PETRONOR - Et selskap som tjener inn HELE markedsverdien på 1 år

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
10.01.2024 kl 12:26
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Fresh Prince
PNOR 02.06.2023 kl 14:17 440351

Tenker det er på tide å lage en ny tråd om PetroNor som gir litt mer oversikt over selskapet og potensialet for betydelig oppgang fremover. Dette vil være svært kort oppsummert, men vil gi god innsikt i selskapet for både eksisterende aksjonærer og potensielle nye investorer som har vurdert en inngang. Info her representerer mer eller mindre argumenter for hvorfor kursen burde stå i minst NOK 26 per aksje (SB1M hadde en SOTP valuation på NOK 25 for PNOR) altså 234% opp fra dagens kurs.

Dato for innlegg: 2 Juni 2023

1. KORT OM SELSKAPET

PetroNor er aktiv innen utforsking og produksjon av olje og gass i vestlige Afrika og eier følgende assets som vil gi ca 6000 bopd ila utgangen av 2023:
1) CONGO-BRAZZAVILLE - 16.83% participant interest i PNGF Sud, et offshore felt utenfor Kongo
2) NIGERIA - 13.1% economic interest i Aje-feltet i lisensen OML113
3) GAMBIA - 90% interest i A4-lisensen
4) GUINEA-BISSAU - 100% interest i Sinapa (Block 2) og Esperanca (Block 4A og 5A).
5) SENEGAL* - I utgangspunktet 90% operated interest i ROP og SOSP lisensene. Rettighetene til disse er imidlertid i ICSID for voldgiftsbehandling. Personlig anser jeg disse som tapt, og det prises også inn i verdien i selskapet, men kan naturligvis være en betydelig oppside om PNOR får beholde en viss eierandel i en av disse lisensene.

2. FINANSIELLE TALL (as of tilgjengelige tall 2 Juni 2023)

Market Cap: 1,100 MNOK
Enterprise Value: c. 1,238 MNOK
Aksjekurs: 0,777 (nå 7,77)
EBITDA: 1,060 MNOK. ----> Dette betyr at PNOR har et driftsresultat før avskrivninger, nedskrivninger og div renteposter som er ca like stor som HELE markedsverdien til PetroNor, som er mer eller mindre uhørt på kapitalmarkedet. PetroNor handles altså dermed til en EV/EBITDA på mikroskopiske 1,16x, og dette var for 2022, i 2023 vil produksjonen øke ytterligere slik at dette tallet vil være til og med enda lavere. Consensus blant analytikere var at Petronor handles til 0,68x EV/EBITDA for 2023. I bransjen så ligger snittet på E&P-selskap på ca 5x ---> Dette vil si at PNOR, hvis priset til det resten av markedet skal prises til, skal ha en EV på MINST 5,302 MNOK, som gir en Market Cap på ca 5,288 MNOK som tilsier en aksjekurs på NOK 3,71 (nå NOK 37,1) per aksje. Nå skal det imidlertid med full rett være priset inn ekstra politisk risiko slik feks DNO har, ettersom PNOR også har sine problemer slik som feks korrupsjonssaken mot tidligere sjef Søvold (selskapet er imidlertid ikke siktet, men gir inntrykk av at selskapet er useriøst), denne saken i Sengal som egentlig burde skrives ned til 0, samt at man har droppet kvartalspresentasjoner selv om selskapet mente det var pga tidspunkt for lifting av olje som gjør at inntjening kvartalsvis vil være volatilt og misvisende. Det vil si at en EV/EBITDA på 3,5x kan anses som rettferdig. Dette vil gi en aksjekurs på NOK 2,6 (nå NOK 26) per aksje. Det tilsier en oppside på 234% fra dagens kurs.

3. FREMTIDIGE TRIGGERE

- PNGF Sud: Aurora Atwood har ankommet PNGF SUD og det vil trolig komme en melding fra selskapet når som helst nå om at de har startet dette innfill-programmet for å øke produksjonen ytterligere. Dette er trolig den mest nærliggende triggeren som kan dytte kursen betraktelig.

- Tilbakekjøp av aksjer/Utbytte: Selskapet vil tjene ekstremt mye penger i 2023 også, slik at man får såpass mye cash on hand at det vil være sannsynlig at en del av dette vil gå til M&A, men også til feks tilbakekjøp av aksjer.

- Finalization av rettssaken mot tidligere sjef Søvold: Dersom PNOR slipper unna fullstendig, eller en liten bot på noen titalls millioner NOK så vil kursen kunne eksplodere oppover i det saken blir lagt bak selskapet og man kan fokusere på produksjon og massiv inntjening.

- Aje-feltet: Med tanke på Aje så var tanken å bytte ut nåværende FPSO (Front Puffin) med en mer moderne, og i følge marinetraffic som ble oppdatert nylig er denne nå vekk fra feltet og plassert i havnen i Lagos. Nå skal de bare drille flere brønner og ikke minst etablere en 30km lang pipeline til fastlandet. Selskapet selv har sagt de satser på FID ila slutten av året, aka alt fra august til desember. En nærliggende trigger her vil være annonsering av gas offtake contracts knyttet til prosjektet, som kan skje når som helst. Fant også en interessant artikkel fra største aksjonær i PNOR som ble publisert nylig, der han snakker om blant annet AJE. Der bekrefter han også at FPSO nå har blitt byttet ut og at de nå er i ferd med å erstatte med en ny FPSO. Basert på ordlyden ser det også ut som de allerede er i gang med bygging av pipeline og at de er i fremskridende samtaler med offtakers for gassen. Pipeline vil muliggjøre salg av gass til andre land som Togo og Benin også. I samme paragraf der det snakkes om deres investeringer i PNOR sier han også: "We are looking for brownfields in Angola, Nigeria or Congo-Brazzaville where we can take over and apply our EOR expertise to enhance production." Så mulig det blir kjøp av flere felt, men usikkert om det blir gjennom PNOR eller Petromal, men er nærliggende å tro det vil være gjennom førstnevnte ettersom de allerede har lisenser på disse områdene. Link: https://theenergyyear.com/articles/epc-and-eor-for-adnocs-production-ramp-up/

- Hvis gjeldstaket i USA heves vil det fjerne mye usikkerhet og styrke sannsynlighet for vekst i økonomien og dermed etterspørsel etter olje

- OPEC-møte den 4 juni (kommende søndag) der det er priset inn at det ikke skal oppstå noe kutt i produksjon, men der enkelte OPEC-medlemmer likevel har advart de som er short olje at de kan få svi av å spekulere. Om det skulle enten bli annonsert kutt i produksjon eller bare signaler om at det vil komme flere kutt så kan det dytte oljeprisen høyt opp.

- Voldgiftssaken i Senegal: Denne saken i Senegal anser jeg (og åpenbart markedet) som tapt, men er likevel interessant å se på ICSID sin statistikk på slike saker. I 48% av tilfellene sider ICSID med investorene sine krav i sin helhet eller delvis, mens de rejecter investorene i 28% av sakene. Tok også en titt på saker innen oil and gas som har blitt filed hos ICSID samtidig som Petronor (da APLC) og det ser ut som ca 50% av sakene nå har blitt konkludert. En sak som handlet om hydrocarbon concessions (aka samme som Petronor sin sak) hadde sin Date of Constitution of Tribunal like etter PNOR og fikk nylig konkludert saken for 2 mnd siden. Med andre ord kommer det sikkert en avgjørelse innen August/September tenker jeg. Alternativt juni, men har mine tvil om det. Hadde vært greit å bli ferdig med den saken nå selv om den er priset til 0 i aksjen. Et kompromiss som PNOR tidligere oppnådde med A4 hadde jo vært sensasjonelt, men tviler sterkt på at det blir tilfellet her med myndighetene som ikke er villige til å forhandle. De har forøvrig tildelt 1 av lisensene til Total allerede, så den er gone uansett.

- Salg av lisenser: Selskapet kan vurdere selge unna alt av lisenser til flere milliarder og betale ut alt som utbytte til aksjonærer
Redigert 15.06.2023 kl 20:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.11.2023 kl 16:05 6529

Nå er kursen snart tilbake der den var før avtalen med Petromal ble børsmeldt. Dvs. Markedet priser en avtale hvor potensielt PNOR mottar rundt 1 milliard til kr 0! Sier litt om interessen og troen på dette selskapet...
Tm3P
23.11.2023 kl 16:14 6546

Har null tro på at kursen er der den er fordi ledelsen ikke sminker rapporten godt nok.
zaq1
23.11.2023 kl 16:22 6534

Vel, forstår både fustrasjon og utolmodighet i tilfellet pnor.., og er som regel mye enig med deg HT.., de 2 innleggene dine sist synes jeg det er litt selvmotsigelse i.., lovnader-0 interesse.., håp er jo og noe en personlig bygger opp..? Toget går forhåpentlig ei gang her.. men på børs skal en alldri være sikker..tror forøvrig at vi er likt lastet her.
Jeg synes selskapet beveger seg i riktig retning i de sakene de selv kan påvirke.., så tapte de jo en voldgift nå, det var negativt, så kan vel rettferdigjøre en nedgang.
Jeg har en post og vekter ikke opp pga likviditeten i handelen.
smaa
23.11.2023 kl 17:00 6510

Ja, lystelig det er i (P)nord blant fjell og li og fjord, ble jo ikke noe av toget mot nord heller, MEN en vakker dag skal vi belønnes, i mens får vi bare holde på her inne, for og i mot, er jo fint å dele fustrasjoner. Hva skal vi gjøre når vi blir rike??? GOD HELG.
EspedalH
23.11.2023 kl 17:59 6468

Jeg tror styret vet meget godt hva de gjør. Alt har jo vert meget solid til nå. Og de har litt mer tålmodighet en øretrillerne her inne. De har nok en plan. Og setter igang en egen Ir tjeneste som synliggjør verdiene når ting er mer på plass. Ser man denne over en 5års periode. Tror jeg vi skal bli meget godt belønnet! Men alle får legge sin egen plan. At noen enda tror at firmaet er innblandet i korrupsjon får så være…
E Desperados
23.11.2023 kl 21:23 6305

Selskapet hadde 2kr/aksje i overskudd etter skatt i første halvår med 5 000 bopd og en realisert oljepris på 76$. De har net cash, melder utbytte i 2024 samt at de guider ca 6 000 bopd. Hva mer skal styre gjøre? Dra hjem til folk og tvinge de til å kjøpe aksjer med en pistol mot tinningen? Styrers jobb er å sørge for at selskapets langsiktige overskudd blir størst. At markedet ikke liker oljeaksjer i Afrika er da vitterlig ikke styrets feil…🤷‍♂️
Falketind
23.11.2023 kl 22:21 6223

Tiltredes, etter min oppfatning så leverer styret i Petronor stadige solide meldinger som overgår i såfall mine forventninger. Det er ikke mange av de "mindre" oljeselskapene som gjør det. Se feks bare på BWE skuffer nærmest helle tiden i forhold til guidingen.
Gubbemann
23.11.2023 kl 23:53 6036

At markedet ikkje liker oljeaksjer I Afrika er skuffende 😮‍💨En av hovedgrunnene at eg sitter I denne aksjen er nettopp at PNOR driver I Afrika ,langt vekke fra klimahysteri og politikere som er galen nok til å diskutere sluttdato for olje på norsk sokkel.
siddis
24.11.2023 kl 06:43 5806

Hverdagen som Aksjonær i verdens mest lønnsomme selskap:
Tap aksjeverdien ca 50%
Utbytte 0kr


😊
Redigert 24.11.2023 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.11.2023 kl 08:22 5664

Men ikke glem at aksjene dine egentig, iflg mange her inne, er mye mye mye mer verdt så egentlig er du kjemperik. Om du bare kan se bort fra aksjekursen.... Den har jo bare relevans i markedet... Ikke i mumiedalen Hegnar Online:)
Slettet bruker
24.11.2023 kl 15:38 5424

Kommer nok som et skikkelig slag i ansiktet men jeg har i dag kjøpt aksjer i PNOR igjen:). Tror det kan være greit å ta en bet nå før tallene.. Jeg hater utviklingen på aksjen men når det er sagt. Nesten hver gang før tall har den steget for så og synke igjen etter tallene har kommet. Nå har den kun gått ned før tirsdagens tall... Så kanskje effekten er snudd når det kommer til utviklingen etter tall også..... Mulig jeg tar feil.. Men når det er sagt.. Jeg har vel aldri snakket så positivt om denne:)
nkamok
24.11.2023 kl 15:41 5421

Det er så også første gang du er bund ærlig 😉Tak for det 👍🏻
Slettet bruker
24.11.2023 kl 15:46 5443

Om selskapet annonserer noe nytt eller eventuelt fremtidig utbytter den 28 november vil jeg tro at vi kan kunne få en kortsiktig opptur.. Men om det ikke kommer noe helt revolusjonerende selger jeg på tallene..
Idar1
24.11.2023 kl 16:04 5420

Jeg har litt i Pnor etter Aje salget fra Pen.
Er det noen som har oversikt over når utbyggingen av Aje starter, estimert kostnad for prosjektet og estimert oppstart av gass produksjon?
E Desperados
24.11.2023 kl 16:46 5345

Capex ble sagt å være 400 MUSD sist det ble spurt om. Da hele prosjektet og ikke PNOR sin andel. Estimatene er ikke helt up to date, men siste tilgjengelige info sier 18-24 mnd fra utbyggingsstart til produksjon av ca 25 000 boepd. Men dette er som sagt ikke fersk info, så kan vel håpe på å få noe mer håndfast på tirsdag.
Idar1
24.11.2023 kl 19:21 5184

Takker
markie
25.11.2023 kl 14:31 4859

Helt enig Gubbemann. Kjøpte også olje i Afrika. Langt borte fra norsk co2 fanatisme politikk. Vi satser vel på at dette fortsatt blir bra. Begynner de med utbytte spiller ikke kurs noen rolle for oss som vill se frukter etter ørkenvandring.
Jakal
25.11.2023 kl 17:51 4761

Bare trist at noen stempler klima-bevissthet som fanatisme i et år hvor 1,5 graders målet allerede ser ut til å ryke. Men nå er tydeligvis tiden for å dra nisselua godt ned over ørene - og over forstanden. Og ja, det er mulig å være aksjonær men likevel anerkjenne en utfasing av oljen en gang i fremtiden.
Idar1
25.11.2023 kl 18:23 4754

Du har kanskje sett denne. Det er ganske interessant.
Høstkonferansen 2023: The green transition – will it happen? CEO of Rystad Energy, Jarand Rystad
https://www.youtube.com/watch?v=O2W44_PdRqk

Jakal
25.11.2023 kl 19:32 4710

Takk for det, Idar, veldig interessant. Og kanskje ikke så godt nytt for langsiktige investorer innen fossile aksjer (som forøvrig ofte er underpriset på OBX, med PNor som kanskje det beste eksemplet).
E Desperados
25.11.2023 kl 20:07 4660

Grafene indikerer jo at olje har 10-15 gode år ved best-case scenario i forbindelse med energi. I tillegg brukes jo olje til produksjon av en rekke produkter. Og her kan man ikke erstatte olje med solenergi. Så oljeindustrien er fortsatt lønnsom i 2040.

Mtp å redusere risiko så tenker jeg at det neste alternativet for PNOR om man ikke får farmet ut A4 er at man bare gir den fra seg, utvikler AJE (betaler seg ned i løpet av 3 år) og PNGF Bis (nedbetaler seg i løpet av 12 mnd) og så betaler ut alt overskudd i utbytte, produserer til det er tomt og så bare skrur av lyset etter seg når de lukker døra for siste gang.
Idar1
25.11.2023 kl 20:39 4645

Bare hyggelig.
Jeg har stor overvekt av fossil i porteføljen, men jeg mener at denne analysen er positiv for oss alle, uansett i hvilken sektor vi er investert i.
mimer
25.11.2023 kl 20:51 4626

Helt enig. Olje brukes til mye mer enn kun transport og oppvarming, og er ikke like enkel å erstatte for disse bruksområdene.

Og synes også de bør gi beng i alt annet enn Aje og Kongo. Gjør de kanskje mer interessante for oppkjøp også...
Jakal
25.11.2023 kl 22:24 4517

Støttes. Jeg har PNor pga utbytte-potensialet. Den grønne omstillingen kommer, også med løsninger vi i dag ikke ser. Inntil da har PNor en unik mulighet til å være et ytterst lønnsomt overgangsledd, så lenge ledelse / styre begrenser seg og fokuserer på det de har.
Makrobaronen
25.11.2023 kl 22:47 4508

Akkurat samme her! Årlige utbytter vil komme som matcher dagens patetiske kurs. Tiden hvor olje blir brukt er enda 10år+ og Afrika er nok de siste som må gi slipp. Liten gullgruve, får vi ledelsen med på å fremme verdi og ikke legge frem tall pga de må, men heller gjøre det om til en arena hvor de skaper begeistring da er mye gjort tror jeg. Verdiene ligger der så ledelsen MÅ hjelpe å fremme dette til resten av markedet. Helsigvis tror jeg fortsatt at vi er tidlig å sitter med en uslipt diamant
Gubbemann
26.11.2023 kl 01:52 4397

Takk Idar1,den var interessant å sjå. Ikkje meininga å lage en klima tråd inpå her, å klart en skal respektere kloden både Klima og miljø .Det blir et paradoks hva som er riktig å galt når fagmiljøer har forskjellige meninger hvor mye som er menneske skapt å hva som går i sykluser når det kommer til temperatur . At det ligges planer og er nytenkning i teknologien kommer godt frem i denne videoen, men min skepsis til den "grønne" omstillingen er at blir hysteri , å ting skal gå fort, gjerne subsidieres , som igjen blir eit tilbakeslag når en ser det økonomiske tapet i satsingen .Hvem vil Invistere ? Hvordan blir moralen når en innser hva det koster å omstille seg ? Det vi kan være enig med er at ingen sitter på fasiten 😃 I Afrika satses det på olje , håper vi får være med på den oppturen 😊
markie
26.11.2023 kl 23:50 3859

Jakal Ettersom du er klima bevisst får du forsøke med en litt mere pragmatisk og tolerant holdning. Spesielt til de som ikke deler ditt syn. Skrekk og gru om alle tenkte likedan. Selv aksjemarkedet ville sluttet fungere. Covid vaksine og hysteri rundt dette et annet.All erfaring tilsier at det er viktig og være kritisk overfor styresmaktene. Historisk person sa dette er en borger plikt. (Thomas Jefferson)
Vi har noe som heter naturlige variasjoner her på planeten. Ingenting er konstant. Dette 1,5 graders målet er like lite seriøst som våre to store partiers tilfeldige co2 mål.
Klima kommer aldri styres fra Stortinget. Men pengene styres derfra.
Kvike11
27.11.2023 kl 19:14 3422

Imorgen har selskabet bare at komme med gode nyheder,
resultatet er jo kendt, det slår alle rekorder.
De har haft tid nok til at komme med super nyheder om fremtiden.
Håber vi skal over kurs 10 inden jul, bare for at starte et sted
Fluefiskeren
27.11.2023 kl 21:49 3190

Ja, trist å se. Nettavisen har i dag en fin artikkelen om disse to rapportene som konkluderer helt forskjellig. Har man interesse for energi generelt og kjernekraft spesielt anbefales denne. Ikke minst se figur 19.3

https://www.nettavisen.no/okonomi/to-rapporter-om-kjernekraft-i-norge-slippes-samtidig-helt-forskjellig-konklusjon/s/5-95-1473532
Redigert 27.11.2023 kl 21:49 Du må logge inn for å svare
Idar1
27.11.2023 kl 21:52 3194

Det kan virke som den beste løsningen for oss nordboere, hvis våre politikere tillater det.
Goliaten15
28.11.2023 kl 06:42 3389

PetroNor E&P ASA: Interim financial report for the third quarter 2023

Oslo, 28 November 2023: In the third quarter, PetroNor E&P ASA continued to have strong operational performance from its Congo assets with production of 5,113 bopd, maintained at levels consistent with the average for the first half of the year. In October, new infill wells drilled during 2023 were brought online, raising current net production to ~6,000 bopd.

The 17-well drilling campaign in the PNGF Sud complex commenced in 2021 and delivered six new wells in the Litanzi and Tchebelli NE fields during 2022. The infill drilling programme resumed in May 2023 to add five new wells in the Tchibeli field.

“Five new Tchibeli wells have now been completed, safely and below budget and are contributing to a current gross production of 35,000 bopd. This production level has not been achieved for over ten years and demonstrates the development potential of this mature asset. The drilling program will continue in 2024 with a follow-on production well to the 2022 exploration discovery in the Vandji Formation and an infill campaign of six wells in the Tchendo field,” says interim CEO Jens Pace.

Year to date, the company has lifted and sold 1.2 million bbls of oil at an average realised sales price of 79.95 USD/bbl, realising USD 94 million. By comparison, this volume already exceeds the 2022 oil sales of 800,177 bbls. An additional lifting of 360k bbls scheduled early December will lift the 2023 sales to over 1.5 million bbls.

For the first nine months of 2023, the company generated revenue of USD 112.6 million, compared to USD 52.2 million in the same period of 2022. This gave an EBITDA result of USD 71.1 million for year-to-date period, compared to USD 36.1 million in the same period in 2022.

PetroNor E&P holds an indirect ownership interest of 16.83 per cent in PNGF Sud in Congo, which is the company’s core production licence. From this asset, net working interest production allocated to PetroNor E&P was 5,113 bopd in the third quarter and 5,117 bopd in the first nine months of 2023.

In October, the company entered into an agreement with New Age (African Global Energy) Limited to acquire New Age’s interests in OML 113 in Nigeria which contains the Aje field.

“This acquisition not only strengthens PetroNor E&P’s position in OML 113 but also opens up exciting possibilities for future growth in regional energy transition and provides strategic flexibility. The Aje re-development planning is advancing with partners, the supply chain, and potential purchasers of gas,” Pace concludes.

The operatorship of Guinea-Bissau licences was assigned to Apus Energia Guiné Bissau SA in October as part of the farm down of participating interests, and payment of approximately USD 25 million cash towards past costs is expected soon. The company is entitled to another two contingent earnout payments of USD 30 million each, subject to government approval of a field development plan and achievement of continuous production respectively.

In November, PetroNor E&P received the final ruling from the ICSID arbitration tribunal in a proceeding between the company’s subsidiary African Petroleum Senegal Limited and the Republic of Senegal. The tribunal rejected claims by the company to rights over legacy Senegal exploration licences, and also rejected counter-claims against the company made by the Republic of Senegal. The company has been ordered to pay approximately USD 3 million in respect of 90% of the ICSID costs and the Republic of Senegal’s legal expenses.
Mdg1
28.11.2023 kl 06:46 3394

Q4 kommer til å bli enormt. 30m$ fra løft i oktober, 25m$ fra farmout/salg og nye ca 30m$ fra løft i desember. Det er 85m$ på et kvartal og med stabilt økende prod som nå er på ca 6000 bod. Selskapet vil ikke ha langt unna 1 mrd kroner på bok ved årsskiftet avhengig av hvor mye de betaler for borekampanje for 2024 i dette regnskapsåret. På toppen av dette fullføres alle borekampanjer billigere enn forventet
Trymte
28.11.2023 kl 06:50 3386

Petronor fortsetter å levere kruttsterkt. Voldsomme inntekter, og hyggelig at vi har kommet oss opp på 6000 bopd.
Så får vi se om folk fortsetter å selge gull for gråstein-pris.
Trymte
28.11.2023 kl 07:29 3256

Petronor tapte penger i tredje kvartal
14 min
Ingvild Sagmoen
DEL
Oljeselskapet Petronor hadde inntekter på 18,7 millioner dollar i årets tredje kvartal, opp fra 15,3 millioner dollar i samme kvartal året før, går det frem av selskapets kvartalsrapport offentliggjort tirsdag.

Driftsresultatet kom på 9,8 millioner dollar i perioden, ned fra 12,1 millioner på samme tid i fjor.

Resultat etter skatt endte på -2,2 millioner dollar, mot 291.000 dollar året før.

Petronor har virksomhet i flere afrikanske land. I 2021 åpnet Økokrim etterforskning med anklager om korrupsjon knyttet til flere sentrale personer ansatt i selskapet. Selskapet fortsetter å samarbeide med Økokrim rundt etterforskningen, men har ingen ytterligere oppdateringer om prosessen på nåværende tidspunkt, skriver selskapet i kvartalsrapporten.

Les meldingen og hele kvartalsrapporten fra Petronor her.

(E24)
-
Haha. Det var litt av en drittpakke. Skal i hvert fall ikke få noe drahjelp fra media :)
E Desperados
28.11.2023 kl 07:49 3143

+ 6 000 bopd fra PNGF i oktober. Med en Vandji-target lagt til i programmet er det 6 brønner som gjenstår i 2024.
+ Ny seismikk på AJE ferdigstilt. Mottatt bud på gass som de evaluerer.
+ Opprettholder fortsatt 25 000 boepd for AJE. 52 % economic interest som de vil ha når overtagelsen av siste eierandelen er ferdig tilsvarer 13 000 boepd til PetroNor
+ A4 presentert på AEW. Selskapet virker trygge på at farmout går i boks
+ Ny løfting av 360' fat tidlig i desember
- Ingen konkret tidsplan på AJE presentert.

Cash at bank vil være ca 100 MUSD når man får inn penger fra desember-løftingen.
Katly
28.11.2023 kl 07:54 3101

Send in en kommentar, det er jo helt latterlig at de ikke skjønner dynamikken i et lite oljeselskap som har uregelmessige løftinger
hara-a
28.11.2023 kl 07:57 3075

Det siste som står i presentasjonen blir gull i 2024:
Consider other options for shareholder value such as a dividend or share buyback program in 2024.
hara-a
28.11.2023 kl 07:57 3082

Det siste som står i presentasjonen blir gull i 2024:
Consider other options for shareholder value such as a dividend or share buyback program in 2024.