Ny oppdatering


Iversen la ut en ny oppdatering rundt Borgland og Bideford, egentlig ikke noe nytt han har repetert dette minst tre ganger tidligere i intervju og via linkeln, MEN det som han ikke har beskrevet tidligere er situasjonen rundt de to keppel fels riggene Nordic Spring og Nordic Winter er at de skal være klar for oppdrag innen 9-12 mnd det som stod i siste q rapport var at de kun var 75% mekanisk ferdigstilt, tidligere q rapporter der står det ikke før 1q 2025.Det han har sagt i intervju til FA er at de vil blir leid ut via en bareboat avtale så hvis de er klare for oppdrag innen mobiliseringstiden utløper så er det minst 6 mnd tidligere enn det han har sagt for en tid tilbake noe som er svært bra. Det er iallfall ikke bare å knipse med fingrene for å få alle disse riggene i oppdrag merkelig at han ikke prøver å leie ut riggen til spetalen og moræus hansen som står oppankret utenfor Indonesia :)

Oslo (Infront TDN Direkt): Det britiske semiriggmarkedet nærmer seg å bli utsolgt og Dolphin Drilling er godt posisjonert for kommende anbud. Sterk oppgang i ultradypvann-segmentet har begynt å løfte ratene betydelig for ankrede semirigger, og riggene "Borgland Dolphin" og "Bideford Dolphin" forventes å bli tildelt kontrakter i løpet av andre kvartal.
Det sier administrerende direktør Bjørnar Iversen i Dolphin Drilling til TDN Direkt fredag.

-Det er svært få tilgjengelige rigger i markedet nå, sier, sier Iversen.

Dolphin Drilling markedsfører for tiden "Borgland", "Bideford", samt nybyggene fra Keppel.

-Vi bød Keppel-nybyggene inn til Equinor før jul, og det er fremdeles ikke dødt selv om Transocean har fått tildeling på 2 CAT-rigger og en CAT-rigg går til Australia. Vi jobber virkelig for å få disse fantastiske riggene inn på Norsk sokkel hvor de hører hjemme, sier han.

Odfjell Drilling meldte fredag morgen om to intensjonsavtaler med en kunde for "Deepsea Atlantic" for arbeid i Nordsjøen, og dette er sannsynligvis Equinor, ifølge Iversen.

Videre sier han at selskapet fortsatt er i dialog med Equinor og andre interessenter for Keppel-nybyggene, tross alle kontraktstildelingene den seneste tiden.

-For meg er det veldig sannsynlig at det tildeles kontrakt på de riggene vi har i løpet av det kvartalet vi går inn i, sier Iversen, og påpeker samtidig at internasjonalt vil det være seksmåneders mobiliseringstid, mens i Norge vil den være på 9 til 12 måneder.

-Mange av de kontraktene som signeres nå vil slå ut fra enten i slutten av fjerde kvartal eller tidlig i første kvartal 2024, sier han.

Under fjerdekvartalspresentasjonen sa Iversen at det er mye aktivitet rundt "Borgland", og at selskapets ambisjon var å ha oppstart for Borgland i slutten av 2023.

Iversen understreker fredag at selskapet har drevet i alle offshore-bassenger, og er prekvalifisert til alle de store oljeselskapene i verden.

-Så vi får forespørsler fra hele verden, sier han.

Junaid Razak finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

Nyheter og/eller generelle investeringsanbefalinger leveres av tredjeparter, uten deltakelse fra Nordnet. Les mer om investeringsanbefalinger.
nopetter
29.11.2023 kl 13:15 4307

på sikt ja

jeg fulgte kun med igår da jeg solgte med ut av ddril og sdsd for mange månder siden. ser bare at sdsd ikke har vært over kr 3 siden jeg dumpet meg ut

Ble 9 i dag og ikke 7… Da tjente jeg 10 øre, på kjøpet i går. Vi idioter er ikke så dumme vettu.
nopetter
29.11.2023 kl 17:12 4380

På toppen av alt er du en bløffmaker av rang du skrev at du ikke er en trader og at du hadde kjøpt deg inn på kurser rundt 9,50 i forrige måned så skrev du i går at alle kjøpene dine var på 8 tallet når kursen såvitt duppet under kr 9
Redigert 29.11.2023 kl 17:19 Du må logge inn for å svare

Hvilken bløff snakker du om?
I går fortalte jeg på dette forumet når jeg kjøpte 10k. De øvrige 10k er kjøpt for en tid tilbake også på 8-tallet. Fortalte også om det kjøpet. Resten av sprøytet du skriver blander du nok med innleggene til coccoman. Jeg bløffer aldri!
Redigert 29.11.2023 kl 17:25 Du må logge inn for å svare

Virker som om vinglePetter har helt mistet oversikten her
coccoman
29.11.2023 kl 21:45 4289

Tilbake etter en lang dag og hva skuer mitt øye - 9 blank! Skremte kyllinger har solgt i panikk som forventet og kjøpsordrene på 8,5 og 8,3 er gått inn og snittet er kakka ned til rundt 9,2 og skarve minus 2,13% på ddril - aksjene mine akkurat nuh. Fantastisk bra ddril - dag. Ser at nopetter er på bærtur med sine spådommer om 7 kroners-aksjer tidligere i dag ;O) Ser også Solan svarer med en merkelig bløffteori ;O)

I alle fall, de største kyllingene er ute etter panikksalg og nå bør det fokuseres på innholdet i kvartalspresentasjonen: Kontrakt i Storbritania for Borgland. Hurra!! Tre rigger i arbeid fram i tid (ingen i Afrika), den fjerde, Leader, er i langt bedre stand enn antatt og havner fort i Storbritania. Den femte, Bideford er nå for salg. Og regnskapstalla, der er vel ikke så gale som panikksalget skulle tilsi? ;O). Med Oil India som ønsker tidligere oppstart har vi vel verdens beste kort på handa angående Blackford.

Klart at ddril er mer verdt i dag enn før kvartalspresentasjonen (kurs 10.08). Det er nå min vurdering og grunnlaget for å laste opp. 11 før julenissen kommer er min bet og 12 om det mot formodning skulle tikke inn penger fra Nigeria. ;O)))

Ha en lur dag på børsen, og selg nå ikke gullpapirer i panikk. Hau, hau.
Redigert 30.11.2023 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
Uljanov
01.12.2023 kl 14:10 3929

Da fikk jeg kjøpt også. Faller på news som vi allerede visste om. Takk takk.
nopetter
01.12.2023 kl 14:31 3897

DNM kom med noen yttringer igår og nå er termineringen et faktum, de kutter kursmålet med 5 kr/aksje

De utestående fordringer fra Nigeria operasjonene tilsvarer 2 NOK per aksje (41 mill USD). DnB markets sier ytterligere 2 NOK per aksje i fremtidig omsetning er i fare pga situasjonen. De kutter PT fra 15 til 10 og opprettholder BUY, men antar at alle fordringer og fremtidige inntekter i Nigeria vil gå tapt. Det er vel en viss oppside i at de klarer å hente hjem deler av fordringene, og at DnB tar for hardt i.
Uljanov
01.12.2023 kl 14:34 3899

"The contract backlog reported in the third quarter 2023 report *was
adjusted for the contract termination*, and will remain at the same level as
reported." Mao old news.

I mine øyne tenker jeg det er greit å få komme seg vekk fra Nigeria, som andre drill selskap også holder på med.

Kursen detter litt i dag av naturlige årsaker og vi kan vell egentlig regne med en transitionyear ut 2024 mtp mobilisering.

Ha en fin helg folkens :)
coccoman
03.12.2023 kl 10:01 3656

Ja, endelig ser vi konturene av pengemaskinen som Dolphin Drilling er i ferd med å bli ;O))) Vi har hyggelig kurstriggere foran oss, hva og når blir den neste ?:

Paul B. Loyd jr. fikk for tre uker siden sikkerhetsgodkjenning i UK, og vil med sin kontrakt til 2027 (+ 5år med med opsjoner !!!) snart generere en solid kontanstrøm inn.

Borgland til UK, hurra for kontraken !

Blackford til India ser vi blir realisert. Peak Petrolium - kontrakten i Nigeria er terminert. Så får vi se om GHL blar opp noen av de 41 MUSD de skylder for å få gjennomført resten av borejobben i Nigeria, eller om Blackford suler opp ankerene og setter kursen til India like over nyttår ?

Hyggelig statusmelding om tilstanden til "Dolphin Leader" på siste kvartalspresentasjon. Da er vel riggen hyperaktuell for kontrakt om oppdrag når som helst ?

Så er det Bideford, nå til salgs. Til hvilken pris er den salgbar?

Finasieringsbehov framover blir interessant, term sheet på 65 MUSD de neste 3 - 4 årene er jo noe. Godt med solid hovedeier i ryggen som snart casher inn en millard kr på stsu - utbytter og ønsker å plassers dem. Hvor ? ;O)

Selv har jeg lastet noen flere billige 8 - kronersaksjer og fått kakka ned snittet til 9,13. Kjøper sikkert inn noen billigaksjer til før kurstrigger kommer. ;O)

Lykke til drill - gamblere, ikke la dere skremme ut av gullpapiret nå når flerdobling av kursen starter .... Hau, hau.
Redigert 03.12.2023 kl 10:26 Du må logge inn for å svare

Det ser jo unektelig bra ut i det lange løp. Men denne Nigeria svindelen er jo ikke heldig og hvem vet hva som vil skje der når riggen vil bort og mot et nytt kontinent, får den lov til det uten problemer?

Det er nok skarpskodde jurister på saken. Om ikke Nigeria-svindlerne betaler, er det neppe andre vestlige selskaper som hjelper dem å bore etter olje…

Må være en annen grunn til dette nedsalget enn manglende betalinger fra Nigeria? Fallet i børsverdi er jo langt større enn de utestående betalingene?

Hvor mange kr pr aksje er det verdien av riggene + kontanter selskapet besitter tilsvarer?
MHInvest
07.12.2023 kl 09:26 2864

Å her renner pengene inn eller var det ut? 😂Skulle hørt på meg, men neida dere er så flinke til å tape penger at det burde vært premie! Var det ikke 30kr solan1 mente den skulle til?
MHInvest
07.12.2023 kl 09:44 2821

9 blank var panikk for sjefshausseren som signerer med hau hau😆Du er et geni som snittet deg ned på 9,30. Tipper de som fikk solgt til deg er happy!

coccoman
28.11.2023 kl 14:02
2599
ddril til 9 blank tyder på panikk i kyllingleiren og er en gave ;O)) Takk, takk
Redigert 07.12.2023 kl 10:05 Du må logge inn for å svare
MHInvest
07.12.2023 kl 18:19 2507

Du skal ha for optimismen, men den har kun ført til store papirtap dette år! Er det nytt prosjekt i Nigeria som skal få den opp dit? 😂
Skulle tro man hadde lært av Statoils fadese på 90tallet i det området..

Ja, samarbeid med islamister og kjeltringer i Nigeria har blitt en tragedie. Men, om et drøyt år har vi 4 rigger i jobb, og den siste er solgt. Da vil pengene fosse inn. I tillegg skal vi drifte og kanskje kjøpe de 2 Keppel-riggene.
MHInvest
07.12.2023 kl 21:38 2280

Går vi et år tilbake i tid var du og nopetter i ekstase for kontrakt i Nigeria, bare tullinger som snakket ned en slik superkontrakt... Et år senere 34% nedgang!

Slutt ned tullet ditt. Ingen her på tråden var i nærheten av å forutse av jævlene skulle slutte å betale! Det var aldri tema!
MHInvest
07.12.2023 kl 22:33 2174

Men du skriver innlegg idag som dette var noe kjent for deg? Stoppe betaling, har det blitt betalt noe som helst?

Solan-(1)
I dag kl 19:44
229
Ja, samarbeid med islamister og kjeltringer i Nigeria har blitt en tragedie.

Problemene ble beskrevet i Q2 og Q3 rapportene så det er ikke noe nytt.
MHInvest
07.12.2023 kl 22:39 2145

Men er det nytt for deg hvordan regimet i Nigeria fungerer og har fungert i all tid?
nopetter
07.12.2023 kl 22:42 2135

jeg solgte meg ut av ddril for ca 8-9 kr siden og grunnen var at en av de store dumpet 1 mill aksjer, da tenkte jeg at han må vite noe mer enn oss andre og at herr iversen har virret så mye med informasjonen særlig rundt de to keppler riggene at jeg nå har sett at de ikke er i nærheten av å få kontrakt her på berget innen 2024-2025, og de er garantert langt fra ferdigstilt siden aker, vår, equinor m.fl. ikke lukter på disse to riggene. jeg skrev at aksjen garantert ville falle ned mot 7 tallet da flere kjøpte på 8,90 tallet da nigeria nyheten sprakk, og ble latterliggjort av springpoiken til spettet. jeg lo sist denne gangen også

situasjonen er vel slik per d.d. :De har en av fem rigger i arbeid etter det jeg har skjønt (Blackford), der betaling er satt i spill og jeg tror ikke de har nevnt brøkdelen av de problemene de har i nigeria eller om de får alle pengene derfra 41 mill usd+6 mill usd fra peak , om de får kontrakt for blackford med india oil er helt uvisst. To rigger er på vei inn (kjøpt) paul lloyd og intruder som ikke er i nærheten av noe som helst ennå, den fjerde (Borgland) klargjøres for oppdrag (UK) men har ikke inntekt før langt uti 2025. Femte ligger i opplag og forsøkes solgt (Bideford) høyst sannsynlig for å dekke underskudd av nigeria affæren. De har brukbart med cash (700 mill kr), ble refinansiert til 7,50 kr, men er fortsatt uten inntekter (hvis kundefordringene går tapt). jeg tror jeg venter før jeg går inn med penger i denne aksjen, kursbomben idag er om de plutelig skulle får ut riggene nordic winter og nordic spring
MHInvest
07.12.2023 kl 23:01 2072

Dette er vel ikke helt korrekt, du var aktivt inne i slutten av mai da kursen var 11-12kr eller sitter du bare å hausser for morro?

nopetter
22.05.2023 kl 18:54
2610
Dette var positivt angående det pågående boreprogrammet til Blackford, og den videre utviklingen derfra. Vi snakker om summer over 500 mrd NKR

Nigeria eyes $50 billion for oil and gas, but major challenges loom
Head of Nigeria’s local content regulator says Shell projects worth $10 billion on drawing board, but warns of security and finance obstacles
MHInvest
07.12.2023 kl 23:07 2055

Her er jo rett før emi kurs 7,50

nopetter
22.06.2023 kl 20:11
2249
de tjener 279 mill USD fram til 2027 på en rigg og bruker 64,5 mill USD på kjøp av to rigger, TO leader er fullstendig oppgradert for 9 år siden, en brukbar deal synes nå jeg. tipper emisjonen til 8,50 er allerede fulltegnet
nopetter
07.12.2023 kl 23:10 2047

Jeg er en trader og var inne noen korte øyeblikk i etterkant slik du selv er. Jeg trudde for lenge på det sprøytet til Iversen mannen skulle fått takeforbud i media. Hva jeg skrev for 6 mnd siden har liten eller ingen relevans i dag
Redigert 07.12.2023 kl 23:14 Du må logge inn for å svare
MHInvest
07.12.2023 kl 23:33 2006

Har vel stor relevans når du skryter på deg utgang på 16kr som er helt usannsynlig slik du hausset og slengte dritt når noen ikke delte ditt syn på caset. Sånn er det å bli tatt med buksa nede, plutselig ute og vært trader😂

Ser at du anbefalte nodl, det må vel sies å være ekstremt høyrisiko gambling. Den gikk noe sinnsykt det skal den ha så du var heldi med den, men det var jo ren flaks uten hold i verdier og bygget på forventinger om å vinne en rettssak som kanskje ikke blir noe av og hvis så er det liten sannsynlighet at de vinner. Nå er den ned fra 6 til 1.7 på en uke, du liker tydeligvis risiko.

«Ps bare 42% i Nodl som jeg anbefalte igår, men er vel backtrading og ikke av interesse for dere ...

Da er gevinsten sikret i Nodl, kom tilbake å fortell meg når dere får 40% avk i Ddril påfølgende dager med 70 og 90% den er opp over 1200% fra bunn»
nopetter
08.12.2023 kl 10:38 1793

jeg tror du skal være forsiktig med å slenge med leppa og storkjeften din her om hvem som har gjort hva, du har drevet og hausset direkte risiko aksjer som er rene gamblings opplegg for egen vinning. da kan man heller spille på lotto e,l, stort sett så klarer du å lire av deg kun sur oppgulp med null innhold
Redigert 08.12.2023 kl 10:42 Du må logge inn for å svare
MHInvest
08.12.2023 kl 11:59 1714

Vel vel det er dine ord, eneste anbefaling jeg har gitt var Wfrd til 20kr. Alle som fulgte din haussing i Dolphin sitter med megatap!
MHInvest
08.12.2023 kl 12:05 1699

Som jeg skrev kortsiktig trade når man først skulle investere i høyrisiko, det har vel rast i Dolphin og må betegnes som høy risiko? Må være inne når det trades og selge når gevinsten er der, er vel ingen som forventet at Nodl skulle fortsette opp. Nå er det å finne bunnen igjen...

Ddrill er en aksje med risiko, men på ingen måte i samme risiko katogori nodl. Det har jo ligget oppe i dagen at Fredriksen skulle by 0.125 for resten av aksjene i nodl, en ventet bare på en godkjenning fra Oslo børs og den har kommet nå. Bevegelser på 1000% vs 20% er jo litt forskjellig og sier mye om risiko.
Uansett poenget mitt er at risikoen din med nodl er ekstrem sammenliknet med ddrill selvom du gikk inn på 1.0, 1.5 eller hva du gjord, for bud på 0.125 ville komme når som helst
MHInvest
08.12.2023 kl 12:36 1646

Har ingen hast, det er ikke engang sikkert han vinner ankesaken så smarteste trekk er nok å holde pølsefingrene unna den. SDSD skulle aldri kjøpt seg inn i Dolphin, et lån på 500.mil til 20% hadde vært en langt bedre deal. Hvor lenge blir SDSD inne? Kan man se et nedsalg og dump? Vet aldri, Spetalen kan umulig vøre fornøyd med dette utfallet ned mot emikurs. Glem ikke at kursen i SDSD ville vært over en krone høyere uten inngang i Dolphin og beholdt Wfrd.
Redigert 08.12.2023 kl 12:39 Du må logge inn for å svare
MHInvest
08.12.2023 kl 13:22 1590

Kjøp Arribatec før den stikker🤑

Sdsd får jo masse cash inn fra stsu så da blir det jo å investere de pengene. Kanskje de bruker pengene og laster opp mer ddrill på den lave kursen 🤑
MHInvest
08.12.2023 kl 13:57 1535

Tvilsomt, tror det blir reinvestert i STSU nytt case. Ddrilblir ikke en bra aksje selv om du dobler opp, betyr bare at du taper dobbelt så hurtig.