Sky is the limit?


Tenkte å lage en god gammel hause tråd. Har ikke gjort det før men er såå overbevist at nå går toget. Not all inn men 50%. Jeg er amatør til de grader men har en god trakk reckord på massiv gevinst og har gjort meg noen erfaringer på tekniske triggere. PRYME står like foran et gjennombrudd og aksjen er ved et trendskifte. Husk at the trend is your friend ;) Du trenger ikke å ha trippel master i finans for å skjønne at denne går vegen nå. Jeg gidder jo egentlig ikke å skrive så mye her på forumet men tenkte dette kan være et greit grunnlag for en ny fresh tråd med litt debatt? Jeg ser mest på glidende snitt når jeg kjøper og alle alarmer ringer nå i forhold til det man kalle en tidlig inngang. Jada, den har gått mye siden april men nå er det et gamechange på gang. Dessuten er det en grønn aksje som på sikt sikkert kommer til å ta en Tomra.

Ja - hvilken dag som helst kan en slik melding tikke inn og da MÅ man være inne i forkant - mao, timing is everything ...;)

Tikker det inn en triggende oppdatering i dag eller må vi vente helt til neste uke...? ...;)

Dagen i dag er den sjette i rekken hvor en triggende oppdatering på hot commissioning er på overtid så den meldingen tikker inn hvilken dag som helst - senere i dag, i helgen eller senest til uka - tic/tac ...;)

God helg!
Zolly
17.10.2023 kl 09:22 1319

I investor presentasjonen fra 21.sept står det følgende:

* First production of Liquefied Plastic Waste anticipated early Q4-23.

"Early Q4" betyr nok i løpet av oktober måned. Mao kan melding komme når som helst og bør absolutt komme innen et par ukers tid.
Redigert 17.10.2023 kl 09:24 Du må logge inn for å svare
Hoarder1
17.10.2023 kl 16:04 1243

Test hot commissioning var jo vellykket, ref. melding fra slutten av juni i år. Hot commissioning first melted plastic var ventet Q3 2023, eller er det det samme som meldingen av 30. juni i år?

Mener jeg har lest at First Oil og produksjonsstart er ventet i midten av oktober, altså ventet innen denne ukes slutt. Likevel synker kursen jevnt og trutt på manglende oppdatering, men det kan jo skje når som helst no.
MrChub
27.10.2023 kl 10:02 1022

Venter spent her nå 😊 Gøy å se alle som kaster kortene og ikke blir med på oppsvingen 🤣
Slettet bruker
27.10.2023 kl 11:50 983

Ja, du har fasit, veldig konstruktivt..........
Slettet bruker
27.10.2023 kl 16:54 915

Hva er det som skjer? Kan den bare crashe helt uten at det foreligger noe informasjon? Er det slik i Norge at eliten må gjøre seg ferdig med en aksje først, og så, kanskje, og om vi må, så skal vi gi noen amputerte forklaringer til alle de plagsomme småaksjonærer, som stadig pirker på at vi driver kriminelt ( noe vi gjør), og vi må da kunne drive som en mafiavirksomhet uten brysomme beskjeder via bedrøvelige fora?

Det er det jeg kritiserer så sterkt: Hele børsopplegget i Norge er rigget:
- Informasjon er enten ikke tilgjengelig for alle, forsinket, eller holdt hemmelig for småaksjonærer.
- Aksjehandel er anonymisert og større poster blir først offentlig etter flere dager. Det samme gjelder shortregisteret.
- Klager: Instanser de skal sendes til er bare papirinstanser uten reel klagemulighet. Handel er stortsett ugjennomtrengelig for småinvestorer, slik at de ikke kan konkretisere klagen.
Derfor er det slik at det er beviselig lettere å bli statsminister i Norge enn å være rik og bli dømt for innsidehandel.
Oslo Børs Casino har alltid vært en bananrepublikkbørs, og du hører ALDRI en politiker kommentere den største norske arena for overføring av penger til eliten.
Redigert 27.10.2023 kl 17:11 Du må logge inn for å svare
Zolly
28.10.2023 kl 11:50 790

Uten at det foreligger informasjon? Leser du børsmeldinger?

https://newsweb.oslobors.no/message/602435

Ok, hva står egentlig i fredagens børsmelding? Kort oppsummert står det følgende:

De møtte på 3 utfordringer der utfordring nr 3 allerede er løst og nr 2 ikke skal føre til ytterligere forsinkelser. Nr 1 som åpenbart er den største utfordringen estimeres løst innen 4-6 uker.

1. Excess temperatures related to the insulation of the electric connections due to their proximity to the heating elements.

- We estimate that this will be completed within the next 4-6 weeks.

2. The testing of the extruder's melted plastic output led to recalculating the pressure specifications of the melt pipes connecting the extruders to the reactor.

- We do not anticipate additional delays due to melt pipe testing and validation

3. When heated up to temperatures above six hundred degrees Celsius, the reactor expands by around nine centimetres horizontally and four centimetres vertically.

- This required adjustments to the connections between the reactor and the exit gas lines, which have now been resolved.

Så får man selv avgjøre hvor alvorlig man synes dette er. Jeg synes at det virker som Pryme har full kontroll på hvordan dette skal løses på en effektiv måte. Det kan selvsagt dukke opp nye utfordringer underveis, men ha nå litt is i magen så tenker jeg vi ser at kursen er et helt annet sted om noen få måneder.
Redigert 28.10.2023 kl 11:51 Du må logge inn for å svare
MrChub
28.10.2023 kl 16:42 728

Dette er kjempegode nyheter egentlig! Siden de har komtroll på hva som må utbedres og en plan, er det ikke noe farlig. Hadde vært mye værre dersom de ikke visste hva feilene var, og hvordan de skulle løse dem. Helt normalt med barnesykdommer når en starter opp nytt maskineri. Se bare på bilindustrien, hver gang det kommer en ny modell er det veldig ofte de må kalle tilbake biler, grunnet feil som må utbedres. Dette er en ikke-sak, så jeg skal plukke aksjer så det synger etter nå på mandag dersom prisen fortsetter å holde seg så lav 😃

Om det er planen din er det lite lurt å røpe dette i forkant, tror du heller forsøker å hause..
Redigert 29.10.2023 kl 15:23 Du må logge inn for å svare
elnomi
28.10.2023 kl 17:08 706

Hvorfor blir det utsettelse og forsinkelser?
Hvor store utfordringer er det?
tana
30.10.2023 kl 11:38 496

Gikk inn i dag, tenker det er billig inngang. Ligger jo allerede i pluss så her får en bare vente til anleggene er igang.
Vet ikke så mye om dem, men tar sjansen på at selskapet slipper emisjon. Blir det produksjon fra anlegget i januar-24 så går det vel bra.

"Mandag steg aksjen nær 33 prosent etter at Nordea Markets kom med en analyse, der kursmålet ble senket fra 85 til 100 kroner, samtidig som kjøpsanbefalingen ble opprettholdt."

https://e24.no/boers-og-finans/i/G3L39Q/paaskefest-for-pryme-paa-forsiktig-positiv-boers

Enda et bevis på at meglerne i Norge bare er lystløgnere og ja det er eliten som vet alt før oss andre småsparere om du ikke visste det.

"monitor1
27.10.2023 kl 16:54
450
MrChub skrev
Venter spent her nå 😊 Gøy å se alle som kaster kortene og ikke blir med på oppsvingen 🤣
Hva er det som skjer? Kan den bare crashe helt uten at det foreligger noe informasjon? Er det slik i Norge at eliten må gjøre seg ferdig med en aksje først, og så, kanskje, og om vi må, så skal vi gi noen amputerte forklaringer til alle de plagsomme småaksjonærer, som stadig pirker på at vi driver kriminelt ( noe vi gjør), og vi må da kunne drive som en mafiavirksomhet uten brysomme beskjeder via bedrøvelige fora?"
Redigert 30.10.2023 kl 12:14 Du må logge inn for å svare