Photocure Ceviras blockbusterpotensiale er opplagt!

Merlin
PHO 18.03.2024 kl 19:07 28458

Det viser seg at den vanskeligste HPV-virusspredningen, Cin3 gir Cevira et overveldende overtak på placebobehandling. Der Cevira klarer 34% strong respons rate har placebo bare 13%. For Cin2 er også forholdstallene ypperlige, og med høyere total respons på 47% ift 19%.

Det betyr at Cevira er mer effektiv jo kortere HPV-virusspredningen er kommet. Det betyr også at lang kommet spredning straks blir vanskeligere å behandle. Likevel har Cevira nesten 3 ganger så bra effekt som placebo! Det er meget avgjørende og et helt strålende resultat.

Dette betyr at Cevira bør settes inn så raskt som mulig etter oppdagelse av livmorhalsHPV. Det bør i aller høyeste grad bli standardbehandling (SOC - standard of Care). Når dette blir kjent vil nok de som har sannsynlighet for å ha blitt smittet, nok sjekke seg raskest mulig for HPV, og der og da få Cevirabehandling.

Det igjen betyr at omtrent alle med påvist positiv HPV-smitte får Cevira og det omgående! Tenk hva det vil bety for HPV-utbredelse på sikt. Cevira blir et effektivt våpen mot en stor kreftform med hundertusenvis av årlig smittede.

Handelsbankens analyse ga en verdi før bruksrisiko, en risiko som vel etter hvert kan settes til 0, på over 80 kr. I tillegg verdien av Phos kjernevirksomhet. Dette betyr at kursen vel uten videre i første omgang bør dobles. Kurs på sikt vil kunne ligge på rundt 500 kr. aksjen.
peaf
05.04.2024 kl 08:20 5691

Det ser ut som Asieris årsrapport kommer den 16 april, med utfyllande informasjon om utvikklingen på de ulike produkterne. Både Cevira og Hexvix har jo nådd endepunkter, og er i godkjenningsprosessen der søknaden for Hexvix er levert og den for Cevira blir levert nå snart. Hexvix er jo en del av en kreftbehandling og leverte meget gode resultater i studien, som bør gi den betegnelsen prioritert produkt da den forbedrer dagens behandling betydligt. Søknaden blev levert for drygt 4 mnd siden og kan bli godkjend meget snart. Og Sinopharm skall jo hjelpe til og markedsføre og selge Hexvix, så det er enorme resurser som står redo når godkjenningen kommer. Og Hexvix virker jo ekstra godt på asiater enligt studien i USA, vilket bedder for at den kan bli en suksess.

Sen når det gjeller Cevira er vel spørsmålet hvor viktig myndigheterne vurderer den første og ende medisinske behandlingen av HSIL er, jeg trur vi kan få noen positive utfyllande informasjon om godkjenningsprosessen før Cevira i årsrapporten. Og even her står Sinopharm redo at markedsføre og selge Cevira over hele verden med sitt reden utbyggde salgsapparat. Asieris har jo lagt en produksjonskappasitet på 820.000 enheter, og selger de dem for 12.000 stk i Kina som antatt blir det ca 1 mrd USD. Og 125 mil usd til PHO og muligens noen milpæler oppe på det.

Vi burde vel få litt informasjon om søknadsprossen i Europa og i årsrapporten, da den er enormt viktig for alle godkjenninger utenfor Kina.
Og vi er jo i en helt annen situasjon en de andre biotek selskapen da det i Kina medfører ikke noen kostnader før PHO, og vi har reden en omsettning på 450 mil som enkelt kan gjøres meget lønnsom. Og det virker jo som utvikklingen på scop og noen studier kan skape betydlig vekst i den eksisterende delen og.
Så får vi se når investorene vakner og ser muligheterne, nå kan det skje mye fremover på kort tid.
peaf
08.04.2024 kl 06:40 5437

Det skrives i høyevis om Ultimovacs og deres fiasko samt om fremtiden til norsk biotek.
https://www.healthtalk.no/nyheter-og-politikk/etter-ultimovacs-kollapsen-bransjeaktorer-har-fortsatt-tro-pa-norsk-biotek-men-mener-innsatsen-ma-okes/184357

Men om Cevira og PHO skrives inget etter kontrakten blev ingått i 2019. Der har ingen norske investorer stått redo for at få Cevira på markedet. Det måtte et litet kinesiskt selskap til for at se de store muligheterne som produktet har i en av de store sykdommerne i verden. Der CEO som er største eier har blitt nest inntil geniforklared for at han såg muligheterne, og nå er det bare selve godkjenningen som gjenstår.

Men det er sørgelig at en sånn medisin med et så enormt potensiale skal havne i Kina, for slik og ingenting i betalning, Og nå er det bare 13 % av aksjerne i TOP 20 som eies av norske innvestorer. Så om det satses på norsk biotek så viser det ikke her, vi har heller ikke noen profilerte norske eiere så innteressen er minimal fra media. Og en Amerikansk CEO som bare er opptatt av seg selv gjør vel ikke saken bedre.

Men vi tålmodige får snart vår belønning.
peaf
09.04.2024 kl 11:25 5192

Asieris sender denne meldingen igjen og den er verkligen verdt at lese.
https://asieris.com/asieris-pharmaceuticals-releases-the-drug-and-equipment-performance-results-from-the-phase-iii-clinical-study-of-the-bladder-cancer-diagnostic-and-management-drug-apl-1706-in-combination-with-hd-4k-bl/

Av 97 pasienter med Ta, T1 eller CIS hadde 42 pasienter (43,3 %) minst én lesjon funnet ved BLC, men ikke ved WLC (p<0,0001).
Klart de resultaten og de fra VA studien som viste 30 % bedre resultater med BLC kommer at gi utologerne store problem med at påstå de tilbyr beste behandling om de ikke har BLC. Dette kan vi takke scope produsenterne før ikke Schneider, han bidrar ikke med noe som vanligt.
Merlin
09.04.2024 kl 13:37 5148

Bedre optikk og sensorer med mye høyere oppløsning enn før er årsaken. Det gjør det lettere å se aktiverte celler. BLC kommer derfor til sin rett på en helt annen måte.

Dette betyr egentlig et kvantesprang for BLC. Siden de nye Saphira-skopene nettopp er HD med høyoppløselig optikk, bør vi kunne se en ny giv i Photocure allerede i inneværende kvartal. Her er det nok mange urologer som nok går over til BLC! Så veldig mye med Schneider å gjøre har vel dette ikke? Det er mer et resultat av teknologisk utvikling., Hva mener du peaf Schneider kunne gjort bedre i så måte?

Photocure får nå på en helt annen måte enn før muligheten til å lykkes i Europa, når de nå kan slå i bordet med så gode resultater. Vi får se om Photocure nå får fart på salget her.
Redigert 09.04.2024 kl 13:43 Du må logge inn for å svare
Merlin
09.04.2024 kl 13:42 5140

"for slik og ingenting i betalning"

Vel, gode muligheter for årlige milliardbeløp i royalties vil i hvert fall sette rakketfart i Pho-kursen!
Redigert 09.04.2024 kl 13:42 Du må logge inn for å svare
peaf
09.04.2024 kl 15:11 5101

Hva mener du peaf Schneider kunne gjort bedre i så måte.)
Det er bare og se på kursutvikklingen så har du svaret. ALT
Og priset Asieris betalte for 80 % av Cevira rettigheterne er vel nesten på grensen til gratis om det blir blockbuster salg.
Men når ingen annen ville ha rettigheterne så får vi vare fornøyde. Men det hadde vart 100 ganger bedre om de brukt de 303 mil de tok inn på de to emisjonerne 2020 til at ta frem Cevira alene i stedet for kjøpe Ipsen rettigheterne. De er jo mer eller mindre borte nå og de må betale royalty til Ipsen vart år.

Hadde de vart alene eiere til Cevira nå så hadde alt sett anerledes ut i dag, men sånn er det med et uduglit styre og ledelse som vart tilsatt av radforsk.
Merlin
09.04.2024 kl 15:51 5083

Absolutt ikke uenig.

Tragisk at de ikke selv har utviklet Cevira til markedet. Norsk biotec har lidd et stort tap der.
SørenE
09.04.2024 kl 16:02 5093

Hej Norge
Sitat Peaf: "Men når ingen annen ville ha rettigheterne så får vi vare fornøyde."

Der sagde du noget rigtigt --- det vel det det hele handlede om, ingen ville have Møkkhaug-- kun Asieris turde springe på og gennemføre fase III som vi endnu ikke kender udkommet af --- ved endelig godkendelse kan vi aktionærer og PHO nyde liver uden anstrengelser og tankevirksomhed :-)

Peaf: tror du er i besiddelse af verdens største bakspejl, som du nogen gange elsker at kikke i.

Dansken
peaf
09.04.2024 kl 17:21 5072

Klart man følger med om det man sier og mener viser seg bli en realitet med tiden, og det var ingen som kritiserte de emisjonerne mer en jeg gjorde og det de skulle brukes til. De vannet ut fremtidige Cevira inntekter med 20 % for dåtidens aksjonærer, før vad noe som de hittils bare tapt penger på som jeg sa. Klart man som du kan sitte og se på hvor de raserer verdierne i selskapet og vare fornøyd med det. Hestdal var jo meget fornøyd med cevira, men styret ville hellre satse på cysview som de trodde skulle gi direkte inntekter.
Det var derfor de starte fase 3 studien med flexiscope i 2016 i stedet, men det blev jo enda et fiasko. Og skal man lære av sine feil må man se bakåt i bland, og Schneider blir ikke bedre med en klapp skulderen. Noen må fortelle han feilen han har gjort så han skerper seg, det er våre penger han førvalter og det står til stryk.
SørenE
09.04.2024 kl 20:43 4985

Peaf skrev: Klart man som du kan sitte og se på hvor de raserer verdierne i selskapet og vare fornøyd med det

Vi er i samme båd --- hvis du da er aktionær, har nu aldrig givet udtryk fra at jeg er fornøjet !!

Peaf skrev også: Noen må fortelle han feilen han har gjort så han skerper seg, det er våre penger han førvalter og det står til stryk.
Svar: nogen !!! da må det være dig der skriver til Dan da du altid er svær utilfreds med ledelsen og Dan især --- skriv til at ham at han skal læse på dette forum og blive klog og få klarsyn

Dansken
peaf
10.04.2024 kl 14:53 4751

Et meget godt råd hvorfor har ingen skrivit til Schneider kongen av Bladder cancer tidligare, så at han leser her og får klarsyn Det kunde kansje spart oss før 5 år med tap og dette fann dansken ut men ingen skriver til han. Og da er det bare at ta tapen som en mann, når man ikke har gjort noe for at forhindre dem. Jeg hadde verkligen stort håp til Hallerberg som trots alt har makt at gjøre noe, vilket jeg tror er bedre en at skrive gode råd på forumet.

Det er jo ikke for sent enda Schneider henger nok i en tynn tråd om han ikke leverer snart, det var jo derfor Hallerberg blev hemtet inn og så får vi se hva Q1 resultaten kan bringe denne gangen. Jeg trur at Hex/Cys kan ha en stor fremtid takk vare bedre scope og gode data fra nyere studier. Men det er ikke takk vare Schneider og det er viktig at betone, man skal sie det man mener er korrekt når man kommenterer noe.

Og blir Cevira en dundersuksess som jeg trur og Hestdal antagligen fortsatt trur, så er det ikke noe genitrekk at selge det billigt. Det er ikke en spinndyr behandling som skal til for at lage studien. Prøver på celleforandringerne tar de uansett studie. Men nå fikk vi det nest beste takk vare Asieris, men det kan vise seg bli en meget meget dyr avgjørelse PHO tok når de ikke ville ta frem Cevira alene.
Redigert 10.04.2024 kl 15:35 Du må logge inn for å svare
SørenE
10.04.2024 kl 17:33 4703

Hej Norge

Peaf skrev: "Det er jo ikke for sent enda Schneider henger nok i en tynn tråd om han ikke leverer snart, det var jo derfor Hallerberg blev hemtet inn"

Hvor ved du det fra Peaf??-- du behøver ikke svare da jeg formodet at der gætteri fra din side

Du har ret, det bliver spændende med Cevira og ikke mindst "nedklasseficeringen"
Fra andet forum er der inden for den sidste uge givet meddelse til FDA hvorfor der ikke kommer skub i processen.
Den ene kommer fra Olympus og den anden fra PHO dateret til 5. april -- det vil give et kæmpe Boost til Hexvix delen i US --- det er det de sliter med

Slut for min del denne diskussion

Dansken
Redigert 10.04.2024 kl 17:33 Du må logge inn for å svare
peaf
11.04.2024 kl 06:25 4601

Når de bytter ut to medlemmer i styret på GF og noen måned etter sparker styreleder, så er det naturlig at tru at de ikke er fornøyd med driften. Og når dessuten resultaten bekrefter at Hex/cys delen går med store tap, så forsterker det teorien om at de ønsker forandringer. Det ende synlige grep de gjort hittils var at redusere antallet opsjoner til ledelsen, det kan knappest vare målet de må gjøre noe med kostnader og.

Der kommer Briarwoods mål om at gjøre inneffektive selskap effektive, det er de ikke i nærheten av at oppfylle i dag. Men nå har de skaffet seg makt nok at gjøre noe med effektiviteten, og da må den største bremsen Schneider bort som har ansatt alle sine gamle og uduglige venner fra tidligare selskap.

Og den her nedklassefiseringen som Schneider bruker som undskylling for de dårlige resultaten i USA, hvorfor kan han ikke spesifisere eksagt vad det gjeller så man vet om det er noe innternt det rør seg om. Heller om det er hele cystoscope behandlingen for alle flexiscope det handler om, vilket har en avgjørende betydelse for konkurransen. Olympus har jo sine NBI scope som de sikkert vil ha godkjent for bruk i turbt, Cysview har de ikke tilgang til i USA om ikke PHO sagt opp avtalen med Karl Storz men det er inget som er meldt.

Men så lenge all turbt utføres med stive scope i USA så har de alle muligheter at ekspandere der, med VA studien i ryggen. Men det store skjer nok i KIna når Hexvix blir godkjent, der har de ingen BP de trør på tærne og som motarbeider BLC. De spar og penger når det går bevislig lengre tid til tilbakefall, og kansje myndigheterne har funnit ut det og så de godkjenner Hexvix snart.
Merlin
11.04.2024 kl 16:05 4422

Tror ikke det er så mye DS får gjort med FDA. Vil ikke tillegge ham skylda for treghet der.

Jeg viser til tidligere innlegg, bla om "BCG-mafiaen"".
Redigert 11.04.2024 kl 21:42 Du må logge inn for å svare
Almirante
15.04.2024 kl 11:07 4108

Noen oppdateringer og feedback fra 2024 European Association of Urology congress (EAU) i Paris?
Merlin
17.04.2024 kl 08:44 3844

Asieris kraftig opp i morges!
SomSa
17.04.2024 kl 10:42 3763


Når du er så opptatt av Asieris kursen så selg PHO og kjøp Asieris. I dag kom en børsmelding om at kinesere betaler ikke til CIRCIO HOLDING (tidligere fiaskoen Targovax). Jeg mistenker at dette var betingelsen for at Atlas skulle fortsette å gi konvertibelt lån. Når Atlas slutter også låne penger må de hente penger gjennom en emisjon og jeg sier lykke til.

Hva er omsetningen til Asieris og hvor mye tjener de nå? Har noen undersøkt dette?

https://www.finansavisen.no/helse/2024/04/17/8119826/far-ikke-betalt-fra-kina-ma-hente-penger
MacanT
17.04.2024 kl 19:00 3633

Hva har det du skriver med Asieris og gjøre? Asieris har da betalt hver eneste $ PHO har hatt krav på så langt.
MacanT
17.04.2024 kl 19:05 3673

Synd det ikke ser ut å smitte over på PHO.

Til tross for utelukkende positive nyheter i år fortsetter vi ørkenvandringen og er atter en gang ned 20% siden nyttår.
peaf
23.04.2024 kl 05:28 3369

Det skjer som vanligt fint lite med kursen, det er merkelig at Hallerberg ikke tar grep og rensker opp i kostnader. De omsetter for snart 500 mil men økningen er valuta og milepæler fra Asieris, ikke noe som ledelsen har direkte årsak til økningen. Det skjer jo en masse positive fremganger hos scopeprodusenterne, som med all sikkerhet kommer at skape god vekst fremover. Men vi behøver en melding som bekrefter det, og at scopeprodusenterne tar seg av salget av scope selv. En sånn melding hadde hatt en direkte positiv utslag på kursen.

Og at vi snart får tilgang til kjempemarkedet i Kina med Cevira og Hexvix virker det ikke som investorer tar innover seg, resultaterne fra fase 3 studierne garanterer at produkterne blir godkjende. Bare det formelle gjenstår og den tiden som myndigheterne bruker på godkjenningen. Asieris melder og at de leverer søknaden for Cevira i Europa og i Q3, samt at de går i gjenom søknadsprossen med FDA andre halvår i år. Når de melder det betyr det at de mener de har alt som skal til for at få en markedsføringstillatelse i hele verden. Og her ligger det store krav fra WHO at landen forplikter seg at bekjempe livmoderhalskreft, så det burde vare en smal sak at få Cevira på markedet.

Trur det kommer noen positive overraskelser snart da det byggt seg opp med positive resultater fra studier og real world resultater på behandlinger som ikke går at se bort ifra. Tiden er liksom inne for at det begynner skje noe nå.
Merlin
24.04.2024 kl 17:50 3158

Ikke alltid BCG er god behandling. Bivirkninger har det og. BLC med laser må bli SOC!

Det er utrolig at førstevalgbehandling er WLC med BCG! Når det finnes BLC omtrent uten bivirkninger!

knittinbabe

Apr 22, 2024 • 7:54 PM

I was diagnosed with bladder cancer in April '18 ,Had 9 BCG instillations. BCG failed so in AUgust '19 I had RC/IC. Scans were good until July '23 when they found it had recurred in my Liver and kidney. I received Gemzar and Carboplatin. Next scan showed some improvement. Was put on Bavencio/Avelumab for the past 4 months. Just had my 3 month CT and disease has progressed, lung nodules, increased tumor size in liver and kidney. Have an appointment with oncologist on May 1 to discuss treatment plans.

I was wondering if anyone has had similar experience. What was the treatment protocol you received and were you given treatment options and any other info you can give me.

https://www.inspire.com/groups/bladder-cancer-advocacy-network/discussion/new-ct-results-not-good/?dderh=41d6871246a4a68a61ece57e0e81aeac
Redigert 24.04.2024 kl 18:40 Du må logge inn for å svare
Merlin
24.04.2024 kl 19:55 3120

Det er helt forferdelig at der sitter Merck, og betaler sikkert FDA stort for å trenere klassifisering av BLC flex scop.
Det er faktisk lovlig å donere til FDA!
Resultatet er at Merck tjener grovt på BCG, pasientene får behandling som vist til over, det går svært dårlig!

Og Photocure kommer ikke av flekken!

Linken er hentet fr Bcan som liksom skal være pasientenes side? Men er det tydeligvis ikke.

Pasienten her får INGEN gode råd via Bcan, som bare melker medlemmene!
Likevel forklarer Pho hvor godt de samarbeider med Bcan. Det er ljug! Bcans eiere tar pengene der de finnes. Gjennomkorrupt, uten tanke for pasientenes ve og vel!

Photocure må se å riste disse folkene!
Redigert 24.04.2024 kl 20:03 Du må logge inn for å svare
peaf
25.04.2024 kl 06:34 2999

Det gjeller ikke bare BLC flexiscope, men alle som WLC og NBI flexiscope og er kraven de samme i turbt. Så FDA gjør ingen skillnad på flexiscopen, det er bare et av Schneiders dårlige bortforklaringer på et misslykkande i Klasse 3 med fexiscope. Derimot når det gjeller generellt bruk av BLC eller WLC har du et poeng, vi ser jo at når det gjeller den private markeden så har BLC vanskelig at vinne frem. Der forsikringer og medisinlevrantdører samarbeider når det gjeller bruket der det er muligt,

Men Veteran Affairs som er de enda statligt eide sykehuserne, ikke har den pressen over seg og der er BLC mest utbreid. Men spesielt Medicare som betaler det meste av cancer behandlinger på eldre mensker i USA legger nok merke til de gode resultaten VA leverer i Bladder cancer behandling. Og når de ser at med BLC tar det 30 % lengre tid til tilbakefall og med mindre BCG bruk og rimligare behandling totalt, så kan de bruke refusjon som pressmiddel.

Men der har vi skillnaden med Cevira da ingen BP har noe at vinne eller at konkurrere med når det kommer på markedet. Cevira er dessuten en kjempe enkel behandling og priset for medisinen er rimmelig og avskrekker ikke en behandling med Cevira som førstevalg. Til og med FDA kommer gladeligen ønske en sånn behandling velkommen. Og etterspørselen kommer at bli enorm når det kommer på markedet, men Asieris vil ikke skruve opp forventninger for mye i forhand men det viser seg snart og når guiding kommer. Vi må huske de spådde en omsettning på mellom usd 500 mil til usd 800 mil enbart i Kina vid børsnoteringen.
Som vid usd 800 mil betyr usd 95 mil til PHO i royalty og muligens noen milepæler betalning og.

Det blir sikkert ikke mindre i resten av verden heller. Sen får vi se om Schneider kan bidra med noe og.
Redigert 25.04.2024 kl 06:39 Du må logge inn for å svare
Merlin
25.04.2024 kl 10:13 2872

Det er jo idiotisk at den opplagt beste behandlingen opp til 43% bedre, og uten bivirkningene man ser med BCG, BLC med laserteknologi i liten grad benyttes: "Under blue light during TURBT, the cancer cells glow fluorescent pink, which makes it easier to see the edges of the bladder tumor and to ensure a more complete resection. Doing a TURBT with blue light cystoscopy has been shown to reduce tumors from coming back by 12-43% (depending on the type of tumor that you have)."

Det er klart at Photocure har en stor ubenyttet oppside. Med de enestående resultatene ikke minst Asieris har vist med HD-scop, så bør Photocure nå ha vind i seilene. Mulig vi ser positive utslag nå i 1Q24 presentasjonen som kommer 15. mai.

BLC HD- LA (laserassisted) skop er ganske opplagt fremtiden! Kan som kjent gjøres poliklinisk uten narkose. Veldig effektivt.

"Medicare som betaler det meste av cancer behandlinger på eldre mensker i USA legger nok merke til de gode resultaten VA (Veteran Affairs) leverer i Bladder cancer behandling.".

Det bør spørres på QA i 1Q24 hvordan Pho samarbeider med Medicare. Klart at her bør det være mye å hente for Pho.
Redigert 25.04.2024 kl 10:41 Du må logge inn for å svare
Merlin
25.04.2024 kl 22:47 2734

Oslo, Norway, 25 April 2024 – Photocure ASA (the "Company") (OSE: PHO) refers to its previous stock exchange announcement on 21 December 2023 regarding the cancellation of up to 1,400,428 options and re-issue of options to employees. The Company today announces the status for the cancellation and re-issue of options. In addition, options have been issued to Ryan Kitchen that has joined the Company as Head of Corporate Strategy, and a customary annual issue of options to the board as resolved by the 2023 general meeting has been made. As of today, a total of 1,400,428 options have been cancelled and a total of 653,950 options have been re-issued (excluding Ryan Kitchen and the annual board grants), resulting in a total net reduction in options outstanding of 741,950. All newly issued options are subject to a customary three-year vesting period.

Cancellation and re-issue of options

In addition to the completed re-issue of 399,000 options announced on 21 December 2023 to the Executive Leadership Team (ELT), Photocure has now re-issued another 254,950 options to non-ELT employees. The 254,950 re-issued options are part of the up to 257,214 options that were expected to be re-issued in the 21 December 2023 announcement. For the avoidance of doubt, no further options have been granted to the ELT.

The re-issued options to employees will have the same properties as options issued to management, including a vesting over a three-year period and an exercise price of NOK 61.03 as described in the Company's stock exchange announcement on 21 December 2023.

Issue of options to the Company's new Head of Corporate Strategy

In addition to the re-issue of options, Ryan Kitchen has joined the Company as Head of Corporate Strategy and was awarded 150,000 new options upon taking the position. The options have now been issued. Ryan Kitchen will be deemed a person discharging managerial responsibilities in Photocure (primary insider).

The options issued to Ryan Kitchen, which vest over a three-year period, have been granted at an exercise price of NOK 61.92. The exercise price is equal to the weighted average share price 30 trading days before day of grant with an additional premium of 10% on top of the calculated average price. The options are granted in accordance with Photocure's long term incentive program and the Company's guidelines for remuneration of senior executives and other employees, as approved by Photocure's annual general meeting held 28 April 2022. The share option program and properties of the options are further described in the remuneration guidelines.

Issue of options to the members of the board of directors

Further, the Company has issued customary annual stock options to the members of the board of directors in accordance with the resolution made under section 5 of the annual general meeting held 3 May 2023. The Interim Chairperson, Dylan Hallerberg, was issued 5,298 stock options, and the other members of the board, Johanna Holldack, Neal Shore and Malene Brondberg were issued 3,169 options each. The strike price was set at a 10% premium to the weighted average closing price in the 30 business days following the annual general meeting on 3 May 2023, which corresponds to a strike price of NOK 57.14 per share.

Primary insider notifications pursuant to the market abuse regulation article 19 are attached.
peaf
26.04.2024 kl 04:51 2663

Man sitter dag ut og dag inn og venter på en positiv melding, men hva kommer jo en melding om opsjoner. De har visserligen slettet en del, men har en innløsningskurs på 62 kr som de samme har vart direkte ansvarlige for at kursen er blitt rasert til det her nivået. Skall den gjengen som utvannet aksjerne med 25 % bli styrtrik på Cevira inntekter som ikke noen av dem bidratt til at anskaffa. Det blir i mine øyner totalt feil, opsjoner skal vare en belønning for noe de prestert. Det gjeller og om scopeprodusenterne nå lykkes skape vekst takk vare bedre scope, skal den her uduglige ledelsen vi har tjene godt på det.

Og den her Ryan Kitchen som sjef for bedriftsstrategi må vel vare en direkte misstillit til Schneider, det var vel den ende oppgaven Schneider hadde foruten at ansette en masse folk som ikke presterte. Ryan får 150.000 opsjoner pluss sikkert en meget god lønn i tillegg, vi får håpe han gjør seg fortjent av de pengerne.
Men jeg må sie at Hallerbeg har skuffet hittils, det ende synlige han gjort hittils er at redusere litt opsjoner og ansatt den her Ryan Kitchen som antagligen har betydligt mer makt en hva som fremgår av stillingen.

Det er merkelig at de ikke kan komme med en melding der oppgaven er at redusere kostnader, det er jo helt oppenbart at selge Hex/cys til de som har BLC scope må vare en enkel oppgave. Ipsen var jo et bevis på det, de solgte jo brukbart med overskudd. Men skape lønnsom vekst så de ingen mulighet for, og Schneider har jo bekreftet det han skapte ingen vekst i Ipsen området men klarte fjerne overskuddet. Men opsjoner får de som belønning, mens de som skapte de kommende inntekterne fikk sparken.

Men som sagt så har jeg stor tru på scopeprodusenterne og de konkurrerer godt med at komme med beste utstyr, som de selv kan selge.
Og jeg har enda større tru på Asieris og Kevin Pan som har satset milliarder på at få Cevira på markedet, og nå er de nære målet. Nyheter kommer snart om godkjenningsprosessen.

Merlin
26.04.2024 kl 13:43 2533

>Og den her Ryan Kitchen som sjef for bedriftsstrategi må vel vare en direkte misstillit til Schneider, det var vel den ende oppgaven Schneider hadde foruten at ansette en masse folk som ikke presterte.

Sjef for bedriftsstrategi.

Det har tatt lang tid å få inn en ny mann. De lar Schneider fortsette, men det blir i en underordnet rolle, siden han ikke kan regne. Han kan lede kvartalspresentasjonene og styre personlavdelingen. Vi må anta at mr. Kitchen er spesialist på å holde orden på kjøkkenet. Ikke minst med spareknivene. Det må selvfølgelig ryddes kraftig opp i organisasjonen, og alt daukjøttet må ut. Det er ingen grunn til at ikke Photocure skal tjene penger. Masse unyttige selgere må ut. Tror ikke Erik Dahl har så lenge igjen i jobben heller. Man trenger en som virkelig kan bedriftsøkonomistyring i den jobben, ikke en bokholder.

Dette er en elegant måte å løse ledelsesproblemene i Photocure på. Det er forståelig at det har tatt tid, men nå begynner forandringene til det bedre. Photocure må ledes vesentlig bedre og mer effektivt.
Merlin
26.04.2024 kl 13:49 2527

Ryan Kitchen

Senior Executive with over 15 years’ Experience in M&A, (Mergers and acquisitions) Finance and Operations within Startups and Investment Banks.

Om dette er mannen skal han forberede at Photocure skal klargjøres for salg.

Mao må verdiene i Photocure synliggjøres. Første punkt er å kutte kostnader alt man kan og vise god lønnsomhet.

Dette er ekstremt gode nyheter for oss aksjonærer, som har fortvilet over at nåværende ledelse ikke klarer å få positive tall ut av driften. Dette kommer nå til snus radikalt på kort tid tenker jeg.
Redigert 26.04.2024 kl 13:53 Du må logge inn for å svare
Merlin
26.04.2024 kl 14:08 2582

Når det gjelder opsjoner tipper jeg det har vært noen tidkrevende forhandlinger. Opsjonene reduseres, men også kjøpsprisen settes ut fra realistiske forutsetninger nå. De gamle opsjonene var i realiteten verdiløse fordi kjøpskursen ble for høy. Det sier jo sitt om dårlig ledelse!

Men med nytt realistisk nivå og en halvering av antallet er det vel det som skulle få forhandlingene med ansatte videre. Løsningen er derfor god. Den gir en gullerot som er realistisk, og den gir mulighet for å tjene bra på opsjonene. Så dette gir en ny giv til de som har opsjoner.

Hallerberg viser her kløktig innsats og fortjener ros for noe som ser ut til å kunne vise seg som flere veldig kloke beslutninger.
peaf
26.04.2024 kl 14:54 2556

Nå blir vel opsjoner til vanligt utstedt før at de skal øke verdien til over innløsningskurs, i dette fallet senker de innløsningskursen i stedet for at premiere kursfallet de skapt. Det må vel vare motsatsen til det de skal belønnes for, de går vinnande ut om kursen går ned eller opp. Før min del skal det de har prestert hittils bare premieres med sparken, har de ikke klart prestere noe på 5 år så er risken minimal at de begynner nå. Det enda bra Hallerberg har gjort er at redusere antallet nye aksjer de skal trykke opp til opsjonerne.
Merlin
26.04.2024 kl 16:33 2493

Vel, han er nødt til å få folk med seg, ellers stopper alt opp. Og det er ikke ønskelig. Fleksibilitet og tilpasningsevne er viktig.
peaf
26.04.2024 kl 17:17 2541

Ja Schneider og hans venner har fått sparken førr eller blitt overflødige når selskapen deres blitt oppkjøpt vilket er samme sak, de ville ha produktet men ikke folket og det har jeg førståelse før. Men takk vare radforsks Einarsson har de jobb igjen, og høyevis med opsjoner med flexibel innløsningskurs etter hva de presterer. De har og klart lage emisjon og kjørt Ipsen delen i sank, og styret sparke den ende som fungerte og tok frem produkterne. Ja det meste stoppe opp uten underskudden i Hex/cys delen de økte.
Redigert 26.04.2024 kl 17:23 Du må logge inn for å svare
peaf
27.04.2024 kl 07:31 2399

Jeg må kommentere den her merkelige meldingen om ny sjef for bedriftstrategi Ryan Kitchen, og at bake den inn i en melding om opsjoner og prøve anonymisere ansettelsen mest muligt. Det er jo klart meldingen er lagt av ledelsen som vanligt, men de vil ikke gjøre et stort nummer av ansettelsen og det er jo klart da det direkte viser at styret er missfornøyd med dagens strategi. Ingen beskrivelse av mannen eller hva hans kompestanse består av, men 150.000 opsjoner kan vel insperere han til at gjøre en innsats.

Men noen garanti er det ikke, de andre i ledelsen har hatt en masse opsjoner i alle tider uten det har hjelpt. Om han skal jobbe et tag først for at sette seg inn i selskapet og ta over som CEO seden vites ikke, men det kan umuligt vare behov for to ledere for at bestemme strategin i et så litet selskap. Og når de omfordelte og reduserte opsjonerne så fikk Schneider bare 132.500 nye opsjoner, det viser vel at styret mener Ryan Kitchen er vel så viktig. Så jeg håper og trur at han er den jeg etterlyst lenge, og at Schneider får ta sitt pikk og pakk og dra videre.

Men vi kan vel bare konstatere at PHO,s nåvarende ledelse fremhever ikke ansettelsen som noe viktigt for fortsettningen i driften av selskapet, og da er det desto mer positivt for oss da det betyr at forendringer kommer.
bravi
27.04.2024 kl 10:15 2301

Virker som Hallarberg og Schneider er gode venner, ellers hadde Schneider og salgs bøtteballetten forsvunnet ut dørene for lenge siden. Nå kommer også Kitchen, inntil vi ser noe annet kan man anta at han bare skal være med å få sin del av kaka. Denne gjengen har det fint som det er, ingen grunn for dem til å gjøre noen endringer.
peaf
27.04.2024 kl 10:58 2289

Den var ovanligt langsøkt bravi, nå er det vel Briarwood som valgt Hallerberg som i sin tur har ansatt Kitchen. Og Briarwood syns nok ikke saker og ting er godt nok, da de ligger minus minst 50 % på innvesteringen. Og skal Hallerberg få god avkastning på sine aksjer og Kitchen på sine opsjoner så har de et stykke arbeid at utføre.
bravi
27.04.2024 kl 13:13 2234

Synes Hallerberg har hatt såpass lang tid allerede til å ta de nødvendige grepene at man kan begynne å tvile på viljen. Når det gjelder Schneider fikk jeg en oppfatning av fyren allerede på hans første Q presentasjon da han presenterte sin strategier med salgskorps osv.
Fevang
27.04.2024 kl 14:02 2207

Med kjøp av aksjer for over 6 mill så har om ikke annet Hallerberg tro på selskapet.
Skulle ikke Asieris komme med noe i disse dager?
Redigert 27.04.2024 kl 14:04 Du må logge inn for å svare
Tricky77
27.04.2024 kl 14:44 2181

Konspirasjons teoriker nesten hele bunten, men takk for underhållning :-)
Tota
27.04.2024 kl 14:50 2243

Merkelig meddelelse fra selskapet. Nærmest i en bisetning forteller de om denne nye strategidirektøren - hovedbudskapet er at de har redusert antallet opsjoner i denne omgang med 750'. Jeg har skrevet Dahl som er kontakt for dette og spurte om meningen med både CEO og strategidirektør i dette lille selskapet. Svar får jeg vel ikke.
Tricky77
28.04.2024 kl 17:27 1956

DS er ingen strateg, han er god på andre ting. Regner med at dem får to roller. Egentli et genidrag av ledelsen. Styret har sett ( Briarwood, Hallerberg), hva han presterer dårlig og hva han presterer bra. La folk gjöre det dem er god på så blir det bra. Produkterne dem selger er fantastiskte.
Redigert 28.04.2024 kl 20:23 Du må logge inn for å svare