$$$PGS$$$ 🌊🌊🌊 $TORBØLGEN KOMMER! 🌊🌊🌊


🌊🌊🌊
Redigert i går kl 16:08 Du må logge inn for å svare
oppturen
25.05.2023 kl 23:23 4075

Siste 12 mnd generert PGS over $125 millioner i kontantstrøm som ble brukt til å betale gjeld. Ifra Q3 vil skipskapasiteten øke med 30% og raten har steget 2 siffret % over fjordårets. Ved siste Q la PGS frem nedbetalingsplan hvor de vil redusere gjelden med ca $180 mill før utgangen av Mars 2024 og de la til at dette skulle de klare med god margin.
Problemet er at økonomer ser på EBIT og gidder ikke sette seg inn i nedskrivingsregler på biblioteket og hvilken effekt det får på regnskapet.( mc ble nedskrevet med $253 millioner i 2022, invisteringskostnader i mc var $106 millioner, differansen var $147 millioner !!!
MC hadde total inntekter på $466 mill i 2022)
Se på kontantstrømmen !
Nettogjelden er nå under $600 mill og med den inntjeningen vi får fremover vil PGS sitte med netto positiv kontantbeholdning iløpet av mindre enn 3 år om det ikke gjøres tilbakekjøp eller utbytte utbetaling.

Ser vi har fått en bjellesau innom Top listene 😀
Redigert 26.05.2023 kl 00:04 Du må logge inn for å svare
geo01
25.05.2023 kl 23:56 3921

En ti av ti og se res og hva som er faktum.
Res i seg selv blir faktum.
Ebitda lyver aldri.
NEWREP
26.05.2023 kl 00:04 3878

Hvem bjellesau? ikke fått med meg?
Takk for informative gode innlegg som alltid, geo og oppturen👍
Redigert 26.05.2023 kl 00:05 Du må logge inn for å svare

RE - Det er rart at et selskap som TGS må leie arbeid er vurdert høyere når manko på skip og høye leiepriser øker de eier ingenting utenom biblotek,de falt så vidt i dag.Uvirkelighetens inteligente er utrolig. Men eier du slipper du og leie dyrt selv om kapasiteten minker og der blir dyrt. Dette er som huspriser,eier du eier du,mens leier du så eier du fodi det er billigere enn og eie.

* Dette er et typisk eksempel på hvordan misvisende informasjon spres. Du bare skyter ut fra hofta feilinfo like ukritisk som du omfavner annen feilinfo om det gagner deg - skjerpings ...

TGS har inngått svært fordelaktige og rimelige leieavtaler for fartøy den tiden markedet lå brakk og det er ikke lenge siden - mao, langsiktige rimelige leieavtaler hvor de slipper nedetid ved vedlikehold og ikke minst så slipper de oppgraderings -og vedlikeholdsregninger for det er inkludert i leien og da bør vi kunne forholde oss til det og ikke få det til å fremstå som det motsatte og mindre ufordelaktig enn det i realiteten er - mao, rett skal være rett...
For om vi må ty til usannheter for å få PGS til og fremstå som bedre, ja - så er jeg redd det heller virker mot sin hensikt - JustSayin ...;)
Redigert 26.05.2023 kl 00:10 Du må logge inn for å svare

oppturen skrev Dukat
Med fare for å virke nedsnødd, hvem er det?

/P

Fint å ha slike inne på listen som ser mangedobling i aksjen.
Det er selskap som Pgs han leter etter. 😇😇
Rull79
26.05.2023 kl 07:05 3271

Du endrer nok mening i dag, samtidig som du hevder at du fikk inngang under 7,3👍

Da nærmer det seg løsning over there. "Sjokk"
Redigert 26.05.2023 kl 07:12 Du må logge inn for å svare

Ris du kunne vært fin å ha her du. Men du er altfor hurramegrundt til å kunne ta deg seriøst. Just sayin

Det er makroen som er hurrramegrundt for tiden - og da blir jeg det oxo ...;)

Asia bob-bob i natt, pre futtene over dammen nå på morgenen likeså, olja står igjen på kanten til å vippe ned på 75usd og fortsatt ingen gjeldstakavtale på bordet - mao, hurramegrundt så det holder og dermed ligger useriøsiteten i å si noe annet ...;)
Redigert 26.05.2023 kl 07:29 Du må logge inn for å svare
Kontur
26.05.2023 kl 07:36 3260

Hvorfor velger du deg PGS ?

Dine innlegg overrasker meg veldig. Du trekker ut negative slutninger av alt mulig, selv om der foreligger noe positivt. Hva er din agenda?

Realist i det korte bildet - verken mer eller mindre ...;)

FA:

Saken utvides.

USAs president Joe Biden ser ut til å nærme seg en avtale med republikanerne i USA, ledet av Speaker Kevin McCarthy i Representantenes Hus, om å heve gjeldstaket for en periode på to år.

New York Times var først ute med å melde dette fredag, og etterhvert har blant andre Bloomberg og Reuters kastet seg på.

Tror dette blir bra jeg ;)

Eller skal du være negativ i to år til?
Det kan bli slitsomt merker jeg..

Olja til 80+ neste uke tenker jeg :)

Hahaha, bare vent til hen har kjøpt seg inn igjen - DA skal du få se det stikk motsatte en liten periode, og du vil se haussing av en annen verden.)

Hen kommer mest sannsynlig til å kjøpe seg inn idag, så merk deg at så fort det skjer er det plutselig ikke ørkenvandring og dårlig Q2 som gjelder lenger, men ratebonanza, magisk Q2, oljeprisoppgang og roligere verdensøkonomi pga avtale om gjeldstak USA.

Og dette vil hen jo få rett i.

Og så krabber kursen opp mot 7,8 til uka kanskje, og da snur hen tvert om fordi hen har solgt. Hen finner noe hen kan krisemaksimere, -det blir igjen ørkenvandring, dårlig Q2 og rævva utsikter for olja.

Bare vent.........
Redigert 26.05.2023 kl 07:46 Du må logge inn for å svare

Husk at flere kan ha to kontoer her inne.
Ikke bry dere så mye om gjøglerne.
Et sirkus er på vei og det gjelder å ha kjøpt billett i tide..

Sannsynligheten for at her foreligger en avtale før børsen åpner igjen neste uke må sies å være langt større enn det motsatte.

Jeg som markedet investerer ikke etter rykter - vi vil ha harde fakta- altså en avtale må ligge på bordet og ikke en kriseavtale i ellevte time som er halvvegs og som det skal jobbes videre med for da er ikke usikkerheten fjernet ...

Ser vi tilbake på misligholdet i 2011 så var man også sikre på at man kom i mål innen deadline, men gjorde det ikke og bunnproppene spratt ut av verdens børser - mao, noe lignende ligger an til å kunne skje igjen...
BWMx5
26.05.2023 kl 08:36 2902

Man kan skrive hva han liker - storebrødre ser alltid på!

"Når vi nå befinner oss i en historisk triggende situasjon etter et 10 år med underinvesteringer og økt avhengighet til Russland for olje og gass hvor den avhengigheten nå skal fjernes for enhver pris så må russisk olje og gass erstattes og det så raskt som mulig. Da er det i hovedsak 2 ting som vil måtte skje:

(1) Eldre felt hvor det fortsatt finnes reserver gjenåpnes
(2) Leting etter nye felt igangsettes

Mao, det vil bli en historisk seismikk bonanza som aldri før hvor usikkerheten knyttet til den russiske avhengigheten relatert til tilgangen på olje og gass har kjørt prisene på olje og gass i taket som igjen finansierer gjenåpning av nedstengte brønner for å hente ut siste rest i kombinasjon med leting etter nye felt. Og det burde da ikke være vanskelig å skjønne hva som vil skje fremover når det kommer til aktiviteten og ikke minst rateutviklingen for oljesektoren og seismikk spesielt - begge vil gå i taket for i denne settingen finnes det ingen rasjonell planlegging og kost kontroll - nå er det den russiske avhengigheten som skal bort for en hver pris - koste hva det koste vil - for alternativet, altså å forbli avhengige av russisk olje og gass med trusselen om stengte kraner hengende over seg vil utgjøre en langt høyere pris og er således ikke noe alternativ.

Med denne kunnskapen for hånden så er sannsynligheten langt høyere for at de fleste emiaksjene forblir usolgte frem til vi ser en langt høyere aksjekurs for er det noe som er sikkert så er det at PGS vil tjene massivt i lange tider fremover og da er det kun snakk om litt tid før kursen forlater 1-sifret og begynner klatringen på 2-sifret. Det faller derfor på sin egen urimelighet at man skal tro at alle ønsker å gi bort emiaksjene her nede når man med største sannsynlighet kan få så veldig mye mer for aksjene i tiden fremover

Mao, det er lov å tenke selv og ikke minst det er lov å ha 2 tanker i hodet samtidig spesielt i disse tider hvor krigen i Ukraina har spredt seg til resten av verden i form av et historisk gass og oljekappløp for å frigjøre seg fra russisk avhengighet hvor tiden er den største fienden - så ja, veldig mye triggende vil tvinge seg frem i tiden fremover og ikke minst så vil det vare over tid - valget burde derfor være enkelt - kjøp og hold - My2Cents ... ;)

Fortsatt god helg!"
elnomi
26.05.2023 kl 08:37 2946

Jeg som markedet investerer ikke etter rykter - vi vil ha harde fakta«
Nettopp rischioso. Vi vil ha harde fakta og vi skal selvsagt selv definere om en avtale er god eller ikke. Det holder faktisk kanskje ikke om det signeres en avtale. Vi må avgjøre om avtalen er god eller ei. «Thats facts».

Ja, viktig å ikke la seg lede av løse rykter, men facts og bare det ...;)

----------------------------

Story by D. Hunter Schwarz • 6h ago

“It seems almost certain that we will not be able to get past early June,” she said.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/treasury-secretary-yellen-again-warns-about-failure-to-lift-debt-ceiling/ar-AA1bHBoL
Redigert 26.05.2023 kl 08:41 Du må logge inn for å svare

Må du slutte med det tøvet ditt. Selvsagt vil ikke USA være bekjent av å ikke kunne håndtere gjelden sin.

RE - Det holder faktisk kanskje ikke om det signeres en avtale. Vi må avgjøre om avtalen er god eller ei. «Thats facts».

* Ja - fordi, som det sies: Debt ceiling drama will be 'resolved, but not solved,' says Jim Grant

https://www.youtube.com/watch?v=6ndxuutvnWA

Jeg anbefalte Scana mens dere ventet på oppgangen i q3.Håper noen hørte etter.

Tenkte bare å ønske mine medinvestorer en hyggelig børsdag og snarlig god helg.

Tenker at vi ender i pluss i dag. 😄
thief
26.05.2023 kl 08:49 2985

Rettere sagt KLOVN,verken mer eller mindre!Skjønner ikke at du gidder å bruke så mye tid på HO,når ingen tar din agenda seriøst!

Ris, Når du er ute av aksjen, sprer du negativitet og tvil, men når du er inne, skaper du en positiv tone og oppmuntrer andre til å kjøpe. Denne adferden skaper frustrasjon blant andre i forumet. Det er forståelig at de blir opprørte over deg med manglende forståelse og det faktum at du utnytter forumet for å tjene på dine egne interesser.

Ok. Men pussig hvordan facts endres ettersom du er ute av eller inne i PGS. Ja, kortsiktige svingninger er greit, men de lange linjene?
Hvalross
26.05.2023 kl 09:46 2390

🪙🪙🪙 La Dukatene regne 🪙🪙🪙
Hvalross
26.05.2023 kl 09:47 2425

Litt økning til, og så INTERVJUET om hvorfor

Ja - det er vel ærlig nok - to put the money where the mouth is - noe annet ville jo ikke vært det. Når jeg er inne så har jg trua - derfor er jeg inne. Når jeg er ute så er jeg ute for en grunn og har ikke helt trua og forklarer hvorfor. Mener du at jeg skulle hatt samme trua om jeg er ute eller inne - det ville i så fall ikke vært ærlig og når det kommer til frustrasjon så skjønner jeg ikke helt det når jeg detaljert forklarer hvorfor jeg har/ikke har trua hver eneste gang. Utnyttelse av forumet fordi jeg deler mening? Vel, det er din misforståtte mening, men ikke min hensikt - ikke ulikt og helt på linje med alle andre som utrykker sin mening - deg inkludert ...;)
Kontur
26.05.2023 kl 10:07 2233

Er det ikke nettopp rykter ang gleldstaket du har nøret opp under siste par uker da?

Denne tråden handler mer om rischioso enn PGS. Det er vanskelig å forstå hvorfor rischioso føler seg forpliktet til å dele og gjenta sitt markedssyn i et slikt massivt omfang og ikke minst at andre bruker tid på å skrive om og til ham.

Ikke rykter - det er jo en realitet og det er den risken jeg fokuserer på i det korte bildet - ingenting annet.