,,,

Shikibetsu
HUNT 12.02.2023 kl 19:02 33972

.
Redigert 14.04.2024 kl 11:54 Du må logge inn for å svare
nopetter
16.02.2023 kl 13:23 5837

da var det samsvar med den linken shikibetsu la ut og dagens børsmelding, ledelsen sier de har pågående prosjekter de ønsker å starte med i selskapet- hvis de går inni f.eks jack up rigg segmentet som er brennhet utenfor asia, afrika, sør amerika m.m. så blir dette en rysare som svensken sier
Redigert 16.02.2023 kl 14:16 Du må logge inn for å svare
Eirikh01
16.02.2023 kl 13:39 5807

Dette blir bra. Stacke opp med aksjer nå
El Tigergutt
17.02.2023 kl 11:35 5540

Siden utbytte blei stemt ned, trur folket at vi då kan forvente snarlig oppdatering på veien videre?
Eg tenker at det bør ein forvente siden dei vil ha desse pengene i kassa til nye prosjekter. Vist ikkje så kan vel fort aksjonærene bli utålmodige og ein kan risikere og lage dårlig grunnlag for veien videre når emisjon ein gang skal gjøres.
Her bør ein følge med på kva desse 3 store aksjonærene gjør i form av lønn, reiser, bonuser til seg sjølv etc. framover.
Tanker…
Bullfight
17.02.2023 kl 11:51 5528

I en separat melding skriver ledelsen i selskapet at de ønsker å beholde kapitalen for fremtidige investeringer, og at mer informasjon om selskapets pågående prosjekter vil bli gitt til markedet så snart som mulig.
El Tigergutt
17.02.2023 kl 12:23 5476

Det er vel litt i dette spørsmålet mitt ligger, «fremtidige investeringer». Det er vel i mine øye begrensa kva dei kan bruke desse 23 mil (utbytte som blei nedstemt) til på investeringer i shipping uten at dei i tillegg må hente kapital…
Frykter denne kapitalen som ikkje blei utbetalt til aksjonærane er blitt satt av til lønn og berikelse til sjefene.
Men vi får ha litt tolmodigheit å sjå kva dei kommer opp med til utgangen av Mars.
Fredly va jo mann av orda sine og gjorde som han sa.
Ein av kjepp hestane hans va jo at han ikkje likte shipping grundera som berika seg sjølv til gangs i denne industrien( merk Fredly tok ikkje ut lønn og reiste på privat rekning).
Kva desse 3 i lag med Avanza Bank gjør får vi evt. berre vente å sjå
ks1977
17.02.2023 kl 14:35 5414

Avanza Bank er vel for svenskene det som Nordnet er for oss (selv om de har Nordnet der også), dvs at det vel er snakk om svenske småsparere som hamstrer. Tror ikke du kan/bør lese noe i akkurat det med andre ord
Shikibetsu
17.02.2023 kl 15:15 5440

Mulig, men også mulig at det er noen andre (et av deres FOND) som kom inn for å få sikret nei til å droppe siste utbytte for å reinvestere samt overtall for å unngå at noen andre tar over selskapet. Totalt pr siste oppdaterte så har 3-kløver’n i Hunter og Avanza ca 31%, Svenskebanken hadde det travelt med å laste opp før generalforsamling og meldingen om kansellert utbytte og Management update kom..
Redigert 17.02.2023 kl 16:59 Du må logge inn for å svare
vagabonder
17.02.2023 kl 19:35 5324

Et lite regnestykke:
Selskapet har egentlig ikke noe EK av betydning. Skal de inn i shipping igjen og bygge skip vil det typisk koste 100 m$ pluss minus for å gjøre matten enkel. Skal det bygges 4 enheter og med 50% lånefinansiering blir det 200m$ = 2 milliarder som må hentes fra aksjonærene. Det er 575m aksjer. 2000m/575m=3.48kr.
Ingen i dagens ledelse, svært få svenske og norske småinvestorer greier å forsvare sin relative andel så det vil komme en emisjon som utvanner alle.
De nye som evt kommer inn vil ikke gi noen småaksjonærer gratis penger ved å verdsette selskapet høyere enn P/B 1, det normale er jo en rabatt. Så det vil komme en mulighet til å gå inn på et senere tidspunkt.
Shikibetsu
17.02.2023 kl 19:50 5308

Hvem andre enn deg er det som sier at dette scenarioet skal skje? Du som resten vet ikke noe pr nå men det kommer info snart og vi vet ledelsen har troen. Vi forholder oss utelukkende til det som meldes fra selskapet.
ks1977
17.02.2023 kl 20:29 5266

At det blir en emisjon er det vel liten tvil om?

Spørsmålet - ut over antall aksjer (dvs hvor utvannet man blir) og hva de skal bruke pengene på (og dermed hvor spennende dette blir) - er til hvilken kurs. Blir emisjonen nær de reelle verdiene i selskapet, eller nær den kursen selskapet tilfeldigvis trader på den dagen emisjonstilbudet går ut?

Vender de seg mot profesjonelle så har jeg vanskelig for å tro at de ikke vil måtte gjøre som vagabonder sier (dvs nær, eller til og med litt under de reelle verdiene), mens dersom de kun går mot mannen i gata så er det kanskje en mulighet for at de vil prøve å få det nær kursen den er på?

Blir uansett spennende å følge veien videre (selv om det p.t er fra sidelinjen for min del). I Q3-rapporten skrev de at prosjektene de snuste på var "within the maritime space", så får man se hva det blir.
Shikibetsu
17.02.2023 kl 22:35 5212

En form for emisjon på et tidspunkt vil det kanskje mest sannsynlig bli, men det vil nok legges en plan for å ivareta eksisterende aksjonærer. Det er policy til Hunter. En evt emisjon og prisen på den trenger heller ikke å ha sammenheng med dagens kurs, den kan likeså stå endel høyere på det tidspunktet.

Det spørs også på omfanget av caset, om de tenker å bygge sten for sten/ finne et prosjekt som er overkommelig for alle eksisterende å være med på/ fordelaktig å være inne pga ekstremt god deal osv osv. Det er ingen som vet pr nå, og ledelsen sitter pr dags dato i samme båt som alle mindre aksjonærer når det gjelder å få til videre avkastning på egenkapitalen og de aksjene de har i Hunter. Velger å tro de ønsker å beholde aksjonærbasen villig og intakt med utsagn som: «Stay tuned for future updates» og «Konsernet er av den oppfatning at det er i selskapets beste interesse å beholde kapitalen og anvende den til fremtidige investeringer. Den tilbakeholdte kapitalen bør fremskynde pågående forhandlinger og følgelig prosjektgjennomføring, og la selskapet være tilstrekkelig kapitalisert i overskuelig fremtid.» (ref Management update)

Jeg forstår at de som ikke er inne ønsker rimeligst mulig inngang på bekostning av de som er inne, ved å «tvinge fram frykt og salg» for egen vinning. For la oss være ærlige her, dette er hissig svartmalingstaktikk fra mister Vagabonder. Han vet ikke mer enn andre og vi må forholde oss til det selskapet melder.

Edit: ks1977, jeg håper du ikke holder til i kategorien «tvinge fram frykt og salg». At du bare er oppriktig engasjert og grubler caset Hunter og what to do. Prøver å komme med litt mer saklig og konstruktivt du da har jeg inntrykk av. Vagabonder hadde ikke kommentert på FA siden 2021 og logget inn i ens ærend for å svartmale.. Det jeg prøver å si er at det trenger ikke å bli bekmørkt alltid, det kan gå bra også :)

Med ønske om en god helg! =)
Redigert 17.02.2023 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
El Tigergutt
18.02.2023 kl 15:05 5082

Emisjon må det vel bli ja… alt anna vil vel vera utopi.
Så gjenstår det å sjå korleis det blir gjort. Vil vel kanskje bli ein rep. emisjon etterpå. Men alt dette blir berre spekulasjon som alt anna i og rundt Hunter Group om dagen.
For å spekulere litt videre så ser eg at concordia maritim er på gang til å selge 3 stk. p-max båter. Er ein + artikkel på Tradewinds så usikker på om det står/ spekuleres i om kven kjøper kan vera… Kan det vera Hunter Group?
en bloc salg på usd 90 mill. Der 2 av båtene er på charter kontrakt til 2026 og den siste går av nå i 23.
berre synsing og tidsfordriv om detta fra meg i på vente av meir konkret info.
ks1977
19.02.2023 kl 09:33 4922

Dessverre ikke uvanlig at HUNT hausses eller baisses her inne, noe som er veldig uheldig siden aksjen er så illikvid. Jeg har hatt noen runder de siste årene for å prøve og balansere dette (spesielt dersom en baisser plutselig slår om til haussing når jeg selv er long, selv om det egentlig tjener meg).

Etter at HUNT gikk ex utbytte og kursen "falt" betydelig så tiltrakk det seg dessverre alt mulig av folk, inkludert folk som burde vært straffeforfulgt (sikter ikke til deg her, bare så det er sagt) for måten aksjen ble omtalt på (les: forsøk på kursmanipulasjon ved bevisst spredning av feilinformasjon). Hvis det har skjedd i Norge så kan det fort ha skjedd i Sverige også, uten at jeg følger forum der og sånn sett egentlig ikke har belegg for å påstå noe slikt.

Jeg får litt følelsen av NAS her, hvor folk tenkte at "hvis kursen har vært x tidligere, og nå bare er 10% av det nå, så er det mulighet for 10x her" uten at folk tittet bak kulissene for å se bakgrunnen for kursraset... I NAS var jo dette først fare for konkurs, fulgt av heftig utvanning til smuler ifht tidligere kurs, og dermed ingen grunn til at kursen skulle gå tilbake til gamle høyder. I HUNT skyldtes "kursraset" rett og slett at nær sagt alle verdier ble det ut i form av utbytte - en helt annen grunn til "kursras", men konklusjonen (dvs ingen grunn til at kursen skal gå tilbake til gamle høyder) er den samme. "Sammenligningen" med NAS stopper der (jeg ønsker ikke å sammenligne med NAS på noen som helst annen måte enn at en (tilsynelatende) betydelig nedgang i kurs tiltrekker seg folk som kanskje ikke helt vet hva som skjer).

Når det gjelder HUNT så mener jeg ikke å svartmale, det er det ingen grunn til - selskapet står ikke i fare for å gå konkurs, og aksjene har åpenbart en verdi (evt. fremførbart underskudd har jeg ikke kontroll på, det er en potensiell joker på oppsiden i så måte). Min intensjon er bare å advare mot at kursoppgangen etter at selskapet gikk ex utbytte, hvor kursen gikk til 23 øre, ikke kan forsvares ut fra de reelle verdiene i selskapet. Dagens kurs er nok mer riktig i så måte (jeg kom frem til 11 øre pr aksje, inkl det avlyste utbyttet - dog uten evt fremførbart underskudd, men også uten å hensynta tapping av verdier frem til selskapet kommer i drift igjen)
vagabonder
19.02.2023 kl 10:58 4875

At noen ikke tåler at man regner på ting og driver med " hissig svartmalingstaktik" tar jeg med stor ro.
Dette fremførbare underskuddet virker noe søkt uten noe rot i virkeligheten da jeg ikke kan huske dette nevnt i noen rapporter fra Hunter siden starten og de har aldri greid å bruke det til noe i alle disse årene.

Jeg tror selskapet har regnet riktig på kurs 0,0675 kr. Så de av dagens aksjonærer som har kommet inn i etterkant av utbyttene på høyere kurs enn 0.0675 har stor sannsynlighet for å tape i stol-leken som foregår nå.

Blir det emisjon så må selskapet i forkant finne noen cornerstones som tar mesteparten og de kommer som nevnt ikke til gi bort penger til dagens aksjonærer. Dagens ledelse vil selvsagt bli ivaretatt, typisk på samme måte som tidligere. Ellers var det jo ikke vits for dem å finne noe nytt prosjekt. Jeg tror jo også at de ønsker at dagens små-aksjonærer som har vært med hele tiden skal bli ivaretatt, men ikke de som kom inn i vakuumet som har oppstått nå og har høyrere inngangskurs.

Så i etterkant av en emisjon vil det selvsagt komme en rep. emisjon. Kanskje må hente inn 0,5 - 4 kr pr stk. Det betyr f.eks. at en svensk student som har gått inn med 20.000 kr til kurs 0.16 må ut med: (1.25mill aksjer X 0.5kr ) til (1.25mill X 4) = 625.000kr til 5 mill kr.
Dette er helt urealistisk. Så uavhengig av hvordan (rep)emisjonen gjøres (med / uten tegningsretter) vil oddsene være høye for at det bli en mulighet for å kjøpe seg inn som aksjonær i HUNT til en mer "riktig" verdi enn dagens og til mere eller mindre samme pris som de profesjonelle.

ks1977
19.02.2023 kl 16:32 4761

Jeg har heller ikke sett fremførbart underskudd i HUNT sine rapporter, men folk jeg oppfatter som pålitelige har rapportert at Badger Explorations (som Fredly brukte som skall her) hadde et fremførbart underskudd. Synes dog det er rart at HUNT ikke har sagt noe om dette (derfor velger jeg å bruke "evt" når jeg omtaler det).

Når det gjelder Fredly sitt salg på 6,75 øre så forstår jeg pressemeldingen dit hen at det er nettooverdien ETTER (det nå kansellerte) utbyttet på 4 øre, dvs at nettoverdien er ca 11 øre pr aksje (det stemmer også greit med lommetørkleberegningene jeg har gjort). De 6,75 ørene pr aksje ble beskrevet som nok til å "drifte" selskapet i 18 måneder, hvilket betyr at rabatten på 4 øre som Fredly (i følge meg) ga tilsvarer ca 10 måneder ekstra "drift". Det er jo ganske fair mellom profesjonelle (det er jo alltids en risiko at selskapet blir liggende dødt en stund, slik som ADS, selv om selskapet sier at de håper på å ha nyheter klare ila mars). Jeg har ikke vurdert effekten av opsjonene som ble utløst (de tømmer jo kasse for litte penger, samt gir flere aksjer å fordele restverdien på).

Personlig så holder jeg meg unna HUNT på dagens kurs (mye også fordi at jeg ikke vet hva de vil satse på, skjønt jeg tror det er positivt at Fredly er ute - jeg tror det var han som var ansvarlig for at skipene ble solgt så tidlig), men jeg tar det ikke for gitt at vi får en mulighet nærmere kursen Fredly solgte på. ADS klarte å navigere dette ganske greit så langt, så ikke umulig at HUNT klarer det samme - og så kan jo hypefaktoren vedvare godt inn i (og gjennom) emisjon(er).
Atomvinter
19.02.2023 kl 18:15 4703

Jeg har vært aksjonær i selskapet siden starten, og opplever at HUNT har blitt en gamblingaksje som tiltrekker seg en gruppe helt ny type "investorer" enn tidligere. Enn så lenge har jeg beholdt aksjene som nå er verdt en brøkdel av hva jeg kjøpte de for.

Nå har jeg lett og lett, og finner ikke noe fremførbart underskudd på over 400 mnok verken fra Indicator eller Badger Explorer. Nå har dette fremførbare underskuddet nærmest blitt en etablert "sannhet" på HO.

Kan noen av dem som påstår at dette fremførbare underskuddet eksisterer henvise til dokumentasjon/link som bekrefter det? Å hodeløst hausse selskapet uten fnugg av realisme er ok, å komme med potensielt kursdrivende udokumenterte påstander og løgner er IKKE ok.
Shikibetsu
19.02.2023 kl 20:27 4627

1. AVANZA BANK AB - KONTO #2 +8 935 505 +13,01% 77 617 397 13,4902%
Hymion
20.02.2023 kl 09:53 4317

Note 18, side 42 i årsrapporten. USD 38mill fremførbrart underskudd i 2021. Bare folk her ikke er analytikere...
nopetter
20.02.2023 kl 13:17 4306

da kan de bruke de ca 400 mill NOK til skattefradrag HVIS de går med overskudd i framtiden
Shikibetsu
20.02.2023 kl 13:19 4306

Tickeren idag, rsi og stochastic er jo fullstendig misvisende. Det gies jo her inntrykk av at det blir utbytte 0,04 istedet for videre investering av kapital..Noen har «glemt» å rette opp i dette for å ribbe til seg flest mulig aksjer, man slipper tydeligvis unna med alt og Finanstilsynet trenger å reagere mer på slikt. Det lå kjøp inne på 0,15 imorrest men ble presset ned, noen skal inn.
El Tigergutt
20.02.2023 kl 13:25 4337

Shit og… hadde håpt den skulle få ligge som ein skjult trigger litt lenger (mens ein lasta litt til opp 😉).
Uansett greit at den er ute i lyset så alle veit og kan gamble med dei samme forutsetningene.
Verdt å merke seg her er begrensingen på dette fremførbare underskuddet « skattemyndighetene aksepterer ikkje fradrag for fremførbart underskudd om du har kjøpt et aksjeselskap KUN for å ta over det fremførbare underskuddet som finnes i selskapet».
Vi får vente å sjå om det fortsatt ligger i årsrapporten som kommer 28 Februar.
Shikibetsu
21.02.2023 kl 14:34 3984

1. AVANZA BANK AB - KONTO #2 +4 210 768 +5,43% 81 828 165 14,222%
El Tigergutt
21.02.2023 kl 15:44 3898

Dei kjører på… har dei ein plan om å bli større en 3 kløvere som «kjøpte» aksjene til Fredly?
Shikibetsu
21.02.2023 kl 17:57 3774

Avanza handler fra 0 til snart 82 mill aksjer fra starten av Januar fram til idag, knapt solgt 1 aksje. I økende tempo fra starten av februar.

Selskap Endring Aksjer Eierandel Dato
Hunter Group +2 217 038 81 828 165 14,222% 20/02/2023
Hunter Group +16 418 260 68 681 892 11,9372% 15/02/2023
Hunter Group +8 301 091 52 263 632 9,0836% 14/02/2023
Hunter Group +221 189 43 962 541 7,64% 13/02/2023
Hunter Group +6 233 885 43 741 352 7,6024%. 10/02/2023
Hunter Group +940 484 37 507 467 6,5189%. 09/02/2023
Hunter Group +600 063 36 566 983 6,3555%. 08/02/2023
Hunter Group +11 862 893 35 966 920 6,2512%. 07/02/2023
Hunter Group -37 628 24 104 027 4,1894% 03/02/2023
Hunter Group +2 007 445 24 141 655 4,1954% 02/02/2023
Hunter Group +11 690 222 22 134 210 3,847% 01/02/2023
Hunter Group +334 369 10 443 988 1,8152% 31/01/2023
Hunter Group +634 905 10 109 619 1,7571% 30/01/2023
Hunter Group +407 412 9 474 714 1,6467% 27/01/2023
Hunter Group +8 482 9 067 302 1,58% 26/01/2023
Hunter Group +316 160 9 058 820 1,5745%. 25/01/2023
Hunter Group +465 851 8 742 660 1,5195%. 24/01/2023
Hunter Group +789 677 8 276 809 1,4385% 23/01/2023
Hunter Group +890 153 7 487 132 1,3013%. 20/01/2023
Hunter Group +622 655 6 596 979 1,1466% 19/01/2023
Hunter Group +1 138 731 5 974 324 1,0384% 18/01/2023
Hunter Group +544 455 4 835 593 0,8404% 17/01/2023
Hunter Group +177 268 4 291 138 0,7458% 16/01/2023
Hunter Group +390 800 4 113 870 0,715% 13/01/2023
Hunter Group +806 553 3 723 070 0,6471% 12/01/2023
Hunter Group +1 044 950 2 916 517 0,5069% 11/01/2023
Hunter Group +124 331 1 871 567 0,3253%. 10/01/2023
Hunter Group -37 170 1 747 236 0,3037%. 09/01/2023
Hunter Group +579 687 1 784 406 0,3108% 06/01/2023
Hunter Group +328 623 1 204 719 0,2094% 04/01/2023
Hunter Group +173 091 876 096 0,1523%. 03/01/2023
Redigert 21.02.2023 kl 17:59 Du må logge inn for å svare
Shikibetsu
23.02.2023 kl 22:38 3495

1. AVANZA BANK AB - KONTO #2 +3 339 688 +4,08% 85 232 438 14,8137%
MrX
28.02.2023 kl 09:46 3055

The board of directors of Hunter Group ASA hereby calls for an extraordinary

general meeting to be held on 21 March 2023 at 10:00 CET in the offices of Ro

Sommernes advokatfirma DA at Fridtjof Nansens plass 7, 0125 Oslo. The notice of

the general meeting, the notice of attendance and the proxy form is attached to

this notice. Shareholders are recommended to avail themselves of the

possibilities of casting advance votes or voting by proxy as further described

in the attached notice. The general meeting will be conducted as briefly as

possible, and representation of board and administration will be kept to a

minimum.

This stock exchange announcement is made pursuant to section 5-9 of the

Norwegian Securities Trading Act.

https://newsweb.oslobors.no/message/583762
Shikibetsu
28.02.2023 kl 12:53 3043

Morten Eivindssøn Astrup som de her ønsker innvalgt som styreleder er ingen hvem som helst, han har tyngde og dette virker til å ta en meget interessant og spennende vending. Han er Founding Partner i Storm Capital Management og har god historikk på avkastning i mange selskaper. 100% eier i bl.a Surfside Holding som er bunnsolid. For tiden ståltro på blant annet oljeservice.

https://www.finansavisen.no/finans/2023/01/26/7979500/morten-astrup-vil-kjope-svensk-eiendom

Noe av det som nevnes i denne artikkelen fra 26.Jan:

Morten Astrup er grunnlegger av Storm Capital Management og investeringsdirektør i Storm Bond Fund, som forvalter høyrentefond. I fjor endte Storm Bond Fund opp 7,1 prosent, mens referanseindeksen DNB High Yield var ned 0,2 prosent. Forvaltningskapital på 4,6 milliarder kroner.

Bull på oljeservice

Gjennom fjoråret var Storm Bond Fund tungt vektet i shipping og oljeservice. Det er sektorer Astrup fortsatt har troen på.
– Vi er veldig opptatt av å se hvor i syklusen bransjen er. Jeg tror den så vidt har begynt i oljeservice, siden det knapt har vært investert på ti år. Det er alltid farlig å si at this time it's different, men jeg føler meg trygg nå, sier Astrup, og fortsetter:
– Når Kina åpner opp vil det igjen være nødvendig med en resesjon for at ikke oljeetterspørselen skal gå til himmels og oljeprisen til 200 dollar pr. fat. Jeg tror det er en perfekt storm for oljeservice, og jeg er positiv til alle segmenter.
Redigert 28.02.2023 kl 12:54 Du må logge inn for å svare
Broker74
28.02.2023 kl 12:57 3099

Skal man sette ett bett på denne er tiden inne
Broker74
28.02.2023 kl 13:22 3064

4/2:
Frydendal sier at selskapet regner med å ha noe nytt å melde innen slutten av mars.

– Men så snart som mulig er selvfølgelig det vi ønsker.

– Vi ønsker også å sende et signal til markedet om at vi har tro på det vi skal drive med fremover, sier han.

* er dette signalet de har sendt nå ved å få Astrup på plass, mere info ila Mars, tja teknsik er det mars allerede i morgen, så her kan det komme mere info snart.
Broker74
28.02.2023 kl 13:53 2998

Er det dderfor avanza har handlet, før Mars mnd ? kan bli volatilt fremover nå.
Broker74
28.02.2023 kl 15:54 2853

13,68 deretter 14,20, får se hva Mars bringer videre. alt avhenger av info. Men hvorfor Avanz har over 80 mill kjøp, kan man jo spekulere i.
Bullfight
28.02.2023 kl 18:02 2724

Noen som vet hva kontantbeholdningen er i HUNT ?
Broker74
01.03.2023 kl 08:44 2447

Mars mnd er i gang, Kommer det ny info snart mon tro
Broker74
01.03.2023 kl 09:23 2402

Med Astrup på laget og Hellebust inn i styret, samt 3 prosjekter som er i slutt fasen innen vann og shipping, så kan det bli spennende å se hva de melder i Mars. Går dette mot kurs over 1nok allerede i Mars? Utopi, kanskje, men her er det duket for potensielt stor og bratt oppgang. Mars blir meget spennende, og det kan komme når som helst.
X-43 scramjet
01.03.2023 kl 10:19 2298

Er det verdier igjen i HUNT? Opp 18%, kom meg inn på 0.15
Broker74
01.03.2023 kl 11:18 2201

Sakset fra investech Middels lang sikt, 28. feb 2023
Hunter Group har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen på mellomlang sikt. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt, men den sterke oppgangen kan gi reaksjoner tilbake på kort sikt. Aksjen tester motstanden ved cirka 0.15 kroner. Dette kan gi en reaksjon ned, mens et brudd opp gjennom 0.15 kroner vil utløse et kjøpssignal. Volumet har økt vesentlig i det siste. Dette vitner om økt interesse for aksjen, kanskje grunnet fundamentale nyheter.
Bullfight
01.03.2023 kl 11:20 2226

Ja, det kan komme nyheter før generalforsamlingen, blir spennende å se sakslisten.
canarias
01.03.2023 kl 11:45 2196

Fredly solgte 100 millioner aksjer kurs 0,0675 som var dagens verdi,
det har vært snakket om å gå inn I nytt segment hele det siste året, sannsynligvis Shipping ,
men alt har foreløpig rent ut i sanden.
Redigert 01.03.2023 kl 13:46 Du må logge inn for å svare