about-us/board-of-directors/

Ultivax
https://ultimovacs.com/about-ultimovacs/board-of-directors

TRVX
https://www.targovax.com/en/board-of-directors/

PCIB:
https://www.pcibiotech.no/board

BGBIO:
https://www.bergenbio.com/company/board/#0
Redigert 30.01.2023 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Superoptimist
30.01.2023 kl 17:06 15832

For dere som er mer inne i pharmasi enn det mange av oss andre er, er denne NANO saken et eneste bedrageri fra ende til annen? Mange av oss synes nok det lukter juks og bedrageri.
Slettet bruker
31.01.2023 kl 05:02 15591

Malene har slik du selv har påpekt i innlegget 29.01.2023 kl 17:33 sagt opp eller blitt oppsagt, og vil således ikke koste mer etter oppsigelsestiden. Nye ansettelser vil formodentlig bli gjort når veivalg er tatt.

Asmyr sitter som styreleder i et midlertidig styre, så jeg skjønner ikke helt hvor du vil med dette....?
Redigert 31.01.2023 kl 05:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.01.2023 kl 05:13 15597

Det fins patenter i Nordic Nanovector som har reddet liv.

De som har gått inn og kjøpt aksjer mellom 14 og 114 kroner i emisjonene eller over børs til samme kurser er neppe fornøyd, men dette er verken juks eller bedrageri. Derimot har tidligere ledelse gjort en del dårlige beslutninger, og det kan settes spørsmålstegn ved prioriteringer såvel som informasjonsflyten fra avgått ledelse.
Redigert 31.01.2023 kl 05:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.01.2023 kl 11:49 15429

Sakset fra et annet forum:

Ser at noen kjøpte en del aksjer i NANOV i dag ved å røske litt på selgersiden.

Det ser ut til at dette gjorde robotene/algoritmene litt usikre; de har trukket seg vekk både fra kjøper- og selgersiden, i alle fall vises de ikke i ordrebildet i skrivende stund.

Kan dette være et tidlig signal om at bunnen endelig er inne, og at aksjen omsider kan begynne vandringen oppover igjen...?

Edit: kort tid etter at jeg postet dette dukket det opp en aktør som viser både kjøp og salg av 300k+ aksjer i "ytterkant" på begge sider i ordrebildet. Denne var så vidt på banen også tidligere i dag, men trakk seg vekk når handelskursen begynte å nærme seg selgerkursen til vedkommende. Nå er denne aktøren tilbake, men har lagt seg litt høyere. Hva skjer hvis noen plutselig skulle finne på å røske denne selgeren ut...?
Redigert 31.01.2023 kl 11:50 Du må logge inn for å svare
Superoptimist
31.01.2023 kl 17:41 15270

Hvis det du skriver er rett burde jo den tidligere ledelsen stilles til økonomisk ansvar for sine beslutninger. De må jo ha vært spike gale!!!
Slettet bruker
31.01.2023 kl 20:31 15165

Se lenke til NRK-artikkel innledningsvis. Den omtalte kvinnen har fått livet forlenget med flere år etter en enkel behandling med Betalutin.
SomSa
31.01.2023 kl 20:45 15137


Flyr slår seg selv konkurs, ingen viste interesse for det fremførebare underskuddet i selskapet. Nano aksjonærer bør våkne opp fra denne drømmen.



Slettet bruker
31.01.2023 kl 20:50 15120

Utrolig at du kun følger aksjer du ikke liker eller har trua på ,Somsa. Burde du ikke finne deg noen verdipapirer du faktisk liker?

Velger å tro st mange har blokkert deg for du sitter bare og svarer deg selv på disse trådene.
Redigert 31.01.2023 kl 21:02 Du må logge inn for å svare
HAS
31.01.2023 kl 21:07 15105

Forskere bak Betalutin var gjennom klinisk arbeid vitne til manglende behandlingstilbud for denne pasientgruppa. Det er sørgelig at denne forskningen sporet av i en kritisk fase.

Det viste seg vanskelig å få skuta på kjøl igjen, og i mellomtiden har verden gått videre. Denne forskningen foregår parallelt flere steder, og er både tid- og ressurskrevende Utviklingen går imidlertid rivende fort, og uten framdrift blir man fort akterutseilt. Ny forskning står på skuldrene av andres resultater, og patenter har således lett for å bli verdiløse.

Satt en periode tungt i selskapet, men har nå vanskelig for å se noen farbar vei videre.

Applauderer de som fortsatt leter etter lyset:)



MaxMekker
31.01.2023 kl 23:23 15012

https://newsweb.oslobors.no/message/581080

Nordic Nanovector ASA announces that Ludvik Sandnes has been appointed interim Chief Executive Officer (CEO) and Chief Financial Officer (CFO)
Redigert 31.01.2023 kl 23:24 Du må logge inn for å svare
SomSa
31.01.2023 kl 23:43 14964


Snart sier vi adjø til selskapet og skal ta en Flyr:

In today's difficult stock market environment, the
Board has concluded it will not be possible for Nordic Nanovector to raise new
capital in the short term. Therefore, the Board, together with myself and our
financial advisors, Carnegie, will assess the strategic options that may be open
to the company and put forward any recommended proposals for resolution by the
company's shareholders in the coming months.

https://live.euronext.com/en/node/12025205

Jeg trodde at Carnegie gav sitt råd, Malene Brondberg skulle gjennomføre men opprørsgruppen avviste rådet.

Slettet bruker
01.02.2023 kl 01:17 14912

Her er hele børsmeldingen fra tirsdag kveld:

Oslo, Norway - Nordic Nanovector ASA ("Nordic Nanovector" or the "Company") announces that Ludvik Sandnes, former Chairperson of Nordic Nanovector, has been appointed interim Chief Executive Officer (CEO) and Chief Financial Officer (CFO) of the Company as from 01.02.2023. Ludvik Sandnes will no more attend the Oncoinvent Board. Malene Brondberg, current interim CEO and CFO, will transition out of the Company, as previously announced on 09.12.2022.

Ludvik Sandnes commented "I have been asked by the board of Nordic Nanovector to become the interim CEO and CFO of the company. As a former chairman of the board, I know the company's history and operations, many shareholders, employees and founders quite well. In today's difficult stock market environment, the Board has concluded it will not be possible for Nordic Nanovector to raise new capital in the short term. Therefore, the Board, together with myself and our financial advisors, Carnegie, will assess the strategic options that may be open to the company and put forward any recommended proposals for resolution by the company's shareholders in the coming months. Our key goal is to ensure Nordic Nanovector's continued operation and to position it for future growth for the benefit of the current organisation, employees and shareholders".

The current Board of Directors, consisting of Jon Magne Asmyr (Chairperson) and Tina Bjørnlund Bønsdorff, will continue until the next Annual General Meeting on 26.04.2023, when a proposal will be made for the election of an additional new Board member to replace Eddie Berglund who resigned on 19.01.2023.

Nordic Nanovector confirms that its stand-alone cash position at end December 2022 is expected to be approximately NOK 98m. Further commitments related to the closure of PARADIGME during 2023 and transaction costs related to the proposed APIM transaction brings the uncommitted net cash level to be approximately NOK 60m. This is in line with previous communication.

Nordic Nanovector further confirms that it will report its Q4-2022 and full year results in line with the Oslo Børs regulations on 28.02.2023.

The Company continues to minimise costs wherever possible, with six full time employees now remaining in the Company.
Slettet bruker
01.02.2023 kl 01:19 14936

Sakset fra et annet forum:

Kontantposisjonen både pr. 31.12.22 og 31.01.23 er bedre enn fryktet.

De 38 mill. som gikk ut av kassa i løpet av januar er relatert til kostnader i forbindelse med avslutning av Paradigme-studien og lønn og andre kostnader i januar, da mange ansatte (også Malene) hadde siste rest av sin oppsigelsestid. I månedene fremover blir kostnadsnivået mye, mye lavere, trolig bare et mindre millionbeløp per måned, tipper mellom 1 og maksimalt 3 millioner kroner per måned.

Carnegie hadde en “no cure, no pay”-deal og nå får de muligheten til å komme med en deal som er mer spiselig for Nordic Nanovector-aksjonærene enn Apim-forslaget. Om de kan komme med et forslag som er akseptabelt for mer enn to tredjedeler av stemmene vil de til slutt få betalt, og et honorar på 10 millioner kroner er vel greit.

Før det kommer så langt skal styret godkjenne et forslag, og jeg tipper at Asmyr har et snitt på mellom kr. 1,50 og 2,00 på sine aksjer, og han vil nok ha en deal som gjør at han går ut i pluss.

Utelukker heller ikke at North Energy kan komme på banen igjen og tilkjennegi det forslaget de hadde, men ikke ville dele med andre; for at de skal komme ut i pluss må de ha anslagsvis minst kr. 1,50 per aksje.

Alt i alt en oppklarende og positiv børsmelding som kom tirsdag kveld, så blir ikke overrasket om aksjekursen stiger de nærmeste dagene.
Slettet bruker
01.02.2023 kl 13:22 14677

Med 60 millioner kroner tilbake og sparebluss-modus inntil videre (estimert 1-3 millioner kroner i kostnader per måned fremover), så har Nordic Nanovector om nødvendig nok penger til å holde det gående ut 2024.

Der er dermed ekstremt god tid før kassa går tom, og gode forutsetninger for at det både kan komme positive nyheter og andre kurstriggere i løpet av perioden. Dette kan komme allerede nå i februar i forbindelse med kvartalspresentasjonen.

Det at noen til tross for oppklarende og positiv børsmelding i går kveld selger aksjene sine på en snau krone, anser jeg som en ypperlig kjøpsmulighet.
Redigert 01.02.2023 kl 14:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.02.2023 kl 18:51 14520

Synes det er utrolig spennende at så mange fra Oncoinvent har blitt med på laget. Tok 150k aksjer i dag helt på tampen på nyheten om ny Ceo. Hva tror du vi kan vente oss, Ravn?
SomSa
01.02.2023 kl 21:48 14438


Mr. Asmyr (ny styreleder i NANO) has been an investor since 2008 and has assumed management responsibility in several shareholder groups, including Sevan Drilling, DOF and AG Nanovector.
https://www.nordicnanovector.com/our-company/leadership/board-of-directors

07.01.22
måaksjonærer i kriserammede Dof skaffer seg negativ kontroll – truer med å blokkere redningsplan
En av initiativtagerne, Jon Magne Asmyr,
https://www.dn.no/oljeservice/dof/dof-subsea/helge-mogster/smaaksjonarer-i-kriserammede-dof-skaffer-seg-negativ-kontroll-truer-med-a-blokkere-redningsplan/2-1-1141221

1. feb. 2023 kl. 21.08
Kreditorene krever at det åpnes konkurs i DOF
https://www.finansavisen.no/energi/2023/02/01/7981933/kreditorene-krever-at-det-apnes-konkurs-i-dof
Redigert 01.02.2023 kl 22:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.02.2023 kl 22:07 14402

Nå er vel både sevan drilling og dof konkurs, og så satser folk penger på en konkursbaron ? Underholdningen vil aldri ta slutt.

Neste Kursmål nordic Nanovector 55 øre
Redigert 01.02.2023 kl 22:07 Du må logge inn for å svare
bj111
01.02.2023 kl 22:58 14326

NANOV neste? Det er helt greit at søppel går konkurs. NANOV, PCIB og TRVX er 3 elendige selskaper innen biotek som sverter hele sektoren ved å kun pumpe penger fra aksjonærer. Best om de går konkurs så man er kvitt de. Kan starte med NANOV som er tidenes bløff.
Slettet bruker
01.02.2023 kl 23:21 14296

1) selskapet melder at kapitalmarkedet er stengt
2) selskapet har ingen inntekter i overskuelig fremtid.
3) selskapet har bare utgifter
4) selskapet hevder at de har 60 mill I cash etter 1 kv. Det er neppe korrekt, men det vil tiden vise. Jeg tror det er nærmere 50 mill, men det spiller ingen rolle.
5) Kjernen i saken er at selskapet har Ingenti g å gjøre enn å utbetale pengene til aksjonærene eller å gjøre en deal som er bedre enn kontantbeholdning fratrukket DD omkostningene på rundt 20 mill +verdien av fasttrack på børsen dvs. Fullt priset vil NANOV ha en verdi på 70 mill om 4 uker. Dvs. I Apim dealen ble nanov priset til 1.33 x 116 = ca 155 mill. Asmyr og co har rotet vekk ca 85 mill på bare 8 uker. Det må være Norges rekord i idioti

North energy har ingen valg nå. De må enten selge eller vente til den 28. Det svir.
SomSa
01.02.2023 kl 23:34 14284


Ennå er jeg glad i det gamle Nano før ble NANOV.

Hvis de 3 gjenværende sjefene får like mye som i 2021 vi de koste totalt rundt 12 millioner i året. NANOV, PCIB og TRVX har vært melkeku for noen i årevis og det er naturlig at vi har hørt mange eventyrfortellinger.

Oslo kasino skulle ha stanset handelen i Flyr i går etter melding om mulig konkurs men de gjorde ikke. I en periode meldte Flyr flere nyheter og aksjen ble pumpet opp og mange ble lurt inni aksjen. Finnes ansvar og moral noe sted nå?

Oslo Børs (kasino) bør stanse handelen i Nanov frem til det kommer en avklart om hva skal skje i selskapet. Håper at folk ikke blir lurt inni aksjen med svada fortellinger og nyheter fra selskapet.
Slettet bruker
02.02.2023 kl 07:29 14107

Pensjonisten får selvfølgelig mer i kompensasjon enn Marlene og de andre sjefene. Risikoen for Ludvig er worst case å komme i fengsel. Les meldingen fra 31 nøye. Det første er selskapet melder at kapitalmarkedet er stengt for denne trioen. Denne påstanden er selvfølgelig en løgn. Sannheten er NANOV ikke har noe forsking lenger som kan igangsettes. Alt er stengt ned som det tidligere styret har sagt.

Alle vet at med et skikkelig prosjekt og penger å tjene så er kapitalmarkedet åpent. Det andre er at Ludvig skriver "As a former chairman of the board, I know the company's history and operations, many shareholders, employees
and founders quite well. In today's difficult stock market environment, the Board has concluded it will not be possible for Nordic Nanovector to raise new
capital in the short term.

Lider denne mannen av demens? Mannen er pensjonist og fyller CFO og CEO rollen. Hvilke kvalifikasjoner og muligheter tilbyr Pensjonisten ? Absolutt ingen, bortsett fra en historie om han kan fortelle om den gangen for 7 år siden at han var styreleder som fikk sparken ?? Den tredje er at han kjenner mange fattiglus blandt aksjonærene og gründerne?? Hva hjelper det??? Regnestykket er det samme for alle. Den fjerde bekreftelsen er Carnegie blir nevnt igjen. Denne trioen stoler på at corporate avd skal trylle frem et bedre bytteforhold enn 24 % som ble lovet. Det er selvfølgelig umulig. carnegie ville åpenbart kommet med det forslaget istedet for apim for 4 mnd siden. Det finnes altså bare dårligere dealer for Nanovector. Nå vet alle at pipelinen til NanoV er stengt helt ned og en ny runde med Due diligence koster 10 mill. Dvs. Reelt sett er det bare mindre enn 60 mill fratrukket 10 mill igjen for dd i selskapet dvs. Enhver deal blir kontantbeholdningen regnet som 45 mill. Korrigerer meg selv på dette punktet. 45 mill / 116 mill aksjer = 38 øre pr aksje.

Alle ansatte er borte med 6 stykker igjen. LUDVIG OG EN PÅ REGNSKAP ELLER 2. Er det disse 3 eller 4 andre forskerne som har snudd hver stein siden 3 januar? Hva er faktisk blitt gjort for å avdekke feil fra den forrige ledelsen? Hvem er disse seks personene ? Det er vel begrenset hvor lenge og hvor mange ganger man kan ryddepulten ? Jeg tror ikke på at det 6 personer igjen på kontoret. J
Slettet bruker
02.02.2023 kl 09:45 13936

Haha. Du bør ta deg litt blodtrykksmedisin. Slik ubehøvlet, nedlatende besserwisserholdning er det ingen som liker. Du spyr ut info som du sitter å finner på. Smakløs type.
Slettet bruker
02.02.2023 kl 13:15 13750

Jeg syntes synd på deg swineValley. Nå har du sittet i årevis og fornektet realiteten, og lurt folk inn et håpløst prosjekt.

Faktum er at aksjekursen har falt fra over 1 kr. til 91 øre som gir et verdifall på mer enn 11 millioner kroner pga. en tannlaus gammal gubbe som lever på gamle bragder og ikke evner å skaffe penger til nye prosjekter. Helt katastrofe. Komplett galskap å sende ut en slik melding som 31.01.2023. Tenker North Energy og AGNANO gruppen er imponert. Kapitalmarkedet er stengt. Tenk at Ludvig van Flåklypa klarte å sikre seg en slik ventil. Nå kan de kjøre selskapet helt i grøfta helt legitimt. Helt uforstålig.
Redigert 02.02.2023 kl 16:46 Du må logge inn for å svare
bj111
02.02.2023 kl 18:35 13520

Ja de burde stanse handelen frem til en avklaring. Ser du skriver et annet sted at de kun driver preklinisk og derfor kan klare seg lenge på de pengene de har i kassen. Høres for meg ut som du har tatt deg bryet å sette deg inn i hva som foregår i selskapet pr dd. Mener hva de jobber med annet enn kostnadskutt. På dette forum høres det meste helt døfødt ut for tiden med grupperinger som krangler om alt mulig mens de spiller en slags poker med aksjene. Derfor har jeg i grunn tenkt kun at dette selskapet er ferdig, dvs konkurs. Men er det slik? Sitter jeg å tenker det fordi en drøss med sinte aksjonærer vil ha svar og ikke bare tar til takke med det eneste de uansett kommer fra dette med, et skattefradrag som Støre var så snill å økte for aksjonærer som har tapt penger. Tips om investering er ikke interessant men hvilke veier fremover ser SomSa her?