BWE. Fremtiden er rosenrød.

Fluefiskeren
BWE 18.08.2023 kl 13:11 247152

Forrige tråd ble stengt da den ble for stor. Jeg tar derfor og starter en ny. Det passer bra da BWE er inne i en ny fase. Tre produksjonsbrønner er boret med godt resultat i Gabon og tre gjenstår. Kjøp av asset i Brasil venter på godkjennelse som kan komme når som helst.

Og gassfeltet, Kudu, kan bli mye større enn man trodde. Klipper inn litt fra en fersk artikkel Gunnarius la ut tidligere i dag:

« The Ministry of Mines and Energy says the country's Kudu gas reserves are expected to increase to 10 trillion cubic feet (TCF) from the current estimated 1.3 TCF.

The revised figure is due to the associated gas found within the Graff-1 well by Shell, Yonker, and TotalEnergies' enormous Venus-1 offshore discovery.

Petroleum Commissioner Maggy Shino said the discovery of light crude oil reserves has transformed the landscape of the Kudu gas field.

"We are seeing that we now have a possibility of us increasing this 1.3 TCF of natural gas to up to ten TCF of gas because of the associated gas that we are seeing within the graph, within the Yonker and within Venus," she said on Wednesday.

The revelation has the potential to reshape the energy landscape in Namibia and the wider Southern African Development Community (SADC) region. »

https://thebrief.com.na/index.php/component/k2/item/3348-namibia-s-kudu-gas-reserves-projected-to-increase-tenfold


10 Tcf tilsvarer 1,9 milliarder boe. Her kan man med god grunn ta i bruk betegnelsen elefant hvis dette innfris.
Redigert 18.08.2023 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
Ratta
29.05.2024 kl 09:15 4982

Oto1, spør på denne kanalen, kommer Dno-chatten opp igjen, eller er den nede for godt?
Face
29.05.2024 kl 09:17 4986

Kan også legge til Hamilton sin kommentar den gangen som var ment som et stikk til BWE sin guiding: Vi har erfart problemer med det elektriske systemet. Det fremgår tydelig i pressemeldingen. Det har skapt usikkerhet om omfanget av problemet, og hvor lang tid det tar å fikse. Men elektriske problemer er veldig løsbare, og burde ikke ta lang tid.
Fluefiskeren
29.05.2024 kl 09:27 4955

Disse to uttalelsene fra Sæthre skapte store kursfall i begge selskaper. Han burde hatt munnkurv. Det er vel ikke CFO sin jobb og uttale seg om det operative?

Fluefiskeren
29.05.2024 kl 10:59 4860

Synes aksjen er inne i en god periode nå. Skyldes vel først og fremst det som meldes ang. Hibiscus/Ruche. PEN har jo hatt en enda bedre oppgang.

Aksjen har steget 20,9 % så langt i år. Ser fram til at tolkingen av seismikken på Kudu legges fram. Er utsatt fra mai til juni. Forstår jeg det riktig skyldes utsettelsen at erfaringene med funnene (Mopane I og Ii) på nabolisensen skal inkorporeres i tolkningen.
kvirrevi
29.05.2024 kl 11:41 4799

Takk for mye god informasjon og vurderinger fra flere av dere her på tråden.

Jeg er slettes ikke utolmodig, men sitter og lurer litt på når dere tenker at Dussafu produksjonen kommer opp i 35-40 000 fat, kan vi forvente dette i juni, juli eller august?

Jeg tenker det er en viktig milepæl når BWE har fått til en stabil produksjon på ca. 40 000 fat, som kan holdes lenge ved hjelp av nye funn, og vil gjerne være tyngre inne enn nå når det skjer.

Er også spent på dette med Kudu, kan nye funn på dette feltet vise seg å bli en "gamechanger" for BWE?
Redigert 29.05.2024 kl 11:43 Du må logge inn for å svare
Face
29.05.2024 kl 12:40 4747

Hvilke uttalelser sikter du til? Det var guiding og muligens q&a som førte til fallet. Ingen uttalelser i media i forkant så vidt jeg husker. Men Sæthre var ute i media og forsvarte guidingen etter bråket og satte Hamilton på plass. Og det med rette, da det er BWE som er operatøren her. BWE/PEN har skuffet gang på gang i flere år mtp fremgang og litt for optimistisk guiding, og når de først guider konservativt og realistisk da blir det baluba. Tror guidingen fra BWE på Dussafu 10-12mill fat for 2024 vil treffe øvre intervall og kanskje litt over, men dette blir i tilfelle takket være 2 ekstra brønner med meget gode resultater som jeg ikke tror BWE hadde kalkulert inn i sin guiding i vinter. Uten disse ekstra brønnene og de ekstra ressursene de har funnet i 2024 så ville BWE nok en gang ha bommet på guiding fordi ESP problemene har tatt mye lengre tid en de selv antok i høst. De må faktisk installere esp hele 3 ganger i enkelte Hibiscus brønner. Vil anta det er naturlig at Sæthre er mest i media da han er bosatt i Norge og sikkert mest tilgjengelig for intervjuer.
Face
29.05.2024 kl 12:50 4885

Fra FA i høst: Når vi guider lavt, er det også galt
BW Energy har lagt listen lavt for å unngå nye skuffelser. – Investorene har henvendt seg flere ganger og spurt om vi kan overgå forventningene for én gangs skyld, sier finansdirektør Knut Sæthre.
Torsdag i forrige uke raste aksjekursen i BW Energy og Panoro Energy, som begge er eiere på oljefeltet Dussafu utenfor det afrikanske landet Gabon. Grunnen er at førstnevnte varslet om lavere oljeproduksjon enn forventet fra feltet til neste år, på grunn av problemer med pumpene i flere brønner.
– Akkurat nå er situasjonen litt flytende. Det er vanskelig å si, men vi forventer at problemet vil vare en stund, for vi har ikke løsningen på plass nå. Vi har selvfølgelig hatt tekniske gjennomganger med partnere og andre for å få et bilde av situasjonen og gi den beste guidingen ut ifra det, sier finansdirektør Knut Sæthre i BW Energy til Finansavisen.
Sprikende meninger
At problemene skulle være så omfattende kom ikke bare som en overraskelse på markedet og analytikere, men også Panoro Energy-sjef John Hamilton virket forbauset.
«Elektriske problemer er veldig løsbare, og burde ikke ta lang tid å fikse (...) Vi tror disse problemene er løsbare i løpet av kort tid,» sa Panoro Energy-sjef John Hamilton til Finansavisen på fredag.
Sæthre i BW Energy er klar på at selskapet, som operatør, gjør alt det kan.
– Hadde problemet vært enkelt å fikse, så hadde vi gjort det, sier Sæthre.
– Har dere diskutert med Panoro hvordan dere skal ordlegge dere?
– Ja, vi har alltid dialog før vi kommuniserer til markedet. Det er en del av avtalen vi har mellom oss. Nå er det slik at vi er operatør, og vi sitter med ekspertisen. Det blir ofte førende.
Investorer klager
Mens konsensus forventet at BW Energys produksjon fra Dussafu ville være opp mot 40.000 fat pr. dag i 2024, kuttet selskapet guidingen til å være på mellom 27.000 og 33.000 fat. Det skapte spekulasjoner om at styret presser på for å legge listen lavt. Analytiker Teodor Sveen-Nilsen i SpareBank 1 Markets skrev i en oppdatering at han trodde eiere i styret presset frem en ordlyd som kutter forventningene til et minimum.
Sæthre sier ledelsen i BW Energy har tett dialog med veldig mange av de store aksjonærene.
– Vi har ikke levert på guidingen vi har gitt tidligere, og investorene våre har henvendt seg flere ganger og spurt om vi kan overgå forventningene for én gangs skyld. Målet vårt over tid er jo å levere på eller bedre enn guiding
Største eier i BW Energy er Sohmen-familiens BW Group, og Andreas Sohmen-Pao er styreleder.
– På generelt grunnlag er BW Group veldig langsiktige i alt de gjør og ikke alltid opptatt av korte kurssvingninger. De har vært opptatt av lange verdier, sier Sæthre.
– Har de innflytelse på hvordan dere kommuniserer guiding?
– Det er selvfølgelig et styre som vedtar hva vi sier eksternt. Normalt kommer det ikke korreksjoner derfra på våre tall, som vi har jobbet med reservoaringeniører og partnere om. Det er ikke nødvendigvis slik at alle er enige om hva vi skal kommunisere, men tallene er kjent for alle.
Gjentatte skuffelser
BW Energy har gjentatte ganger skuffet markedet med kutt i produksjonen. Torsdagens nedjustering var den tredje på rad.
– Jeg har lest flere analyser, og det er det samme som går igjen. Analytikerne mener at vi nok en gang leverer for dårlig, og når vi guider lavt, så er det også galt, sier Sæthre.
– Hvordan skal dere løse problemet?
– Vi var veldig tydelig på at situasjonen er flytende og at den drar seg inn i 2024, men vi har absolutt en målsetning om å møte eller overgå den guidingen som ble gitt.
oto1
29.05.2024 kl 13:13 4876

Jeg for min del forventer 40k ved utløp av juni som nevnt tidligere i tråden.
30k eksisterende og 10-12k fra 2 nye brønner.

Nå fullfører BWE de 2 siste brønnene som produksjons brønner og da blir status som følger:

Hibiscus: 4 brønner hvorav 2 produserer med nye esp'er, en med naturlig flow, og en uten produksjon (kandidat for en av de 3 konvensjonelle). 17-18k når pumpe er installert i brønn 4.

Ruche: 1 brønn venter på esp. Kandidat for en av de 3. 5-6k når den er installert.

Hibiscus Sør: 1 brønn som produserer 7-8k

Det er altså 6 brønner som samlet kan produsere ca 30k.

Legg til Tortue, så er vi over 40k.

Og så er det altså 2 brønner til som ferdigstilles nå.
Disse er Hibiscus Sør (nordflanken), oh Hibiscus (nordflanken).
Om disse kan produsere naturlig vet man vel ikke, men om ikke så er begge disse avhengig av konvensjonell esp. Enten den tredje som kommer nå, eller 2 av de 4 som kommer til høsten.

Men jeg kan altså ikke skjønne annet en at produksjonen totalt ligger rundt 40k om ca en mnd.

Når det gjelder Kudu så trenger ikke BWE den for å bli en "gamechanger".
For all del, fremskyndet boring og eventuelt nye funn vil ikke skade.

Men Dussafu på 40k (30k net BWE), Golfinho på 20k og Marimba på 30-40k vil øke BWE sin netto produksjon fra mid 20k til 80-90k.
Det bør være nok i seg selv til 3 sifret aksjekurs.
Redigert 29.05.2024 kl 13:19 Du må logge inn for å svare
cinet
29.05.2024 kl 14:13 4856

Takk for god oppdatering , musikk i mine ører. Kudu, her sitter BWE på en unormal høy eierandel , som er en hinsides latent gullgruve… hvis dersom om . Her vil flere store selskap inn på nabo funnene , bl.a equinor . Tør nesten ikke tenke på brukbart funn hos bwe…
Svava
29.05.2024 kl 15:47 4876

https://www.upstreamonline.com/rigs-and-vessels/what-next-for-the-two-star-performing-deepwater-rigs-in-namibia-/2-1-1651657

"Deepsea Bollsta is moored in Namibia and Deepsea Mira is off contract in October". Mon tro om disse riggene kan være aktuelle for BWE? Fikk riktignok inntrykk av at leteboringen ved Kudu var planlagt i 2025.
Fluefiskeren
29.05.2024 kl 17:32 4799

Ja, 2025 er året for boring der i følge dem selv. Det store spørsmålet er om de tør å gjøre dette med hele 95 % eierandel. Det kan jo fort bli flere brønner. Tviler på at de tar denne risken og at de dermed farmer ut før de leter. Selvsagt er det fristende å gjøre kommersielt funn for så å farme ut. Da vil selvsagt verdien øke, men også risiko.
canarias
29.05.2024 kl 18:26 4901

Risk/ reward er veldig fristende og kan bli meget gullkantet så det er godt mulig at de tar risken.
Svava
29.05.2024 kl 18:42 4902

Ja, de nevnte ingenting om det denne kvartalsrapporten. Men da tror jeg at det de tidligere har kommunisert om at de ønsker partnere fremdeles er gjeldene.
https://www.upstreamonline.com/exploration/norwegian-player-gets-set-to-join-race-for-namibia-oil-riches/2-1-1605335
Fluefiskeren
29.05.2024 kl 19:15 4945

De er jo fullstendig avhengig av partner(e) for å bygge feltet ut. Men om de vil ha partner under leteboringen som skal uføres er mer usikkert.
Fluefiskeren
30.05.2024 kl 10:14 4746

Bare som en kuriositet
Kurs 33,35 kr nå.

Vi beveger oss svært nær ATH nå. Den ble oppnådd 25.oktober 2021 på 33,95 kr intradag. Høyeste dagens sluttkurs var samme dag med 33,65 kr.

kvirrevi
30.05.2024 kl 11:14 4685

Da er en viss akkumuering gjennomført slik at 48,5 % av porteføljen nå er i BWE, måtte en del opp i pris men det er ikke til å unngå. Den store triggeren er nå stabil produksjon på 35-40000 fat per dag, tørr ikke satse på at aksjekursen blir liggende som i dag når det er tilfelle om kort tid.

Lærdom etter altfor tidlig utgang av MPCC er at det nesten ikke er grenser for hvor mye en aksje kan gå når det først slipper.
Redigert 30.05.2024 kl 11:31 Du må logge inn for å svare
kvirrevi
31.05.2024 kl 12:15 4389

Prøver meg på ei triggerliste for BWE, den er subjektiv og eg føler ikkje den treng å vere 100 % realistisk, då det uansett er så mange positive ting som skjer i BWE.

Triggerliste BWE
1. Stabil høg produksjon på Dussafu, 100% ss og kan reknast inn, forholdsvis låg skatt gir stor effekt på nettoresultat,
2. Kraftig reduksjon i produksjonskost på Dussafu når feltet går for fullt, ca. 17 dollar per fat olje vil gi vesentlig forbetring i resultat, dette skjer no allereie i juni 2024. Slike effektar er viktige, men dei er lette å gløyme. Endringa vil gi 6-7 dollar i auka margin per fat olje og føre til vesentlig auke i overskota til BWE. Etter auken i produksjonen på Dussafu har BWE hoveddelen av produksjonen sin på dette feltet (70-75%) og då til låg produksjonskost.
3. Nye funn og resultat på Dussafu, sommar og haust 2024, kan gi svært gode resultat, er vel ss etter dei siste funna,
4. Vidare utbygging av produksjonskapasiteten på Dussafu, ledelsen uttalte vel at ei viss auke til 45-50 000 fat per dag kunne vere mogleg utan større ekstrainvesteringer, dette vil gi ytterligare reduksjon i produksjonskost per fat olje
5. Kraftig auke i verdiane i BWE, vist gjennom auka EK ved 2Q, 3Q 2024, EK over 9 mrd etter 3Q, nær 10 mrd etter 4Q, børsprising lik EK vil gi aksjekurs på ca. 43 kr etter 4Q
6. Resultat av tolking av seismikkdata for feltet og å få fastsett boreplan for Kudu, Kudu kan bidra med vesentlig auka verdier for BWE dersom suksess
7. Mulig nye kjøp av felt, som kan gi vidare vekst i produksjonsprognoser, meir ss. at dette kan skje mot slutten av året og inn i 2025, bla. pga. store planlagte inntekter i 4Q 2024 med 5 løftingar av olje, håper på kjøp etter kvart som gir 20-50 000 fat i ekstra produksjon
8. Oppdateringar om Maromba, at alt går etter plan for utbygging av dette feltet.
9. Oppdateringar om utvidinga av Golfinho feltet mot dobling av produksjonen i 2027 og halvering av produksjonskost per fat olje, som indikert på 1Q webcast.

Totalt sett ei lang fin liste.
Redigert 31.05.2024 kl 13:54 Du må logge inn for å svare
cinet
03.06.2024 kl 07:57 3899

Skal de få inn større investorer igjen ?
«BW Energy: Fixed Income Investor Meetings»

Subject to inter alia market conditions and acceptable terms, a new senior
unsecured bond issue of USD 100 million with a tenor of five years may follow.
The purpose of the bond issue is for general corporate purposes.
Redigert 03.06.2024 kl 07:58 Du må logge inn for å svare
cinet
03.06.2024 kl 08:00 3910

Dagens :)
BW Energy: Appraisal confirms material Hibiscus field reserve increase

BW Energy: Appraisal confirms material Hibiscus field reserve increase

Reference is made to the stock exchange notice by BW Energy on 20 May 2024
announcing a substantial oil discovery on the northern flank of the Hibiscus
field.

BW Energy has now concluded the drilling and the logging of the DHIBM-7P pilot
well, confirming a substantial oil discovery with good reservoir quality and a
material uplift to the Hibiscus area.

The Company's preliminary evaluation indicates an increase in Hibiscus gross
recoverable reserves (mid-case) of approximately 8 million barrels of oil to 12
million barrels of oil. The Company plans to complete the well as a development
well later in 2024.

The DHIBM-7P pilot was drilled from the MaBoMo production platform to a total
depth of 3,941 metres. The target area is located approximately 1.5 kilometres
north-northwest of the MaBoMo and was drilled by the Borr Norve jack-up rig.
Notably, the hydrocarbon column extends across the boundary between the Gamba
and the underlying Dentale formation. This is the first example of a common
Gamba-Dentale hydrocarbon accumulation in Hibiscus Field.

The current operation in Dussafu is to complete the development well (DHBSM-2H)
in the northern flank of the Hibiscus South field that was recently successfully
appraised.

kvirrevi
03.06.2024 kl 12:43 3712

Er meget godt fornøyd med at oljefunnet på Hibiscus "northern flank" viser seg på inneholde ca. 10 mill. fat olje, eller ca 7,35 mill. fat til BWE. Dette blir svært lønnsomme fat for BWE der store deler av investeringene allerede er tatt, og der levetiden til feltet forlenges betydelig.

Det er nå sannsynlig at BWE kan ha en produksjonskost rundt 17 dollar i lang tid fremover på Dussafu, og nye funn på Bourdon kan styrke dette ytterligere.

Redigert 03.06.2024 kl 13:36 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
03.06.2024 kl 13:03 3723

Hibiscus bare fortsetter å levere. 10 nye MMbbl er vel en økning på ca 20 %.
kvirrevi
04.06.2024 kl 13:03 3507

Litt rart spørsmål kanskje, men, er det noen som kjenner til om vi har noen "insidere" i BWE her på forumet, som jobber i Gabon? Det hadde jo vært artig, da vi kunne få noen drypp innimellom om hva som skjer (uten at dette er børssensitivt). Dette også fordi det er så mye som skal skje med BWE i kvartalene som kommer. Gleder meg til månedene som kommer med BWE.
Redigert 04.06.2024 kl 13:20 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
04.06.2024 kl 16:27 3433

Fryktelig dag for «Dussafukameratene». BWE ned 5,25 % og Pen ned 6,94 %. Likevel tror jeg ikke det har noe med problemer å gjøre. PEN har det med å reagere enormt på store endringer i Brent som rett og slett har stupt både i går og idag. Helt ned på 76-tallet.

Nå ser jeg fram til melding om seismikken som ble skutt i mai i fjor på Kudu. Ferdig tolkning var forventet i mai, men er nå flyttet til juni som kjent. Det er boret atskillige brønner på Kudu i fortiden, men ingen av dem ga olje. Ledelsen virker å være ganske sikre på at blokken også kan inneholde olje og at sjansen har økt ved det nylige gigafunnet på naboblokken rett vest for vår. Henimot slutten av året skal Noble Venturer bore i naboblokken i sør for Rhino Resources. Det skjer også noe på naboblokken i øst. Sintana Energy har kjøpt seg inn i den lisensen, men jeg vet ikke planene fremover. Galp som er operatør på naboblokken i vest (PEL83) skal forøvrig farme ut halvparten av sin 80 % eierdel. Sannsynligvis til en major.

Vi kan nok vente økte gassressurser på Kudu, men du verden så moro det hadde vært å finne signifikant olje også.
kvirrevi
04.06.2024 kl 17:11 3408

Re Fluefiskeren

Hvordan har du vektet deg mellom BWE og PEN og hvorfor?
Fluefiskeren
04.06.2024 kl 17:38 3471

Jeg er omtrent 20 ganger mer vektet i PEN. Det har alltid den jeg har satset på. Litt mer ut og inn i BWE.

Hvorfor? Synes fremtiden i BWE er litt usikker grunnet eierstrukturen. Viktigste grunn er kanskje at jeg er litt skeptisk til Maromba. Mye som skal betales inn fortsatt der. Tungolje med komplisert geologi. Historisk selges den med rabatt til Brent.

De er veldig forskjellige hva gjelder strategi for satsning. BWE kjører linjen med store eierandeler forholdsvis langt fra infrastruktur. PEN satser mer på infrastructure-led exploration (ILX). Altså brønner som ved funn raskt kan kobles til eksisterende funn med små kostnader. Det tror jeg er fornuftig. De som gjør elefantfunn med store utbyggningskostnader og langt fram til produksjon kan bli rammet av synkende etterspørsel når vi ser det i et ti-års perspektiv. Store funn kan teoretisk produsere i 50 år, men hvor stor er oljeetterspørselen da?

Rimer kanskje dårlig med hvor mye jeg skriver om Kudu, men jeg tror det vil være økende bruk av gass i fremtiden som en overgang fra fossil brensel til fornybart og kjernekraft. Og tar det som en selvfølge at de vekter seg betydelig ned før utbygging. Burde ikke være så vanskelig i dette område som det er enorm interesse for nå.

Håper det var svar på spørsmålet.
99999
04.06.2024 kl 21:51 3355

De store oljefunnene i Orange Basin i Namibia trigger også leteboring i Sør Afrika i Orange Basin.

Orange Basin har blitt et ettertraktet område for å lete etter nye store oljefunn.

https://www.upstreamonline.com/exploration/shell-fires-up-plan-to-drill-exploration-wells-in-south-africa-near-huge-namibia-discoveries/2-1-1654440
Redigert 04.06.2024 kl 21:52 Du må logge inn for å svare
hulabalula
05.06.2024 kl 00:53 3259

Jeg er også langt mere vægtet i PEN end BWE på trods af at BWE har klart mere upside på lang sigt. Dels er det Maromba som holder mig tilbage men i endnu højere grad fordi jeg tror capital return tidligst bliver en 2028 story, måske endda senere med tanke på de historiske delays og FIDs på Maromba og Kudu som hele tiden skydes ud i fremtiden. I PEN kan man regne med at få halvdelen af market cap tilbage i hænderne de kommende 2-3 år, hvilket reducerer risikoen markant. Men er man megabull på olje langsigtet forstår jeg godt højere vægt i BWE.
99999
05.06.2024 kl 18:14 3101

Mye som skjer i Orange Basin.

Eco Atlantic kjøper seg inn i Blokk 1 i Sør Afrika.

https://www.accesswire.com/871649/eco-atlantic-farms-into-block-1-offshore-south-africa
Fluefiskeren
05.06.2024 kl 20:46 3039

Arnet sier de tar sikte på en borekampanje på Kudu tidlig i 2025. Han sier videre at de har kontakt med flere operatører for å samordne seg når det gjelder rigg. Det er fornuftig.

Galp på nabolisensen har intensjoner om å avgrense Mopane pluss nye prospekter i Q4 i år. Kanskje de kan inngå et samarbeide her hvis ikke Galp ønsker å ha den veldig lenge. Regner med at det er et godt naboforhold mellom de to operatørene.

Bare en tanke.

https://theextractormagazine.com/2024/05/28/bw-energy-to-start-drilling-kudu-gas-project-early-2025/

kvirrevi
06.06.2024 kl 11:35 2810

Trekker litt interessante opplysninger ut av 1Q webcasten: Disse opplysningene er altså status per 24.5.
Det er mye som skjer i disse dager for å få Dussafu opp på platå, men BWE opplyste at produksjonen allerede før vedlikehold var på nærmere 30 000 fat om dagen. BWE kommer til å få produksjonen på Dussafu opp på platå innen uker og produksjonen vil deretter være på platå (ca. 40 000 fat per dag, der 73,5% er BWEs andel) i flere år fremover samtidig som feltet utvikles videre. Dette fremstår å være BWEs viktigste milepæl frem til nå, og er altså uker unna.

1) Totalt 7 ESP er bestilt, 3 har kommet, og gjøres nå klar, 4 ytterligere vil komme i juli-august.
2) Guider i nedre ende på tidligere oppgitt intervall for produksjonskost for 2024, dette er svært positivt.
3) Produksjonskost på Dussafu: 22-23 dollar per i dag, fallende til 19-20 dollar når produksjonen nå stiger og videre til rundt 15 med en stabil høy produksjon.
4) Golfinho produksjonskost etter utvidelse og med en produksjon på rundt 20 000 fat per dag estimeres til 20-25 dollar per fat olje.
5) Det nevnes at FPSO kom 15. mai til Dussafu, betyr det at vedlikeholdet på tre uker startet ca. 15 mai?
Redigert 06.06.2024 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
06.06.2024 kl 16:23 2864

Lifting på Golfhino?

Håpløst at hvis man linker til siden så ender det i Vestafrika

Denne var mye bedre.

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:-39.523/centery:-20.041/zoom:14


Dette er oljetankeren

https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:6991910/mmsi:563150900/imo:9902249/vessel:EAGLE_COLOMBO

Redigert 06.06.2024 kl 16:39 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
06.06.2024 kl 22:19 2695

Noen som vet hvordan prisen settes ved liftings på Golfhino? Ikke fullklaff med denne liftingen hvis prisen fastsettes rundt datoen for lifting. Vi har jo vært på 77- 78 USD noen dager nå. I øyeblikkket er Brent tett oppunder 80 USD så det kunne jo vært verre også.
Fluefiskeren
06.06.2024 kl 22:22 2744

Det er nesten umulig å spore Adolo på MT, men vedlikeholdet blir gjort på skipet der det ligger.
inference
07.06.2024 kl 20:02 2412

Syns ikke 10% for usikret gjeld er veldig høyt.
Men tydeligvis høyt nok til at insiderne tar en bra jafs av det (ref neste børsmelding)

BW Energy: Successful placement of new unsecured bonds

BW Energy has completed the private placement of USD 100 million of new five-
year senior unsecured bonds with a coupon rate of 10% per annum. The bond
placement met strong investor demand across Nordic and international markets and
was significantly oversubscribed.

Settlement of the bond issue is expected occur on or about 21 June 2024, subject
to customary conditions precedent. An application will be made for the bonds to
be listed on the Oslo Stock Exchange. Net proceeds from the new bond issue will
be used for general corporate purposes.

DNB Markets, part of DNB Bank ASA and Pareto Securities AS acted as Joint
Bookrunners and Fearnley Securities AS and Sparebank1 Markets AS acted as Co-
Managers in the transaction.


For further information, please contact:

Knut R. Sæthre, CFO BW Energy, +47 91 11 78 76 or ir@bwenergy.no
(mailto:ir@bwenergy.no)