Rammeavtale inntil 650 mill


Rammeavtale med Sykehusinnkjøp HF med en potensiell verdi på inntil 650 mill over 4 år.

Mcap verdien kan fort dobles i Techstep med denne kontrakten, ser ut som en reprising kommer nå. Er inne

Ingen som følger med, dette er en skjult skatt på børsen nå. Techstep kunne gått opp 50% på denne meldingen

Kan bli litt av et stjerneskudd denne tech aksjen fremover, tror 20% oppgang kan komme idag

"Techstep tok innersvingen på Telenor og Mobit i kampen om en kjempekontrakt. Avtaleverdien er det dobbelte av dagens børsverdi".
Sequia
16.03.2023 kl 16:36 933

Husk til dere studenter på BI - det er forskjell på omsetning/kontrakt og hvilken margin/fortjeneste som tilfaller selskapet
keisam
16.03.2023 kl 18:13 873

Skal bli spennende å følge denne frem mot slutten av mars. Tar grep for fremtiden og forhåpentligvis skape verdier for aksjonærene.

Ifølge kvartalsrapporten er det 2023 som kan snu det hele for Techstep. Nå med ny kontrakt på 650 mill. vil vi se en reprising snart

Skjult skatt på børsen?? Leser du ikke kvartalsrapporter før du "invisterer"?

Osvaldsen

Har ikke tilgang, hva er essensen her?

Gamechanger med ny storkontrakt, nå blir vekstutsiktene betydelig bedre i 2023

Rugseth gikk ned fra sin posisjon og Michael Jacobs ble ny chairperson. Ser ut som alt snur med han, kan virkelig få Techstep til å skinne som en sol. Blir vel neste raketten på børsen denne aksjen
keisam
17.03.2023 kl 08:40 625

Har ikke tilgang til investornytt, kan du lage et lite sammendrag? Bull elller Bear?

Hvorfor skal man lage et referat, kan du ikke betale om du er interessert?
Akkurat som avisene, vi betaler for at noen skal gjøre en jobb.
Vi snylter ikke på andre gjør vi vel..? ;)
keisam
17.03.2023 kl 23:20 483

Har beklageligvis ikke mulighet å være med på alle disse nettsidene som krever betaling, rekker ikke igjennom alle de jeg allerede betaler for. Det samme gjelder for mange bøker, leser heller bokanmeldelse på 10 min istedenfor å lese hele boka på 5 timer.

Forstår det også slik at brukeren Antler kun er opprettet for å legge ut linker til investornytt, som var ganske vanlig for 20 år siden. Hensikten er jo selvfølgelig for å bygge sin egen saueflokk større som man kan rappe noen kroner fra. Regner med investornytt, aksjesladder osv. ikke er underlagt samme regler som Marius, Karl Johan og Sindre ved snakk om ulike aksjer.

Forstår det slik at du er en av de nyttige sauene i investornytt. Ser i en artikkel på investornytt hvor de går hardt ut mot finansielle influensere. Jeg kan ikke registrere at investornytt er redaktørstyrt og ikke underlagt vær varsom og annet presseetisk vilkår. Investornytt er akkurat det samme som finansielle influensere, unntatt ukens anbefaling som sikkert ingen kan gjennomgå. Det er fint og flott å ha en kjempestor saueflokk som hopper når investornytt sier hopp, du kjøper samtidig som de selger, akkurat som å rappe godteri fra barn. Jeg kommer ikke til å betale en eneste krone for å bli en del av denne saueflokken.

Podden til finansavisen snakket om TECH i dag og sammenlignet bedriftens mcap og ny kontrakt.

Jeg gjør mine egne valg og har ikke abb. på nettaviser eller medier som du tror, eller du er jo tydeligvis helt sikker på det..
Jeg er av den mening at det som ligger bak et abb skal forbli der, veldig mange som tenker at de kan slippe å betale for informasjon eller tjenester.
Vet ikke hva du jobber med, men er det normalt at vi kan få den tjenesten du leverer gratis?
keisam
18.03.2023 kl 15:45 310

Ja det får bare ligge bak mur, kunnskap om selskaper ligger fritt tilgjengelig på nett. Saueflokken følger nok bjellesauen utover uka, hvis ikke noe store globale hendelser inntreffer.

Nei, mine tjenester er ikke gratis. Jeg driver heller ikke med å påvirke folk for å rappe godteri.