$$$PGS$$$ 🤑 "Bare noen timer igjen til Børsen åpner nå" 🤑

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
26.02.2023 kl 22:44
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Slettet bruker
PGS 06.02.2023 kl 19:20 330726

Kontur

Vi skal ganske kjapt opp 2-3 kroner.
Redigert 26.02.2023 kl 19:53 Du må logge inn for å svare
rischioso
09.02.2023 kl 23:18 4396

Ingen bløff, men en mening, det er en viss forskjell på det - du burde klare å diskutere uten å måtte kalle de som er uenige med deg for bløffmakere....

Jeg har min mening som jeg har redegjort for og den må du bare respektere selv om du er uenig i likhet med at jeg respekterer din - vanskeligere er det ikke og om litt har vi fasit ... ;)
Leotwin
09.02.2023 kl 23:19 4459

Jeg mener - oppriktig - at det er bra å ha Ris på tråden. Han trekker frem alle mulige negative vinklinger og er dermed med på å kvalitetssikre investeringscaset. Vår jobb er å korrigere faktafeil og nyansere. Så får alle gjøre seg sin egen mening om hva som bør bli utslagsgivende for egen posisjon.

Ser poenget med å advare nykommere, men det mangler jo ikke akkurat i tilfellet Ris😅
Thesistulling
09.02.2023 kl 23:32 4369

Det var ikke ment som noen kritikk, har sansen for han jeg.
Litt ertekrok kanskje 😆

Men, nå er nå jeg bare en tulling.
Som syklet rett på ei gaupe igår, spratt inn en innkjørsel.
VantageVolante
09.02.2023 kl 23:32 4374

Bare vent til han evnt er inne igjen du, så skal du få se store mangler med å advare nykommere jo. 180 graders kuvending.
Du kan jo lese litt hva vedkommende skrev når han var inne, i tiden før han bommet stygt og solgte på 7,49 rett før Q4
Gottmos
09.02.2023 kl 23:33 4389

Jag har ett önskemål som aktiv läser av denna tråden. Kan ni snälla SLUTA kommentera allting som denna Ris och andra provokatörer hittar på.
Vet att det är svårt att låta bli men gör som jag och blockera.
På förhand tack, och god natt 🇳🇴
rischioso
09.02.2023 kl 23:39 4342

Takk for den - godt å se at noen ser verdien av input på siden av den mer blinde euforien hvor alt skal til himmels okke som for det vil alltid komme endringer undervegs, store som små som hver for seg og samlet kan bremse, forsinke og/eller stoppe himmelferden og da burde det være av interesse for den enkelte investor å ta til seg, diskutere og gjennom det kvalitetssikre investeringen.
Dessverre så er det mange som blir elektriske når de leser noe de ikke vil høre, de tar ikke ting til seg, men går rett i forsvar noe jeg tror bunner ut i nettopp usikkerhet om og rundt sin egen investering og da går man glipp av gode innspill av betydning for sin egen investering. Uenighet er ikke fiendtlig, men i realiteten en hjelp til å ta bedre beslutninger fordi man gjennom det må løfte blikket og dermed får en bredere forståelse om og rundt sin egen investering. Faktisk så har jeg selv størst interesse av å lese innlegg som er uenige med meg enn motsatt for et enighetsrefreng tilfører ingen ny kunnskap ... ;)
Normalone
09.02.2023 kl 23:42 4325

Da tar jeg også en pause fra HO. Jeg blir regelrett kvalm av å se hvordan noen skribenter oppfører seg. For meg handler det om folkeskikk og etikk - og har ingenting med om en er positiv/negativ eller hva en trekker frem av ulike fakta/vinklinger - men at en manipulerer og snur argumentasjonen avhengig av om en er inne/ute. I beste fall forvrenger en fakta - i verste fall er det regelrett løgn. Når andre i tillegg synes det er bra og ønsker å ha den slags skribenter på HO, og flere av de beste skribentene, som har bemerket og diskutert både positive og negative sider med caset (personer som jeg hsr vært sterkt uenig i), allerede har forlatt HO - har jeg bedre ting å bruke tid på.

Tusen takk til alle dere som har delt av deres erfaring og kunnskap!
Redigert 09.02.2023 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
rischioso
09.02.2023 kl 23:48 4292

Dine feilaktige påstander blir ikke mer sanne om du repeterer de ofte. Du snakker om å bomme - hvor har jeg bommet?

Jeg kjøpte rimelige og solgte dyrere - for meg så er det et treff og ikke en bom. Noterer meg at du ikke snakker om menighetens månedslange bommerter - din egen inkludert. I morgen ser vi 2 sifret, til uken ser vi 2 sifret, 1. februar ser vi 20 osv osv, men slike bommerter er altså helt greit for det er bommerter du ønsker å høre, mens mine treff kaller du bommerter fordi du har et ønske om å feilaktig svartmale og advare nykommere i redselen for at noen skal lytte til annet enn himmelferd refrenget - det forteller vel mer om deg enn om noe annet - skjerpings - du klarer bedre enn dette ... ;)
Slettet bruker
10.02.2023 kl 00:07 4223

Her er alt ved det samme ser jeg.

Likefullt er det de tålmodige som stikker av gårde med mest kake. Vil du ha av +tegnet eller ×tegnet?
Redigert 10.02.2023 kl 00:19 Du må logge inn for å svare
Thesistulling
10.02.2023 kl 00:15 4191

Jupp, venter bare på han BMW'n med tuktuken bak.
Turnbull
10.02.2023 kl 00:20 4160

Rischioso har fått meg til å tenke om mange ganger og gjort kontoen med avleira midlar større ved fleire høve. Eg håper likevel at han ikkje får rett dei første dagane😊
rischioso
10.02.2023 kl 00:23 4152

Hele menighetskulturen er rett og slett en ukultur hvor fundamentet står for fall. Menigheten mener at alle skal være langsiktige - man skal bare kjøpe og holde, men om alle hadde gjort det så ville det ha vært en stigning frem til ingen kjøpte lengre og stoppet der - hva da?

Uenighet skaper bevegelse i kurs for da har man fortløpende både kjøpere og selgere noe som er ikke bare er sundt, men må til for at børsen skal fungere som den er ment å fungere - at det ikke skal være kun ett tidspunkt for en god mulighet men at gode muligheter skal komme og gå - det er nettopp det som holder liv i børsen. Skulle alle vært enige alltid og alle skulle sitte stille båten så hadde jo svært lite skjedd og ikke minst så er det jo ikke mulig at alle får kjøpt til en like god pris ei heller at alle får solgt til en like god pris så forskjeller vil det uansett være. Menigheten gir utrykk for at vi sammen tar vare på hverandre, men det er kun myntet på gode tider når kursen stiger -- da er det halleluja stemning og alle skal bli rike, men så snur det hvor det falske samholdet slår sprekker for hver og en tenker kun på seg selv hvor man lemper ut for å redde sin egen investering uten å ofre en tanke på andre - hvor ble det så av samholdet - burde man ikke da ha blitt enige med hverandre slik at alle fikk tilnærmet det samme for aksjene sine - nei, selvfølgelig ikke - man er seg selv nærmest også i menigheten, men menigheten er verst fordi den gir et falsk inntrykk av samhold - også tar man seg friheten å snakke om folkeskikk og etikk - er det noe som er kvalmt så er det vel akkurat det - dette til ettertanke ...
Slettet bruker
10.02.2023 kl 00:33 4111

Tut tut, toget går! 🚂💵💵💵💵💵💵💵

Rischioso står på perongen!😂😂😂🎉🎉🎉

Vondt på følelsen sin, skjønner det. Du kan jo kjøpe på 11 kroner, her skal vi snart opp på 15-16 kroner.
Slettet bruker
10.02.2023 kl 00:40 4112

Føler faktisk med deg da Rischoso, det er vondt. Jeg kjøpte PGS og ikke Shelf Drilling for +2 år siden. Slikt sett har PGS vært en hengemyr. Kunne vært multimillionær allerede. Men man tar ett lodd og PGS har det fundamentale på plass. Verden trenger energi, punktum. PGS har en ganske vesentlig rolle. Like it or not. PGS går nå, ta plass og nyt turen!🤓💵🕺🎉🎉🎉🎉
Redigert 10.02.2023 kl 00:43 Du må logge inn for å svare
motbakken
10.02.2023 kl 00:43 4102

Du har rett i at børsen trenger kjøper og selgere.
Jeg synes også du argumenterer godt i forhold til å være sin egen lykkes smed, der alle investorer i utgangspunktet tenker på seg selv - og at du bruker det som argument for å "rettferdiggjøre" dine egne synspunkter på en aksje.

Det jeg likevel reagerer på, som det fremkommer ovenfor, er at du tydeligvis snur fort med vinden. Når du er inne, ja da skal det kjøpes. Når du er ute, skal alt selges. At du driver med TA er helt opp til deg, men i en forumtråd der det diskuteres fundamentale verdier - endringer - markedsutsikter og status på selskap så kan det være forstyrrende å ha en hausser/bajsser alt ettersom når man er inne eller ikke. Strengt tatt burde du kanskje heller opprette en egen "PGS - trading" tråd på forumet, der du kan fortelle om dine synspunkter rundt trendtopper og bunner om du liker å trade i akkurat denne. I det store bildet har det ingenting å si for de fleste av medlemmene her om kursen når topper eller bunner, da de aller fleste sitter long i denne aksjen. Det blir bare et forstyrrende element i andre ellers både negative og positive diskusjoner rundt aksjen, som det selvsagt må være rom for!
PS: Er ikke aksjonær, men interesserer meg for sektoren
Redigert 10.02.2023 kl 00:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2023 kl 00:48 4086

God forslag! Rischioso tråden! Den skal jeg IKKE lese😂😂😂 sur og bitter daytrayder som venter på at PGS skal stå i 6 kroner, når vi andre var nesten på 10 kroner i dag.

Ikke hør på Rischoso😂😂😂
rischioso
10.02.2023 kl 01:20 4050

RE - Du har rett i at børsen trenger kjøper og selgere.
Jeg synes også du argumenterer godt i forhold til å være sin egen lykkes smed, der alle investorer i utgangspunktet tenker på seg selv - og at du bruker det som argument for å "rettferdiggjøre" dine egne synspunkter på en aksje.

* Jeg bruker ikke det som argument for å rettferdiggjøre mine egne synspunkter eller noe annet for den saks skyld - jg brukte det som et argument for å belyse at menighetskulturen er seg selv nærmest når det kommer til stykket og ikke slik de prøver å fremstå som...

RE - Det jeg likevel reagerer på, som det fremkommer ovenfor, er at du tydeligvis snur fort med vinden. Når du er inne, ja da skal det kjøpes. Når du er ute, skal alt selges.

* Det er jo så misforstått som det kan bli om du reagerer på det for har man troen så kjøper man og har man ikke troen så selger man - det gjelder jo alle, selv om ikke alle er like ærlige om det, men menigheten bruker det som et argument for å kunne si at du er kun ute etter rimeligere aksjer når man sier man har solgt og begrunner hvorfor - har man kjøpt og begrunner det så er det ingen som sier noe for kjøp virker triggende mens salg virker som en trussel ...

RE - At du driver med TA er helt opp til deg, men i en forumtråd der det diskuteres fundamentale verdier - endringer - markedsutsikter og status på selskap så kan det være forstyrrende å ha en hausser/bajsser alt ettersom når man er inne eller ikke. Strengt tatt burde du kanskje heller opprette en egen "PGS - trading" tråd på forumet, der du kan fortelle om dine synspunkter rundt trendtopper og bunner om du liker å trade i akkurat denne. I det store bildet har det ingenting å si for de fleste av medlemmene her om kursen når topper eller bunner, da de aller fleste sitter long i denne aksjen. Det blir bare et forstyrrende element i andre ellers både negative og positive diskusjoner rundt aksjen, som det selvsagt må være rom for!

* Vel, jeg har både vært langsiktig og kortsiktig i denne. Langsiktigheten er en diskusjon og kortsiktigheten er en annen så at det kan bli ulike diskusjoner om det samme caset må må bare akseptere. Likeledes så er dette ikke et langsiktighetsforum forbehold kun langsiktige. Om du tror at det stort sett bare er langsiktige i denne aksjen så er det feil. Her er det en god miks av begge deler og i kombinasjon. Mange har trader potter og mange er kun tradere og alle de har interesse av kortsiktig input. Likeså hopper du elegant over alle de såkalte langsiktige som daglig snakker om utvikling i oljepris, hvordan det gikk over dammen og i Kina i natt, i morgen ser vi 10 kroningen osv, osv - det er vel også å anse som støy for de som er langsiktige, men siden det er de langsiktige selv som kommer med dette så er det altså ikke støy - slike påstander faller da på sin egen urimelighet ...

Nei, er man langsiktig så sitter man ikke på forumet hver eneste dag og følger hver minste bevegelse i aksjekurs - i alle fall trenger man det ikke så er det noen som lager støy her på forumet så er det nettopp de langsiktige som er bobbande redd for at noen snakker om en kortsiktig utvikling de ikke ønsker å høre om og reagerer kraftig på dette noe som igjen og dessverre bunner ut i at de ikke er sikre på sin egen investering - og akkurat det kan ikke andre lastes for ... ;)
Redigert 10.02.2023 kl 01:25 Du må logge inn for å svare
Travis-Bickle
10.02.2023 kl 01:36 4018

rischioso...
Noen formening om når disse 27millioner short ble satt ?
jonnyvang
10.02.2023 kl 06:15 3766

God morgen alle PGSere.

selvom mange av oss sikkert kan identifisere seg med Askeladden, tenker jeg at vi å la trollene på forumet få være i fred🤞🏼🙏😀

PGS står åpenbart ovenfor en kraftig reprising, med kursutvikling som vil kunne ligne på det vi har sett i SOFF/SHELF eller i PGS tidligere. Høydesyke eller høydeskrekk vil kunne kommer plutSelig uventet, og da kan det være godt å ha denne tråden med god saklige argumenter for og imot å beholde PGS. Kverulering og krangling med trolla tjener oss derfor ikke bra, og skremmer vekk gode saklige skribenter.

God børsdag

Jonny

Redigert 10.02.2023 kl 06:17 Du må logge inn for å svare
kongsberg1
10.02.2023 kl 06:41 3687

Det er vel lurt å bruke gangetabellen vel, når utfallet er så innlysende fremover 🚀🚀🚀💺💺🎯
Tigerberget
10.02.2023 kl 06:56 3608

Jeg mener oppriktig at du ikke skjønner noen verdens ting.
Han meler sin egen kake, og hvis du ikke skjønner det så er du helt på viddene.
Dette handler ikke om å balansere noe, kvalitetsikre, og faktafeil. Det handler om å drite i alle andre og kun tenke på seg selv.



Takk for meg.
Slettet bruker
10.02.2023 kl 07:24 3417

Episk Reprising på gang. Bli med hvis du liker stor gevinst. Bevisførsel: Ukes/Måned/Kvartals/Års-chartet, fundamentale forhold, en selvsikker ledelse og 4/5 av finanspresse og meglerhus. Spør noen med aksjer her, og hør om de har tjent penger.

Toget går. Alle på til Moroby!
🚂🚃🚃🚃🚃🚃🚃🚃🚃🚃
periculum
10.02.2023 kl 07:32 3347

Nå er det jo slik at «menigheten og hallelujastemningen» har gjort oss selv, hverandre, og sikkert mange andre som passivt har kikket inn, ganske rike det siste året. Jeg vil heller kalle summen av 8-10 skribenter her for en klokkeren forståelse av sektor og selskap, som ikke har gitt mye rom for tvil om at kjøp av PGS har vært en god risk/reward. At noen mener noe annet er helt ok, men ikke diskrediter de som har hatt rett som en suspekt «menighet». Dette er investorer som har truffet blink og tjent penger.
Redigert 10.02.2023 kl 07:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2023 kl 07:40 3264

🎯🎯🎯

Det som skjer nå er både åpenbart og forutsagt. Er selv med i både "Storebror PGS skal som et absolutt minimum prises høyere enn TGS, og antagelig en god del høyere" og "Jorda er Rund" Menigheten. Hverken mer eller mindre åpenbart for de med øyne å se.

Sing Halleluja
https://youtube.com/shorts/hMEkpo_nq0E?feature=share
Slettet bruker
10.02.2023 kl 07:47 3193

Her ble det skreket "KJØP!" på 1krone, 2krone, 3krone, 4krone, 5krone, 6krone, 7krone, 8krone, 9krone og nå straks 10krone. Blir å fortsette med det en stund, så kan den/de som syns det er dumt gjerne stille seg på utsiden. Eller bli med. Syns det var lurt jeg😊
Slettet bruker
10.02.2023 kl 07:59 3047

Husker før når det var en del risiko i denne aksjen. Syns det var moro også jeg da, men da var det en del fler enn bare enkeltvise nattfugler som ropte "Pass Opp".

Spør du meg er vi nå på et punkt hvor "All PR er god PR". Hører 10 nye om PGS går 1 med, og den ene blir b.la å bidra godt til felleskassa via gevinstskatt, og spre smil i sin vei.
Redigert 10.02.2023 kl 08:00 Du må logge inn for å svare
ag-3
10.02.2023 kl 08:00 3050

Og det var hovedgrunnen for at jeg kjøpte meg inn.. Hadde aldri vurdert PGS dersom det ikke hadde vært for gode innlegg her, samt egen vurdering av behovet for PGS sine tjenester.
Kom inn på 3,5 og skulle sef gjerne kommet inn før.

Har ikke solgt en.aksje siden. Fortjeneste til nå er rett over en og en halv million. Det er ikke småpenger for meg. Takk alle!
Slettet bruker
10.02.2023 kl 08:01 3071

Herlig å høre ag-3 😁😁😁
Slettet bruker
10.02.2023 kl 08:21 2863

Synd hvis kvalitetsskribenter skal skremmes fra tråden av kjeklende irritasjonsmomenter. Håper vi ses igjen snart. Si i det minste "Hei!" på runde tall ☺️
Slettet bruker
10.02.2023 kl 08:30 2732

Du har rett!

Et såkalt profesjonelt markedsanalytisk selskap - "DnB Market" kan IKKE påvirke oss som langsiktige investorer av PGS. RIS - en amature - er en god spøk for oss å nyte, akkurat som sesmisk tilfeldig støy, i geofyusisk forstand
Slettet bruker
10.02.2023 kl 08:36 2644

Ingen ting kan stoppe dette toget nå. Kan ikke love bare dager uten stein i skoen og litt hompetitten alle veier. Men den lange retningen er gitt, og caset fortsetter å styrke seg
hydrangea
10.02.2023 kl 08:45 2513

08:38
Fond forvaltet av DNB Asset Management AS solgte i går, 09.02.2023, 2,000,000 aksjer i PGS ASA (PGS NO). Fond forvaltet av DNB Asset Management AS eier etter dette 43,708,763 aksjer i selskapet som utgjør en eierandel på 4.80% av totalt utstedte aksjer i selskapet. Se vedlagt skjema. www.newsweb.no
Kilde Z
10.02.2023 kl 08:46 2494

Så gjelder det bare å huske på at her har man oversatt alt utenom selve tallene, som her enkelte steder fremstår 1000 ganger for høye.

1 engelsk billion = 1 milliard på norsk
1 engelsk trillion = 1 billion på norsk

Så markedet er på 40 billioner norske kroner, ikke 4 trillioner dollar.
Slettet bruker
10.02.2023 kl 08:55 2337

Nå skal jeg ikke blande TGS for mye inn på denne tråden, men ser det som utelukkende positivt for HELE sektoren når kursmålene økes til PGS sine samarbeidspartnere/konkurrenter. Markedet er super HOT🔥🚀
china
10.02.2023 kl 09:03 2168

Tilgang til artikkel?
Button
10.02.2023 kl 09:06 2152

Har hatt gleden av å følge med på denne fantastiske Hvalross tråden helt fra mai i fjor, da jeg gikk inn i Pgs med betydelig beløp. Har selv lite å bidra med, men har hatt stor nytte av å lese alle de gode innleggene fra oppegående forumskribenter. Tror dette blir ett fantastisk case fremover. Ett ønske fra meg, vær så snill å la trolla være i fred. Ikke svar de, dere 2-3 som alltid må argumentere
mot.Dette ødelegger en ellers fantastisk tråd.