🍎🍏(apple)lens

rosgun
PLT 29.02.2024 kl 22:12 14235

S A Y. NO 

MORE:

Haven’t seen it - you have seen nothing yet

APPLE LENS. ( from polight ) ogsÄ som pÄ videoen fra apple

🍎lens

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS


🍏LENS


Sharp kaller tlens for polymer lens, kan det ogsĂ„ vĂŠre at apple har «dĂžpt» t-lens til 🍏lens?



2.3

Legg merke til EN viktig detalj pÄ denne offisielle trailer videoen fra apple:

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS


🍏LENS


Sharp kaller tlens for polymer lens, kan det ogsĂ„ vĂŠre at apple har «dĂžpt» t-lens til 🍏lens?

IsÄfall tenker jeg pÄ utsagnet til Isaksens «gÄte»..

Jeg kan ikke si noe mer for da blir det for lett Ă„ gjette hvem big player er
..( «design in» med slipp i 2024 i MR, display lĂžsning, twedge blir prosjektrelatert, ingen kommentar angĂ„ende AVP+++, melding dato designin). Alt faller pĂ„ plass Myra- du hadde rett at det var 🍏, men ikke AVP, men 🍏glasses🚀🚀🚀

Og husk
. Jeg husker alle var spente da han skulle hinte om fÞrste ordre i klokke, da sa han: Er nok en produsent som ikke er sÄ kjent i vesten for de fleste
 og det stemte bra. Ingen hadde hÞrt om det klokkemerket for barn


NĂ„r han snakket om produsent pĂ„ Q4 kan du si det var en litt mer selvsikker og arrogant Isaksen som heller ikke ville kommentere AVP og hvorfor ikke polight var i denne
..han sa senere at 🍏 startet trender
.. og det vil de definirivt gjĂžre med MR gjennom 🍏glasses
.

Nei, NÅ er jeg faktisk 100% sikker pĂ„ svaret pĂ„ at jeg har lĂžst gĂ„ten til Isaksen, og det var LETT allikevel med bakgrunn i at ALT STEMMER OG ALLE UTSAGN OG MELDINGER PEKER I RETNING AV APPLE GLASS, og nĂ„r jeg sĂ„ videoen pĂ„ nytt idag og legger merke til at det jaggu meg stĂ„r 🍏lens Ăžverst i videoen fra ca 0:30 og til video er ferdig, er jeg 100% sikker pĂ„ at dette var det ENDELIGE BEVISET OG DET JEG TRENGTE FOR ENDELIG BEKREFTELSE.

Hva skal jeg si???

Gratulerer til de som ikke har solgt og lykke til med lav inngang pĂ„ mandag under kroner 10đŸ‡ș🇾🍎

Mvh

Coock som har dþpt tlens for 🍎LENS

( ifĂžlge Isaksen er alle i 🍏 gira og elsker tlens og nĂ„ har de faktisk dĂžpt den til 🍏lens som en liten baby❀)

JEG ER HENRYKT OG RØRT TIL TÅRER,sĂ„ sĂžttđŸ„Č❀

1.3

1 Mixed Reality brille, eller glass er det to designin og ifþlge Isaksen kun den ene i consumer og den eneste kommende designwin som vil lansere i 2024
.denne har display👍

Isaksen uttaler selvsikkert:

«Er helt avhengig av t lens», «Isaksen har testet tislofndase etter invitasjon fra selskapet», «samarbeidet i hele produkt rangen mange Ă„r», «Kan ikke si mer for da gjetter vi lett hvem det er»,» AVP- ingen kommentar», «Isaksen inneĂžmmer dog at AVP og Apple starter trender»»consumer high end», «skal bruke Twedge teknologi»=passer bra da Isaksen sier de mĂ„ ha en partner pga kostnader, alt tyder da pĂ„ at muligens Apple allerede har kommet langt i utviklingen pĂ„ egen hĂ„nd



Isaksen kan verken si at Twedge er under utvikling av Apple eller kommentere AVP eller si hvem han har vÊrt hos og fÄtt demo pÄ twedge i en testmodus sett


Taushet er gull, men tar du ovennevnte hint er det IKKE vanskelig Ă„ tolke dette som annet enn 🍏

Kan dette vĂŠre Apple Glasses?
Rosgun: Ja, overveiende sannsynlig utfra Isaksen Q4 presentasjon og svar pÄ spÞrsmÄl i etterkant 1.3(se egen trÄd av Rosgun)

26.1.2024:

« Apple under press fra Meta? «

« EtterspÞrselen etter Ray-Ban Meta Smartglasses var hÞyere enn forventet og produksjonen mÄtte Þkes . Denne suksessen kan ha oppmuntret Apple til Ä fÞlge Metas ledelse. »

« Tidlig i 2023 rapporterte Mark Gurman at Apple pÄ ubestemt tid hadde utsatt lanseringen av en fullverdig AR-brille pÄ grunn av "tekniske utfordringer" og redusert arbeidet med den. Gurmans nye rapport kan signalisere begynnelsen pÄ en gjenoppblomstring av slik innsats.»

Kilde:

https://mixed-news.com/en/apple-considering-smart-glasses-report/?amp=1

ER NÅ DE TEKNISKE PROBLEMENE LØST AV POLIGHT MED LASERBEAM?

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

Hvorfor kommer Apple Glasses i 2024:

Kilde:

https://youtu.be/SLP48EoYlhk?si=0-m33reB30wArscv

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

Har nok vÊrt planlagt over en lengre periode og mitt bet er at Apple gÄr inn i Twedge som partner og utvikler (uoffisielt)

https://youtu.be/aaPorKHXem8?si=YMj5zb8r91at3luy

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

Redigert 25.03.2024 kl 10:46 Du mÄ logge inn for Ä svare
skadi
05.03.2024 kl 23:03 4308

Ikke en kjeft lenger som bry seg om denne selvutnevnte aksjekongen. Hausset hele gÄr kvelden og natten gjennom med en liksom applelens brille med kanskje Polight teknologi og hva skjer? Ja kursen gÄr ned ca 3 prosent allikevel. NÄr Myragubben annonserer sitt salg, sÄ pisser halve menigheten pÄ discord og shareville i buksa og selger, Polight stuper med ca 12 prosent. Hva kan vi lÊre ut av det? Myra klarer og manipulere markedet, vilgjernevÊregun klarer det ikke.
klaesp
05.03.2024 kl 23:15 4302

Vil tro bunnen Ă„pnes i morgen

Markant Nasdaq-fall pÄ Wall Street
Teknologiaksjer som Apple, Tesla og Microsoft trakk nedover.
Bakteppe I aksjen er grÄtt med kommende emisjon som med stor sannsynlighet kommer.
digitalnaboen
06.03.2024 kl 00:09 4314

hÄper ikke du skadi er en av gutta som i stedet for Ä passe sine egne saker gjÞr alt for Ä Þdelegge for andre. Nei det er ingen ingen som tar Rosgun seriÞst.
Er det sÄnn med deg som med et par andre her inne - som omtrent kun skriver om Polight og personangriper denne stakkars Rosgun.Jeg synes det er greit Ä informere om fakta, men det er tullete bort i natta Ä rope ut imaginÊre prediksjoner om kursen. VÊr klar over Polight har fortsatt kjempepotensiale. De har over 100 mill pÄ bok allikevel er det enkelte som fremstiller det slik emisjoner pÄ micronivÄ skal skje Þyeblikkelig de frydeer seg over andres ulykke, Ingen vet hva som skjer, men sannsynligheten for et firma med verdens beste produkt innen sin genre vil lykkes er definitivt til stede. I mellomtiden fÄr man leve med at det finnes drittsekker pÄ et forum som gnir sine smÄ hÄrete hender og godter seg over kursen faller. Det er fakta noen av disse har tydeligvis gÄtt pÄ kjempetap og i sin gretne sure gubbeaktighet gjÞr de ikke noe annet enn Ä skrive negativt piss om Polight., Synes du det er alright? Faktum er at frykten rÄr og har rÄdd en stund og magne selger pÄ stopp loss . disse drittsekkene gjÞr samtidig alt de kan for Ä helle bensin pÄ fryktensbÄl Med det resultat at det sitter mange smÄsparere der som har tapt store penger og er skikkelig fortvilet og slike drittsekker virkelig nyter dette virker det som. Enkelte mennesker synes det, er fint Ä lykkes og da blir de snille og greie, men nÄr de selv mislykkes - slik som enkelte av disse neggerne beviselig har gjort, da synes de Ä finne stÞre glede i Ä bidra til at andre ogsÄ mislykkes. NÄr en person skirver mange hundre innlegg for Ä negge en aksjer de ikke eier, mener jeg det er noe definitivt galt med slike mennesker. Wait and see. det kommer tider etter dette... og enkelte kommer ikke til Ä glemme det slike folk gjÞr.....
Redigert 06.03.2024 kl 00:17 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
06.03.2024 kl 00:25 4470

Alle mÄ forstÄ at denne vanvittige hausingen til Rosgun er hinsides all fornuft, og vedkommende overhodet ikke er seriÞs. Ser denne Rosgun har hoppet videre til Bergenbio. Blir spennende Ä se hvor mye han klarer Ä Hause og snakke ned kursen der, fÞr han hopper videre.
FunHouseComp
06.03.2024 kl 00:53 4463

SÄvidt jeg har forstÄtt er det ikke mulig Ä pÄvirke kursen ved Ä skrive det ene eller andre inne pÄ Hegnar forum. Det er jo betryggende, ogsÄ for egen del som er veldig skeptisk til dette luftslottet, og hvordan enkelte konstruerer hinsidige historier om selskapet med sine eventyr historier.
Redigert 06.03.2024 kl 03:43 Du mÄ logge inn for Ä svare
Sweetspot
06.03.2024 kl 07:43 4384

GrinebiterđŸ±â€đŸ‰
At det er mulig Ä henge seg opp i en person sÄ mye som deg er helt utrolig..
Let it go..
digitalnaboen
06.03.2024 kl 08:56 4299

Dette er en myte og det vet du selv godt Funny boy. Det er absolutt mulig for rasshÞl og andre Ä pÄvirke kursen pÄ en aksje: Selv har jeg gjort det nylig. Et selskap jeg har satt meg inn i, er overhaussa sÄ det holder og det er nesten sekteriske forhold pÄ trÄden om dette selskapet. Jeg skrev et fakta innelegg pÄ Facebook. I innlegget skrev jeg ikke noe negativt,bare en faktaopplysning, Da fikk noen av aksjonÊrene litt tvil, og plutsleg raste kursen med 30 % . Jeg vet jeg kunne skrevet pÄ forumsiden til dette selskapet og manipulert frem frykt for dette er virkelig et luftslott.
Polight er ikke noe luftslott. Det har enormt potensiale. Kurser eller pris pÄ noe avgjÞres av tilbud og etterspÞrsel. Dersom noen fÄr overbevist andre om at et selskap er et luftslott eller at emisjon skal nÊrmest skje i morra, da kommer frykt inn i bildet og aksjen faller. Jo mer den faller deste mer frykt vil rÄ, og da slÄr stop loss inn. Det faktiske forholdet nÄr frykt har overtatt for rasjonell tenking en stund, blir det et enormt gap mellom et selskaps reelle verdieer og den faktiske kursen. Da sitter enkelte rasshÞr for ikke nevne navn - og gnir sine hÄrete hender og fÄr nesten orgasme i sin skadefrohet.
Ellers nÄr du stÄr opp Funny boy om natten og skriver negativt og lÞgnaktig om et selskap kl 03.43 kun i den hensikt Ä snakke ned kursen i et selskap og dessuten har skrevet mange hundre negative innlegg kun om dette selskapet og en person, da kunne det kanskje vÊre en ide Ä opsÞke hjelp. Det er min oppriktige mening.
Redigert 06.03.2024 kl 09:02 Du mÄ logge inn for Ä svare
007 James Bond
06.03.2024 kl 10:28 4218

Spot on, digitalnaboen. Spot on.
Lim Gordon
06.03.2024 kl 12:46 4144

Det er synd at Hegnar, nÄr han har spandert penger pÄ et fullt brukbart diskusjonsforum, lar det Þdelegges av en flokk med umodne guttunger.
Lim Gordon
06.03.2024 kl 14:20 4090

Et firma som vurderer Ă„ produsere “smarte” briller har bĂ„de Ăžkonomisk bĂŠre- og vurderingsevne, og det gĂ„r ikke lĂžs pĂ„ selve detaljarbeidet fĂžr alle Ăžkonomiske sider er kartlagt. I dette inngĂ„r omkostningene for deler levert av underleverandĂžrer. Og sikkerheten for disse leveransene. VĂŠr sikker pĂ„ at hvis f.eks. Apple skulle benytte deler fra en Ăžkonomisk “mygg” fra oladalen, sĂ„ forlanger de garantier for dette. Noe annet ville vĂŠre fullstendig uforenlig med god forretningsfĂžrsel. SĂ„, nĂ„r nĂ„ Polight forteller oss at de har inngĂ„tt avtaler som inkluderer leveranser, sĂ„ er dette tatt hĂ„nd om. Men det betyr mer, det betyr at leveransen er sĂ„ viktig for Apple at de er villig til Ă„ ta en viss risiko, som det, tross alt, mĂ„ vĂŠre Ă„ stole pĂ„ et firma som nesten aldri har levert noe som helst. Og det, igjen, betyr at Polight har bĂ„de Ăžkonomisk trygghet og kvalitet inkludert i sine leveranser. Og det, til slutt, betyr at risikoen ved Ă„ investere i selskapet ikke er slik som kursraset synes Ă„ vise.
FunHouseComp
06.03.2024 kl 23:03 3936

SÄ nÄr "noen" starter 5- 10 eller 15 trÄder om samme selskap kan de faktisk snakke opp kursen betydelig fÞr de selger seg ut? Det var sjokkerende. Dette mÄ i sÄ fall bare gjelde smÄ selskaper med liten omsetning og ikke store tunge selskaper hvor det omsettes for milliarder. Kanskje derfor "enkelte" plukker seg ut smÄ selskaper og hauser helt spinnvilt for Ä tjene noen kroner pÄ det. Om dette stemmer er det faktisk svindel. Det er svÊrt spekulativt og forsÞk pÄ kursmanipilasjon. Det er for godt til Ä vÊre sant.
Redigert 07.03.2024 kl 01:51 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
07.03.2024 kl 04:38 3958

MÄ du starte 5- 10 trÄder om samme selskap? Kan du ikke som alle andre holde deg til en trÄd? Er det forsÞk pÄ kursmanipilasjon?
digitalnaboen
07.03.2024 kl 08:47 3825

Jeg synes egentlig synd pÄ deg Funny boy. Jeg sÄ pÄ historikken din over hva du skriver om Mellom august 2023 og januar 2024 skrev du nesten ingen innlegg. Fra januar frem til i dag har du skrevet omtrent 120 innlegg om Polight. Aldri noen innlegg som er informative, eller opplyser om noe nytt. Bare innlegg som er negative der du forsÞker Ä snakke ned kursen. SÄ du skriver nÄ du synes det er sjokkerende at noen skriver innlegg for Ä snakke kursen opp eller ned. Hvis det er tilfelle, hvorfor skriver du da minst 120 innlegg bare for Ä snakke kursen ned. Faktisk er det forsÞk pÄ kursmanipulasjon. Likesom Rosgun opprettet 15 - 20 innlegg sÄ mener du det heller ikke har noen effekt? HALLO I LUKEN. Faktisk manipulerte Rosgun markedet med Ä sitere bl. a. om Myragubbens og granskeres funn. og det gjorde at mange ble overbevist om dette var et godt kjÞp. Det er jeg overbevist om han selv trodde. Du derimot hevder nÄ du ikke tror innlegg pÄ forum har noen effekt. Selv om du skriver mange innlegg du vet eller burde vite ikke er sant i det hele tatt. StÄr til og med opp midt pÄ natten for Ä skrive negativt piss om polight? Hvis du mener det ikke har betrytning, hvorfor gjÞr du det da? Hvis du har shortet Polight, da er det faktisk ulovlig det du gjÞr, for du informerer ikke, du skriver bare fÄr Ä helle bensin pÄ fryktens bÄl . Du burde vÊrt meldt til Finanstilsynet i sÄ fall. Eller er du bare manisk og har sÄ ufred med deg selv at du ofte mÄ stÄ opp midt pÄ natte bare for Ä skrive negativt dritt og usannheter. Som i dag ved 4 tiden og i gÄr ved 3 tiden?
Som sagt jeg synes synd pÄ deg. Fortsatt mener jeg Polight er et bra selskap som kommer til Ä lykkes. Fordi de har har verdens beste produkt innen sin genre og deres teknologi er til og med nevnt i fantastisk mange patentsÞknader hos nesten alle store giganter innen forbruker elektronikk. Det er liksom rart de skal nevne en teknologi i patentsÞknader, dersom de ikke har tro pÄ teknologien og akter fÞr eller siden Ä bruke teknologien i sine produkter. Ha en fin dag. Funnen boy Sola skinner, gÄ en tur og tenk pÄ noe annet en Polight og Rosgun.
Redigert 07.03.2024 kl 08:50 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
07.03.2024 kl 09:59 3755

JÞss, bevares. Skal jeg nÄ bÊre skylden for at PLT har rast over 60 prosent de to siste mÄnedene. Jeg har advart hele tiden, mens enkeltpersoner har Hauset i vei, og ropt kjÞp, kjÞp, kjÞp. Jeg er ikke interessert i Ä kjÞpe meg fordervet og holder meg klokelig unna, sÄ lenge ting faktisk er som det er.
Mammon
07.03.2024 kl 10:02 3746

massiv haussing av denne Rosgun dĂžgnet rundt
ser ut som vedk har solgt
rene pĂžlseboden dette
digitalnaboen
07.03.2024 kl 10:17 3724

Nei jeg gir deg ikke skyld for PLT har rast, Jeg bare pÄpeker at du og andre har bidratt til kursfallet ved ondskapsfullt kaste bensin pÄ fryktens bÄl hver eneste dag. Noen ganger flere ganger pr dag. Det eneste jeg har forsÞkt Ä si deg og andre, pass deres egen saker. La vÊre Ä komme med usannheter. Sola skinner finn noe annet Ä gjÞre enn Ä fÄ frem ondskapen i deg selv.

Alle kan ta feil - jeg har registrert at noen av baisserne i Polight nylig har forsÞkt Ä hausse bÄde Ultimovacs og Photocure. Jeg synes det er synd de taper penger pÄ investeringene sine , mens enkelte synes Ä fryde seg nÄr andre taper penger. Men nÄr Ulti har falt 90 % pÄ en dag, blir det vel temmelig sadomachistisk dersom noen forsÞker Ä snakke kursen enda mer ned.
Redigert 07.03.2024 kl 10:48 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
07.03.2024 kl 10:43 3695

For noen dager siden kunne man se at denne rosgun hadde 3- 4 ulike trÄder med likelydende overskrifter om samme tema i PLT. Det er komplett galemathias. Denne vanvittige hausingen et det ingen som er tjent med.
Redigert 07.03.2024 kl 11:44 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
09.03.2024 kl 11:34 3221

Jeg Synnes at det er helt utrolig at ulike hausseprofiler fÄr herje helt fritt pÄ dette forumet uten at det blir tatt tak i. Virker som det er fritt fram uten noen former for begrensninger. For Ä unngÄ Ä bli slettet er ingen nevnt, men det er spinnvilt Ä sitte Ä se pÄ hvordan enkekltprofiler fÄr utfolde seg helt vilt uten at det fÄr konsekvenser.
Redigert 09.03.2024 kl 12:53 Du mÄ logge inn for Ä svare
Mammon
09.03.2024 kl 11:38 3209

ja det er helt utrolig
de kan komme med de "fake news" for Ă„ hausse uten at adm. tar tak
det samme skjer i shareville Nordnet hvor hausserne fÄr utfolde seg fritt mens kriterne blir tiet stille

det generer vel penger for nordnet...
digitalnaboen
09.03.2024 kl 14:54 3128

Helt enig at Haussing er en uting. Men er biassing noe bedre - eller er det verre? For eks funny boy her har vel baissa Polight sÄnn cirka 140 ganger siden midten av januar. Dvs han har kommet med innlegg i den hensikt Ä nedsnakke kursen pÄ Polight -delvis med usannheter. Dessuten har han kommet med person angrep pÄ Hausseren Rosgun som nÄ heldvivis har gÄtt over til BGBIO tror jeg,
Definisjonen pĂ„ uttrykket hausing er Ă„ spekulere i kurs- eller prisoppgang, og forsĂžke Ă„ fremtvinge kurs- eller prisoppgang og forsĂžke gjĂžre selskapet til gjenstand for stor oppmerksomhet. De som hausser har som regel et Ăžkonomisk motiv for Ă„ fĂ„ jekket kursen opp gjerne med usannheter for Ă„ tjene penger. . Å informere om faktiske forhold er ikke haussing.
Det motsatte av hausing er baissing - det vil si forsÞke Ä spekulere i prisnedgang og fokusere pÄ Ä gi informasjon som fÄr kursen til Ä falle. Motivasjonen bak baissing kan vÊre flere ting, noen Þnsker Ä fÄ snakket ned kursen slik at de kan kjÞpe aksjen billig, eller fordi de har shortet aksjen, men dessverre er noen fulle av f. slik som Funnyboy, han Þnsker Ä snakke ned kursen fordi han en gang i tiden har tapt store penger pÄ Polight . SÄ bitterhet kan vÊre motivasjonen. Det Ä skrive fakta eller sin oppriktige mening som ikke er kjent i markedet er ikke baissing. For eks hvis jeg skriver t det blir en emo i et selskap, er det ikke baissing per definisjon, men skriver jeg samme leksa om emisjon hundre ganger i tillegg til annet negativt piss som ikke en gang er sant. da er det baissing.
NÄr det er sagt, det virker som de fleste pÄ forumet baisser eller hausser, Skulle Admin ta tak i i alle tilfeller, ville det knapt vÊrt noen skribenter igjen.

Jeg sitter forÞvrig pÄ mulig sjokkerende informasjon om baissing og hausing av toneangivende personer i Polight, og i ULTIMOVACS og kommer tilbake til det senere.

Uten Ă„ hausse, vil jeg si Polight aksjonĂŠrer kan ha en lys fremtid fordi Polight har verdens beste produkter innen sin sektor.
Redigert 09.03.2024 kl 15:07 Du mÄ logge inn for Ä svare
skadi
13.03.2024 kl 17:03 2809

Melding om emisjon pÄ newsweb....
digitalnaboen
13.03.2024 kl 21:31 2608

korreksjon, Skade - det er kommet en melding fra selskapet om overveid eller planlagt emisjon - Contemplated underwritten right issue er meldingen fra selskapet. Ikke at det er veldig mye bedre akkurat,men for eks. hvis det kommer inn betydelig ordre, kan det hende det ilkke blir noen emisjon fordi materialkostnader ved ordre er smÄ og produksjon er ikke kapitalkrevende. I fÞlge Isachsen skal visstnok salg av utstyr til scanner industri alene kunne dekke kostnadene til Polight ved normal drift, har jeg lest , men det pÄlÞper nok store kostnader i forbindelse med Ä tilpasse og samarbeide med de stÞrste kundene.,
Jeg har fortsatt tro pÄ selskapet, men det er smertefullt Ä se aksjekursen raser. De har verdens beste produkt innen sin genre, men verdsatt Mcap i dag er ca 350 mill eks kontantbeholdning og de har vel varelager med potensielt nettoverdi pÄ mange hundre mill:
Aksjemarkedet er ikke godt Ä blir klok pÄ. Polight har tross alt inntekter - f eks 5 milli fjerde kvartal 2023. Mange andre smÄ selskaper har ingen inntekter og veldig usikker fremtid allikevel verdsatt mange hundre mill. En pussighet er et rykte som jeg har hÞrt, - en toneangivende bjellesau, - en av granskerne pÄ Shareville hadde en hÞy stjerne der, og fikk satt ut ryktet om Ultimovacs i januar det snart ville komme hyggelige nyheter fra rRiksen om Ultimovacs. hvorpÄ Polight aksjonÊrer angivelig skal ha solgt polight, og kjÞpt seg inn i Ultimovacs, mens denne duden skal ha solgt seg ut i Ultimovacs og kjÞpt seg inn igjen i Polights. ,HÞres for utrolig ut til Ä vÊre sant, men ingenting ville overraske meg.... Moralen er stol aldri pÄ noen...
Redigert 13.03.2024 kl 21:34 Du mÄ logge inn for Ä svare
elnomi
13.03.2024 kl 21:46 2564

Hvorfor har de sent en slik melding i steder for bare Ä fÄ gjort emisjonen? En vet jo at det vil sende kursen nedover nÄr emisjonsspÞkelse henger over aksjen. Det et nok Ä minne om BGBIO og XXL. Dette er «seigpining»
digitalnaboen
13.03.2024 kl 23:07 2446

pÄ en mÄte er det redelig Ä fortelle markedet det kan bli en emisjon et Är i forveien. Mange selskap unnlater Ä melde om emisjon fÞr i siste liten og da skjer ytterligere kursras. NÄ er den pÄtenkte mulige emisjonen fulltegnet, men emisjonen er ikke ikke besluttet gjennomfÞrt slik jeg oppfatter det. Kun pÄtenkt og allikevel fulltegnet.

Kanskje styret synes det er ryddig Ä ha en fulltegnet emisjon pÄ plass, nÄr Isachsen klossete offentliggjorde potensiell og planlagt om emisjon. Da ble jo bÄde tidspunkt og kurs usikkert. Emisjon gÄr ut over smÄaksjonÊrer som ikke fÄr bli med og blir utvannet, men den potensielt rettede emisjonen som allerede er fulltegnet, trenger ikke nÞdvendigvis sende kursen nedover. . .Er skuffet over bÄde selskapet og Isachsen som har opptrÄdd veldig klossete etter min mening.
Redigert 13.03.2024 kl 23:11 Du mÄ logge inn for Ä svare
skadi
13.03.2024 kl 23:14 2429

Fulltegnet??? Hvor i alle dager fÄ du fulltegnet ifra?
digitalnaboen
13.03.2024 kl 23:37 2380

Contemplated underwritten Rights Issue kan vel oversettes med "overveid underskrevet rettet emisjon." Jeg vet ikke men oppfatter det slik en rettet emisjon er underskrevet dvs fulltegnet, er det motsatte av en innbydelse til aksjonÊrer Ä delta i en emisjon. Uten at jeg er spesialist pÄ dette faget.
Mammon
14.03.2024 kl 09:28 2146

for et tragisk selskap!
trodde de allerede hadde fikset garantister men nÄ viser det seg at pirato oppfordrer folk Ä kontakte dem hehe
kan ikke spedalen jr ta kontakt med fattern Ă„ gi tilbud 10Ăžre i rettet emisjon? :)

alle som har advart mot denne pÞlseboden har blitt trakkasert av de trofaste polightere pÄ det groveste bÄde her og pÄ nordnet
disse har sikkert lurt noen naive inn til slakterhuset og er fornĂžyd idag
FunHouseComp
14.03.2024 kl 09:30 2133

Mine varme tanker gÄr til de som har satset pÄ denne taperaksjen, og latt seg forfÞre av spinnvill hausing fra enkeltpersoner pÄ forumet. TrÄdstarter spesielt. Kom ikke Ä si at jeg advarte.
Redigert 14.03.2024 kl 09:36 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
14.03.2024 kl 09:40 2072

Hvis man har kort perspektiv, sÄ kan man si at polight har skuffet stort i den grad jeg IKKE trodde
. At de mÄ ha minst 100 mill pÄ bok for ikke Ä bli ekskludert fra aplle og andre storfisker er jeg ikke tvil om
.

Mitt rÄd er at man nÄ kan sitte til 2026, sÄ vil kursen igjen peke mot kr 30-40 kr, uten tvil

Redigert 14.03.2024 kl 09:40 Du mÄ logge inn for Ä svare
Sweetspot
14.03.2024 kl 09:47 2019

Skal jeg tippe, ligger det nok en stor nyhet rundt hjĂžrnet.. Time will show
digitalnaboen
14.03.2024 kl 09:57 1967

dette er helt tragisk og mÄ bare beklage om noen har blitt pÄvirket av mine uttalelser om at Polight er en aksje med stort potensiale. Det mener jeg fortsatt det er.. Jeg har bare forsÞkt Ä informere om faktiske forhold.
Kan ikke si annet enn at Isachsen mÄ gÄ. Han er sikkert bra leder i teknisk utvikling, , men Äpenbart dÄrlig til Ä hale i land store avtaler og salg. . Skikkelig megatabbe Ä informere om emisjon pÄ den mÄten han gjorde og dette har skadet aksjonÊrene enormt. Det er et tankekors selskapet blir verdsatt x kontantbeholdning for kun et par hundre mill.
En bekjent som jobbet med emisjoner i London, fortalte at han kunne fÄ en telefon fra Fredriksen en Fredag kveld med beskjed om Ä skaffe xx antall mill til rettet emisjon innen mandag og denne bekjente fortalte han som regel klarte han Ä ha skaffet pengene slik emisjonen ble gjennomfÞrt mandag. I fÞlge en annen venn som er mer dreven enn meg i aksjer, sa at det som ofte skjer i slike rettede emosjoner er at folk fra f. eks. Pareto tegner seg for aksjer og selger med god gevinst.
Redigert 14.03.2024 kl 09:59 Du mÄ logge inn for Ä svare
Thesistulling
14.03.2024 kl 11:10 1820

Re: Jeg bare pÄpeker at du og andre har bidratt til kursfallet ved ondskapsfullt kaste bensin pÄ fryktens bÄl hver eneste dag.

Er visst din feil.
Eh.......blir litt satt ut.......
Man sÄ tidlig at dette kunne gÄ virkelig til helvete, var en kjapp tur innom, men fikk fort fÞlelsen av at dette burde man holde seg unna frem til noe konkret lÄ pÄ bordet.
Tro, hÄp og kjÊrlighet?
Ikke pÄ denne.
Grunnpilar
14.03.2024 kl 12:34 1655

Her bÞr nok smÄaksjonÊrene holde seg unna, vente til positiv cashflow ? eller endret loverk mhp emisjoner. Hvis ikke en har et sterkt behov for Ä skrive av pÄ skatte fremover.
digitalnaboen
14.03.2024 kl 12:38 1634

Vel jeg har i allefall forsÞkt Ä ta bÄde de som hausser og de som baisser. Begge deler er et onde mener nÄ jeg. Er skikkelig trist det som har skjedd og det er vanskelig Ä se for seg at Isachsen overlever dette.
HitIT
14.03.2024 kl 12:54 1580

Tja, kanskje lurest Ä ikke rote seg mer borti i denne her, men plukket litt pÄ 4,3 sÄ fÄ vi se hvordan det ser ut om noen dager...
(eller timer:p)
Thesistulling
14.03.2024 kl 13:26 1504

Vil vel ikke definere Fun i noen av kategoriene.
Er vel heller en av de man har lagt merke til har noe Ă„ komme med.
I motsetning til undertegnede.......
🙄