🍎(apple)lens

rosgun
PLT 27.02.2024 kl 15:10 10615

Apples AR/VR-headset antas imidlertid å komme først. Det skal støtte utvidet virkelighet, og ventes trolig en gang i 2023. Dessverre ventes Apple Glasses først et par år senere. Dermed får vi trolig ikke se dem før rundt 2024

Publisert.2. sep. 2022


3.mars

Myra er på dypt vann økonomisk ifølge han selv, og jeg mener at det ikke har noen almenninteresse. At han på 3 uker plutselig ikke står for det han har skrevet tidligere ser jeg på som at han også sammen med discord gjengen vil bli enda rikere»…

Nå har tilliten til han som person sunket ned i jorden, men tidligere kunnskap er fortsatt ikke glemt. Blir jo bare dumpt av han dette. Sannheten er selvsagt at han har kjøpt segninn i dag… og jeg mener hvem andre enn han er smart nok til det….

Hvis du hører på Rosgun vil det gå bra…..

Men jeg skjønner at motsvar måtte bli kraftig kost i dag etter jeg fant video på 🍎lens.

Kramzz kjøper igjen, så han som meg har sett dett latterlige kursnivåer….

Du kan si vi er dumme, men så dumme er ingen av oss at vi kjøper nå….. Det er en nedre grense og den er på kr 7,-

Å få denne til under kr 11 er et ran….. Og tro meg discord eliten er inne, men de har også en trader tråd på discord..

Dette har nok fått opp interessen i menigheten…..

En dårlig kombo for den uerfarne aksjonær.

Tips : Kjøp og lukk lya, snart kommer 🍏lens i 🍏glasses med en fin ordre akkurat som Myra forespeilet om AVP. Det burde ha blitt meldt minst 6-8 med før, javel da blir vel 🍏 meldt hvert øyeblikk da, tidligst 1-4-2024🍎🍎❤️❤️🍎🍎🥰🥰🥰❤️❤️🦄🦄🦄🤓🤓🤓💲💲💲🤓
🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾

1.mars 2024 kl 19( Myra sjekk opp denne!.. please-

tar opp en verdivurderring på kr 60-80 du hadde om Polight hadde vært i AVP som en start🚀🚀🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️)

Rosgun påstand:

Er dette de hemmelige all day wear glasses Isaksen mente det ble for lett å gjette seg til om han sa noe mer enn «INGEN KOMMENTAR» på Q4 presentasjonen som de også hadde vært i samtaler med i flere år og hadde en veldig god og nær relasjon til?

Det var denne ene design in de hadde vunnet og som skulle lanseres i 2024, og KUN denne som var aktuell for lansering i år:

https://www.google.com/search?q=MR+glasses+for+all+day+launch+2024&sca_esv=c796b4c45112019f&rlz=1CDGOYI_enNO1092NO1092&hl=nb&sxsrf=ACQVn0_ILPHi9yTsKo5NcCsILWZZTQ_iRw%3A1709228517462&ei=5cHgZdfeG_DDwPAPjpG4wAM&udm=&oq=MR+glasses+for+all+day+launch+2024&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIiJNUiBnbGFzc2VzIGZvciBhbGwgZGF5IGxhdW5jaCAyMDI0SNBHUPITWPI-cAF4AJABAJgBvwGgAYsMqgEDNS44uAEDyAEA-AEBmAIMoAK5C8ICChAAGEcY1gQYsAPCAgUQIRigAcICBxAhGAoYoAHCAgQQIRgVmAMAiAYBkAYIkgcDNC44&sclient=mobile-gws-wiz-serp#vhid=10kiEApcvbFDtM&vssid=l


Utfra oppførsel og ikke dra seg inn i AVP diskusjonen mener jeg : «Ingen kommentar» tydelig viser at dette vil han ikke snakke om…

Senere svarer han på at det er viltig at AVP har satt trenden for ar/mr iblant comsumer…

Han virker også svært selvsikker og overbevisende om at dette får rett vei og sier at denne kunden er over seg av begeistring for polight og det er ikke måte på….

Jeg legger et bet på Apple her, også pga at de vil lansere i 2024….

At det ikke trenger å bli kjempehøyt volum kan stemme om de kommer på tampen av 2024, og blir f eks lansert i 2025 og high volume blir i 2026….hmmm, tja , snes det virker logisk… Da får vi vel også Apple 17 som snakker med brillene sømløst med brillene antagelig…..

Drømmerenking, men tja hvorfor ikke? Nå skal de lage en stack med frontkamera også, så hvorfor være skeptisk?

Mulig det er et krav fra Apple også at de må ha tlens også i frontkamera for å få ekte 3d opplevelse av bilder, hbem vet…

Men merker at spenningen stiger og mulig Isaksen trodde at dette skulle være en større nyhet enn det ble respomdert på….

Varjo har fått munnkurv til sommeren på industrial og Apple ønsker ikke si noe om glasses… kan det være ennstratefisl beslutning bak alt???

«It all make sence» spør du meg etter å ha fundert over alt….

AVP vil jo ha et beskjedent oppøag fremfor briller folk har på seg hele dagen….. dette vil bli en revolusjon bare Apple kan sette igang som megatrend…..

1. mars 2024:

Som jeg kunne tolke fra møte avholdt idag 1.3, er det allerede tatt grep. 5 nye ansatte og de søker nok en prosjektleder i disse dager… derav økt underskudd, samt emisjonskostnader…eneste som er endret er + 1 år fra tidligere guidet, men man vet jo aldri…. Det er jo kundene og oems som bestemmer og de satser kun på quick fix innpass i telefon, mao har de endret måten å jobbe på og endrer linsen til større fra selfie til bakkamera👍 da det er mindre konkurranse på pris der.

MR kunde klar i år, mest sannsynlig Apple med glasses. Er det ikke de er det Microsoft, enkelt og greit!

For 1 mnd siden var kursen i kr 25…..

Pipeline er den samme med tosifret antall🏋🏻‍♀️Mangler kun en selgertype til å skru på riktig knapp

Varjo har laget verdens beste AR.

APPLE OG GOOGLE kommer med vanlige briller.

META har patent…..

Nå må det bli bytte av sjef i POLIGHT som det ble gjort i ENSU…

Klarer man ikke salget må man få inn og betale for de rette folka sånn som ENSU…

Det er IKKE produktene det er noe galt med…

Isaksen må ut og inn med en dreven grunder…Alf Bjørseth hadde vært fin å leie inn og fått opp kretiviteten. Gi han 1 mill Polight aksjer for jobben så sier han helt sikkert JA🏋🏻‍♀️

Nå er utvikling ferdig, stack og moduler klare, ærlig talt det kan det vel ikke være vanskelig å få solgt inn dettte til volumprodukter…
Det skulle jeg klart bedre selv🥳🥳🥳

Kommersialiseringsfasen er igang og det er noe helt annet enn utviklingsfasen.
Redigert 05.03.2024 kl 10:42 Du må logge inn for å svare
rosgun
29.02.2024 kl 11:50 3538

ad presentation:

MR kunde skal avsløres til sommeren???

Er dette en dårlig bevart hemmelighet??

Kan det være at Polight har gitt Varjo ekskluvitet til sommeren for at de skal få et forsprang på Apple og andre beilere?

What's the difference between MR and AR?
Augmented reality (AR) overlays the real world with digital elements that enhance your perception of the environment, creating a composite view that combines both. Mixed reality (MR) seamlessly brings together the virtual and physical worlds and, more importantly, allows both to interact with each other.
rosgun
29.02.2024 kl 12:19 3494

Nå har jeg hørt nøye på presentasjonen og skjønner ikke hvorfor folk klager…

Hva skal de med selfie når det har vært guidet fra dag 1 har AR/MR/VR

Han sier at 3 kommer ila 2024, hvorav 2 er big players og 1 er low volume🚀🚀🚀

18 poc og planning med tre designwin/in bare i AR/MR/ VR🏋🏻‍♀️

Den ene er fantastisk med display og Isaksen er sykt imponert over en demo han fikk….

Han virkee selvsikker på disse 2 designwin i ar/mr som kommer i 2024…

Varjo blir avslørt til sommeren…..

Det holder for meg🚀🚀🚀
Redigert 29.02.2024 kl 12:23 Du må logge inn for å svare
rosgun
29.02.2024 kl 13:22 3420

40 planlagte Poc, ned fra 41..

Større tlens for bakkamera - kicked off development…

Større budsjett der enn selfie…. Mao snur de seg også her etter markedet igjen…. sånn sett er sharp greie å hjelpe seg med.

Så var det denne brillen som blir brukt hele dagen. Han ville ikke si noe om hvem eller hinte om dette for da ble det for enkelt å gjette😂😂😂..

De har samarbeidet og kjent hverandre i mange mange år🚀🚀

Eneste idag som har dette i dag er Meta med Rayban briller…

Apple er en her kandidat her, da han er ukomfortabel med å kommentere apple generlet også på avp…

Virker stinn av selvtillit og det er nok mye pga disse to, en på display (glasses) og denne andre da som blir avslørt til sommeren.

Varjo vil ikke avsløre noe og broadcaste dette når de først har funnet noe unikt og fortelle hele verden dette…

Litt dumt for aksjonærene.

2 design in iår. Ene er ikke mass production…

Display case- super keen customer- big player…

Glass setup- did not work without tlens… for productfamily…..

Lansering i år🚀🚀🚀🚀

Twedge utvikles over tid…

Men så var det denne stor spilleren med glasses da og aktuell for HELE PRODUKTLINJEN, kan være apple altså fra 2025🚀🚀

Meta, Apple eller Microsoft ?

Han sa aktuell for hele produktlinjen… da står jeg igjen med Apple og Microsoft🚀🚀🚀

Han vet dette og virker lettet over å kunne slippe ned forventninger på andre vertikaler…

Med denne storfisken+ Varjo for 2024 vil kursen fly skyhøyt før evt noe innhenting av penger. Da kommer også tyngre investorer på banen. Da snakker vi interesse fra utlandet🥳🚀🚀🚀
Redigert 29.02.2024 kl 13:31 Du må logge inn for å svare
rosgun
29.02.2024 kl 13:34 3395

1)Apple glasses

2) Microsoft glasses

Går for apple glasses jeg da, det er de som skal skape trender som Isaksen selv sa om AVP og starten på AR markedet for consumer.

95 completed POC…

40 ongoing POC

40 planning POC

Mange av disse går ikke videre til designin og videre til designwin, men allikevel blir det 50% ca 90 prosjekter i designwin!!!
Redigert 01.03.2024 kl 02:30 Du må logge inn for å svare
rosgun
29.02.2024 kl 18:46 3213

Er dette de hemmelige «all day wear glasses» Isaksen mente det ble for lett å gjette seg til om han sa noe mer enn «INGEN KOMMENTAR» på Q4 presentasjonen og kunden som de også hadde vært i samtaler med i flere år og hadde en veldig god og nær relasjon til?

Det var denne ene design in de hadde vunnet og som skulle lanseres som senere designwin i 2024, og KUN denne som var aktuell i år:

https://www.google.com/search?q=MR+glasses+for+all+day+launch+2024&sca_esv=c796b4c45112019f&rlz=1CDGOYI_enNO1092NO1092&hl=nb&sxsrf=ACQVn0_ILPHi9yTsKo5NcCsILWZZTQ_iRw%3A1709228517462&ei=5cHgZdfeG_DDwPAPjpG4wAM&udm=&oq=MR+glasses+for+all+day+launch+2024&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIiJNUiBnbGFzc2VzIGZvciBhbGwgZGF5IGxhdW5jaCAyMDI0SNBHUPITWPI-cAF4AJABAJgBvwGgAYsMqgEDNS44uAEDyAEA-AEBmAIMoAK5C8ICChAAGEcY1gQYsAPCAgUQIRigAcICBxAhGAoYoAHCAgQQIRgVmAMAiAYBkAYIkgcDNC44&sclient=mobile-gws-wiz-serp#vhid=10kiEApcvbFDtM&vssid=l


Utfra oppførsel og ikke dra seg inn i AVP diskusjonen mener jeg : «Ingen kommentar» tydelig viser at dette vil han ikke snakke om…

Senere svarer han på at det er viltig at AVP har satt trenden for ar/mr iblant comsumer…

Han virker også svært selvsikker og overbevisende om at dette får rett vei og sier at denne kunden er over seg av begeistring for polight og det er ikke måte på….

Jeg legger et bet på Apple her, også pga at de vil lansere i 2024….

At det ikke trenger å bli kjempehøyt volum kan stemme om de kommer på tampen av 2024, og blir f eks lansert i 2025 og high volume blir i 2026….hmmm, tja , snes det virker logisk… Da får vi vel også Apple 17 som snakker med brillene sømløst med brillene antagelig…..

Drømmerenking, men tja hvorfor ikke? Nå skal de lage en stack med frontkamera også, så hvorfor være skeptisk?

Mulig det er et krav fra Apple også at de må ha tlens også i frontkamera for å få ekte 3d opplevelse av bilder, hbem vet…

Men merker at spenningen stiger og mulig Isaksen trodde at dette skulle være en større nyhet enn det ble respomdert på….

Varjo har fått munnkurv til sommeren på industrial og Apple ønsker ikke si noe om glasses… kan det være ennstratefisl beslutning og inngåtte avtaler mellom Polight, Varjo og Apple bak alt???

«It all make sence» spør du meg etter å ha fundert over alt….

AVP vil jo ha et beskjedent opplag fremfor briller folk har på seg hele dagen….. dette vil bli en revolusjon bare Apple kan sette igang som megatrend…..
Redigert 01.03.2024 kl 02:29 Du må logge inn for å svare
rosgun
29.02.2024 kl 23:27 2960

Nå er discord menigheten igang igjen skjønner jeg. Da har nok har nok TA spesialistene endelig ferdig lastet og finner at alle teknisle gap er lukket og at kursen skyter tilbake før kl 14 imorgen😂😂🏋🏻‍♀️✈️

Fra siste topp 50 liste har de funnet ut at de selv (småaksjonærene har solgt seg ut) og har på egenhånd gruset kursen😂😂😂.

Topp 50 har visst ikke solgt en aksje😂😂😂

Snakk om hønsegjeng, jaja, da skal de vel hausse opp kursen igjen da, så bare å feste firepunktsselen når alle som solgte kjenner FOBO teorien slå inn imorgen når 8 og 9 passeres😂😂👍👍…snakk om å løpe etter… sin egen skygge….

Redigert 29.02.2024 kl 23:38 Du må logge inn for å svare
Hammers
01.03.2024 kl 00:46 2898

Hva omsetter PLT for pr Q?
Hva er "fortjenesten" etter et lønninger og husleie er betalt?
Dette virker for meg som et fullstendig dødfødt case! Er du enig?

Latterlige saker - slik det har vært siden DAY ONE!
rosgun
01.03.2024 kl 02:26 2829

🏋🏻‍♀️🚀🚀🚀🍏

Nok et godt bidrag i debatten. Impomerende ordforråd og gode argumenter her🏋🏻‍♀️🚀🚀🚀🍏
rosgun
01.03.2024 kl 04:18 2785

FunHouseComp skrev Innlegget er slettet
Hvis du har lest godt så er det pga MYRA sine antakelser om AVP, da satte jeg det samme nå (60-80), da apple glasses vil selge mye mer enn AVP og ser er fortsatt snakk om 2 linser pr brille…

Enig?
FunHouseComp
01.03.2024 kl 04:37 2773

Skal vi ha noe tidshorisont på kursmålet? 5 år, eller ser du for deg at vi er der allerede neste onsdag? Alt jeg vet er at alle dine kursmål har gått lukt til helvete. Tiden med amatører som sitter på hjemmekontor og ikke helt hva de skal gjøre er forbi. Rabiat hausing virker åpenbart ikke slik du forventer deg. Skal man tro på alt du skriver sitter du med voldsomme tap og aksjen må løfte seg mange hundre prosent før du er i null, og breake even, men det er kanskje ikke sant alt du skriver. Det meste framstår som bullshitt.
Redigert 01.03.2024 kl 07:13 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.03.2024 kl 14:47 2581

Tilbake til forrige topp?

Solgt og kjøpt til seg selv med god hjelp av egen megler som var negativ…jaja🤠🤠🤠

Nordnet AB (publ), through its subsidiary Nordnet Livsforsikring AS, has on
01.03.2024 bought 176 683 shares in Polight ASA NO0012535832. After the
transaction, Nordnet AB (publ) through its subsidiaries Nordnet
Pensionsförsäkring AB and Nordnet Livsforsikring AS, owns 3 365 058 shares in
the company on a consolidated basis. This corresponds to 5.08 % of the number of
outstanding shares and votes in the company. Nordnet AB (publ) does not exercise
voting rights for these shares.

This disclosure is made pursuant to sections 4-2 and 4-3 of the Norwegian
Securities Trading Act and is subject to the disclosure requirement pursuant to
section 5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.
Redigert 01.03.2024 kl 14:50 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.03.2024 kl 15:16 2523

Greit å få avklart hvem stod bak dette kunstige fallet på 60% en gang for alle…

Ser ingen grunn til å IKKE spasere tilbake til 25,- apple fortsatt aktuell, men nå med mass customer market med apple glasses og ikke dyre, tunge og 2 timers batteritid….med blåmandag følelse i bruk.

Denne brillen ser mer behagelig og praktisk ut å bruke hele dagen uten å lade, ikke får du vondt i nakken heller🤓🦄
et:

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS

( lansering ila 2024 etter alle solemerker, foreløbig ingen forsinkelser meldt🦄🤓)

Den får du også tilpaaset ditt eget image, men apple merket på siden må nok være der..

Ser bra ut ser spør du meg🍏Noe for enhver smak om du er ung,gammel, kul eller annet😂
Redigert 01.03.2024 kl 15:43 Du må logge inn for å svare
digitalnaboen
01.03.2024 kl 15:42 2468

rosgun ingen tror på deg du eier nok neppe 3 mill aksjer i PLT. Men vi er enige om aksjen har potensiale.
Hammers jeg ser du skriver negativt om det selskapet du kalte en Pølsebu en gang i tiden. Er det sånn en gang negativ - så alltid negativ. Husker en venn av meg ble drit forbannet på det. Du hevdet med linjal i hånd Nel var en dritt aksje som skulle falle i følge linjalen. Han solgte på 3 tror jeg det var. Istedet steg aksjen opp til 20 kr på et tidspunkt. Ikke akkurat noe å skryte av. - heller ikke det at du hausset med linjalen din Vow, Den skulle gå langt over 58 som vel var toppe, prediket du. Nå er du kanskje inne igjen i den, hevder visst det ikke skjer noen emisjon, menselskapet har snart ikke mer likvider og har vel brukt opp lånefasiliteter siden de taper penger som gress. Hva skjer med Polight vet ikke jeg, men jeg tviler på noen pølsebod er nevnt i patentsøknader hos de aller fleste store elektrogiganter i verden. Jeg tviler på noen pølsebod kan skilte med unik teknologi og patenter som kan revulosjonere måten vi jobber på, ser på underholdning eller tar i mot undervisning. Eller klarer å utvikle i samarbeide med nobelprisvinner et produkt som revolusjonerte medisinsk forskning, slik vi nå kanskje kan bl a finne løsning på alzheimer sykdommer. Er vel neppe noen pølsebod som finnes i verdens beste AR device - selv om det er for proffe marked. Apple var så tjukke i huet at de lanserte sitt AR device med annen teknologi enn Polight. Det gikk som det skulle i følge granskere på Shareville, Apple brukere opplever svimmelhet og kvalme og mange sender produktet tilbake. Vi får se, CEO hadde en dårlig presentasjon , opplyste litt ærlig om en stund vil det være behov for emisjon, og det enste folk synes å ha vært fokusert på, er en mulig emisjon. Alt positivt druknet i denne uttalelsen. og her på Forumet har mange skrevet om og om i gjen om denne emisjonen. Ja da det kommer nok, men emisjonen kommer neppe før om 3/4 år og innen den tid kan kursen være godt over 20. Polight er inne i haugevis av produkter og spesielt viktig er at de er inne i utviklingen av Mixed reality vanlige brilleglass, et produkt som i relativt nær fremtid kan medføre du sitter en dag i sofaen hjemme og leser en bok, avis eller ser på TV gjennom brilleglassene på et bilde som er prosjisert i passe avstand fra øynene dine. Jeg ser for meg du kan si til Siri, hei kan du slå på matchen som går på tv mellom Manu og Hammers . Og du sitter der med lynskarpt bilde og knall lyd på øret. Ingen vet hva fremtiden vil bringe, eller når, men det skal litt mer til en en pølsebod at våre drømmer oppnås for si det sånn. Utviklet verdens beste teknologi i sitt slag som både har minimalt forbruk av energi og kan være så mikroskopisk at det praktisk ikke tar noen plass nesten, det er en god start for et firma som Polight.
Redigert 01.03.2024 kl 15:58 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.03.2024 kl 15:51 2440

Har bare uttalt at jeg kjøpte 200 000 aksjer jeg, 3 millioner - ja takk😂😂😂

Har brukt sikkert 20 timer siste to døgn på å prøve å finne hemmelig MR kunde jeg med gode referanser og kilder…

Føler ikke jeg har gjort noe galt, hvis ikke ha meg unnskyldt…

Er det en som ligger tynt an, er det vel megleren fra nordnet som overtolket vel negativt i en litt uheldig rolle når samme konsern dumpet, lånte og kjøpte aksjer etter fake news…så kan du jo legge til alle salg og kjøp fra aksjonærer det har generert i tillegg som inntekt for samme konsern, så er de vel fornøyd med denne « under beltestedet» transaksjonen….


Da går det som det ofte gjør når cowboyen 🤠blir avslørt ved melding- OPPOVER🦄🚀
Redigert 01.03.2024 kl 17:58 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.03.2024 kl 16:32 2371

Jaja, vi nærmer oss siste innsidekjøp til Isaksen på ca kr 11, om ikke annet🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Kondolerer til de som ikke fikk med seg de to nye Rosgun trådene som ble startet i god tid før gårsdagens og dagens oppgang….

Bruk helga godt og les dere opp og sjekk gjerne mer rundt MR briller…. Jeg har landet på Apple, men kom gjerne med innspill på riktig tråd ( NB)
rosgun
04.03.2024 kl 10:27 1841

Myra er på dypt vann økonomisk ifølge han selv, og jeg mener at det ikke har noen almenninteresse. At han på 3 uker plutselig ikke står for det han har skrevet tidligere ser jeg på som at han også sammen med discord gjengen vil bli enda rikere»…

Nå har tilliten til han som person sunket ned i jorden, men tidligere kunnskap er fortsatt ikke glemt. Blir jo bare dumpt av han dette. Sannheten er selvsagt at han har kjøpt seg inn i dag… og jeg mener hvem andre enn han er smart nok til det…. Og han solgte på topp på 23-25 ifølge andre som følger han.

Hvis du hører på Rosgun vil det gå bra…..

Men jeg skjønner at motsvar måtte bli kraftig kost i dag etter jeg fant video på 🍎lens.


At noen lar seg styre av swingtradingen blant elite gjengen er utrolig dumt… synes dem opptrer både uetisk og sleipt….

De er ute etter penga deres og ernikke noe bedre enn andre. Jeg oppfordrer til å lese mine tråder og benytte det kunstige fallet igjen🚀🚀🚀🤠🤠🤠

Redigert 04.03.2024 kl 10:31 Du må logge inn for å svare
rosgun
04.03.2024 kl 11:17 1728

3.mars

Myra er på dypt vann økonomisk ifølge han selv, og jeg mener at det ikke har noen almenninteresse. At han på 3 uker plutselig ikke står for det han har skrevet tidligere ser jeg på som at han også sammen med discord gjengen vil bli enda rikere»…

Nå har tilliten til han som person sunket ned i jorden, men tidligere kunnskap er fortsatt ikke glemt. Blir jo bare dumpt av han dette. Sannheten er selvsagt at han har kjøpt segninn i dag… og jeg mener hvem andre enn han er smart nok til det….

Hvis du hører på Rosgun vil det gå bra…..

Men jeg skjønner at motsvar måtte bli kraftig kost i dag etter jeg fant video på 🍎lens.

Kramzz kjøper igjen, så han som meg har sett dett latterlige kursnivåer….

Du kan si vi er dumme, men så dumme er ingen av oss at vi kjøper nå….. Det er en nedre grense og den er på kr 7,-

Å få denne til under kr 11 er et ran….. Og tro meg discord eliten er inne, men de har også en trader tråd på discord..

Dette har nok fått opp interessen i menigheten…..

En dårlig kombo for den uerfarne aksjonær.

Tips : Kjøp og lukk lya, snart kommer 🍏lens i 🍏glasses med en fin ordre akkurat som Myra forespeilet om AVP. Det burde ha blitt meldt minst 6-8 med før, javel da blir vel 🍏 meldt hvert øyeblikk da, tidligst 1-4-2024🍎🍎❤️❤️🍎🍎🥰🥰🥰❤️❤️🦄🦄🦄🤓🤓🤓💲💲💲🤓
🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾

1.mars 2024 kl 19( Myra sjekk opp denne!.. please-

tar opp en verdivurderring på kr 60-80 du hadde om Polight hadde vært i AVP som en start🚀🚀🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️)

Rosgun påstand:

Er dette de hemmelige all day wear glasses Isaksen mente det ble for lett å gjette seg til om han sa noe mer enn «INGEN KOMMENTAR» på Q4 presentasjonen som de også hadde vært i samtaler med i flere år og hadde en veldig god og nær relasjon til?

Det var denne ene design in de hadde vunnet og som skulle lanseres i 2024, og KUN denne som var aktuell for lansering i år:

https://www.google.com/search?q=MR+glasses+for+all+day+launch+2024&sca_esv=c796b4c45112019f&rlz=1CDGOYI_enNO1092NO1092&hl=nb&sxsrf=ACQVn0_ILPHi9yTsKo5NcCsILWZZTQ_iRw%3A1709228517462&ei=5cHgZdfeG_DDwPAPjpG4wAM&udm=&oq=MR+glasses+for+all+day+launch+2024&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIiJNUiBnbGFzc2VzIGZvciBhbGwgZGF5IGxhdW5jaCAyMDI0SNBHUPITWPI-cAF4AJABAJgBvwGgAYsMqgEDNS44uAEDyAEA-AEBmAIMoAK5C8ICChAAGEcY1gQYsAPCAgUQIRigAcICBxAhGAoYoAHCAgQQIRgVmAMAiAYBkAYIkgcDNC44&sclient=mobile-gws-wiz-serp#vhid=10kiEApcvbFDtM&vssid=l


Utfra oppførsel og ikke dra seg inn i AVP diskusjonen mener jeg : «Ingen kommentar» tydelig viser at dette vil han ikke snakke om…

Senere svarer han på at det er viltig at AVP har satt trenden for ar/mr iblant comsumer…

Han virker også svært selvsikker og overbevisende om at dette får rett vei og sier at denne kunden er over seg av begeistring for polight og det er ikke måte på….

Jeg legger et bet på Apple her, også pga at de vil lansere i 2024….

At det ikke trenger å bli kjempehøyt volum kan stemme om de kommer på tampen av 2024, og blir f eks lansert i 2025 og high volume blir i 2026….hmmm, tja , snes det virker logisk… Da får vi vel også Apple 17 som snakker med brillene sømløst med brillene antagelig…..
rosgun
04.03.2024 kl 11:19 1725

Vi skal høyt idag- tipper det blir en rettet emisjon mot apple i desember 2024… Årets julegave er handlet til barn og barnebarn❤️🍏🍎
Redigert 04.03.2024 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
rosgun
04.03.2024 kl 11:30 1681

Myra og Isaksen har ikke kommentert appleglasses- akkurat DET er det en grunn til…

Begge vet så inderlig godt….🍎lens…

Narreleken og tie leken er overfor i dag- sees på mellomstasjonen forrige innside kjøp fra Isaksen på kr 11💸💸🥲💲💲💲🦄🦄🦄🚀🚀🚀

Han har ledet tech selskap i 30 år, så når han selv kjøpte på 11, er dette absolutt laveste nivå


God jakt under kr 11🚲🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️
Redigert 04.03.2024 kl 12:15 Du må logge inn for å svare
Sweetspot
04.03.2024 kl 13:28 1545

Store bevegelser på greit volum. Tipper vi ender i pluss i dag 🤑
Redigert 04.03.2024 kl 13:29 Du må logge inn for å svare
klaesp
04.03.2024 kl 13:36 1523

Hvor mange brukere har du , Rosgun?
4 eller 5 ?
Lim Gordon
04.03.2024 kl 14:53 1429

Jeg har hatt glede av Myragubbens innlegg i flere år. Han er både kunnskapsrik og fantasifull, samtidig som han makter å presentere budskapet på en fin måte. Men det siste innlegget, om sitt salg, kunne han spart seg, det bare skaper unødige bølger i markedet. Vi er mange som er på lavmål på aksjekontoen, men hvem er interessert i andres piner? La oss slippe å høre om geniale og dumme aksjekjøp og salg.
Ellers synes jeg rosgun har kommet seg, det hjalp nok å bli sparket ut av rotehuset Discord. Og så har han, kanskje, fått en korreksjon av Hegnar. Hvis han ikke har fått det, er det, fremdeles, ikke for sent.
Og da skal jeg skrive litt om det jeg egentlig kom her for, kursutviklingen i den senere tid: Alle er interessert i kursutviklingen, småsparerne, de ansatte, ledelsen, styret, storaksjonærene og kundene, men nå ser det ut til at det bare er de førstnevnte som beveger den, der de fyker ut og inn som verpesyke høner. På torsdag fikk vi forsikringer fra ledelsen, på fredag føyk kursen opp, og i dag faller den tilbake. Mye, dessverre, på grunn av Myragubben, ser det ut til, men det ser jeg på som et kraftig overspill. Og grunnen er ledelsens forsikring om at T-lens vil sitte solid plassert i flere av smartbrillene som kommer på markedet, levert av fundamentale leverandører. Nå har jeg ingen forutsetning for å vurdere dette markedet, men enhver kan jo tenke seg hvilket behov det er bare for enkle briller som automatisk omstiller fokus! Millioner! I tillegg kommer mange fantasifulle kombinasjoner med lyd og bilde. Og hvem har best forutsetninger for å ta markedet her? Riktig, selskaper som Apple, Microsoft, Meta, Sony, Sharp, etc, etc. Og når man ser på rosgun’s favoritt, samt hvilke patenter dette selskapet har, synes jeg ikke hans antagelse er helt fjernt.
At kundene, som jeg nevnte, er interesserte i aksjekursen, tar jeg for gitt, de kommer ikke til å sitte stille å se på at PLT-skuta går ned, samtidig som de taper gigantiske utviklingssummer. I det ligger det en trygghet, men det ligger også en usikkerhet, storaksjonærene kan selge ut. Men da er vi vel sikret et oppgjør, selv om vi ikke får være med på moroa. Så, jeg er ikke blant dem som tar tap nå.
Redigert 04.03.2024 kl 16:20 Du må logge inn for å svare
abbos
04.03.2024 kl 16:30 1326

Går du på arbeidsavklaringspenger eller uføretrygd ?🧐
Kan vel ikke få så mye gjort utenom å skrive ? 👏👏😎
Redigert 04.03.2024 kl 16:31 Du må logge inn for å svare
rosgun
05.03.2024 kl 10:20 1003

Jeg jobber for meg selv som aksjeinvestor med firma slik at jeg får utsatt skatt på utbytte via holdingsselskap.

Dette med penger fra salg av et selskap i byggebransjen
I 2023 har porteføljen kastet bra av seg, så kjekt med denne selskapsformen i grunn( bare et tips til andre polight aksjonærer😀)
rosgun
05.03.2024 kl 10:32 982

Forrige innsidekjøp var 3. mai 2023 til kr 10,45.

4 personer i styret kjøpte aksjer inkl Isaksen🚀🚀

Det er 3 kr over dagens falskt lave kursnivå

ELLER nærmere


30-40%.


Merkelig om ingen våkner, og kjører aksjen oppover og langt for dette nivået


På tide å dra til dette nivået igjen snart?
Redigert 05.03.2024 kl 10:36 Du må logge inn for å svare
rosgun
05.03.2024 kl 10:42 946

Apples AR/VR-headset antas imidlertid å komme først. Det skal støtte utvidet virkelighet, og ventes trolig en gang i 2023. Dessverre ventes Apple Glasses først et par år senere. Dermed får vi trolig ikke se dem før rundt 2024.

Publisert 2. sep. 2022
rosgun
05.03.2024 kl 10:54 929

1
Knightowl på shareville påstår noe han overhodetbikke har greie på og amatøren strør om seg med ting han ikke har geie på….og tuller med at apple glasses kommer i 2027😂😂😂….

Bare tullprat, men tror denne ferskingen i polight ikke vet bedre enn å sjekke på google. Hør på han som har rekord i å soå apple historisk, ja nettopp:::

Sjekk selv

https://se.shenzhenlcd.com/news/apple-augmented-reality-glasses-to-launch-in-l-58307609.html


Legg så sammen Isaksen consumer mass production ila 2024…. her var det få kritiske røster til å finnenut av dette…

Når skal folk gidde å sjekke opp selv
digitalnaboen
05.03.2024 kl 12:32 885

Undres alltid hvorfor noen for en hver tid skal spre edder og galle eller stalke enkelte skribenter. Hvorfor kan de ikke passe sine egne saker? Vet ikke hvorfor, men du klaesp har kanskje bitt en sur gammal gubbe fordi du for eks. har skrevet erten hundre hausseinnlegg om f. ek.s Bergen Bio Det gikk jo ikke så bra dessverre. kanskje en av grunnene til at du nå bare skriver om Polight - alltid negativt og ikke alltid sannferdig. Dessverre er det slik at for mange er egen suksess OK, men andres fiasko er heller ikke å forakte.
Sjekket litt på forum aktivitetene dine: du har jo hausset mange selskaper klaesp som dessverre ikke har gjort det så bra:
Kom f. eks. over dette innlegget ditt om BGBIO.

Innlegg skrevet av klaesp om BGBIO

26.02.2021 kl 09:44
4927
Har økt Bergen portisen i dag🎯🍒

Det er jo trist du har investert i så mange hundre hausseinnlegg i BGBIO og andre og fått så lite ull. . Den 26.02.2021 sto BGBIO i ca 3,60, I dag er kursen visst dessverre omkring 21. øre. dvs en nedgang på omkring 95 % Jeg føler med deg, men faktisk synes jeg du bør passe dine egne saker og slutte med denne maniske baissingen du driver med overfor Polight og personangrep mot Rosgun, selv om jeg skjønner han kan være irriterende.
Polight har over100 miill på bok. Mye kan skje fordi de har verdens beste linsesystem som er nevnt i haugevis av patenter hos alle giganter som leverer proff og consumer devices innen deres genre. Da blir det litt teit at du bare skriver om Polight og bare skriver negativt.
Redigert 05.03.2024 kl 12:51 Du må logge inn for å svare