Photocure med MILLIARDAVTALE!

Slettet bruker
PHO 13.02.2024 kl 18:34 7757

https://e24.no/boers-og-finans/i/70xJ18/photocure-aksjen-til-vaers-etter-cevira-avtale

Denne avtalen er nå i sluttfasen av å materialisere seg.

Dette begynner å nærme seg 5 år siden, asieris har fullført et globalt fase 3 studie av cevira, skaffet seg distribusjonspartner og en NDA søknad i Kina er rett rundt hjørnet. I en tid hvor kvinnehelse blir et større og større fokus, og fødselsratene i verden er stupende, er det merkverdig at dette får så lite oppmerksomhet i media som det gjør. En indisk skuespiller forfalsket sin egen død for å rette fokus mot livmorhalskreft. Asieris er på dørstokken til å tilby en mild og vevsbesparende behandling for dette og Photocure er i ferd med å høste over 2 miliarder i milepælsutbetalinger, mens selskapet er verdsatt til knappe 1,7 milliarder på børsen, hvorav ca 250 millioner er cashbeholdning. I tillegg vil de høste mellom 10-20% royalties av salget av Cevira, som er omtalt som en potensiell Blockbuster, altså et salg på over 1 milliard dollar.
Asieris var også tidlig ute med å omgjøre Fase 3 studiet fra til å være bare i Kina, til å være et globalt studie, slik at de kan søke markedstilgang i hele verden. Resultatene av studien skal presenteres på EUROGIN i Stockholm 12 mars.

https://e24.no/boers-og-finans/i/70xJ18/photocure-aksjen-til-vaers-etter-cevira-avtale

https://photocure.com/news/photocure-partner-asieris-announces-that-the-first-non-vaccine-investigational-product-for-cervical-hsil-has-achieved-its-primary-endpoint-4630982

Partner Asieris har opprettet en egen underavdeling som skal fokusere på kvinnehelse, og Cevira er hovedsatsningen deres der. Fødselsratene i Kina er nærmest halvert siden 2017, noe Cevira kan være med på å gjøre noe med, og det forventes at behandlingen tas i mot med åpne armer av kinesiske myndigheter.


https://asieris.com/enhancing-leadership-in-gynecology-asieris-pharmaceuticals-appoints-sophia-cao-to-lead-the-newly-established-womens-health-business-unit-accelerating-strategic-expansion/

Cevira=APL-1702

"APL-1702, a photodynamic drug-device combination developed for the treatment of cervical high-grade squamous intraepithelial lesions (HSIL), has demonstrated positive results in the global international multi-center phase III clinical trial, and the complete data will be released at EUROGIN in March 2024. APL-1702 is on track to become the world’s first product with proven efficacy in the non-surgical treatment of HSIL. The company is proactively preparing for New Drug Application (NDA) procedures.

Every year, approximately 528,000 individuals worldwide are diagnosed with cervical cancer, leading to about 266,000 deaths. According to the National Cancer Center’s “2022 National Cancer Report,” approximately 119,000 people are diagnosed with cervical cancer in China each year, and approximately 37,000 people die from cervical cancer annually. The primary cause of cervical cancer lies in precancerous lesions stemming from persistent HPV infections, with about 20%~30% of HSIL cases progressing to invasive cervical cancer within a decade. According to Frost & Sullivan, the global and Chinese populations of HSIL patients are projected to reach 16.6 million and 2.2 million, respectively, by 2030. As cancer screening and cervical cytology examinations become more prevalent, an increasing number of patients with precancerous cervical lesions are being identified at early stages, and this trend is expected to persist, leading to a steady increase in the number of patients."
Redigert 22.02.2024 kl 13:28 Du må logge inn for å svare
skadi
13.02.2024 kl 19:58 5510

Super sammenfattning investyck. 👍
Har du oversikt hvor mye Photocure så langt har mottatt i milepæls utbetalinger for Cevira også?
peaf
14.02.2024 kl 08:28 5276

De har motatt dette så langt.
Photocure has received USD 12.5 million in milestones to date including a signing fee of USD 5.0 million in 2019 and additional development milestone payments.
Photocure expects to receive an additional USD 2.5 million in Q4 2023 for the development of Cevira and is eligible for milestone payments totaling USD 13
million for the anticipated regulatory submission and potential approval of Cevira in China. In addition,
Photocure may also receive milestones of up to USD 31 million for regulatory submissions and approvals of Cevira in Europe and the U.S.
Almirante
15.02.2024 kl 13:21 5028

Hva kan vi forvente av 4Q? Og hvordan blir kursutviklingen? Vil den fortsatt dalte mellom 50-70kr eller vil den være 90+??
Hvilken triggere er i loopen og hva er guidinga for 2024? Masse spm som bør bli avklart til neste uke.
peaf
15.02.2024 kl 14:38 4957

Trur faktiskt Q4 kommer med positive signaler om ikke annet, de bør til og med klare at informere om at Cevira presenterer resultaten på EUROGIN i Stockholm 12 mars. Det har PHO ikke klart hittils, og det er noe markedet ikke klarer førstå da ingen gjør dem oppmerksom på det. Dette skrev Asieris 20 september da de møtte endepunkten.
Selskapet vil i løpet av de kommende månedene være i kommunikasjon med regulatoriske myndigheter om søknad om nye medikamenter og markedsgodkjenning.
Det er ca 5 mnd siden, og de bør vel ha kommt langt i de samtalen. Kansje det ligger en betinget markedstillatelse der, men resultaten i seg selv bør vel åpne alle dører når de blir kjent i verden.
Og vi vet at det kommer tilsammen 44 mil usd i godkjenningsbetalning pluss de 16 mil usd for godkjenning av annen indikasjon, det er vel de som blir betalt først vid en betinget godkjenning. Og for at ikke snakke om all royalty som kommer når produktet vel kommer på markedet, dette vet vi det er inget vi trur eller håppes på. Så om andre ikke førstår vad som ligger fremfør dem om kort tid, så skal jeg nok klare vente em måned til med eller uen Schneider.
Det er klart at mange medisinske eksperter førstår med en gang vilken enorm potensiale Cevira har at seie i en HSIL behandling. Og de kommer nok at helse behandlingen velkommen og gjøre den verdenskjent omiddelbart.
Almirante
15.02.2024 kl 15:01 4917

Takk for info peaf. Men hvordan tror du salgstallene og driften vil være? Blir det økning i salgsinntekter(eksklusiv royalties)?
Normalone
15.02.2024 kl 18:25 4770

PHO går etter mitt syn helt under radaren. Selskapet er i dag, etter siste tids nedgang, verdsatt til ca 1.6 mrd (inkludert over 250 mill i cash). Det har som nevnt over gått ca 5 mnd siden suksess i fase 3 for Cevira (og en skal heller ikke glemme fase 3 resultatene for Hexvix). Resultatene fra Cevira vil presenteres 12. mars (under 1 måned til), samtidig kan en snart påregne NDA søknad (forhåpentligvis gis fast track, basert på fokuset Kina har må dødelighet/lav fødselsrate). Det ene er alle milepælsutbetalingen, som alene har et potensiale langt over dagens verdi, men PHO er også sikret 10-20 % av omsetningen til en behandling som virkelig er etterspurt (ingen konkurranse). Aseris har børsmeldt at en forbereder kommersialisering - ville en gjort det om en ikke var sikker på at det vil bli godkjent? Det er helt merkelig at kursen ikke har respondert på fase 3 resultatene - der risikoen har falt drastisk og vi nærmer oss flere større milepælutbetalinger og etterhvert godkjenning/lansering. Endelig etter nesten 5 år siden vi inngikk avtalen med Aseris har vi fått suksess i fase 3 (!!!) - likevel er kursen nå helt på samme nivå som når avtalen ble inngått....Jeg håper virkelig at PHO benytter muligheten til å snakke om Cevira på Q4 presentasjonen og gir markedet mye mer informasjon om prosess/potensialet - for her har selskapet gjort en alt for dårlig jobb.
Redigert 15.02.2024 kl 18:28 Du må logge inn for å svare
Merlin
15.02.2024 kl 19:49 4690

Asieris opp over 11% i dag. Nærmer seg godkjennelse?
Slettet bruker
15.02.2024 kl 21:19 4588

Kursen til asieris er ikke oppdatert siden 8 februar såvidt jeg kan se, da gikk den opp 11%
Fevang
16.02.2024 kl 00:45 4435

Kinabørsene har vel stengt noen dager nå. Kinesisk nyttår.
peaf
16.02.2024 kl 07:44 4301

Vi får ta litt historie når avtalen Med Asieris vart inngått så var det milepæler på tilsammen 74 mil usd og resten estimert royalty på ca 175 usd på 4 - 5 år. Men sen blev det tyst og Norne og Edison gav ikke Asieris store sjanser at lykkes, spesielt ikke globalt der de gav dem maks 25 % sjanse at lykkes. Og Schneider trodde at Asieris betale milepælerne uansett vid utgått tidsfrist even om Cevira ikke blev godkjent.

Nå har jo Asieris gjenomført en vellykked global studie og vi vet at Cevira blir godkjent, men vi vet ikke hvor effektiv Cevira er. Det får vi rede på om en knapp måned, og det tyder vel på at de matcher fase 2 resultaten og da er suksessen given. Men både Asieris og PHO har rast kursmessigt de siste åren fast alt har pekt på at Cevira skulle lykkes. Det beror jo naturligtvis på informasjonen fra selskapen og deres manglende forventninger og om mulige inntekter når Cevira kommer på markedet.

Da er det ganske fantastiskt når det dykker opp en tekst på siste Q3 rapport på en undenskymd plats som det er bare flaks om noen får den med seg. Og det er ikke vad som helst som plutsligt dykker opp etter 5 år.
( as well as cumulative milestone payments up to USD 190 million associated with global sales, with a significant portion of those milestones being triggered if the
product achieves blockbuster status. )

Var det ikke verdt at nevne det før, og hvorfor er det ikke nevnt med store bokstaver i presentasjonen at det er en potensiell blockbuster kandidat. Og jeg åtminstene undrer hvordan Cevira og Asieris kan gå fra nesten verdiløs til blockbuster kandidat og ikke et ord fra PHO, i mine øyner har jo Cevira altid vart det. Sen når Kineserne vakner og førstår vilken gullgruve Asieris besitter så starter nok et rally der og. Men alle priser og utmerkelser Asieris fått av kinesisk eksperttise sen de skaffe seg rettigheterne til Cevira imponerer tydligen ikke på kinesiske investorer, men de lær vel der og med tiden.

Sen får vi se om Schneider har kommt med noen genitrekk i Hex/cys delen eller har noen gode bortforklaringer som gir han noen månader til.
Normalone
16.02.2024 kl 08:09 4245

Ja, en kan i alle fall ikke anklage PHO for å hausse opp kursen ift Cevira og potensialet i avtalen...Jeg er skuffet over hvor lite informasjon som er gitt fra selskapet. Det er forunderlig når selv ikke gode bekreftelse på at fase 3 oppnådde milepælene har særlig innvirkning på kursen - men nå er det ikke mange ukene før resultatene blir presentert og Aseris hadde ikke parallelt startet planlegging for kommersialiseng om resultatene ikke var overbevisende.
Redigert 16.02.2024 kl 08:09 Du må logge inn for å svare
Almirante
16.02.2024 kl 08:15 4221

Ser at mange selskaper kommer med knallbra 4Q og årsresultat. PHO har tidligere estimert at 2023 skulle være året de snudde skuta, så 4Q bør vel være bra? 5-7 MNOK (opp fra 3,3 MNOK i 3Q) etter EBIDTA og 250 MNOK i cash?
Normalone
16.02.2024 kl 08:46 4164

DNB har kommet med sine antagelser i sist analyse - og følgende ble skrevet i Q3 (8.nov), når en var halvveis inn i Q4:

"...consolidated product revenue growth in
the range of 17-20% including the impact of FX and the ongoing flexible BLC
phase down; and positive EBITDA anticipated in the range of NOK 45-50 million
excluding BD spending."

https://newsweb.oslobors.no/message/603328

I dette ligger også en ny milepælsbetaling fra Aseris. Klarer selskapet å innfri på dette, bør der ha en positiv innvirkning på kursen - men det som er mest spennende (og som har potensialet til å bli en virkelig gullgruve) er Cevira. Vi får krysse fingrene at det kommer mer info om Cevira på Q4 presentasjonen til uke - vi er tross alt helt på oppløpssiden (etter snart 5 år siden avtalen ble inngått) og resultatene skal presenteres om noen uker.
Redigert 16.02.2024 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
kreinh
21.02.2024 kl 08:29 3631

E24.no

Photocure økte inntektene og gikk i pluss
Blærekreftselskapet økte omsetning og snudde til overskudd i fjerde kvartal 2023.

Inntektene økte til 142,5 millioner kroner, opp fra 104,2 millioner i samme kvartal året før.

Resultatet før skatt ble 16,6 millioner kroner, en forbedring fra minus 28,6 millioner på samme tid i 2022.

For 2023 som helhet økte inntektene til 500,7 millioner kroner (393,1 millioner i 2022), mens resultatet før skatt snudd opp til 9,7 millioner (minus 71,1 millioner i 2022.
kreinh
21.02.2024 kl 08:30 3620

“This year, we are planning for further growth and are well-positioned for new
opportunities. We expect that the installed base of rigid towers in the U.S.
will continue to expand, augmented by a large potential order anticipated next
quarter. The technology upgrade cycle in blue light cystoscopy is expected to
continue with the anticipated launch of Olympus’ new HD blue light system later
this year. Also key to long term success is our strategy to reintroduce
flexible BLC in high definition so that we can further develop the large
surveillance market worldwide,” Schneider continues, and concludes:

"The Citizen’s Petition to reclassify BLC equipment from Class 3 to Class 2 in
the U.S. is a potential regulatory action that could change the game by creating
an accelerated approval process that would enable equipment manufacturers to
access the U.S. market quickly and expand BLC use by meeting the demands of the
market.
peaf
21.02.2024 kl 08:32 3597

Så var vi der og gudskelov at vi har Cevira, nettoresultat på 12,5 mil takk vare de 28,4 mil fra Cevira. Og året under et er på 0,3 mil fast de fått tilsammen 57,4 mil fra Cevira som førskott. Og som vanligt lover Schneider gull og grøne skoger fremover, men han presterer aldri.
Dette skriver han om Asieris.
Vår partner Asieris fortsetter å fremme sine lisensierte og partnere programmer: henholdsvis Cevira og Hexvix i Kina, som begge forventes å generere betydelige ekstrainntekter gjennom regulatoriske og fremtidige salgsmilepæler. Med disse initiativene og flere ser vi frem til året som kommer. Vi er fortsatt fokusert på å skape verdi for pasienter, våre kunder og våre aksjonærer .»
Dette bør gå alldeles fint at få til uten Schneider mener jeg.

Ja det var ikke mye konkret i det budskapet, men Asieris prøver nok at tjene penger men inget som beskriver potensiale eller tidsrammer når.
SomSa
21.02.2024 kl 09:11 3389

Elendig tall som vanligvis. Fjerner man "Other Revenue" på USD 28.4 mil (antagelig Kina-utbetalingen) taper de penger på salg av Cysview. Hvis jeg ikke tar feil går Kina-utbetalingen til å dekke driftskostnadene.

https://cms.photocure.com/uploads/PHO_Q4_2023_PRES_e07d789d7c.pdf


Redigert 21.02.2024 kl 09:12 Du må logge inn for å svare
Almirante
21.02.2024 kl 09:25 3317

Og der faller den 5% ned til 57kr. Helt latterlig aksje.
SomSa
21.02.2024 kl 09:26 3304


Hva synes dere om dette som står på side 15?

"2024 Guidance: 6-9% product revenue growth (constant currency), positive EBITDA, 40-70 Saphira™ installs (new + upgrades) "
Almirante
21.02.2024 kl 09:26 3304

Skal selge meg ut så fort jeg er breakeven på 90kr. ALDRI mer Photocure eller helseaksjer. Snakk om tidenes drittinvestering.
peaf
21.02.2024 kl 09:43 3189

De solgte 10 saphirascope i Q4 i USA og 51 stk over året, og hele 23 stk i Europa i 2023. Man kan ikke påstå at det imponerer, kan Hallerberg og Briarwood vare fornøyd med utvikklingen. Jeg håper ikke det, det må få konsekvenser når de aldri leverer.

Men når det er sagt vet vi at utbetalningerne fra Cevira er en bekreftelse på at det kommer mer mye mer. De betaler ikke for at vare hygglige men før at de må når de endå vet at godkjenningen kommer, og det er de som kommer klart best ut av avtalen any way.
Merlin
21.02.2024 kl 09:43 3186

Plutselig gikk Pho til en god kjøpsanledning. Jeg kjøper på under 60 nå. Cevira er jo ikke med i regnestykket for aksjekursen. Økende salg for Hexvix/Cysview er positivt, enda flexsalget faser ut. Det viser at Saphira leverer. Basisen for salget av HAL akkumulerer seg bra og vil gi et godt grunnlag for salget i 2024.
DnB:
Photocure reported stronger Q4 earnings than expected. Sales of Hexvix/Cysview came in c7% ahead of our estimate. Overall revenues, including milestones, beat our estimate by c7% as well. Earnings were strong driven by a healthy gross margin beat and lower operating expenses than forecasted. On the EBITDA line, the company came in c106% ahead of our estimate and c84% ahead of consensus. Guidance for FY24 looks decent in our view. We believe that the share will react positive on the back of the earnings beat.
Redigert 21.02.2024 kl 09:46 Du må logge inn for å svare
SomSa
21.02.2024 kl 09:55 3124

Analytikeren bør finne seg en annen jobb når amatøren SomSa forstår bedre enn ham. Hva var hans forventninger når fyren hevder at "Photocure reported stronger Q4 earnings than expected". Alle viste at det skulle komme ca. 28 mil fra kinesere og salgstallene og inntektene fra Cysview er elendige.

Uten Kina forventninger burde aksjekursen ha vært 15-20.
Redigert 21.02.2024 kl 09:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2024 kl 10:00 3100

Så selskapet skulle kun være verdsatt til 150 millioner? Satans klovn du er Somsa
Merlin
21.02.2024 kl 10:01 3100

Asieris to Unveil Results of the international multicenter Phase III clinical Study for 1702, a non-surgical treatment for cervical HSIL, at the 2024 SGO Annual Meeting
February 20, 2024
News Release
Shanghai, China, February 14, 2024 – Asieris Pharmaceuticals (Stock Code: 688176.SH), a global biopharmaceutical leader in the discovery, development, and commercialization of innovative drugs for genitourinary tumors and related diseases announced that the international multicenter Phase III clinical study of its non-surgical treatment for cervical HSIL product APL-1702, has been selected for late breaking oral presentation at the 2024 Society of Gynecologic Oncology (SGO) annual meeting, to be held on March 16-18.

Oral presentation: APL-1702 long-term efficacy and safety for cervical histologic high-grade squamous intraepithelial lesions (HSIL): results from a randomized phase Ⅲ global study
SGO is one of the most prominent global gatherings in the field of gynecologic oncology, bringing together thousands of top experts and scholars from around the world. It showcases the latest research advancements and best clinical practices in the field of gynecologic oncology.
peaf
21.02.2024 kl 10:28 3008

vil bli holdt fra 16. til 18. mars 2024 i San Diego, California, USA.
Klart det viser at Asieris satser for fullt at få ut budskapet med Cevira resultaten, og USA er kjent før at gi betinget markedsføringstillatese ganske umiddelbart når det er en godkjend medisin i Europa i et udekket behov. Vi har mye at se frem i mot der.
SomSa
21.02.2024 kl 10:48 2947


Du bør bytte ut batteriet i din kalkulator. Det er 27120820 aksjer og en aksjekurs på 15-20 vil verdsette selskapet rundt 407 mil - 542 mil. Cysview ble godkjent i USA i 2010. Hva har de oppnådd i alle disse årene? De tjener ikke penger på salg av Cysview og patenten har også gått ut. Kina forventningene har holdt aksjekursen oppe.

31. mai 2010
Norske Photocure i gullmarked
Legemiddelselskapet Photocure har fått godkjenning i USA for Cysview, sitt produkt for å avdekke kreft i urinblæren. Det åpner et marked på en milliard krone
https://dagensperspektiv.no/nyheter/neringsliv/norske-photocure-i-gullmarked-

Det komiske er at noen tror at kinesere skal selge i bøtter og span innen kort tid mens selskapet selv har strevet........
Almirante
21.02.2024 kl 12:46 2749

Her er det noe veldig skittent på gang! Kursen presses ned for eventuelt en stor aktør til å øke andelen sin, eller så er eventuelt en take-over på gang.
Blir ikke overraskende om det kommer et skam-bud på aksjen på 70kr. Har nå sittet i Photocure i over ett år og bare vært vitne til en frustrerende utvikling.
At det ikke blir gjort noen mer drastiske sparetiltak og mer fokus på bedre marginer er ufattelig. Kast CEO og styret, få inn mer pragmatiske og resultatsorienterte folk.
Ser ut som hele ledelsen bare fokuserer på "roaylties" og milestone-betalinger.
Selskapet må komme med noe mer substans og dempe ned all annonsering av road-shows og seminarer. Virker som et luftslott hele opplegget.
SomSa
21.02.2024 kl 12:50 2901


Det er ikke noe skittent på gang. Jeg hadde anbefalt dere om å lese nøye rapporten og trekke fra Kina utbetalingen fra resultatet. Når man gjør dette er resultatet elendig og ikke minst guidingen..............

Live presentasjon kl. 14
https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20240221_5

peaf
21.02.2024 kl 13:06 2853

Slapp av det er bare 3 uker til det begynner skje noe, jeg har ventet i 5 år og er sikker på at det kommer at lønne seg tils sist. At jeg nesten fått magsår av alt tullet Schneider bidratt med er en annen sak, nå fikk Egberth jo gå men det blev ikke bedre før det så nå må det snart vare Schneiders tur at kaste inn handduken.
Slettet bruker
21.02.2024 kl 13:25 2804

Jeg evner faktisk å trekke fra cashbeholdningen på 260 millioner kroner. Noe du tydeligvis ikke får til på kuleramma di.
JosefK
21.02.2024 kl 13:30 2788


Du skulle kjøpt AZT for fem år siden. 37 x earnings sammenlignet med PHO på 2023 resultatet. Og sånn har det alltid vært. Men adresse Skøyen holder markedsverdien lik. Merkelig at ikke skarpskodde børs haier ser misforholdet.


Merlin
21.02.2024 kl 14:00 2708

Cevirapresentasjonen kommer 16-18 mars i USA istf Stockholm 13-15 mars ser det ut for. Blir meget spennende å se de faktiske resultatene fra Cevira fase 3. Er de like gode som fase 2, eller i nærheten får vi en oppgang i Pho.
SomSa
21.02.2024 kl 14:13 2675


Nettopp
cash balance end of 2022, NOK 268.1m
https://cms.photocure.com/uploads/Photocure_Q4_and_FY_2022_presentation_e862769428.pdf

cash balance end of Q4 (2023) was NOK 259.5 million
https://cms.photocure.com/uploads/PHO_Q4_2023_PRES_e07d789d7c.pdf

Kina-penger + mer går til å dekke driftkostnadene..........

Merlin
21.02.2024 kl 14:15 2663

DS sier nå til Pho har planer om å få gjeninnført flexscop igjen mye raskere enn antatt.
Redigert 21.02.2024 kl 14:16 Du må logge inn for å svare
peaf
21.02.2024 kl 15:13 2539

Mener du at Stockholm utgår og resultaten presenteres i USA i steden, hvor har du det i fra er det ikke på både steder.
peaf
21.02.2024 kl 15:28 2486

Schneider har alltid store planer men det skjer inget, og det bør vel vare Karl Storz som prøver gjeninnfører flexiscope i USA. Men jeg har ingen tru på at det blir noen nedklassifisering.
Det er bare Cevira som gjeller nå, og førtidspensjonering av Schneider.
Andrei1989
21.02.2024 kl 15:29 2481

kursmål 95 og kjøpsanbefaling mens aksjen dundre ned til 56....
Merlin
21.02.2024 kl 21:37 2122

Jeg vet ikke om Stockholm utgår, men fant ikke Asieris/Cysview, verken på posteroversikten eller på programmet i Stockholm. Korriger meg gjerne.
Redigert 21.02.2024 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
Merlin
21.02.2024 kl 21:42 2105

Karl Storz flexiscop. En gjeninnføring hadde vært formidabelt. Men det må da være i HD utførsel, og med utskiftbar front. Det krever muligens ny behandling. Eller de får godkjent dette raskt som oppgradering av gammel godkjennelse? I så fall er det totalt uventet og utrolig positivt for Pho. Det er klart at markedet virkelig trenger et HD flexscop. Tenk hva det vil bety for fenomenale TURBT.resultater.
Redigert 21.02.2024 kl 21:43 Du må logge inn for å svare