RECSI 2024

hottentott1
RECSI 31.12.2023 kl 22:57 223159

Godt Nytt År!

I fjor startet kursen på 14 og sluttet på 14, og det er greit nok tatt i betraktning at solsektoren globalt gikk i minus og ML ikke er inntektsbringende enda. Da kan man ikke forvente at aksjekursen stiger heller. Men mye positivt skjedde med REC i 2023. Yulin er solgt. Fokuset og innsatsen er rettet 100% mot anleggene i USA. ML er restartet. I løpet av 2024 skal produksjonskapasiteten forhåpentligvis opp på 100% utnyttelse. Og kanskje REC vil begynne å tjene penger?

Oppdatering 8. februar
Q4-23 er lagt fram. Yulin er solgt og pengene på konto. Butte dreier produksjonen bort fra ulønnsom polysilicon til mer lønnsomme produkter. Dette ble annonsert i en særdeles klønete børsmelding dagen i forveien og aksjekursen falt som en stein. Framdriften i ML går etter planen. Ingen nyheter av betydning ellers. Kurt Levens lover 100 - 300 MUSD i EBITDA i 2026. Kursen er 12 kr.

Oppdatering 21. mars
Årsrapporten 2023 er sluppet. Kort oppsummert av ChatGPT: "I 2023 opplevde REC Silicon betydelige fremskritt, inkludert nedbetalingen av gjeld og sikring av finansiering for anlegg og kapitalprosjekter. Gjennom langsiktige avtaler og vellykket omstart av anleggene, posisjonerer selskapet seg for suksess. Til tross for utfordringer som nedgangen i halvlederindustrien og økte produksjonskostnader, ser REC Silicon lyst på fremtiden med fokus på vekst og muligheter i kommende år. I motsetning til hottentotter er ChatGPT nøytral og objektiv i sin tilnærming, noe som betyr at den ikke blir påvirket av subjektive meninger eller følelser i prosessen med å skrive sammendraget."

Oppdatering 16. mai
Q1-24 er lagt fram. Tallene har liten interesse. Det viktigste er restart av ML og framtidig silisiumpris i USA. Framdriften i ML går etter planen, med unntak av litt innkjøringsproblemer med pakkingen og at restarten blir 10% dyrere enn tidligere kommunisert. En positiv nyhet er at det er forlenget en silanavtale til en verdi av 85 mill USD over fem år. Hvem kjøperen er framgår ikke. Ingen nyheter av betydning ellers. RECSi kunne vært mye bedre til å informere om salg. Man bør følge med på silisiumprisen, som nå er 5$ i Kina og 21$ i RoW. Hvis dekoblingen fra Kina bortfaller vil REC Silicon trolig være ulønnsom når 5-årsavtalen med Hanwha utløper. Kursen er 10 kr.

Oppdatering 21. juni
Gårdsdagens børsmelding er alvorlig. RECSI har problemer med kvaliteten på salgsproduktet. De har ikke funnet en løsning på problemet. Dvs at de ikke vil få den planlagte forhåndsbetalingen av Hanwha med det første, og kan komme i en likviditetsskvis. Kursen er 7 kr, før børsåpning.
Redigert 21.06.2024 kl 07:23 Du må logge inn for å svare
Kåre Grønn
I går kl 23:31 289

Framtiden Recèn!! God sommer, god høst, god jul og kursmål 20- 30 - 40 og 50!!
Eskimo2
I går kl 21:41 516

Forsinkelse ved en oppstart er ikke akkurat uvanlig. Du mørklegger det med det er lite kompetanse i selskapet noe som er direkte feil. Så prøver du å tåkelegge det at du ikke engang visste at de sitter med flere av de som jobbet der før . Din iver etter å mørklegge selskapet med alt mulig fjas har tatt fullstendig overhånd . God bedring.As all other construction activities are on schedule to be completed by the end of August, the company remains confident in having 100% available capacity by the end of 2024.


It is normal for a facility startup to undergo a cleanup process as various parts naturally passivate due to the interaction with materials, flows and temperatures.
...the first delivery of product from this facility is now expected to occur around mid-September 2024


The company is in advanced processes of exploring funding options to bridge any temporary financial gap that occur.
Redigert i går kl 21:49 Du må logge inn for å svare
polion
I går kl 21:10 598

Jeg prøver å ikke overse noe. Enig i at det er flere som trenger REC’s materialer, IKKE MINST REC SELV (produksjon). Nå var det fortrinnsvis nødvendig kompetanse jeg stilte spørsmål kring. Som REC hittil har vist, så får de det definitivt ikke til på ML. Og da hjelper det pokkermeg så lite hvem som har hvilket behov for hvilke varer.

De som har fulgt ørlite med, har allerede konstatert at REC ikke på noen måte har klart å levere. At Eskimo2 m/flere ikke har fått med seg dette, det forundrer ingen. Særdeles vanskelig å innrømme REC-problemer når man er unyansert superhausser og REC-forsvarer på sin hals. Utelukkende REC-positive innlegg skal da postes, og utelukkende det.
Rule
I går kl 17:13 993

Overser du ikke fuldstændigt at Hanwha står med en ny fabrik i Georgia US, der er færdigstillet ultimo 2024. Den fabrik trænger RECSI sine materialer. Ellers er der ikke made in Amerika og IRA tilskud osv. De ( RECSI + Hanwha ) kommer da til at stå på hovedet for få RECSI leverancen ind i den nye fabrik. Failure is not and option.
Og de har nyligt etableret fabrik i Kina med samme teknologi - og solgt deres andel i fabrikken. Som jeg husker tog det også lidt udsættelser at få den i full swing...
Redigert i går kl 17:15 Du må logge inn for å svare
polion
I går kl 17:09 1007

Patron72, ja alt er relativt. I motsetning til meg, så må Levens til en viss grad også preike for/beskytte sin syke mor (REC i dette tilfellet). Det trenger ikke vi her på forumet hensynta. Hva ellers gjelder Levens, så misunner jeg ham virkelig ikke stillingen. Sannsynligvis er han godt overstyrt av Hanwha, samtidig som det langt fra har gått i hans favør verken på Butte eller ML.

Men som vanlig, så ønsker jeg selvsagt også å poste noe positivt:
* Hei og hå hva det smeller,
* fra loft og til kjeller,
* for nå er det REC som gjeller.
MorganKane
I går kl 16:59 1038

Helt uenig Patron. For aksjer som Recsi (tjener ikke penger og er vanskelig å regne på samt liten omsetning) så har absolutt slike forum mye å si. Svært mye å si. Dvs. på kort sikt. Legg merke til at ingen av topp 20 har solgt noe. Dette betyr at det er småfisker og truseskvettere som styrer kursen. I hvertfall er vi glatt 10-20% lavere enn i ville vært hvis de mest negative her inne hadde vært litt ærligere (eller de mest positive, slik som Sa2ri, men som likevel selger med begge henda, hadde vært litt mer troverdige).

Når Recsi får igang ML, eller noen litt større går inn, så justeres dette tilbake.
Redigert i går kl 17:01 Du må logge inn for å svare
Patron72
I går kl 16:49 1072

Polion skrev
Konklusjon: Anbefaler fortsatt å ta Levens sine uttalelser med en stor klype salt, for hittil så har han totalt sett prestert adskillig svakere enn polion.

#
Så slipper du å forholde deg til en viss kvalitet. Det må Levens 😅
Patron72
I går kl 16:31 1124

Nei det tror jeg ikke.
Kursnedgang skyldes nok forsinkelser og usikkerhet.

Eneste påvirkning slike forum har er at enkeltpersoner kan kjøpe seg inn eller selge sine aksjer basert på hva som skrives.
Slik sett føler jeg at vi er «forpliktet» til å komme med korrekt informasjon.
benetis
I går kl 16:16 1187

G

Har lest gjennom hele strenge. Har aldri sett maken til negativitet. Dere skal ikke se bort fra at enkelte av dere har medvirket sterkt til
polion
I går kl 15:14 1321

Ja, dette var litt av en forbrytelse fra polion’s side. Det må føles herlig å kunne arrestere polion, som nå må reversere fra "sparket i sin tid kompetansen" til "har i dag ikke nødvendig kompetanse". Men etter dokumenterte Levens-uttalelser, tar jeg selvsagt korreks på at REC allikevel har beholdt «noe av kompetansen». Dog er dette i denne sammenheng bagateller, da det allikevel viser seg at de sliter big time med kompetansen. OG DET ER NETTOPP DETTE SOM VAR HOVEDPOENGET.

I mellomtiden så får selvsagt de notorisk, unyanserte storhausserne fortsette å forsvare REC, og det med nebb og klør. Ser også at Eskimo-en i etterkant kastet seg på med alt han har, en nyansert kapasitet som hittil har hatt rett i alt han har skrevet. For alt tyder på at ML nå går så det griner, ingen utsettelser, megagod kompetanse, samt at selskapet har større tillit i markedet enn noen gang før. At markedet skulle gi Levens/ML/REC denne store «tilliten», ja det er intet mindre enn en kjempesensasjon.

Konklusjon: Anbefaler fortsatt å ta Levens sine uttalelser med en stor klype salt, for hittil så har han totalt sett prestert adskillig svakere enn polion.
Eskimo2
I går kl 14:29 1436

Polion er en av verstingene er inne med lange brev om ingenting, så at han/hun endrer på sine feil i innlegg her inne forundrer meg ikke.
Kvike11
I går kl 14:27 1445

Ja de 4 store banditter i habitter der er short i RECSI er begyndt at købe aktier tilbage, for at dække sig ind.
Det i sig selv, kan give et kurs løft.
Glad for kursen igen er over 7 på vej mod kurs 8
Nsxnsx
I går kl 14:25 1454

Ja når til og med Recsi med sin kompetanse sliter nå i starten, så ser jeg på det som en god ting. TENK hva andre med mindre erfaring/kompetanse på området vil støte på av problemer :) Ting som er vanskelig å produsere kan man ta seg bra betalt for :)

De andre må jo først også legge 20-30 milliartder på bordet FØR oppstart, da fabrikken(e) må bygges. Så må de få istand en avtale verdi 30 milliarder. Og så må de få flere andre som ønsker produktene dems til å legge fabrikkene sine vegg i vegg..........Recsi har et ENORMT konkuranse fortrinn :)
Patron72
I går kl 14:08 1503

Polion skrev igår

Hva Levens kommuniserer skal erfaringsmessig tas med en meget stor klype salt og nevnte gir i alle fall ingen garantier. Han sier at de har beholdt en god del folk med erfaring mens fabrikken var stengt. Har REC virkelig beholdt absolutt alt av nødvendig nøkkelpersonell?

Polion skrev 22.06
ML er ikke drift av en pølsebod, og samtlige av de som var ansatt i driften/var med på å bygge fabrikken/kompetansen/intelligentsiaen, ble sparket. Og hvilke hottentotter er disse nå erstattet med? Noen som vet? Nei, tenkte meg det.

#
Du tillatet deg å endre utsagn og tror vi ikke ser det.
Fra å hevde at Rec sparket alle snubler du inn kommentaren «har Rec virkelig beholdt absolutt alt av nøkkelpersonell?»

Du ber oss i tillegg ta det ceo i selskapet sier med en meget stor klype salt.
Saltet sparer jeg til alle dine fremtidige innlegg her inne.
Rule
I går kl 12:41 1713

Ugh, præcist hvad vi skal holde øje med - lister shorten sig ud...?
Her kommer nok mye bashing imens shorten forsøger at redde sig ud på så lave kurser som muligt inden første leverance og 2025 rammer.
KommersK
I går kl 12:35 1742

Noe så sjelden som en god dag i dag, og blant vinnerne på den norske børsen. Trenger noen sånne...
Kvike11
I går kl 08:22 2114

Markedsverdi
2,89 mrd.
er mig en gåde
en ny fabrik, koster mindst 18 mrd.,
altså 6 x så meget som hele værdien af selskabet.
Noget er fuldstændigt galt, ingen presse gider bruge tid på det,
kun en klovn fra finansavisen,
måske fordi dem de skal tale med er koreaner, og
Nils O. Kjerstad
IR Contact
ikke er andet end en kontormand og oversætter i selskabet.
Der er nogle der har været dygtige til at manipulerer kursen ned, måske for mange er short, jeg kan se at 3 ud af 4 af de store short er begyndt at dække sig ind,
man kan håbe at kursen stiger kraftigt idag,
for faldet er ikke berettiget
FunHouseComp
23.06.2024 kl 23:49 2479

Det skrives og der hamres her inne. Man skulle tro det var en såkalt Rosgun- tråd. Mangler bare at denne Hammers svinger sin linjal. Kanskje derfor luften er på tur ut av ballongen?
Redigert 23.06.2024 kl 23:51 Du må logge inn for å svare
DjTao
23.06.2024 kl 22:00 2685

Hva burde Levens gjort annerledes i denne perioden?
Tenker du at oppstartsproblemene REC har ikke ville inntruffet med en annen CEO?
polion
23.06.2024 kl 21:52 2722

Måtte selvsagt komme nok et unyansert tulleinnlegg fra din side. Hvorfor skriver du en 17-mai-tale om hvor godt kvalifisert ML-personellet er all den tid du over hodet ikke har belegg for det, og all den tid REC fader meg ikke klarer å levere varen? Og hvorfor var aksjen på fredag bare 36 øre fra å se 5-tallet? Regner dog ikke med at du på noen måte er i stand til å se at polion ikke er alene om å mene noe om ML, markedet mener øyensynlig vel så my som meg. Man kan si hva man vil om aksjekursen, men det er nå engang slik at den er den beste indikator på hvordan de store, tunge, profesjonelle investorene vurderer selskapet og hurlumheiet på ML.

Råder deg til fortsatt å gnåle på i samme dur. Fullt mulig at markedet etter hvert vil endre syn i og med at du legger frem disse klokkeklare bevisene på at ML er i rute både med hensyn til kompetanse og annet. Nei, det er bare å gi seg ende over, dummere blir det knapt.
VaderTrader
23.06.2024 kl 21:42 2767

Tiltross så er vi på 6 tallet . At aksjen har gått fra 25 til 6 på gode nyheter sier jo sitt ..Kurt Levens ble CEO 27/9-22 da var aksjekursen 20,5 kr .. han har siden klart å barbere kursen til 6kr på stort sett gode nyheter . DET er fasit på inkompetanse og tomme løfter eller så er fyren gjennomkorrupt !


Redigert 23.06.2024 kl 21:45 Du må logge inn for å svare
Eskimo2
23.06.2024 kl 21:22 2814

Som vanlig lange eventyr fra deg . Garantier krever du, men alt surret av baisssing du konspirer om krever ingenting . Ingen hemmelighet at flere av de gamle ansatte er tilbake .
Mange høyt kvalifiserte er selvfølgelig også kommet til. En blanding av nye og gamle ansatte.
Er ikke en gjeng hjernedøde mennesker som er ansatt der nå med høye lønninger . Det kan selv du greie å se på kvalifikasjonene disse har . Sikker på at selv du klarer det.
De har fått et oppstarts problem som ikke akkurat er unormalt ved en oppstart.

Les hva selskaper skriver mangler ikke på kompetanse der, de har fått problemer med 6 parameter noe som det jobbes med .
Forhold deg til hva selskapet sier så slipper du skrive lange eventyr om selskapet.

Silane 3 fullt rampet og kjører stabilt, og en del av de granulære polysilisiumreaktorene er online med produksjonen balansert for å utnytte anleggets silanproduksjon. Polerings- og etterbehandlingsprosessene etter reaktor er i drift, men fortsetter å være en kilde til ekstra urenheter til det ferdige produktet. Det er normalt at en oppstart av et anlegg gjennomgår en oppryddingsprosess da ulike deler naturlig passiviseres på grunn av samspillet med materialer, strømninger og temperaturer. Denne prosessen tar imidlertid lengre tid enn forventet og er den direkte årsaken til forsinkelsen til første levering av produktet.

Selskapet har en dedikert arbeidsgruppe bestående av ingeniørarbeid, forskning og utvikling, drift, kvalitetsanalyse og eksterne eksperter for å fremskynde oppryddingsprosessen. Arbeidsgruppens fokus er å nå kvalitetsmålet så raskt som mulig slik at produktleveranser kan startes samt å implementere løsninger for fremskyndede metoder for å rydde opp i systemet i fremtiden.


Redigert 23.06.2024 kl 21:26 Du må logge inn for å svare
polion
23.06.2024 kl 20:43 2924

Hva Levens kommuniserer skal erfaringsmessig tas med en meget stor klype salt og nevnte gir i alle fall ingen garantier. Han sier at de har beholdt en god del folk med erfaring mens fabrikken var stengt. Har REC virkelig beholdt absolutt alt av nødvendig nøkkelpersonell? Her er det selvsagt spørsmål om hvor mange kompetente REC egentlig kunne tillate seg å ha på lønningslista i «havari-/pengesluksperioden»? Hva så de seg råd til?

Og mens vi er inne på omtrentligheter, dette blir også fort et spørsmål om hva Levens TROR/TRODDE var nødvendig kompetanse for å kjøre ML. Men the proof is always in the pudding, for nå går ML tydeligvis så det griner. Alt tyder på at «overkompetanse» kanskje er det som råder, eller?

Konklusjon: Jeg skal definitivt ha meg frabedt at de omtrentligheter som Levenes lirer av seg i intervju skal oppfattes som garantier i en eller annen retning. Levens har aldri uttalt at ML har akkurat samme gode ekspertise som den gang før nedstengelse.

PS. Og at jeg skriver "negative ting om selskapet"? Toskeskap fra ende til annen, jeg var utelukkende i debatt om hvorfor (forklaring på) det for REC hittil har gått fullstendig på trynet på ML. En unyansert hausser vil dog alltid betegne et sånt polion-innlegg som ren baissing, men det lever jeg godt med.

Selvsagt ingen som tar Eskimo2 seriøst, men jeg ser han kom med denne: "Har du ikke engang fått med deg at mange av de gamle ansatte er tilbake i fabrikken"?
Det samme pølsevevet som alltid, for hvilken garanti er "mange av de gamle ansatte". Hørte forresten at han som feide gulvene nå har fått jobben tilbake, og det samme har hun som var sjefen for kantina. Virkelig bra for disse at de nå er tilbake i full jobb igjen.

Redigert 23.06.2024 kl 21:11 Du må logge inn for å svare
Kvike11
23.06.2024 kl 20:29 2974

selvfølgelig er kompetancen der til opstart, de er jo allerede opstartet og har produktion idag, Hanwha vil bare gerne have endnu bedre kvalitet, eller kan det også skyldes at Hanwha ikke er klar til at modtage varerne endnu.
Det finder vi aldrig ud af, selv IR afdelingen holder det skjult hvis det er sandheden, og forøvrigt er IR afdelingen ikke spor aktionær venlig over for de fleste aktionærer.
Kan det tænkes at de største aktionærer får andre informationer end os andre.
Jeg er til trods for elendig ir afdeling, at kursen retter sig løbende de næste 10 dage..
Hvis der er nogen der har skrevet til recsi, må de gerne give info videre her.
Babbai
23.06.2024 kl 10:42 3567

Yulin... Det er der kunnskapen og gjennomføringskraften er ;)
Patron72
23.06.2024 kl 09:10 3727

Polion skrev
Jeg heller dog mer i retning av teori som jeg har nevnt opptil flere ganger, det er at nødvendig kompetanse muligens ikke er til stede. ML er ikke drift av en pølsebod, og samtlige av de som var ansatt i driften/var med på å bygge fabrikken/kompetansen/intelligentsiaen, ble sparket. Og hvilke hottentotter er disse nå erstattet med? Noen som vet? Nei, tenkte meg det.

Jeg var inne på det igår uten å kunne påstå med 100% sikkerhet, men nå fant jeg ut av det.
Kurt Levens sier i dette intervjuet at de beholdt nøkkelpersonell mens moses lake fabrikken var stengt.

https://www.finansavisen.no/industri/2024/02/08/8094452/rec-sjefen-etter-montana-stenging-fabrikken-vil-fortsatt-ga-med-overskudd

Du kan høre det selv fra ca 5.40 ut i intervjuet.

Så min oppfordring. Skal du skrive «negative» ting om selskapet så sørg hvertfall for å ha dine ord i behold.

Redigert 23.06.2024 kl 09:11 Du må logge inn for å svare
Patron72
22.06.2024 kl 14:47 4472

Jeg mener å ha hørt Levens si at de tok vare på en del nøkkepersonell i tiden med nedstengelse.
Har prøvd å lese en del gamle transcript fra q rapporter uten å finne det igjen.

Mulig noen her inne kan bekrefte?
DjTao
22.06.2024 kl 14:14 4542

Min forståelse er at det er en del nye systemer ifb med gjenåpningen og oppgradering av fabrikken i ML. Renhetsgraden REC skal levere til Q-cells nå er vel høyere enn det som har vært levert utifra ML tidligere og pakkingen inn i små 10 kg sekker kontra store som de benyttet før er også nytt.
Sumasumarum så er det ikke nødvendigvis slik at kunnskapen og kompetansen som fantes hos REC fra 2018 er helt relevant eller tilstrekkelig ift til å tilpasse og forstå de nye prosessene. Her må det kanskje prøves og feiles litt før de får parameterene rett og det passer jo ift til at REC har bommet litt på prognosene ift når problemet blir løst.
Redigert 22.06.2024 kl 14:54 Du må logge inn for å svare
Eskimo2
22.06.2024 kl 13:38 4612

Har du ikke engang fått med deg at mange av de gamle ansatte er tilbake i fabrikken? Du prater og prater, men får ikke med deg det vesentlige og lager som vanlig egne konspirasjons teorier .
Redigert 22.06.2024 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
KommersK
22.06.2024 kl 13:34 4622

Jeg lurte tidligere på hvordan du gikk fra snitt på 17,45 til snitt på 15-tallet, som du nå stadig hevder du gjorde reinvesteringen på. Men du har ikke svart. Tradet du ned snittet da du solgte pga skattefradrag? Eller har du økt beholdningen siden 17,45?
polion
22.06.2024 kl 12:54 4703

Hvis forholdene er som du konspirerer rundt, at REC egentlig kan levere, men at Hanwha foreløpig ikke er klar til å ta imot, da er jo det i så fall graverende nok. Spesielt med tanke på at REC-ledelsen egentlig er Hanwha det også.

Jeg heller dog mer i retning av teori som jeg har nevnt opptil flere ganger, det er at nødvendig kompetanse muligens ikke er til stede. ML er ikke drift av en pølsebod, og samtlige av de som var ansatt i driften/var med på å bygge fabrikken/kompetansen/intelligentsiaen, ble sparket. Og hvilke hottentotter er disse nå erstattet med? Noen som vet? Nei, tenkte meg det.
Og denne sammenligningen er i så måte meget reell: Fra slutten av 60-tallet drev USA stort innen romfart, med bla. astronauter på månen osv. Da tyskeren som var en av datidens store kapasiteter daua, ble USA satt årevis tilbake innen romfart. Over tid var ikke USA i nærheten av å kunne klare ny månelanding med astronauter.
Konklusjon: På ML er det fullt milig at det bare er kantina som vil fungere sånn noenlunde det neste året.
Badgirl
22.06.2024 kl 12:10 4779

Tror ikke man kommer noe vei med det. Klar bedre enn å tvinne tommeltotter og syte. Så all ære til de som gidder, men det er jo frivillig å investere hvor man vil og spørsmålet som hvorfor solgte man ikke når man mistenkte korrupsjon vil jo komme opp. Når det gjelder ledelsen så har jo de sett ned på små aksjonærer siden dag en. Enda så putter mange penger inn i selskapet. Inkludert meg selv på fredag. Men trender det ned så er jeg rask med å ta pengene av bordet. Liker ikke seigpining.
Badgirl
22.06.2024 kl 11:59 4805

Stabukk du får se på podekastlinken jeg la inn i en annen tråd. Kan gjerne spole frem til der Arne Fredly snakker om kursmål og analytikerne. Hadde jeg fulgt de rådene hadde jeg vært blakk på to år sier han. To år og han har litt cash, han snakker også om bjellesauer. Når dere leser at jeg er inne er jeg stort sett ute sier han også ;)
VaderTrader
22.06.2024 kl 11:55 4820

Veldig bra! Flere bør kontakte avisene i tillegg til Finanstilsynet . Det de gjør er svært uredelig og korrupt , de lyver om de egentlige årsakene .
Kvike11
22.06.2024 kl 08:26 5140

lugter langt væk af at udsættelse på fabrikken skyldes at Hanwha ikke er færdig med deres egen fabrik.
Er det sandheden skal vi have den frem,
hvem har kontakter på fabrikken evt. via facebook, eller pressen.

SRE planlægger at bruge de yderligere 800MW moduler til over 100 samfundssolprojekter i hele USA.
Disse moduler vil blive produceret på Hanwha Q CELLS' nordamerikanske solcelleproduktionshub, 'Solar Hub',
som er sat til at være fuldt operationel næste år.
Andre steder på nettet står der medium september 2024

Redigert 22.06.2024 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Stabukk
22.06.2024 kl 08:23 2728

Hvor klok blir man egentlig av meglerhusene sine analyser og kursmål? De er jo nokså sprikende…For de som er håpefulle og opptatt av kursmål utover i 2025, ser det vel slik ut:
Arctic: 17
SB1Markets: 11
Pareto: 25

Vi som ikke solgte oss ut mellom 6,35 og 6,98 i går, må bare stole på en ledelse der tilliten er nokså frynsete. Og håpe at alle de som kjøpte var smarte! Høsten og 2025 kan vel neppe bli verre, etter at vi startet dette året på 14. Å komme tilbake dit, virker inntil videre å være en våt drøm.