Successfull PoC of new Pilot line - mulig short squeeze

Rule
BCS 18.07.2023 kl 12:23 336893

Denne trÄd titel er ment som en lille service/info meddelelse till dem som mÄske ikke fÞlger med pÄ tÊt hold og ikke gider lÊse op pÄ BCS hoved trÄden:

*At Bergen Carbon Solutions we are thrilled to announce successful proof of concept of our new separation pilot line. This is an important pre-requisite to ensure our cost competitive advantage as the green supplier of the supermaterial of the future!
*EU batteri-pas ordning er lige ned i BCS turban
*Patent ansÞgning indgivet pÄ ny renseprocess med genbrug af elektrolyt
*Samarbejde med Broadbit

Jeg har selv aktier i BCS og er long, da BCS har fat i en mulig del-lĂžsningen til et helt fundamentalt problem ved batterier til alt elektricificering:
- produktion af carbon nano fibre og grafit pÄ konventionel vis forurener big-time ( carbon/grafit er et super vigtigt materiale i batterier )
- produktion med BCS metode er Co2 neutralt
- carbon nano fibre kan forbedre performance af batterier og grafit er en vĂŠsentlig bestanddel

BCS stÄr nu utroligt stÊrkt og i mine Þjne langt langt langt stÊrkere end ved IPO pÄ kurs 16-18 NOK og end ved den gamle kurs bund pÄ 30 NOK.

Update 21/7-23:
Dagens kurs her kl 13:55 - 9:40 NOK. Ser ud til markedet tager positivt imod BCS ny ledelse, strategi, fremskridt og ny PoC.
Hvis BCS lykkes med at lave god butik ud af deres teknologi kan der komme en voldsom rekyll.
BCS har vÊret pÄ Nordnets lister over Top-10 fortjeneste pÄ udlÄn i flere kvartaler. Derfor adderet "mulig short squeeze" pÄ titel.

Update 28/7-23:
Der kommer nu et giga press pÄ at reducere brugen af fossil fuels:
---------------------
https://energiwatch.dk/Energinyt/Politik___Markeder/article16316343.ece
FN-chef: Vi gÄr fra global opvarmning til global kogning
Guterres opfordrer verdens politikere til straks at tage vidtrĂŠkkende skridt for at bremse klimaforandringer.
---------------------------
Konventionel teknologi til produktion af carbon nano fibre er CVD: Chemical Vapor Decomposition.
CVD bruger 5x-10x mere energi end BCS metode og BCS metode forbruger Co2 som et input.
Den politiske agenda er et faktum her - om det er menneskeskabt eller ej - sÄ er den politiske agenda fakta.
Redigert 05.05.2024 kl 00:14 Du mÄ logge inn for Ä svare
FaderGem
26.04.2024 kl 12:11 2887

Dette kan bli veldig bra, hvis man ikke lar andre ta styringa over sin egen tankegang og handlinger. Til syvende og sist er det alltid greit Ä kunne klandre seg selv, og ikke legge skylda pÄ andre hvis det skulle gÄ Ät skogen, og det vil fÞles enda bedre Ä klappe seg selv en velfortjent klapp pÄ skulderen hvis det skulle bli som en alltid har trodd og hÄpet pÄ. Dette blir bra, helt til det motsatte er bevist. SÄ langt pÄ ferden, alt godt. Har bare sett forbedringer frem til nÄ pÄ reisen.
Bilentusiasten
26.04.2024 kl 13:29 2838

Fra Q4-rapporten 2023, publisert 8/3-24;
"During the year BCS has implemented new process steps and installed new process- and testing equipment in the testing facility in Bergen. The result is significant progress in the cost reduction program as well as giving a quicker feedback loop during the product qualification process."

SÄ BCS har tatt grep for Ä fÄ fortgang i prosessen med Ä fÄ kommersialisert produktet sitt, samt fÄ ned kostnadene. Positive nyheter kan ventes nÄr som helst. Videre stÄr det i rapporten at de har fÄtt Þkt interesse fra aktuelle firmaer/kunder;

"The company's sales and Business Development efforts have been strengthened during Q4 in order to further penetrate it's attractive CCU equity story. The company's proactiveness and announcements of product quality improvements have resulted in more interests and raise of client meetings. "
FaderGem
26.04.2024 kl 14:23 2852

Skulle nesten tro det bare er et fÄtall som mener det jobbes iherdig instinktivt etter forbedringer og resultater, mens flertallet tror at det bevist med viten og vilje jobbes pÄ for Ä bryte ned hvert et molekyl og omdÞmme av bedriften for Ä kjÞre det fullstendig i grÞften raskest mulig uten mÄl og mening. Mon tro hvilke andre bekymringer disse har i livet som kanskje heller ikke gir noen mening.
Molbre
26.04.2024 kl 14:42 2835

Det er jo ikke sÄnn at jeg ikke tror at de ikke jobber pÄ. Det jeg tror at de med viten og vilje har gjort er Ä blÞffe/villede aksjonÊrene. Sagmo blÞffet for at han selv og Spetalen skulle tjene penger. NÄr det gjelder StrÞmsnes sÄ tror jeg han er blitt forledet og har fortalt det han har trodd var sant, som igjen har vist seg Ä ikke stemme helt med virkeligheten. Hvem som har sagt at de er lengre fremme enn de er vet jeg ikke, men noen har vÊrt litt for het pÄ avtrykkeren her ovenfor StrÞmsnes. Jeg tror ikke at BCS vil nÄ tekniske specs i lÞpet av Q2 som er blitt kommunisert, sÄ spÞr jeg igjen hva skjer da? Sitter de store eller kaster de kortene? NÄr vil de eventuelt klare Ä nÄ dette? NÄ ser jeg og at det ikke var helt enighet i valg av styre, skulle likt Ä visst hvem som stemte i mot og mot hvem, sÄ full harmoni virker det ikke til Ä vÊre her.
At de kan lykkes om flere Är er nok sant, men 99% av oss vil lykkes nÄ, sÄnn er det bare!

SÄ fÄr vi krysse fingrene for at det skjer noe snart sÄnn som enkelt her tror og som har blitt sagt i flere Är :-). Derfor det ikke har vÊrt innsidekjÞp fordi folk har innside info, har vist seg at dette ikke stemmer :-)!
FaderGem
26.04.2024 kl 14:56 2853

Sagmo er en episk sleipsekk av dimensjoner, han har jeg fortrengt, og godt er det.
Men Odd derimot, han er nok rake motsetningen. Han har en del oppvask og ta hÄnd om, men tror denne mannen er utstyrt med oppvaskmaskin, sÄ her gÄr det nok unna.
Det har skjedd mye positiv fremgang siden han tok over ledelsen, selvom kursen mener noe annet.
Kursen driter jeg en lang marsj i dag, i morgen og neste uke. Hva den er nÄr ballen har begynt og rulle av seg selv i Ärene som kommer, der bÞr fokuset ligge. Jeg fyller pÄ sÄ fÄr tiden ta den tid den trenger.
FaderGem
26.04.2024 kl 15:19 2829

FÞlg med pÄ ordrebildet, her jobbes det for Ä kjÞre kursen ned. Algoritmene jobber pÄ hÞygir. StopLoss-entustianstene som har lagt seg selv pÄ skjÊrefjÞla klÞr seg nok i hodet der de blir tatt ut en etter en.
FaderGem
27.04.2024 kl 00:57 2626

Hvor smertefullt er det for en psykologisk invistert introvert av fÞlelser Ä se kursen gÄ ned ved hjelp av et system overkjÞrt til robothandling og pÄvirkningskraft?
Det mÄ jo vÊre litt vondt Ä se det digitale tallet du har vist pÄ skjermen gÄ ned pÄ appen din, samtidig som den har en rÞd farge over seg?
I denne sammenheng, vil jeg tro det har like stor psykologisk pÄvirkningskraft som Ä se vÊrvarslet i 2000 med normale vÊrprognoser med farger over vÊrkartet som gjenspeiler seg totalt skjevt den dag i dag, med rÞde skremselsblodlegemer fyllt over hele TV-skjermen da gradestokken passerer 20 grader midt i Juni og Juli.. NÄ er det krise, fÄ panikk; og faen ikke tenk pÄ at det er normalt at kua har prompa og rapa i alle Är.
*Hvis du med din tro spiser genmodifisert laboratoriefremstilt kjÞtt med uante konsekvenser for kropp og helse, for at drivkraften i det grÞnne skiftet skal bringe verden til et bedre sted Ä vÊre, samtidig som du blindt tror pÄ at du gjÞr noen forskjell, sÄ vil jeg Þnske deg lykke til, ditt (for*p*u*lte) jÊvla naut. SÄ lenge du fÞler deg lur, skal jeg gi deg den Êren..
Redigert 27.04.2024 kl 02:13 Du mÄ logge inn for Ä svare
Gullhaugen
27.04.2024 kl 09:33 2594

Hva kan en forvente av verdi triggere fremover som ikke har kommet hittill? Her tror jeg det dessverre er lite Ä vente pÄ. Kanske de bare skal betale ut aksjonÊrene det som er igjen i kassen fÞr den tÞmmes?
FaderGem
27.04.2024 kl 10:33 2566

Hva tror du selv hvis du med ditt kaliber tillater Ă„ legge godviljen til?
Vent Ă„ se! :-)
Gullhaugen
27.04.2024 kl 11:13 2534

De har tatt feile strategiske valg fra starten. De skulle bygget en helt annen organisasjon og infrastruktur basert pÄ utlisensiering av teknologien. Da hadde det vÊrt karbonfangst og produksjon flere steder i veden nÄ og lisenspenger hadde tikket inn.
FaderGem
27.04.2024 kl 12:45 2555

Det burde de absolutt ha gjort, men fokuset i pipeline har vĂŠrt en annen, noe de fĂžlger slavisk, noe som igjen har bidratt med et enormt lĂžft kostnadsmessig og teknologien i seg selv. Hva som skjer i fase 2 skal bli spennende Ă„ se.
Gullhaugen
27.04.2024 kl 16:11 2478

Ja vi fĂ„r se. Jeg har fulgt selskspet fra starten og kjenner grĂŒnderne.m.m. Jeg gikk faktisk pĂ„ skolen med en av hjĂŠrnene bak utvikling av teknologien, Mr.Jarle Sidney Diesen ...Han solgte alt/ det meste da kursen lĂžp over 100.Jeg hĂ„per at toget ikke gikk for noen Ă„r siden. Vi fĂ„r se men akkurat nĂ„ vil jeg ikke kjĂžpe aksjer. Er det noen som kjenner til om andre har kommet like langt eller lenger med tilsvarende teknologi.?
Redigert 27.04.2024 kl 16:18 Du mÄ logge inn for Ä svare
FaderGem
27.04.2024 kl 16:47 2527

Du kan ikke ha fulgt mye med, og satt deg inn sÄ veldig mye i selskapet, fremtiden og omstendighetene rundt, derav ogsÄ konkurransen: derfor alle spÞrsmÄl. GjÞr en innsats selv, les deg opp, fÞl deg trygg, sÄ kanskje du ikke trenger Ä vÊre negativ ladet. Kursen har heller aldri vÊrt over 100...
Hvem du kjenner og ikke kjenner legger jeg meg ikke sÄ mye borti, da det har null betydning for hva BCS kan prestere Ä fÄ til i Ärene som kommer.
Sjanten88
27.04.2024 kl 17:22 2535

Jeg snakket med de helt i starten og foreslo dette. De mente forslaget var helt latterlig og de tjene mye mer pÄ Ä selge produktene. Med de volumene de skisserte sÄ pÄpekte jeg at prisen trolig vil gÄ ned.

Og hvis de klarer Ä produsere pÄ lavere kvalitet fra rÞyk sÄ er jo det bare en regneÞvelse fra hva CO2 avgift bil koste fra ett selskap. SÄ Ä lisensiere ut teknologi kan jo gjÞres til de som Þnsker Ä bruke dette for miljÞperspektiv.

Feks kan teknologien brukes til Ä lage grÞnn betong der karbonfibrene inngÄr i sementmiksen etterpÄ. Det vil trengs da vesentlig mindre av den betongen og itillegg har CO2 brukt i produksjon blitt omgjort til karbonprodukter og sendt inn i miksen for vesentlig Þkt styrke.

Siden jeg ikke satt pÄ tallene og kostnadstallenr 100% sÄ tipset jeg om at de mÄtte ta den regneÞvelsen.

Sagmo virket egentlig fornĂŠrmet og jeg ble forklart at dette var idiotisk.

Kanskje det ikke er regningssvarende nÄ, men man kan lisensiere ut til mange ulike aktÞrer iallefall. Man kan da ogsÄ tjene penger pÄ Ä selge konsulenttjenester ror Ä justere pÄ enhetene og drifte de over tid.

Er jeg helt dust for Ă„ ha de tankene?
upsidedown
28.04.2024 kl 18:41 2216

Du er ingen dust, men med en slik plan ville det ikke vÊre mulig for hovedaktÞrene Ä foreta det stuntet de gjorde ved introduksjonen pÄ bÞrsen.

NÄ er jo lisensiering hÞyaktuell som en av tre alternativer videre, men de mÄ fÞrst bevise at teknologien er pÄ hÞyde, bÄde pÄ rensing og videreforedling til hÞyverdig karbon.

Det er ogsÄ et faktum at de ikke har klart Ä lande en eneste avtale der rensing har stÄtt sentralt for oppdragsgiveren. Hydro (HÞyanger) er en av dem som sa nei takk og lot oppdraget gÄ til et annet selskap.

Redigert 28.04.2024 kl 18:53 Du mÄ logge inn for Ä svare
Gullhaugen
28.04.2024 kl 18:49 2214

De skulle ha gjort dette for lengst. NĂ„ er det flere andre som er igang med samme type teknologi dessverre. Spettet skjĂžnte dette bĂžttet ut alle aksjene
upsidedown
28.04.2024 kl 18:56 2208

Spettet var strategen for Ä fÄ BCS pÄ bÞrs, sÄ han visste nÞyaktig hvor landet lÄ fra start.
nopetter
28.04.2024 kl 19:01 2226

Kursen nÄdde kr 80 fÞr den falt som en stein, det kan hende den var nÊr 100 intradag jeg var inne i aksjen og i Saga Pure. Dessverre er dette et av de mange luftslottene sammen med hele ESG segmentet. BCS klarte ALDRI Ä ferdigstille noen fabrikk av noen stÞrrelse for produksjon av carbon nanotubes o.l. Vi regnet med at et av disse var med Panasonic som var hoff leverandÞrene av batterier til bla Tesla, leste en oppdatering de kom med i februar det er en ren kopi av det samme som de presenterte tidlig i 2022
Alle LOI avtalene de hadde med japanske og kinesiske batteri selskaper er saga blott
Redigert 28.04.2024 kl 19:09 Du mÄ logge inn for Ä svare
fjellape
28.04.2024 kl 19:36 2188

Hvor mange kwt med energi trenger BCS for Ă„ fange 1 kg med karbon? 20, 40 eller 140?
Hvis man fÄr 1kr/kg for Co2 man fanger, sÄ kan man tenke resten sjÞlv.
I USA betales 84USD/tonn.
BCS snakker om 2 produkter: Grafitt og nanorÞr. Det dreier seg vel om sistnevnte, som iflg en presentasjon hadde en kilopris pÄ 300usd i 2021, og man forventer ca 157usd/kg i 2023.
Redigert 28.04.2024 kl 19:36 Du mÄ logge inn for Ä svare
Rule
28.04.2024 kl 21:37 2088

Nej, vi kender ikke til andre der forsĂžger sig med BCS teknologi. Tror andre har forsĂžgt eller evalueret og konkluderet at forbrug af elektrolyt er for kostbart.
Her har vi sÄ vÊret svine heldige at BCS har opfundet en metode til at genbruge elektrolyt. Genialt, nok svine held og patent ansÞgning indgivet, hvilket ogsÄ betyder at man ikke umiddelbart har fundet hindringer ( prior art ). Mye godt er sket med Odd ved roret, hvor jeg ser dette som den helt store turn-around ifht. teknologien.

Vi har Q1 2024 update lige rundt hjĂžrnet..... ( 08.05.2024 - Q1 2024 ).
Redigert 28.04.2024 kl 21:43 Du mÄ logge inn for Ä svare
Rule
28.04.2024 kl 21:49 2076

Og de politiske vinde er jo helt overdrevent gode:

What is the EU battery directive 2025?
The new Batteries Regulation will ensure that, in the future, batteries have a low carbon footprint, use minimal harmful substances, need less raw materials from non-EU countries, and are collected, reused and recycled to a high degree in Europe.17. aug. 2023
Rule
28.04.2024 kl 22:11 2046

og det er ikke smÄ tal for hvor mye batteri industrien forurener og en ikke for sjov forbedring BCS byder ind med:

>400kg CO2 pr kg CNT ( traditionel metode )
0 til -2 kg CO2 pr kg CNT ( BCS metode )

det er vist det man kalder DISRUPTIVE .... :-)
i et marked der er forecasted til at blive pÄ 10 milliarder USD i 2030 :-)
i et marked hvor der arbjedes pÄ at etablere >50 batteri fabrikker i Europa inden 2030 :-)
upsidedown
28.04.2024 kl 22:25 2029

Tradisjonell metode eksisterer ikke i fremtiden. Alle kan fÄ tilgang til CO2 fra fangst der andre har betalt brorparten av kostnadene. BCS siste plan for Ä fÄ opp fabrikken i HÞyanger var Ä kjÞpe CO2 fra Hydro pÄ HerÞya, sÄvidt jeg husker.

Tradisjonell metode betyr at man svir av gass i enorme mengder for Ă„ produsere CO2 fĂžr den tas videre til foredling av karbon.

Redigert 28.04.2024 kl 22:54 Du mÄ logge inn for Ä svare
Rule
28.04.2024 kl 23:37 1972

??? - det hjÊlper INTET med tilgang til ren C02. Du skal bruge 1000 °C og catalysator:

In the batch process developed by Tibbetts,[6] a mixture of hydrocarbon/hydrogen/helium was passed over a mullite (crystalline aluminum silicate) with fine iron catalyst particle deposits maintained at 1000 °C. The hydrocarbon used was methane in the concentration of 15% by volume. Fiber growth in several centimeters was achieved in just 10 minutes with a gas residence time of 20 seconds.
https://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_nanofiber

at skabe 1000 °C kan man kun ved at brÊnde gas af og det forurenser mye mye.

Alternativt skal du bruge ren C02 og splitte de atomare bindinger ved elektrolyse for at fÄ fat i C, pÄ samme vis som man laver hydrogen ved elektrolyse af H2O.
BCS bruger den sidste teknik. Det er dybt dybt dybt forkskellig teknologi og BCS har ikke brug for mye varme.
Gullhaugen
28.04.2024 kl 23:46 1973

Det popper opp flere konkurranser nÄ

Carbonova
https://newatlas.com/materials/carbon-dioxide-nanofibers/
Redigert 28.04.2024 kl 23:48 Du mÄ logge inn for Ä svare
Sjanten88
29.04.2024 kl 07:01 1874

Ja absolutt, men det er jo bare ett av elementene. Karbonfibre gjĂžr betongen mye sterkere, setter seg raskere, og mer bĂžyelig. Aramco undersĂžker og jobber med dette: https://www.aramco.com/en/what-we-do/energy-innovation/advancing-energy-solutions/carbon-capture-utilization-and-storage/carbon-curing

OgsÄ har du jo merkevareeffekten av Ä tilby CO2 nÞytralt produkt.

Mitt forslag med betong var bare ett eksemepel. Spesielt siden de har klart Ä fÄtt det til Ä virke pÄ rÞyk. Ergo kan en hvilke som helst fabrikk investere i egen energiproduksjon, enhet pÄ rÞyken ogsÄ mikse inn nanofibrene i det de skal lager. Men til kundene som ikke trenger hÞykvalitetsfibre.

Tanken var jo bare at dette var en av lisensieringsmetodene. De kan ogsÄ lisensiere det ut til andre som produserer hÞy kvalitets ogsÄ.

Jeg bare sÄ for meg at noe slikt ville kunne gi inntekt raskere og ikke minst i en lengre periode.

Det var litt fordi de har skrĂžtet av at de har den mest kostnadseffektive metoden.
al-tei
29.04.2024 kl 08:33 1795

"Ditt" forslag, og her er ditt innlegg nr 2. Du hĂžres veldig ut som Ingolv Kvamme, en klovn uten scene
al-tei
29.04.2024 kl 08:37 1802

Joa, men hvis disse har funnet ut at dette kan brukes i betong sÄ er de vel 4 Är bak BCS i forhold til optimalisering og utvikling av rensing av produktet.
Druer kan brukes til bÄde rosiner og Champagne, der bcs er i ferd med Ä lykkes med den beste kvaliteten.
Molbre
29.04.2024 kl 10:29 1698

Mens vi venter pÄ svar pÄ forskjellige kunder, som vi har gjort nÄ i flere Är sÄ fortsetter kursen Ä havarere, ny ATL hver dag nÄ. NÄ er folk sÄ desperate at vi leter etter nye forretningsomrÄder, selv om BCS har gjort det klart at de satser alt pÄ batteri segmentet. Alt gÄr etter planen sier de, er derfor det ikke kommer noen meldinger sÄ da gÄr jeg ut i fra at de nÄr tekniske specs innen juni og at kursen er latterlig lav sÄ her er det bare Ä kjÞpe.
solb
29.04.2024 kl 10:36 1722

Hvordan er det? Kan BCS pÄregne Ä bli betalt for Ä fjerne karbondioksid fra fabrikkpipene nÄr eventyret starter opp for fullt?
Molbre
29.04.2024 kl 10:48 1706

Tror vi kan ligge denne debatten dÞd, for det er ikke noe BCS jobber med. De har denne containeren som har stÄtt i RÄdalen, men som nÄ er stuet vekk. SpÞr en BCS om hva status er pÄ denne sÄ svarer de ikke. NÄ skal jo BIR(eier en stor andel i BCS) begynne med Ä fÄ ned CO2 utslippene fra RÄdalen, de SKAL ikke bruke BCS sin teknologi det har BCS bekreftet. SÄ om de skal satse pÄ dette er det i hvert fall langt frem, BCS sitt fokus og eneste fokus er og blir batteri segmentet!
Redigert 29.04.2024 kl 10:50 Du mÄ logge inn for Ä svare
upsidedown
29.04.2024 kl 12:39 1595

SelvfÞlgelig hjelper det nÄr man kan kutte ut det dyreste og mest forurensende leddet i tradisjonell produksjon av karbonfiber. Regnestykket til BCS var satt opp med forutsetning at konkurrentene ikke ville fÄ tilgang pÄ ren CO2 og sÄ sukret de pillen med rein norsk grÞnn elektrisitet.

Apropos strĂžmavtalen i HĂžyanger. Skulle ikke den starte Ă„ lĂžpe fra 1. januar 2024?
HeggĂžyen
29.04.2024 kl 17:00 1445

Fatter bare ikke at ikke BCS kan deles i flere divisjoner:

- Divisjon for dagens utvikling og batteri
- Divisjon for rensing av utlsipp for CO2 (ville gitt inntekter raskt)
- Divisjon for produktene JBS skrÞt over pÄ NRK Hordaland i 2016 som de kunne lage for mange Är siden, som de ogsÄ solgte for 40 mill i Äret av mener jeg Ä huske

Noe i dag er "godt nok" og burde kunne produseres og selges, sÄ det ikke bare er utgifter. Odd vet faen ikke hva han driver med. Snart spÞr jeg som Trygve, "hva har du rotet deg borti nÄ, LÞkke"

NĂ„r var Odd i Bergen sist ? NĂ„r var LĂžkke her. Leirskole uten foresatte i Fleslandsveien tror jeg.
HeggĂžyen
29.04.2024 kl 17:06 1442

Skulle ikke du slutte Ä skrive ? Du er her bare pÄ ATL eller rÞde dager. Er dette noe med din personlighet som liker Ä gni inn lÞgn og annet for Ä spre usikkerhet ? Veldig usjarmerende. Enda du er tatt i sÄ mye lÞgn og fanteri i det siste. Hvordan gÄr det med engelsk kunnskapene til Oxford kona di ? Har hun funnet nye ord, eller lÊrt av feilen sist, den var jo mildt sagt pinlig......Hvordan gÄr det med dine VOW og Qfuel aksjer, begge kjÞpt pÄ 50 tallet ?
al-tei
29.04.2024 kl 19:27 1332

Det var eiere av 2.600.492 aksjer som stemte imot pÄ punkt 9 og 11, kapitalforhÞyelse og valg av styre.
Da er det jo tydeligvis en eller flere av de stĂžrste som var uenige her.
Rule
29.04.2024 kl 19:31 1329

De burde fint kunne satse lidt mere bredt mht Market entry. Ulempen og risk er at sprede indsatsen for tyndt. Fokus er pt batteri industri.
Entry barriere er hÞj. Reward lige sÄ.
Politisk agendaer perfekt for BCS i batteri segment sÄ deres satsning virker mye positiv
Rule
29.04.2024 kl 20:46 1253

SpÊndende om de skal indgÄ aftaler.
Jeg tror Q1 Update her 8 maj kan blive ganske spandende. Broadbit aftale er noget af det helt rigtige. Patent ansĂžgning great. Markedet priser pt deres teknologi uhyggeligt lavt.
OZZY
29.04.2024 kl 20:54 1246

Raymond Johansen og CO prÞvde Ä fjerne co2 fra pipene pÄ Reo pÄ Mortensrud for et par Är siden men klarte det ikke. Tipper BCS tlarer det.