Kursdobling i sikte etter siste tids kursras?

CapitaL
VOW 03.03.2023 kl 15:38 96764

Litt oppsummering etter H2 og hva vi kan forvente oss fremover fra VOW.

-Samtlige forretningsområder går i pluss, Cruise, Aftersales og Landbasert.

-Rekordhøye inntekter på 783 mill, EBITDA på 92 mill (11,8%)

-2022 var et år med fokus på vekst og kapasitetsbygging.

-Solid ordrebok gir god visibilitet for de neste årene.

-Mye cash på vei inn vil gi positiv kontantstrøm i løpet av første halvår 23.


Cruise:

Går så det suser, 10 nye Cruiseskip skal på vannet med Vows utstyr ombord i løpet av første halvår. Noe som er rekord, normalen er 3-4 skip i en slik periode. I tillegg 4 mindre skip. Ytterligere 35+ skip er i løypa for de neste årene. I tillegg opsjoner på flere.

Det første pyrolyseanlegget for å konvertere avfall til energi på et Cruiseskip installeres i år.
Her åpner det seg et nytt forretningsområde for Vows Cruisevirksomhet. Flytende småbyer genererer mye avfall så her kan man anta at det er muligheter for
god vekst fremover.


Aftersales:

Som resultat av et stadig økende antall skip med Vows utstyr ombord vil Aftersales ha svært stor vekst fremover, bl.a de ovenfor nevnte 10 Cruiseskipene som ferdigstilles i første halvår, er eksempler på den veksten som kommer Aftersales til gode.


Landbasert:

Landbasert hadde en litt svakere vekst enn forventet i andre halvår. Tross det økte ordrereserven i segmentet og er pr 31.12 hele 441 mill.

Det er innen landbasert den største veksten i selskapet er ventet fremover, med fokus på 2 hovedområder som er forespeilet å mangedobles i årene som kommer.

Det ene av disse er som kjent biokull til metallindustrien, der det bare i Norge er behov for 100 x Follums første byggetrinn. VGM, som nå er Vows viktigste kunde har prosjekter for 600.000 tonn i pipeline, for totalt 18 forskjellige kunder i inn og utland. Her kan man anta at det vil komme noen resultater ut av dette etterhvert.

Vow er også i diskusjoner med VGM om salg av en CHE-reaktor og ytterligere et mindre biokullanlegg som nå er under oppføring på Follum. Sammenlagt prislapp på disse to anslår jeg til å være omkring 150-170 mill. Det er ikke kommunisert noen prislapp på CHE-reaktoren. Vow jobber også med en 50.000 tonns kunde innen metallindustrien uavhengig av VGM.

Minst like viktig er samarbeidet med Murfitts / Itochu. Her er det snakk om gjenvinning av Carbon Black fra utslitte dekk. Markedet er svimlende stort, og man har allerede identifisert 300 mulige lokasjoner for anlegg for gjenvinning av Carbon Black. Søknad for 3 anlegg i Storbritannia er underveis i løpet av første halvår i år, og anleggene ventes i drift til neste år. Badin fremhever at Itochu er en av de 3 største leverandørene av gummi til dekk-industrien.. så det er ikke noen lilleputt man har inngått samarbeid med. Har du Bridgestone eller Michelin-dekk på bilen din, ja da kjører du rundt med gummi fra Itochu du også.

Vi har også CHE her, som må nevnes. De opplever nå en massiv vekst grunnet industriens overgang til mer energieffektive ovner.. CHE vil trolig bli en hyggelig bidragsyter til selskapet.. alt tyder på at det var et meget vellykket oppkjøp.


I tillegg til ovenstående jobber Vow med masse annet, her nevner jeg samarbeidet med Grtgaz, og med Circular Carbon i Hamburg om fornybar gass. Repsol, AM, plast til energi, Horizon 2020.. Det blir rett og slett for mye å ta med alt.

Badin fortalte på presentasjonen, oversatt fra engelsk..

-Vi ser at det vi jobber med vil ha en betydelig effekt på inntjening og profitt allerede i inneværende år..


Som man ser, så har jeg viet Landbasert størst oppmerksomhet. Det er ikke uten grunn. Det er sannsynligvis her det vil skje mest de neste årene, og selv om alle segmenter vokser, så er det for meg liten tvil om at det er på landbasert man har det aller største vekstpotensialet.


Dagens kurs: 17,30 ned 3,24%.

Mitt kursmål etter Q1 22kr +, etter H1 25 kr + og 30kr + innen årsslutt.

Nordeas fair value gitt ståa pr i dag, er 36-41 kr.. noe jeg synes høres rimelig ut.

Risikomomenter: Ingen spesielle utover makrobildet som er en generell risiko for aksjemarkedet. Backlog har god visibilitet, behovet for Vows teknologi er stort og økende med stadig nye vekstområder som dukker opp. Jeg er heller ikke spesielt opptatt av om det kommer en mild resesjon.. Vows kunder er store og må tenke både 5 og 10 år fremover. Eks Cruiseselskapene har tidligere vist seg å være såkalt recession resilient, og med kjøpesterke kundegrupper. Og en eventuell svekkelse her pareres nok først og fremst med rabatter på billetter og seilasene fortsetter som før. Anleggene ombord må selvsagt driftes som før og vil således ha nada betydning for Aftersales.


Gitt Vows vekstmuligheter er mitt syn at det her er en begrenset nedside og en oppside iallfall opp til tidligere høyder.
Dette er ingen aksjeanbefaling, bare mitt syn på selskapet, jeg har selv aksjer her og trader også litt innimellom.


Jeg holder denne tråden låst til over helgen i første omgang, da det den siste uken har vært en stor økning i spamming av den andre tråden.
Redigert 26.04.2023 kl 08:33 Du må logge inn for å svare
FAZIT
24.04.2023 kl 16:35 4505

Fallet fortsetter, på relativt friskt volum.
Ledelsen burde i forbindelse med fredagens melding gått ut med en forklaring på denne. Det man har klart å oppnå er større usikkerhet. Først loi's som ikke ble fulgt opp og/eller kommentert, deretter uttalen om for høy kurs, så de nylige oppsigelsene.
Aksjonærvennlig skal inngen påstå ledelsen er. Dersom alt er "on track" er det på høy tid å komme på banen nå. Uansett, egentlig,- en oppdatering er påkrevd.
Vi har mai om en uke, oppgjørets måned.
Redigert 24.04.2023 kl 21:06 Du må logge inn for å svare
CapitaL
24.04.2023 kl 18:39 4413

Lite nyheter for tiden ja.. enkelt spill for short da. Jeg for min del har egentlig ikke forventet noe spesielt heller før nevnte mai måned. Blir vel et mellomlegg på 10-12 mill om selgerne av CHE skal ta i mot aksjene i oppgjøret? Skuffende om det ender opp med en slik ekstrautgift pga manglende markedspleie...

Venter på nytt vedr USA-ordren på 270-280 mill. Den skal jo ihht tidligere opplysninger være like om hjørnet. Ordrer for resirkulering av dekk (Murfitts) er ikke å forvente før i løpet av H2, ettersom søknader først skal være innsendt i løpet av første halvår i år. 3 stk anlegg er på trappene der.

Aksjonærvennlig ledelse? Nei, slett ikke.. og noen som helst forklaring på at begge CFO har rømt skutene har vi heller ikke fått. Ei heller noen skisse på løsning av VGMs finansielle behov. Men, det er uansett ikke mange ukene igjen før disse tingene skal opp i søkelyset uansett..
CapitaL
25.04.2023 kl 10:08 4221

Må snart endre overskriften til tredobling i sikte... eller?

Et så voldsomt kursras, uten at det er kommunisert noe negativt om selskapet ut i markedet er mildt sagt underlig. Det er nok flere enn meg som lurer på hva som foregår med aksjen. Jeg selger ikke på disse nivåene, men frem til trading update om 14 dager (9.mai) avstår jeg også fra ytterligere kjøp til jeg vet mer.

Synspunkter?
Record
25.04.2023 kl 11:53 4079

Tror nok ikke det er verre enn at de som kjører kursen satser på SL ,gjerne fra ett fond eller noen som "må" selge i henhold til strategi , eller at de satser på at VOW dumper den posten de kjøpte til Evensen handelen .
At det er få eller ingen kjøpere pga nyhetåtørken og dertil usikkerhet legge extra press på kursen og en enkel aksje å manipulere ?
Er fortsatt sterk i troen og har fakstisk kjøpt, senest i går :-)
Mange røde(blodrøde) dager i det siste må vel gjøre aksjen attraktiv med selv en liten godsak , vi får bare være tålmodig ,cash beholdningen har nok øket siden Q1 som kommunisert under fremleggelsen så dette må være en overdrevet reaksjon ?
Fjellbris
25.04.2023 kl 13:20 4006

Enig med deg. Hverken selger eller kjøper nå før vi får oppdatering 9. mai. Dog veldig merkelig dette store fallet, samt at selskapet selv er så dårlig på info / oppdatere markedet. Slikt gir perfekte arbeidsvilkår for shorterne / de som ønsker kurs ned dessverre. Bemerkelsesverdig stille også fra Hammers?
Fjellbris
25.04.2023 kl 13:37 3974

Ps ble for fristende så kjøpte en liten post på 2500 aksjer a kr 11😉
Naustberget
25.04.2023 kl 13:55 3913

Er de her rett eller gamle

28.04.2023
Annual Report 2022
22.05.2023
Annual General Meeting
23.08.2023 F inancial report First Half Year 2023
CapitaL
25.04.2023 kl 14:39 3793

Årsrapporten på fredag ja.. den hadde jeg oversett :) Håper det kommer noe vettugt ut av det da...

Trading update 9 mai for Q1 må man også få med seg.
Framtia
25.04.2023 kl 21:02 3526

Det er bare 'en ting som mangler og det er innsidekjøp...og selvfølgelig håndfaste kontrakter med to strek under!!!! Jeg kan bare ikke forstår at ledelsen ikke kjøper på disse nivåene! Da gir de signal om at kursen er lav! Nå skjer akkurat det motsatte, noe som gir shorterne medvind og kan manipulere aksjen akkurat der de vil! Dersom ledelsen mener Vow er overpriset ut fra fundamentale fakta, så får de bare fortsette å holde seg unna innsidekjøp...De kan helker ikke unnlate å reagere på kursutviklingen, da de har et ansvar overfor aksjonærene og deres investering i selskapet...Aksjonærverdier betyr noe, men ikke alt! Det er ikke nødvendigvis at ledelsen klarer å kjempe mot negative markedskrefter, men noen virkemidler har de..De trenger ikke nødvendigvis å stikke hodet i jorda hele tiden...Å oppdatere markedet er ikke deres sterkeste side...Tror nesten det hadde gått bedre om de hadde holdt helt kjeft...Det er noe som heter at det er lett å prate seg inn i problemer, noe jeg føler er veldig representativt i Vow...
Hammers
25.04.2023 kl 22:06 3507

Ledelsen sitter med 53% av aksjene - kjøpt til spottpris (10 øre/stk?) da SSHIP/VOW ble gjenopprettet.
Hvorfor skal de da kjøpe mer på dagens nivå?

I hvilket annet selskap ser dere tilsvarende eiernivå fra ledelsen?
Nok en ball som bør legges død.

Redigert 25.04.2023 kl 22:07 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
25.04.2023 kl 22:35 3440

Hyggelig å høre fra deg igjen Hammers👍😀
Du skrev vel på en tråd at du skulle vurdere å kommentere melding 21. april om Reitens utlån av over 11 mill aksjer til DNB, tror flere enn meg hadde satt pris på din kommentar rundt dette, samt ikke minst hvorfor du tror VOW kursen raser ned under kr 11,-.
På forhånd tusen takk for dine synspunkter.
………

21.04.2023 18:31:51
Vow ASA: Notification of transaction by Primary Insiders

Ingerø Reiten Investment Company AS, a related party of chairman Narve Reiten and board member Bård Brath Ingerø of Vow ASA, has today pledged 11 145 000 shares in Vow ASA, in favour of DnB in connection with an existing facility.
Redigert 25.04.2023 kl 22:36 Du må logge inn for å svare
Framtia
26.04.2023 kl 07:13 3285

Det handler ikke om det! Hvorfor skal aksjonærene kjøpe etter fallet, når ledelsen ikke kan det samme! Jeg har tidligere hevdet at kursen ALDRI blir lav nok til at ledelsen finner det for godt å innsidehandel og det er et problem! Det er uvesentlig hva de har og eventuelt måtte betale for det de har i dag! Det er nok at nær relasjon til primærinnsidere kjøper, da får vi samme effekt, men atter nei! De viser manglende evne til å tro på sitt eget prosjekt nå...Håper de klarer å presentere noe mer håndfast de nærmeste dagene, uten å stottre seg gjennom presentasjonen uten overbevisning...🤔Må si jeg gru-gleder meg...
Record
26.04.2023 kl 09:25 3089

Spennende å se hvor mye longer ned de klarer å trykke kursen, selskapet er buissier than ever :-)

Vow ASA: Vow Q1 2023 trading update 9 May – Save the date

Vow ASA (OSE: VOW) will be presenting its Q1 2023 trading update on 9 May 2023. More information and practical details on how to attend will follow.

Vow is in process of delivering advanced clean tech solutions to a large number of cruise projects. At the same time, the company is developing business opportunities and bidding for an increasing number of big projects for well-established industry in the US, Latin America, Europe, and the Nordic.

“We are busier than ever this spring, and we are looking forward to sharing with our shareholders, analysts and potential investors, further insight into our current trading and outlook,” said Henrik Badin, CEO of Vow ASA.

“We want to give everyone a better understanding of the significant shift we have seen among our customers in various industries, and how this is converting into business for Vow in the coming years. Our proven ability to deliver large scale solutions for green transition of industry has been a key driver for this shift,” Mr. Badin added.

The presentation will be held in Oslo and streamed online. More information about the agenda and practical details about the event will follow later.
Fjellbris
26.04.2023 kl 10:14 3007

Veldig flott endelig med info, samt ikke minst litt heads up før markedspresentasjonen 9. mai, likte spesielt godt dette👍
……….
«We are busier than ever this spring, and we are looking forward to sharing with our shareholders, analysts and potential investors, further insight into our current trading and outlook,” said Henrik Badin, CEO of Vow ASA.

We want to give everyone a better understanding of the significant shift we have seen among our customers in various industries, and how this is converting into business for Vow in the coming years. Our proven ability to deliver large scale solutions for green transition of industry has been a key driver for this shift,” Mr. Badin added
Redigert 26.04.2023 kl 10:15 Du må logge inn for å svare
nolast
26.04.2023 kl 10:34 2957

Det er vel spesielt interessant i avsnittet under. Vi har tidligere ikke hørt noe om Latin-Amerika.
Men det som er viktig er å få landet en stor kontrakt. Og den kommer! Ting tar bare tid. Dette er kompliserte prosjekter.
Vow er i ferd med å levere avanserte clean tech-løsninger til et stort antall cruiseprosjekter. Samtidig utvikler selskapet forretningsmuligheter og byr på et økende antall store prosjekter for veletablert industri i USA, Latin-Amerika, Europa og Norden.

Commodore27
26.04.2023 kl 10:52 2916

VOW er som sagt et bra selskap. Og et lodd til dagens kurs etter dette grusomme fallet er vel rimelig risikofritt
Får VOW sving på inntjeningen så er selskapet godt innafor et bra kjøp
Men det er der de har et problem . Med dagens inntjening er VOW priset himmelhøyt selv med dagens kurs
Redigert 26.04.2023 kl 16:20 Du må logge inn for å svare
Record
26.04.2023 kl 11:57 2864

Hadde de kunne gjort noe på Klemmedsrud med sin phyrolyse ville det hvert en fantastisk promotering ,det går jo dårlig med Carbonfangst for tiden .

https://e24.no/energi-og-klima/i/Mopdjr/trekker-i-noedbremsen-for-oslos-store-klimasatsing-setter-alt-paa-vent-paa-klemetsrud
upsidedown
26.04.2023 kl 18:19 2711

Sitter samtlige i lederposisjoner søkklastet med aksjer i VOW?

I perioden AKSO ble kjørt ned til 5 i et av de råeste shortangrepene på OB kjøpte ledere på lavere nivå, styremedlemmer, familie av styremedlemmer, tillitsmenn og ansatte aksjer i Aker Solutions. Alle kan smile og kose seg over profitten i dag.

Poenget er at alt som kan linkes til familie, nærstående skal formelt meldes. Stort som smått!
Hammers
26.04.2023 kl 20:04 2621

- CapitaL: Bør du ikke endre overskriften til "3-dobling i sikte...."etter den siste tids utolige fall?

- C27; Når de første store landlige blir iverksatt snakker vi ikke om "himmelhøy prising" i dette vekstselskapet.
- Likevel må man må over kneika for å dekke faste utgifter. Fact set opererer i dag med PE på 20 for i år og 9,8 for 2024.

- Fremtia: Du snakker bare tull. Ledelsen er ikke aksjespekulanter, men investorer. Ledelsen bygger selskap!
- Topp 4 på aksjonærlista inneholder 5 stk PRIMÆRINSIDERE og de eier 53% av VOW. FULL KONTROLL.

- Nolast: Du har skjønt poenget med at TING TAR TID. Dette er tunge prosesser og mye skal utarbeides fra flere parter.
- Bedre at det tar tid enn at det går som på Klemetsrud. Der jobbet man visst etter prinsippet "SHIT IN - SHIT OUT".

Dagens melding om "outlook" må vel være den klareste KJØPs-guidingen som kan gis uten å komme på kant med loven.
Ca 30 store pyrolyseanlegg - der man fort snakker om rundt MILLIARDEN pr stk.
I tillegg nesten 20 store renseanlegg til skip til ca 50-60+ mill pr stk.

Likevel sitter det folk her inne og slenger ut påstander om ordretørke.
Kanskje saken er så enkel som at prinsippene for hva som skal børsmeldes har blitt endret?
Fordi: We have never been busier, sier Badin!

Det blir en spennende dag den 9, mai. Kanskje en 17.mai på forskudd.......for selskapet som nå kun er verdsatt til 1,3 MRD.
Personlig ville ikke JEG ha sittet utenfor når dette begynner å røre på seg!
Redigert 26.04.2023 kl 20:07 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
26.04.2023 kl 20:25 2604

Takk for innlegg og god info Hammers, enig, dagens melding var særs hyggelig, bare å glede seg til 9. mai som jeg også tror blir mye hyggeligere for oss WOW aksjonærer enn 17. mai😀
Karbon
26.04.2023 kl 21:50 2519

Enig med Nolast om at infoen i dag om Latin-Amerika er spennende, og det var også nytt for meg.

En ting er det som kom fram i teksten i invitasjonen som ble meldt i dag. En annen ting er det som Hammers har fått med seg her, og som er lagt på linkedin til Vow i dag:

"Save the date!

Our Q1 presentation on 9 May will not be ‘just another’ trading update. We want to give everyone a better understanding of the significant shift we have seen among our customers in various industries, and how this could convert into business for Vow in the coming years.

Right now we are pursuing opportunities for equipment delivery to around 30 large pyrolysis projects and another 18 cruise newbuilds.

We have never been busier. More details about the event will follow."

30 large pyrolisis projects?????
Redigert 26.04.2023 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
Commodore27
26.04.2023 kl 22:00 2527

Ja, vi får se ..Jeg tror ikke VOW ASA har kapasitet til å levere så mange anlegg.: Leverer de for en mrd og har over 10% margin kan det begynne å ligne på noe
Men et aldri så lite suckers rally kan det muligens bli denne uka
Bubleslurp
26.04.2023 kl 22:03 2522

30 var da voldsomt, selv med Badin’s vane i og ta i en smule..
Slettet bruker
26.04.2023 kl 22:05 2535

Hva tror du de som kjøpte på 40-50 kr tenker om at en ikkr vil sitte utenfor, når det ble hausset, og dr kunne fått 4-5 ganger flere aksjer ved å hørt på slike som meg, og ikke deg ?

Hvorfor kom skrivekløen igjen?

Hva med å ta frem linjalen og se hva som kan skje i worst case under 12 tallet. En objektiv ta slik som i andre selskaper.
Redigert 26.04.2023 kl 22:06 Du må logge inn for å svare
Framtia
26.04.2023 kl 22:11 2526

Jeg klarer å ta imot kritikk fra hvem det skulle være, vurdere og ta det inn over meg. Jeg vet jeg har sagt flere ting som oppfattes som "tull" farget av litt frustrasjon over den kortsiktige utviklingen. Point takene! Meldingen som kom i dag er av slaget jeg har savnet! Skal ikke mer til for å skremme enkelte til å trykke på kjøpsknappen fremfor det motsatte..Jeg klarer overhodet ikke å forstå hvordan kursen kan halveres, bare på bakgrunn av at Q1 bommet med fattige 10-20millioner på en oppblåst analyse...Kan nesten virke som inntektsestimatet hadde til hensikt å vise at VOW ikke innfridde, selv om VOW's eget estimat traff. Det må uansett være lov å undre på og si at det er merkelig at 'ingen i nær krets av disse primærinnsiderne ser det likt å kjøpe...Jeg har kjøpt jevnt på fallende kurser, noe jeg også har anbefalt flere i min nærmeste krets! Er fremdeles overbevist om at dette blir en lønnsom investering i løpet av de neste årene. Det største hylekoret med Tora og co har helt bensin på bålet og kost seg med å henge opp krans, hva det skal være godt for annet ennet enn å dyrke et ego som sikkert er undertrykt på andre arenaer! Jeg finner liten glede av å strø salt i såret på de som allerede ligger nede, noe som ikke kan sies om enkelte her inne! Det er noe befriende med å være den som ler sist...
Jeg regner med at det blir stilt fra enke her inne når kursen snur opp, forhåpentligvis fundamentalt begrunnet! Ryddig melding i dag og håper det fortsetter. Ønsker selvfølgelig dere som heier på VOW lykke til videre og måtte det bli medvind snart😉
Slettet bruker
26.04.2023 kl 22:12 2524

Ja da skal vel dem som solgte på 11 og under inn igjen på 13 og oppover på Mandag. Tenker SS kjøpte under 11 og solgte i auksjonen da han ikke overnatter.
Karbon
26.04.2023 kl 22:18 2495

SANNHETEN, Tora, er den at sist gang du advarte som mest mot Vow, sto ikke kursen i 50. Da var kursen rundt 15, og den gikk etterhvert OPP til 50. Dette var mens du skrev under nicket Skipssjefen, blant annet på denne tråden:

https://www.finansavisen.no/forum/thread/73987/view/3250304

Men ettersom alle innleggene dine er slettet, så blir det for de som husker litt fra den tiden.
Redigert 26.04.2023 kl 22:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.04.2023 kl 22:22 2491

Skipssjefen ? I går Reserven. Hva blir det neste? 😅
Karbon
26.04.2023 kl 22:26 2499

Dersom historien gjentar seg, så betyr det at vi står overfor en solid kursoppgang framover. La oss håpe du bringer lykke også denne gangen, Tora, slik som i 2020.
Hammers
26.04.2023 kl 22:50 2420

De millionenen man ikke kom i mål med ble forklart med "forskjøvet innbetaling" for prosjekter i forhold til når kvartalet ble gjort opp.
ERGO: Beløpene kommer i påfølgende Q som "ekstra" tilskudd.
Det samme fenomenet skjedde i 2020.

Uansett; De som IKKE eier aksjer har det bare så utrolig travelt med at alt skal skje over natta.
Vi som er aksjonærer skjønner at alt kommer etter hvert.
Så lenge man ikke er avhengig av de verdiene aksjene representerer spiller det i grunnen liten rolle NÅR begivenhetene finner sted.
Alt kommer uansett når det kommer - og DET gjør det!
Hammers
26.04.2023 kl 23:25 2331

Karbon.
Litt av en tråd du linker til. ALT er slettet over hele fjøla - bortsett fra mine innlegg + noen få andres.
Problemet er at den samme aktøren også i dag forsøpler forumet. Nå med nye nicks.
Man kan ta en titt på de ulike som skriver på tråden "VOW - uten hengelås"- så skjønner man!

Hilsen Hammers
Redigert 26.04.2023 kl 23:26 Du må logge inn for å svare
CapitaL
26.04.2023 kl 23:50 2396

Our Q1 presentation on 9 May will not be ‘just another’ trading update. We want to give everyone a better understanding of the significant shift we have seen among our customers in various industries, and how this could convert into business for Vow in the coming years.

Right now we are pursuing opportunities for equipment delivery to around 30 large pyrolysis projects and another 18 cruise newbuilds.

We have never been busier. More details about the event will follow.

Badin på Linkedin i dag..


Når man låser opp tråden kommer det evinnelige ødeleggende gnålet frem igjen.. F... meg håpløst!
Redigert 26.04.2023 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
Wils70
27.04.2023 kl 06:10 2300

Det er som kjent ulovlig som insider å kjøpe aksjer hvis mann sitter på kursdrivende informasjon. Vil tro det er tilfellet i VOW, der det er mye på gang….
CapitaL
27.04.2023 kl 07:51 2142

Spesielt til Commodore.. fra VGMs årsrapport dag:

Vow Green Metals were successfully demerged
together with a capital raise of NOK 150 million
together with a grant from ENOVA of NOK 80.7
million. An acceleration of the development process
related to Vow Green Metal’s operations will, however,
increase the Company’s cash needs. The Company’s
sale of biocarbon, bio-oil and bioenergy will affect the
company’s cash position in 2023 and onwards

Skjønner du nå at emisjon kommer?