PETRONOR - Et selskap som tjener inn HELE markedsverdien på 1 år

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
10.01.2024 kl 12:26
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Fresh Prince
PNOR 02.06.2023 kl 14:17 428916

Tenker det er på tide å lage en ny tråd om PetroNor som gir litt mer oversikt over selskapet og potensialet for betydelig oppgang fremover. Dette vil være svært kort oppsummert, men vil gi god innsikt i selskapet for både eksisterende aksjonærer og potensielle nye investorer som har vurdert en inngang. Info her representerer mer eller mindre argumenter for hvorfor kursen burde stå i minst NOK 26 per aksje (SB1M hadde en SOTP valuation på NOK 25 for PNOR) altså 234% opp fra dagens kurs.

Dato for innlegg: 2 Juni 2023

1. KORT OM SELSKAPET

PetroNor er aktiv innen utforsking og produksjon av olje og gass i vestlige Afrika og eier følgende assets som vil gi ca 6000 bopd ila utgangen av 2023:
1) CONGO-BRAZZAVILLE - 16.83% participant interest i PNGF Sud, et offshore felt utenfor Kongo
2) NIGERIA - 13.1% economic interest i Aje-feltet i lisensen OML113
3) GAMBIA - 90% interest i A4-lisensen
4) GUINEA-BISSAU - 100% interest i Sinapa (Block 2) og Esperanca (Block 4A og 5A).
5) SENEGAL* - I utgangspunktet 90% operated interest i ROP og SOSP lisensene. Rettighetene til disse er imidlertid i ICSID for voldgiftsbehandling. Personlig anser jeg disse som tapt, og det prises også inn i verdien i selskapet, men kan naturligvis være en betydelig oppside om PNOR får beholde en viss eierandel i en av disse lisensene.

2. FINANSIELLE TALL (as of tilgjengelige tall 2 Juni 2023)

Market Cap: 1,100 MNOK
Enterprise Value: c. 1,238 MNOK
Aksjekurs: 0,777 (nå 7,77)
EBITDA: 1,060 MNOK. ----> Dette betyr at PNOR har et driftsresultat før avskrivninger, nedskrivninger og div renteposter som er ca like stor som HELE markedsverdien til PetroNor, som er mer eller mindre uhørt på kapitalmarkedet. PetroNor handles altså dermed til en EV/EBITDA på mikroskopiske 1,16x, og dette var for 2022, i 2023 vil produksjonen øke ytterligere slik at dette tallet vil være til og med enda lavere. Consensus blant analytikere var at Petronor handles til 0,68x EV/EBITDA for 2023. I bransjen så ligger snittet på E&P-selskap på ca 5x ---> Dette vil si at PNOR, hvis priset til det resten av markedet skal prises til, skal ha en EV på MINST 5,302 MNOK, som gir en Market Cap på ca 5,288 MNOK som tilsier en aksjekurs på NOK 3,71 (nå NOK 37,1) per aksje. Nå skal det imidlertid med full rett være priset inn ekstra politisk risiko slik feks DNO har, ettersom PNOR også har sine problemer slik som feks korrupsjonssaken mot tidligere sjef Søvold (selskapet er imidlertid ikke siktet, men gir inntrykk av at selskapet er useriøst), denne saken i Sengal som egentlig burde skrives ned til 0, samt at man har droppet kvartalspresentasjoner selv om selskapet mente det var pga tidspunkt for lifting av olje som gjør at inntjening kvartalsvis vil være volatilt og misvisende. Det vil si at en EV/EBITDA på 3,5x kan anses som rettferdig. Dette vil gi en aksjekurs på NOK 2,6 (nå NOK 26) per aksje. Det tilsier en oppside på 234% fra dagens kurs.

3. FREMTIDIGE TRIGGERE

- PNGF Sud: Aurora Atwood har ankommet PNGF SUD og det vil trolig komme en melding fra selskapet når som helst nå om at de har startet dette innfill-programmet for å øke produksjonen ytterligere. Dette er trolig den mest nærliggende triggeren som kan dytte kursen betraktelig.

- Tilbakekjøp av aksjer/Utbytte: Selskapet vil tjene ekstremt mye penger i 2023 også, slik at man får såpass mye cash on hand at det vil være sannsynlig at en del av dette vil gå til M&A, men også til feks tilbakekjøp av aksjer.

- Finalization av rettssaken mot tidligere sjef Søvold: Dersom PNOR slipper unna fullstendig, eller en liten bot på noen titalls millioner NOK så vil kursen kunne eksplodere oppover i det saken blir lagt bak selskapet og man kan fokusere på produksjon og massiv inntjening.

- Aje-feltet: Med tanke på Aje så var tanken å bytte ut nåværende FPSO (Front Puffin) med en mer moderne, og i følge marinetraffic som ble oppdatert nylig er denne nå vekk fra feltet og plassert i havnen i Lagos. Nå skal de bare drille flere brønner og ikke minst etablere en 30km lang pipeline til fastlandet. Selskapet selv har sagt de satser på FID ila slutten av året, aka alt fra august til desember. En nærliggende trigger her vil være annonsering av gas offtake contracts knyttet til prosjektet, som kan skje når som helst. Fant også en interessant artikkel fra største aksjonær i PNOR som ble publisert nylig, der han snakker om blant annet AJE. Der bekrefter han også at FPSO nå har blitt byttet ut og at de nå er i ferd med å erstatte med en ny FPSO. Basert på ordlyden ser det også ut som de allerede er i gang med bygging av pipeline og at de er i fremskridende samtaler med offtakers for gassen. Pipeline vil muliggjøre salg av gass til andre land som Togo og Benin også. I samme paragraf der det snakkes om deres investeringer i PNOR sier han også: "We are looking for brownfields in Angola, Nigeria or Congo-Brazzaville where we can take over and apply our EOR expertise to enhance production." Så mulig det blir kjøp av flere felt, men usikkert om det blir gjennom PNOR eller Petromal, men er nærliggende å tro det vil være gjennom førstnevnte ettersom de allerede har lisenser på disse områdene. Link: https://theenergyyear.com/articles/epc-and-eor-for-adnocs-production-ramp-up/

- Hvis gjeldstaket i USA heves vil det fjerne mye usikkerhet og styrke sannsynlighet for vekst i økonomien og dermed etterspørsel etter olje

- OPEC-møte den 4 juni (kommende søndag) der det er priset inn at det ikke skal oppstå noe kutt i produksjon, men der enkelte OPEC-medlemmer likevel har advart de som er short olje at de kan få svi av å spekulere. Om det skulle enten bli annonsert kutt i produksjon eller bare signaler om at det vil komme flere kutt så kan det dytte oljeprisen høyt opp.

- Voldgiftssaken i Senegal: Denne saken i Senegal anser jeg (og åpenbart markedet) som tapt, men er likevel interessant å se på ICSID sin statistikk på slike saker. I 48% av tilfellene sider ICSID med investorene sine krav i sin helhet eller delvis, mens de rejecter investorene i 28% av sakene. Tok også en titt på saker innen oil and gas som har blitt filed hos ICSID samtidig som Petronor (da APLC) og det ser ut som ca 50% av sakene nå har blitt konkludert. En sak som handlet om hydrocarbon concessions (aka samme som Petronor sin sak) hadde sin Date of Constitution of Tribunal like etter PNOR og fikk nylig konkludert saken for 2 mnd siden. Med andre ord kommer det sikkert en avgjørelse innen August/September tenker jeg. Alternativt juni, men har mine tvil om det. Hadde vært greit å bli ferdig med den saken nå selv om den er priset til 0 i aksjen. Et kompromiss som PNOR tidligere oppnådde med A4 hadde jo vært sensasjonelt, men tviler sterkt på at det blir tilfellet her med myndighetene som ikke er villige til å forhandle. De har forøvrig tildelt 1 av lisensene til Total allerede, så den er gone uansett.

- Salg av lisenser: Selskapet kan vurdere selge unna alt av lisenser til flere milliarder og betale ut alt som utbytte til aksjonærer
Redigert 15.06.2023 kl 20:04 Du må logge inn for å svare
polion
12.10.2023 kl 13:58 2997

Synes det blir litt feil å snakke om manipulering av PNOR. Aksjen er illikvid så det holder og investorene er bare null interessert.

Noen pisser i buksa bare de hører ordet korrupsjon, dette kan nok være en av årsakene. Men at selskapet i en grad skulle bli skadelidende etter snart to års etterforskning, blir mer og mer en 100% utopi. Når selskapet nå er på vei til å få en cashbeholdning som nærmer seg mcap-en, så blir Afrika-rabatten langt over grensen til det komiske. Altså på et temmelig latterlig nivå.

En allmenn oppfatning er at ledelsen kunne vært adskillig bedre på IR, men de siste årene har den dog allikevel levert noe så aldeles over alle støvleskaft hva angår det å øke selskapsverdiene.

Aksjekursen? Den kommer ikke før investorinteressen tiltar, dvs. at de nevnte plutselig skulle oppdage at PNOR relativt sett kan være et meget godt kjøp. Ikke mer komplisert enn det, og i mellomtiden hjelper det fint lite at vi konstant gnurer om hvor lavt PNOR per i dag er priset. Og havner kursen eks.vis nede på 6-tallet, ja da kjøper man fort en krone for 75 øre - en relativt grei deal for de med litt økonomisk sans.

hofa
12.10.2023 kl 14:14 2989

Manipulation eller ej, husk på at op mod 50 % af alle handler på OSE er computer handler. Når man bliver over/under - budt er det computere. Jeg har været her i mange år og har flere hundrede tusinde i underskud på denne aktie. Sælger jeg stiger kursen. 😂
Makrobaronen
12.10.2023 kl 14:44 2905

Er vondt når PNOR er den desidert største posisjonen min og eneste olje & gass selskapet jeg har investert i også er den så makaber dårlig når alt av olje flyr.
toftos
12.10.2023 kl 15:01 2859

Ikke bare dårligste, den faller 10% i samme tidsrom som de andre øker 10%. Eqn kunne du kjøpe for 89kr i mars/april 2020, og er no justert for utbytte 420-430kr. Hva kostet Pnor ? 1, et eller annet og er no 3,5 år etter på 0,8 tallet. Gi meg 8.6 igjen og eg er ferdig med denne aksjen
Redigert 12.10.2023 kl 15:15 Du må logge inn for å svare
smaa
12.10.2023 kl 15:14 2818

Enig, vondt å se alt annet løfter seg og ikke minst oljeprisen, og vi gjør det dårligere for hver dag, noe skurrer her, kanskje noe for Økokrim ?
Nybegynner2
12.10.2023 kl 15:41 2790

https://aecweek.com/speakers/ Styreformann Eyas, nr 273, deltar og skal si noen ord på neste ukes African Energy Week.
E Desperados
12.10.2023 kl 15:42 2793

Hvorfor aksjekursen aldri stiger? Det er fordi det er for mange kortsiktige investorer jeg som mister tålmodigheten og dumper ut aksjene sine. Så blir de plukket opp av noen nye som mister sin tålmodighet noen uker senere og så gjentar dette seg helt til selskapet klarer å tiltrekke seg så mange nye kjøpere at de til slutt blir i overvekt.
Slettet bruker
12.10.2023 kl 15:42 2794

Mulig du betaler 75 øre for en krone. Men hvorfor betale 75 øre for en krone om man kan kjøpe 1 kr for 50 øre om 2 måneder? Selskapet greier ikke levere noe som markedet kjøper. Så sånn sett er det irrelevant om kursen er 8 kr eller 5 kr virker det som siden hva PNOR sitter på tydeligvis ikke er relevant. Så da er det vel bedre og vente til man kan kjøpe en krone for 50 øre istedenfor å kjøpe nå. For sånn jeg ser det har selskapet ingen kaniner og trekke opp av hatten når det kommer til å heve interessen rundt aksjen og selskapet i umiddelbar fremtid. Så da bestemmes aksjekursen av helt andre ting en fundamentale forhold dessverre.... Blir ikke overrasket om vi ser 6 tallet igjen......
Cartr
12.10.2023 kl 15:44 2812


Jeg ser tre mulige problemer. Noen større aksjonærer pusher ut aksjer og jeg tenker litt på disse to som er under etterforskning. Mulig det er ønsket at de distanserer seg fra selskapet.

Finnes det ikke lister på dette, om hvem som eventuelt selger seg ned?

Økokrim har trukket siktelsen mot styreleder, så vidt jeg har forstått. https://investornytt.no/okokrim-trekker-siktelsen-mot-styreleder-i-petronor/

Jeg finner ingen ting om dette hos Økokrim eller andre steder.

Problem 2 er at denne etterforskningen tar ufattelig lang tid og muligens ikke har særlig høy prioritet. Muligens det kan endre seg om aksjonærer sender eposter og maser på de. Dette ødelegger for selskapet, som ikke er under etterforskning og for alle aksjonærene.

post.okokrim@politiet.no

Jeg ser også at selskapet får lite omtale i finansavisene. De to siste positive meldingene ble ikke nevnt, så vidt jeg så, men gikk ikke grundig igjennom. Det er svært mange nye selskap på Euronext og Euronext Growt de siste tre årene og det gjør at mange flere selskap slåss om den samme investeringspotten. De som får oppmerksomhet blir også potensielle investorer oppmerksom på.
Tm3P
12.10.2023 kl 16:43 2783

Tror ikke det lenger handler så mye om redsel for at Petronor skal dras inn i etterforskningen til økokrim. Men det har gjort at folk er skeptisk til ledelsen i selskapet. Og når de i tillegg ikke betaler utbytte av en eller annen grunn som så å si alle andre oljeprodusenter gjør i dagens marked, så blir det få som har interesse av å investere her.
Slettet bruker
12.10.2023 kl 17:39 2646

Å da er det f... meg helt utrolig at selskapet ikke greier få finger ut av ræva og hvertfall ansette en permanent CEO på 2 år.... Hvordan kan man forvente at investorer skal skille mellom korrupsjonstiltalte og selskapet når ikke engang selskapet ønsker det...
Flodhest82
12.10.2023 kl 19:01 2521

Har 24 aksjer på watchlist ink de eg er investert i, og av de var det en som falt i dag, tipp hvilken
polion
12.10.2023 kl 19:13 2503

Selv den største idiot på børsen er interessert i kun en ting, NEMLIG Å GJØRE ET BEST MULIG KJØP. Kjøpe i et selskap med en knall balanse, et selskap som gir god profitt, et selskap som vil gi store fremtidige overskudd, samtidig som selskapet er glansbildepriset på OSE. Investormassen vil høyst sannsynlig fatte PNOR-interesse lenge før det jeg nevnte om å kjøpe 1 krone for 75 øre. Dette måtte du selvsagt dra enda lenger nedpå, ned til at aksjen da kan kjøpes for 50 øre om 2 måneder. Du kunne gjerne sagt 25 øre om 2 måneder, er ikke det enda lavere? Poenget mitt er at før eller siden så må PNOR bli det foretrukne valg hvis disharmonien mellom kurs/det fundamentale spriker enda mer enn det det gjør i dag. Og interessen vil komme lenge før krona kan kjøpes for en 50-øring, derom hersker liten tvil. Har du ikke tro på det, da bør du definitivt ikke ha PNOR-aksjer.

PS. Ser at du også etterlyser en ny permanent CEO? Kan årsaken til manglende nyansettelse muligens være at opptil flere storaksjonærer (og folk i ledelsen) har sett seg mektig lei av «møkkakursen» og at det er snarlige planer om å slakte selskapet? I mellomtiden så pynter man brura så godt man bare kan, og pyntinga har definitivt foregått over tid, men det er fremdeles noen småting som bør på plass. Dvs. en fremtidig slakt som endelig vil synliggjøre verdiene og gi en umiddelbar 3-gangen i forhold til dagens kurs?` Nei, kven kvei, ikkje kveite eg?
Redigert 12.10.2023 kl 19:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.10.2023 kl 19:42 2471

Nå har de vel allerede startet å selge ut... Solgte vel til Petromal for nærmere 1 milliard... Ikke at det gjorde nevneverdig med kursen.....
Slettet bruker
12.10.2023 kl 19:53 2449

Jeg personlig håper at selskapet blir slaktet og solgt ut eller solgt i sin helhet. Tror det desverre er eneste måten vi aksjonærer kan få igjen mer enn 50 øre for hver krone vi eier i selskapet....
henrik9
12.10.2023 kl 20:00 2441

Hva mener du er korrekt kurs på Pnor med tanke på nåverdi og den veldig sannsynlige produksjonsøkningen som er forespeila?
Du må mene og tro at kursen vil stige siden du ikke selger deg ut. Forventer du fall hadde du selvsagt solgt.
Flodhest82
12.10.2023 kl 20:11 2435

Tror ikke de som kjøpte på 14-15 for 2-3 år siden hadde forventet en halvering av kursen samtidig som inntjeningen øker
markie
12.10.2023 kl 20:44 2376

En money trap for oss private investorer. Selskapet tiltrekker hverken fond eller større investorer. Selskapet påstår de kom litt nærmere utbytte etter salget av lisensen. Det er få som tror det kommer hende noe aksjonærvennlig fra ledelsen i nærmeste fremtid. Selskapet bogner av cash men kursen bare fortsetter falle selv på optimalt oljesmurt børs. Markedet mener selskapet bare er verd drøye 1000 millioner billige nok. Tyder vel på at markedet ikke har noen tillit.
Aksjen virket langt friskere for et par år siden
Slettet bruker
12.10.2023 kl 21:10 2320

Eneste måten å komme seg ut av denne med nogenlunde selvrespekten i behold er et oppkjøp. Jeg gikk inn i denne for snart 2 år siden med viten om at Lasse Normann Hanssen skulle inn i styret og jeg hadde tro på at det skulle ha en effekt... Så feil kan man ta... Han har vært like fraværende som resten av styret siste tiden.. Noe kursmål har jeg vel ikke.. Har vel hele tiden bare hatt et håp om at det skulle komme en nyhet som skulle gi denne et skikkelig byks... Så man kom ut med gevinst..Det jeg ser nå er at alle nyheter, uansett størrelse, desverre bare fremprovoserer større og større gjesp fra markedet... Virker som om ingen tar selskapet seriøst.. Som om markedets forventning er at det bare er et tidspørsmål før bobla sprekker og pengene er borte... Et slags børsens svar på Idar Vollvik...
Slettet bruker
12.10.2023 kl 21:24 2313

Er det ingen som reagerer på at "verdens mest underprisede selskap" aldri blir nevnt av verken forvaltere, privatinvestorer, økonomer eller andre PR kåte folk som bretter seg frem i alle økonomiske forum daglig? Alle leter med lupe etter selskaper som ingen har sett før og som gir de en ekstra artikkel.. Ingen nevner PNOR.... Hvorfor er det bare en håndfull her inne på Hegnar Online som ser potensiale i denne... ? Har noen stilt seg det spørsmålet? Og svaret er ikke:"Om du er negativ, hvorfor selger du deg ikke bare ut?"
Greenoil
12.10.2023 kl 21:33 2300

Må si meg enig med deg der HT! Tror heller ikke det skjer mye her dette året. Kanskje neste år i mai at de kommer opp med utbytte eller andre triggere som kan gjøre den mere attraktiv. Nå vil jo ikke insidere heller kjøpe noen aksjer av uvisse årsaker?? Venter de på noe spesielt eller?? Nei fremstår som ett mysterium og da er det heller ingen som kjøper.


E Desperados
12.10.2023 kl 21:37 2305

Såklart er det ingen som anbefaler PNOR. Du får en rimelig god ripe i omdømme-lakken om du anbefaler et selskap hvor ex-CEO er under etterforskning fra Økokrim. Det skjønner jo du også hvis du vil.
Slettet bruker
12.10.2023 kl 21:47 2297

Vet du hva? Det der er den tynneste du har kommet med til nå... Du veit like godt som meg at PNOR ikke er det første selskapet i verden som er i denne situasjonen.. Men igjen... Føyer seg inn i alle gode unnskyldninger for at dere nesten uten unntak spår feil utvikling på aksjen. Ripe i lakken... Leser du egentlig hva som blir skrevet og hva som blir anbefalt.. Hele Hegnar og Finansavisen har blitt et slags reality show for alle som har en mening om aksjer og ingen samvittighet ift utvikling. Å begynne å snakke om ripe i lakken fordi tidligere CEO er innvolvert i korrupsjonsanklager... Du har jo vært av fanebærerene for at dette ikke involverer selskapet. Men nå er det plutselig altomfattende og i ytteste konsekvens ført til at alle økonomer har selvpålagt munnbind i aksjen? Nå begynner jeg skjønne hvorfor vi surrer her nede... Kvaliteten på små aksjonærene...
Kvike11
12.10.2023 kl 21:55 2282

Så længe ledelses toppen er tavse som graven, og tror vi kan leve i en topstyret verden, så skal der meget til at få kursen op.
Hvad får IR chefen penge for, han informerer intet.
Derudover gør ledelsen et kæmpe arbejde og indtjeningen aldrig været større
men desværre kan de ikke få/vil ikke få det til at skinne igennem på kursen.
Hvor mange har skrevet til PNOR og fået et fornuftigt svar .
Et opkøb kunne godt være tæt på, kurs 40-60
polion
12.10.2023 kl 22:03 2270

HT, har lest alle dine mange hundre innlegg med vanvittig stor interesse. Kan det muligens oppfattes dit hen at du er en smule negativ, både når det gjelder dagens PNOR-kurs og ikke minst hva fremtiden vil bringe rent kursmessig? Hvis vi tilfeldigvis skulle få en oppgang på 14% og se PNOR på 9-tallet, selger du deg da ut? Summerer vi dine skriverier, er det vel kanskje denne muligheten du venter på, eller?

Og ellers: Hvis noen investorer plutselig skulle fatte interesse for PNOR og vi får en kraftig reprising av selskapet, så vil det nok være første gang i historien at dette har skjedd med et børsnotert selskap. Her er jeg enig med deg HT, dette er en fullstendig latterlig forhåpning. Likeledes er det kanskje like latterlig med alle de som her på forumet forsøker å begrunne hvorfor nevnte eventuelt fort kan skje.

Klagesangen til HT har allerede hatt flere hundre vers. Inntil eventuelt kursløft kommer, så vil han selvsagt gnure på med den samme gjentagende leksa, noe annet hadde vært intet mindre enn en sensasjon..
Slettet bruker
12.10.2023 kl 22:11 2263

Ta mann isteden for ball når man blir tatt med buksa nede Polion hjelper kanskje på selvfølelsen men dessverre ikke på aksjekursen... Mulig du kan henvise til min klagesang med mange vers men kjenner jeg ikke blir veldig mye mer imponert over drømmerenes shilling vise som nok har enda flere vers siden denne har så sinnsykt mange flere skribenter.. Men for all del. Som ekstremt subjektiv fotballidiot sitter jeg også tror at Norge kommer til et sluttspill hvert år selv om deg ikke har skjedd på 20 år. Men bare man er subjektiv nok finner man alltid de tingene som underbygger egen tro mens man glatt overser fakta... For ellers er man jo ikke fan av aksjen....Beklager. Mener laget... Og har ingenting der å gjøre😄
Slettet bruker
12.10.2023 kl 22:18 2239

Men for all del. På vegne av alle idioter her inne som har sitti stucked i denne aksjen i årevis.... Ingenting hadde gledet meg mer enn at denne hadde doblet seg i morgen. Men det skjer ikke desverre....
Odi.1
12.10.2023 kl 22:19 2243

Her er det kun litt tålmodigjet og flir i godstolen som trengs.
ref: "at det bogner av cach har ingen betydning"
🤡 hehe... klovneri ; just say
Stivhold denne nå...
Greenoil
12.10.2023 kl 22:20 2239

Der kom innlegg 2000 i denne tråden, og underholdnings verdien på den har aldri vært større 🤣😅 takk til alle som bidrar med det 😉👍
Flodhest82
12.10.2023 kl 22:35 2216

Men hvor lenge skal man være tålmodig ? Tror de fleste er klar over at man ikke blir rik i mrg når man går inn i et case, men her har mange sittet i 2-3 år og lengere, eneste som har skjedd er at kursen er ned 40%. Så et spm som eg har tenkt påp lenge og som undrer meg, hvorfor i all verden er det ingen i styret som kjøper aksjer? Man skulle tro at de lånte seg til pipa for å få tak i flest mulig aksjer til dagens pris. Men eg er redd for at dette caset ikke er så attraktivt som mange her inne tror. Det samme med selskapet, hvorfor vil ikke de kjøpe 1 krone for 75 øre ?
markie
12.10.2023 kl 22:36 2225

Styret er usynlig vekker ikke tillit i markedet. Dersom styreformann også har belåning på sine aksjer må vel han også selge av noe av posten. Markedet er overbevist om at aksjene kommer billig til den som venter. Ingen vet om det plutselig kommer flere aksjer på billigsalg fra storeier. Den negative effekten er mye forsterket nå etter at han begynte selge. Styret burde adresserte denne fiasko.
Slettet bruker
12.10.2023 kl 22:42 2245

Vi kommer til å ha disse diskusjonene her inne i overkommelig fremtid... Og det vil komme flere unnskyldninger for manglende kursutvikling.... "Oljeprisen er ned. Selvfølgelig faller PNOR. "Markedet faller. Selvfølgelig faller PNOR". Norge kom ikke til EM. Selvfølgelig faller PNOR" Norge kom ikke til VM. Selvfølgelig faller PNOR" Lillehammer fikk ikke vinter OL 2046. Selvfølgelig faller PNOR".. Verste er at jeg tror samme folk vil mane til tålmodighet 2 år frem i tid om aksjen skulle stå i 5 kroner også😁
markie
12.10.2023 kl 22:54 2239

Ja uansett er det langtfra aksjonær vennlig og ignorere muligheten. Er en vits dette styret som kommuniserer økt produksjon salg av olje og lissens kjøp av større andel i AJE . Alt dette innen 2 seneste mnd mye penger markedet reagerer med å sende ned aksjen.
Slettet bruker
12.10.2023 kl 23:02 2234

Men i morgen snur det! Tipper markedet skal ned i morgen grunnet dårlig dag over there så da er det hvertfall slutt på at PNOR går motsatt vei av markedet... Nå følger den bare børsen videre nedover👍.
E Desperados
12.10.2023 kl 23:32 2222

Rentehopp i USA må jo være riktig så ille for PNOR som har store lån i dollars og ingen penger på konto. Vi ser sikkert en kurs nede på 4-tallet imorgen. Eller var jeg for optimistisk?
polion
13.10.2023 kl 00:58 2221

Altfor optimistisk, du kan umulig ha lest noen av innleggene her på tråden. Personlig tipper jeg 3-tallet, samtidig som jeg vil rette en stor takk til alle de som har hatt såpass mye tålmodighet i aksjen at de faktisk får oppleve å se denne kursutviklingen.
polion
13.10.2023 kl 01:02 2298

"Ta mann isteden for ball"? Hva er dette for rølp, her var nemlig mann/ball en og samme sak.
Slettet bruker
13.10.2023 kl 07:26 2140

Humor er ofte en forsvarsmekanisme som brukes når man er redd....Redd vi skal ned i dag Desperados og Polion😄?
Slettet bruker
13.10.2023 kl 07:27 2180

Nei stemmer.... Aksjekursen betyr ingenting for dere... Siden dere skal tjene penger i fremtiden🤣🫵
E Desperados
13.10.2023 kl 07:57 2131

Stemmer at jeg kjøpte mine første aksjer mtp å få utbytte i 2025. Har justert utbytte-estimatet mitt til 2024, men hva kursen ender på i dag er ikke så veldig viktig for meg.