Hvorfor går ikke Proximar


Er det noen som kjenner Proximar og kan fortelle meg hvorfor den ikke går oppover (sett med lange briller)

de tikker jo daglig av milestones i henhold til annonsert tidsplan

er det noen bugs jeg IKKE ser ?

ps! jeg har ikke aksjen, men vurderer å kjøpe den

please educate me ::-)

Jeg synes egentlig dette er litt rart selv, men det handler vel om at det fortsatt hersker en del usikkerhet knyttet til om Proximar faktisk klarer å levere varene. Frem til det punktet proximar ligger på nå, så også ASA nokså bra ut, men så kom det veldig mye problemer og kostnader knyttet til dødelighet og neste fase i prosjektet. Jeg er personlig nokså betrygget av alle suksessfulle tester fra aquamaof om at de problemene asa hadde ikke vil gjenoppstå her.

Sant nok!

Det som slår meg om vi skal sammenligne ASA og Proxi, det er at uansett hvilke problemer ASA støter på (og det er ting som IKKE går ettter planen, så klarer de jaggu å hente mere penger gang på gang) - Proximar derimot har jo levert på alle fronter i henhold til planen. Det er med bakgrunn i det jeg ikke helt forstår hvorfor dem som gang på gang går inn i ASA, at de da ikke begynner å kikke på Proxi istedet. Proximar har pt null bugs og leverer i henhold til planen. ASA derimot.....

Jeg fatter det ikke
Redigert 03.04.2023 kl 19:28 Du må logge inn for å svare

Jeg har litt aksjer i Proximar, kjøpt på et noe høyere nivå. Vurderer å kjøpe mer. Jeg har ventet lenge på at denne skal ta av, i første omgang mot 15-16. Selskapet har levert på stort sett alt, bortsett fra noen naturlig forklarende utfordringer under Covid. En emisjon trenger nødvendigvis ikke være negativt for selskapet, og jeg føler meg gangke trygg på at den eventuelt ikke gjøres på (i nærheten av) disse nivåer. Selskapet har kapital til godt inn i 2024. Min konklusjon er at markedet underpriser aksjen.

I tillegg vil jeg hevde at ledelse og folk bak proxi er langt mer seriøse og troverdige enn i Saphire. Tror grunnen til at Stordalen feks ikke kommer inn er rett og slett at det ikke er aksjer til salgs… ikke før selskapet er priset til minst 1mrd

Hey,
Det er egentlig slik jeg ser det også
Men hvorfor han overhodet gang på gang går inn i ASA fatter jeg simpelten ikke

Er det noen skjulte bugs dem som kjøper / aksjonærene ikke ser i Proxi idag?

eller er det rett og sletter en rimelig "nobrainer" ?

sveipen
03.04.2023 kl 23:34 1900

Proxi vil nok stige fremover.
Tipper den står 10 kroner før sommerferien.

Jag har köpt på mig ett mindre antal, testantal inför utveckling, och är mest spänd vad som sker med kursen när det större aktieblocket, nu över 180K stycken, ska fördelas på köparna vid 6,- NOK. Blocket har varit där ett tag och tvingat de som vill ut ur PROXI att gå under detta belopp. Kursen segar sig sakta uppåt och det är ett bra tecken.
I närtid är kapitalförsörjningen tryggad och en nyemission behövs kanske inte ännu men kan komma längre fram när man ska sätta de första romkornen i den nya anleggningen för 22000 ton kapacitet. Kapciteten finansieras med långsiktigt hos japanska banker och inte med ägarkapital, vilket känns rätt.
Anser att "triggerhappy10" har en riktig syn på ledarskapet i Proxi och att Proxistyrel har tagit lärdom av utvecklingen av oppdrett på land på ett bättre sätt än ASA.
Syns att ledarskapet gjort ett än bättre jobb att under Covid-19 perioden etablera Proxi i Japan och aktiekursen gick under 10,- första gången den 21 april 2021 och går allt sin väg med bra vattenkvalitet, fiskfoder som ger bra tillväxt och att man klara sig från datahaverier så stiger kursen helt klart fram emot leveransdatum för första försäljningen. Vad blir då prognosen?
När 6 kr-blocket är borta så ligger 8-kurserna och väntar. Strax under 6,- finner vi en punkt där SMA50 och SMA200 tangerar varandra.
En kursökning över 6-, när blocket är borta, ger en bra köpsignal när SMA50 ligger över SMA200. Blir det så så förväntar jag mig ett 8-kronorsläge oh ju närmare vi kommer föräljningsdags för första laksbatchen har vi nog kurser över 10,-.Detta är önskningar och "May the force be with us!"
sveipen
06.04.2023 kl 23:46 1587

Når vil investorene se mulighetene i denne aksjen?
Oppdrett av laks midt i smørøyet.
Dette vil ta av etterhvert, og da bør alle være inne.
Redigert 06.04.2023 kl 23:46 Du må logge inn for å svare

Nyeste oppdatering på hjemmesiden vedr lån/ betingelser- er ikke det utelukkende veldig positivt?

i mine øynbe utelukkende positivt - hva er det da jeg ikke har sett - anyone ?

kort fortalt hvorfor kjøper de store konstant i Atlantic S (når de kommer med dårlige nyheter gang på gang) og IKKE i proximar ?
cubor
07.04.2023 kl 15:54 1394

Kanskje den konvertible obligasjonen på 250 mill.legger en demper på kursen/ interessen .
Smisen
08.04.2023 kl 11:12 1268

Jeg har ihvertfall klokketro på at dette kommer til å gå meget bra framover. Allt er fulgt å levert på tid.

Angående den konvertible obligasjonen. Husk at i markedet går disse andelene nå høyere en “innløsningskurs”. Det betyr reelt sett at kursen er 5 + overkursen man må betale for å sikre seg obligasjonsandelen!! Og når man vet at disse andelene (sikkert 90% av de) sitter hos de største aksjonærene (Greig osv) blir ikke disse solgt om ikke kursen er veldig høy. Da de selvfølgelig vet hvilken reell verdi disse har!!

Har sagt det før og sier det igjen. Proximar er en stor diamant som kommer mer til syne etter hvert som vi skrider fremover. Det skikkelige showet starter i andre halvdel av 2023 og inn i 2024!!!!!

I skrivande stund ser det ut så här för Proxi:
Orderdjup
Antal Köp Sälj Antal
165 5,40 5,44 7 195
1 113 5,30 5,98 9 874
4 885 5,28 6,00 182 544
997 5,20 6,46 450
5 671 5,02 6,60 500

Nu gäller det att få bort den store klossen vid 6,-!! Hoppas det går fort. Instämmer i Kanonbra5 tankar om konvertibeln. Konvertibeln ger ju en för storkapitalet (större aktieägarna) relativt säker ränteintäkt och säker bottenkurs. Kursen är också beroende av lite positiva news från Proxi-anlegget.
Redigert 11.04.2023 kl 11:04 Du må logge inn for å svare