Vil Archer treffe Bullseye?

Helsko
ARCHER 23.02.2023 kl 09:07 136904

Tiden fremover:
-Økende guidinger og EBITDA
-Refinansiering
-Oppkjøp/Salg
-Reprising
-Konvertible lån
-JF sine planer

Vil Archer treffe blink i et stigende marked?
Hvor går veien?
Troll_Leff
10.03.2023 kl 11:22 2435

En ting er i alle fall sikkert, blir det banket gjennom flere aksjer til små aksjonærene blir det rikelig til alle til eide aksjer i selskapet 6.3, men blir trans 2 nedstemt blir det for lite aksjer til alle på denne kursen. :-) Tror ikke de som var med i emisjonen til en krone er fornøyd med 25 -50%% avkastning. At små aksjonærene får et bedre tilbud enn det store, høres nesten for godt ut til å være sant. Tror det ikke før jeg ser det.
TrondM
10.03.2023 kl 11:35 2398

Godkjenning av tranche 2 er en ren formalitet, og kommer til å bli godkjent - iom at alle som var med i tranche 1 har forpliktet seg til å stemme for gjennomføring av tranche 2. Ikke noe muffens eller lureri med det.

Tror ikke nødvendigvis at småaksjonærene får et bedre tilbud enn 'de store', iom at de store i prinsippet kunne tegne seg for mange fler aksjer i tranche 1 enn det de ville ha fått av tegningsretter i rep emi.

Det eneste som kan stoppe rep emi slik jeg ser det, er at kursen faller under emisjonskurs - og det er vi langt unna pt.
Komiske
10.03.2023 kl 11:45 2360

Blir tranche 2 nedstemt så har selskapet et finansielt problem, og må da antagelig hente mer EK. Men siden Hemen og Paratus alene vil få dette gjennom, så forstår jeg ikke problemet. At de som eide aksjer før en fastsatt ex dato får et fortrinn er vel ikke noe uvanlig. Om man tror at de som tegnet seg i emisjonen har samme agenda er også uvanlig. Noen investorer handler med kort horrisont, og noen med lang horisont. De som historisk får mest avkastning er de som er langsiktige, og fokuserer på det fundamentale rundt selskapet, sektor, makro etc. Til syvende og sist så skal selskaper man invester i generere merverdi til eiere (maximize the shareholders wealth), og det er dette som er investeringsgrunnlaget. Man har mulighet i en rettet emisjon å velge hvem som tegner, og det tror jeg er gjort, og investorer som Fredly, Spetalen, Larsen (aksjesaldden) mf, har fått minimalt med tildeling.

En ting er sikkert, og det er at alt verdiskapningen må skje i Archer, og ikke hvem som eier selskapet. Aksjen vil ikke ligge på 1 kr om selskapet forhåpentlig klarer å gi en avkastning til eiere som er høyere enn risikofri investering. Lenge leve markedskreftene.
RHesus12
10.03.2023 kl 11:57 2324

Rep. emisjon åpnes mest sannsynlig på mandag.
Komiske
10.03.2023 kl 12:06 2301

Jeg trodde ikke den ble åpnet før etter EGF som holdes 28.03, mener det stod noe om det i info som kom ut 7.3-
Hvor har du unformasjon fra som tilsier noe annet?
Anywhere
10.03.2023 kl 12:07 2299

28.mars leste jeg utelukkende på archerwell.com i går. Hva er problemet med det som det synes som noen mener?

Igjen, folk kan ikke finne frem på egenhånd, kan det set ut for.

Dette har stått lenge på Archers sider:
https://www.archerwell.com/archer-limited-private-placement-successfully-completed/

Ja, det står on or about, men sjelden går det about...

Jeg kan fortsatt ikke la være at mange her forsøker intenst å gjøre seg mer idiot enn man er, det er det ingen god grunn til.
Denne tråden er også helt absurd og ødelagt og det er like greit å forholde seg litt på siden inntil støyen har lagt seg litt og det skipes til rep-emi.
Jeg kan i alle fall informere saklig om noen skulle trenge det når den tid kommer.
Nå er det bare galamattias, i alle fall det jeg ser forsøker å tillegges meg, som er i samme båt som dere alle og har opplevd aksjer prises fra 5 korner ned til dagens 1,3. Ja, jeg solgte en del første dag på 1,65 i ren opportunisme, og som jeg enten kjøper igjen lavere eller bruker provenyet til rep-emi.
Ville ansett meg som mann med skyggelapper om jeg ikke tok den muligheten på tirsdag. Så lenge rep-emi ble kunngjort, så skal kursen under 1 for at det ikke blir noe av, og da var det en no-brainer å kvitte seg med aksjer.
Men soooo?? Ja, det er et slag i porteføljen, men jeg har forsøkt å sko meg for å tåle slikt. Har opplevd nok av både medvind og motvind på børs til å vite at alt kan skje. Og, det nytter i alle fall ikke etterpå å sitte å skrive skit på HO...Man må ta konsekvensene av sine valg selv, og vite om sine risiko.
Det er en floskel, men mye sannhet: Aldri ha penger på børs som du ikke har råd til å tape.
Redigert 10.03.2023 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
TrondM
10.03.2023 kl 12:13 2285

Jeg har ikke lest at det er noen direkte knytning mellom rep emi og SGM den 28/3 - ref meldingen deres fra 7.3 vedr 'Key information related to the potential subsequent offering':

Completion of the Subsequent Offering will, inter alia, be subject to
(i) completion of Tranche 1 of the Private Placement,
(ii) relevant corporate resolutions, including approval by the Company’s board of directors,
(iii) prevailing market price of the Company’s shares, including the price of the Company’s shares not trading below the offer price in the Subsequent Offering over a period with sufficient liquidity, and
(iv) the publication of an offering prospectus approved by the Financial Supervisory Authority of Norway.

The subscription period for the Subsequent Offering is expected to commence as soon as possible following the fulfilment of the conditions set out above. The Company reserves the right, in its sole discretion, to cancel the Subsequent Offering in its entirety due to market conditions.
Anywhere
10.03.2023 kl 12:34 2228

Tror du har rett i dette, Komiske. Har heller ikke sett at det åpnes noe rep-emi på mandag allerede da betingelser må oppfylles enda...
Komiske
10.03.2023 kl 12:39 2224

Så den etterpå jeg også. Mente at jeg hadde lest noe om at det måtte godkjennes i GF.
Slik jeg tolker det, basert på det du linket til og den første meldingen som kom fra selskapet 06.03, så er det utarbeidelsen og godkjenning av prospektet som gjenstår.
- "Such Subsequent Offering is expected to be launched shortly after approval of the Prospectus."
- ".....expected to be published on or about 13 March 2023 (subject to timely approval by the Financial Supervisory Authority of Norway) (the “Prospectus”) following which these shares will be issued on the Company’s ordinary ISIN and become fully tradeable.

- "Settlement of Offer Shares allocated in Tranche 2 is expected to take place on or about 30 March 2023 on a delivery versus payment (DVP) basis. DVP settlement is expected to be facilitated by a pre-payment agreement expected to be entered into between the Company and DNB Markets, a part of DNB Bank ASA (the “Pre-Funding Agreement”).

Av dette forstår jeg at rundt den 13 mars (etter prospektet er sendt ut), så vil de som deltok i den rettede emisjon få sine aksjer på sin VPS.
Deretter får vi som hadde aksjer før emisjon tegningsretter, og oppgjør av disse er tentativt satt til 30.3. Hva som er siste bestillingsdag bør da være tett opp mot opgjørsdag tenker jeg.
Anywhere
10.03.2023 kl 12:47 2196

TrondM, det er godt mulig at småaksjonærene ikke får "bedre tilbud," men det er nok en kjennsgjerning at enkelte store har tatt ganske mange aksjer, og i og med at det vel var en askellerert process med lukking av bøker straks alle Tranche1-aksjer var tegnet, så er disse ganske få. En del mindre aksjonærer har tatt typisk minstetegning. En del av disse er også eiere fra før og faller i prinsippet av i rep-emi og dermed frigjør en del aksjer til fordeling på de gjenværende. Jeg vet at noen har hatt omtrent like mange aksjer (oppunder 1 mill) som de fikk tegnet i emisjon, mens de da kunne fått oppunder 2,2 mill aksjer i en rep-emi som de må avstå fra.
Dette gjelder nok ikke så mange, og disse hadde også muligheten til å tegne mer...

Men holder aksjekurs seg, så kan 2,2 pr eksisterende aksjer være gunstige nok på sikt det:)
SjonkelRolf
10.03.2023 kl 12:47 2212

Floskelen skulle inneholdt Archer.
Ellers må du huske på at du har med dumme folk å gjøre.
Kjosmund har hele tiden villet ha ordentlige investorer inn i Archer.
Håper han får det fremover.
Happy trading!
Ps: it aint over before the fat lady sings
TrondM
10.03.2023 kl 12:50 2205

Det er jo selskapet selv som styrer tempoet i dette her, og jeg vet ikke noen er kjent med vanlig praksis? Betingelsene er:
(1) Gjennomføring av tranche 1: Denne er gjennomført.
(2) Avklaringer internt i selskapet, inkl godkjenning i Styret: Kan ta ukesvis?
(3) Utvikling av aksjekursen: Kan de vel vente med å se an til i neste uke, da aksjene fra tranche 1 antakeligvis kommer ut i markedet.
(4) Produksjon av prospekt + godkjenning: Kan ta ukesvis, men kan sikkert gjennomføres raskt.

Komiske
10.03.2023 kl 13:04 2189

Mine refleksjoner på punktene du skrev opp:

(1) Gjennomføring av tranche 1: Denne er gjennomført.
(2) Avklaringer internt i selskapet, inkl godkjenning i Styret: Proforma, blir avholdt sirkulernde styremøte.
(3) Utvikling av aksjekursen: Tilstrekkelig med volum over en periode, tror også at det ventes med til de nye aksjene er i omløp i neste uke.
(4) Produksjon av prospekt + godkjenning: Forventet ferdig 13.03, dette er også avhengifg for å få aksjen fra transhe 1 i markedet. Se punkt 3.
Redigert 10.03.2023 kl 13:11 Du må logge inn for å svare
RHesus12
10.03.2023 kl 13:46 2070

Du misforstår, 28. mars gjelder transe 2. Rep emisjon starter til uka.
SjonkelRolf
10.03.2023 kl 13:52 2049

DnB laster opp med 50 mill aksjer.
Svineriet er snart komplett
Komiske
10.03.2023 kl 13:53 2041

Hører du sier det, men finner ikke logikken fra det som er publisert fra selskapet.
Først mente du hadde det var mest sannsynli på mandag, men nå til uken. Derfor spør jeg, hva er det jeg overser fra mld fra selskapet?
Om vi snakker fobi hverandre og du mener at rep emi starter når vi får tegningsrettene så kan det hende at de kommer etter prospektet, men i mitt hode så er rep. emi den siste dagen man kan benytte seg av tegningsrettene.
Otra
10.03.2023 kl 13:56 2022

Jeg selger Alt på 2,35 om jeg får kjøpe i rep.emi.orker ikke dette , bare tull og bedrag. Skal aldri mer ha noe med Fredriksen å gjøre. Heller ikke skindlo. dnb er kjeltringer. Hadde de som bank før men byttet etter at jeg har sett hvordan de holder på. Oppfordrer alle til å bytte bort dnb som bank.
Redigert 10.03.2023 kl 13:57 Du må logge inn for å svare
Saklig
10.03.2023 kl 14:01 2014

Den samme muligheten har du.
Komiske
10.03.2023 kl 14:01 2014

Det er jo fantastisk at de går inn, de putter pengene der kjeften er. Det er bedre å ha DnB på inverstor siden enn Fredly eller Spetalen.
Dette er lange penger, mest sannsynlig.

Du får anledning til å tegne deg du også om kursen holder seg over 1 på høyt volum, om ikke så kan du også kjøpe i markedet.
suspekt
10.03.2023 kl 14:06 1981

Hva blir emisjonen på for oss småsparere? sikkert kr 1. Blir det 2 aksjer for hver aksje vi har?
UerfarenInvest
10.03.2023 kl 14:08 1966

Det er skrevet side etter side etter side om dette i denne tråden her som du selv er på...
SjonkelRolf
10.03.2023 kl 14:09 1964

Alt var ræva med Archer før den 6/3.
Nå får vi svar.
Eller fasiten om du vil!
Rakettrally
10.03.2023 kl 14:18 1916

Skuffelsen er at man trodde at man kunne stole på CEO i selskapet. Vi handlet i god tro, da kødden Skindlo sa at en hard refi ikke var aktuelt. Så blir det 80 prosent rabatt og først da handler han en million aksjer.
Saklig
10.03.2023 kl 14:40 1868

Ved hvert kvartals regnskap skriver ledelsens: Det er stor risiko pga. Stor gjeld/ lav egenkapital. Så ansvaret har vi selv. Jeg var klar over risikoen, det burde du og vært.
Komiske
10.03.2023 kl 14:48 1841

Skindlo er CEO, ikke styreleder eller hovedeier. Hans oppgave er å håndtere den daglige driften i selskapet, ikke finansieringen.
Når han uttalte at det ikke så ut til å bli en hard refinansiering, så har dette stemt. Om dere tror at dette var en hard refi, så må dere se til DOF eller andre som ikke får refinansiert. Du får sjekke hva definisjon på en hard refinansiering er, så kan vi snakke da.

Jeg er selv skuffet, men mest over at jeg tviholdt, på håpet om at refi skulle bli langt bede enn det ble. Det er min feil, ingen andre. Synes virkelig at alle som eide aksjer i Archer bør gå inn i seg selv, og ikke rette pekefingeren mot andre.
Komiske
10.03.2023 kl 14:57 1810

I tillegg så hadde Skindlo både aksjer og opsjoner, så om du mener dette var dårlig butikk for eiere så rammet det han også.
SjonkelRolf
10.03.2023 kl 14:59 1810

Uups. Traden gikk visst inn idag også. Ja ja 10øre er penger det også.
Må stå på om jeg skal ha penger til emisjonen
Rakettrally
10.03.2023 kl 15:00 1808

Selvfølgelig må alle gå i seg selv. 80 prosent rabatt er i mine øyne temmelig hard refi. Skindlo bør ikke uttale seg om refi, hvis han ikke har noen påvirkning. Jeg tror samtlige her hadde godtatt tre kr, kanskje til og med to.
Komiske
10.03.2023 kl 15:02 1808

Dette ville de ikke høre på, heller ikke det som analytikere sa. Tror til og med Anywhere mente at dette var standard tekst, men det kan jeg avkrefte. Dette var, og forsatt er, den største risken i selskapet, men den er jo kraftig forbedret ift hva den var.
Komiske
10.03.2023 kl 15:07 1794

Også om du får kjøpt 3 aksjer til 1 kr for hver som du eide?
Komiske
10.03.2023 kl 15:10 1776

Da har du mer baller enn meg. Her er det for sterke markedskrefter til å jeg orker å trade, men skitt fiske.
Saklig
10.03.2023 kl 15:14 1760

Hva mener Komiske om DNB's kjøp ? Er det avtalt støtte kjøp.? Jeg forventet det først etter rep. Emisjonen
Troll_Leff
10.03.2023 kl 15:21 1754

Her er det bare vente å se hvor mange aksjer man får tegne seg for, for min del blir det en god slump, og kjøper man i tillegg noen bøtter aksjer litt under krana som nå står åpen, så tror jeg emi aksjene kan bidra med et stort jaws å dra ned snittet. Jeg er positiv, og ser fremover, om noen måneder er dette glemt, og ny halleluja stemning på tråden, og noen sitter igjen på "perronger" og gråter :-)
Redigert 10.03.2023 kl 15:23 Du må logge inn for å svare
Komiske
10.03.2023 kl 15:23 1754

Dette er mest sannsynlig lange penger. De kjøpte i likhet med Kistefoss 50m aksjer etter å ha hatt 1,1m før emi.
SjonkelRolf
10.03.2023 kl 15:24 1751

Stemmer!
Det var jo oss gamle aksjonærer som fylte dine lommer
Otra
10.03.2023 kl 15:31 1719

Dette blir aldri glemt. Det kan jeg love deg. Blir heller ikke langsiktig nå slik jeg skulle være. Sett meg ut et annet selskap allerede. Litt mer aksjonærvennlig, men en vet jo aldri på mafiabørsen så vil være meget forsiktig. Jeg selger umiddelbart når dnb kommer med høy aksjekurs og kjøp.
Redigert 10.03.2023 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
Rakettrally
10.03.2023 kl 15:37 1699

Frykter at denne skal close ned mot krona, så jeg har heller ikke baller til å trade...
Troll_Leff
10.03.2023 kl 15:51 1659

Med ny frisk kapital har selskapet per dags dato en MC på en milliard. Mulig selskapet ikke er verdt det, men jeg tror det kan være liv laga fremover, selv for oss småtasser :-) .
Antall aksjer
767 558 612
Børsverdi
1 105 MNOK
Komiske
10.03.2023 kl 16:02 1638

Til info så vil det komme 1milliard nye aksjer i transje 1, og det var 150mill fra før. I tillegg vil det mest sannsynlig komme 230mill til.