Har aksjemarkedet nådd toppen og vi bør se til krypto?

Upside
XRP 02.12.2018 kl 11:24 10378

Min magefølelse sier at vi har nå snuser på toppen av aksjemarkedet for en periode. Ethereum og XRP ( Ripple) er 2 prosjekter jeg syntes er meget lovende
og kan bli fremtidens løsning på mye. Hva tenker dere om å gå inn i disse nå på lave nivåer? evt er også BULL brent noe som kan være verdt en titt nå?
Redigert 21.01.2021 kl 04:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.02.2019 kl 10:26 1931

Ja, vi får håpe det Shotgun. Det er kjekt å diskutere, men det er så enormt mye info og det er mer enn nok for meg å holde tritt med XRP relater info. Meget mulig NEM og andre vil gjøre det bra. Her er det vel bare å kjøpe litt av hvert for de som ønsker å spre risikoen og lene seg tilbake noen år, for så å se om noen har lykkes.

Det som er kjekt med å være tidlig inne i en ny teknologi er at de aller fleste ikke har oppdaget det. Selvfølgelig risiko, men dog enda større oppside.

La meg få unne meg litt konspirasjon på en fredag ;) Det virker som media, også norske jobber for å holde interessen for blokkjede nede hos "vanlige folk", mulig dette er pga posisjonering for banker og andre. Men IMF er meget Bull, og det jobbes i banker, organisasjoner og sentralbanker verden rundt nå.

https://www.chepicap.com/en/news/7070/imf-praises-ripple-and-circle-says-banks-will-be-cannibalized-.html

Den gjengse oppfatning av blokkjede er at dette er anonymt og for kriminelle, men sannheten er at det er motsatt. Det er i de aller fleste tilfeller åpent for alle, og mer gjennomsiktig enn dagens overføringer.
Vanlig bankoverføring i dag er kun synlig for meg og den jeg overfører til. Gjør jeg overføring i XRPL (XRP Ledger) er den åpen for hele verden. Sjekk ut https://twitter.com/xrpl_monitor ( evt. https://xrpcharts.ripple.com/#/transactions). Så her mangler kun reguleringer og vips vi har et mer åpent og trygt betalingssystem.

Sydney
01.02.2019 kl 10:28 1922

Jeg har noen frosne vann krystaller her, dere kan kjøpe de billig. Ca 100 milliarder mot henting. Det må jo være noen her som er keen?