BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 60776

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
FaderGem
07.06.2024 kl 21:24 2435

Mister du tillitt fordi de siste kneppene ofte er de vanskligste og mest tidkrevende? Kan vi ikke vente litt før følelser og mistillitt får grobunn i hva som egentlig skjer? Forrige vareprøver viste suksess i diameter. Tiden går sin gang og det tikkende og takkende sikkert. Hva de har oppnådd med neste batch bør være fokuset, som muligens nevnt i det kjedsommelige. Svaret får vi enten om 2-3 uker.. Eller ved neste Q-rapport. Tikk-takk, tikk-takk.. Får ikke vondt i hårrota på pungen en gang av å vente på et mulig gjennombrudd.
Som du selv sier, 90% taper penger på børs, fordi de ikke er tolmodige nok. I dette tilfelle kan utolmodighet være den største selvpåførte fellen å legge seg personlig vannrett inn i. Vi aner ingenting. De kjører en stødig og profesjonell linje, de som ikke følger denne linjen, men heller velge å påføre utstikkere fra linjen ved hjelp av egne tanker, fra sitt eget hode, i frustrasjon, redsel, bitterhet eller hva faen man velger å smøre seg inn i. Man veit ikke en dritt, men dæven så spennende, og det er akkurat slik jeg liker å spille!
Selvfølgelig vil noen bli psyket ut, det er slik det er. Av seg selv, eller ved hjelp fra andre. Så flott da!
Ikke en gang en fugleviruspandemi (H5N2) eller WW3 vil få meg til å selge, altså; jeg blir med skipet ned uansett faen! Enten kommer fremtiden, eller så kommer den ikke!
upsidedown
07.06.2024 kl 21:50 2505

Du likner til forveksling et nick fra AXA som bar tittelen Karius&Baktus mener jeg å huske. I fallet fra 24 ned til fem ble han mer og mer desperat og til slutt ble han «båret» ut av Admin.

Syntes litt synd på ham og foreslo at han skulle kjøpe litt AKSO rundt 12 og få utbytteaksjer på kjøpet, men da gikk han helt i vranglås utbasunerte sin store kjærlighet til Fredriksen og rapporterte meg til Admin…
Redigert 07.06.2024 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
FaderGem
07.06.2024 kl 21:54 2498

Vi mennesker har visst et stort behov for å sammenligne og sette ting i bås, selvom vi ikke aner noenting av hva som faktisk er fakta. Det er fascinerende!
Du tar feil, og det vet jeg med stor sikkerhet!
FaderGem
07.06.2024 kl 22:09 2480

Jeg har kun skrevet i BCS, hele mitt fokus ligger her. Fortid, fremtid, i alle slags kriker og kroker de fleste ikke er villige til å ta i med engangshansker en gang. Noen satser på mange hester, trygt og godt! Jeg satser på en liten ponny i dag, men en annen dag litt lengre frem har denne fått tak i kraftfòrsekken i den ekstreme fremtiden som venter. Da snakker vi ingen liten, pinglete ponny lengre, men en travhest uten like, med anabole sterorider både i huet og ræva. Hvis de lykkes.
Go big, eller vær en kjedelig gnom spredt all over the place! Jeg satser for å vinne, og taper med samme sinn. Er det ikke spennende, eller er det bare meg?
upsidedown
07.06.2024 kl 23:01 2519

Det var likheten…
Det har vært gode tider på børs i fire år og du har lenket deg til masta i noe som bare har gått en vei.
Redigert 07.06.2024 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
al-tei
07.06.2024 kl 23:07 2538

Åssen går det egentlig med short nasdaq med gearing?
upsidedown
07.06.2024 kl 23:41 2511

Følger med hver eneste dag. Veldig enkelt!

For øyeblikket ligger jeg inne med en short og en long så det er nullsumspill til det snur. Må bare passe på at posisjonen ikke nulles ut. Har brukt metoden i olje over flere år og finpusset metodikken.
FaderGem
08.06.2024 kl 00:31 2490

Likheten? I skrivemåte? Ord? Tro? Organer og blodomløp? Hva er det du vil? Mange er jævlig like, men kun et fåtall kan ha noe til felles.
Jeg står på mitt, aner ikke hva du snakker om. Og jeg vil fortsette på den samme stien jeg alltid har gått, uansett hva hodet ditt blir forvrengt til å tro.
elnomi
08.06.2024 kl 18:10 2345

men at ting tar tid.«
Har en noen formening om hvor mye tid BCS har?
FaderGem
08.06.2024 kl 19:03 2302

2-3 år til med cash.
Innen den tid har de nok muligens klart og finjustert noe eller det meste interessentene etterspør.
Det er mange om beinet, og at BCS vil klare å tilfredsstille én av de (kanskje fler), skal man ikke se på som en umulighet selvom tiden strekker litt på seg.
FaderGem
08.06.2024 kl 19:09 2298

CNT/MWCNT-eventyret er så vidt i gang. Ses i 2030! 💃
Heggøyen
08.06.2024 kl 19:31 2271

Oppned:

En ting er sikkert, det er vi muligens helt enig i, at få/noen på dette forum har mer kunnskaper om AXA enn undertegnede. Tror jeg har skrevet rundt 70k innlegg bare i den aksjen. Var med fra start og gjorde noen flotte trader der. Jeg husker godt da denne ble børsnotert, og veien til ath, hvor Fredriksen kom inn 2,49. Så var det fond som skulle kjøpe, da måtte man spleise, og så ble komma flyttet. Så gikk det nedover, og komma måtte nok en gang flyttes.
Kurs i dag er jo bare noen øre vs den gang. Karius og Baktus, og de andre nick han hadde, var ustanselig. Det var hakk i plata, uansett så var han uenig. Tror han stengre 3-4 nick den tida jeg holdt han i ørene.
Til slutt innså han nederlaget, da jeg fortalte han at den ene og andre kursen ville komme, som i VOW, ble det rett.
Dessverre. Jeg sa vel på 30 kr i spleis nr 2 at 5 kr kom. Den gikk som kjent under det etterhvert. Den som forundrer meg mest der, er Tenketanken og at han er en forstander folk lytter til. Han har i 5-6 år motsagt meg, og likevel snakket som en forstander. Vist masse tall og regnestykker, som jeg har slått i hjel under pandemi, dyrtid, og mer. Alltid rett i den der. Men han er fortsatt positiv, mens børsen har gått 100% har denne gått 90% ned. Men også der tys det til hengelås tråder når det blir for slitsomt å argumentere imot.

Nok om den aksjen. AXA ser jeg virkelig ingen oppside i, og ingen triggere. Fredriksen skal som kjent ta det der av børs, og det blir ingen budpremie der. Så pynter han brura og tar en Aktiv Kapital v.2

BCS derimot, kan når som helst melde at spec er nådd, og storavtale / JV er inngått. Da blir det tilbake på gamle kurser, fort. Det kan faktisk skje når som helst. Husk at vi snart er i august 2024, 12 mnd etter at vi hørte en svært positiv Odd som mente de da ikke var så langt unna. Masse grep er nå tatt, med batterilab, sammarbeid universitet etc. Dette går nok veien, og jeg tror "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves" gjelder her.

Dette vet nok UpsideDown som nå ligger i sivet og skal kjøpe hele 5000 aksjer når han mener bunnen er nådd. Nå er vi nesten på cash nivå, så veldig mye billigere blir den neppe, og oppsiden er nå stadig nærmere. Jeg tror nok OPPNED blir akterutseilt, og da hører vi ikke mer til han.
Heggøyen
08.06.2024 kl 19:36 2266

Så lenge cash varer til de har fått dette til, og kontrakt - så er målet nådd. Da er resten selvfinansierende, sier seg selv med de marginene. Da slipper man spørre Spetalen, Fredly og Skorstad om cash til trykking av aksjer. Da går man i obligasjonsmarkedet / DNB og får svært gunstig finansiering, eventulet JV. Pengene rekker, og sist Odd snakket om dette, sa han og at de var "fullt ut kapitalisert til både fullføre og fabrikk/pilot"
FaderGem
08.06.2024 kl 21:17 2213

Yes, Sir!
Slapp av! Vi må ikke tro Odd and the Gang kjører seg selv sidelengs i grøfta uten å gjøre alt for å følge pipeline som forespeilet. Etter mitt syn, er de ON track til de grader!!!
Hvorfor får man plutselig slike idèer om at alt allerede er spolert og tilintetgjort selvom kursen tar seg et lite dypdykk i favør for de fortsatt troende, som har en HELT annen oppfatning enn deg selv?
Og hvor kommer sammenligningsbehovet fra? BCS-caset er unikt, som alt annet. Det er ikke gitt at utfallet blir som man tror bestandig. I dette tilfellet, og i den tiden vi nå er i.. Vær så snill, tenk en gang til før du gjør forhastede beslutninger basert på en hånd iført glidemiddel på en sleip ål.
upsidedown
08.06.2024 kl 21:27 2196

Er det ikke merkelig SS at når du kommer med nytt nick tar det femten minutter til du er avslørt. Vi ble jo enig om retningen i AXA da den ramlet under 12, men her visste du bedre da vi diskuterte på 40-tallet og du allerede satt skjevt selv om Newsweb var pakka av illevarslende meldinger produsert med påholden penn av Spettet.

Hvis du går gjennom VOW-trådene vil du også finne at jeg advarte om at VOW var i trøbbel på Hammers sin tråd da den lå på 40. Det førte til at Hammers neste dag kom med en anmodning om at det var klokt å redusere posisjonene. Så Hammers evner å se når terreng og kart ikke stemmer.

Du vil også finne at jeg oppfordret alle å selge etter Badins famøse utspill om formueskatten der han ble motvillig presset til å innrømme at det var oppblåste verdier i VOW. Det var så ille at han slettet innlegget sitt på LinkedIn da jeg hadde en replikk der jeg spurte om han hadde noen tanker om de som ble lurt inn gjennom emisjon på 46,50.

Etter gigantfallet åpnet det seg et par tradingmuligheter i VOW. Det kan forklares ut fra at de per da operert med høye fortjenestemarginer som siden viste seg å være pyntet som brura det er vanskelig å få ut av hjemmet

Fordelen i VOW kontra BCS er at det har vært mulig å gjøre gode kortsiktige trades da det kom volum i aksjen når den gikk, i BCS har selgersiden tårnet seg opp hver eneste gang ved tilløp til oppgang.

Men de har en fellesnevner. Begge ble tradet opp av hus som hadde et formål om å sette en emisjon til høyest mulig pris. Og det skjer for åpen scene uten at noen får smekk på fingrene.

Jeg har ingen problemer med å si hvor jeg har vært investert i mellomtiden siden det kan sjekkes av alle som vil da jeg skriver når jeg går inn i en aksje. Siden vi startet krangelen på 24 i AXA, har jeg vært i AKSO, ( to utbytteaksjer), PEN, SUBC og et par korte innhopp i AKERBP og VÅR. Siste tunge var AUSS der jeg skrev at jeg lastet på drøyt 40. Har solgt der og har tatt inngang i NAS nylig. Alt kan leses på HO om man vil finne bakgrunn for upsidedown som har sluttet å drømme om å bli rik, men som prøver å tjene penger der mulighetene finnes.

Jeg har skrevet for mange måneder siden at BCS er et prosjekt til høsten 24, og når den tid kommer skal jeg vurdere alle aspekter rundt BCS særdeles grundig. Jeg forventer også at de svarer på relevante spørsmål, noe de ikke gjorde da jeg skrev flere e-poster til dem i 2021.
Redigert 08.06.2024 kl 21:43 Du må logge inn for å svare
FaderGem
08.06.2024 kl 21:39 2198

Mye fokus på mye rart, altså alt annet enn BCS. Sammenligningsbehovet lever i beste velgående. Hva faen er det vi driver med? Barnehage i sandkassa; lastebilen min er kulere enn gravmaskinen din!
Redigert 08.06.2024 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
upsidedown
08.06.2024 kl 21:51 2210

Det er ofte likheter i aksjer som blir kunstig drevet opp for å få satt en emisjon og berike noen få.

En av likhetene er at de får mye fokus på HO fordi folk sitter med store tap og hausser dag ut og dag inn.

FaderGem
08.06.2024 kl 21:52 2215

Jeg må spørre deg, "Oppned"..: Hva er det du vil? Hva ønsker du? Hva vil du oppnå? Hva er hensikten din? Er det for deg? Eller er det i favør for andre? Kommer du langt i din tro, eller vil det butte et sted, tror du?
FaderGem
08.06.2024 kl 21:55 2209

"Det er ofte".. men ikke alltid.. Med nytt styre, ny sjef, stadige mål oppnådd etter pipeline. Følg med på hva som skjer i verden, i nuet, og ikke heng deg opp i det som var tidligere.
Redigert 08.06.2024 kl 22:02 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
08.06.2024 kl 22:07 2237

Oppned; du vet godt hva jeg stod for i Axa. Og mine inn og utganger. Ingen aksje har jeg større kronegevinst i enn den.
Jeg advarte i den lenge før hammers. Sist han skrev der var han bull, så sletta han faen meg tråden når han bomma.

Nok om det. Vi har nok av axa tråder å skrive i. Ps tror du er en av de siste som har avslørt ulike nick 😅 nå legger jeg heller ikke opp til å dekke dem heller. Der jeg ikke vil avsløre, avslører ingen det heller.
FaderGem
08.06.2024 kl 22:11 2231

Du skulle tatt deg en tur i Zen. Lev i nuet, det gamle er foreldret. Det nye vil møte deg. Vanskelig å forstå?
Redigert 08.06.2024 kl 22:15 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
08.06.2024 kl 22:23 2277

Tror han sitter i Theiland og venter på soloppgangen med sin jevnaldrene kone i 70 årene. 🇹🇭🇹🇭🇹🇭
Heggøyen
09.06.2024 kl 10:43 2210

upsidedown skrev Innlegget er slettet
Selv en 6 åring ser forskjell på skrivestilen / kunnskapene til KariusBaktus/Hanibal - vs FaderGem. Som å sammenligne natt og dag....! Ikke rart det tok deg noen mnd å finne ut hvem Heggøyen er......!
aud590
09.06.2024 kl 14:02 2212

Fjellmann skrev Innlegget er slettet
Om 1 år vil jeg tro kursen vaker mellom 60 og 80 kroner. Her må man være tålmodig og langsiktig.
Heggøyen
09.06.2024 kl 15:53 1477

upsidedown skrev Innlegget er slettet
Vi klarer å lese engelske børsmeldinger, uten hjelp fra en kone med grad fra Oxford University, som ikke engang hadde rett da du påpekte noe for en stund siden. Der tabba du deg godt ut. Vi forstår til og med Odd sin engelsk......

Forskjellen på oss og deg, er at vi vil få betalt når det eksploderer. Du tørker bare bort herfra, og brukt masse tid, uten gevinst. Så vi klager ikke, min gode venn.
Hva er problemet med nick ? Simkort koster 29,- kr på Narvesen, og selges videre for 100,- kr når de har mottatt sin sms.....Null stress.
Heggøyen
09.06.2024 kl 21:10 1333

upsidedown skrev Innlegget er slettet
Hørte du presentasjonen hans ? Fra streamen ? Prøv det du.
Hvor fikk du folkeskikk og oppdragelse fra ? Gammel mann så frekk i snasken, i din barndom var ørefik noe av det beste man kunne håpe på. Fått litt for lite av det du virker det som.

Og når en lærer på Oxford ikke har bedre peiling enn det du la ut for en tid tilbake, og såpass mye tid i Asia, så antar jeg «på seg selv kjenner man andre best». Er det en asiatisk student du lever med?
al-tei
09.06.2024 kl 22:39 2052

Ble det virkelig sagt at de både jobbet med batteri og bilprodusenter som testet produktene?