Ultimo - oppkjøp nå på x10 - x20 - x30 eller ut lisensiering

Slettet bruker
ULTIMO 20.10.2023 kl 22:09 5160

Hva tror dere? Oppkjøp innen 4 mnd eller utlisensering, hva blir mest igjen? Ser Sousa antyder lenger tid, men er dette så superhot så går det mye fortere spår jeg.


https://e24.no/boers-og-finans/i/76v8JW/ultimovacs-sjefen-om-vaksinenyhet-svaert-viktigAksjonærer i Ultimovacs må enten håpe på et oppkjøp, eller en lisensieringsavtale med et stort farmasiselskap som kan gi penger i kassen og øke selskapets verdi på Børsen. Dette kan eventuelt ta 12–18 måneder, ifølge de Sousa.

– Et oppkjøp er utenfor vår kontroll. Bioteknologiselskaper blir generelt kjøpt opp av store farmasiselskaper. Vi har derimot kontakt med flere for å diskutere lisensiering og vil legge frem resultatene for dem.

Siderius
20.10.2023 kl 22:47 5088

Hvordan vil du verdsette en evt lisensiering? Hvilke inntekter kan de gi Ultimovacs og hva tenker du vi kan se av kurs?
Tror du de i det tilfellet vil begynne med utbytter? Eller reinvestere alt?

Kjenner jeg ønsker heller oppkjøp, men kan være det dårligste alternativet langsiktig.

Med slike oppsiktsvekkende gode resultater Ulti nå har levert kan ingen være overrasket over at BP følger godt med og ganske sikkert ønsker å komme i posisjon til å overta hele butikken.

Normalt vil faren være at et BP klasker en, der og da, imponerende pengebunken i bordet for å kjøpe hele butikken. De skjønner hvilke enorme verdier som ligger i et slikt medisinsk gjennombrudd. Men til tross for imponerende tall, så betaler de nok ikke mer enn at de er sikre på at de vil dekke inn med meget god margin.

Men i tilfellet Ulti, er der tunge investorer som for lengst har skjønt hvilke verdier selskapet er i ferd med å legge grunnlaget for. Det er derfor å håpe på at eierne evner å stå imot bud på selskapet og heller satser på utlisensiering av medisinen og sikrer Ulti å bli en langvarig pengemaskin for aksjonærene.

I den grad dette ender med suksess, slik alt tyder på at det vil, så er det vel ingen som i dag kan si hvor stort dette kan bli på noen års sikt. Tenk på hvilke globalt problem forskjellige krefttyper i dag utgjør og hvilen imponerende andel av dette Ulti har mulighet til å kunne gjøre noe med. Vanskelig å fatte og enda vanskeligere å verdisette. Men eventyrlig, det tror jeg nok det vil bli.
heilo888
20.10.2023 kl 23:59 4908

Føles godt å ha deg med på laget Londonmannen👍!
Og så har både guttene og jentene i Brann hevet seg betraktelig i fotball siden sist vi hadde kontakt! Vi trenger Brann i norsk fotball mener selv en Rosenborger fra Tr.heim😃!
Redigert 21.10.2023 kl 00:06 Du må logge inn for å svare

Jeg synes Ultimovacs virker spennende og vil vurdere inngang i neste uke. Det viktigste for en aksjonær er kursstigningen ikke om det blir oppkjøp eller utlisensiering.
heilo888
21.10.2023 kl 01:00 4772

Jo men kursstigning har nettopp en klar sammenheng med sannsynligheten for partnerskap og oppkjøp. Så dette er viktig å følge med på om man ønsker å maksimere sin investering.

kommer til å sitte i helga å lese meg opp i dette selskapet, kanskje enn bør satse mer her, har nå 20 % av pottisen her
Kraamz
21.10.2023 kl 07:08 4609

Vi får håpe de kommer gjennom nåløyet🙂 Gjør de det, er nok kurs i dag meget beskjeden👍

Ang short, Det er jo ingen tvil om at store institusjoner har mye makt! Janus Shorten er sterk da de sitter på så mye kapital😬 De vil nok forsterke enhver tvil ved å øke short. En kan spørre seg selv: Hvorfor i alledager øker de short etter så positive data i forrige uke? De har vel ikke dekket inn enda slik jeg har fått med meg?, I så tilfelle et bevis på at de kjører High risk eller vet noe andre ikke gjør(Dette tviler jeg egentlig på, tidlig publisering av studie som eksempel). Den dagen de dekker inn vil bli en flaggdag! Den kommer nok den dagen resultater slår ihel all tvil og store nye investorer kjøper oppover🙂👍

Veldig mange hopper på disse aksjene i håp om store gevinster(meg selv inkl), Da er det fint å bruke litt tid på å få med seg info som gjør at man forstår alle disse uttrykkene og betydningene av studier, da er det greit å lese seg litt opp, Det er mange flinke forumdeltakere både her og på Tekinvestor som er gull verdt å følge, Takk for god informativ info🙂🙏
Rule
21.10.2023 kl 07:59 4515

Som jeg skrev på anden tråd - shorten sidder i en uhyggelig grim saks:

(1) øge short og holde kursen alt for lav som nu --> folk hamstrer mye aktier --> pumpe endnu flere aktier ud via øget udlån
(2) holde shorten neutral --> rente udgifter og papir tabet vil bare øge og øge som folk akkumulerer og flere nyheder vælter ind
(3) reducere short --> kursen går mye op i rask tempo

hvad ville du gøre...? (1), (2) eller (3)...? Der er ingen gode muligheder.
Det hører også med at der er risiko for opkøb. Det vil banke kursen til himlen og shorten skal løses.
Alt-i-alt giver det ingen mening at øge shorten fordi så forstærker man bare sine problemer i (3), som skal komme inden opkøb.
Jeg ville nok lade kursen gå lidt højere for at se om folk vil sælge i 200 - 250 NOK interval på kort sigt.
Jo højere kurs på kort sigt jo større chance for hjemkøb. Jo mere de venter des højere exit kurs vil folk have, som casen styrkes.
FTF skulle efter sigende hente deres aktier hjem til GF for at udøve deres stemmeret jf. deres vedtægter. Se tekinvestor. Hvis rigtig så må det betyde at shorten skal lukkes inden GF til April 24. Hvis shorten skal lukkes - hvilken kurs skal vi så op i...? 300 - 500 NOK afhængig af fremdrift...?

God afslutning fredag - kan tyde på US er ved at vågne op eller short begynder langsom inddækning
Redigert 21.10.2023 kl 08:05 Du må logge inn for å svare
Kraamz
21.10.2023 kl 08:17 4463

Mange gode poeng🙂👍 Takker for innsikt🙏
Slettet bruker
21.10.2023 kl 08:48 4395

Shortsen får styre seg selv.

Oppkjøp: mye penger nå

Lisensiering: mer penger på lenger sikt

Langsiktig så får vi nok høyere kurser om de klarer lisensiere ut til flere, og det kan bli høye utbytter på sikt. Men da må en Hodle aksjen.

Traderen i meg vil ha mye nå, men utbyttesiden liker tanken på penger hver måned.

Joda, følger deg i det meste av det du sier. Farmasi-aksjer er nok ikke den sektoren man bør gå all in. Til det er der for mye risiko. Rett nok er enhver investering i aksjemarkedet beheftet med en viss risiko, men graden av risiko varierer sterkt. Det er vel ikke noe sted i markedet ordtaket;»liten tue kan velte stort lass» passer bedre enn innen farmasi.

Samtidig er det få plasser man kan oppnå større gevinst, dersom et selskap lykkes med en medisin. For det er enorme summer som er i omløp innen legevitenskapen. Og dersom Ulti holder hele veien til mål, blir jo gevinsten for aksjonærene særdeles hyggelig, for å si det mildt.

Hva angår shorterne så tar de nok en risiko. Men innen en så risikofylt segment som farmasi, blir jo spørsmålet hvem som tar høyest risiko; oss aksjonærer eller shorterne. Etter den siste tids melding tyder vel mye på at risikoen, iom ikke annet, er refusert for oss aksjonærer, mens den har steget for shorterne. Så får vi se hvem som lykkes til slitt. Det er vel ennå ikke helt avklart, eller?
Kraamz
21.10.2023 kl 09:02 4330

Enig der🙂 Det er vel slik at om man shorter samtlige farma selskaper, så er sansynligheten større for å treffe enn å bomme, desverre😬

Vi får håpe det ordner seg for Ulti, da betyr dette igrunn enormt mye for menneskeheten, ikke bare Aksjonærer og selskapet🙂

Noen som har et estimat for hvor mye de trenger å hente i en emisjon? Dersom dette klaffer, trenger vi nok ikke tenke på akkurat dette da det er stor sansynlighet for at det sitter store aktører klare til å skyte inn og ta possisjon men uansett greit å vite🙂
Slettet bruker
21.10.2023 kl 10:34 4155

Men 12-18 måneder som de sier på avtale om samarbeid/oppkjøp, er ikke det utrolig lenge for BF ? Eller er det for å ikke skape forventninger om mye før jul?

Mercks 240milliard oppkjøp denne uken; mot ultimo sine 4 milliard i børsverdi - snakker vi mulighet for slike summer ?

Mercks oppkjøp på 240 milliarder, hvor var det de kjøpte ?
Redigert 21.10.2023 kl 12:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.10.2023 kl 13:58 3776

MSD inngår milliardavtale med Daiichi Sankyo for tre kreftlegemidler
Avtalen omfatter tre av antistoff-legemiddelkonjugatene til Daiichi, som kan få utbetalt totalt 22 milliarder dollar.

https://medwatch.no/nyheter/legemidler_biotek/article16530585.ece

Rassen
21.10.2023 kl 18:04 3404

Noen som vil tippe kursåpning på mandag?
elnomi
21.10.2023 kl 18:06 3392

Åpning rundt kr 151.
Tror på økende internasjonal interesse og omtale etter helgens konferanse.
Kraamz
21.10.2023 kl 18:12 3363

En skulle tro større Biotek investorer brukte slike eventer som ESMO som grunnlag for strategiske plasseringer(investeringer) Vi har hatt endel oppslag i norske medier rundt Ulti, Hva som har kommet frem i utenlandske medier med tyngde, Er jeg usikker på.

Blir spennende å se🙂

Ser fortsatt helt nydelig ut😍
heilo888
21.10.2023 kl 21:05 2880

Fikk litt mindre detaljer enn forventet så ser frem til Web Cast mandag kl. 14.30, og Radium podkast på tirsdag.
Dessuten en egen Radium podkast med Åslaug Helland tirsdag 31. okt.
Rule
21.10.2023 kl 23:02 2612

Ditto - Ulti er pt. en meget lille aktie med meget lidt opmærksomhed. Det skal nok ændre sig nu. ! ! !

Jeg tror også at shorten vil begynde at reducere sin position. Mye peger imod at Initium kan komme med hinsides vildt gode data. NIPU havde en ORR på 30% hvilket er x2 så god som standard of care treatment. I en cancer type der er umulig at behandle og på de sygeste af de syge patienter. En cancer type hvor CPI'er ikke virker super godt og UV1 arbejder sammen med CPI. Her må risiko ganske enkelt blive for stor for shorten. Hvis det sker vil de jo lide et svideligt GIGA tab. Kommer der "kun" gode data vil de blot lide et KJÆMPE tab.

Rule
21.10.2023 kl 23:17 2570

Side-27: UV1 is poised to tap into a large market due to its combination with CPIs -
strong competitive edge in the emerging cancer vaccine landscape
:-)

Ser at man blant annet på TI at enkelte debattanter er skuffet over at det ikke kom frem noe nytt på gårdagens presentasjon, utover det som stod i børsmeldingen. Men hvordan kunne de tro at Ulti kinne komme med kursdrivende nyheter på en konferanse? Det som kan bidra til å dra kursen videre opp er det faktum at denne fantastiske nyheten nå er presentert til flere hundre nye potensielle investorer.

I den grad noen mener at det er innlegg på diverse diskusjonsfora som styrer kursutviklingen, da tror jeg nok de tillegger skribentene mer makt enn hva de egentlig har. Tror nok vi må erkjenne st det er helt andre og langt sterkere krefter som er i sving. Men at kursen i Ulti vil svinge, tildels dramatisk, det er helt naturlig, all den tid aksjen også er utsatt for tildels betydelig shorting.

Ulti er en aksje for fremtiden som nå har et betydelig potensiale.
Kraamz
22.10.2023 kl 09:14 2110

I en aksje som ulti, tviler også jeg på at forumene bidrar til så mye utvikling i kursen mtp omsettingen vi har sett i det siste, Det er tydelig store aktører på banen her som styrer showet🙂

At noen er skuffet av å få servert det samme som man fikk servert i BM stusser også jeg på da det er samme info som måtte komme ut på bakgrunn av lekasje av annet matriell som skulle pressenteres på ESMO. At noen med god peil ble skuffet over å se kryssende linjer, er da noe annet, jeg har ikke nok forståelse på det tekniske her til å uttale meg om akkurat det🤔 Tviler på at de hadde fått igang en POC og vist til disse svært positive funnene om de faktisk var negative😅

Men men, vi får se, kanskje dropper vi i kurs eller så går den opp da dette var bekreftelsen noen ventet på🙂👍
Redigert 22.10.2023 kl 09:15 Du må logge inn for å svare

Hva angår kursutviklingen er det umulig åvsi noe sikkert i det kortsiktige bildet. Men det er vel neppe tvil om at de signifikante resultatene som nå ble blrsmeldt ikke akkurat reduserer forventningene til avlesningene som er planlagt 1H24,2H24 og i 2025. Jeg tror heller ikke at avlesningene og presentasjonene i etterkant har redusert interessen fra BP. Og ledelsen i Ulti har vel aldri tidligere satt med sterkere kort på hånden ovenfor BP.

Vi vet at aksjekursen settes av markedsaktørene i stor grad basert på forventninger til fremtidig utvikling. I selskaper innen farmasisegmentet er det også kapitalsterke fond og institusjoner som i stor grad styrer showet.

Sett i et slikt perspektiv så skal man ikke være blind for hvordan de overnevnte faktorer vil påvirke kursen i tiden fremover. Og i så måte heller min tro på at vi ennå ikke har sett toppen i denne omgang.
Så får vi se hvordan shorterne takler signifikant sterke resultater, økende interesse fra BP og generell de-risking av caset Ulti.

Fortsatt god helg!
PS. Min helg kunne ikke blitt bedre med SK Brann sin seier over Molde og en befestelse av 3.plass og et stort steg mot Europa høsten 2024.
Gunnars
22.10.2023 kl 12:05 1757

Håper du får rett her.
Dette er gode resultater i en umulig kreftform som ingen har greid å temme tidligere.
Pasientene her har ingen mulighet, men får etter standard behandlingen kun en individuell tidkanal å leve, deretter død.
Hvis U greier 1 langtidsoverlever av denne gruppen er det verdenssensasjon.
Det mener jeg er godt nok, så får nå skeptikere tro hva de vil.
Sit tight.
Kraamz
22.10.2023 kl 17:58 1344

Enig, Vi får bare vente og se mandagen hvordan ekspertene forklarer ståa og ikke minst hva kursen blir🙂. Ja må si Brann har kommet seg☺️👍 God helg🙏