Photocure - mangedoblings kandidat

AtlasShrugged
PHO 07.07.2023 kl 12:59 146155

Photocure har nå kommet i mål med fase 3 studier i KINA og dette tror jeg kan føre til et bud på selskapet når dataene nå foreligger. Budet vil nok være et sted mellom 100-300 kr. Dette må være oslo børs ukjente juvel som står foran et mulig gjennombrudd tror jeg i tiden som kommer.
Merlin
07.07.2023 kl 13:29 46162

Det blir nok mye billigere for Asieris/iangsu Yahong Meditech Co., Ltd. å kjøpe ut Pho enn å betale for milestones og royalties.

Det er nå Photocure er billig. Etter hvert som godkjennelsene forhåpentligvis strømmer inn, vil Asieris måtte betale vesentlig mer.

Men de får neppe overtalt 90% av aksjonærene for en kurs under ca. 150 kr. Til det er potensialet for stort. Samarbeidsselskapet til Asieris, Urovio https://uroviu.com/ har utviklet et genialt skop. Kjempeenkelt å bruke, billig, engangslinse, både for rigide og flexiskop, som er enkel utskiftbar og koster lite, vil revolusjonere Photocures kostnadsbilde ved godkjenning. Se om skopet her: https://youtu.be/R3RJGfimWTY som enkelt kan forbedres. Man trenger ikke noe "tower" med bordplassert skjerm, kun et oppladbart, håndholdt instrument, uten ledninger, og med vridbar monitor, slik at urologen kan vise pasienten bilder på et blunk.

Dette må gjøre at Asieris sikler etter å overta Photocure. Potensiale for å øke inntjeningen på Hexvix/Cysview er åpenbar, selv om det vil kreve nye devicegodkjennelser. Siden hele fremre del er utskiftbar, bør det være en enkel sak å godkjenne, siden kravet til autoklaver, ettersterilisering etc ikke lenger trengs. Photocures avhengighet av Karl Storz vil dermed også falle bort.

Hvor langt i godkjenningsprosessen man er kommet vites ikke, men her kan det komme overraskelser lenge før man tror.
sokaratest
07.07.2023 kl 21:34 45923

Med cevira og Hexvix og smart ny teknologi er inntjeningspotensialet høyt og varig. Et evt salg må reflektere dette - godt over dobling av all time high, dvs 350
Computum
08.07.2023 kl 08:53 45737

Ja, vi kan drømme. Mens kursen siger nedover.
peaf
08.07.2023 kl 13:14 45698

Ja det er utroligt at kursen siger nedover, vi har jo Egberth sukse styrelederen fra Nano. Nå setter han inn all sin kraft på at gjenta suksessen i PHO, og er på god vei da han hente førstegangs CEO,n Schneider. De er verdensledende på at lage opsjoner tilsammen, og Schneider klarte kunststykket at sette nytt lønnsrekord i fjor på 13 mil og nytt tapsrekord før selskapet på 71 mil.
Nå er jo Q2 avslutet og spenningen er stor, har de klart at snu skuten og gå i null. Vi får håpe det eller enda mer håpe på at vi får et nytt styre og ledelse som førstår vad avkastning på innvesteringer betyr.
Anners så har vi jo Cevira og vi vet at Asieris gir ingen førvarning, plutsligt er det bare godkjent. Og 64 mil usd tikker inn på kontot når full godkjenning foreligger.
Merlin
08.07.2023 kl 22:23 45634

Man kan jo lure på hvorfor Asieris klarer å få laget et nytt scop som gir Hexvix/Cysview en "nærmest uant" lønnsomhet på kort tid. Dette skulle styret i Pho selv tatt tak i for lenge siden, og sørget for at et slikt skop ble utviklet. Kineserne hviler ikke på laurbærene. Det verste er at Olympus for lengst har forstått det, og laget skop med utskiftbar engangsfront for lenge siden, men såvidt vites kun for konkurrende lys!

Innsparingen er jo utrolig:

Ingen ventetid på at de dyre Storz-skopene skal komme tilbake etter autoklavering, som tar tre dager og som har gjort at utstyret bare kan brukes ca. en gang pr uke.
Ingen problemer med utilstrekkelig desinfisering.
Ingen kostbar service på utstyret, engangsdelen gjør det nærmest overflødig.
Ikke noe svært salgskorps for innsalg av Storzutstyret. Uroviu blir selvfølgelig veldig billig og ingen sykehus vil nøle med å anskaffe det.
Hexvix vil kunne selges i mye større volumer. Med Uroviu med flexidel, kan gjentatt bruk gjennomføres.

Photocure vil få fjernet nesten alle hindringer for salg. Pasientene vil endelig få den behandling de burde hatt for mange år siden.

Manglende forståelse og nytenking i Pho's styre og ledelse er til de grader åpenbar. Det er ikke nok å lese regnskaper.
På neste presentasjon bør Schneider fortelle hvordan Pho skal implementere Uroviu over hele linjen, og kaste ut Storz. Om han ikke snakker om dette viser han inkompetanse og ingen forståelse for aksjonærverdier.


Redigert 08.07.2023 kl 22:29 Du må logge inn for å svare
Blåmann
09.07.2023 kl 08:36 45483

Bra innlegg Merlin. Tar meg den frihet å gjengi innlegget ditt på TI.
sokaratest
09.07.2023 kl 09:42 45430

Det er vel ganske åpenbart at PHO er godt kjent med all utvikling i Kina, inkl teknologi. Dette kan jo bli en gamechanger…og et fruktbart samarbeid
peaf
09.07.2023 kl 11:09 45603

Nå finns vel Uroviu scopen i både blått og vitt lys og gir ingen førdel når det gjeller sterliseringsprosedyren, da den er lik for WLC og BLC. Men det bør bli betydligt enklere at bruke flexiscope i turbt i USA, men det må vel en studie til som bekrefter det. Om det blir en førdel for BLC som gjør at de da muligens kan kutte ut BCG behandlingen, så er suksessen given. Sen er det vel fortsatt opp til urologerne om de vil bruke WLC eller BLC og vilken type scope de foredrar. Og per i dag finns det vel inga tall som bekrefter at de hvite engangsscopen tar over, vilket det hadde gjort om de solgt godt.

Som jeg leser det er det Asieris som skall ta ansvaret for lanseringen globalt av engangs blålysscopen, og det krever studier som beviser at de er like gode som eksisterende BLC scope. Og det kan ta sin tid om så er fallet, men vi får håpe Schneider ikke blander seg inn i scopesalget før da kan det bli dyrt.

Men Cevira kommer langt føre det og Hex/cys blir bare en mindre bi-inntekt i forholdande.
Redigert 09.07.2023 kl 11:13 Du må logge inn for å svare
Merlin
09.07.2023 kl 17:00 45607

???? Selvfølgelig bortfaller mesteparten av steriliseringsprosedyren. Hånddesinfeksjon av moderutstyret blir jo det eneste man trenger, gjort på 1 minutt. Den vil bli lik for WLC og BLC, men er det ikke i dag, da WLC benytter engangsutstyr. Så Photocure må få opp farten med å få innført slikt utstyr også for BLC. Det skulle de ha klart for lengst, men har alt for lenge sittet behagelig på setevarmeren og ventet.
Redigert 09.07.2023 kl 17:45 Du må logge inn for å svare
peaf
09.07.2023 kl 17:44 45543

Jeg uttrykker meg kanske litt utydligt, men Blå engangsscope betyr ikke at de tar pasienter fra hvite engangsscope. Men det er muligt de overtar fra flerbruksscopen og det er klart de slipper sterlisering når de ikke skall brukes igjen. Men det bør jo komme tall på hva de koster og besparelsen for behandlingen innen man kan forklare de som en suksess. Hadde det ikke vart for Asieris så hadde vi neppe hørt noe om dem, men alle scope er fantastiske når selskapen som produserer dem beskriver dem. Men det vil vise seg de er ikke slått opp som noen verdenssensasjon hittils.
Merlin
09.07.2023 kl 17:48 45536

Jeg har utdypet mitt innlegg noe over. Har du sett videoen fra Uroviu refert til over? Det blir en kolossal besparelse, ikke minst tidsmessig. En av hovedflaskehalsene i dag er at det går alt for lang tid mellom hver gang Karl Storz utstyret kan brukes, pga. desinfeksjonsprosessen.
Og Olympus har allerede for lengst engangsutstyr på plass for WLC.
Sobering
10.07.2023 kl 01:29 45415

Jeg er ikke sikker på om akkurat dette engangsutstyret gjør en forskjell. Men det ser ut som om det blir stor konkurranse om å levere engangsutstyr. Det ser også ut som om KARL STORZ har tilbudt dette en stund:«In September 2021, KARL STORZ announced the launch of its PDD Blue Light Flexible Cystoscopy System, which is designed to detect bladder tumors using blue light technology. The system is compatible with the company's single-use cystoscope, which is intended to reduce the risk of infection transmission during cystoscopy procedures.» fra https://www.globenewswire.com/news-release/2023/04/06/2642879/0/en/Technological-Advancements-in-Single-Use-Cystoscopes-to-Boost-Market-Growth-to-US-188-7-Million-by-2033-Says-Persistence-Market-Research.html

Redigert 10.07.2023 kl 01:35 Du må logge inn for å svare
peaf
10.07.2023 kl 10:12 45333

Ja dette var en oppklarende artikkel som forklarer en hel del. Men det forsterker min mening om at PHO ikke skall blande seg inn i scopesalget når de er så mange. Men det gjør jo at det blir meget enklare for urologerne at velge når de vil bruke WLC eller BLC når det er engangsscope. Og det bør tale til BLC sin førdel om urologerne vil prøve BLC for første gang, da de ikke binder seg til noe. Så for PHO egne seg åt at finne nok fakta og argumenter som får dem at begynne bruke BLC for at kunne gi pasienterne beste mulige behandling. Men jeg tror ikke Schneider er rette mannen til det.
Merlin
11.07.2023 kl 09:49 45114

https://www.regulations.gov/comment/FDA-2022-P-2644-0031

Fra Uroviu til FDA 8. feb i år.

Legg merke til at flere typer av sammenlignbart utstyr allerede har fått nedklassifisering. Det er derfor presedens allerede for nedklassifisering også for uroskop. FDA ble første gang forespurt allerede i mai 2019. Slik nedklassifisering kan dermed komme ila kort tid. Det vil ha en vesentlig positiv effekt for Pho, både salgs- og kostnadsmessig.

The blue light system indicated for detection of non-muscle invasive papillary cancer in the
bladder wall as an adjunct to white light cystoscopy.
1 White light cystoscopy has limited sensitivity
in detecting suspicious lesions in the bladder,2,3 which can lead to incomplete resection and thus
residual tumors, both of which results in recurrence.3,4,5 In contrast, use of the blue light system
increases detection of cancer, aiding in excision of the cancer cells, and as a result increasing the
time to recurrence when compared to use of white light.6,7,8 Medical society guidelines have
recommended its use in order to reduce recurrence of bladder cancer by detecting cancer that
otherwise could be overlooked with the use of the white light spectrum alone.9-11
This reclassification from Class III to Class II is in line with recent reclassifications from Class III
to Class II for radiological computer-assisted diagnostic software in 2020, the positive airway
pressure delivery system in 2018, and certain Hepatitis C diagnostic tests in 2021.
Such reclassification of blue light systems from Class III to Class II is supported by its clinical use
which has provided sufficient data to show that the blue light system meets the reasonable
assurance of safety defined in 21 CFR 860.7(d)(1) and the reasonable assurance of effectiveness
as defined in 21 CFR 860.7(e)(1). The blue light system has a long history in the clinic with an
excellent benefit-risk profile that fits a Class II designation. This is substantiated in the fact that a
review of the FDA’s Manufacturer and User Facility Device (MAUDE) database, from the period
1 January 2010 to 31 January 2023, found only one (1) report with use of the Storz ICG light in
2019, and no reports associated with use of blue light cystoscopy or Cysview (hexaminolevulinate
HCL) .
As a Class II device, the medical device industry will be able to provide 510(k) submissions for
additional and iterative devices with reduced, but still appropriate, documentation as to
performance against standards. Since device companies are often resource constrained, new
devices and technologies that can be reviewed as a 510(k) are more easily funded and developed
than those requiring a PMA. This then will result in more access to this technology by physicians
and patients since the medical device industry, especially start-up companies, with the
development of complimentary systems.
Redigert 11.07.2023 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
Merlin
12.07.2023 kl 12:24 44855

Dette blir en gamechanger for Photocure!
Photocure ønsker å selge eget blålys-cystoskop
– Vi er i dialog med flere produsenter om å lage et fleksibelt blålys-cystoskop slik at vi kan selge både cystoskop og Hexvix-midlet vårt, sier Photocure-sjef Dan Schneider.

https://medwatch.no/nyheter/legemidler_biotek/article16184345.ece?utm_campaign=MedWatch&utm_content=2023-07-12&utm_medium=email&utm_source=medwatch_no

peaf
12.07.2023 kl 13:09 44792

Ja vi får håpe han får sparken så fort som muligt, det er enklare for Asieris til eksempel at lage en kopi av hexvix til sine blålys engangsscope som de skall selge i hele verden. Da patentet på hexvix er utgått for lenge siden, han har ikke realistisk sans overhode taget den mannen. Det mangler det meste der, og han mener at kursen ikke speiler det rette verdet på selskapet men det er han som drar ned det.
Merlin
12.07.2023 kl 16:08 44679

Patentet ble utstedt 11. februar 2020 og varer til desember 2036 og dekker bruken av Photocures unike blålyscystoskopi med Hexvix.

https://www.healthtalk.no/blaerekreft-cysview-hexvix/photocure-far-nytt-patent-i-usa-apner-muligheter-for-ny-indikasjon/118404
peaf
13.07.2023 kl 08:23 44500

Om du leser linken du poster så ser du at patentet gjeller om du bruker hexvix som medisin, og ikke som idag når du bruker det som diagnose. Og per i dag så er ikke hexvix godkjent som medisin noen stans. Og klarer du ikke selge andre sine scope med fortjenste, så blir det neppe bedre med ett eget scope som andre har produsert for deg. Det blir samme sak bare dyrere om du må kjøpe de først innen du selger de. Og hvem selger selger de scope åt i Europa, ingen om man skall se til vad de melder. Og ingen andre melder scopesalg i Europa heller, men kostnaderne har økt ekstremt uten at inntekterne øker.
Det burde resultere i sparken isteden for høyevis med opsjoner.
Almirante
14.07.2023 kl 11:07 44278

Litt over 3 uker til 2Q. Blir det rosenrødt eller blir blå himmel og gode tall? Noen som har input på det?
I og med at fase 3 er startet og Asieris har betalt PHO app. 20MNOK, kan vi se et kvartal med blå tall?
sokaratest
14.07.2023 kl 14:31 44196

Analytikere som følger PHO og som er profesjonelle anslo en TP på kr130 ved q1 og Kursen er nå 47. Utfordringen er tydeligvis å forstå driverne og businesscaset som ligger til grunn. Det ville jo vært særdeles interessant om analytikere i norne og DnB kommenterer sine skivebom
Redigert 14.07.2023 kl 14:43 Du må logge inn for å svare
Merlin
16.07.2023 kl 15:23 43883

Forholdet med patentforståelsen har peaf tydeligvis full greie på? Kanskje da også peaf kan forklare hvorfor det ikke er masse konkurrenter til Hexvix/Cysview? Det burde det jo ha vært i årevis, eller hva?

Og hvorfor i all verden betaler Asieris penger og royalties? peaf - her må du forklare, ellers risikerer du å kunne bli erstatningsansvarlig for feilinformasjoner.
Redigert 16.07.2023 kl 15:25 Du må logge inn for å svare
Tota
16.07.2023 kl 23:09 43688

Patenter er ikke alltid enkelt - men her står det da tydelig at det er utstedt et patent for bruk av Hexvix som neoadjuvant behandling før cystektomi ved blærekreft. Altså et brukspatent for neoadjuvant bruk. Dette er ikke feilinformasjon og påpekning av dette faktum kan neppe medføre noe erstatningsansvar.
Merlin
16.07.2023 kl 23:25 43662

Her er spørsmålet om hvilke rammebetingelser Photocure har for Hexvix/Cysview. Neoadjuvant behandling innebærer systemisk behandling før lokal behandling (kirurgi og/eller strålebehandling). At Asieris betaler større beløp til Photocure, sier en del om hvilke rettigheter partene oppfatter at Photocure har til Hexvix/Cysview. Da er det lite relevant og villedende å peke på begrensinger som tydeligvis ikke foreligger. peab: "Om du leser linken du poster så ser du at patentet gjeller om du bruker hexvix som medisin, og ikke som idag når du bruker det som diagnose"
Redigert 16.07.2023 kl 23:28 Du må logge inn for å svare
peaf
17.07.2023 kl 07:52 43373

Patentent vart grundigt diskutert her på forumet når det blev innvilget og den enkle forklaringen er når cysview blir brukt som medisin. Men når det gjeller generica (kopi medisin) så blir det først og fremst laget der medisinen gir store inntekter. Før en kopi må selges vesentligt billigare for at kunne konkurrere med orginalet, og den lønnsomheten som Hex/cys viser i dag lokker ikke presis noen generica produsent at satse på noen kopi.

Og når Asieris kjøper rettigheterne til orginalet Hexvix i Kina og Taiwan så har de ingen konkurrent og kan sette prisen deretter, og myndigheterne gir refusjon på beløpet om de mener det er skæligt. Så vil de holde prisen og fortjensten oppe per enkelt dose så kommer de ikke med en kopi, og dagens omsettning gjør ikke risken stor for en kopi da prisen i Europa og antagligen i Kina og ikke er spesielt høy.

Og 2,15 mil usd er ikke mye for rettigheterne til ett kjempemarked som Kina og royality kjenner vi ikke. hadde det vart fullt patentskydd over en lengre tid burde det vart ett helt annet pris eller meget høy royality. Men øker omsettningen til milliarden eller mer så øker risken for generica vesentligt, og det er derfor jeg mener det er vansinne at bruke opp alle inntekter pluss lite til for at skape vekst. Da de ikke vet om de for beholde den for seg selv, så det ende fornuftige er at redusere kostnader til beinet og bare satse på det som gir direkte lønnsomhet.

Mens Cevira er i en helt annen divisjon da de som regel for forlenge patentet tils de har hatt det i 15 år på markedet. Det har ikke terapuetiske konkurrenter og er en av de store folkesykdommerne i verden som kan resultere i kreft ubehandlet over tid. Hpv vaksinen er naturlgitvis det store og kommer at redusere sykdommen betydligt med tiden, men er bristvare og ganske dyr når alle skall ha den og bare de yngste får den. Og ser man til pasientgrunnlaget så er det store muligheter for både en og flere blockbuster potensialer vart år fremover.

Sen at prøve arrestere meg på patenterne er bare tåpeligt Merlin. Det står når respektive patent er utgått, og det står og beskrevet hva de dekker.
Og dette skriver PHO om det nye patentet.
Studieresultater på tidlig stadium har vist en antitumoreffekt og indusert systemiske immuneffekter av heksaminolevulinat (HAL) og blått lys i en ortotopisk modell av rotteblærekreft. Photocure har til hensikt å undersøke Hexvix videre for sin terapeutiske effekt, og patentet er et resultat av Photocures fortsatte fokus på å sikre immaterielle rettigheter for sine forskningsresultater og pipeline-aktiviteter.

Patentet ble utstedt 11. februar 2020 og utløper i desember 2036.
* Neoadjuvant terapi: behandling (som kjemoterapi) administrert før primær kreftbehandling (som kirurgi) for å forbedre resultatet av primærbehandling
SomSa
17.07.2023 kl 10:20 43247


Noen får glede av å diskutere samme ting om og om igjen og år etter år uten å bli trøtt. Alle kan kopiere Cysview men de må gjennomføre kliniske studier og dette vil kreve både tid og ressurser. Forholdet mellom inntekter og tid/ressursbruk gjør at det er mer lønnsomt å kjøpe Cysview fra PHO. Punktum for i år, neste og samme diskusjonen blir i 2024.
peaf
17.07.2023 kl 12:18 43139

Nå er det vel ikke for din skull vi diskuterer dette, uten for at noen ikke har klart for seg de rette forholandet. Det er Schneiders idiotiske planer om at få en produsent at lage et eget fleksibelt blålys-cystoskop som utløste diskusjonen. Det er det samme som han favoriserer en produsent, den som lager scopet til PHO. Og det er ikke sikkert det faller i god jord hos de andre scopeprodusenterne, de kan slå seg sammen og lage en hexvix kopi om de vil. Vilket jeg tror er billigare en at lage et nytt flexiscope. Man må ta hensyn til de faktiske forholande som er innen man lager planer. Man kan ikke opptre som om man eier et produkt, når hvem som helst kan lage en kopi om de vil.

Men neste år er Cevira godkjent forlengst og ingen bryr seg om Hexvix patenter. Og Schneider er tvangspensjonert og vi får inn en økonom som er flink at dele ut utbytte, og vi regner med at du kommenterer det og.
risksøker
17.07.2023 kl 12:31 43115

Innen den tid at Cevira er godkjent i China er PHO et Asieris selskap. Asieris må være tilbakestående hvis de vil betale milstone utbetalinger og royalty for milliarder når de kan kjøpe PHO for 1,2 milliarder nå med en et påslag på x%. Om denne % er 50 eller 100% får tiden vise men tror de må over 50% for å sikre seg de nødvendige aksjene. Får tro at Briarwood og svenskene ikke lar seg avspise med småpenger.
peaf
17.07.2023 kl 13:41 43042

Da må det vel vare bedre at kutte alle onødvendige kostnader og sitte igjen med ca 200 mil i overskudd i året, det er nok for at dobble kursen. Og jeg tror den prosessen er i gang med Hallerberg i styret når han ser på vilke muligheter de har for at øke lønnsomheten. Og så kommer Cevira og Hexvix inntekter fra kina på kjøpet.
Den meldingen kan komme vilken dag som helst. Men de fleste førstår ikke at det er mye på gang, muligheterne er mange og store og det kommer snart at vise seg.
peaf
28.07.2023 kl 08:10 42315

Det er ikke mye som skjer for tiden nesten ikke noen omsettning, og ingen har troen på noen snarlige forbedringer av Schneiders prestasjoner. Men den 9 august med Q2 resultaten er det eksagt 1 år siden siste pasient vart innrullert i Cevira studien. Det er en multinasjonal studie som der med gir en utbetalning på totalt 64 mil usd vid full godkjenning, og hva betyr det for et selskap som er priset til 1,3 milliarder i dag. Ja med royalty inntekter som kommer med godkjenningen så er det ufattelig at ingen ser potensialen og kaster seg over aksjen.

Mye av årsken kommer med PHO,s manglende innformasjon om utvikklingen, og analysehusen sin dekkning og kunskaper om Asieris der de gav dem ca 25 % sjanse at lykkes globalt og 50 % i Kina. Det er vel bare Edison og Norne som har kommentert Asieris sjanse at lykkes og det med innformasjon fra Schneider. Men potensialet har verken analysehusen eller PHO vigt noen oppmerksomhet til de siste 3 åren. Det står i sterk kontrast til de kinesiske analysehusen som samtlige har strekt kjøp på Asieris, og de har vel ikke hemtet sin innformasjon fra PHO. Så jeg utgår fra at de har litt bedre peiling på hva Asieris driver på med.

Nå går jo aksjekursen som en jojo i Kina og men med marginell omsettning, så de store sitter på gjerdet og venter på studieresultaten. De vet de kommer snart og fase 2 resultaten garanterer nesten en sikker suksess, og når et kjempeselskap som Sinopharm har troen på Cevira og inngår en samarbeidsavtale om markedsføring og salg i hele verden gjenom sitt reden etablerte salgsnett så er det ikke mye å tvivle på.
Så får vi se om noen vakner innen det smeller, før etterpå blir det dyrt.
Redigert 28.07.2023 kl 08:11 Du må logge inn for å svare
bravi
29.07.2023 kl 15:08 41963

TTT ihvertfall i dette caset, tror kursen lett kan gå under 40 etter neste Schneider forestilling, han har ikke fått til noen verdens ting annet enn å svi av masse kr.
peaf
30.07.2023 kl 04:46 41779

Ja det återstår at se vad Schneider har prestert i Q2, det har vart to meldinger under tiden. Den ene var fra Asieris om at hexvix studien var full ført, og det er jo positivt. Den andre var fra PHO og på 748.000 opsjoner til en utøvelsekurs på 60 kr, og om de fortjener at tjene penger på alt over 60 kr er vel diskutabelt. Hittils i år har de ikke gjort annet en rasert kursen, og burde ikke fått en ende krone i opsjonsvinst under 120 kr. Og en utvanning på 2,76 % til den der uduglige gjengen er en fullstending feil måte at belønne noen på, vi får håpe Hallerberg og styret kommer med noen forendringer i driften så ledelsen kan tjene i hop sine penger selv og ikke hemte dem hos aksjonærerne.

Jeg er temmligen sikker på at kommer ikke Schneider med noen klare resultatforbedringer i Q2 så kommer Briarwood og Lannebo sverige at ta grep som hjelper.
De får vel og snart de 14 mil før Hexvix godkjenningen i kina, samt at Cevira godkjenningen kan komme vilken dag som helst. Men jeg håper vi blir kvitt Egberth og Schneider først, de skall ikke ha æren for noe som andre har fått til..
Merlin
31.07.2023 kl 00:06 41483

Noe på gang i Asieris? Kursen opp fra 11.29 til 12,44 CNY på en uke. Dvs opp 1,15 mao over 10%! Tipper det er forventninger til Cevira offentliggjørelse! Bør gi boost i Pho-aksjen i morgen om folk følger litt med.
Redigert 31.07.2023 kl 00:07 Du må logge inn for å svare
Merlin
31.07.2023 kl 10:55 41308

Update - PhotoCure (Pharm. & Biotechnology, Norway) 28/7/23
Recommendation: Buy
Target price: NOK 110.00

Keeping an eye on US Flex decline
We expect Q2 to show healthy underlying trends (results due at 08:00 CET on 9 August), but will keep an eye on Flex systems in the US given Karl Storz will stop servicing and supporting these later this year, meaning their numbers are set to decline over time, and therefore also Cysview for those systems. However, as they make up a minority of group sales, we reiterate our BUY, but have lowered our target price to NOK110 (115).

We forecast Q2 sales of cNOK113m and EBITDA of cNOK-1m. We expect healthy sales growth despite tough comparables (particularly in Europe due to stocking effects in Germany last year ahead of a price increase) following the 11% in Q2 2022 driven by a strong uptick in Germany in June last year. Overall, we are just below consensus for Q2 but well in line for the full year, we believe explained by a different view on operating expenses quarter to quarter.

US market should show growth despite declining

Flex salesBUY reiterated but target price lowered to NOK110, reflecting our estimate changes.

Patrik Ling | DNB Markets | Equity Research Sweden
Redigert 31.07.2023 kl 10:56 Du må logge inn for å svare
SomSa
31.07.2023 kl 11:33 41234


1Q 2023 ble omsetningen 105.9 mil. Analytikeren hevder at i sommerferien og med salgsnedgang tilknytte til Flex systemer skal omsetningen økes med ca. 7,1 mil i forhold til 1Q 2023!!!!!!!!!!!!!
Gitarhelt1
31.07.2023 kl 12:16 41158

Med så mange utropstegn som du presenterer her, kan du peke på facts som viser at Q2 i USA er sterkt preget av ferietid og at denne perioden skal være dårligere enn andre perioder ? Mener du klinikkene tar i mot langt færre i denne perioden enn ellers?
Redigert 31.07.2023 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
peaf
31.07.2023 kl 13:08 41028

Briarwood og Lannebo og Hallerberg kan nok ikke gjøre så mye med omsettningen, til det må det nok noe som får urologerne at endre syn på behandlingen om det skall skje noe større. Men at ratsjonalisere og effektivisere driften finns det store muligheter at gjøre noe med, og det kommer garantert om estimaten til DNB viser seg riktige.

Men det er ikke der jeg har troen på noe større underverk i nærmste fremtid. Men det som skjer i Kina med Hexvix og Cevira, fast det ikke blir nevnt med et ord. Når et selskap som Sinopharma skall ta seg av salg og markedsføring, da er det noe annet en når Schneider og gjengen står og banker på dørren og under om noen vil kjøpe et BLC scope og Hexvix. Vi får vel og tro at utvikklingen i Kina blir diskutert i styret og fokus på det blir bedre informasjon om potensialet fremover.
Analysehusen i Kina har i alle fall sterkt kjøp på Asieris og de vinner den ene prisen efter den andre som innovativt selskap hos den medisinske ekspertisen i Kina. Og det teller en hel del i mine øyner.

Sen kan DNB og Norne prøve finne ut om Schneider muligens kan tjene nok til at dekke lønnen sin.
AtlasShrugged
31.07.2023 kl 13:20 41000

ja tipper det kommer et bud her i løpet av året rundt Kina Hexvix og Cevira, kursmål 300 kr
Gitarhelt1
31.07.2023 kl 13:33 40937

Rabatten som er/har vært her er så ufattelig at det nesten ikke er til å tro. Har doblet antall aksjer på kurs 46
SomSa
31.07.2023 kl 13:57 40845


Jeg leste at PHO økte omsetningen fra 1Q 2022 til 2Q 2022. Det kan hende at analytikeren har rett!