“We definitely do have some plans,” Frydendal told TradeWinds

Shikibetsu
HUNT 12.02.2023 kl 19:02 33605

Veien videre..

EDIT 13/2: Selskapet har igjen penger til drift i 18 mnd etter evt utbytte pÄ 0,04. Fredly ute og de 3 gjenvÊrende kjÞper 33,3 millioner aksjer hver ( totalt 100 mill aksjer solgt utenom bÞrs) Frydenlund, Brynhildsrud og Seal fortsetter videre og ser etter muligheter;

– Vi har holdt pĂ„ med Ă„ jobbe med prosjekter under hele livslĂžpet til Hunter. NĂ„ har vi avsluttet tanksatsingen og betaler ut de siste pengene, og sĂ„ har vi noen andre prosjekter vi har lyst til Ă„ satse videre pĂ„, sier toppsjefen, men Ăžnsker ikke si noe konkret om hva disse er ennĂ„.

Frydendal pÄpeker at selskapet nÄ har en «runway» pÄ 18 mÄneder og at selskapet ikke er «kraftig overkapitalisert».


OPPDATERING 14/2:
Frydendal sier at selskapet regner med Ă„ ha noe nytt Ă„ melde innen slutten av mars.

– Men sĂ„ snart som mulig er selvfĂžlgelig det vi Ăžnsker.

– Vi Ăžnsker ogsĂ„ Ă„ sende et signal til markedet om at vi har tro pĂ„ det vi skal drive med fremover, sier han.

https://e24.no/boers-og-finans/i/5BRwxm/hunter-topper-faar-betalt-over-ti-mill-for-aa-motta-aksjer

TradeWinds utdrag fra artikkel14/2:
Chief executive Erik Frydendal, chief financial officer Lars Brynildsrud and chief operating officer Sujoy Seal now hold the largest bloc of shares in the Oslo-listed former VLCC owner, with just over 19% together, counting unexercised options, according to a regulatory filing.

“We definitely do have some plans,” Frydendal told TradeWinds, adding that he expects to have an announcement by the end of March.
“We are eager to report something, but the timing is not entirely up to us,” he said.
“And we will have to make our next deal known through the officially required channels and not, unfortunately, through your fine publication.”

But a source close to the company told TradeWinds that Hunter Group can be expected to stay in or near the shipping space with its planned new projects — because of the management team’s specialised expertise and contacts, and because of deals that have already been proposed.

The source said Hunter is close to wrapping up any one of three possible projects, all of which are “related to water” and two of which are specifically shipping investments.
On Monday, Frydendal, Brynildsrud and Seal each purchased one-third of Fredly’s remaining 100m Hunter Group shares for NOK 0.0675 per share.

That was a bargain, compared with prices of up to NOK 0.15 available on the open market.

https://www.tradewindsnews.com/finance/hunter-group-readies-new-projects-as-fredly-sells-out-and-sails-on/2-1-1403623



Redigert 16.02.2023 kl 00:08 Du mÄ logge inn for Ä svare
Broker74
10.03.2023 kl 15:59 6997

Ny og spennende uke i vente, kan vÊre det kommer litt ny god info ogsÄ.. det er fredag og kunne bare ikke motstÄ denne: Hunt is out Hunting :--)

God helg
Redigert 10.03.2023 kl 16:00 Du mÄ logge inn for Ä svare
ks1977
10.03.2023 kl 16:16 7114

At dagens kurs vil fremstÄ som latterlig innen Q2 er over kan vi i hvert fall enes om, selv om vi har sterkt forskjellig mening i hvilken retning kursen bÞr gÄ :p

Jeg er dog spent pÄ Ä se hva samarbeidet med DNV (som er et kvalitetsstempel) egentlig gÄr ut pÄ, men jeg blir ikke helt klok av pressemeldingen: Skal de sammen med DNV utvikle en modell for skip som ANDRE skal fÄ bygge, eller er dette et samarbeid med DNV for Ä fÄ frem en lÞsning som HUNT skal fÄ bygget? Jeg heller mot det sistnevnte, men pressemeldingen er ikke tydelig (med mindre jeg har oversett noe) - den er dog konkret ifht stÞrrelsen pÄ skip samt geografi
auxe
10.03.2023 kl 19:35 6942

Emisjon kommer ikke pÄ nÄvÊrende tidspunkt, og hvis- den kommer sÄ blir det pÄ aksjonÊrenes premisser (vekstemisjon) her blir det ikke noen kriseemisjon da selskapet er gjeldfritt.
Hunt er jo Ä se pÄ som ett utviklingsselskap som ser etter mulighetene de har som bÞrsnotert selskap med blanke ark.
De kan holde det gÄende lenge uten Ä tjene penger.

Nu er ikke jeg ute etter noen diskusjon om emisjon , egentlig er det irrelevant .

Jeg er inne med kapital her som jeg kan tape og syns det er kuriositet og arti Ä fÄ sjansen til Ä vÊre med pÄ den nye Hunt reisen.

AnngÄende 10 x , kan vi vÊre enig om 0,12 som inngang til 10 x. da vil 10x vÊre 1.2 ?
Selvsagt er ikke 10x noe som skjer i morgen.

ks1977
11.03.2023 kl 11:04 6711

Emisjon er irrelevant? Vanskelig Ä ta deg seriÞst nÄr du skriver noe slikt - emisjon kommer og vil hÞyst sannsynlig komme pÄ en langt lavere kurs enn hva aksjen handles pÄ nÄ. En VESENTLIG risikofaktor som alle her inne bevisst ignorerer (og som kan lure inn andre som ikke vet bedre).

Hvordan vet du at emisjon ikke kommer pÄ nÄvÊrende tidspunkt? Mener du Ä si at du har kunnskap om at selskapet IKKE trenger kapital? (verken mer egenkapital eller lÄnekapital?)

Og hvorfor skulle den komme pÄ aksjonÊrenes premisser? Jeg er enig i at det overhodet ikke vil vÊre noen kriseemisjon, men det er vanskelig Ä se for seg at veien videre vil bli finansiert kun av smÄaksjonÊrer - og hvorfor skulle profesjonelle investorer ville betale 2kr for hver krone? Det hadde vÊrt kanon om HUNT klarte Ä fÄ til emisjon nÊr aksjekursen (hva nÄ enn den mÄtte trade pÄ nÄr emisjonen kommer), men det tror jeg er utopi (ADS var i samme situasjon og har sÄ langt klart Ä navigere dette godt, men kursen der gikk aldri fullstendig av skaftet ifht reelle verdier slik som med HUNT).

Ja, de har ca 18 mÄneders runway, men de har INGEN inntekt. De kommer neppe til Ä generere noen inntekt med den kapitalen de har i dag, og det er ikke ubegrenset hvor mye lÄnekapital man kan fÄ - man mÄ ha en viss egenkapital ogsÄ.

Godt Ä hÞre at du er inne med kapital som du kan tape - er redd for at mange hiver seg pÄ med penger de ikke kan tape og/eller ikke skjÞnner risikoen her (jeg anser 100% tap av investert kapital som fullstendig usannsynlig, men et "permanent" kursfall pÄ over 50% - over natta - er ikke utenkelig)

Den eneste grunnen til at HUNT skulle kunne gÄ til 1,2 i lÞpet av de neste par Ärene (ut over en omvendt aksjesplitt) er ren haussing. Det er jo ikke umulig, men langt mer sannsynlig at kursen dumper ned til 12 Þre over natta nÄr emisjonen kommer ("overdragelsen" av Fredly sine aksjer pÄ 6,75 Þre bÞr danne et solid gulv i aksjen - med mindre ting skulle gÄ fullstendig galt. Dette er ikke ment som en spÄdom om at emisjonen kommer sÄ lavt, min ville tipping for emisjonskurs er 12 Þre, men hÄper for dere som er investert at den ligger nÊrmere aksjekursen). Etter dette kommer antageligvis en ny Þrkenvandring.

Artig Ä fÄ vÊre med pÄ den nye reisen til HUNT? Ja, jeg fÞlger spent med (fra sidelinjen p.t). Karbonfangst (inkl transport av disse gassene) kan bli en viktig del av lÞsningen med CO2e-utslippene.
canarias
11.03.2023 kl 13:40 6626

Kloke og ikke minst edruelige meninger her fra ks1977, flotte konklusjoner som er mer forankret i virkeligheten.
auxe
11.03.2023 kl 16:06 6520

Takk for ett godt svar.
Som sagt jeg har ingen tro pÄ en emisjon i nÊr fremtid, til hva da ? som du selv skriver 18 mnd horisont.
Tror ikke de har tenkt Ă„ la tiden fly bakom en kontorpult.
OgsÄ helt enig med deg att videre utvikling ikke vil bli finansiert av smÄaksjonÊrer, og da er jo du ogsÄ inne pÄ att det kommer til Ä skje noe her ?
Grunnen til at jeg mener att nÄr Emisjonen kommer, som vil bli en vekstemisjon der nÄvÊrende aksjonÊrer blir ivaretatt er at hovedaksjonÊrene her er de som kontrollerer videre utvikling.
De har nu go tid til Ă„ finne samarbeidspartnere og en har allerede kommet DNV.
Helt enig i att de ikke generer inntekt og de er jo absolutt ikke i den fasen , Hunt er i en utviklingsfase.

USA
Inflation Reduction Act (IRA) utgjÞr den stÞrste klima- og energisatsingen noensinne i amerikansk historie. Hele 369 milliarder dollar skal gÄ til Ä utlÞse investeringer innen fornybar energi og nullutslippsteknologi. Hva betyr den amerikanske satsingen for norske bedrifter og vÄr egen grÞnne omstilling? Det er tema for NHO Morgenkaffe 26. januar.


Her vil EU og Norge ogsÄ svare pÄ og subsidiere grÞnn teknologi.
Du jeg tror Hunt blir bra jeg:)
Redigert 11.03.2023 kl 16:29 Du mÄ logge inn for Ä svare
auxe
11.03.2023 kl 16:50 6472

Det er ikke noen hvemsomhelst Hunt har gÄtt inn i samarbeidsavtale med :)
https://www.dnv.no/index.html

SĂ„ syns bare ikke at det er bare luft og kjĂŠrlighet her.

Og dette er bare starten , det jeg sier nu er bare drodling, kanskje kommer det en spinn of avtale med DOF etter konkursen der ?
PSV flÄten der vil sansynligvis bli utskilt og solgt ut av konkursboet.
Mange muligheter de har nu med blanke ark.

Det jeg prÞver Ä si er, det er ikke pengene som gjenstÄr i Hunt som er saken, det er at Hunt er notert og ferdig notert pÄ Euronext Expand
Det er der verdien deres ligger akkurat nu.
Redigert 11.03.2023 kl 17:35 Du mÄ logge inn for Ä svare
auxe
11.03.2023 kl 17:10 6445

Mens jeg holder pÄ, de ble begunstiget av Fredly og fikk aksjene for en gunstig pris.
Dvs. de har ogsÄ kontakter og "good will" I store finansmiljÞ.
Tror dette blir en fin reise fremover med mye spennende pÄ blokka.
ks1977
11.03.2023 kl 20:59 6326

Begunstiget av Fredly var en rar mÄte Ä si det pÄ - Fredly og resten av HUNT skilte lag (pÄ vennlige premisser fÄr man tro). Fredly er ingen dumrian og han gir vel ikke ved dÞrene, sÄ det er nok mer riktig Ä si at Fredly solgte aksjene til en fair pris (jeg syntes i utgangspunktet at det var litt billig og at 12 Þre burde vÊre mer rett, men det er fordi at jeg ikke trakk fra noe for lÞpende drift slik Fredly nok har gjort).

Det kan vÊre pÄ sin plass Ä sitere Fredly her: "Det at noen leker seg i aksjen og hausser den opp, kan ikke jeg ta ansvar for" (kursen pÄ dette tidspunktet var 33% lavere enn det den er nÄ)
https://e24.no/boers-og-finans/i/ven8B5/arne-fredly-har-solgt-alle-hunter-aksjene-og-trekker-seg-fra-styret

For emisjon sÄ mÄ vi kanskje diskutere hva "nÊr fremtid" betyr? Tenker du at dette ikke skjer ila mars? Ikke skjer H1? Ikke skjer ila Äret? Jeg har ingen anelse om nÄr en emisjon vil skje, men det mÄ skje ila 18 mÄneder i hvert fall - og det gir heller ikke stor mening i Ä trenere dette sÄ lenge de kan (de bÞr dog ha planene klare, slik at dagens aksjonÊrer kan velge om de vil vÊre med videre eller ikke).

At det kommer til Ä skje noe med HUNT er jeg i likhet med deg ganske overbevist om, og forhÄpentlig tre spennende prosjekter (det fÞrste med samarbeid med DNV kan potensielt vÊre veldig spennende, men jeg mÄ fÄ litt kjÞtt pÄ beinet fÞr jeg tÞrr uttale meg om det).

MÄ dog igjen pÄ minne pÄ at HUNT har en skrapt kasse, og at de ikke kan fÄ uendelige mengder lÄn - lÄn mÄ stÄ i stil med egenkapital, og det har de svÊrt begrenset av (derav beslutningen om Ä kansellere det siste utbyttet? Ikke fordi at de trengte de pengene, men fordi at det er mer konstruktivt Ä holde de igjen i selskapet)

La oss ta et tenkt eksempel bare for Ă„ illustrere:
Nybyggprisene for EN VLCC er nÄ 121MUSD.
Hvis vi sier at HUNT fÄr lÄne 5x egenkapitalen sin (nÄ er jeg pÄ tynn is, men Ä fÄ lÄne sÄ mye er vel utopi?), sÄ mÄ de stille med 20MUSD i egenkapital.
Ser vi bort i fra at HUNT skal ha penger til Ä drive boet, samt betale renter og avdrag frem til skipet blir levert, sÄ har HUNT nok egenkapital til Ä bestille 1/4 skip (et KVART skip)

NÄ tror jeg ikke at HUNT vil hive seg pÄ Ä bestille VLCCer, og VLCC er ogsÄ av de dyrere skipene, men gÄr vi i andre enden av skalaen sÄ har HUNT - i mitt tenkte eksempel - nok til Ä bestille nesten ett Ultramaxskip.

Shipping er en kapitalintensiv bransje, sÄ med mindre HUNT har tenkt Ä drive med software/designsalg, sÄ kommer det en stÞrre emisjon.

Er dog enig i at det blir spennende
Broker74
13.03.2023 kl 10:21 6036

Da er ny uke igang, bare Ä glede seg til hva som mÄtte komme, happy trades
Broker74
13.03.2023 kl 13:23 5943

RĂžd over hele linja, svinger godt ned i dag, for en mulighet vel og merke for de som er intr i trading. Ikke vanlig man blir glad for det :-)
Broker74
13.03.2023 kl 14:05 5906

Skal vÊre helt Êrlig selv om sving trade er morro, er det litt vel overhengende fare for brattere nedgang videre nÄ som markedene samlet i europa dundrer ned. SÄ man bÞr kanskje avvente med stÞÞre poster nÄ, intil vi ser en liten bedring/ avklaring generelt. Kan vÊre oppsiden er mindre enn nedsiden, desverre. Men det tar seg fort opp nÄr det bedres. Bare en liten advarsel. selv jeg er en tanke bekymret nÄ. sÄ heller hold enn kjÞp er hva jeg tenker.
Broker74
13.03.2023 kl 14:27 5879

Ser 3 trinn ned 0,16 og 0,15 deretter noe usikker hvor pÄ 0,13. Uroen idag kan forsterke videre inn i morgen dagens handel, nÄr usa fÄr kjÞrt seg. Be aware. Men det kommer sol og mok mye morro fremover. Er kun kort bekymret. noe flere sikkert deler.
Broker74
14.03.2023 kl 12:09 5639

Rett og slett kjedelig dag, med for lite oms til at det blir noe sus over trading. Stabilt sideleie, mtp omstendighetene er det vel mange med meg som sitter litt avventende.
Broker74
15.03.2023 kl 12:48 5428

Ja, krisen er ikke over, har sÄ vidt begynt, ja ja FA venter mere krise. FÄr se ut av kriser kommer alltids muligheter, Hunt blir det nok fart pÄ snart, ser ut til at det kan komme et skrell litt ned mot 0,15, videre 0,13, worst case 0,06/0,07. Blir tider for mye heftig trading ,meget snart. SÄ er det jo muligheter hver dag nÄ for mere nytt fra selskapet. happy trades.
ks1977
15.03.2023 kl 17:22 5329

6-7 Þre burde (...) vÊre en absolutt bunn i aksjen (med mindre verden skal rett i dass), men dersom HUNT fÄr ut fingeren og fÄr litt mer kjÞtt pÄ beinet ifht investeringene de skal i gang med (og at de virker fristende/fornuftig) sÄ kan fort 10-12 Þre vÊre en fornuftig bunn (dvs lik kontantbeholdningen i selskapet).
auxe
16.03.2023 kl 00:50 5210

Faktisk enig med deg , nu kan det vĂŠre mulig att vi skal ned til 0.10-12 gitt bĂžrsklimaet som er nu, jeg ser ikke de store triggerne for tiden.
Hunt sin stĂžrste styrke nu er at de ikke har gjeld og de trenger ikke Ă„ hente penger , det er faktisk en del som har det mye verre en Hunt for tiden.
Broker74
16.03.2023 kl 09:08 5098

Bunn ser ut til Ä vÊre spot on pÄ 0,1196, men det ligger mye jojo i luften. satser pÄ mye trading fremover.
Broker74
16.03.2023 kl 10:16 5044

Etter fĂžrste meld om samarbeid med DNV, myser jeg litt mot HRGI og bruddet er med Equinor og Barents blue prosjektet.
I en kommentar fra Equinor, ang barents blue og HRGI, uttales det fĂžlgende fra Equinor:
"Equinor has several hydrogen and CCS projects in different phases in Norway and in other markets".

Kan det vÊre at et annet samarbeid Equinor har pÄ gang er med Hunt, Bare en tanke...ang prosjektene Hunt jobber med..

DNV og Equinor, det kan potensielt fĂžre noe med seg fremover..kan
Broker74
16.03.2023 kl 10:24 5025

Sakset fra nyheter i DK, potensialet i kr er verdt mye Ä tenkte i de baner Hunt gjÞr nÄ:

"Det europÊiske marked for handel og lagring af CO2 kan ifÞlge Kraka nÄ en samlet Þkonomisk vÊrdi pÄ mellem 450 og 1000 milliarder kroner"
Broker74
16.03.2023 kl 10:31 5008

neste melding fra Hunt vedr prosjektene de har pÄ gang kan bli svÊrt spennende. Kan bli god fart i tradingen igjen nÄ fremover.
Broker74
16.03.2023 kl 15:45 4910

NÄ er det bare Ä vente i spenning pÄ neste uke..tenker flere har possisjonert seg allerede. 21 mars fÞrst ut, sÄ fÄr vi se om det kommer noe mere da, eller om det er i morgen fredag, mest sannsynlig kommer det noe oppdatering rundt prosjektene etter 21 mars.. fÄr se ingen vet nÄr eller hva enda. Happy trades.
Broker74
17.03.2023 kl 15:24 4724

0,18- 0,22 -0,50 -1,00, fra mandag blir det ny tid, egf kommer ikke med noen overraskelser av neg slag, tror heller ikke det kommer sÄ mye spennende annet enn det som er annonsert skal tas opp. Men etter det er gjennomfÞrt skal vi nok se det blir fart pÄ sakene, da kommer nok helt sikkert flere oppdateringer rundt prosjekter og fremtiden pÄ lÞpende bÄnd. Hell og lykke, ha en riktig god helg.
Broker74
21.03.2023 kl 09:13 4317

Da er dagen for egf, ny tid i Hunt etter i dag. Spennende med prosjektene fremover. NÄr fÄr vi noe mere info? Alltids rom for trading... nÄ blir det mere fart fremover :-) Happy trades.
ks1977
21.03.2023 kl 16:05 4195

ADVARSEL: Denne aksjen er utsatt for pump&dump og trader LANGT over substansverdi

"Jeg solgte en del aksjer i forrige uke, til 7 Þre, for Ä gi en pekepinn pÄ hvor cashverdien i selskapet lÄ. Det er for Þvrig godt kommunisert for de som har fulgt med. Jeg har ikke prÞvd Ä forlede noen som helst. Det at noen leker seg i aksjen og hausser den opp, kan ikke jeg ta ansvar for. Det har vÊrt tilgjengelig informasjon i massevis om hva som lÄ igjen i selskapet" [Arne Fredly]
https://e24.no/boers-og-finans/i/ven8B5/arne-fredly-har-solgt-alle-hunter-aksjene-og-trekker-seg-fra-styret
Broker74
22.03.2023 kl 08:30 4092

Da er egf gjennomfÞrt helt etter forventningene, og ingen overraskelser der. SÄ da er det duket for en ny fremtid som skal bygges opp sten for sten. Her er det bare Ä fÞlge med.Blir meget spennende Ä fÞlge utviklingen fremover. Antar det er flere som vil legge noen aksjer til i sin beholdning for ett litt mere langsiktig perspektiv, bÄde smÄ sparere og kanskje noen stÞrre etterhvert som lukter mulig god avkastning senere og vil ta til seg litt nÄ pÄ nivÄet aksjen ligger pÄ nÄ. SÄ har vi trading som vil fortsette siden det vil svinge opp og ned videre. Tror det vil fortsette opp da det er mye spekulative planer som vil komme for dagen etterhvert, det skal jo gjenstÄ noen flere prosjekter som ikke har blitt kommunisert ut hva innebÊrer. 0,18 , 0,20-0,24 og peak 0,50 i det korte bilde ser jeg def som en mulighet.. Ja kun basert pÄ forventninger og trading. Alle ser jo at det ikke er noen store verdier som ligger til grunn annet enn cash til Ä drive de ansatte og prosjektene videre. SÄ happy trades folks,. SÄ fÄr vi glede oss over at Hunt vil skape noe ut av "skallet" , lykke til og mÄtte Hunt skape en ny Êra..Da blir det gull Ä ha litt liggende noen aksjer med dagens snitt :-)
ks1977
22.03.2023 kl 18:30 3975

Spennende blir det, men skjÞnner ikke hvorfor "noen stÞrre" skulle Þnske Ä betale 16 Þre for 8-12 Þre verdi. De stÞrre kommer jo helst inn med rabatt, ikke med premie... Gull blir det nok fÞrst nÄr selskapet utsteder emisjon og vi fÄr en mer fornuftig kurs.
El Tigergutt
23.03.2023 kl 16:13 3806

Eg vil tru at Hunter Group legger opp til Ä fÄ statsstÞtte gjennom Enova i forbindelse med bÄde pilot, utredning og Investering til prosjektet med DNV. Her er det masse «gratis» penger Ä hente.
Ser ogsÄ av dokumentet som ligger pÄ Enova sine sider, sÄ mÄ evt. sitat «stÞtte som overstiger 15 millioner euro mÄ alltid godkjennes av ESA fÞr den kan utbetales»
Det som ogsÄ eit prosjekt mÄ ha for Ä bli godkjent er god Þkonomi. Dette for Ä sikre at prosjekt kommer i mÄl sjÞlv om det blir/dukker opp ekstra utgifter under vegs.
Den sikkerheten har jo ikkje Hunter Group pr. i dag. Her kommer nok emisjonen inn som ks snakker om.
Andre som har tanker rundt det

Redigert 23.03.2023 kl 16:15 Du mÄ logge inn for Ä svare
ks1977
23.03.2023 kl 21:43 3712

Har du trÄlet prosjektene til Enova og sett hva som evt kan passe? Her er et potensielt enova-treff jeg fant i farten, hvor det f.eks kan "gis stÞtte til pilotering av karbonfangstanlegg pÄ fartÞy" (men "det gis ikke stÞtte til utrulling av fullskala fangstanlegg, eller distribusjon, lagring eller bruk av CO2") https://www.enova.no/bedrift/sjotransport/utslippsfri-maritim-transport/

En kombinasjon av Enova-stÞtte og samarbeid med DNV hadde jo vÊrt elegant, men det ville ikke lÞst "problemet" ifht kapitalbehov pÄ "lengre" sikt (og jeg tror heller ikke at sÄ mange her - verken av gamle eller nye aksjonÊrer - er videre interessert i den Þrkenvandringa som vil fÞlge dersom HUNT kun/fÞrst skulle satset pÄ noe slikt).

Regner med at vi fÄr noen flere drypp fra HUNT (om ikke mer om "DNV-prosjektet", sÄ om neste prosjekt) om ikke alt for lenge. Blir spennende Ä se hva de har for noen kort i ermet (og sÄ hÄper jeg inderlig at de har vurdert Ä forbedre kommunikkesjonen sin)
El Tigergutt
23.03.2023 kl 22:11 3690

Va den eg va inne og sÄg pÄ ogsÄ. Skumma gjennom dokumentet som ligger under « Til deg som vil sÞke stÞtte»
og «3 Programkriterier Utslippsfri maritim transport»
Syntes det passa i ein evt.utvikling, testing og prosjekt periode.
Broker74
12.04.2023 kl 15:11 3187

Omsetningen pjusker rundt, dalende trend sÄ lang, er dags for litt info fra selskapet nÄ vel. FÄr tro det kommer en i April ogsÄ. Da fÄr vi litt fart pÄ igjen.
ks1977
12.04.2023 kl 16:52 3124

Pump&dump er kanskje over (for denne gang)? I sÄ fall kan man kanskje forvente mindre likviditet i aksjen fremover (aksjen har jo ikke vÊrt spesielt likvid tidligere, og i kronebelÞp sÄ er den nÄ enda mindre likvid enn det den brukte Ä vÊre - for sÄ vidt ikke sÄ rart).

Det positive er at aksjekursen begynner Ä komme ned pÄ mer fornuftige nivÄ nÄ (kan jo fort halveres selv fra dagens kurs, men vil jo tro at 9-12 Þre er en fornuftig pris/bunn), sÄ nÄr selskapet fÄr ut fingeren og deler litt konkret informasjon sÄ kanskje tullinger som meg vurderer inntog.

AngÄende informasjon: Jeg har nevnt det fÞr, men HUNT er ikke god pÄ kommunikasjon :( Hadde vÊrt fint om det hadde kommet noe i april (slik det vel ble indikert?), hvis ikke sÄ er jo Q1-rapporten i mai et naturlig fora for selskapet Ä dele informasjon (og sÄ generalforsamling i juni hvor det vel hadde vÊrt naturlig Ä behandle emisjon).
El Tigergutt
12.04.2023 kl 19:56 3038

Ser for meg at denne fort kan havne i samme ingenmannsland som ADS va etter dei solgt alt og betalte ut verdien til aksjonĂŠrene.
E det 1 ting Hunter Group ikke har vÄre gode pÄ sÄ er det informasjon ja.
Broker74
18.04.2023 kl 09:38 2754

Bare Ä holde pÄ tÄlmodigheten, pengene gÄr fra de utÄlmodige til de tÄlmodige pÄ bÞrs. Hva kommer fÞrst, blir det noe om samarbeide med DNV og fremdrift i prosjektet der. Eller er det ny info om neste prosjekt. Det gledes. Happy trades
ks1977
18.04.2023 kl 18:31 2649

Ironisk at du bruker det utsagnet pÄ en aksje som (fortsatt) er (noe) overpriset, men du har jo rett - de tÄlmodige (i denne sammenheng de som holdt seg unna til kursen gikk ned) kommer jo bedre ut av det enn de som var utÄlmodige (og kastet seg over pump&dump).

For veien fremover sÄ er jeg dog mer usikker (les: om kursen skal ytterligere ned, eller om den er ca pÄ bunn nÄ)
canarias
05.05.2023 kl 18:33 2072

Ks1977 er realist og en god strategeg , som forventet siger Hunter nedover .
Det hjelper lite med haussing nÄ fra Broker74, forÞvrig har det blitt stille fra den kanten.
Oljeinvest
10.10.2023 kl 10:34 612

FÞlg med pÄ at denne er klar for rally dobling igjen nÄ, mange som har solgt med tap, og denne er nÄ ultrabillig
Oljeinvest
10.10.2023 kl 10:56 573

Noe pÄ gang nÄ, fÞlg med