Photocure - mangedoblings kandidat

AtlasShrugged
PHO 07.07.2023 kl 12:59 140992

Photocure har nå kommet i mål med fase 3 studier i KINA og dette tror jeg kan føre til et bud på selskapet når dataene nå foreligger. Budet vil nok være et sted mellom 100-300 kr. Dette må være oslo børs ukjente juvel som står foran et mulig gjennombrudd tror jeg i tiden som kommer.
JosefK
30.01.2024 kl 16:55 5336


Etter mitt syn har du en grunnleggende feil i resonementet. Nedklassifisering gir rom for bedre konkurrenter og da er det slettes ikke dumt med en salgsorganisasjon klar til å serve nye produsenter.. De selger jo i størst grad til rigide skop, noe de tjener på, så de går nok ikke helt ledig selv om flexi har en (forhåpentlig temporær) knekk.

Det er derimot ingen som nevner den feilslåtte satsingen på distribusjon av tredjeparts produkter. I 2018 ble det lansert med brask og bram i forbindelse med combat medical. Siden tror jeg jeg har hørt combat nevnt en gang og jeg regner med det er fordi det ikke er noen suksess. Men teorien at selgere som likevel farter rundt kan selge forbruksting og medisiner i samme slengen er den virkelig store skuffelsen.

Jeg ser ingen grunn til å kritisere egen salgsorganisasjon for Storz sine beslutninger. De gjør de ikke utelukkende på grunn av USA. Jeg antar de gjør det på grunn av marginpress globalt, men her gjetter jeg.
Burobeng
30.01.2024 kl 17:20 5290

Merlin, er du sikker på at Asieris-forsøkene foregår med Storz' Saphira-scope? Jeg spurte om dette tilbake i november-22, og fikk følgende svar:
Hei,Testingen skjer med utstyr fra Richard Wolf (https://www.richard-wolf.com/en/). Dette er godt utstyr og anerkjent blant urologer.Mvh Erik
Merlin
30.01.2024 kl 21:38 5197

JosefK skrev: "Nedklassifisering gir rom for bedre konkurrenter og da er det slettes ikke dumt med en salgsorganisasjon klar til å serve nye produsenter."

Det er avhengig av timing. Å bygge opp en stor og kostbar salgsorganisasjon, ja da må du ha produktene du skal selge.

Burbobeng skrev: "Merlin, er du sikker på at Asieris-forsøkene foregår med Storz' Saphira-scope? "

Det var som svar på det jeg skrev: "Saphira, som er moderne LED-HD utstyr, og som Asieris-forsøkene med Hexvix viser, gir fantastiske resultater." Her viser jeg altså ikke til Saphira som varemerke, men LED-HD utstyr, slik også Wolf er.

JosefK
30.01.2024 kl 21:48 5203


Det er ikke pho som har valgt å la være å lage flexiskop. Jeg får inntrykk av at du tror det. Men det er altså ikke tilfelle. Derimot har de vært sin egen lykkes smed i å få inn tredjeparts produkter. Uten at det vises i noen nevneverdig grad. Flex har de tross alt tjent en del på. Så helt bortkastet har det ikke vært. Og jeg tror erstatning(er) er på vei.
Merlin
30.01.2024 kl 21:58 5198

Flexiscopene Storz har laget har vært foreldet på diverse punkter:

- Alt for dårlig oppløsning og rett og slett foreldede.
- Ikke utskiftbare, rimelige fronter som gjør autoklavering unødvendig
- For lav kvalitet, som ga store vedlikeholdskostnader.

Dette burde Pho hatt kunnskaper om og tatt hensyn til i sin planlegging. Søknader om nedskalering ble jo også sendt inn for mange år siden. Så Pho har dessverre vist dårlig ledelse og manglende kunnskaper.

På den annen side skal man være glade for Saphiraskopene, de er riktignok kun rigide, men har jo reddet Phos salg og leverer meget gode optiske resultater.

Vi må regne med kraftig reduksjon i salgskostnader fremover og fom 4. kvartal i fjor.
JosefK
31.01.2024 kl 04:36 5103


Men vi snakker om usa her. Der cysview er gift med storz sine skop. De skopene kunne vært de værste i verden så lenge de var regelrett gift med cysview. Dette har med regulatorisk å gjøre, mindre med pho å gjøre. Derfor tror jeg på litt sikt nedgradering er det beste for å slippe til andre. Personlig tror jeg det ligger en JV eller oppkjøp mot en eller annen produsent som holder bedre standard. Men nå tolker jeg mer av Dan’s utsagn enn jeg kan stå for. Uansett tror jeg det kommer inn en eller flere produsenter av nye, moderne skop i flexi segmentet. Forhåpentlig flere, men hva vet jeg.
peaf
31.01.2024 kl 06:23 5079

For det første såg vi at Asieris studien gav ingen respons på markedet, BLC mot WLC er dokumentert overlegset otalige ganger, men det er den totale behandlingen med BCG som gjeller. Der gir VA studien en klar skillnad da begge grupper blev komplettert med BCG der det var hensiktsmessigt, og BLC med BCG gav 33 % lengre tid til tilbakefall en WLC med BCG. Og der forsvinner Urologernes argumenter med at BCG kompenserer for det dårlige funnet av cis og Ta i WLC, det er odiskutable resultater av en total behandling. Det kommer naturligtvis gi gjenklang med hva som er beste behandling fremover.

Når det gjeller Briarwood så har de ikke gjort mye hittils, de har fjernet Radforsk fra styret og som aksjonær med innflytelse. Sen har de satt inn Hallerberg og redusert ledelsens opsjoner kraftigt, men det er thats it og imponerer ikke stort endå. Og USA satsningen har vart et enda stort fiasko med tap på over flere 100 mil sen Schneider tok over, sen om noen tykker det er taktiskt riktigt at ha en stor salgsorginisasjon redo i fall salget lossner så er det i alle fall ikke lønnsomt det er bevist.

Og når det gjeller flexiscopen så fungerte de alldeles utmerket det beviste studien, men de tåler ikke klasse 3 sterliseringen. Nå er USA full av tusentals WLC flexiscope men de kan bare brukes til diagnose og biopsier da de ikke heller tåler klasse 3 sterliseringen. I UK er det vanligt at bruke WLC flexiscope med chemoterapi ( cellgift ) som kombinasjon i turbt, men de har klasse 2 sterlisering som resten av Europa. Og man skall vare klar over at det er samme produsenter som lager og selger både WLC og BLC scope og de har store salgsorginisasjoner som tar seg av salget. Klarer de ikke ta seg av salget av scope selv, så er det noe som mangler for at overtyge urologerne at bruke BLC. Og det er tydligt at det er ikke selgere som mangler, og Ipsen er vel bevis på det nå er det dobbelt så mange selgere men de selger ikke mer for det. Men lønnsomheten forsvant og det burde få konskvenser for den som fant på det.

Jeg trur vel fortsatt at Hallerberg og Robert Blatt leter etter noen som har litt bedre økonomisk styrning og ser muligheterne, Schneider har ingen spesiell medisinsk kompetanse og defenitivt ikke noen økonomiske sanser. Kina klarer seg utmerket uten hans innblandning, og Hexvix er eksagt det samme etter 18 år på markedet.
Men scopen har utvikkles og forbedret behandlingen, men det er ikke på noen måte Schneiders fortjenste.

Nå er det jo bare 3 uker til Q4 resultaten og det er store sjanser at de er positive og at det kommer gode signaler om fremdriften.
Sen om det kan komme noen form for guiding eller om de fortsatt ikke tør ha noen meninger om hex/cys salget som de har brent seg kraftigt på før er en sak. Men det viser seg, ledelsen har i alle fall ikke overtyget på noen måte hittils.

Og når det gjeller Hexvix i Kina vet vi for lite, hvem selger scope er det produsenterne eller Asieris/ Sinopharm. Vi vet ikke priset på behandlingen eller royalty til PHO, og kan de bruke flexiscope i turbt med klasse 2 sterlisering. For det er helt klart en kjempefordel med BLC flexi da det gjeller at fjerne mest muligt kreft vid en turbt operasjon. Jeg trur jo Hexvix kan bli en suksess i Kina og Asia med tiden, det vi vet er at BLC behandlingen er innvilget refusjon men ikke hvor mye men det seier en del. Sen er spørsmålet når godkjenningen kommer.

Men det er Cevira som gjeller det er der pengerne ligger, og gir omiddelbare store utbetalninger vid godkjenningen som antagligen kommer snart. Og alle de store venter på den og de selger ikke for den er utbetalt og det blitt gitt en seriøs guiding om potensialet for cevirasalget. Og det kommer sikkert mange spekulasjoner rundt salget reden vid resultatfremleggelsen om en dryg måned, så får vi se hva det gjør med kursen.
Redigert 31.01.2024 kl 08:22 Du må logge inn for å svare
Merlin
31.01.2024 kl 09:31 4940

Jeg tror nok vi allerede har sett resultater av Briarwoods inntreden. Se på kostnadene i 3. kvartal. De var lavere enn tidligere. Det skyldes visstnok lavere kostnader i siste delen av kvartalet. Siden flexiskop fases ut, kan hele arbeidsstyrken som drev med nettopp det tas vekk. Da sitter man igjen med en mer effektiv organisasjon som selger et meget godt fungerende Saphiraskop. Det kommer vel også etter hvert nedklassifisering for flexiskop i USA. Da regner jeg med at Photocure er klare til å selge mer effektive flexiskop. Det vil kunne gi en boost kursmessig i seg selv. med nedklassifisering.

Jeg tror også at Schneider etter hvert har opparbeidet viktig kompetanse. Ved en god styrestrategi og en klar handlingsplan bør han absolutt nå kunne greie å øke lønnsomheten i selskapets egne aktiviteter. Klarer han det derimot ikke, er han førrstemann til å måtte gå.

Husk at Briarwood har som strategi å gå inn i elendig drevne selskaper, som har forretningsmessig potensiale. Photocure må være et svært godt eksempel på det. Jeg er optimist og regner med et allerede mye bedre resultat nå i 4Q23, som kommer om 3 uker, 21.februar.
peaf
31.01.2024 kl 11:02 4863

Ja nå tapte de jo penger i Q3 og, så de må nok få ned kostnaden betydligt mer om de vil tjene penger. Hvor mange var det som solgte flexiscope i 2022 trur du, de solgte hele 21 stk det året og har alle som solgte dem fått sparken viser det vel godt igjen på kostnader. Og klarer ikke Karl Storz at selge sine Saphira scope selv så blir de aldri en suksess. Og flexiscopen blir ikke nedklassifisert men sterliseringen kan bli det, men nå har FDA et klassefiseringskrav på klasse 3 som ende land i verden. Det gjeller alle scope som brukes til operasjon stive eller flexible, og skall FDA senke kraven må det gjelle alle stive og. Hvor sannsynligt er det at de gjør det, jeg aner ikke men trur det skal mye til.

Og har Schneider opparbeidet seg noen annen kompetanse en at bruke mye penger så viser det ikke igjen, og hadde han ikke klart at lure av Asireis forskudd på Cevira betalningen så hadde han vart ferdig nå.
Og ja Briarwood har som målsettning at effektivisere selskaper som er inneffektive, og det innebær at skifte ut alle som ikke presterer. Og så vidt vi vet har de ikke gjort det en, men får håpe det kommer.
kreinh
31.01.2024 kl 16:58 4708

DNB analysen:
PHOTOCURE
On course to reach 2023 guidance
We expect the company to reach its 2023 guidance of
product sales growth (including FX) of 17–20% YOY and
that absolute EBITDA will marginally exceed the upper
end of the guided NOK45m–50m excluding business
development (B/D) costs. Ahead of the Q4 results (due
at 08:00 CET on 21 February), we reiterate our BUY and
NOK95 target price.
Set for strong Q4. Our sales forecast of cNOK133m is slightly above consensus,
mainly because we have included a USD2.5m milestone from Asieris, and implies total
product sales growth (including FX) of c17.5% for 2023, at the lower end of the guided
c17–20% product growth including FX but excluding milestones. The company
previously mentioned a potential large order in Q4, but as there has been no
communication on this topic, we assume the deal has been delayed and will not
materialise until Q1 2024 at the earliest. For 2023, we forecast EBITDA (excluding B/D
costs) of cNOK50.6m, marginally above the guidance of NOK45m–50m.
Flex sales continue to decline in the US. As Karl Storz is not supporting or servicing
flexible cystoscopes anymore, we expect sales to continue to decline. This also means
that Q1 2024 will face tough comparables, as the decision to stop supporting the flexible
market was taken in late Q1 2023 and the quarter included a substantial share of flex
sales. However, this is well known in the market and should not come as a surprise.
Underlying operating costs (excluding B/D) should be stable YOY in Q4. However,
we still believe the company will see a c6–7% increase in operating expenses (in NOK)
due to FX headwinds. As regards B/D costs, we expect a low level in Q4 (as seen in
Q3), while we forecast an increase in operating expenses (excluding B/D costs) of c6%
YOY due to FX tailwinds.
No news regarding potential FDA down-classification of BLC technology. As far
as we understand, the ongoing FDA down-classification process did not move forward
in any tangible way in the quarter.
BUY and NOK95 target price reiterated. We have made relatively small changes to
our forecasts, with the main impact on 2023e, as we have increased the size of the Q4e milestone.
skadi
31.01.2024 kl 18:17 4644

Når kom denne analysen?
Normalone
31.01.2024 kl 18:36 4627

Analysen kom i dag (31. januar)
skadi
31.01.2024 kl 19:07 4604

Takker. 😃
Merlin
31.01.2024 kl 20:19 4567

Her ser det ut til at DnB også tror på et relativt godt 4. kvartal, med resultat noe over annonsert. Iflg Schneiders uttalelse i 3Q gjør de det nå bra i en del land, inkl, England, Og han har varslet et større salg rundt årsskiftet som kan gi ytterligere bedre Q4. Kursen bør nå få seg et løft!
peaf
01.02.2024 kl 06:40 4414

Har DNB rett så er det enda et verdiløst resultat som blir delvis redded av Cevira milepæle på 2,5 mil usd. Salget blir som Q3 og mindre en Q2 og kostnadsreduksjonen kan vi bare glemme. Når skal vi slute lure oss selv Schneider er udugelig, og det er typiskt han at love store salg som det ikke blir noe av. Vi mins godt de over 500 BLC scopen i Europa som var stellt til siden og han enkelt skulle få i drift igjen, vi venter fortsatt 3 år etter han lovte det.

Og den her DNB analytikern trur det pågår en prosess på at få en godkjend nedklassefisering av flexiscope i USA, men det er over og ut og Karl Storz vet det og har stoppt salget og vedlikeholdet av dem da det blev for dyrt med dem fast PHO solgte de åt dem. Mens PHO vil holde skenet oppe og late som at de kan komme tilbake isteden for at vare ærlige og seie som det er. Karl Storz som omsetter for over 10 mrd i året bryr seg ikke om de mister et salg på ca 20 scope i året når de dessuten blev et rent tapsprosjekt. Men for PHO som mister inntekter fra 69 scope er det en alvorlig tilbakegang, og de har brukt store resurser på at selge dem fast de har vart kjent med problemet fra begynelsen.

Og ser vi ingen reell forbedring i Q4 resultaten heller må vel tålmodigheten med Schneiders løften som aldri innfrir ta slut. Hallerberg og Briarwood må vel snart innse at Schneider kommer aldri at levere noen større positive resultater. Det må kuttes kostnader og låte scopeprodusenter ta seg av fremtidig vekst, det er enda løsningen om det skal skje noe.
Merlin
01.02.2024 kl 08:54 4331

Potensialet til Pho på kort sikt er kraftige kostnadsreduksjoner. Pho har et høyt løpende salg på 133 mill. kr. i kvartalet, med en bruttofortjeneste på 90%. Når så mye ressurser brukes på nysalg av skop har de faktisk en god mulighet til i stedet å spare store kostnadsbeløp, uten at det går utover det løpende salget av HAL. Dette ser naturligvis Briarwood og vi må regne med at de har fått satt i gang denne kostnadsreduksjonen. Vi må regne med et positivt driftsresultat for 4Q, før milepæler. Det bør gi en god kursoppgang. Saphira er jo også tatt vel i mot i markedet. Siden det er HD-LED, kjenner urologene til de svært gode resultatene fra fase III i Kina, der BLC regelrett utklasset WLC. Det er klart at de resultatene kan benyttes av Pho for alt det er verdt. Det kan få stor positiv betydning fremover i 2024.
Redigert 01.02.2024 kl 08:58 Du må logge inn for å svare
kreinh
01.02.2024 kl 16:52 4156


Photocure
View in browser
New Photocure White Paper addressing Inequality in Bladder Cancer Care and the importance of Real World Evidence

This new White Paper discusses how real world evidence and patient registries can play a part in supporting healthcare equality. It looks at how Photocure supports researchers with data, and at uncovering disparities in bladder cancer care and outcomes through findings reported from several recent real world bladder cancer databases and studies. Some ethnic groups were found to have poorer bladder cancer outcomes than others. Income also appears to be linked to outcomes. Further research will be needed in order to investigate these disparities as first steps towards greater understanding and more equal bladder cancer care and outcomes for all bladder cancer patients, regardless of background, race or gender.


Read the full white paper online: Addressing inequality in bladder cancer care – Why are there still disparities in bladder cancer care and outcomes?
And how can real world evidence play a part in supporting healthcare equality?While randomized controlled trials are the gold standard in the assessment of the safety and efficacy of new therapies, disparities may exist between the outcomes we see from clinical trials and what we actually see in clinical practice. Photocure remains committed to bridging the knowledge gap that exists in bladder cancer care. The company has supported and worked closely with several patient registries to benefit from real world data, including setting up its own U.S. “Blue Light Cystoscopy with Cysview” Registry, established by Photocure in 2014 and projected to enroll 4,400 patients.
About Bladder Cancer
Bladder cancer ranks as the 8th most common cancer worldwide – the 5th most common in men – with 1 720 000 prevalent cases (5-year prevalence rate)1a, 573 000 new cases and more than 200 000 deaths in 2020.1b

Approx. 75% of all bladder cancer cases occur in men.1 It has a high recurrence rate with up to 61% in year one and up to 78% over five years.2 Bladder cancer has the highest lifetime treatment costs per patient of all cancers.3
Bladder cancer is a costly, potentially progressive disease for which patients have to undergo multiple cystoscopies due to the high risk of recurrence. There is an urgent need to improve both the diagnosis and the management of bladder cancer for the benefit of patients and healthcare systems alike.
Bladder cancer is classified into two types, non-muscle invasive bladder cancer (NMIBC) and muscle-invasive bladder cancer (MIBC), depending on the depth of invasion in the bladder wall. NMIBC remains in the inner layer of cells lining the bladder. These cancers are the most common (75%) of all BC cases and include the subtypes Ta, carcinoma in situ (CIS) and T1 lesions. In MIBC the cancer has grown into deeper layers of the bladder wall. These cancers, including subtypes T2, T3 and T4, are more likely to spread and are harder to treat.41 Globocan. a) 5-year prevalence / b) incidence/mortality by population. Available at: https://gco.iarc.fr/today, accessed [January 2022].
2 Babjuk M, et al. Eur Urol. 2019; 76(5): 639-657
3 Sievert KD et al. World J Urol 2009;27:295–300
4 Bladder Cancer. American Cancer Society. https://www.cancer.org/cancer/bladder-cancer.html
peaf
05.02.2024 kl 06:23 3651

Ser Asieris raser 20 % i dag uten jeg kan finne noen nyheter som forklarer det. Men det lukter emisjon da den føll 20 % på kort tid og flate ut der etter, på lit høyere volum en vanligt. Den er nå utroligt billig på 5,20 cny, og det er ganske utroligt med et produkt som Cevira i portføljen. Vi kan vel bare konstatere at de har misslykket totalt at forklare potensialet i en godkjendt Cevira. Men vi får vel svaret ut med dagen, noe må har hent som forårsaker raset. Tror ikke det påvirker PHO om det ikke har med Cevira at gjøre.
Merlin
05.02.2024 kl 09:24 3514

Emisjon i Asieris høres riktig ut. Vi vet at investeringsklimaet i Kina nå er dårlig pga. eiendomskrisen i Kina. Så det blir vel som i Norge, småselskaper som er i introduksjonsfasen, uten inntekter, men med kapitalbehov får svi. Mulig kjøpsanledning i Photocure. Kineserne har neppe den historikkunnskapen vi i Norge har fra Photocure, og vet antagelig lite om potensialet i Cevira. Der har vi en fordel.

Ikke glem at Asieris fortsatt har en betydelig markedsverdi. 570000000aksjerx5,2CNYx0,14usd/Cnyx10,6219=4,4 mrd kr.
skadi
05.02.2024 kl 09:32 3498

Har Asieris egentlig per dags dato noen produkter til salgs?
Slettet bruker
05.02.2024 kl 10:18 3428

Ja, asieris er i pluss på drifta for 2023.

Yahong Pharmaceutical's 2023 performance forecast: sales revenue has increased significantly, and clinical development has achieved a number of milestones

2024-01-30/Press release
Shanghai, China, January 30, 2024 – According to the 2023 performance forecast recently announced by Yahong Pharmaceutical, the company's commercialization process has achieved remarkable results, and the company's operating income in 2023 is expected to be about 12.7906 million yuan to 15.2662 million yuan, an increase of 12.7645 million yuan to 15.2401 million yuan over the same period of the previous year, and an increase of about 489 times to 584 times year-on-year.

Merlin
05.02.2024 kl 10:38 3470

Hovedårsaken til fallet i Asieris er avklart, og skyldes at selskapets eneste ikke-Photocureprodukt i godkjenningsprosess (presisert her, rettet) , i motsetning til disses gode resultater, har vist seg å ikke møte primærendepunktene og er avsluttet.. Det betyr at Asieris satsning nå vil spisses om Cevira og Hexvix. Dette kan faktisk være til fordel for Photocure, siden Asieris nå må satse alle krefter på Cevira/Hexvix.
Redigert 05.02.2024 kl 11:21 Du må logge inn for å svare
skadi
05.02.2024 kl 10:49 3578

Litt vanskelig å skjønne at Asieris tjener penger og øker omsetningen hvis det eneste produkt som ikke har Photocure tilknytting er feilslått og de ikke har inntekter på hverken Cevira eller Hexvix per dags dato. 🤔
Slettet bruker
05.02.2024 kl 10:58 3800

Merlin tar rett og slett feil her, selskapet tjener penger. Bl.a på:

The company's operating income mainly consists of the sales revenue generated by pazopanib tablets (trade name: Dipate) and neratinib maleate tablets (trade name: Ouyubi) in the fourth quarter of 2023 and the license fee income generated by the company's out-licensing data.
Merlin
05.02.2024 kl 11:22 3757

Det er snakk om godkjenningsprosesser, presisert. Hovedforklaringen til fallet er begrunnet.
peaf
05.02.2024 kl 13:02 3665

Jeg har funnit en bekreftelse på det du skriver, men det er meget merkelig at de ikke melder det på hjemmesiden da det er en av deres kjerneprodukter, Det er vel en produkt de tenkt bruke når WLC/ BLC med eller uten BCG ikke fungerer. Men BLC bør jo redusere behovet for en sån behandling markant når det blir godkjent og kommer i bruk. Så for PHO er det vel ingen nakkdel.
Merlin
05.02.2024 kl 14:45 3559

Ja det er merkelig at Asieris ikke har meldt at de stopper den satsningen. Men i infoen fra 28 januar ble det nettopp ikke nevnt at de ikke møtte endepunktene. Derimot ble resultatene omtalt i positive vendinger. Men man skulle nok da allerede kanskje ha forstått at siden endepunktene ikke ble bekreftet, så var resultatet ikke bra nok. Det er nok å sammenligne med meldingene for Hexvix og Cevira, der nettopp at de møtte endepunktene ble fremhevet.
Redigert 05.02.2024 kl 14:45 Du må logge inn for å svare
peaf
05.02.2024 kl 15:43 3484

Den som vart stoppt var i NMIBC og i kombinasjon med kjemoterapi og var i fase 3 så det må ha vart en stor besvikelse. Mens den fra 28 januar er i MIBC og i kombinasjon med tislelizumab som er en PD-1-hemmere ( imunterapi ) og virker lovende som de beskriver den i meldingen men det er fase 2 studie. Meldingen kommer vel med tiden og de må rydde i plpeline og om de lagt ned forsøken med kjemoterapi i kombinasjon.

De skal vare utroligt glad at de klarte få tak i rettigheterne til Cevira til et gibortpris, men all fokus har vart på HPV vaksinen som viste seg bare vare helt effektiv på de yngste. Sammt er en bristvare som det tar mange år innen Merck fått byggt ut kapasiteten nok til at dekke etterspørselen.
Men Asieris liksom PHO har en stor jobb ar gjøre når det gjeller informasjon det er helt sikkert.
Remington
05.02.2024 kl 16:12 3437

Svak kursutvikling siste tiden. Håper noe skjer snart
Merlin
06.02.2024 kl 00:03 3241

Takk for korreksjon og oppklaring peaf. Photocure kan antagelig være glade for at det ble stopp for Non–muscle Invasive Bladder Cancer behandlingen. I hvert fall neppe en ulempe for Pho. Uroen i Kina skyldes eiendomsmarkedet og har lite med Asieris å gjøre, men alle der borte får jo kurssmell nå. Asieris bør klare seg fint gjennom dette.
peaf
07.02.2024 kl 05:21 2876

Kursutvikklingen er ikke spesielt gledelig verken i PHO eller Asieris, nå melder Asieris at de vil kjøpe tilbake aksjer for mellen 75 til 150 mil for at hjelpe opp kursen uten det viser igjen på kursen. Men det er jo den totalt misserable informasjonen om verdierne av et godkjent Cevira som gjør det. Klart de kunde komme med et estimat av mulige inntekter world wide om de ville det. Det samme kunde PHO gjort, det står dem fritt at ha en mening om potensialet.

Når det gjeller PHO,s hovedvirksomhet Hex/cys må det mer til en en ofullstendig DNB analyse og manglende lønnsomhet til. Er det inga klare forbedringer nå i Q4 resultatet må vel Hallerbergs tålamod med ledelsen vare over, og det blir en kort prosess med dem.

Asieris derimot kan jo gjøre en skikkelig kupp på egne aksjer til den her kursen, som antagligen mangdobbles reden når de detaljrerede Cevira resultaten blir presentert på kongressen i Stockholm 12 mars. En diskusjon om potensiale og verdi må jo baseres på detaljerede fakta, og at den kommer er 100 % sikkert når den kan redusere sykdomstiden i en så smittsom og alvorlig sykdom markant. Og er kostnadsbesparende gjemført med dagens behandlinger.

Nå er snart ventetiden over og det kommer at overraske på oppsiden, men det er ganske utroligt når man ser på den negative kursutvikklingen etter meldingen om den vellykkade studien var i boks resultatmessigt. Sen er spørsmålet hva Sinopharm velger at gjøre om de venter på godkjenningen eller kjøper Asieris nå når det er billigt og en kjerneprodukt har misslykkes. Det blir under alle omstendigheter spennende tider fremover
Merlin
07.02.2024 kl 09:13 2736

Megt gode resonnementer peaf. Har du link til opplysningen om Asieris tilbakekjøp?
Predator
07.02.2024 kl 15:36 2561

Yahong Pharmaceutical (688176.SH): Plans to spend 50 million yuan to 100 million yuan to buy back shares
Gelonghui Finance
·
02/06 12:57
Jiangsu Yahong Meditech
-4.26%
Gelonghui, Feb. 6 | Yahong Pharmaceutical (688176.SH) announced that the company plans to repurchase some of the company's publicly issued RMB common stock (A shares) shares through centralized bidding transactions through the Shanghai Stock Exchange trading system for equity incentives and/or employee stock ownership plans. If the company fails to use up the repurchased shares within 3 years after the share repurchase implementation results and share change announcement, the unused repurchased shares will be cancelled. If the country adjusts the relevant policies, then this repurchase plan will be implemented in accordance with the adjusted policy.

The total capital for repurchasing shares shall not be less than RMB 50 million (inclusive) and not more than RMB 10,000 million (inclusive); the repurchase price of shares shall not exceed RMB 12.80 per share (inclusive). The repurchase period is within 12 months from the date the board of directors of the company reviewed and approved the share repurchase plan.
peaf
08.02.2024 kl 09:50 2293

Om det er Asieris som driver opp egen kurs med tilbakekjøp vites ikke, men de er opp 11 % i dag. Men de bør jo ha tru på egen aksje og tydligen nok penger for nærmste tiden. De har og rydde i pipeline og fjernet studien med kombinasjon med kjemoterapi, så nå satser de vel alt på Cevira. De melder verken studien eller tilbakekjøpet av aksjer på hjemmesiden, så man vet ikke vilke overraskelser som kan komme og de finner verdt at melde.
Men det er vel bare Cevira de har som kan gi umiddelbare større inntekter, og vad som skjer der kan komme som en overraskning når som helst om vi kjenner dem rett.
SomSa
08.02.2024 kl 16:20 2114


Det er idiotisk av et selskap å drive tilbakekjøp av egne aksjer hvis de har kapitalbehov fot vekst...... Når det gjelder PHO, kommer snart 4Q resultatet. Hvis resultatet er fantastisk vil aksjen stige til himmelen. Derimot hvis de leverer den samme svadaen som de pleier å levere, kommer med diverse unnskyldninger og gir fantastiske fremtidsutsikter vil aksjekursen gå rett i dassen.

Hvis jeg ikke tar feil skulle kinesere betale 20-30 mil, det hjelper ikke pynte opp 4Q resultatet med dette. De fleste kan lese tall. Jeg vil vente med 4Q resultatet og deretter begynne å trade aksjen. Opp eller ned blir det samme for meg.

peaf
08.02.2024 kl 16:40 2084

Ja de sitter jo med kraftig innside informasjon så hvorfor ikke, og det kommer jo aksjonærerne til gode om de gjør en skikkelig gevinst på dem. Og når de annoserer det i førveien så er det opp til var og en om de vil selge Sen er det vel det som skjer i mars med resultaten fra Cevira som er det store, det vet Asieris.
peaf
09.02.2024 kl 12:06 1797

Skall vi tru at Hallerberg kan lese tall og ikke bare SomSa. Om det viser seg at resultatet er på stedet vil, kan vi da tru Hallerberg tar grep og reduserer kostnader kraftigt. Og forhåptligtvis fjerner alle som ikke har prestert, bare det grepet burde gjøre underverker med kursen. Da omsettningen trots alt er på over 400 mil og selskapet er bare vurdert til 1,7 mrd.

Men det er bare 3 uker etter Q4 så er all fokus på Cevira, som Asieris mer eller mindre bekrefter blir en kjempesuksess med sitt tilbakekjøp av aksjer. Trur de har fått positive tilbakemeldinger fra myndigheter, og vet mer en de vil ut med. Husk at Cevira er utprøvd i Europa og der myndigheter har resultaten fra studien der og Cevira blir sannsynligtvis godkjent der samtidigt med Kina. Så nå er spørsmålet om Cevira blir årets store hendelse i helsesektorn i hele verden som det har potensiale til at bli.
SomSa
09.02.2024 kl 13:13 1736

Selskapet prises til 1.7 mrd pga skyhøye forventninger fra kinesere. Det største spørsmålet er hvor mye resurser skal PHO bruke til å hjelpe kinesere. Er det ikke en del av avtalen? Noen bør stille spørsmål når 4Q presenteres. Allerede bruker de mye penger til å selge scope for andre.

VI huske Allumera fiaskoen. Snart må de legg frem gode tall og overskudd på bordet og ikke fortelle eventyr. Man kan ikke tvinge en gammal esel løpe like fort som en hest. Cysview er et fiasko produkt.

Det første må gjøres er å bytte ut CEO og CFO, de har ikke klart å levere noe bortsett fra å motta feite lønninger, bonuser og ......

27. mai 2011
Salg av Photocure-produkt er i gang
Vil ta kakebit fra milliardmarker
https://e24.no/boers-og-finans/i/zLomw4/salg-av-photocure-produkt-er-i-gang

2. oktober 2012
På grunn av begrenset vekst i salget av Allumera, har vi besluttet å legge ned denne virksomheten
https://e24.no/boers-og-finans/i/0Eaav2/photocure-legger-ned-usa-virksomhet
Redigert 09.02.2024 kl 13:18 Du må logge inn for å svare
peaf
09.02.2024 kl 14:29 1660

Nå har jo Veteran affairs og Asieris komt med studier fra den verklige verden og funnit ut at BLC med Hexvix er beste behandling med 33 %, sen om helsemyndigheterne er enige viser seg med tiden. Men de har litt mer tyngde i sine uttalerser en SomSa, som blander med det meste han ikke har greier på.
Og at kineserne innfrir i studierne med PHO produkterne er jo bekreftet, så det blir nok meget bra til sist.