Kursdobling i sikte etter siste tids kursras?

CapitaL
VOW 03.03.2023 kl 15:38 100093

Litt oppsummering etter H2 og hva vi kan forvente oss fremover fra VOW.

-Samtlige forretningsområder går i pluss, Cruise, Aftersales og Landbasert.

-Rekordhøye inntekter på 783 mill, EBITDA på 92 mill (11,8%)

-2022 var et år med fokus på vekst og kapasitetsbygging.

-Solid ordrebok gir god visibilitet for de neste årene.

-Mye cash på vei inn vil gi positiv kontantstrøm i løpet av første halvår 23.


Cruise:

Går så det suser, 10 nye Cruiseskip skal på vannet med Vows utstyr ombord i løpet av første halvår. Noe som er rekord, normalen er 3-4 skip i en slik periode. I tillegg 4 mindre skip. Ytterligere 35+ skip er i løypa for de neste årene. I tillegg opsjoner på flere.

Det første pyrolyseanlegget for å konvertere avfall til energi på et Cruiseskip installeres i år.
Her åpner det seg et nytt forretningsområde for Vows Cruisevirksomhet. Flytende småbyer genererer mye avfall så her kan man anta at det er muligheter for
god vekst fremover.


Aftersales:

Som resultat av et stadig økende antall skip med Vows utstyr ombord vil Aftersales ha svært stor vekst fremover, bl.a de ovenfor nevnte 10 Cruiseskipene som ferdigstilles i første halvår, er eksempler på den veksten som kommer Aftersales til gode.


Landbasert:

Landbasert hadde en litt svakere vekst enn forventet i andre halvår. Tross det økte ordrereserven i segmentet og er pr 31.12 hele 441 mill.

Det er innen landbasert den største veksten i selskapet er ventet fremover, med fokus på 2 hovedområder som er forespeilet å mangedobles i årene som kommer.

Det ene av disse er som kjent biokull til metallindustrien, der det bare i Norge er behov for 100 x Follums første byggetrinn. VGM, som nå er Vows viktigste kunde har prosjekter for 600.000 tonn i pipeline, for totalt 18 forskjellige kunder i inn og utland. Her kan man anta at det vil komme noen resultater ut av dette etterhvert.

Vow er også i diskusjoner med VGM om salg av en CHE-reaktor og ytterligere et mindre biokullanlegg som nå er under oppføring på Follum. Sammenlagt prislapp på disse to anslår jeg til å være omkring 150-170 mill. Det er ikke kommunisert noen prislapp på CHE-reaktoren. Vow jobber også med en 50.000 tonns kunde innen metallindustrien uavhengig av VGM.

Minst like viktig er samarbeidet med Murfitts / Itochu. Her er det snakk om gjenvinning av Carbon Black fra utslitte dekk. Markedet er svimlende stort, og man har allerede identifisert 300 mulige lokasjoner for anlegg for gjenvinning av Carbon Black. Søknad for 3 anlegg i Storbritannia er underveis i løpet av første halvår i år, og anleggene ventes i drift til neste år. Badin fremhever at Itochu er en av de 3 største leverandørene av gummi til dekk-industrien.. så det er ikke noen lilleputt man har inngått samarbeid med. Har du Bridgestone eller Michelin-dekk på bilen din, ja da kjører du rundt med gummi fra Itochu du også.

Vi har også CHE her, som må nevnes. De opplever nå en massiv vekst grunnet industriens overgang til mer energieffektive ovner.. CHE vil trolig bli en hyggelig bidragsyter til selskapet.. alt tyder på at det var et meget vellykket oppkjøp.


I tillegg til ovenstående jobber Vow med masse annet, her nevner jeg samarbeidet med Grtgaz, og med Circular Carbon i Hamburg om fornybar gass. Repsol, AM, plast til energi, Horizon 2020.. Det blir rett og slett for mye å ta med alt.

Badin fortalte på presentasjonen, oversatt fra engelsk..

-Vi ser at det vi jobber med vil ha en betydelig effekt på inntjening og profitt allerede i inneværende år..


Som man ser, så har jeg viet Landbasert størst oppmerksomhet. Det er ikke uten grunn. Det er sannsynligvis her det vil skje mest de neste årene, og selv om alle segmenter vokser, så er det for meg liten tvil om at det er på landbasert man har det aller største vekstpotensialet.


Dagens kurs: 17,30 ned 3,24%.

Mitt kursmål etter Q1 22kr +, etter H1 25 kr + og 30kr + innen årsslutt.

Nordeas fair value gitt ståa pr i dag, er 36-41 kr.. noe jeg synes høres rimelig ut.

Risikomomenter: Ingen spesielle utover makrobildet som er en generell risiko for aksjemarkedet. Backlog har god visibilitet, behovet for Vows teknologi er stort og økende med stadig nye vekstområder som dukker opp. Jeg er heller ikke spesielt opptatt av om det kommer en mild resesjon.. Vows kunder er store og må tenke både 5 og 10 år fremover. Eks Cruiseselskapene har tidligere vist seg å være såkalt recession resilient, og med kjøpesterke kundegrupper. Og en eventuell svekkelse her pareres nok først og fremst med rabatter på billetter og seilasene fortsetter som før. Anleggene ombord må selvsagt driftes som før og vil således ha nada betydning for Aftersales.


Gitt Vows vekstmuligheter er mitt syn at det her er en begrenset nedside og en oppside iallfall opp til tidligere høyder.
Dette er ingen aksjeanbefaling, bare mitt syn på selskapet, jeg har selv aksjer her og trader også litt innimellom.


Jeg holder denne tråden låst til over helgen i første omgang, da det den siste uken har vært en stor økning i spamming av den andre tråden.
Redigert 26.04.2023 kl 08:33 Du må logge inn for å svare
Commodore27
28.04.2023 kl 10:01 6504

Når store stygge DnB mener at kursmålet er 15 så bruker ofte kursen å ligge godt under det , kanskje så mye som 40 % Så kan en diskutere hvor mye disse kursmålene betyr. Men mange tar dem ganske bokstavelig
Når en ser kursmålene til CapitaL& Nordea så forstår en fort at det bør en IKKE gjøre :)

- Mitt kursmål etter Q1 22kr +, etter H1 25 kr + og 30kr + innen årsslutt.

Nordeas fair value gitt ståa pr i dag, er 36-41 kr.. noe jeg synes høres rimelig u
Redigert 28.04.2023 kl 10:33 Du må logge inn for å svare
upsidedown
28.04.2023 kl 10:29 6431

Ser at DnB nedgraderer igjen fra 21 til 15 i kjølvannet av kursraset. Dippen i ordreboka ved siste resultatframleggelse skal gnis inn. Håper de to småordrene som er meldt fyller opp mesteparten av gapet ved kommende oppdatering.

Aftersales vil ha en pen økning, men fokuset fra analytikerne blir pluss eller minus i ordrereserven.

Shorterne har igjen fått grep i VOW. Det samme skjedde etter Badins korstog mot formueskatten der han kvitterte med at verdiene i selskapet han ledet var oppblåst.

Vi får også håpe at VOW/VGM adresserer hvordan produksjonsveksten skal løses på en litt mer troverdig måte enn forslagene som ble fremsatt i går kveld på denne tråden.

Personlig er jeg for at VOW skal beholde sin eierandel i VGM da det kan bli en utbyttemaskin på sikt.
Redigert 28.04.2023 kl 10:40 Du må logge inn for å svare
royroy
28.04.2023 kl 10:30 6430

Nytt marked ja. Men ser noen spekulerer i størrelsen på disse 30 pyrolysesystemene, og ligger ganske høyt over 2.9m€/$.

Så absolutt positivt, men vær bare forsiktige med å hausse opp tallene på disse så det holdes nøkternt.

Takk igjen til spesielt Karbon, CapitaL og Hammers + flere for saklige innlegg!

Karbon
28.04.2023 kl 10:46 6372

Dagens kontrakt kommer ikke lenge etter at vi diskuterte nettopp dette ned kloakkslam i Japan, etter en presentasjon som ble avholdt. Da spekulerte jeg i at det antagelig var snakk om Kobelco, og leser man dagens melding godt, så ser man at det stemmer.
Framtia
28.04.2023 kl 10:59 6357

Nå jobbes det på spreng for å holde kursen nede...😉😄For noen suppehuer!
Fluefiskeren
28.04.2023 kl 11:12 6310

« With our proprietary pyrolysis technology, sewage sludge is transformed to
biogenic coal which in turn replaces fossil fuel in coal fired power plants. We
are very proud to have been selected by our Japanese partner to provide our
advanced pyrolysis technology to two of their projects," said Henrik Badin, CEO
of Vow ASA.»

Fra kloakk til strøm uten eller lavt CO2- avtrykk. Fra noe vi vil kvitte oss med til noe av det viktigste i dagens samfunn. Etterhvert som CO2-avgiftene øker enda mer burde det bli mer og mer aktuelt. Lurer bare litt på om det er luktproblemer.

Ikke godt å sitte i selskapet rent kursmessig, men godt å sitte i et selskap som kan kalle seg grønt uten å bløffe.
Commodore27
28.04.2023 kl 11:13 6305

Passer bra å ta seg av kloakk når en er nede i dritten fra før. Går det an å si det? ;)
Karbon
28.04.2023 kl 11:18 6333

Her er tråden hvor vi i februar diskuterte det som materialiserte seg i en kontraktsmelding i dag. Da tok det ikke lang tid denne gangen, fra vi ble oppmerksomme på det, og frem til kontraktsmelding. Merk at man snakket om 3 prosjekter. Så dette må være det første av 3:

https://www.finansavisen.no/forum/thread/157526/view/5178815?legacy=0

"Three new industrial scale projects started".

Takk til Hammers, som først fanget opp dette, og lagde en egen tråd for satsingen i Japan.
Redigert 28.04.2023 kl 11:20 Du må logge inn for å svare
Framtia
28.04.2023 kl 12:59 6309

Skal man investere etter synsingen til DNB kommer man mest sannsynlig til å tape penger! Bare helt fantastisk at 'en analytiker senker kursmålet med 6kr, bare basert på...ingenting!???Men alt blir jo like bæsj som den mest negative røsten, hver bidige gang!🤔
Record
28.04.2023 kl 13:26 6252

Kansje du takker den analytikeren etterhvert ?
Det handles i så mange forskjellige instrumenter også i VOW , mange måter å tjene penger rundt ett selskaps verdi ,det ser vi jo til og med på fora som dette .
Surt når det faller men det gir også muligheter for de som har troen og mulighet til det .


Denne har vi ikke sett siden 2019 :-)

VOW: STYRET ØNSKER FULLMAKT TIL Å VEDTA UTBYTTEUTBETALINGER
Oslo (Infront TDN Direkt): Styret i Vow ønsker fullmakt til å kunne vedta utbytteutbetalinger i perioden frem til 30. juni 2024. Det fremgår av innkallingen til selskapets generalforsamling, som skal holdes 22. mai 2023. "For å støtte opp under selskapets strategi for bærekraftig vekst, har styret ikke foreslått at generalforsamlingen vedtar utbetaling av utbytte i 2023, men har foreslått en fullmakt til styret til å vedta utbytteutbetalinger i perioden frem til 30. juni 2024, dersom styret finner at dette er forsvarlig og i tråd med den overordnede strategien om å gi aksjonærene høy avkastning over tid", heter det i innkallingen. TDN Direkt finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Redigert 28.04.2023 kl 13:36 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
28.04.2023 kl 13:45 6254

Fin dag, melding om ny avtale i Japan / nytt marked samt melding om fullmakt til å betale ut utbytte fom. 2024👍 Bare å glede seg til markeds presentasjonen 9. mai som ble meldt for noen dager siden, tolker også dagens meldinger som gode kjøpssignaler😉
Hammers
28.04.2023 kl 14:14 6378

Takk for det, Karbon.
Da blir jeg vel som VOW, da - "a first mover".

Jeg tror det er vanlig opplegg på disse 2 reaktorene.
Først mindre anlegg som testes ut etter kundens ønsker. Deretter større ekspansjon.
Det VIKTIGSTE med denne meldingen er faktisk ikke skrevet. Jeg snakker om det kjempepotensialet som ligger forut.

I så fall er dette årets 2 store gjennombruddskontrakt - og vi er bare i april.
- Først var det 3-kløveret som skulle sette opp en haug med fabrikker for utgåtte bildekk.
- Nå er VOW first movers innen fjerning av PFAS. Verden er full av stoffet og pyrolyse er det eneste kjente virkemidel mot det.
- Som et resultat av dette ønsker nå ledelsen tillatelse til å fordele utbytte i 2024.
- SAY NO MORE!

https://www-asahi-com.translate.goog/ajw/articles/14828181?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=no&_x_tr_hl=no&_x_tr_pto=sc
Redigert 28.04.2023 kl 14:28 Du må logge inn for å svare
CapitaL
28.04.2023 kl 16:04 6241

Jeg har ingen problemer med å stå for det jeg skriver og egne kursmål.. Hvis du da i tillegg får med deg de forutsetningene som legges til grunn.. som USA ordre, positiv kontantstrøm og slike bagateller så forstår jeg ikke kritikken din.. Så vidt jeg skjønner, så er du og Tora alene om å forstå de fundamentale grunnene til kursfallet.. Det gjør ikke engang Nguyen i DNB;)

Ellers, kloakkrensing er bare i sin spede begynnelse.. PFAS skal vekk fra miljøet og det er bare mulig ved pyrolisering av kloakkslammet. Dette temaet er høyaktuelt på cruiseskip også. Nok av vekstpotensiale for VOW på dette området også.
Karbon
28.04.2023 kl 16:39 6188

Henrik Badin for litt siden, lagt ut på linked in:

"This order provides a very good tailwind for us in Vow. There is a huge focus on sewage slugde these days, not only in Japan, but also in Europe and US, driven by the quest for environmental sustainability within agricultural food production and climate change mitigation. Its all about making the “end-of-waste» solution for sewage sludge, eliminating PFAS «forever chemicals» that has caused enormous problems in our food chains, and the need to return valuable nutrients and carbon back into the soil."
Slettet bruker
28.04.2023 kl 16:50 6166

En ting er funamentale, men det tekniske er en annen ting.

Det tekniske sa på 50 og 22 at vi skulle til 12,- og 10,- innertier.
I tillegg kan dette (høyst trolig) bare ett suchers rally før videre nedgang. Død katt hopper.

Siste bunn skal i allefall testes, og bytes den, så er det dødsriket videre. Ukjent farvann uten kjente støtter. Da har mine chart signalisert 4,80 som en mulighet.

Framtia
28.04.2023 kl 16:59 6137

Ngyen eller hva han enn heter, har rasert kursmålet i VOW før også...Egentlig er det likegyldig hva kursen er for øyeblikket og jeg må kanskje takke for å kunne kjøpe flere aksjer også under 11 kr!??. Dette trodde jeg ikke kom til å skje i min tid, da jeg begynte å handle på 15kr fallende kurs...
upsidedown
28.04.2023 kl 19:21 5983

Det er mye rart som har tittelen analytiker. Leste akkurat om RCCL, en av VOWs kunder, som har hatt over 12 prosent vekst siste Q. Konklusjonen var likevel Stay Away fordi 2021 og store deler av 2022 hadde vært historisk svake.

Lurer på om analytikeren var av de som ble rammet av korona i tidlig fase og siden har ligget i kuvøse….

PS!
Kan også være de nye AI-analytikerne som har inntatt markedet😎
Redigert 28.04.2023 kl 19:25 Du må logge inn for å svare
CapitaL
29.04.2023 kl 06:24 5775

Har tatt en titt på DNBs rapport. Det går på mager ordreinngang på landbasert, manglende nytt fra den store kontrakten i USA (forventet i starten av Q2), men også null ordreinngang innen Cruise siden 2021. Jeg fant dog en kontrakt fra april 2022 på 3,5 mill euro innen segmentet. En liten bom fra Nguyen og DNB der altså.

Det er basically som vi alle vet.. håndfaste ordre er alfa og omega for videre kursutvikling. Pluss at Badins store ord må stemme overens med realitetene. Straks mai og CHE-reaktoren er fortsatt hverken ferdigbygd eller har fått sin kjøper. Så, det hadde ikke skadet om ledelsen i VOW fremover lot være å løfte forventningene utover all realisme og i stedet beholdt litt bakkekontakt...

Til enkelte her inne.. Ja, det går faktisk an å ha et skeptisk blikk på selskaper man selv eier aksjer i. Det gir ingen mening å bare male alt rosenrødt og lukke øynene for tingenes faktiske tilstand;)
Record
29.04.2023 kl 07:11 5751

Enig med deg ,kun signerte kontrakter gir uttelling .
Det er vel ikke kommet så mange nye kontrakter innen cruise ,men ordrereserven har det ikke hvert noe i veien med.
Vet ikke om Badin har brukt for store ord i sine presentasjoner ,det ser jo ut som de leverer greit på ordrereservene selv om mange dømmer cruise industrien nedenom over en tid nå .
Vi må være klar over at de fleste av VOWs teknologier må innarbeides ,selv om mye kan refereres til utviklingen innen spessielt cruise er det ett helt annet marked innen landindustrien. Mye rigide lover og regler både for regulering,bygging,teknolgi og ikke minst tilskudd og subsidier innen alle segmentene , dette fører til at tingene ofte tar lenger tid .
Men det popper jo stadig opp nye leveranser ,har vel ikke hvert de helt store ,det har vel litt med å redusere risiko ved teknologivalg,utvikling og stadig endringer i miljø og myndighetskrav etterhvert som teknologi utvikles .
Selfølgelig er det håndfaste avtaler som gir uttelling , men jeg må gi kreditt til Badin for i de fleste tilfellene holde hva han lover på leveranse ,tidspunkt er det jo kundene og Deres behov og økonomi som styrer. Ut fra disse faktorene syntes jeg markedet priser selskapet for lavt, lite kred for teknologiske løsninger og tillit blandt kundene .
CapitaL
29.04.2023 kl 07:47 5720

Selskapet har fornøyde kunder, for all del. Det er ikke det jeg påpeker.

Jeg nevnte CHE-reaktoren som et eksempel.. som var forespeilet ferdigbygd før nyttår og med kjøper på plass.. Nå har man muligens funnet en kjøper i VGM, altså seg selv, men det er jaggu ikke sikkert det heller... Dette går faktisk litt på troverdigheten løs synes jeg, og kursutviklingen sier jo sitt den også. Et selskap der markedet har høy tillit til ledelsen kan man ikke shorte og senke ned i kjelleren uten noen som helst forankring i det fundamentale, slik vi har sett det i VOW .

Litt på siden.. du vet kanskje ikke at Badin er et fransk ord for spøkefugl? :))
BMW_E30
29.04.2023 kl 11:17 5573

Så lenge de er fakturerbare timer for å drive konseptstudie og skreddersy løsninger før eventuelt kontrakt. Så er de ikke kun kontraktene som gjelder. Da selger en gjerne timer etter medgått med påslag, og de forklarer jo litt av grunnen til travlere en noen gang.
Record
30.04.2023 kl 10:48 5165

Spøkeful ☺️ , nei det viste jeg ikke . Tror ikke han blir oppfattet som det da.
Jeg er vel enig i at ting tar tid og ikke er gunstig i dagens marked, tror kanskje at satsing på stort sett store kunder har litt av skylden , de vil være overbeviset om at det er det beste de invisterer i siden det ofte blir flere anlegg . På den andre side vil jo markedsføringen være god da store gjærne annerkjente aktører linvisterer i teknologien .
Tror jo at det kunne blitt solgt mange anlegg ala cruiseskipene både i Norge og ellers der det o dag i beste fall brennes søppel , men der er det vel tøffere konkurranse siden krav til utslipp OL ikke er i nærheten til hva cruiseindustrien pålegger seg selv .
Tror at vi snart får inn minst en større investor som vil fjærne all tvil ang kapital , det vil løfte og stabilisere aksjekursen .
Tror nok selv de store ser at tiden snart er inne for å høste litt av deres invistering, om de lar seg utvanner vil også deres total bli adskillig høyere . Spennende tider fremover, mye som er klart for storscala, testede anlegg som er hyperatraktive og investeringsvilje tar seg opp innen segmentet.
CapitaL
30.04.2023 kl 10:54 5218

Første MAP-system i en sannsynligvis lang lang rekke..

- Icon of the Seas features a host of environmental attributes including what's believed to be cruising's first microwave-assisted pyrolysis.

Icon's MAP technology was developed over many years by Vow ASA's Scanship. Biosolids are converted into energy that replaces marine gas oil in steam production, producing storage-stable carbon for offloading, reducing a ship's CO2 emissions.

According to Henrik Badin, CEO, Vow ASA, Royal Caribbean is the first mover on this advanced climate technology and now it is being evaluated for several newbuilds across the industry.
CapitaL
30.04.2023 kl 11:01 5218

Har akkurat gått grundigere gjennom DNBs siste analyse av VOW. For de som har tilgang anbefales en ekstra titt på side 6..

Et utdrag vedr VGM:

- 17.02.2023 Vow Green Metals
-In discussions with VGM about the potential sale of a 2.5ktpa
biocarbon production facility at Follum worth NOK50m–60m

- Following the delay of VGM’s existing 10ktpa
production facility, we struggle to see how
VGM can finance the acquisition from its
current balance sheet
Redigert 30.04.2023 kl 11:45 Du må logge inn for å svare
upsidedown
30.04.2023 kl 12:57 5060

Som jeg skrev i et svar til Hammers tidligere.

Det som skjer på Follum akkurat nå går også ut over VOWs budsjetter og kan komme til uttrykk når halvårsrapporten kommer.

Så det bør ha høy prioritet å fjerne «peanøttposen» av bordet og få den på plass i skapet.
Redigert 30.04.2023 kl 15:20 Du må logge inn for å svare
Commodore27
30.04.2023 kl 13:28 5003

.
Redigert 30.04.2023 kl 19:40 Du må logge inn for å svare
upsidedown
30.04.2023 kl 13:35 5009

Awilco har fortsatt 15 prosent eierskap i RCCL fant jeg ut i går. Awilco har vært rigg og trøbbel i mitt hode lenge, men det ser ut som de presser på for grønne løsninger der de har en finger på rattet.
Slettet bruker
30.04.2023 kl 17:37 4774

Derfor du anbefaler salg av VOW og heller kjøpe BCS ?
CapitaL
02.05.2023 kl 14:51 4065

Artikkel i Ringerikes blad om 2.500 tonns anlegget som oppføres nå..

Her heter det bl.a : Vow Green Metals skal produsere biokarbon her i Treklyngen industripark. Byggingen av den store fabrikken på Årbogen har ikke begynt ennå. For å komme i gang med produksjon raskere, ble det derfor bestemt å sette opp den første produksjonslinjen i et bygg lenger ned i industriparken.

https://www.ringblad.no/her-er-forste-skritt-mot-ny-industri-pa-follum-kjempespennende/s/5-45-1639134

Spadestikk til våren het det tidligere, men i artikkelen står dette: Senere i år er det klart for å starte byggingen på Årbogen, ikke langt fra tømmerrenseriet.

Skal man tolke det til at byggestart på Årbogen blir ytterligere forsinket?
Commodore27
02.05.2023 kl 15:56 4014

Nei, tvert i mot . Dette ser ut til å gå raskere enn en kunne forvente etter omstendighetene
CapitaL
02.05.2023 kl 19:03 3841

Så du mener at en utsettelse av tidligere meldt byggestart i realiteten er en fremskyndelse?
Er det noe som er vanlig forekommende i ditt alternative univers?

Commodore27
02.05.2023 kl 21:32 3702

Det er en fremskyndelse i forhold til tidligere meldte forsinkelser
CapitaL
03.05.2023 kl 18:59 3350

Vow ASA: Welcome to Vow's Q1 trading update and business deep dive on 9 May
Vow ASA (OSE: VOW) is looking forward to presenting its Q1 2023 trading update
in Oslo on 9 May 2023 at 08:30 CEST.

Vow is in the process of delivering advanced equipment and solutions to many
cruise projects, and at the same time, the company is developing business
opportunities and bidding for an increasing number of big projects for well-
established industry in the US, Latin America, Europe, and the Nordic.

"We are busier than ever this spring delivering cash generating projects and
developing new business, and we are looking forward to sharing with our
shareholders, analysts and potential investors, insight into our current trading
and outlook," said Henrik Badin, CEO of Vow ASA.

"We are also pleased to announce that Cecilie Jonassen, CEO of Vow Green Metals,
our highly valued partner and customer, will be joining the session to give a
company update and delve into the latest progress in the company's key projects
and activities," said Badin.

Vow Green Metals is currently building Europe's largest biocarbon factory in
Norway with technology provided by Vow. This project, and more recently the
construction of a large-scale pyrolysis reactor by Vow subsidiary C.H. Evensen,
have attracted broad interest from industry across several continents.

"With these projects, our pyrolysis technology has taken definite steps out of
the lab, up from the test bed and into full-scale industrial solutions. This is
what an increasing number of potential customers have discovered. We are looking
forward to sharing more insight about this when we meet next week," said Badin.


Practical details

Vow will release its Q1 trading update at 07:00 CEST on 9 May. Material will be
published on https://newsweb.oslobors.no/ and on the company's web site
www.vowasa.com.
CapitaL
04.05.2023 kl 09:24 3127

Da ble det litt påfyll på 11,04.. noe jeg anser for å være en latterlig lav kurs.. Hva er verdien av Cruise projects alene? 14-15 kr?
Mobse
04.05.2023 kl 13:13 2968

Har lige suppleret lidt mere 😁🇩🇰
Commodore27
04.05.2023 kl 14:51 2873

Ja,dere får visstnok utbytte også. At Badin er en spøkefugl er det ikke tvil om
Jeg tenker han ler godt for seg selv
Slettet bruker
04.05.2023 kl 17:22 2754

Får de dividende ?

Jeg ønsker meg en teknisk analyse. Hvem fikser den ?