$$$PGS$$$ MANGE KONTRAKTER KOMMER NÅ!!!💰💰💰

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
24.05.2023 kl 07:41
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Slettet bruker
PGS 25.04.2023 kl 17:02 391216

Delta_S

Til Informasjon 23.05.23:

- Ramform Vanguard: ligger til kai i Bergen for mannskapsbytte. Den skal snart ut på jobb i Nordsjøen. Denne er verdt å følge med på Marin Traffic. Jobben blir snart annonsert! 😉
- Ramform Hyperion: På jobb utenfor Norge i Barentshavet. Jobb ble annonsert for ikke mange dager siden. Jobb 40 dager +, Etter denne glider hun over i neste jobb i Nordsjøen.
- Ramform Sovereign: ligger fortsatt i dock. Men skal etter alt å dømme ut fra dock i morgen den 24.05.23 eller 25.05.23. Jobb kommer til å bli annonsert snart. Stor jobb i Asia.
- Ramform Tetys: På jobb utenfor Brasil.
- Ramform Titan: På jobb utenfor Namibia.
- Ramform Atlas: På jobb utenfor Namsos Nordsjøen
- Sanco Swift: På jobb utenfor UK og Irland. Jobben nærmer seg slutten. Snart over i neste jobb.
- PGS Apollo: Er snart klar for jobb i Nordsjøen med Vanguard føre hun skal over til Brasil sammen med Ramform Victory. Denne er også verdt å følge med på Marin Traffic.
- Ramform Victory: Laster om bord utstyr. Det er snakk om noen dager så er alt klart for seilas. Sea Trail og test av utstyr gikk etter boka. Hun er snart klar for jobb. Holder en knapp på de kommende dagen 24.05.23 eller 25.05.23. Uansett så er hun i rute for å være klar for å legge ut utstyr og utføre jobben i Brasil i mnd. skifte Juni/juli. Ca 15dager seilas over fjorden må påregnes. Så kan en legge til en goodwill på 5-7dager med å legge ut utstyr. Det kan og hende den skal innom Las Palmas og for en Pitstop +2dager… Så med andre ord så er det ikke lenge til føre hun legger ifra kai i Florø (PGS sin fjordbase).

Sammendrag:
Nå i dag er det 5 av 9 skip i jobb… (23.05.23).
Innen noen dager vil det være 8 av 9 i jobb. (innen 29.05.23).
Mnd. skifte Juni/juli er det 9 av 9 skip i jobb. (ca 26.06.23).


Det lyser som bare det. Det skriker KKKKKJJJJJJJØØØØØØØPPPPPPPPPP! 😉Det beste av alt aksjen er billig ennå! Påfyll? 😉
Redigert 23.05.2023 kl 13:28 Du må logge inn for å svare
Thesistulling
03.05.2023 kl 11:09 4876

Synes jeg ser samme mønster som på fredag, var vel da Halvorsen fylte på?
Enkelte har fascinasjon ovenfor enkelte siffre tydeligvis, ser forskjell på "hvem" som handler.
Redigert 03.05.2023 kl 11:12 Du må logge inn for å svare
geo01
03.05.2023 kl 11:17 4795

At olja faller og Pgs faller er selvsagt kjedelig men:
Olja er den største innsatsfaktoren på denne jord og globalt vil en oljepris på 50-70 usd være en lettelse for forbrukere og være inflasjonsdempende faktor nr 1.
Dette kan bety slutten på rentestigninger,og lavere bensinpumpepris.
Olja har falt fra 120 usd og strømprisene er godt ned og dette må da være infalsjonsdempere vi trenger.
Pristigninger mot olje og strøm skal gi billigere varer og tjenester.
Dette kan gi flerelangsiktige investorer inn i markedet igjen da rentetoppen nås engang..

rischioso
03.05.2023 kl 11:19 4800

Jeg gir egentlig blanke i hele Halvorsen og har handlet med begge henda både noe under, på og noe over 7 for er det noe som er sikkert så er det at de aksjene vil gi en god gevinst litt frem i tid - med eller uten Halvorsen ...;)
Slettet bruker
03.05.2023 kl 11:21 4788

Etter å ha blitt nesten ødelagt av de samme sleske manipulatorfingrene som hadde hatt hatt mest å tjene på å presse på MEMEpumpen dagene vinduet sto åpent i krafsende og smålig i jakt på tidels øre, ser det nå ut som om PGS i det minste sakte er på vei mot sin normalprising 20+.

Kurser som i et best tenkelig blue sky sky scenario kunne kommet allerede denne våren, svært høye kurser, altfor høye kurser, tresifrede kurser, synes derimot veldig veldig langt unna, nå.

Har vanskelig å se dette kan skje per nå, uten PGS New Energy Spin off vel og merke, eller andre brå gamechangere som budkrig, attpåtil og en langserie stang inn også på makrofronten.

En ting er å seile i motvind, noe ganske annet å ro. Ja jeg er personlig indignert og såret over å ha fått så lite tilbake, og heller ikke et bein fra ledelsen, på lang lang tid. Men jeg sitter i det minste ved anledning i min nye villa forspist på mozartkuler og nå som allergien er tilbake er det Möet som gjør at snørra blåser seg i bobler ut nesen ved hvert hikk, sikret med gevinst fra tidligere i vinter (selv om jeg på langt nær traff klokkerent men pene nok salg av 2/3 oppover på 9-tallet for å kjøpe bolig rett før stormløpet mot 13, hvor jeg har vært med helt opp og helt ned med restpotten som flere ganger før.) Så Peggy, du har vært god i sin helhet, men faen heller, nå får du begynne gi litt igjen da! For helvete. Skal vi måtte traske her i jammerens dal med hele pukkverk oppi skoen, og bak vralter en streng skolemester som riser med ustanselig med den vonde kvist? Har man våknet i en verden hvor tabasco er linsemiddel og man til sin skrekk oppdager forsent ved frokostbordet at det står Miles Onanes på tuben man har påsprøytet de hardkokte skivede eggene som dermed vokser i munnen? Skal det det være slik at vårens friske fornyelse og lekne kalvesprett går rett i forråtnende hundedager hvor en hver tendens til lystighet blir kvelt av de tusen stemmer som roper "Alt går til Helvete!".

Hvor uendelig meget lenger vi kunne nådd ved å trekke i flokk! Ja dette ble et usakelig og sikkert nok forvrøvlet og urelevant innlegg fra en desillusjonert PGS-aksjonær.

En aksje som i det korte bilde fremstår ødelagt og helt løsrevet fra sin funksjon som speil på selskapet papiret representerer. Et selskap det simpelthen ikke er noen vei utenom om vi skal ha forsatt Fred, Velstand og Fremgang i Vesten. Man kan jo lure på hvilke astronomiske summer biblioteket kunne vært omsatt for om Natos fiender Russland eller Kina hadde rammet oss i leveren og senket disse skipe ...

Så dere får kive og stride om ørene, siden dere ikke heller vil ha tierne. Noe så kjedelig.
Men hevnens time kommer. PGS skal reise seg som Fugl Fønix, og rasende sprute ild og forkulle de som vil ødelegge for Vestens Perle✨️

Det skal nok igjen bli fest her også i denne tråden.

Jeg er varsom nå med å gi råd etter å ha tatt feil i lengre tid.
Men fra mitt doggede periskop, virker det unektelig svært attraktivt å fylle på.

Finnes det en syk japaner der ute som ville være villig til å betale godt for loffeomtvunnet bandasje?

Jeg har i det lengste hegnet om mitt prustehull, men med tanke på at hver tusenlapp inn i PGS nå er to eller tre eller kanskje fire til jul vil det være uansvarlig å ikke ta absolutt alle forslag med i betraktning. 🐳
Rull79
03.05.2023 kl 11:26 4722

Syns aksjen har havnet i et vakum. Veldig lett for short å styre kursen siden omsetningen er ganske lav. Makrobildet hjelper de til å trekke den nedover. Håpet er at de nå blir for grådig, de har en solid gevinst nå. Markedet har alltid falt inn mot Fed sin rentedom, før det henter seg inn i dagene etter. Vi trenger en faktor X her. Feks at en ny stor fisk kjøper seg opp. Tror dessverre single kontrakter etc ikke er nok for jevn oppgang. Vi fikk 1 juni i fjor en uventet oppdatering på late sales, noe sånt hadde endret mye.
protagoras
03.05.2023 kl 11:27 4737

Vi er på samme kurs som ved årets start.
Dette ordner seg.
rischioso
03.05.2023 kl 11:32 4705

PGS fundamentalt - tja, det ser slett ikke verst ut med en solid sterkt voksende marked i bedring, but still waiting for showing me the money - maybe they will do so in Q2?

PGS teknisk - sjelden det har sett bedre ut hvor det meste ligger til rette både for at det bunner ut her og ikke minst en rekyl tilbake med sjanse for short skyv spesielt i kombo med en høyst mulig nærstående kontraktsmelding (New York)

NYSERDA has executed contracts with Equinor Wind US LLC for its 816 megawatt Empire Wind Project and Sunrise Wind LLC (a joint venture of Ørsted A/S and Eversource Energy) for its 880 megawatt Sunrise Wind Project to deliver clean, affordable, renewable energy to New Yorkers.

https://www.nyserda.ny.gov/All-Programs/Offshore-Wind/Focus-Areas/NY-Offshore-Wind-Projects

PGS mentalt - som du sier, enten man vil eller ei - eller sagt på annen måte, må man så må man...;)
Redigert 03.05.2023 kl 11:34 Du må logge inn for å svare
Holymoses25
03.05.2023 kl 11:33 4698

Står greit mot oljefall idag..
elnomi
03.05.2023 kl 11:37 4689

Vi handler og handler og det vil vi gjøre om kursen dipper mer fremover. Minner om denne "Utfordringen ligger i at de ikke makter å levere overskudd og da er det jo også naturlig at markedet priser de etter det fordi forventningene er på hell etter 12 mdr/4 kvartaler på rad med skuffelser og når lista legges lavere så følger prisingen med ned som en naturlig konsekvens av det ... Mao, det er selskapet som må levere og før de gjør det så vil også prisingen gjenspeile at de ikke gjør det ..."

... Mao, det er selskapet som må levere og før de gjør det så vil også prisingen gjenspeile at de ikke gjør det
mingus7777
03.05.2023 kl 11:41 4666

Burde ramla godt ned på 6-tallet pga olja. Men det gjør den ikke! Det fundamentale er på plass og PGS er knallsterk!
PerUlv Den ene
03.05.2023 kl 11:44 4745

Tja...

Intet hadde vert bedre enn en oljepris rundt USD 80,- +/- Men vil det vare... Neppe...

Verden går fortsatt mot en energi krise og fler og fler toner nå ned det grønne skifte til fordel for gass, olje og karbonfangst. Det blir større og større fokus på energi sikkerhet og Russland går mot stupet med eller uten Putin. Ifølge CIA vil Putins fall føre til massive uroligheter og "Breake up" av Sovjetunionen. Kamp om resurser vil medføre store fall i produksjonen av nettopp olje og gass.

Så har vi lagersituasjonen av olje WW som i hovedsak faller, spesielt i USA og hvor også Fracking nå ser ut til å toppe produksjonsmessig. Verdens produserende oljefelter har et årlig produksjonsfall på mellom 5 og 10 prosent som må erstattes og hvor underinvesteringene i olje nå har vart i 10 år.

Teknisk i det korte bildet har vi nå i hovedsak tre senarioer hvorav to er mest sannsynlig og hvor begge signaliserer kommende oljeprisoppgang bare i to ulike tids intervaller. Den ene heter kile og gir target USD 99,- og 105,-. Den andre heter dobbel bunn og da med foreløpig target USD 87,60 +/-.

Men for PGS sin del er det som "Dronninga" skriver. PGS er i en helt unik "Vinn vinn" situasjon og vil bli Oslo børs sin beste case de nærmeste årene...
Redigert 03.05.2023 kl 11:48 Du må logge inn for å svare
mingus7777
03.05.2023 kl 11:44 4792

Er det mulig vi kan få en shortskvis?
rischioso
03.05.2023 kl 11:48 4788

Ja, det er helt riktig og det gjør jo også prisingen nå - eller mener du at alle selskap som ikke genererer overskudd skal gå i NULL-0?

For at det skal kunne skje så må de komme i konflikt med låneforfall noe de ikke er. Det kan ikke finnes et snev av forventninger noe det er og assets må ha en slakteverdi noe som vanskelig kan sies når disse assets er en mangelvare i et sterkt voksende marked og ikke minst det kan ikke finnes EK noe det er - mao, vi snakker om verdier selv uten overskudd og mer verdier med forventninger om overskudd og av samme grunn befinner aksjekursen seg nå i et lavere trading intervall enn for bare kort tid siden i påvente av at ting skal materialisere seg.

Som du selv var inne på - det er knappe 2mdr til Q2 talla ligger på bordet og det er knappe 3 uker til Q2 er ferdig så med litt tålmodighet i dette intervallet i påvente av Q2 talla hvor vi kan være sikker på at shorterne ønsker å redusere/dekke seg inn helt eller delvis innen den tid og i mellomtiden kan det tikke inn kontrakter så ja - virker å være en god timing for posisjonering - langt bedre enn på lenge ...;)
Redigert 03.05.2023 kl 11:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.05.2023 kl 12:01 4713

Rischioso, hvor høyt tror du rekylen kan gå best scenario med kontrakt sånn teknisk sett? :)
TonyB
03.05.2023 kl 12:02 4719

En fornøyelse å lese. Bare en 🦭 ! 👍
Redigert 03.05.2023 kl 12:02 Du må logge inn for å svare
rischioso
03.05.2023 kl 12:28 4479

Best Case (trading intervallet 7,8 - 9)
Som kjent så må vi først bryte opp gjennom taket på 7,8 så det vil være det første tekniske hinderet av betydning, men blåses det så er 9nok neste motstand av betydning hvor det kan gå raskt tilbake dit med litt hjelp av shortinndekking toppet med at de rette parameterne er på plass og at makroen tar et lite pust i bakken - mao, det kan skje i forkant av Q2 og gjør det det så vil også reprisingen starte på et langt høyere nivå om Q2 kommer sterkt inn og blir vendepunktet og da ser vi også 2 sifret aksjekurs langt raskere.

Worst Case (trading intervallet 6,7 - 7,8)
Og skulle vi ikke være helt der når Q2 talla legges på bordet så vill vi med hjelp av kontrakt og en bedret makro mest sannsynlig ha vært og snust på 7,8 innen den tid og kanskje har vi brutt motstanden uten at kursen har etablert seg på oversiden om de rette parameterne slår til på riktig tid så starten på en eventuell reprising vil uansett (mitt bet) slik ting fremstår i dag starte på et høyere nivå enn dagens kurs rundt 7 blank - hvor høyt - ja, det gjenstår og se ...;)

* Ovenfor har jeg utelatt resesjon, børskrakk, ny bankkrise, og krakk i oljepris i det korte bildet (1-3mdr) noe som også er lite sannsynlig og ikke minst noe det tekniske helle ikke tar høyde for.
Redigert 03.05.2023 kl 12:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.05.2023 kl 12:55 4419

Tusen takk Rischioso…Setter pris på dine bidrag : innsikt teknisk, fundamentalt og har gode argumenter både for og i mot .. Real type 👍
Travis-Bickle
03.05.2023 kl 12:55 4504

Sakte men sikkert stikker "Longers Paradise" folka hodet frem og ønsker å gi et bilde om at de er vellykkede og innrømmer trading.
Velkommen til Trygves tivoli hvor Ulver spiser småsparere.
rischioso
03.05.2023 kl 13:00 4442

RE - Etter å ha blitt nesten ødelagt av de samme sleske manipulatorfingrene som hadde hatt hatt mest å tjene på å presse på MEMEpumpen dagene vinduet sto åpent i krafsende og smålig i jakt på tidels øre, ser det nå ut som om PGS i det minste sakte er på vei mot sin normalprising 20+

* Ja, det er nok flere måter å se dette på - turen til 13+ og ned hit er det vel mange som ikke ønsker en reprise på - i alle fall ikke de som ble med ned igjen og de er nok i flertall. Det er resultatet av at MEME pumpen begynte for tidlig uten gode nok Q resultat å støtte seg til.
MEN dette vil med stor sannsynlighet endre seg nå allerede fra Q2 og om så skjer så kan vi turbomate MEME pumpen og fly både langt raskere og langt høyere enn sist uten risk for en halvering av aksjekursen kort tid etter noe som også gjør det langt lettere å opprettholde rekrutteringen til MEME pumpere - mao, et MEME med hold i er langt mer varig, et vinn-vinn og det desidert beste MEME ...;)

Og - du må ikke gå i fella og bebreide deg selv for at du har feilet for det er det nok ingen andre som egentlig mener - at du var litt tidlig ute, ja - det er noe helt annet så fortsett gjerne der du slapp nå som timingen virker å være langt bedre,,,;)
geo01
03.05.2023 kl 13:01 4439

Etter drittvær blir det alltid bedre.
De som utnytter nedgangen kan være med på flere gode res i år og med en ny kapitalisert maskin vil tyngdekraft og bedre analyser sette standarden og det begynner q2.
Redigert 03.05.2023 kl 13:01 Du må logge inn for å svare
Sweetspot
03.05.2023 kl 13:07 4415

Husk at det er Kn....torsdag i morgen da.
Da er Peggy iført den grønne 😍
Slettet bruker
03.05.2023 kl 13:12 4353

Refleksjon og selvkritikk og innsikt er alltid en god øvelse å gjøre. Peggy er herpet med og sendt hit og dit på en blrs der dette er mulig. Verdiene er de samme og tjenestene vil bli etterspurt. Olje og gass, samt nye grønne markeder. Vinn og Vinn og vekst fremover. I øyeblikket er det bare å kjøpe mer om penger finnes og lflytte fokuset til ei annen tid. For den kommer. Du må bare fortsette å være Peggys livlege. Det får helt fint. Å at du i tillegg viser litt evner til å stoppe opp og reflektere det er bare gull. Det må vi alle ta ansvar for.
Peggy kommer sterkt tilbake 🚢🚢🦅🦅💨💨😍 Intet er endret fra mitt ståsted og min strategi. Longsen e på enda 😇😉 Lykke til alle longere. Det kommer ei anna tid. Sånn er denne karusellen😅
Sweetspot
03.05.2023 kl 13:13 4362

Må være en drøm å bare plukke opp alt som selges under 7..
Oljedratiltrynet gir seg etter hvert.. 🚀
rischioso
03.05.2023 kl 13:38 4267

Uten kondom her også nå som risken er langt mindre ...;)
Delta_S
03.05.2023 kl 13:43 4357

Jepp. Det er sant nok. 😊

Men tro vi skal starte å klatre betydelig opp igjen føre den tid.
Til å begynne med så kan vi se frem til dette:
Windfarm konferanse i morgen kl 14:00. Blir spennende…

Husk at det er ikke lenger noe bestemt tidspunkt når kontrakten blir meldt til markedet… Før kunne det være Kl 08:00, 08:30, 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 16:00, 16:30 og 17:00….. 😉

De som det kommer til svi mest for er de som venter i det lengst å håper på en urealistisk bunn som ikke kommer til å touche engang… og ikke er inne før det blir meldt mellom 16:30-17:00. Kan være lurt å ha i bakhode. Når? Kan skje når som helst…. 😉

For omtrent et år siden på denne tid siden så rykte PGS til med over 35% på en dag fra start. Kan være verdt å ha det i bakhode… Det var alt for sent å komme seg inn fra Kl 09:00 neste morgen da Kontrakten smalt i borde dagen føre etter Børsen var stengt.

For å bringe det på det rene så er det tydelig optimisme i PGS leiren. Det har jeg fått klare indikasjoner på. Det satses knallhardt fremover. De har klokke tro på kursen fremover. No som blir bra reflektert med bonuser, lagt til rette for tilbakekjøp av aksjer osv. Teinene ligger rett foran nesen våres…. Står alt i rapporten Q1, og GM.

Tyngre krefter er alt på vei inn i PGS for å ta plass….

Så til slutt vil jeg bare si at PGS har klart seg meget bra gjennom dagen i dag tross alt med alt som prøver å dra den ned…. Olja, Oslo børs, makro uro osv. jobber imot. Så dette er å vise rå styrke. Bunnen er nok nådd for denne gang. Det lades opp for en rekyl om ikke lenge. Den samles krefter…. 😉

Å folkens… dette er ikke for å skremme eller for å få noen til å gjøre noe forhastet. Men det er verdt å nevne at det har lett for å gjenta seg igjen… Q2 i fjor var meget bra…. Q2 i år er mye bedre… Å klatringen i fjor startet alt i Mai for alvor… Gjør gode valg! Så går det godt! 😉

Sweetspot
03.05.2023 kl 13:43 4412

Tipper kn...etorsdagen blir noe slik:

-Olja opp mot 75-76
-Børsmelding
-Partystemning med Hvalrossen i spiss
Slettet bruker
03.05.2023 kl 13:47 4391

I believe you are quite right sir!
Sweetspot
03.05.2023 kl 13:49 4395

Klatringen har begynt!
rischioso
03.05.2023 kl 14:00 4336

Når du først snakker om olja så er flere og viktige indikatorer nærmest skremmende likt PGS:

Støtte - Olja rundt 70/PGS rundt 7
RSI - Olja rundt 30 oversolgt/PGS rundt 30 oversolgt

Mao, de går som hånd i hanske og er nok også knyttet opp mot de samme algoene hvor begge står overfor en vending rundt dagens nivå ...;)
observer009
03.05.2023 kl 14:04 4311

Det er noe merkelig med utviklingen av kursen, at denne fortsatt er under 20 kr er ett mysterium. har falt ufortjent mye og bør etablere seg over kr 10 denne eller neste uken.

Grab a coffee tomorrow and join us at 14:00 CEST for a 55 min live webinar on 3D Seismic for Offshore Wind. Register now for this live webinar and ask your questions to our panel of experts.

Redigert 03.05.2023 kl 14:26 Du må logge inn for å svare
elnomi
03.05.2023 kl 14:14 4211

Ja risikoen er mye lavere i dag kl. 13.38 enn i går kl. 09.43 for nå har PGS virkelig levert på noe timer . Nå er vi konsistente og solide her. Tenk hvordan kursen vil utvikle seg om denne leveringen fortsetter slik noen timer til i morgen på denne tiden? (Mao, det er selskapet som må levere og før de gjør det så vil også prisingen gjenspeile at de ikke gjør det ...).
rischioso
03.05.2023 kl 14:25 4106

Huff og huff- du virker å ha tatt et tap du relaterer til meg på et eller annet hvis - deg om det ...;)

Jeg tenkte mer på risken ved å gå inn i dag på 7 kontra når kursen stod i 13 - på 13 måtte man bruke kondom for risken var høy - i dag er risken langt mindre - ikke bare fordi nedsiden er langt mindre, men fordi vi er nærmere et Q som mest sannsynlig er vendepunktet hvor underskudd går til overskudd og dermed er oppsiden også langt høyere i dag - mao, høyere oppsidepotensial og lavere risk gjør kondomen nærmest overflødig - er du med...? ...;)
Leotwin
03.05.2023 kl 14:28 4079

Sterke jobbtall fra USA i dag (betyr nok også desverre renteøkning på 0,25):

https://www.cnbc.com/2023/05/03/adp-jobs-report-april-2023.html

Resultatsesongen har så langt (halvveis) levert langt bedre enn fryktet. Hva om verdens mest forventede resesjon i USA ikke kommer?

https://www.reuters.com/markets/us/recession-talk-tapers-off-latest-quarterly-conference-calls-2023-05-02/
Psychodad
03.05.2023 kl 14:30 4085

4.78 % short er registrert i short registeret. Det er mange aksjer som skal dekkes. Kan bli trangt inn døra dette....
rischioso
03.05.2023 kl 14:30 4130

Dessverre?

Uavhengig av jobbtall så hadde det blitt renteløft - risken var 0,5%, men markedet har forventet og allerede priset inn 0,25% så ikke noe dessverre her - flatt til positivt på en kvarting ...;)